Tässä viestissä kerron parhaista hotelleista Crimea. Valitsin 40 vaihtoehtoa paremmilla arvosteluilla ja jakaa ne useisiin osiin: erikseen hotellit 3 *, 4 *, 5 * sekä hotellit ilman tähdet. Kussakin luokassa - erottaminen maantieteellisellä perusteella (etelä-, länsi- ja itäiset rannat).

Linkki voit lukea lisää jokaisesta ja varauksesta halutulla päivämäärillä. Valita! Hinnat ilmoitetaan sesonkiaikana (kesä-elokuu) per huone päivässä kahdelle hengelle, ellei toisin sano.

Parhaat hotellit * Crimea

Hotelli voi tulla toisen lähde miellyttävistä muistoista levätä tai pilata vieressään. Laadukas huoneen siivous, hyvä palvelu ja hyvä sijainti hotellin avulla voit keskittyä kaupungin ja nähtävyyksien tutkimukseen, joka on kiehtoisi epämiellyttäviä hetkiä. Olemme valinneet 10 parasta hotellia Crimea, joista on kalliita viiden tähden hotellia ja budjetteja, mutta ei kaikissa huonoissa vaihtoehdoissa.

Viiden tähden hotelli Yalta tarjoaa asiakkaille ehdottomasti: sisä- ja ulkouima-altaat, tenniskenttä, kylpyamme, kuntosali, spa-keskus. Jopa allergioita ja eläinten vieraita tarjotaan. Tupakointi on sallittu erityispaikoissa.

Jos matkustat lasten kanssa, ne voidaan jättää lastenhoitajan valvonnassa joko lasten leikkikentällä. Huoneissa on näkymät kaupunkiin ja merelle sekä lähistöllä sijaitseville vuorille. Majoitus Villa Elena maksaa viikoittain: 16,5 tuhatta ruplaa kahden hengen huoneeseen ennen presidentinsviittiä 63 700 ruplaa.

Hotelli sijaitsee aivan merenrannalla. Neljä tähteä huolimatta "Scarlet purjeet" ovat edullisia: 6 tuhatta ruplaa per huone kahdelle aikuiselle ja 14 900 ruplaa per sviitti.

Palvelut tarjotaan. Lasten leikkikenttä, kauneussalonki, sauna, hierontahuone, uima-allas ja sauna. Hotelli on erinomainen valinta, jos ei halua ajaa hotellia joka kerta. Sitten tein pari vaihetta - ja jo rannalla.

Hotelli rakennettiin takaisin vuonna 1863 ja sata neljäkymmentä vuotta myöhemmin (vuonna 2003), se perusteellisesti rekonstruoitiin perusteellisesti. "Bristol" on kolme tähteä, vaikka mukavuudet eivät ole paljon huonompi kuin muodikas hotellit. Vieraat ovat kylpyamme, uima-altaat, kuntosali ja spa-keskukset sekä muut palvelut, mukaan lukien eläinmahdollisuudet.

Elämänkustannukset ovat hyvin demokraattisia: 3,5 tuhatta ruplaa standardihuoneeseen, 4 400 liiketoimintaluokkaan ja 11 800 per kattohuoneisto parvekkeella ja merinäköalalla.

Hotelli on jo hieman yli sata vuotta - se avattiin vuonna 1913. Neljä-tähden hotelli sijaitsee kahdeksansataa metrin päässä kaupungin keskustasta, lähellä rantaa. On keino merelle.

Onnistunut sijainti ja laaja valikoima palveluita tekevät Riviera Sunrise Resort & Spa erittäin kallis hotelli, mutta mukavuus täällä sopii. Standard-huone kahdelle hengelle - 7,300 ruplaa, ylellinen - 21 800 ruplaa.

Balaclava ei ole suosituin lomakeskus, joten hinnat ovat hyvin alhaiset täällä. Mutta jotta oleskella neljän kerroksen hotellin arvoinen 2 200 ruplaa - et usko sellaiseen alkuperäiseen; Kaikki on kuitenkin osoitettu totta. Sviitti maksaa 4 300 ruplaa per yö.

Palvelut, ei niin paljon: sauna, ulkouima-allas, lasten leikkipaikka. Hotelli on pieni, tässä on vain seitsemäntoista numeroa. Balaclavassa on muutamia hotelleja, ja tämä on täsmälleen yksi parhaista.

Evpatoria - lomakeskus on erittäin suosittu, mutta jos etsit, löydät halpoja ja samaan aikaan hyvä hotelli. "Jeval" (neljä tähteä) tarjoaa yksityisen rannan, ja hotelli itsessään on noin seitsemän kymmenen minuutin kävelymatka kentälle. Näkymät hotellihuoneista - lähinnä kaupungissa.

