Hotelli sijaitsee Leningradin alueella, Murmanskin valtatiellä (M18 Murmansk-Petersburg) 10 km Pietarista, P. Wrotelio. Hotellissa 3-KHE2-paikalliset huoneet Comfort and Economy -luokka, keittiö, jaettu takkahuone, terassi, sauna.

Kuten useimmissa Leningradin alueella, meillä on viihtyisät huoneet, joissa on tv, jääkaappi, hyvä melueristys. Pure, raikas ilma, ystävällinen henkilökunta. Owya-hotelli ja Leningradin alueella, mutta Pietariin vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Siksi on erittäin kätevää matkustaa meiltä Shlisselburg, Petrodvorets, Pushkin, Pavlovsk, niin edelleen. Älä mene Pietarin kautta.

Leningradin alue Hotellit ovat erittäin käteviä autolla matkustaville. Jos matkustat suurta perhettä tai ryhmää, on kätevä poistaa koko mökki (9-18 henkilöä) tai lattia (6-8 henkilöä). Jos et halua ajaa Pietaria autossa, sitten palveluksessasi, edullinen siirto tai Pietari 15 minuutin välein kulkee minibusin taiteeseen. Metro "Ladogian".

Kaikissa Leningradin alueen hotelleissa, ilmainen pysäköinti \ m, ilmainen Wi-Fi. Hotellissa asiakkaat voivat nauttia sisäänrakennetun keittiön, jossa on laitteita, pesukone, silitysrauta, silitysrauta, brikamme terassilla.

Monet Leningradin alueella, mukaan lukien erityisesti autolla matkustaville ja haluavat nähdä kuuluisat lähiöt Pietari: Peterhof, Pushkin, Pavlovsk, Strelna jne. Meiltä pääset näihin lähiöihin paljon nopeammin kuin Pietarista, niin. Meiltä CAD: lle vain 6-10 minuuttia autolla. Esimerkiksi samalla etäisyydellä lentokentälle meiltä, ​​vain 25 minuuttia ja St. Petersburgin keskustasta 1,5 - 2 tuntia.

Jos olet saavuttanut junalla tai lensi lentokoneella ja tarvitset hotellia Ladygradin alueella, tarvitset edullisen siirron, tai voit itsenäisesti päästä Wimpelovolle bussilla tai reitillä taksilla nro 429, 533 Subway Ladoga.

Viikonlopun matkaa tapahtuu usein niin, että et tiedä mistä mennä. Junalla on mahdollista junan lähellä, on mahdollista autolla ja vähän, ja voit yleensä löytää käteviä lennot perjantaina ja palaa sunnuntaina ja lentää pois muutaman tuhannen kilometrin päässä kotoa. Artikkelissa puhumme jyrkästä maasta hotelleista ja laukaisusta koko Venäjällä, koska luonne ja vapaus, me olemme suurimman osan. Teimme tämän valinnan CUVA-palvelun kanssa.

- Nämä ovat kaverit, jotka kokoontuivat Venäjän parhaista hotelleista ja kiristymisestä yhdellä sivustolla ja tarjoavat lahjakortteja matkustaa näihin paikkoihin. Kaikki avoimet todistukset ovat nyt mahdollisia ja käyttö kahden vuoden ajan. Meitä muokataan Kaifuhista tällaisesta ideasta ja suosittelemme muistamaan tämän projektin joka kerta, kun haluat rentoutua kaupungin vilkuksesta tai kun et tiedä, mitä antaa läheinen henkilö ystävälle tai hauskalle kollegalle. Ja se ei myöskään halua etsiä hienoja epätavallisia hotelleja. Pidä tämä mielessä!

Erityisesti meidän CUVA-lukijat tekivät myynninedistämisen 15 prosentin alennukselle: Perito15 tilattaessa sertifikaatin. On välttämätöntä syöttää se koriin, kampanja toimii 30. kesäkuuta saakka, voit käyttää ostettua sertifikaattia kahden vuoden kuluessa!

Viikonloppu Booho: Glaming Boho Camp

Todennäköinen Intuiesping Boho Camp piiloutuu upeista silmistä suojelujen metsien keskellä Leningradin alueen ja Karjalan rajalla. Hiljaisuus häiritsee vain lintujen laulua ja aurinkoa joka ilta näyttää liukenee River Oyat, ja se tarjoaa vieraille viehättäviä auringonlaskuja.

Teltat tehdään tyyliin BOHO-CHIC: unelmat, kynttilät, tekstiilit, joilla on epätavallinen koriste. BOHO-leirissä neljä teltta: kahdelle hengelle ja viisi (kapasiteetti neljä). Ensimmäinen sopii pariskunnille ja toinen valita lapsiperheet. Mikä on epätavallinen venäläisille glumpgeille, Boho Camp toimii ympäri vuoden. Talvella Tipi on lisäksi kuumennettu, joki muuttuu luistinrataksi ja virkistävän limonadin paikka on kuuma kaakao.

Taivaan rannalla palaavat scala Glamping Kabardininka

Missä ei ole vuoristossa rotko, etsi yksityisyyttä ja harmoniaa luonnon kanssa? Tällainen hämmästyttävä kulma ei ole kaukana Gelendzhikista ja Kabardinkaan kylä: Tämä on kirkas scala kiristys Kabardininka.

Täällä voit pysyä 50 neliömetrin telttoina ja ihailla aamunkoiton mustanmeren yli pehmeässä sängyssä. Venäjälle se on todella ainutlaatuinen paikka. Hotellissa on myös ravintola ja baari, kaikki on edelleen näkymät merelle. Silmät varmasti lepäävät!

Tee Ecotel LEPRUS

Snow-peitetyt rinteet elbrus ja pilvet jalat - se on sellainen kuva, jonka LEPRUS: n korkean vuoren suojan vieraat voivat tarkkailla.

Hotelli on samanlainen kuin avaruusalus tai kansainvälinen asema ja koostuu kolmesta osasta: kaksi asuintilaa 12 hengelle ja moduuli-olohuone. Tyypit ovat uskomattomia, koska LEPRUS sijaitsee 3912 metrin korkeudessa. Hotellin Bivuakan saaminen on oltava Randa, liian hieno kokemus.

Leningradin alue, hotellit, majatalot, sanattorit

Ystävyyshotellit, luminen Road Hotel ja Youth Recreation Center sisältyvät luettelo suosituimmista matkustajista, jotka etsivät asumista tämän paikan lähellä: Viipurin linna. Näytä koko lista :.

Resorts Hotel Livola, Forest Rhapsodia ja Snow Road Hotel ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa, jotka pysyvät Leningradin alueella. Näytä koko lista :.

Suositut hotellit lähellä Park Montreot Airport, historiallinen ja arkkitehtoninen ja luonnonmuseo: Ystävyys, luminen Road Hotel ja nuorten virkistys. Näytä koko lista :.

P> Suositut hotellit lähellä Pulkovo Airport Airport: Crown Plaza Saint Petersburg Airport, Park Inn By Radisson Airport Pulkovo Pietari ja Pulkovon lentokenttä. Näytä koko lista :.

Valtion museo-Reserve Gatchina: suosittuja hotelleja kohteessa Catarina Hof, Tsar Palace Luxury Hotel & Spa ja Hotel Izhora. Näytä koko lista :.

Leningradin alue: suosituin lemmikkiystävällisiä huoneita: pistettä kartalla, Hotel Bat ja Dubka Hotel. Näytä koko lista:

Leningradin alue: suosittuja halpoja hotelleja: Hotelli Victoria, Hotel Viking ja Hotel Bat. Näytä koko lista :.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Top 10: Hotellit Lontoon keskustassa 2021 - TripAdvisor
Missä yöpyä Lontoossa Halvat hotellit ja hostellit, hinnat

Parhaat hotellit Lontoossa asiantuntijoiden Smart Trip

Lepo Venäjä - Gelendzhik - Hotellit
Hotellit Namaldivakh Parhaat hotellit kohteessa Malediivit virkistysmahdollisuuksiin Halvat hinnat

Malediivit turvallisin matka, joka antaa sinulle unohtumattomia muistoja

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Parhaat hotellit Marmaris 3 ja 4 tähteä

Parhaat Marmaris 4 tähteä tarjoavat korkeatasoisen palvelun alhaisemmilla hinnoilla verrattuna viiden tähden hotelleihin. Turkki odottaa sinua.

Parhaat hotellit Marmaris 3 ja 4 tähteä

Hotellit Marsalam Hotellit: 1740lock Kayak

Marsa Alam Hotellit Parhaat hotellit Mars Alam, Hotellit 4, Hotellit 3, Tavassa on virkistys, viihde, valokuvat, hinnat, suositukset matkailijoille

Hotelli Rakennus Ukraina, mitä voin nähdä siinä?

Parhaat hotellit Meksikossa

Mexico City muuttui suosituksi matkavaihtoehdoksi sekä matkailijoille että liikematkailijoille, ja nyt on suosittu paikka Gourmetsiin Meksikossa. Näin ollen kaupunkihotelli on kasvanut, vaihtelevat ylellisistä hotelleista muodikkaasta boutique. Ei ole väliä, jos etsit hotellia, jossa on paljon mukavuuksia tai pieniä asuntoja ... Lue lisää

Perhehotellit Belek

Parhaat hotellit 2013

Tämä artikkeli esitellään 10k kalliimpia hotelleja maailmassa.

Forbes matkaopas 2020

Paras World hotellit Lue online täysin litles

Hotellit Top50 Parhaat hotellit maailmanlaajuisesti

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Paras hotelli Moskovan alueella

Golden Syksy on yksi romanttisimmista vuodenaikoista. Lepää viihtyisässä mökissä, jota ympäröivät mäntyjä, kävellä värikkäiden metsien läpi ja ilta takan varrella lähimmät yksiköt ovat miellyttävämpiä

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Parhaat hotellit kohteessa Moskova. Top 10 Parhaat hotellit kohteessa Moskova

Tarkastele ja luokitus kaikkein kallein hotelleista Moskova. Ranking sisältää hotelleja, joilla on suurimmat tavalliset huoneet ja suuret majoituskustannukset sviiteissä.

Lepää Baikal 2021 Halvat - Parhaat hinnat ja valokuvat

Matka BAIKALiin, jossa lepää itsenäisellä matkustajalla

Valikoima parhaita hotelleja BAIKALia 211: n mukaan. Olemme tehneet sijoitusta paikkoja, joissa voimme tarjota vieraillemme kaikki hotellit, joita me testataan henkilökohtaisesti ja useammin kuin kerran. Jokaisella hyvällä paikalla ei ole ongelmia henkilöstön ja ruoan kanssa.

10 Parhaat hotellit ja hotellit The Finland vuonna 2021 TripAdvisor

Hotellit St. Petersburg, Country Hotellit St. Petersburg

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Kaikki maailman hotellit Infocart Map

10 parasta hotellia Manila epäilemättä ylittää odotuksesi mukavuutta, sijaintia, mukavuuksia ja huoltoa.

Sivukartta EuroHotel Stavropol

Parhaat luksushotellit Maldives 2019 Total Escape Magazine

Parhaat hotellit Malediivit VIP-hotelliin Kuvaus Sijainti hotelli kartalla Tours kohteeseen Malediivit Parhaimmat hotellit Malediivit VIP: lle

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Parhaat hotellit kohteessa Lake Tahoe Mitä valita

Hotellit ja vierashuoneistot Salzkammergut Resorts, Wolfgangsee Lakes, Fuslzee, Tranzee, Attersee, Halstortesee.

5 viisi tähden hotellit Lake Como
Hotellit Mustanmeren kahdelle päivälle 2021

Seychellit

Valitse hotelli loma Parhaimmat hotellit Seychellit odottavat sinua. Valitse jokin niistä ja olet taattu saada unohtumaton loma valkoisilla hiekalla Seychellit.

5 Epätavalliset hotellit vedessä: Venäjältä Panama

Levätä lähiössä lähellä vettä All Inclusive Konakovo River Club Eventel

Parhaat maailman hotellit kohteessa Vesi, huoneet, huoneet. Majoitushinnat vuonna 2021. Valokuva ja videon yleiskatsaus

Puolen vuosisadan Venäjältä: tunnetuimman Neuvostoliiton historia

Retket Mustanmerelle Arkangelista. Poltaltavat matkat Sochi, Anapa, Lazarevskoye, Novorossiysk, Tuapse, Gelendzhik, Krasnodar, Honginka, Archprovka, Jubgu, uusi valo, Pikanäppäin

Retket Venäjällä meriseteleissä merellä Sea Sochi Crimea Anapa Gelendzhik Tuaapse Hae Burning Tours, edulliset hinnat, halvat matkat Venäjällä merellä

Hotel Hilton Garden Inn Novorossiysk Venäjä. Todellinen hotelli, huoneet. Majoitushinnat, arvostelut 2021. Valokuva ja video

Kohta

Suosittu

Parhaat hotellit Novosibirsk - Venäjä - opas maailmaan

Hotellit ja huoneet NewBeds Novosibirsk Bride. NFO.

Varaus Parhaat hotellit Novosibirsk 2021. Valokuva, arvostelut, hinnat ja luokitus asiakkaat BilettyPlus-sivustolla. U.

Rent Villas St. Bart

Parhaat hotellit Vietnamassa matkailun arvosteluja valokuvia

Parhaat NHA Tourik Tourist Hotellit Pegas Touristik Pegas Touristik

Guest House Villa Tatiana, Kaliningrad - varaus Vashothersin kautta

12 parasta hotellia Newjork hotellissa ja edullisissa hotelleissa

Parhaat hotellit Hotellit New Yeorka At TripAdvisor Tuhannet hotellit, valokuvia ja hintoja Hotellit ja hotellit Newjork, Newjork, Yhdysvallat.

Administer hotellit

Parhaat UAE: n parhaat hotellit esimerkki sata prosenttia mukavuutta, ylellisyyttä, ainutlaatuista kauneutta ja loistoa, hinnat 20212022 matkanjärjestäjälle hänen kansansa

UAE: n parhaat hotellit ovat esimerkki sata prosenttia mukavuutta, ylellisyyttä, ainutlaatuista kauneutta ja loistoa, hinnat 20212022. Parhaat Emirates-hotellit tarjoavat vieraille ylelliset virkistysolosuhteet, erilaiset viihde- ja palvelut, jotka tekevät vierailustasi UAE: n unohtumattoman ja ainutlaatuisen.

Art-Volzhskiy.

Parhaat Omsk hotellit 2021

Maa Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Omsk Omsk Resort Omsk, Sizeplobobuse, Hotellit, liput, online-varaus, hinnat, kuljetuspalvelu, vakuutus.

Parhaat hotellit / yksityiset saaret

Parhaat hotellit / yksityiset saaret

Valikoima parhaita hotelleja Fukuok Island Vietnamissa matkailun arvostelujen ja mielipiteeni hyvällä rannalla luokituksen mukaan.

Parhaat hotellit kohteessa Pafos, lasten kanssa 4

Parhaat hotellit kohteessa Paphos Sibvoyuzh

Ehkä se on hotellin valinnasta monella tavalla riippuvat loman kokonaisvaikutelmasta. Kukaan ei halua odotetun mukavan huoneen sijasta.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Hotellit Yaltalla merellä uima-altaalla ja hinnat

Mukavat elinolosuhteet, edulliset hinnat, vierashuoneiden täydelliset lepotilat Yaltalassa, jotka voidaan poistaa merellä merellä

Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,

Kusadas Hotellit, Hotellin varaus, Huoneiden hinnat Halvat hotellit Kusadasakh

Parhaat hotellit kohteessa Kusadasi 3, 4 ja 5 tähteä, hotellien arviot Kusadasi, joka perustuu matkailukohteiden matkailijoille Coal Travel

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.