Conaks Tämä on pieni turkkilainen kylä lähellä Alanyan kaupunkia, joka sijaitsee noin 120 kilometrin päässä Antalyan kansainväliseltä lentokentältä. Siirto lentokentältä kestää noin 3 tuntia. Tämä on yksi Antalyan alueen kaukaisimmista lomakohteista. Kuitenkin kannattaa huomata, että hotellit ovat tähän mennessä kaukana lentokentältä.

Kylä sijaitsee 12 kilometrin päässä Alanyasta. Kylän infrastruktuuri ei ole vahva, vaikka lähellä on ostoskeskuksia. Kylän rannikko koostuu pääasiassa pikkukivipeitteistä, joissa on suuri määrä suuria kiviä (ei kaikki hotelleja).

Läheisellä Alania kompensoi täydellisesti omaa viihde-infrastruktuurin puutetta, johon voit saada pari euroa ja 20 minuuttia minibussilla. Ja Alanyassa ei ole mitään tekemistä, etenkin nuoria.

Parhaat hotellit kohteessa Conakla

Conaklan alueella on pääasiassa keskitason hotelleja: 3, 4 ja 5 tähteä. Heidän hinnat ovat huomattavasti pienemmät kuin muilla lomakohteilla, mutta ei laatuun. Alhaiset hinnat selittyvät etäisyydellä Antalyasta.

Nähtävyydet

Ilman Conaklin nähtävyyksiä ei ole rikas: Ei ole mitään tarkasteltava markkinoita keskiviikkoisin ja kauppakeskuksissa ja kaupoissa. Mutta voit mennä Alanyaan. Alanyan tunnetuin maamerkki on Bysantin linnoitus Ich-Kale kukkulan yläosassa, joka nousee kaupungin yläpuolelle. Linnoituksen seinät koostuvat 140 tornista ja venyttävät niemimaa pitkin 6,5 km. Se näyttää upealta yöllä, kun seinät korostetaan.

Linnoituksen lisäksi on muita nähtävyyksiä: Sultan Aladin Keykubat I vuonna 1231, Turbkeyn mausoleumi, joka on rakennettu Selzhuki vuonna 1228, ja Selzhuki, Museot, luolat, avoinna vierailuja monien moniväristen stalactitit ja stalagmitit (Damuslatash, "Lovers", fosfori luola ").

Sää

Kesäkuukausina Conaklan sää (Alanya) on tarpeeksi kuuma. Tässä on lämpimämpi useita tutkintoja kuin Antalyassa. Ilmaa kuumennetaan yli 42 ja vettä jopa 30 astetta. Optimaalinen lepoaika on toukokuusta alkaen marraskuuhun. Myös marraskuussa voit, mutta on olemassa riski saada huono sää.

Star

Conaks - hiljainen ja viihtyisä lomakeskus, jossa on mitattu elämä. Mutta lähellä on vilkas Alanyan keskusta: kirjaimellisesti ruokinta käsi. Ja tässä on puhtaampi meri ja puhdas ilma, kaunis kaupunkipuisto ja viihtyisä pengerö. Luksushotelleja ei ole, mutta jopa viisi tähteä vie rauhan. Vain tähän on syytä pysäyttää valintasi Conaksissa.

Miten saada

Ensin sinun täytyy lentää Antalyaan. Seuraavaksi on valinta. Yksinkertaisin vaihtoehto on taksi. Se maksaa vähintään 70 euroa.

Voit myös istua lentokentällä Havus-bussiin ja päästä lopulliseen. Siirretään bussiin Alanyaan. Sieltä Dolmushi-minibussit menevät Conakliin.

Myös Antalyassa voit odottaa bussinumeroa 202. 10 minuutissa pääsemme Alanyaan. Voit myös ottaa taksin valtatielle, jossa bussit menevät Alanyaan.

Parhaat hotellit

UL>
 • Konaklı Time Center: Mitkä ovat viiden tähden hotellit kohteessa Paras? Konaklı Time Center: Suosittu viiden tähden hotellit: 5. / 5 - Traveler Rating: 4. / 5 - Traveler Score: 5. / 5
 • Onko viiden tähden hotellit, joissa on uima-allas Conaksissa? Suositut viiden tähden hotellit, joissa on uima-allas Conakla: - Traveler Rating: 5. / 5 - Traveler Rating: 4. / 5 - Traveler Rating: 4. / 5
 • Conakla: Mitkä ovat viiden tähden hotellit kohteessa Conakla: - Arvosana matkailijoille: 5. / 5 - Traveler Rating : 4. / 5 - Matkustajien arviointi: 4. / 5
 • Mitkä viiden tähden hotellit Conakli tarjoaa pääsyn kuntosalille? Seuraavat viiden tähden hotellit Conaklassa tarjoavat vieraille pääsyn kuntosalille: - Traveler Rating: 5. / 5 - Matkustajien arviointi: 4. / 5 - Traveler Rating: 4. / 5 <
 • Mitkä ovat viiden tähden hotellit Kon Akla Tarjoa huoneita, joissa on oma parveke? Viisi tähteä hotellit Conaks, joiden asiakkaat voivat hyödyntää yksityinen parveke: - Traveler Rating: 5. / 5 - Matkustajien arviointi: 4./5 - Traveler Score: 4. / 5 <
 • Mitkä viiden tähden hotellit Conakla tarjoaa huoneita, joissa on kauniit näkymät? >
 • Conakla: Mitä viiden tähden hotellit sopivat perheen lomalle? Loput perheet Pidit Nämä viiden tähden hotellit Conakla: - Traveler Rating: 5. / 5 - Traveler Rating: 4. / 5 - Traveler Rating: 4. / 5
 • Onko viiden tähden hotellit, joissa on ilmainen aamiainen? / 5
 • Mitkä ovat viiden tähden hotellit Conaklan tarjouksella Vapaa pysäköinti? Tämä viiden tähden hotellit kohteessa Conakli Palvelut: - Traveler Rating: 5. / 5 - Traveler Rating: 4. / 5 - Traveler Rating: 4. / 5 <
 • Yhteistyökumppanimme tarjoavat hinnat ja sisältävät huoneen keskimääräiset kustannukset päivässä ja verot ja palkkiot, jotka ovat kumppaneillamme. Yksityiskohtaiset tiedot voidaan saada yhteistyökumppanien verkkosivuilla.

  Aiheeseen liittyvät julkaisut.

  Kazan Hotellit lähellä kohdetta: Riviera Waterpark
  TD CRIMEA lasten kanssa

  Etsitkö lepoaikaa Crimea lasten kanssa Valitse perhehotellit ja hotellit Crimea Crimeabest verkkosivuilla. U.

  Huoneistohotelli Chalet
  Turkki uuteen vuoteen. Jotka haluavat valita talvilomaa

  Hotel Kervansaray Kundu 5 sijaitsee Välimeren rannikolla, 15 km: n päässä Antalyan lomakeskuksen keskustasta ja 200 metrin päässä omasta hiekkarannastaan. Tämä on moderni mukava hotelli, jossa on viihtyisät huonekalujen huonekalut ja täydellisesti

  Kohta

  Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

  Kierros Makhmutlarissa Dinler Hotel 5 Turkissa 7 yötä alkaen 08/25/19 alkaen 74,54 ruplaa Al For Two hausta ja varausretkiä verkossa matkanjärjestäjien hinnoissa

  Osta Tour Mahmutlariin Dinler Hotel 5. Polttava kiertue Turkkiin Moskovasta elokuussa kaksi. Erikoistarjous matkanjärjestäjältä Pegasus Pegast Tourist.

  Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

  10 Luxury luksushotelleja Miami, varaus ja alennukset 60 hotellissa Hotel.

  Parhaat hotellit kohteessa Miami, Florida, Huone Yleiskatsaus, Sijainti, Huonepalvelu. Alliance, ravitsemus. Kuva ja video 2021.

  Hotellit Miami - Parhaat hotellit Miami Beachilla hyvällä rannalla

  Huoneissa on panoraamanäkymät keskustaan ​​Pietarissa

  Suunnittele matkan Hollannin pääkaupunkiin, joka voi olla romanttinen kuin hotelli, jossa on upea panoraama Pohjois Venetsiasta, löydä valinta itsellesi.

  Swissotel Red Hills - Wikipedia

  Murmansk Hotellit, huonevaraus

  Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

  Halvat lennolle talon mustamerellä, jossa on oma ranta, uima-allas

  Hotellit ja hotellit Black Sea yksityisellä rannalla, hinnat 2021

  Valitse hotellit verkossa Mustanmeren rannikolla, ru. Varaus verkossa, maksu hotellin. Hinnat ja vapaa varaus.

  Top 5 Paras Hotellit: Pietari - keskustassa ja halvalla ...

  Panoramic-ravintola Pietarissa näkymät St. Isaakin katedraalille Le Vernissage

  Hotellit, joistainen näköala Nevasta Pietari on suuri kysyntä. Jotkut hotellit voidaan havaita sillan johdolle navigoinnin aikana. Hotellin katsaus, matkailuneuvonta, online-varaus.

  Parhaat hotellit kohteessa Moskova, jossa on arvostelut ja hinnat 2021

  Dina Rubina Country House, Glamping Kirill Nagiyeva Hero Gqtravel Heroes, valitse viisi hotellia Gqtravel, lähellä. Minulla on yksi pcquelia, jos kaikki muut ovat kiireisiä.

  Minkä tahansa Venäjän hotelli, jossa on alennuksia 3 lomaa Sanatorin lähiöissä Home Holidays Boarding Houses Etsi hotelleja Moskovan alue ja Venäjä lepää Venäjällä

  Tässä valikoimassa epätavallisia hotelleja Moskovan alueella ja lähimmille virkistysalueille kaksi tai pari lasten kanssa. Kartta ja luokka hotellit asiakkaiden arviot.

  10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

  Parhaat hotellit St. Moritz ja ympäröivän alueen

  Esittelemme sinulle 10 parhaan hotellit Pietarissa. Se auttaa sinua päättämään valinnasta ja löytää paikka, jolla on hyvä lepo ja katsaus vanhankaupungin ainutlaatuisista nähtävyyksistä.

  10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

  Crimea-hotellit, joissa on yksityinen ranta

  Hotelli merellä. Mustanmeren hotellit. Paras Hotel Krasnodarin alue 23 tähden luokassa.

  Hotellit Evpatoria meren rannalla. Liana - Hotelli Meri Evpatoria

  Urgada. Hurghada Hotellit Knights Maskit ja putket. Paras snorklaus

  Hotellit Hurghada, Egypti, Hinnat, Kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

  Mountain View - Alennukset kuponki Moskova Biglion
  10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

  Hotellit All inclusive Krasnodar Territory, Hinnat 2021

  Tarjoukset Best Beach hotellit Krasnodar Territory, Venäjä, katso arviot ja varaa Perfect Beach -hotellit.

  Parhaat hotellit Istanbul näkymät Bosphorusta: Hinnat ja arvostelut

  Parhaat hotellit Moskovan alueella all inclusive

  Lähellä Moscow Hotel Yakhonti Noginsk animaatioryhmä huolehti, että vieraat eivät menetä minuuttia. Animaattorimme valmistautuu iloinen ohjelma aikuisille ja lapsille hauskaa.

  Parhaat hotellit Samui rentoutua lasten kanssa --top30
@@@ Opimme kaikki Samuin hotellit ja valitsi parhaansa lasten kanssa lasten kanssa! Katso kuvia ja lyhyt kuvaus jokaisesta hotellista luokitusamme.

  Parhaat hotellit kohteessa Bopchut. Myynti hotellit + Hyvä arviot

  Thaimaa 5 tähteä Hotellit, on niin paljon, ettet tiedä, mikä valitsee. Olemme tehneet luokituksen Thaimaasta 5 hotellista oma ranta ja virkistys lasten kanssa.

  Side Hotellit, Turkki. Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

  Side Hotellit Parhaat hotellit Side All Inclusive Hinta, arvostelut, kuvaus

  Ainutlaatuinen kokoelma perhehotellit ja hotellit Side Turkey Copyright Ratings Arvosteluja ja arvosteluja Hinnat ja matkat varaus hotellit Side Käsivarsiportaali

  Imeretic Resort -alue on muuttunut hyvin viime vuosina, kääntyessään Sochin ylellinen osa, niin suosittu matkailijoiden kanssa, jotka haluavat yhdistää lomansa merelle vierailulla lukuisissa nähtävyyksissä ja urheilumahdollisuuksissa, jotka ovat jääneet sochi .

  Kohta

  Suosittu

  Parhaat hotellit kohteessa Ufa | Rakkaus

  Waterpark Water Party hotellit Sochi

  Vesipuisto Aqualo Yksityiskohtainen kuvaus Valokuva ja matkailun arvostelut Time Work Lippu Kustannusretki Osoite ja miten päästä siellä sijainti Venäjän kartalla, miksi se on mielenkiintoista lapsille

  Parhaat hotellit kohteessa Pietari, suosituimmat hotellit

  10 Parhaat hotellit Petersburgissa Laskujen valinta päivittäin

  Tämä valinta sisältää parhaat hotellit Pietarilla Nevsky Prospekt 5, 4 ja 3 tähteä. Kartta ja luokitus kohtuuhintaisia ​​hotelleja kohteessa Nevsky vieraille.

  Taganrog hotellit kohteen meren lähellä, Ranta: Parhaat hotellit + Kuvaus

  Congressotele Taganrog 3 Russiastovskaya oblastangrog. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

  Kaikki Taganrog hotellit Nochi. om. Online-varausjärjestelmämme auttaa sinua varaamaan hotellin ilmaiseksi Taganrogissa.

  Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

  Lepää Turkissa lasten 2021 kanssa. Parhaat lomakohteet ja hotellit

  Phuketin parhaita hotelleja 3 tähteä, yleiskatsaus parhaista vaihtoehdoista hinta- ja laatusuhteen suhteen, neuvoja hotellin valinnasta virkistämiseen.

  Parhaat hotellit kohteessa Tula, Venäjä - Hinnat ja arvostelut 2021 [Ylösviikea]

  Hotellit Tuula hinnat, luokitus, arvostelut kohteelle Yandex.Textries

  Hotel Center, Hotellit Venäjä, Tuula, Tuula hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

  12 Parhaat hotellit kohteessa Yalta Arvosana 2020

  Yaltan parhaat hotellit ja hotellit katsotaan sopiviksi perhelomille. Luokitus. Osoitteet, hinnat, puhelinnumerot, viralliset sivustoja, arvosteluja, valokuvia.

  Hotel Kiris World Voyage Hotel (suljettu) 5 * (Turkki, Kemer / Kirish) - Kartonki, Valokuva, Turvalliset matkailijat ja muut matkailu, matkailunkannukset Saleturin virallisella verkkosivustolla, Kiris World Vioyage Hotel U.

  Panoramic-ravintolat Moskovassa

  Moskova sisältyy tasaisesti maailman kaupunkien luetteloihin parhaissa ravintoloilla. Korkean keittiön perinteet pääkaupungissa on vuosisatainen historia. Kuitenkin panoraaman ravintolat, joissa voit lounas tai illallinen, ihailla kaunista näkymää ikkunan ulkopuolella, ei niin paljon.

  Top Pension Alushta 2015 | Levätä kotimaalla

  Paras Pension Alushta 2015 lepää isänmaan

  Parhaat sanatriumit Alushtassa. Arvosana Sanatoriums Alushta arvosteluja lomailijoille 2021. Parhaiden sanationien yläosa muodostuu automaattisesti arvioiden mukaan, jotka jätit Sanatorin vierailun jälkeen, kun arvioit ravitsemuslaatua, hoidon tasoa, majoitusta, sijaintia, puhtautta ja mukavuutta. Katso ja valitse parhaat parhaimmat sanatriumit Alushta Naftuurirakenteesta

  76 arvostelua Hotelli Vogue Hotelli Bodrum - Bodrum, Turkki

  Hinnat rannalla ja uima-altaat 2018

  Usein lomailijat valitsevat vierashuoneistot. Miksi ei ole kodikkaita huoneita, uima-allas lähellä, on ruokaa. Jotkut Anapa-eläkkeet voivat tarjota koko mökkejä irrottamiseen numeroiden sijaan.

  Käytämme evästeitä
  Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
  Salli evästeet.