"Kalvon" HoloPin "huijauksen jälkeen meillä on ilo esitellä yleisön seuraavaan yhteishankkeemme Milos Bikovichin - kevään" Hotel Belgradin "tärkein komedia, jonka vapautamme 8. maaliskuuta maaliskuuta. Skenaarion ja luovien tuottajien kirjoittajat tekivät "keittiön", "Hotel Eleon" ja "Grand" suosikki katsojien tekijät. Tervetuloa romanttinen matka. "

Vitaly Hatppo, Yleinen tuottajahanke:

"Halusimme tehdä kirkkaita, värikkäitä, hauskoja ja hulluja hyvänä elokuvateatterin mielestä elokuvien tunnelmasta Emir Kusturica. Samanaikaisesti Belgrade Hotel on tietenkin erittäin romanttinen tarina. Olemme iloisia voidessamme kutsua kaikki katsojat matkalle Serbian kautta. "

Yksityiskohtainen elokuva

Konstantin Statsky "Hotel Belgrad" Hotel Belgrad "on komedia - komedia Serbian ulkoisen hotellin ulkopuolisesta omistajasta, joka pakotetaan ratkaisemaan Mafian ja Venäjän morsiamen ongelmat.

Mikä oli ennen?

Tärkeimmät hahmot "Belgrad's Hotel" ilmestyi ensin TV-sarjassa "Hotel Eleon", joka tuli STS: ssä vuonna 2016. "Eleon" oli eräänlainen jatkoa ja spin-off kuuluisaa "ruokaa", jonka tärkeimmät hahmot ovat lopulta siirtyneet pois asioista: Eleonora Andreevna (Elena Xenofontov) läpäisivät Eleon Boutique -hotellia veljenpohjan Paulin hallitsemaan (muutamia ihmisiä Kuuluisa Milos Bikovich) ja Chef Viktor Petrovich Barinov (Dmitry Nazarov) lähti paikallisen ravintolan keittiön.

Kuitenkin "Hotel Eleon" "Monet toisesta suunnitelmasta säilytti: esimerkiksi Mikhail Jacvich (Grigory Syatvinda), Kostya (Viktor Khorinyak), Senya (Sergey Lavagin) ja muut. Mutta tärkein sankarit oli Dasha (Diana Pozharskaya), epäonninen morsian, hotellin siivoo ja satunnaisesti löysi laukun, jolla oli valtavia rahaa jollakin numerosta. Noin Dasha, Paul ja tämä raha, toiminta kolmen vuodenaikaa "Eleon's Hotel" oli spinning.

luomisen historia ja monimutkaisuus, elokuvan kuvaaminen yksityiskohtaisesti elokuvan

Muutti hieman, kypsyi. Kun vuonna 2017 päädyin ampumalla Eleon-hotellissa, tuolloin se oli ensimmäinen pitkä tärkeä rooli, joten olin iloinen voidessani palata siihen. Olen aina hohtanut häntä ja oli nyt iloinen voidessani syöksyä tähän kuvaan.

Kalvo oli kuvattu Serbiassa, kotimaassa Milos Bikovichissa. Hän näytti sinulle suosikki paikkoja ja osoitti Serbian vieraanvaraisuutta. Kerro minulle, missä paikassa Belgradissa olet erityisen vaikuttunut?

Olin iloinen siitä, että Serbiaan olisi pitkä retkikunta! Oli olemassa noin kaksi vuotta sitten, mutta vain viikko, ja pidin todella sitä. Serbiassa on monia kauniita paikkoja, mutta minulle on yksi uskomaton - tämä on Saint Sava-temppeli. Hän on iso, kaunis, se tuntuu todellisesta hengellisestä voimasta.

... koska se on erittäin ystävällinen, ystävällinen, värikäs maa kauniilla ihmisillä ja herkullisella ruoalla. Tulisin mielelläni takaisin sinne. No, serbit, tietenkin, erittäin kaunis!

Uudessa elokuvassa huomion keskipisteessä - Serbian sydämet ja Merry Pasha, viiden tähden hotellin omistaja Belgradissa. Hän elää, ei tiennyt ongelmia, ennen kuin yksi päivä vahingossa ei pilaa uutta - multimillion! - Collector-Mafioosin hankinta. Velan maksamisessa rikolliset pomo voimat Pasha naimisiin tyttärensä kanssa. Hän alkaa valmistautua häät kadehdittavalla sulhasilla, mutta yhtäkkiä Pasha - neljän vuoden erottelun jälkeen - Faces Dasha, Venäjän rakkaus ...

Pietarissa, romanttinen komedia "Hotel Belgrad". Uusi elokuva esitteli henkilökohtaisesti Milos Bikovichin ja Diana Pozhararsin esiintyjät. Serbian toimi myös maalausten tuottajana.

"Hotel Belgrad" on uusi elokuva "holop" -kuvan luojilta, joka tämän vuoden alussa rikkoi kaikki mahdolliset asiakirjat Venäjällä. Tarina lupaa olla vähemmän jännittävää. Taiteilija Milos Bikovich varoitti, että uutta elokuvaa ei pidä pitää jatkona sarjassa "Hotel Eleon", vaikka tärkeimmät merkit ovat samat.

Ammunta järjestettiin Serbiassa, joten komedia on kirjaimellisesti kyllästetty Balkanin maku. Elokuvantekijät yrittivät kattaa kaikki Belgradin kaunottaret ja nähtävyydet ja Serb Music lisäsi kulttuuriin sukellusta.

"Meidät kuvattiin Belgradissa ja kylässä. Kylässä he auttoivat asukkaita, joita valitsimme ja jotka sopivat osallistumaan elokuvaan. Ne ihmiset, jotka pelaavat maalaismainen, luovat ilmapiirin - tämä ei ole ammattimainen massiivinen, nämä ovat todellisia asukkaat. He lisäsivät tiettyä makua ", sanoi Milos Bikovich.

Serbian näyttelijälle, Maalaus "Hotel Belgrad" on tullut ensimmäinen työ tuottajana. Hän ei pelkästään pelannut kehystä, vaan ratkaisi myös kaikki kuvausprosessin kysymykset. Joskus oli tarpeen neuvotella poliisin kanssa, joskus isoäiti, joka oli kyllästynyt kameroista omassa pihallaan.

Russian ja Serbian asiantuntijoiden kansainvälinen joukkue työskenteli sarjassa. Yksi johtavista rooleista pelasi näyttelijä Elizabeth Orazhanin - Moskovan Cska Milosh TeoSsican ex-koripallo pelaajan puoliso.

"Ystäväni luokkatoveri kanssani, jonka kanssa olen perusti tuotantoyhtiön, ja kaksi luokkatoveria kuvataan yhdessä. Vanhat ystäväni poistetaan, kusturialaisten elokuvissa pelatut toimijat poistetaan. Meillä on sellaiset moniväriset kalusteet, mielenkiintoinen kasti, "Milos Bikovich jaettu.

Diana Pozharov myönsi, että hän oli iloinen voidessani palata Serbiaan uudelleen. Hän totesi, että tämä on erittäin kirkas ja sielukas maa. Milos Bikovich Tämä aika oli tervetullessa omistaja. Tyttö ei piilottanut, että elokuvan aikana onnistui tutustumaan Serbian perinteisiin.

"Tiedät, on niin perinteinen juoma - Rakia. Olen oppinut häntä hyvin! " - Diana Pozharov sanoi hymyillen.

Petersburgista tuli ensimmäinen kaupunki, joka näki Belgradin hotellin. Nykyään Premiere-näyttely pidetään Moskovassa. Maaliskuun 5. maaliskuuta on mahdollista nähdä uusi romanttinen komedia kaikissa venäläisissä elokuvateattereissa, ja Serbian katsojat näkevät kuvan viikossa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Uuden Doraman
Helios Hotel Zelenogorsk

Arvioinnit, arviot Hotel Helios 3, Venäjä, Leningradin alue, Zelenogorsk. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Mirada del Mar alkaen $ 7,518 ₽ Goinyuk - Kayak hotellit Kayak
Turkki. Gainuk viehättävä paikka rentoutua valkoinen purje

Vertaile kaikki tarjoukset ja varaa Hotel Mirada del Maria parhaaseen hintaan. Huoneet alkaen 8771.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Paikat pelin Klondike-kortilla siirtokunnat

Submvit vilkas ja Bangkokin tungosta alue. Opi parhaista kaupoista, ravintoloista ja yökerhoista Sukhumvit-kadulla.

Varaa nyt Gorki City Apartments Aparthotel in Sochi

Katso Corps Mountain Corps City Apartments tasolla 540 ja 960 metriä eri muunnelmissa esitetyllä järjestelmässä voit nähdä tärkeimmät esineet.

Huoneisto Gorki +540 +960 Krasnaya Polyana Gorki City Virallinen sivusto Sales Ltd Driada Tour. Hinnat 2020.

Apartments Gorki City 540 3 Red Polyana Sochi

Apartments Gorki City sijaitsee kaupungissa Gorki City, Venäjä. Lue hinnat Tours, tutustu valokuvaan ja lue palveluiden luettelo huoneista ja paikan päällä.

Mustanmeren helmi, Adlerin virkistysolosuhteet, valokuvat, hinnat ja varaus

Hotel Ibis Styles Entinen. Gorki-taide

Matkailuyritys Rose Winds Mountain Skiing Gorkiarta, hotelli

Landini • Suuri venäläinen tietosanakirja

Landini, Francesco

Antonio Villani elokuvan toimijoissa. Näet valokuvia, kuvauksia, video- ja äänimateriaaleja.

Taloja kaupungissa Gelendzhik

Lepo Gaspre 2021, Hinnat meren rannalla Gaspre

Sanatorium Pearl, Gaspra, Big Yalta, etelärannikko Crimea Kuvaus, kupongit, hinnat.

Minotturing Center Gazprom Klychavto

Gazprom Hotellit Slock Alpica ja Laura, arvosteluja, yhteystiedot, osoitteet, puhelinnumerot, hinnat alkaen 4.65, ajantasaiset tiedot alennuksista. Sivusto sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen hotelleista ja hotelleista Gazprom, Krasnodar Territory.

Ultra All Inclusive Review of Alean Family Resort Spa Biarritz, Gelendzhik, Venäjä TripAdvisor

Alean Family Resort Spa Biarritz Ultra All Sisältyy arvosteluja, valokuvia ja parhaita tarjouksia Alean Family Resort Spa Biarritz on tripAdvisor.

Art Hotel 3 *, Moscow: hinnat, arvostelut, video, varaa verkossa

Pension Gelendzhik Bay Gelendzhik Perm

Katso lisätietoja, hinnat, saatavuus ja varaa lippu lennolle House Gelendzhik Bay Gelendzhik voit soittaa puhelimitse. 8622 955122.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Boutique Golden Garden, Vladimir Prospekt, 9, Metro Vladimir hinnat 5850 - 77700 ruplaa, varaus.

Boutique Golden Garden, Northwespaded Fo, Pietari, Keski-RN, MO 82 Vladimirsky, Vladimir Ave., D. 9

VisiZevo Leisure, jossa on lasten vierashuoneita, joissa on uima-allas
Krasnodians näyttää

Hotellit Partenita, Crimea Hotel Salvador Hotellit Parteenit

Leirintäalue Mountain Mountain Recreation Center Sergievoposadskyn alueella Moskovan alueella 2500 ruplaa. Big Catalog Turbas hinnat, kuvat, arvostelut, online varaus, alennukset, kartta

Hotel Mountain Residence | Krasnaya Polyana, Venäjä. Virallinen sivusto Gin-Service

Huoneistohotelli Mountain Residence Red Polyana Sochi viralliset hinnat vuodelle 2017

Huoneistohotelli Mountain Residence Estadok, Punainen Polyana, Sochi

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Jobisjob Vacances Maid Mini Hotel Moskovassa Clever Klikkaa.

27 MIID Mini Hotel Jobs Moskovassa Venäjä.Jobisjob.com. Levitä ensin kaikki tärkeimmät yksityiskohdat Top Maid Mini Hotel Avoilla Moskovassa yksi ulkoasu. Päivittäiset päivitykset Moskovan vuokrausmahdollisuudessa. Suora kosketus Moskovan sivustoihin

Työskentele, tuoreet avoimet työpaikat, työnhaku Pietarissa - 2399 avoimet avoimet työpaikat Yandex-töihin

Työpaikat toimivat Pietarissa ja Leningradin alueella

Verkkosivuston työpaikat Osa Pietarin ja Leningradin alueen tietokannan kyselylomakkeet Työpaikat avoimien työpaikkojen muodossa. Yksityiskohtainen työnhaku nykyisestä avoimesta tietokannasta on käytettävissä.

Hotel City Hotel tarjoaa asiakkailleen viihtyisät huoneet, kuten voit valita yhden, kahden, kolmen hengen ja huoneistot. Tarjous on optimaalinen niille, jotka tarvitsevat edullisen hotellin.

Kohta

Suosittu

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

City Hotel

Hotelli ja Hostel Gostotel odottaa vierailleen Moskovassa. Kävelyssä WiFi, kaupungin pysäköinti, hissi ja muut. Huoneet, joita sinulle on valmis eri luokkiin. Hinnat on suunniteltu eri vieraille.

Art Ulyanovsk alkaen 1,489 ₽ Ulyanovsk - KAYAK

Sanatorium Radon, Liski Voronezh alue

Shaleupin Pension, KislOvodsk Online-varaukset

Parhaat hotellit kohteessa Pafos, lasten kanssa 4

FILE3RD SYROMYATNICHESKY 16 02. PG Wikivayage Wikigid-opas

Krasnye Vorota Kurskaya Tagananka Kotelnicheskaya Moskova Moscowriver Arbat

Punainen Polyana, levätä lasten kanssa vuosina 2019-2020. Halvat loma lapsen kanssa Krasnaya Polyana.

Guest House Onnellisuus on sulkeminen Evpatoria

Yksityinen vierashuone vieressä Evpatoria Zaozernaya Tikhonan hinnat, palvelut, huoneet, online-varaus virallisella verkkosivustolla

Vierashuoneet ja hotellit lähellä kohdetta: Ski Resort

Vierashuoneissa Moskovassa

Hotellit lähellä kohdetta: Kaleevo Ski Club ovat erinomaisia ​​korkean tason mukavuutta saatavilla hinnat 2020. Monilla vaihtoehdoilla on kehittynyt hiihtoinfrastruktuuri.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Ahotel.com Hotelli kohteessa Kotelniki Tuore, hotelli, Kotelniki, Venäjä

Hotel Hostel White Dacha Kotelniki Täysi tietoa Kohteessa Sijaintimakin hotelli kartalla, kaikki palvelut Hostel White Dacha Hotel, huonevaraus.

Hotel-Pension

Hotel House Hotel Neo 3, Krasnoyarsk Hinnat hotellit, katsaukset, kuvat, huoneet, yhteystiedot Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Hotel Ohm House Hotelli kohteessa Krasnaya Polyana Koko tieto Kuvien sijainti hotellista kartalla, Hotellipalvelut Hotel House Hotel, Huone varaukset Komissio 0.

Vuokraa huone, jossa on takka lähellä Moskovaa

Hotel Hotel Loppu Domodedovo

Hotel Holiday Inn Vinogradovo Moskova, mukavuuden taso, rentouttava vapaapäivät, seminaarit ja konferenssit, yritysvapaus. Suora varaus puhelimitse 8 495 6642366

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet