Voittajat määritellään 29. huhtikuuta, kilpailun tulokset "Venäjän palkinnot tiivistettiin. Moskova 2013. Välittömästi kolmessa ehdotuksessa oli tilanne, että useat oikeudenmukaisen taistelun osanottajat tekivät yhtä monta ääntä. Kilpailun tuomaristo, joka perustuu äänestyksen tuloksiin, ilmoitti 11 hotellien voittajat 7 artiklassa:

Palkinto tavoite "Russian Hotel Awards. Moskova 2013 "- Määritelmä parhaiden hotellien segmentissä. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä itsenäinen arviointi auttaa valitsemaan pääkaupungin parhaat hotellit, jotka vastaavat heidän vaatimuksiaan.

Hotellit komento. U ilmaisee kiitollisuutensa kaikille kilpailijoille osallistuville ja asiakkaille aktiiviselle äänestystuelle, jota emme voineet määrittää eniten arvokkaimpia ehdokkaita. Nähdään ensi vuonna!

Venäjä varaushotellit. U edustaa riippumatonta palkkiota vieraanvaraisuuden alalla "Russian Hotel Awards. Moskova 2013.

Joka vuosi Venäjällä on uusia hotelleja kaikista kategorioista Talous Suite. Voit siirtyä tässä jaksossa ilman menettämistä aikaa mikään muu auttaa riippumattomia arvosteluja ja arvosteluja. Tämän vuoksi palkinnon päätavoite on hotelleiden objektiivinen arviointi ja sen segmentin parhaan määritelmän mukainen.

"Venäjän Hotel Awards" on Venäjän arvovaltaisin ja merkittävä hotellipalkkio. Tarjoamme objektiivisia valikoimia, jotka perustuvat vahvistettuihin kiinteistöarvioihin, jotka ovat todella asuneet näissä hotelleissa.

Tärkein tavoite: edistää matkailualan kehitystä, palkita parhaita edustajia ja tarjota asiakkaille objektiivisia ja asiaankuuluvia tietoja. Tavoitteena on luoda tällainen luokitus, joka olisi maksimaalisesti keskittynyt matkailijoihin.

Voittajan valintajärjestelmä ja äänestysvaiheet: palkinnon uskottavuus ja merkitys johtuu pääasiassa monitasoisesta valikoimasta hotellihakemuksia.

Toinen vaihe: Online äänestys hotelleiden verkkosivuilla. U25 maaliskuu - 25. huhtikuuta 2013 nykyisessä 30 päivää hotelleiden verkkosivuilla. U välittää itsenäisen online-äänestyksen, jossa jokainen valtuutettu sivusto kävijä voi osallistua. Voit äänestää 1 hotellilta valitulla nimityksellä. Palkinto Rongizers pidättää oikeuden peruuttaa epäoikeudenmukaisten äänestysosapuolten äänet!

Yhteenveto: 26. huhtikuuta 2013. Riippumaton tuomaristo tulee jälleen. Asiantuntijat määrittelevät johtajan jokaiseen nimitykseen käyttäjien äänivallasta peräisin olevien tietojen perusteella sekä luokitukset, sivuston käyttäjien jättämien positiivisten arvioiden kokonaismäärän ja tarkastelujen kokonaismäärä kaikille äänestysliikkeelle.

Hotelli voi tulla toisen lähde miellyttävistä muistoista levätä tai pilata vieressään. Laadukas huoneen siivous, hyvä palvelu ja hyvä sijainti hotellin avulla voit keskittyä kaupungin ja nähtävyyksien tutkimukseen, joka on kiehtoisi epämiellyttäviä hetkiä. Olemme valinneet 10 parasta hotellia Crimea, joista on kalliita viiden tähden hotellia ja budjetteja, mutta ei kaikissa huonoissa vaihtoehdoissa.

Viiden tähden hotelli Yalta tarjoaa asiakkaille ehdottomasti: sisä- ja ulkouima-altaat, tenniskenttä, kylpyamme, kuntosali, spa-keskus. Jopa allergioita ja eläinten vieraita tarjotaan. Tupakointi on sallittu erityispaikoissa.

Jos matkustat lasten kanssa, ne voidaan jättää lastenhoitajan valvonnassa joko lasten leikkikentällä. Huoneissa on näkymät kaupunkiin ja merelle sekä lähistöllä sijaitseville vuorille. Majoitus Villa Elena maksaa viikoittain: 16,5 tuhatta ruplaa kahden hengen huoneeseen ennen presidentinsviittiä 63 700 ruplaa.

Hotelli sijaitsee aivan merenrannalla. Neljä tähteä huolimatta "Scarlet purjeet" ovat edullisia: 6 tuhatta ruplaa per huone kahdelle aikuiselle ja 14 900 ruplaa per sviitti.

Palvelut tarjotaan. Lasten leikkikenttä, kauneussalonki, sauna, hierontahuone, uima-allas ja sauna. Hotelli on erinomainen valinta, jos ei halua ajaa hotellia joka kerta. Sitten tein pari vaihetta - ja jo rannalla.

Hotelli rakennettiin takaisin vuonna 1863 ja sata neljäkymmentä vuotta myöhemmin (vuonna 2003), se perusteellisesti rekonstruoitiin perusteellisesti. "Bristol" on kolme tähteä, vaikka mukavuudet eivät ole paljon huonompi kuin muodikas hotellit. Vieraat ovat kylpyamme, uima-altaat, kuntosali ja spa-keskukset sekä muut palvelut, mukaan lukien eläinmahdollisuudet.

Elämänkustannukset ovat hyvin demokraattisia: 3,5 tuhatta ruplaa standardihuoneeseen, 4 400 liiketoimintaluokkaan ja 11 800 per kattohuoneisto parvekkeella ja merinäköalalla.

Hotelli on jo hieman yli sata vuotta - se avattiin vuonna 1913. Neljä-tähden hotelli sijaitsee kahdeksansataa metrin päässä kaupungin keskustasta, lähellä rantaa. On keino merelle.

Onnistunut sijainti ja laaja valikoima palveluita tekevät Riviera Sunrise Resort & Spa erittäin kallis hotelli, mutta mukavuus täällä sopii. Standard-huone kahdelle hengelle - 7,300 ruplaa, ylellinen - 21 800 ruplaa.

Balaclava ei ole suosituin lomakeskus, joten hinnat ovat hyvin alhaiset täällä. Mutta jotta oleskella neljän kerroksen hotellin arvoinen 2 200 ruplaa - et usko sellaiseen alkuperäiseen; Kaikki on kuitenkin osoitettu totta. Sviitti maksaa 4 300 ruplaa per yö.

Palvelut, ei niin paljon: sauna, ulkouima-allas, lasten leikkipaikka. Hotelli on pieni, tässä on vain seitsemäntoista numeroa. Balaclavassa on muutamia hotelleja, ja tämä on täsmälleen yksi parhaista.

Evpatoria - lomakeskus on erittäin suosittu, mutta jos etsit, löydät halpoja ja samaan aikaan hyvä hotelli. "Jeval" (neljä tähteä) tarjoaa yksityisen rannan, ja hotelli itsessään on noin seitsemän kymmenen minuutin kävelymatka kentälle. Näkymät hotellihuoneista - lähinnä kaupungissa.

Majoituskustannukset - 3,500 ruplaa tavallisessa kahden hengen huoneessa. Sviitissä on arviolta 11 000 ruplaa ja asuntojen on annettava 16 000 ruplaa.

Hotelli sijaitsee lähellä Reserve Ayu Dag - suosittu matkailijoiden keskuudessa. Tässä neljän tähden hotellissa on vain kaksitoista huonetta. Mielenkiintoista on, että jokainen numero tehdään ainutlaatuisessa tyylissään. Voit puhua Diamond, Turkoosi, Emerald ja muut huoneet.

Hinnat alkavat 4 200 ruplaa Amcant-versioon. Jokaisessa huoneessa on hinnat, ja kausi vaikuttaa myös kustannuksiin. Joten kallein on timanttinumero "sesonkiaikana" (1. toukokuuta - 30. syyskuuta ja 25.-30.12. 11. tammikuuta).

edullisessa kolmivaiheisessa hotellissa Alupu 24-viidessä huoneessa. Jos haluat liikkua pyörällä, voit vuokrata sen aivan hotellissa - erittäin kätevä.

Luksushuoneessa 4,410 ruplaa näkymät merelle. Standardinumero arvioidaan 1 780 ruplaa ja ylivoimainen on 2,380 ruplaa. Hotelli on halpa ja melko laadukas.

Russian Hotel Association kutsuu osallistumaan neljäs all-russian kilpailu "Best Hotel Hotel - 2013".

Tänään hotellin virallinen sivusto ei ole vain hänen käyntikortti. Tämä on ensinnäkin myyntikanava. Siksi sen toimivuus ja informatiivisuus vaikuttavat suoraan sijoittelun lataamiseen ja kannattavuuteen.

Tänään johtavat web-studiot kehittävät hotellien sivustot, joissa keskitytään täydellisen verkkokaupan muotoon. Viime vuoden kilpailujen voittajat, kuten (OOO TGC Alfa), (OJSC GK "PEMLYUZHIN"), (OJSC GK "SOSMOS"), (CJSC TGC "BETA"), on selkeä vahvistus.

Jos sivustosi noudattaa myös nykyaikaisen myyntipaikan kriteerejä ja haluat saada mainetta kollegoiden ja vieraiden tunnustamisesta, osallistua kilpailuun "Paras hotelli verkkosivusto".

Tietoja kilpailun voittajista julkaistaan ​​lehden "Hotel" ja RGA: n verkkosivuilla. Voittajat saavat muistomerkit ja bannerit sivustoilleen.

Lamshin Gennady Andreevich, Russian Hotel Associationin presidentti: "Venäjän Hotel Association, yhdessä kumppaneiden kanssa, viettää hotellien perinteisen kilpailun neljännen kerran. Joka vuosi sen osallistujat kasvavat. Tämä on uskollinen merkki siitä, että kilpailu on hyödyllinen ammattilaisille. Sen avulla voit suurelta osin arvioida sivuston tehokkuutta, tunnistaa ja korjata sen puutteita, houkuttelevammaksi potentiaalisille vieraille. Kutsumme sinut osallistumaan kilpailuun "

osallistua kilpailuun, sinun on täytettävä sovellus. Hakemusten hyväksyminen toteutetaan 10.3.2013 saakka. Tulosten käyttäytyminen pidetään maaliskuun toisella puoliskolla.

Malediivit: Angsana VELAVARU

Malediivit ovat luonteeltaan koskemattomaan kauneuteen Paradise-tyyliin "Bounty": Azure valtameri, lumivalkoinen hiekka, rauhallinen ja maalit, kuten jos todellisuus suodatettiin Instagramissa ja lisäsi hänelle Kontrastit. Intian valtameren maalaukselliset paikat ja luksushotellit ovat monia, mutta kaunein oikeus on Turtle-saaren Daal Atoll - tässä on Angsana Velavaru-hotelli, joka kuuluu maailmankuululle Banyan Tree -ryhmään.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Hainan Sanya Hotellit Suositeltavaa valita hotellit Sanya?
10 luksushotelleja Hainan Island Luxury, varaus ja alennukset jopa 60 hotellista hotellissa.

Valikoima hotelleja kohteessa Sanya Bay Sanya Bay Bay Hainan Island rentoutumiseen lasten ja edullisiin hotelleihin, parhaat 5 tähteä, hyvä 4 tähteä meren rannalla, sijainti kartta

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo
Kuva, kartalla, hotelleilla, rannalle

Top7-hotellit, joissa on sisäuima-allas Adler Krasnodar Territory

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Parhaat Jordan hotellit Punainen Sea All Inclusive Set Travel

Jordan hotellit, hinnat, kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Catherine Art Hotel 4 *, Pietari - Hotel hinnat, katsaukset, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Missä rentoutua Kaspianmeren rannalla

Parhaat hotellit Rannalla Kaspianmerellä Kaspianmerellä TripAdvisor

Sisämarkkinat (Donetsk)

Arvostelut Kazanin hotellilta:

Parhaat hotellit Kazan At TripAdvisor Tuhannet hotellit ja hotellit ja hotellit Kazan, Tatarstan, Venäjä.

Poista majoitus Gelendzhikissa vallankumouksellisessa kadulla ilman välittäjiä

Tours Kiinassa Hotellit Parhaat hotellit Kiinassa, hotellit hotellit APL Travel

Parhaat hotellit Kiinassa virkistäytymiseen, joissa on kuvaukset ja hinnat. Etsi, poimia ja varaa kiertue ja hotellit Kiinassa Poealisnami.ua

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys
Art Hotel

Mitkä ovat parhaat hotellit Conakla Turkki matkailijoille

Hotel Beach Club Doganay 5 houkutteli meidät ensimmäisen lomastamme Alanyassa. Kyllä ja arvostelut Lue enimmäkseen positiivisia. Ja sen mukaan Se on yksi Conaklan parhaista hotelleista, se on 3 km: n päässä Alanyan keskustasta. Siksi menimme epäilemättä ja pelkoja. Ei pahoillani

Parhaat hotellit Crimea 2021: Mukavat lomat korkeimmassa luokassa

Lepää Crimea, kuponkeja Sanatorissa ja Crimea-eläkkeissä, hotelleissa ja hotelleissa Crimea. Lepää Yalta, Evpatoria, Sudak.

Parhaat hotellit Crimea 3, 4 ja 5 tähteä. Arvosana Hotellit Crimea on kaikki mukana rentoutua lasten kanssa, ensimmäisellä rivillä.

Kazan Hotellit lähellä kohdetta: Riviera Waterpark

TD CRIMEA lasten kanssa

Etsitkö lepoaikaa Crimea lasten kanssa Valitse perhehotellit ja hotellit Crimea Crimeabest verkkosivuilla. U.

Huoneistohotelli Chalet

Turkki uuteen vuoteen. Jotka haluavat valita talvilomaa

Hotel Kervansaray Kundu 5 sijaitsee Välimeren rannikolla, 15 km: n päässä Antalyan lomakeskuksen keskustasta ja 200 metrin päässä omasta hiekkarannastaan. Tämä on moderni mukava hotelli, jossa on viihtyisät huonekalujen huonekalut ja täydellisesti

Kierros Makhmutlarissa Dinler Hotel 5 Turkissa 7 yötä alkaen 08/25/19 alkaen 74,54 ruplaa Al For Two hausta ja varausretkiä verkossa matkanjärjestäjien hinnoissa

Osta Tour Mahmutlariin Dinler Hotel 5. Polttava kiertue Turkkiin Moskovasta elokuussa kaksi. Erikoistarjous matkanjärjestäjältä Pegasus Pegast Tourist.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

10 Luxury luksushotelleja Miami, varaus ja alennukset 60 hotellissa Hotel.

Parhaat hotellit kohteessa Miami, Florida, Huone Yleiskatsaus, Sijainti, Huonepalvelu. Alliance, ravitsemus. Kuva ja video 2021.

Hotellit Miami - Parhaat hotellit Miami Beachilla hyvällä rannalla

Huoneissa on panoraamanäkymät keskustaan ​​Pietarissa

Suunnittele matkan Hollannin pääkaupunkiin, joka voi olla romanttinen kuin hotelli, jossa on upea panoraama Pohjois Venetsiasta, löydä valinta itsellesi.

Swissotel Red Hills - Wikipedia

Murmansk Hotellit, huonevaraus

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Halvat lennolle talon mustamerellä, jossa on oma ranta, uima-allas

Hotellit ja hotellit Black Sea yksityisellä rannalla, hinnat 2021

Valitse hotellit verkossa Mustanmeren rannikolla, ru. Varaus verkossa, maksu hotellin. Hinnat ja vapaa varaus.

Top 5 Paras Hotellit: Pietari - keskustassa ja halvalla ...

Panoramic-ravintola Pietarissa näkymät St. Isaakin katedraalille Le Vernissage

Hotellit, joistainen näköala Nevasta Pietari on suuri kysyntä. Jotkut hotellit voidaan havaita sillan johdolle navigoinnin aikana. Hotellin katsaus, matkailuneuvonta, online-varaus.

Parhaat hotellit kohteessa Moskova, jossa on arvostelut ja hinnat 2021

Dina Rubina Country House, Glamping Kirill Nagiyeva Hero Gqtravel Heroes, valitse viisi hotellia Gqtravel, lähellä. Minulla on yksi pcquelia, jos kaikki muut ovat kiireisiä.

Tässä valikoimassa epätavallisia hotelleja Moskovan alueella ja lähimmille virkistysalueille kaksi tai pari lasten kanssa. Kartta ja luokka hotellit asiakkaiden arviot.

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Parhaat hotellit St. Moritz ja ympäröivän alueen

Esittelemme sinulle 10 parhaan hotellit Pietarissa. Se auttaa sinua päättämään valinnasta ja löytää paikka, jolla on hyvä lepo ja katsaus vanhankaupungin ainutlaatuisista nähtävyyksistä.

Hotellit Evpatoria meren rannalla. Liana - Hotelli Meri Evpatoria

Crimea-hotellit, joissa on yksityinen ranta

Hotelli merellä. Mustanmeren hotellit. Paras Hotel Krasnodarin alue 23 tähden luokassa.

Mountain View - Alennukset kuponki Moskova Biglion

Urgada. Hurghada Hotellit Knights Maskit ja putket. Paras snorklaus

Hotellit Hurghada, Egypti, Hinnat, Kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotellit All inclusive Krasnodar Territory, Hinnat 2021

Tarjoukset Best Beach hotellit Krasnodar Territory, Venäjä, katso arviot ja varaa Perfect Beach -hotellit.

Parhaat hotellit Istanbul näkymät Bosphorusta: Hinnat ja arvostelut

Parhaat hotellit Moskovan alueella all inclusive

Lähellä Moscow Hotel Yakhonti Noginsk animaatioryhmä huolehti, että vieraat eivät menetä minuuttia. Animaattorimme valmistautuu iloinen ohjelma aikuisille ja lapsille hauskaa.

Parhaat hotellit Samui rentoutua lasten kanssa --top30
@@@ Opimme kaikki Samuin hotellit ja valitsi parhaansa lasten kanssa lasten kanssa! Katso kuvia ja lyhyt kuvaus jokaisesta hotellista luokitusamme.

Parhaat hotellit kohteessa Bopchut. Myynti hotellit + Hyvä arviot

Thaimaa 5 tähteä Hotellit, on niin paljon, ettet tiedä, mikä valitsee. Olemme tehneet luokituksen Thaimaasta 5 hotellista oma ranta ja virkistys lasten kanssa.

Side Hotellit, Turkki. Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Side Hotellit Parhaat hotellit Side All Inclusive Hinta, arvostelut, kuvaus

Ainutlaatuinen kokoelma perhehotellit ja hotellit Side Turkey Copyright Ratings Arvosteluja ja arvosteluja Hinnat ja matkat varaus hotellit Side Käsivarsiportaali

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Imereti Hotel 4 RussiampnoDar Kidirlerjeretian Bay. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Imeretic Resort -alue on muuttunut hyvin viime vuosina, kääntyessään Sochin ylellinen osa, niin suosittu matkailijoiden kanssa, jotka haluavat yhdistää lomansa merelle vierailulla lukuisissa nähtävyyksissä ja urheilumahdollisuuksissa, jotka ovat jääneet sochi .

Parhaat hotellit kohteessa Ufa | Rakkaus

Waterpark Water Party hotellit Sochi

Vesipuisto Aqualo Yksityiskohtainen kuvaus Valokuva ja matkailun arvostelut Time Work Lippu Kustannusretki Osoite ja miten päästä siellä sijainti Venäjän kartalla, miksi se on mielenkiintoista lapsille

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.