Todellinen paratiisi, hotellien historialliset huoneet ja tehokkain spa - nämä uskomattomat paikat eivät ole niin yksinkertaisia. Siksi käännyimme asiantuntijoille todella parhaiten parhaiten planeetalla häät tai kuherruskuukausi. Kaikki valitukset ja salasanat paljastivat viraston pääjohtajan Maria Topolskayan, joka on mukana konsultoinnissa, markkinoinnissa, PR: ssä ja työskentelee kymmeniä kuuluisista hotelleista maailmanlaajuisesti.

Mitkä hotellit valitsevat ihmiset, joilla on kaikki?

"Haluan Capri-palatsin Capri, jossa Julia Roberts, Elizabeth Herley ja Gwyneth Paltrow saapuvat. Siellä voit käydä läpi legendaarinen "koulu jalka" - professori Francesco Canonakon lääketieteellinen ohjelma, joka koostuu hieronnasta, aerobista ja muista menettelyistä. Lisää Hôtel Barrière Le Fouquet's Pariisi Pariisissa - ei niin kauan sitten, Lenny Kravitz jäi sinne, ja siellä hän myös vietti ensimmäisen yönsä vaalien jälkeen entinen Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy. En voi sanoa Hôtel Barrière Le Royal Deauville Deauville: Catherine Zeta Johns ja Michael Douglas tapasi baarissaan.

"Jos virallinen rekisteröinti ei ole sinulle perustavanlaatuinen, niin symbolinen häät, suosittelen Sveitsin Hotel Grand Resort Bad Ragazissa Bad Ragatsissa. Kuuluisa tennispelaaja Martina Hingis meni naimisiin täällä. "

Mitkä hotellit useimmiten valitsevat Venäjän parit?

"He rakastavat pitää häät Italiassa. Näemme, kuinka kiinnostus Toscanan kasvaa - ja on minulle selvää. Hotellissa on Toscana Resort Castelfalffi, joka on kuin luotu täydelliseen seremoniaan loputtomien laajennusten taustalla, vanhan kylän keskiaikaiset kadut ja keskiaikainen linnoitus, jossa Medici-perhe asui kerran. "

"Nyt linnan seinillä on gourmetravintola La Rocca. Tilava avoin linna terassit ovat ihanteellisia häät juhliin, ja romantiikan taso on yksinkertaisesti kaivaa täällä. "

Ja mistä mennä niille, jotka ovat tärkeitä avioliittoa?

"Itse asiassa virallisesti rekisteröi avioliitto, joka tunnustetaan Venäjällä, kaikki maassa ei ole mahdollista. Siksi, kenelle on tärkeää rekisteröityä ulkomaille, suosittelen kiinnittämään huomiota Maaja Luxury Resort & Spa - Seychellien helmi.

Seychellit, jotka on sisustettu Seychellien kanssa, tunnustetaan Venäjällä, ja upea ilmapiiri kuin tässä hotellissa on vaikea esittää. Täällä voit järjestää häät seremonia auringonlaskun aikaan, ja kun olet mennyt kiehtovaan lentoon helikopterin saaren yläpuolella. Hotelli sopii paitsi itse juhlaan, mutta myös levätä - se oli täällä, että vietin Honeymoonin. "

"Jos seychellit, joista sinun on käytettävä lentokoneeseen noin 11 tuntia - se on liian kaukana, niin suosittelen Montenegroa: Lento Venäjältä kestää vain 3 tuntia. Siellä valitaan viiden tähden hotelli, The Chedi Luštica Bay on todellinen kaupunki Adrianmerellä. "

Voitko soittaa huippupaikkoja kuherruskuukaudelle pois fustasta?

"Ensimmäinen paikka alkuun uusien reittien yläosassa on oikeutetusti Malediivit. Cheval Blanc Randheli on paratiisi. Voit herätä joka aamu omassa huvilassasi aaltojen splashissa, iltaisin ihailla auringonlaskuja ja vievät päivät rannalla tai kylpylässä, joka vie erillisen saaren, ja jossa vieraat toimitetaan perinteisille veneille "Donon".

Jos et ole tottunut säästämään lomaa ja haluavat viettää lomasi todella tyylikkäissä olosuhteissa, sinun täytyy tutustua luetteloon valokuvan kymmenestä tunnetuimmista ja todella hyvistä hotelleista Maailmassa lomailijoiden mukaan. Ja hyvä hotelli ei ole aina kallis, tärkein asia on se, että se täyttää kaikki tärkeimmät matkailuvaatimukset.

Kanahura

Kokeneet matkailijat neuvovat, kun matkustettaessa Malediivit varataan Kanuahura-hotellin (Kanuhura) varoissa. Tämä on valtava ja ylellinen VILA, joka sijaitsee paaluilla aivan meressä. Sen kanssa on upea näköala, ja kaikki, jotka ovat olleet täällä ainakin kerran, on varmasti palautettu uudelleen.

Bellagio

Las Vegas on viihdepaikka, on niitä, jotka unelmoivat hauskaa ja huolimattomasti viettää aikaa. Jos sinusta tuntuu tällaisista ihmisistä, varaa sitten huone Bellagio Hotel (Bellagio). Tietenkin siinä on valtava kasino, ja voit nauttia rentouttavasta lomasta hotellin ylellisessä kylpylässä.

Pitti Palace Al Ponte Vecchio

Uusin Hotel Bali Mulia, Mulia Resort & Villas, joka on rakennettu vuonna 2013, yllätti hänen ylellisyytensä jopa kokeneita matkustajia. Kuten useimmat 5 tähden hotellit Mulia sijaitsee Balin itärannikolla, Nusa Dua -lomakeskuksessa. Luojat jättivät tarkoituksenmukaisen balilaisen aitouden kohti modernit klassikoita sisustuksessa ja valinnassa gastronominen komponentti, ja siksi jopa ne, jotka ovat tyytyväisiä sen spesifisyyteen, se on mukava ja mukava täällä.

Luxury-huoneista, joissa on tyylikäs sisustus rauhallisissa väreissä, trooppisessa maisemissa, uima-altaissa, kuntosalilla ja Bali Collection -ostoskeskuksen välittömässä läheisyydessä - sanat ovat vaikeita siirtää tämän hotellin ylimääräisen ilmapiirin, joka on saanut lähes 100% matkan neuvonantajalle.

Kauneuden lisäksi, joka kirjaimellisesti estää (2 askeleen päässä merestä, hotelli hukkui trooppisen puutarhan väreihin, upea näköala horisonttiin ja lahdelle), korkeudessa ja palvelussa : Mitä vain Campernerin henkilökohtaiset palvelut ovat presidentin numeroilla. Muuten puhemiehet. Hotellin tärkein mainonta teki vierailun V .. Putin, ja tämä on jo sinänsä korkein taso.

Rooma, Italia: Hotel Eden

Rooman paras näkymä avautuu Eden-hotellin panoraamaisesta terassilla - jännittävää silmälaseja voi nauttia aamiaisella aamulla ja illalla pianolla, kun kaupungin loistava julkinen on menossa illalliselle. Se on kuva La Terrazza Dell'Edenin terassilta - suosituin luonto paikallisille matkamuistoille, ja siksi on täällä, että legendaarinen eden tulee katsella fantastisia aamua ja auringonlaskuja sekä nauttia merkkejä asianmukaisesta ylellisyydestä jonka Dorchester Collection Company on vastuussa.

Viisi tähteä ja tunnustaminen eri puolilta maailmaa näillä hotelleilla eivät riitä - vuosittain niitä juhlitaan kansainvälisillä palkinnoilla useissa ehdollisissa ehdoissa. Huomasimme, mitä palkintoja sai ylelliset lomakohteet lähtevän vuoden ja miksi lentää jokaiselle tulevaisuudessa.

Y - tämä uusi hotelli Abu Dhabissa on tullut samojen Matkailupalkinnon 2019 voittajaksi vain nimellä "Paras lomakeskus autiomaassa". Perinteinen itämainen muotoilu (julkisivusta, hotelli muistuttaa valtava hiekkarannan), huoneiden ylellinen sisustus, arabialainen vieraanvaraisuus ja näkemys loputon vegans - paeta tavanomaisesta todellisuudesta!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus
Parhaat hotellit kohteessa Moskova. Top 10 Parhaat hotellit kohteessa Moskova

Tarkastele ja luokitus kaikkein kallein hotelleista Moskova. Ranking sisältää hotelleja, joilla on suurimmat tavalliset huoneet ja suuret majoituskustannukset sviiteissä.

Lepää Baikal 2021 Halvat - Parhaat hinnat ja valokuvat
Matka BAIKALiin, jossa lepää itsenäisellä matkustajalla

Valikoima parhaita hotelleja BAIKALia 211: n mukaan. Olemme tehneet sijoitusta paikkoja, joissa voimme tarjota vieraillemme kaikki hotellit, joita me testataan henkilökohtaisesti ja useammin kuin kerran. Jokaisella hyvällä paikalla ei ole ongelmia henkilöstön ja ruoan kanssa.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

10 Parhaat hotellit ja hotellit The Finland vuonna 2021 TripAdvisor

Hotellit St. Petersburg, Country Hotellit St. Petersburg

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Kaikki maailman hotellit Infocart Map

10 parasta hotellia Manila epäilemättä ylittää odotuksesi mukavuutta, sijaintia, mukavuuksia ja huoltoa.

Sivukartta EuroHotel Stavropol

Parhaat luksushotellit Maldives 2019 Total Escape Magazine

Parhaat hotellit Malediivit VIP-hotelliin Kuvaus Sijainti hotelli kartalla Tours kohteeseen Malediivit Parhaimmat hotellit Malediivit VIP: lle

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Parhaat hotellit kohteessa Lake Tahoe Mitä valita

Hotellit ja vierashuoneistot Salzkammergut Resorts, Wolfgangsee Lakes, Fuslzee, Tranzee, Attersee, Halstortesee.

5 viisi tähden hotellit Lake Como
Hotellit Mustanmeren kahdelle päivälle 2021

Seychellit

Valitse hotelli loma Parhaimmat hotellit Seychellit odottavat sinua. Valitse jokin niistä ja olet taattu saada unohtumaton loma valkoisilla hiekalla Seychellit.

5 Epätavalliset hotellit vedessä: Venäjältä Panama

Levätä lähiössä lähellä vettä All Inclusive Konakovo River Club Eventel

Parhaat maailman hotellit kohteessa Vesi, huoneet, huoneet. Majoitushinnat vuonna 2021. Valokuva ja videon yleiskatsaus

Puolen vuosisadan Venäjältä: tunnetuimman Neuvostoliiton historia

Retket Mustanmerelle Arkangelista. Poltaltavat matkat Sochi, Anapa, Lazarevskoye, Novorossiysk, Tuapse, Gelendzhik, Krasnodar, Honginka, Archprovka, Jubgu, uusi valo, Pikanäppäin

Retket Venäjällä meriseteleissä merellä Sea Sochi Crimea Anapa Gelendzhik Tuaapse Hae Burning Tours, edulliset hinnat, halvat matkat Venäjällä merellä

181 Parhaat hotellit Novorossiysk Krasnodar Territory

Hotel Hilton Garden Inn Novorossiysk Venäjä. Todellinen hotelli, huoneet. Majoitushinnat, arvostelut 2021. Valokuva ja video

Pieni Dynamo - Hotel Moskova: huoneet, hinnat, varaukset

Hotellit ja huoneet NewBeds Novosibirsk Bride. NFO.

Varaus Parhaat hotellit Novosibirsk 2021. Valokuva, arvostelut, hinnat ja luokitus asiakkaat BilettyPlus-sivustolla. U.

Parhaat hotellit Novosibirsk - Venäjä - opas maailmaan

Parhaat hotellit Vietnamassa matkailun arvosteluja valokuvia

Parhaat NHA Tourik Tourist Hotellit Pegas Touristik Pegas Touristik

Rent Villas St. Bart

12 parasta hotellia Newjork hotellissa ja edullisissa hotelleissa

Parhaat hotellit Hotellit New Yeorka At TripAdvisor Tuhannet hotellit, valokuvia ja hintoja Hotellit ja hotellit Newjork, Newjork, Yhdysvallat.

Guest House Villa Tatiana, Kaliningrad - varaus Vashothersin kautta
Administer hotellit

Parhaat UAE: n parhaat hotellit esimerkki sata prosenttia mukavuutta, ylellisyyttä, ainutlaatuista kauneutta ja loistoa, hinnat 20212022 matkanjärjestäjälle hänen kansansa

UAE: n parhaat hotellit ovat esimerkki sata prosenttia mukavuutta, ylellisyyttä, ainutlaatuista kauneutta ja loistoa, hinnat 20212022. Parhaat Emirates-hotellit tarjoavat vieraille ylelliset virkistysolosuhteet, erilaiset viihde- ja palvelut, jotka tekevät vierailustasi UAE: n unohtumattoman ja ainutlaatuisen.

Art-Volzhskiy.

Parhaat Omsk hotellit 2021

Maa Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Omsk Omsk Resort Omsk, Sizeplobobuse, Hotellit, liput, online-varaus, hinnat, kuljetuspalvelu, vakuutus.

Parhaat hotellit / yksityiset saaret

Parhaat hotellit / yksityiset saaret

Valikoima parhaita hotelleja Fukuok Island Vietnamissa matkailun arvostelujen ja mielipiteeni hyvällä rannalla luokituksen mukaan.

Parhaat hotellit kohteessa Pafos, lasten kanssa 4

Parhaat hotellit kohteessa Paphos Sibvoyuzh

Ehkä se on hotellin valinnasta monella tavalla riippuvat loman kokonaisvaikutelmasta. Kukaan ei halua odotetun mukavan huoneen sijasta.

Mukavat elinolosuhteet, edulliset hinnat, vierashuoneiden täydelliset lepotilat Yaltalassa, jotka voidaan poistaa merellä merellä

Kohta

Suosittu

Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,

Kusadas Hotellit, Hotellin varaus, Huoneiden hinnat Halvat hotellit Kusadasakh

Parhaat hotellit kohteessa Kusadasi 3, 4 ja 5 tähteä, hotellien arviot Kusadasi, joka perustuu matkailukohteiden matkailijoille Coal Travel

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Hotellit Palma Jumeira Dubai, Emirate Dubai TripAdvisor

Mallorca hotellit ovat kaikki mukana yksityisellä rannalla. Hotellien ja hotellit Mallorcan hotelleissa 2021. Matkailuarvostelut, Valokuvat, kuvaus ja kuvaus kohteesta Hotels.

Parhaat hotellit kohteessa North Pattaya hinnat, arvostelut, arvostelut

Hyviä hotelleja Pattaya varten virkistys koko perheelle, vaihtoehtoja keskellä ja merelle. Mistä varata halvempaa, mitkä hotellit valitsevat paremman arvosanan Pattaya hotellit.

Hotel Pereslavl. Tourist Center Pereslavlezlessy. Arvostelu

Mitä nähdä ja mistä mennä Pereslavlezles kauneimpia paikkoja, tärkeimmät symbolit ja suosittuja nähtävyyksiä Pereslavassevsky. Valokuvat ja lyhyt kuvaus.

Venäjän kaikkien venäläisten videoesityskilpailujen tulokset Venäjältä

Tänään on perm. Kaikki kaupungin aktiivisemmat hotellit kohteessa. Permet tällä hetkellä asiakkaat tarjoavat yli 120 hotellia. Jotkut niistä sijaitsevat Neuvostoliiton rakennetussa rakennuksissa. Toiset ovat moderneja, muodikkaita ja tyylikkäitä hotelleja.

Sprogochny Hotellit

Lomat Sandy, Crimea 2021 Parhaat hinnat, halpa

Parhaat hotellit Egyptillä hiekkarannalla ovat hyvät 4 ja 5 tähteä Sharmelsha ja Hurghada, jossa vesipuistot Traveler Map

10 Parhaat hotellit kohteessa St. Petersburg 5 Tähteä keskellä aamiaisella - Hinnat 2021, Valokuvat, arvostelut

Kiireellisesti töitä 5 tähden hotelli St. Petersburgissa 2021 55846 työtä Jooble

Pietarin parhaita hotelleja 5 tähteä keskellä on tarpeeksi Turkovkan yli 70 hintoja kaikista matkanjärjestäjiltä yhdellä sivustolla.

Placeals Hotellit ovat hotelleja.

Tontit. Tourist-arvostelut. 36 arvostelua Matkailu. W.

Elokuva kyseenalaistaa sanasta lainkaan. Amazing loistaa, kodikas katuja ja melko hyvin hoidettuja taloja. Ainakin kun matkailuelämä on kiehuva. Täällä se liittyy huolellisesti matkailijoihin ja yksityiskohtaisesti. Saapuminen kaupunkiin moottorialus prinsessa Anastasia, löysin toisen super super

Top 10 parasta hotellia Boracay Island

Anna itsellesi paras loma parhaimmillaan. Meri, aurinko, kulttuuri, ruoka. Tapaa perinteitämme ja selvittää tosi Sardinia

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet