Beldibi on pieni kylä, joka sijaitsee lähellä turkkilaista kaupunkia. Hänet poistettiin Kemeristä noin 17 kilometrin etäisyydellä Antalyaan (Antalyaan itseään - 39 km). .

Parhaat hotellit Beldibi

Kylä on laajennettu katu meren rannalla. Kaikki kylän kylät keskittyivät tähän kadulle sekä moniin kauppoihin. Lomakeskuksen edustavat hotellit eri tasoilla. Täällä keskittyi sekä 3 tähden hotelleja että 4, 5 tähden mistä tahansa vauraudesta. Hotellin löytämiseksi suosittelemme. Älä unohda jättää loma palautteen vasemmalla olevassa erityisessä muodossa. Ehkä palaute auttaa sinua päättämään muiden valinnasta!

Kylän infrastruktuuri ei ole paljon kehittynyt, että ilman ongelmia korvataan läheisyydellä. Toisin sanoen Antalya ei myöskään ole kaukana.

Beldibin nähtävyydet

Lepää Beldibi, laajan retkien lisäksi paikalliset nähtävyydet ovat saatavilla, kuten Vanha kaupunki Fazelis, ja Mount Takhtaly, ja nuorille miellyttävä lisäys toimii Kemeriin Yöitä.

Fazelis-aikamme, monet muinaiset rakennukset ovat tulleet meidän aikamme, kuten teatteri, vesijohto, roomalainen kylpylä, kaupunkieliö ja kaupunkien hautausmaa. Kaupunki oli muinaisen Lycian yksi ja ostoskeskukset.

Luonnonlajin ystäville on suositeltavaa vierailla vuoren takhtaly. Se avaa tyylikäs yleiskatsaus 360 astetta Finneyn sivulle. Vuoren korkeus on 2365 metriä ja köysirata on asetettu kärkille. Kun suunnittelet tätä vuorelle retkiä, meidän on otettava huomioon sääilmiöt. Vuoren ympärillä esiintyy usein pilviä, jotka estävät hyvän tarkastelun. On myös mahdollista tehdä kävely Beldibi-joen kuivattu sänky lähimpään vuoristoon, jossa voit turvallisesti kiivetä korkeuteen lähellä kilometriä merenpinnan yläpuolella.

Ranta BELDIBI

Ranta Beldieby Sand-Pebble, paikkoja on suuria kiviä. Kaupungin rannalla oleva veden sisäänkäynti ei ole kovin mukava, koska rannikkonauhan suuret kivet ovat. Suuret hotellit rannalla ovat yleensä parempia.

Mikä on sää Beldibi?

Beldibin sää ei poikkea lainkaan Kemeristä ja hieman erilaisesta kuin. Optimaalinen ranta lepo on toukokuusta lokakuuhun, kun veden lämpötila vaihtelee 20 - 27 astetta, ilman lämpötila saavuttaa 35 astetta ja saostuspisaroiden määrä ei ole niin merkittävä.

Rakennettu: 1995 Palautettu: 2019 (huoneet ja aula) Sijaitsee: 45 km Antalyan lentokentältä, 10 km Kemer, Beldibi III kylässä, meren rannalla. Koostuu yhdestä 4-kerroksisesta rakennuksesta. Kokonaisalue: 11000 m2. Vain 200 numeroa. Ranta: oma pikkukiviranta, ensimmäinen rantaviiva. Sateenvarjot, lepotuolit, patjat - vapaa, pyyhkeet - varaus. Rannan pituus on 70 m. Puhelinnumero: (242) 824 86 13/824 86 16. Osoite: Çifteçeşmeler Mevkii Beldİbİ - Kemer - Antalya Türkihnİee. Hotelli ei ota huomioon yksinäisiä miehiä.

Tämä sivu tarjoaa valikoiman parhaita hotelleja Beldibiä matkailijoiden mielipiteistä, jotka on laadittu arvioiden ja arvostelujen perusteella, jotka pysyivät tässä paikassa. Lyhyt kuvaus majoituksesta, katso kuvia hotellista, arvostelut muiden matkailijoiden arvosteluja, ja jos haluat varata sivuston haku ja varata hotellit Agoda.

Hyvät lukijat, alkaa tarkastella Beldibin lomakeskuksen, joka viittaa alueeseen Kemer rannikolla Antalya.

Käyntikortti Beldibi Village on maisema, josta voit usein selvittää hotellin sijainnin - tässä vuoret ovat erityisen upeat taustalla ja aivan lähellä merta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia
3336 Hotellit Belgrad, Serbia.

Yleiskatsaus parhaimmista hotelleista Belgradissa keskustassa, lähellä suuria matkailureittejä vanhaankaupunkiin, historiallisessa osassa kaupunkia korkeatasoisella tasolla, kylpylä, concierge-palvelut, autonvuokraus ja paljon muuta

Sanatorium
Mikä hotelli voi rentoutua Belokurikhan 10 vaihtoehtoa jokaiseen makuun

Top10-hotellit kohteessa Belokurich Altai Krai Arvostelu ja Consessukset hotellit, Suositeltavat vaihtoehdot budjetista

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Top10 Valkovenäjän Sanatorion virallinen verkkosivusto

Top10 Valko-Venäjän parhaat ja suosituimmat sanatriumit, budjetista kalliille tasolle korkeimman tason. Osta Pietarissa 7812 7174049, Soita

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Parhaat hotellit kohteessa Bulgaria Children

Valko-Venäjän sanattorit. Retkikierrokset Euroopassa. Ranta levätä. Eksoottinen. Risteilyt.

Bulgaria Hotellit 2021 For Online varaus

Sveti Vlas on pieni lomakeskus eliitin ja aurinkoisen rannan välillä, vain 6 km: n päässä hänestä. Tämä on nuori lomakeskus kaupunki, jossa viihtyisät huoneistot rentouttavaksi, mukava perhe loma. Sveti Vlas on ihanteellinen virkistäytymiseen lasten ja elpymisen kanssa. Loppujen lopuksi häntä pidetään Bulgarian ilmastokeskuksena. Kolme ranta Sveti Vlas ja Yachtsin takki vuonna 2015 myönnettiin ...

Top 5 Hotellit Budapest Varaa viiden tähden hotelli

Hotellit Budapest terminen altaat Valokuva ja kuvaukset, palvelut. Tourist-arvostelut. Mitä valita lepoa. Hinnat 2021 vuotta. Hotellit kartalla.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

10 parasta hotellia Samui 3: sta ja 4 tähteä kohtuulliseen hintaan

Valikoimassa bungaloweja tai huviloita Goa 14 hotelleissa, joissa on luokitus 3,7-4,9 ja hinnat Novosibirskistä.

Hotellin ihanteellinen Moskova - Mini-hotelli Moskovan keskustassa M. Kiina-City Virallinen verkkosivusto.

Lomat Chamwwe 2021 All Inclusive, hinnat retkiä Chatus lasten kanssa

Paras hinta levätä Chamwwe kaikilta matkanjärjestäjiltä. Tours kaupungissa Chatus 2021 All Inclusive. Parhaat hotellit kohteessa Camirls on matkailijoiden arvosteluja.

Mini-Hotel Paradise Dvorik, Anapa - Hotelli Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Hotellit Chelyabinsk

Vashotelin palvelun laatimat Chelyabinsk-hotellit. U.

Ranta ja uima-allas Grand Pearl Hotel, Sochi. Virkistys- ja bisneskeskus 4 tähteä

Top 10 Parhaat hotellit kohteessa Montenegro XO Hyvä lepo

Montenegro hotellit Hinnat, valokuvat, arvostelut. 101hotels.com Virallinen sivusto ilmaista hotellivarauksia. Montenegro levätä kaupungeissa. Luettelo lomakohteista. Varaa netissä.

Hotellit Dubki Dagestan, Venäjä Rock huoneeseen 1075 RUB per yö Nochi. Om.

Kaikki hotellit kohteessa: Dubki Dagestan Nochi. om. Online-varausjärjestelmämme auttaa sinua ilmainen hotelli Dubki Dagestanissa.

10 Parhaat hotellit ja hotellit The Dagestan tasavallasta vuonna 2021 - TripAdvisor

YALTA 2021 Sea Coast Kartta Venäjä Lepo Alulka 2021 levätä meressä

Arvioinnit, arviot Hotel Marenero 3, Venäjä, Crimea, Alkuka. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Mikä on paras nuori hotelli Sharm

Luettelo parhaista puolueista nuorille Belekissä. Animaatio, viihde, diskot, kustannukset ja lyhyet tiedot hotelleista.

Missä viettää kuherruskuukautta tai viikkoa Turkissa

Wedding Hotel Premium otti yksinoikeudelliset erikoistarjoukset häät ja erikoispäivät. Romanttiset palvelut Newlywedille kilpailukykyiseen hintaan Pietarin keskustassa.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019
Lepo Crimea talvella: Hotelli ja aktiivinen vapaa

Top15 Paras turbases, talot ja hotellit kohteessa Mountain Altai ...

Top10 Best Beach Holiday Hotellit talvella. Mikä hotelli valita loput, sijainti, tarjolla olevat palvelut.

Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Aiomme marvkhans virkistys, rannat, parhaat hotellit

Suosituimmat hotellit kohteessa Matkailijat

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri

Parhaat ideat romanttiselle yölle

Suunnittele matkan kahdelle, mutta olette päättäneet ajatuksia. Meidän pariskunnien romanttisista ohjeistamme tekee sydämesi vielä vahvemmaksi.

Hotelli koirille Moskovassa. Zoogostitsi 700 ruplaa.

Parhaat eläimet

Hotel Hotelli Dnepropetrovskissä tarjoaa lemmikin yliarvioinnin mukavasti.

Talviloma Sochi on paras valinta talviloma ja loma. Varaa hotellihuone Grace Imperial verkkosivuillamme tai 8 800 5516350

Kohta

Suosittu

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Top5 Parhaat Hotellit Dominikaaninen tasavalta Jakartatravel

Haitin matkailijat voivat jäädä viiden tähden hotelleja. Parhaat hotellit Dominikaaninen tasavalta 5 Hotellit viidestä tähdestä ovat omat rannat, piikit ja erinomaiset ravintolat.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

10 Parhaat hotellit ja hotellit Dominikaaninen tasavalta vuonna 2021 TripAdvisor

Parhaat hotellit Dominikaaninen tasavalta Kuvaus Hotellit Location Hotellit map Tours kohteeseen Dominikaaninen tasavalta Parhaat hotellit Dominica

Safari Tansaniassa ja Afrikassa. Retket edulliseen hintaan Moskovassa

Egypti Hotellit Top Parhaat arvostelut, hinnat

Tarjoamme sinulle luettelon, joka sisältää parhaat hotellit Egyptissä. Toivomme todella, että suosituksemme voivat auttaa sinua valitsemaan paras paikka rentoutua ja viettää lomasi täydellisesti.

Parhaat hotellit kohteessa Egypti 5 Tähteä 2014

Parhaat hotellit 5 tähteä. Egyptin kalleimmat hotellit.

Löydä parhaat Hotellit Egyptillä 5 tähteä Arvostelu Parhaat Egyptin hotellit, Parhaat hotellit kohteessa Charmelsha, Photo.

Uuden Doraman

Matkustaa Pandemian jälkeen Parhaat hotellit Egyptissä ja kaksi ylellisyyttä risteilyä Nile Postamagazine

Sunrise Royal Makadi ResortSelect 5, Hotellit Egypti, Mukhafase Red Sea, Makadi Bayn hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Hotel Dom 19 Samburva 2, Blagoveshchenskaya, Venäjä

Parhaat hotellit kohteessa Ekaterinburg halvat tarjoukset ja halvat hotellit

Hotellit Yekaterinburg, Parhaat hotellit Hinta, Valokuva, Kuvaus Monta hyödyllisiä tietoja ja matkavaihtoehtoja Tripmydeam-budjetillesi

Tours Elbrus

Hotel Elbrus, Cheboksary, Cu, Venäjä Vertaile hintoja

Hotel Book Elbrus kilpailukykyiseen hintaan. Arvostelujen, valokuvien ja ranking-huoneiden vertailu virallisella verkkosivustolla Bilettyplus.ru. 19 esinettä luettelossa.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Sanatorium Luokitus EssenTuov 2021, paras sanatriums EseSentuki

Suuri valikoima hotelleja kohteessa Essentuki. Nykyiset tarjoukset, kuvaukset huoneen saatavuudesta, valokuvista, arvostelut Essentukilla, mukaan lukien vuokra-asunnot ja yksityinen sektori.

Kayo Coco, Kuuba - 2021. Arvostelut, Vihjeitä ja hintoja

Hotellit Yeisk 2020 Hotellivaraukset Yeisk, Hinnat

Hotel Babylon Best Hotel Eisk Review Traveler arvostelut, valokuvia ja parhaat tarjoukset Hotel Babylon on TripAdvisor.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.