Meksikon pääkaupunki on uuden maailman kulttuurikeskuksen Meksikon kaupunki sekä yksi maailman parhaista kaupungeista. Hotellit Meksiko ovat erinomaisesti mukavuutta, eleganssia, sisustuksia.

Tänään kaupunki on eurooppalaisten, kansallisten ja muiden kulttuurien plexuusio. Kaupunki on ulkoilmamuseo, museo, jossa rauhan ja ihmisen sivilisaation historia on tärkeimmät näyttelyt.

Mutta Meksikon pääkaupunki on kuitenkin runsaasti historiallisia monumentteja ja nähtävyyksiä. Meksikon kaupunki on värikäs festivaaleja, kirkkaita karnevaaleja, ratsastus ja tanssia sekä erilaisia ​​lomia, jotka täyttävät kaupungin hauskoja ihmisiä ja juhlallinen tunnelma.

Tässä on antropologian museo, joka on yksi mielenkiintoisimmista museoista paitsi maa, vaan myös maailmassa. Se esittelee tuhansia ainutlaatuisia näyttelyitä, jotka liittyvät muinaisiin sivilisaatioihin, jotka olivat mukana modernissa Meksikossa.

Open-Air Museum on Sokal Square. Samaan aikaan tämä on arkeologisten kaivausten paikka. Kun rakennustyöt suoritettiin täällä, Aztecsin muinaisen kaupungin rauniot löydettiin, että kaivausten välillä on erityisiä kappaleita, joiden avulla voit kävellä pää temppelin raunioihin. Museossa on kokoelma, joka koostuu 3 tuhatta näyttelystä, jonka pää on kivi kohokuvioitu levy, joka kuvaa kuun jumalan leikattua ruumista. Täällä on neliö, Mexico Cityn tärkein siirtomaa-rakennus.

Yksi kunnimmista Meksikon pyhissä on pyhän Virgin Guadeloopin basilika. Ensimmäinen kunniansa ensimmäinen temppeli pystytettiin vuonna 1709. Kun temppeli oli täysin käyttökelvottomana hänen paikkansa, rakennettiin moderni katedraali, joka mahtuu yli 40 tuhatta ihmistä.

Yksi Latinalaisen Amerikan majesteettisimmista katedraaleista on katedraali, kun taas se on näyttely siirtomaa-arkkitehtuurista.

Ylellinen CapTultec Park on useita vuosisatoja. Puiston alueella kävellä jaloa Aztecs. Tässä on paras Meksikon museo - upea linna, jonka lisäksi on modernin taiteen museo, kansallisen historian museo ja antropologian museo. Puiston alueella on viehättävä järvi ja monet kauniit kujat.

Ainutlaatuinen arkeologinen kompleksi Teotihuacan sijaitsee lähellä Meksikon pääkaupunkia. Kaupunki on ensimmäinen kaupunki, joka on rakennettu Meksikon alueelle ennen Columbuksen ulkonäköä. Kaupungin olemassaolo tunnetaan jopa 500 aikakaudelle.

Kaupungin temppeleiden ja palatsin rakentaminen tapahtui, ottaen huomioon tähdet, kuu ja aurinko ja oli pyramidien ulkonäkö. Kaupungin modernit rakennukset julistivat Unescon osana maailmanlaajuista kulttuuriperintöä.

Kaupungin keskusta on kuuluisa diskoistaan, baareistaan, ravintoloista, yökerhoista. Kaupungin asiakkaat voivat ostaa lahjoja ja matkamuistoja lukuisissa basaareissa. Antiikkiliikkeissä voit ostaa antiikkiesineitä.

Meksiko Hotellit ovat kuuluisia muodikkaasta ja mukavuudestaan. Se tarjoaa hyvin varustettuja huoneita, joissa on kaikki mitä tarvitset mukavaan oleskeluun. Paikan päällä on moderneja kylpylöitä ja kuntokeskuksia, joissa hotellin asiakkaat voivat nauttia terveydenhuollon menettelyistä. Kuntosalin läsnäolon vuoksi hotellin asiakkaat voivat yhdistää miellyttävän hyödyllisellä kulttuuripäässä urheilussa.

Siten lepää Meksikossa, sinun ei pidä ajatella, mistä mennä ja mitä tehdä, ohjelma on niin rikas, että sinulla ei ole aikaa muuttaa kalvoa kamerassa. Museot, historialliset nähtävyydet, puistot, näyttelyt, karnitaalit ja festivaalit sekä erilaiset vapaapäivät ja viihdealueet antavat vieraille unohtumattoman tunnelman, jonka avulla voit nauttia loput koko käämille. Siksi ajattelematta, ota kiertue Meksikoon historian ja modernin viihteen maassa.

Kaikissa käsittämättömissä tilanteessa Sombrero auttaa aina, tequila ja lentolippu Meksikoon. Mutta miten levätä - päättää itse. On monia vaihtoehtoja, rajoittamattomista nuorten hauskaa hiljaiselle perheen lomalle.

Sisältö:

Lue arvosteluja tasolla. Edia ja mene katsomaan yli 350 000 matkailijaa katsella retkiä. Paljastaa halpojen matkailujen salaisuudet: ".

Meillä on: kaikki todistetut matkanjärjestäjät, paras hintatakuu, hotellivalikoima mukavilla suodattimilla, valokuvilla ja matkailijoille, online-maksuosuuksista, ostamisesta 0%, hakuhakemus ja varat retkiä verkossa ja. Vastaamme puhelimitse ja meckeepersilla ympäri vuorokauden ja ilman päiviä.

Talousarvion lepo

Kaikkein onnekas vielä onnekas näkemään merenpohjan paikallisilla vesillä! Allas ovat myös siellä, ne ovat säännöllisesti siivous, ja yhdessä iltaisin voit ihailla vesiesitystä. Viihdettä myös laulaa meksikolaisia ​​Sombrero, jossa ilman niitä?

"Tasty leivonta, salaatin vaihtelut tonnikalalla, hedelmillä, vihanneksilla, salaatilla, koristeet, kasvit, jälkiruoat, paistetut vohvelit, herkullinen keitto ja kerma keittoja, makkaraa - erillinen keskustelu, chorizo ​​ovat erittäin maukkaita eri lajit, sämpylöitä, sashimi lohesta / tonnikalaa ja muut kalat, meksikolaista ruokaa, Nachos, Torto, Takos ja paljon asioita. "

"Hotelli on varsin arvoinen rahat ja tähdet. Sinun ranta on lähellä, mennä 2 minuuttia. Henkilökunta on hyvä, ystävällinen. Venäläiset lepäävät vähän, enimmäkseen amerikkalaisia. Aamiainen on buffet, melko monipuolinen. "

Pitkä matka Atlantin valtameren kautta Meksikossa on täysin perusteltu. Matkailijat odottavat viehättäviä rantoja pienellä hiekalla. Riviera Mayan lomakeskus avaa vieraille erinomaiset mahdollisuudet rantalomalle ja ratkaista muinaiset sivilisaatiot. Voit sukeltaa Karibian syvyyteen nähdäksesi harvinaiset kalat omin silmin.

Meksikon lomakohteissa, Mariachin sound of Fecender Rytmit. Matkailijoille tarjotaan hieno kansallinen keittiö ja tequila.

Matka Meksikoon lasten kanssa on unohtumaton seikkailu. Monet hotellikompleksit on rakennettu lähellä häikäilemättömän viidakon, joista neljä jalkainen "vieraat" vierailevat hotelleissa. Parvekkeen vieraat voivat nähdä uteliaita coagasia. He eivät vain katso vieraita, vaan myös valmis ottamaan kohtelee suoraan käsistä. Syistä, miksi voit suunnitella perheyrityksen Meksikon lomakohteisiin, huomamme:

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Paras World hotellit Lue online täysin litles

Hotellit Top50 Parhaat hotellit maailmanlaajuisesti

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa
Paras hotelli Moskovan alueella

Golden Syksy on yksi romanttisimmista vuodenaikoista. Lepää viihtyisässä mökissä, jota ympäröivät mäntyjä, kävellä värikkäiden metsien läpi ja ilta takan varrella lähimmät yksiköt ovat miellyttävämpiä

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Parhaat hotellit kohteessa Moskova. Top 10 Parhaat hotellit kohteessa Moskova

Tarkastele ja luokitus kaikkein kallein hotelleista Moskova. Ranking sisältää hotelleja, joilla on suurimmat tavalliset huoneet ja suuret majoituskustannukset sviiteissä.

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Matka BAIKALiin, jossa lepää itsenäisellä matkustajalla

Valikoima parhaita hotelleja BAIKALia 211: n mukaan. Olemme tehneet sijoitusta paikkoja, joissa voimme tarjota vieraillemme kaikki hotellit, joita me testataan henkilökohtaisesti ja useammin kuin kerran. Jokaisella hyvällä paikalla ei ole ongelmia henkilöstön ja ruoan kanssa.

Lepää Baikal 2021 Halvat - Parhaat hinnat ja valokuvat

10 Parhaat hotellit ja hotellit The Finland vuonna 2021 TripAdvisor

Hotellit St. Petersburg, Country Hotellit St. Petersburg

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Kaikki maailman hotellit Infocart Map

10 parasta hotellia Manila epäilemättä ylittää odotuksesi mukavuutta, sijaintia, mukavuuksia ja huoltoa.

Sivukartta EuroHotel Stavropol
Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Parhaat luksushotellit Maldives 2019 Total Escape Magazine

Parhaat hotellit Malediivit VIP-hotelliin Kuvaus Sijainti hotelli kartalla Tours kohteeseen Malediivit Parhaimmat hotellit Malediivit VIP: lle

5 viisi tähden hotellit Lake Como

Parhaat hotellit kohteessa Lake Tahoe Mitä valita

Hotellit ja vierashuoneistot Salzkammergut Resorts, Wolfgangsee Lakes, Fuslzee, Tranzee, Attersee, Halstortesee.

Hotellit Mustanmeren kahdelle päivälle 2021

Seychellit

Valitse hotelli loma Parhaimmat hotellit Seychellit odottavat sinua. Valitse jokin niistä ja olet taattu saada unohtumaton loma valkoisilla hiekalla Seychellit.

Retket Mustanmerelle Arkangelista. Poltaltavat matkat Sochi, Anapa, Lazarevskoye, Novorossiysk, Tuapse, Gelendzhik, Krasnodar, Honginka, Archprovka, Jubgu, uusi valo, Pikanäppäin

Retket Venäjällä meriseteleissä merellä Sea Sochi Crimea Anapa Gelendzhik Tuaapse Hae Burning Tours, edulliset hinnat, halvat matkat Venäjällä merellä

Puolen vuosisadan Venäjältä: tunnetuimman Neuvostoliiton historia

Luxuryspa Russiansgorod RegionVeliki Novgorod. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Halvat hotellit Velikiy Novgorod. Hae majoitus ja hintavertailu osoitteessa Booking.com Discedia Hotels.com Agoda Parhaat hotellit kohteessa Budget, Premium ja muut hotellit

Belgorod-asianajaja ja ravintolan perustaja La Villa valittivat, että hän ei voinut lentää Balista

181 Parhaat hotellit Novorossiysk Krasnodar Territory

Hotel Hilton Garden Inn Novorossiysk Venäjä. Todellinen hotelli, huoneet. Majoitushinnat, arvostelut 2021. Valokuva ja video

Pieni Dynamo - Hotel Moskova: huoneet, hinnat, varaukset

Hotellit ja huoneet NewBeds Novosibirsk Bride. NFO.

Varaus Parhaat hotellit Novosibirsk 2021. Valokuva, arvostelut, hinnat ja luokitus asiakkaat BilettyPlus-sivustolla. U.

Parhaat hotellit Novosibirsk - Venäjä - opas maailmaan
Rent Villas St. Bart

Parhaat hotellit Vietnamassa matkailun arvosteluja valokuvia

Parhaat NHA Tourik Tourist Hotellit Pegas Touristik Pegas Touristik

Guest House Villa Tatiana, Kaliningrad - varaus Vashothersin kautta

12 parasta hotellia Newjork hotellissa ja edullisissa hotelleissa

Parhaat hotellit Hotellit New Yeorka At TripAdvisor Tuhannet hotellit, valokuvia ja hintoja Hotellit ja hotellit Newjork, Newjork, Yhdysvallat.

Administer hotellit

Parhaat UAE: n parhaat hotellit esimerkki sata prosenttia mukavuutta, ylellisyyttä, ainutlaatuista kauneutta ja loistoa, hinnat 20212022 matkanjärjestäjälle hänen kansansa

UAE: n parhaat hotellit ovat esimerkki sata prosenttia mukavuutta, ylellisyyttä, ainutlaatuista kauneutta ja loistoa, hinnat 20212022. Parhaat Emirates-hotellit tarjoavat vieraille ylelliset virkistysolosuhteet, erilaiset viihde- ja palvelut, jotka tekevät vierailustasi UAE: n unohtumattoman ja ainutlaatuisen.

Art-Volzhskiy.

Parhaat Omsk hotellit 2021

Maa Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Omsk Omsk Resort Omsk, Sizeplobobuse, Hotellit, liput, online-varaus, hinnat, kuljetuspalvelu, vakuutus.

Valikoima parhaita hotelleja Fukuok Island Vietnamissa matkailun arvostelujen ja mielipiteeni hyvällä rannalla luokituksen mukaan.

Kohta

Suosittu

Parhaat hotellit kohteessa Pafos, lasten kanssa 4

Parhaat hotellit kohteessa Paphos Sibvoyuzh

Ehkä se on hotellin valinnasta monella tavalla riippuvat loman kokonaisvaikutelmasta. Kukaan ei halua odotetun mukavan huoneen sijasta.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Hotellit Yaltalla merellä uima-altaalla ja hinnat

Mukavat elinolosuhteet, edulliset hinnat, vierashuoneiden täydelliset lepotilat Yaltalassa, jotka voidaan poistaa merellä merellä

Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,

Kusadas Hotellit, Hotellin varaus, Huoneiden hinnat Halvat hotellit Kusadasakh

Parhaat hotellit kohteessa Kusadasi 3, 4 ja 5 tähteä, hotellien arviot Kusadasi, joka perustuu matkailukohteiden matkailijoille Coal Travel

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Hotellit Palma Jumeira Dubai, Emirate Dubai TripAdvisor

Mallorca hotellit ovat kaikki mukana yksityisellä rannalla. Hotellien ja hotellit Mallorcan hotelleissa 2021. Matkailuarvostelut, Valokuvat, kuvaus ja kuvaus kohteesta Hotels.

Parhaat hotellit kohteessa North Pattaya hinnat, arvostelut, arvostelut

Hyviä hotelleja Pattaya varten virkistys koko perheelle, vaihtoehtoja keskellä ja merelle. Mistä varata halvempaa, mitkä hotellit valitsevat paremman arvosanan Pattaya hotellit.

Hotel Pereslavl. Tourist Center Pereslavlezlessy. Arvostelu

Mitä nähdä ja mistä mennä Pereslavlezles kauneimpia paikkoja, tärkeimmät symbolit ja suosittuja nähtävyyksiä Pereslavassevsky. Valokuvat ja lyhyt kuvaus.

Venäjän kaikkien venäläisten videoesityskilpailujen tulokset Venäjältä

Tänään on perm. Kaikki kaupungin aktiivisemmat hotellit kohteessa. Permet tällä hetkellä asiakkaat tarjoavat yli 120 hotellia. Jotkut niistä sijaitsevat Neuvostoliiton rakennetussa rakennuksissa. Toiset ovat moderneja, muodikkaita ja tyylikkäitä hotelleja.

Sprogochny Hotellit

Lomat Sandy, Crimea 2021 Parhaat hinnat, halpa

Parhaat hotellit Egyptillä hiekkarannalla ovat hyvät 4 ja 5 tähteä Sharmelsha ja Hurghada, jossa vesipuistot Traveler Map

10 Parhaat hotellit kohteessa St. Petersburg 5 Tähteä keskellä aamiaisella - Hinnat 2021, Valokuvat, arvostelut

Kiireellisesti töitä 5 tähden hotelli St. Petersburgissa 2021 55846 työtä Jooble

Pietarin parhaita hotelleja 5 tähteä keskellä on tarpeeksi Turkovkan yli 70 hintoja kaikista matkanjärjestäjiltä yhdellä sivustolla.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet