Vain henkilö, joka vieraili se voi antaa riittävän arvion. Sivustolla Kuzuk. U Kerää palautetta ja heidän jo muutaman tuhannen! Ensisijaisen arvon arvostelut ovat asiakkaidemme arvosteluja, koska tiedämme täysin matkansa tarinan.

Jokainen ulkopuolisuus voi myös ilmaista mielipiteesi, mutta tällainen tarkistus, ennen kuin sivustossa esiintyy sivustoa, ja niillä on sopiva merkki. Hotellien edustajat eivät voi hallita mitään tässä osassa, mutta he voivat vastata vain yhteen tai toiseen kopioon.

Joten hotellien luokitus sivustostamme on varsin objektiivinen ja tänään olemme keränneet Top 10 hotellit Sheregeshin mukaan matkailijoiden arvosteluja! Jokainen hotelli voidaan arvioida viidellä kriteereillä: yleinen kunto, sijainti , Mukavuus, henkilökunta, ravitsemuslaatu. Mitä enemmän arvosteluja hotellin luokitus on tavoite.

(keskipitkän pisteet 4.6) hotellihinnat keskimääräisen, hyvän mukavuuden ja palvelun laadun yläpuolella. Erinomainen vaihtoehto perhelomille, sillä sillä on erittäin hyvä lastenhuone. Tämä hotelli toimii melko pitkään, asiakkaamme lähtivät hänelle paikan päällä viisikymmentä palautetta, jotta luokitusta voidaan pitää melko tavoitteena.

(keskipiste 4.6) Little, kodikas hotelli vain 15 huonetta, joissa he erityisesti juhlivat erinomaista henkilökuntaa. Sijaitsee lähellä tärkeimpiä polkuja ja hissejä ja sijoittamisen hinnat eivät sano tätä budjettia, mutta helpommin kuin lumessa.

(Medium Pisteet 4.6) hinta-laadun suhde - yksi parhaista majoitusvaihtoehdoista Sheregeshin vuorella. Huoneissa on kaikki maku - budjetista, kalliiksi. Sivustolla on jo yli 130 arvostelua, jossa turistit osoittavat harvinaista yksimielisyyttä, altistavat tasaisesti korkeat merkit Grunhofille.

(keskipitkäpisteet 4.6) tämän chaletin mukavuudesta, ei ole melkein kukaan, joka ei tapahdu. Joskus ne viritetään sijaintiin, koska lähimmän hissin on kävellä. Mutta se, joka huolellisesti lukee kuvauksen ennen varauksen ja tarkastelee karttaa, ilmoitti ja nauttii loput.

(keskipiste 4.7) Yksi Sheregeshin suosituimmista hotellikompleksista. Kyllä, se ei ole varustettu, mutta erittäin vihainen. Lähes kaksisataa arvostelua ja samalla johdonmukaisesti korkea keskipiste. Tämä hotelli on todella Euroopan tasolla ja myös keittiöalue jokaisessa huoneessa. Monet matkailijat haluavat maksaa majoituksesta hieman enemmän, mutta sitten säästää kahviloita ja ravintoloita.

(keskipiste 4.8) Mökkien aikana häiritsi usein kokonaan suurelle yritykselle tai kahdelle tai kolmelle perheelle, jotka lepäävät yhdessä. Kun rentoudut perheen ja ystävien ympyrässä, koko negatiivinen menee taustalle. Joten tämän mökin kompleksin arvioissa on käytännössä ei.

(keskipiste 4.8) uusi mukava hotellikompleksi, jossa matkailijat eivät ole vielä löytäneet melkein miinoja. Rakennuksen aikana rakennus onnistui sopimaan hyvin luonnolliseen maisemaan ja säästävät puita ympäri. Joten täydellinen yksityisyys ja läsnäolo vuosisadalla Taiga.

(keskipitkän pisteet 4.8) rakas, mutta erittäin mukava majoitus vuorella. Sijainti, mukavuus, henkilökunta - matkailijat järjestävät ehdottoman kaiken. Pieni negatiivinen, pääsääntöisesti siitä, että Alpen Club on aktiivisesti maisemoitu alueiden ympärillä ja kaikki tykkää, kun luonnonmukaisuus rikkoo rakennustöitä. Mutta jopa väliaikaisista haittoja huolimatta - keskipiste on yksi parhaista keinona.

(Middle Score 4.9) Monimutkainen kolmesta mökeistä, arviointi arvosteluista - variantti lähellä täydellistä. Talot ovat vahva puinen leikkuri hirsimökki, kapasiteetti 4-6 henkilöä, joten hinta on melko riittävä. Sijainti - karhun ja vihreän vuoren turbonnan välillä. Et pääse jalka jalkaisin, mutta kaikki, jotka asettavat arviot tiesivät siitä etukäteen.

(keskisuuri 5) Tässä se on - täydellinen vaihtoehto! Arvostelut tosi melko vähän, vain neljä, mutta kaikki ovat todellisia, ja hotelli on täysin uusi. Sijainti - Parempi ei tapahdu: surulla 200 metrin päässä alan tärkeimmistä hisseistä ja 20 metrin päässä lähimmältä vuokra. Tällä hetkellä asiakkaamme eivät löytäneet minusta tässä hotellissa. Näyttää siltä, ​​että omistajat tekevät kaiken oikein - toivotamme heitä jatkamaan samassa laskimossa!

Tulokset voimme sanoa, että yksittäisten mökkien keskimääräinen mökki on korkeampi luokitus, mutta vähemmän arvosteluja. Se on ymmärrettävää - hotellissa 40 huonetta kauden aikana on kymmeniä aikoja enemmän matkailijoita kuin kaksi perhettä suunniteltu chalet.

Siksi hotelli arvioi, vaikka niitä voidaan pitää tavoitteena. No, miten voit todella selvittää, jos menet ja tarkista kaikki itse. Jos päätät - autamme mielellämme!

 • rantalomakeskus virkistys;
 • Ruoan monimuotoisuus on lasten menu;
 • palvelupalvelu;
 • infrastruktuuri Suhteessa viihdettä ja nähtävyyksiä;
 • Hotel Complex Remoteaess merestä;
 • on lääkäri, millä edellytyksillä pääsyn edellytykset;
 • Animaatio aikuisille ja lapsille Alue, Nanny Services.

Tässä materiaalissa olemme keränneet kaikki parhaat hotellit Zanzibar rentoutumaan lasten kanssa tai yhdessä. Oli yleiskatsaus todella hyvistä hotellin komplekseista 4 ja 5 tähteä, jossa suosittelemme ensin levätä ensin. Kaikki valitut laitokset rannalla on positiiviset matkailun arvostelut ja korkeat arvosanat.

yksi Tansania-saarista - Zanzibar - oikeutetusti phallasi paikka maan päällä. Sen alueet peitetään kookospähkinöillä ja lumi-valkoinen rannikko pestään Intian valtameren turkoosi vesillä.

eksoottinen suunta valitaan mahdollisuus nauttia koskematonta luontoa ja tuoreita merinäkymiä kaukana kaupungin vilskeestä. Coral Island on myös houkutteleva sukeltajille ja kalastuksen ystäville.

Milloin rentoutua Zanzibarissa?

Optimaalinen aika vierailla Zanzibarilla on lokakuusta huhtikuuhun, kun kuiva sää ja vesi valtamerellä vallitsee jopa 27 astetta. Huhtikuussa huhtikuussa voi kestää sadekauden. Kesäkuukausina sademäärä ei ole niin paljon, mutta ilmasto ei ole riittävän mukava.

Saaren luonteella on omat ominaisuutensa: usein vuorovesi ja alentaa voi pilata lomaa voimakkaasti (kaikki eivät saa uida merellä polvi syvyydellä). Jotta tämä ongelma ei kohdista, suosittelemme ottamaan huomioon kaksi pohjoista aluetta: Nungwi ja Kendva.

Green Theatre Hotel on tunnustettu parhaat hotellit kohteessa Simferopol matkailun arvosteluja hotelleissa ja hotelleissa Simferopol!

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

10 parasta motellia Venäjällä

Vertaile motellien hintoja Venäjällä 450 tarjouksen keskuudessa. Varaa verkossa 760 r. Per päivä kuva, kuvaus, arvostelut, luokitukset, yhteystiedot

Parhaat halvat hotellit Phuket: Top 10
10 parasta edullista hotellit kohteessa Rooman keskustassa, arvostelut

Säästämme sinut pitkästä hausta, jota voit varata hotellit kätevästi Rooman keskustassa, lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

10 Paras Hotellit Rooman keskustassa 5 tähteä

Kazanin parhaat hotellit ja hotellit ovat suosituimpia kaupungin kaupunginosista. Arviot ja arvostelut parhaista hotelleista Kazanista.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Yleiskatsaus Tor11 Luksushotellit Dubai rannalla

Katso parhaat hotellit kohteessa Batumi Kuvaus ja kuva huoneet, majoitus ja matkailutuotteet.

10 parasta viiden tähden hotellit Euroopassa

21 Paras Hotel 2018

Varsovasta Alaskalle jäätalosta XVIII-luvun palatsiin, 11-500 000: sta epätavallisimmista hotelleista maailmanlaajuisesti.

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

10 luksushotelleja Hainan Island Luxury, varaus ja alennukset jopa 60 hotellista hotellissa.

Valikoima hotelleja kohteessa Sanya Bay Sanya Bay Bay Hainan Island rentoutumiseen lasten ja edullisiin hotelleihin, parhaat 5 tähteä, hyvä 4 tähteä meren rannalla, sijainti kartta

Hainan Sanya Hotellit Suositeltavaa valita hotellit Sanya?
Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Kuva, kartalla, hotelleilla, rannalle

Top7-hotellit, joissa on sisäuima-allas Adler Krasnodar Territory

Catherine Art Hotel 4 *, Pietari - Hotel hinnat, katsaukset, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Parhaat Jordan hotellit Punainen Sea All Inclusive Set Travel

Jordan hotellit, hinnat, kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Sisämarkkinat (Donetsk)

Missä rentoutua Kaspianmeren rannalla

Parhaat hotellit Rannalla Kaspianmerellä Kaspianmerellä TripAdvisor

Poista majoitus Gelendzhikissa vallankumouksellisessa kadulla ilman välittäjiä

Arvostelut Kazanin hotellilta:

Parhaat hotellit Kazan At TripAdvisor Tuhannet hotellit ja hotellit ja hotellit Kazan, Tatarstan, Venäjä.

Tours Kiinassa Hotellit Parhaat hotellit Kiinassa, hotellit hotellit APL Travel

Parhaat hotellit Kiinassa virkistäytymiseen, joissa on kuvaukset ja hinnat. Etsi, poimia ja varaa kiertue ja hotellit Kiinassa Poealisnami.ua

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Mitkä ovat parhaat hotellit Conakla Turkki matkailijoille

Hotel Beach Club Doganay 5 houkutteli meidät ensimmäisen lomastamme Alanyassa. Kyllä ja arvostelut Lue enimmäkseen positiivisia. Ja sen mukaan Se on yksi Conaklan parhaista hotelleista, se on 3 km: n päässä Alanyan keskustasta. Siksi menimme epäilemättä ja pelkoja. Ei pahoillani

Art Hotel

Lepää Crimea, kuponkeja Sanatorissa ja Crimea-eläkkeissä, hotelleissa ja hotelleissa Crimea. Lepää Yalta, Evpatoria, Sudak.

Parhaat hotellit Crimea 3, 4 ja 5 tähteä. Arvosana Hotellit Crimea on kaikki mukana rentoutua lasten kanssa, ensimmäisellä rivillä.

Parhaat hotellit Crimea 2021: Mukavat lomat korkeimmassa luokassa

TD CRIMEA lasten kanssa

Etsitkö lepoaikaa Crimea lasten kanssa Valitse perhehotellit ja hotellit Crimea Crimeabest verkkosivuilla. U.

Kazan Hotellit lähellä kohdetta: Riviera Waterpark
Huoneistohotelli Chalet

Turkki uuteen vuoteen. Jotka haluavat valita talvilomaa

Hotel Kervansaray Kundu 5 sijaitsee Välimeren rannikolla, 15 km: n päässä Antalyan lomakeskuksen keskustasta ja 200 metrin päässä omasta hiekkarannastaan. Tämä on moderni mukava hotelli, jossa on viihtyisät huonekalujen huonekalut ja täydellisesti

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kierros Makhmutlarissa Dinler Hotel 5 Turkissa 7 yötä alkaen 08/25/19 alkaen 74,54 ruplaa Al For Two hausta ja varausretkiä verkossa matkanjärjestäjien hinnoissa

Osta Tour Mahmutlariin Dinler Hotel 5. Polttava kiertue Turkkiin Moskovasta elokuussa kaksi. Erikoistarjous matkanjärjestäjältä Pegasus Pegast Tourist.

Hotellit Miami - Parhaat hotellit Miami Beachilla hyvällä rannalla

10 Luxury luksushotelleja Miami, varaus ja alennukset 60 hotellissa Hotel.

Parhaat hotellit kohteessa Miami, Florida, Huone Yleiskatsaus, Sijainti, Huonepalvelu. Alliance, ravitsemus. Kuva ja video 2021.

Swissotel Red Hills - Wikipedia

Huoneissa on panoraamanäkymät keskustaan ​​Pietarissa

Suunnittele matkan Hollannin pääkaupunkiin, joka voi olla romanttinen kuin hotelli, jossa on upea panoraama Pohjois Venetsiasta, löydä valinta itsellesi.

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Kohta

Suosittu

Halvat lennolle talon mustamerellä, jossa on oma ranta, uima-allas

Hotellit ja hotellit Black Sea yksityisellä rannalla, hinnat 2021

Valitse hotellit verkossa Mustanmeren rannikolla, ru. Varaus verkossa, maksu hotellin. Hinnat ja vapaa varaus.

Top 5 Paras Hotellit: Pietari - keskustassa ja halvalla ...

Panoramic-ravintola Pietarissa näkymät St. Isaakin katedraalille Le Vernissage

Hotellit, joistainen näköala Nevasta Pietari on suuri kysyntä. Jotkut hotellit voidaan havaita sillan johdolle navigoinnin aikana. Hotellin katsaus, matkailuneuvonta, online-varaus.

Parhaat hotellit kohteessa Moskova, jossa on arvostelut ja hinnat 2021

Dina Rubina Country House, Glamping Kirill Nagiyeva Hero Gqtravel Heroes, valitse viisi hotellia Gqtravel, lähellä. Minulla on yksi pcquelia, jos kaikki muut ovat kiireisiä.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Minkä tahansa Venäjän hotelli, jossa on alennuksia 3 lomaa Sanatorin lähiöissä Home Holidays Boarding Houses Etsi hotelleja Moskovan alue ja Venäjä lepää Venäjällä

Tässä valikoimassa epätavallisia hotelleja Moskovan alueella ja lähimmille virkistysalueille kaksi tai pari lasten kanssa. Kartta ja luokka hotellit asiakkaiden arviot.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Parhaat hotellit St. Moritz ja ympäröivän alueen

Esittelemme sinulle 10 parhaan hotellit Pietarissa. Se auttaa sinua päättämään valinnasta ja löytää paikka, jolla on hyvä lepo ja katsaus vanhankaupungin ainutlaatuisista nähtävyyksistä.

Hotellit Evpatoria meren rannalla. Liana - Hotelli Meri Evpatoria

Crimea-hotellit, joissa on yksityinen ranta

Hotelli merellä. Mustanmeren hotellit. Paras Hotel Krasnodarin alue 23 tähden luokassa.

Mountain View - Alennukset kuponki Moskova Biglion

Urgada. Hurghada Hotellit Knights Maskit ja putket. Paras snorklaus

Hotellit Hurghada, Egypti, Hinnat, Kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotellit All inclusive Krasnodar Territory, Hinnat 2021

Tarjoukset Best Beach hotellit Krasnodar Territory, Venäjä, katso arviot ja varaa Perfect Beach -hotellit.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.