Majoituskustannukset - 3,500 ruplaa tavallisessa kahden hengen huoneessa. Sviitissä on arviolta 11 000 ruplaa ja asuntojen on annettava 16 000 ruplaa.

Hotelli sijaitsee lähellä Reserve Ayu Dag - suosittu matkailijoiden keskuudessa. Tässä neljän tähden hotellissa on vain kaksitoista huonetta. Mielenkiintoista on, että jokainen numero tehdään ainutlaatuisessa tyylissään. Voit puhua Diamond, Turkoosi, Emerald ja muut huoneet.

Hinnat alkavat 4 200 ruplaa Amcant-versioon. Jokaisessa huoneessa on hinnat, ja kausi vaikuttaa myös kustannuksiin. Joten kallein on timanttinumero "sesonkiaikana" (1. toukokuuta - 30. syyskuuta ja 25.-30.12. 11. tammikuuta).

edullisessa kolmivaiheisessa hotellissa Alupu 24-viidessä huoneessa. Jos haluat liikkua pyörällä, voit vuokrata sen aivan hotellissa - erittäin kätevä.

Luksushuoneessa 4,410 ruplaa näkymät merelle. Standardinumero arvioidaan 1 780 ruplaa ja ylivoimainen on 2,380 ruplaa. Hotelli on halpa ja melko laadukas.

Toinen käytettävissä oleva kolmivaiheinen hotelli, mutta jo Sudakissa. Melko alhaiset hinnat - 1 800 ruplaa standardihuoneeseen ja 3 200 per sopivaa vierasta tarjotaan hyvä palvelu.

Hinnat Parhaat hotellit ja hotellit Crimea

Joka vuosi tuhannet matkailijat osallistuvat Crimea. Täällä tulee kokonaan perheet rentoutumaan jokapäiväisestä työstä ja kaupunkien melusta. Lomakulmaiset houkuttelevat kaupunkien, nähtävyyksien ja suuren viihdettä (vesipuisto, delfinaarium, moon puisto, merikähdys, sukellus ja paljon muuta).

Koska matkailijoiden huippu kesä kesällä, varaa parhaat hotellit Crimea ovat välttämättömiä etukäteen. Tämä mahdollistaa ja päästä alennuksella ja älä huoli siitä, että suosikki hotelli tai hotelli on miehitetty.

Family Recreation Hotels ja hotellit sopivat, koska se on mahdotonta, koska ne sijaitsevat lomakohteiden viehättävällä alueilla, kaukana meluisista kappaleista.

Hotellien alueen vieressä on usein puhdas ranta, jossa on LY Hot Beach, vaihtamalla mökkejä ja suihku.

Alueen (ulkona tai suljettu), tenniskenttiä, peliä ja leikkikentät. Ne, jotka haluavat parantaa terveyttä, voi käydä hierontahuoneessa ja kuntosalilla.

Järjestä matkan parhaisiin hotelleihin ja hotelleihin Crimea voi olla itsenäisesti ja matkanjärjestäjän avulla. Ensimmäisessä tapauksessa sinun pitäisi varastoida ja kärsivällisyyttä, koska kenttätapahtumien järjestäminen ei ole nopea asia, varsinkin jos yhteyksiä ei ole.

Koska monet ihmiset eivät halua viettää aikaa koulutusta, ihanteellinen ratkaisu on matkanjärjestäjän apu. Touroperaattorin valinta, sinun kannattaa kiinnittää huomiota sen maineeseen. Ainoastaan ​​ammattilaiset pystyvät järjestämään lepoa missä tahansa Venäjän kulmassa korkeimmalla tasolla.

Top matkanjärjestäjät ovat Alan. Hän on jo pitkään ollut kotimarkkinoilla ja on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi erinomaisella palvelulla.

  • levätä lasten kanssa. Tämä on: evpatoria, hauki ahven;
  • meluisa ja aktiivinen lepo ihmisille, joilla on tulot keskiarvon yläpuolella. Tämä on: Yalta. Kaupungin myrskyinen ja kirkas yöelämä houkuttelee täällä lomia ja lähimmistä pienemmistä lomakohteista. Samaan luokkaan cocktball voi johtua, mutta hinnat ovat alhaisemmat kuin Yalta;
  • paras ilmasto + mitattu lepoa. Mountain Air, leveät ja puhtaat rannat, runsaasti edullista viihdettä, kauniit näkymät ja mahdollisuus korjata terveys - tämä on Alushta. Täällä on kuuluisa professorial corner sijaitseva, josta löydät monia parhaita hotelleja Crimea, mukaan lukien moderni matkailukompleksi "Ivamaria".

Crimea houkuttelee lomailijoita eri vaurautta: jotkut ovat suunnattu talousarvioon majoituksen yksityisessä sektorilla, muut ovat kiinnostuneita elpymisestä, ja muut haluavat tietää, mitkä laitokset viittaavat luokkaan "Parhaat hotellit Crimea 2017 "valita yksi niistä. Tietoja siitä, kuinka paljon loma maksaa ja mikä tärkeintä - miten valita paras laitos, opit myöhemmin.

Virkistyskaupunki

Jos menet niemimaan ensimmäistä kertaa, ennen kuin aloitat etsimän parhaita hotelleja Crimea 2019, valitse lomakeskus, joka on erilainen sinulle ja perheellesi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Larnaca Hotellit - Hotelli varaa, Hotellit, Larnaca hotellit
Parhaat hotellit kohteessa Larnaca, Kypros Arvostelut 2021 Tuore yleiskatsaus

Varaus Larnaca hotellit, joissa on uima-allas. Matkailunarviointi ja valokuvat. Alhaiset hinnat, ilman komissiota

? îèèèèèèèèèèèèññññññññññññññññññññññññññ ñññññ
10 Parhaat hotellit Antalya Lara luokitus ja sijainti

Top Five-Star Lara Hotellit Kuvaus Saatavilla olevat vaihtoehdot valokuvilla ja arvosteluilla. Varaa hotelli Lara 5 Tähteä Bargain Hintaan.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Leningradin alue, 1200 ruplaa per 2-hengen huone.

Varaa hotelli Sestroretsk, Leningrad, Venäjä edulliseen hintaan. Alennukset, kun varaat verkossa Sestroretsk, Leningradin alue, Venäjä. Yli 14 hotellia, huoneistoja ja hotelleja

Hotelli Lyubertsy, hotellihinta

Limassol Hotellit, Kypros. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Parhaat hotellit Limassol, Kypros, huoneet, sijainti ja tilat, palvelu. Hinnat ja arvostelut 2021, Valokuvat ja videot.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

Missä yöpyä Lontoossa Halvat hotellit ja hostellit, hinnat

Parhaat hotellit Lontoossa asiantuntijoiden Smart Trip

Top 10: Hotellit Lontoon keskustassa 2021 - TripAdvisor

Hotellit Namaldivakh Parhaat hotellit kohteessa Malediivit virkistysmahdollisuuksiin Halvat hinnat

Malediivit turvallisin matka, joka antaa sinulle unohtumattomia muistoja

Lepo Venäjä - Gelendzhik - Hotellit
Parhaat hotellit Marmaris 3 ja 4 tähteä

Parhaat hotellit Marmaris 3 ja 4 tähteä

Parhaat Marmaris 4 tähteä tarjoavat korkeatasoisen palvelun alhaisemmilla hinnoilla verrattuna viiden tähden hotelleihin. Turkki odottaa sinua.

Hotelli Rakennus Ukraina, mitä voin nähdä siinä?

Hotellit Marsalam Hotellit: 1740lock Kayak

Marsa Alam Hotellit Parhaat hotellit Mars Alam, Hotellit 4, Hotellit 3, Tavassa on virkistys, viihde, valokuvat, hinnat, suositukset matkailijoille

Perhehotellit Belek

Parhaat hotellit Meksikossa

Mexico City muuttui suosituksi matkavaihtoehdoksi sekä matkailijoille että liikematkailijoille, ja nyt on suosittu paikka Gourmetsiin Meksikossa. Näin ollen kaupunkihotelli on kasvanut, vaihtelevat ylellisistä hotelleista muodikkaasta boutique. Ei ole väliä, jos etsit hotellia, jossa on paljon mukavuuksia tai pieniä asuntoja ... Lue lisää

Forbes matkaopas 2020

Parhaat hotellit 2013

Tämä artikkeli esitellään 10k kalliimpia hotelleja maailmassa.

Paras World hotellit Lue online täysin litles

Hotellit Top50 Parhaat hotellit maailmanlaajuisesti

Paras hotelli Moskovan alueella

Golden Syksy on yksi romanttisimmista vuodenaikoista. Lepää viihtyisässä mökissä, jota ympäröivät mäntyjä, kävellä värikkäiden metsien läpi ja ilta takan varrella lähimmät yksiköt ovat miellyttävämpiä

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Parhaat hotellit kohteessa Moskova. Top 10 Parhaat hotellit kohteessa Moskova

Tarkastele ja luokitus kaikkein kallein hotelleista Moskova. Ranking sisältää hotelleja, joilla on suurimmat tavalliset huoneet ja suuret majoituskustannukset sviiteissä.

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Matka BAIKALiin, jossa lepää itsenäisellä matkustajalla

Valikoima parhaita hotelleja BAIKALia 211: n mukaan. Olemme tehneet sijoitusta paikkoja, joissa voimme tarjota vieraillemme kaikki hotellit, joita me testataan henkilökohtaisesti ja useammin kuin kerran. Jokaisella hyvällä paikalla ei ole ongelmia henkilöstön ja ruoan kanssa.

Lepää Baikal 2021 Halvat - Parhaat hinnat ja valokuvat
Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

10 Parhaat hotellit ja hotellit The Finland vuonna 2021 TripAdvisor

Hotellit St. Petersburg, Country Hotellit St. Petersburg

Sivukartta EuroHotel Stavropol

Kaikki maailman hotellit Infocart Map

10 parasta hotellia Manila epäilemättä ylittää odotuksesi mukavuutta, sijaintia, mukavuuksia ja huoltoa.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Parhaat luksushotellit Maldives 2019 Total Escape Magazine

Parhaat hotellit Malediivit VIP-hotelliin Kuvaus Sijainti hotelli kartalla Tours kohteeseen Malediivit Parhaimmat hotellit Malediivit VIP: lle

5 viisi tähden hotellit Lake Como

Parhaat hotellit kohteessa Lake Tahoe Mitä valita

Hotellit ja vierashuoneistot Salzkammergut Resorts, Wolfgangsee Lakes, Fuslzee, Tranzee, Attersee, Halstortesee.

Valitse hotelli loma Parhaimmat hotellit Seychellit odottavat sinua. Valitse jokin niistä ja olet taattu saada unohtumaton loma valkoisilla hiekalla Seychellit.

Kohta

Suosittu

5 Epätavalliset hotellit vedessä: Venäjältä Panama

Levätä lähiössä lähellä vettä All Inclusive Konakovo River Club Eventel

Parhaat maailman hotellit kohteessa Vesi, huoneet, huoneet. Majoitushinnat vuonna 2021. Valokuva ja videon yleiskatsaus

Puolen vuosisadan Venäjältä: tunnetuimman Neuvostoliiton historia

Retket Mustanmerelle Arkangelista. Poltaltavat matkat Sochi, Anapa, Lazarevskoye, Novorossiysk, Tuapse, Gelendzhik, Krasnodar, Honginka, Archprovka, Jubgu, uusi valo, Pikanäppäin

Retket Venäjällä meriseteleissä merellä Sea Sochi Crimea Anapa Gelendzhik Tuaapse Hae Burning Tours, edulliset hinnat, halvat matkat Venäjällä merellä

Belgorod-asianajaja ja ravintolan perustaja La Villa valittivat, että hän ei voinut lentää Balista

Luxuryspa Russiansgorod RegionVeliki Novgorod. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Halvat hotellit Velikiy Novgorod. Hae majoitus ja hintavertailu osoitteessa Booking.com Discedia Hotels.com Agoda Parhaat hotellit kohteessa Budget, Premium ja muut hotellit

Pieni Dynamo - Hotel Moskova: huoneet, hinnat, varaukset

181 Parhaat hotellit Novorossiysk Krasnodar Territory

Hotel Hilton Garden Inn Novorossiysk Venäjä. Todellinen hotelli, huoneet. Majoitushinnat, arvostelut 2021. Valokuva ja video

Parhaat hotellit Novosibirsk - Venäjä - opas maailmaan

Hotellit ja huoneet NewBeds Novosibirsk Bride. NFO.

Varaus Parhaat hotellit Novosibirsk 2021. Valokuva, arvostelut, hinnat ja luokitus asiakkaat BilettyPlus-sivustolla. U.

Rent Villas St. Bart

Parhaat hotellit Vietnamassa matkailun arvosteluja valokuvia

Parhaat NHA Tourik Tourist Hotellit Pegas Touristik Pegas Touristik

Guest House Villa Tatiana, Kaliningrad - varaus Vashothersin kautta

12 parasta hotellia Newjork hotellissa ja edullisissa hotelleissa

Parhaat hotellit Hotellit New Yeorka At TripAdvisor Tuhannet hotellit, valokuvia ja hintoja Hotellit ja hotellit Newjork, Newjork, Yhdysvallat.

Administer hotellit

Parhaat UAE: n parhaat hotellit esimerkki sata prosenttia mukavuutta, ylellisyyttä, ainutlaatuista kauneutta ja loistoa, hinnat 20212022 matkanjärjestäjälle hänen kansansa

UAE: n parhaat hotellit ovat esimerkki sata prosenttia mukavuutta, ylellisyyttä, ainutlaatuista kauneutta ja loistoa, hinnat 20212022. Parhaat Emirates-hotellit tarjoavat vieraille ylelliset virkistysolosuhteet, erilaiset viihde- ja palvelut, jotka tekevät vierailustasi UAE: n unohtumattoman ja ainutlaatuisen.

Art-Volzhskiy.

Parhaat Omsk hotellit 2021

Maa Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Omsk Omsk Resort Omsk, Sizeplobobuse, Hotellit, liput, online-varaus, hinnat, kuljetuspalvelu, vakuutus.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.