Rolling tuli ulos pilkkaava trilleri "mitään hyvää hotellissa" El Piano "", hyvin samanlainen kuin kymmenen pilkkaa Thrillersia, jotka olet jo nähnyt.

1969, Kalifornian ja Nevadan raja. Vanhan El Royal Hotel -hotellin huoneet sijaitsevat: harmaalla haired papit (Jeff Bridges), Pölynimuri, jossa on tyhjiö afrikkalainen amerikkalainen (Cynthia Eriva), rude tyttö (Dakota Johnson) jotain mielenkiintoista auton runkoon. Lähes kaikki niistä eivät ole niitä, jotka on annettu, kenelle ja lähes kaikki edustaa uhkaa toisilleen. Mutta se osoittautuu tämän välittömästi - ennen pitkää yötä.

Scriptwriter ja johtaja Drew Goddard eivät soita työryhmälle: Vuonna 2008 hän kirjoitti kauhun "hirviöiden" tutkijat, minkä jälkeen neljä vuotta katosi palata ensimmäiseen johtajan työhön "mökki" - Myös kauhu ja kaunis. Jumalan toinen vuosi tuli ulos vain kuuden vuoden kuluttua.

Molempien elokuvien kannattajat hankkivat kätensä, odottaneet mitään hyvää alkuperäisen Goddarddochin uuden osan "El Royal" -hotellissa. Mutta he saivat hyvin erilaisia ​​"asioita" - Tarantinovsky. Eikä ensimmäinen tuoreus.

Kentinin työn puutteellisen käytön kannalta täällä Drew Goddard jakoi Gaya Richie 20 vuotta sitten. On hämmästyttävää, että tällainen tuhma jäljitelmä, joka tuntui kirjaimellisesti kaikki, ei sitoutunut, vailla fantasia, ja henkilö, joka on toistuvasti osoittanut kykynsä luoda uusi.

Yhdessä ensimmäisistä kohtauksista - Outoa Porterin kynnyksellä, joka toimii koko huoltohenkilökunnalla El Royal - yhdistys kuuluisa komedia Almana Tarantino ja hänen ystävänsä "neljä huonetta". Varsinkin huumoria myös Goddardin kuvassa, jopa poistaa.

näyttää edelleen "kuoleman todisteiden saastumisesta ja" inhottava kahdeksan ". Ensimmäisestä kuvasta huolimatta huoleton rentoutumisen ilmapiiri, joka asteittain indeksoi kauhua, sekä vanhoja kurja-kappaleita musiikkikoneesta. Toisesta nauhasta - lähes kaikki muu.

Muistan myös psykopatologisen triller James Jaylandin "tunnistus" (2003), jossa ei ollut mitään Tarantinovskia, mutta motelli oli pimeä yö ja mutaiset vieraat. Ja vastaanotto, kun samat tapahtumat näyttävät eri merkkien silmät, olemme jo nähneet Tarantinovsky-elokuvassa "Jackie Brown".

Billy Merzavets kuvaa ultra-hitsaus Chris Hemsworth - kunniallinen vuoristoruutu. Ja täällä taas, sitä ehdotetaan analogisesti "inhottava kahdeksan", jossa huijauksen päällikön ihossa toi toisen näytön Millyaha - Channing Tatum.

Mutta ensimmäinen ongelma "Hotel El Royal" ei ole silloin tällöin, vaan Frank Toissijaisuudessa aivan kaikki, mitä elokuva koostuu. Koko kuva voidaan purkaa kuutioiksi joidenkin muiden kuvien nimillä ja jumaluuden työstä, tyhjyys lopulta pysyy.

Jos kuvittelet henkilöä, joka ei ole nähnyt yksittäistä Tarantino, Rodriguez, Cohenin ja Lynchin veljiä, tämä henkilö todennäköisesti tulee El Royal Delightista. Mutta mistä löydät tällaisen katsojan tänään? On se koululaisten keskuudessa, ja se näyttää olevan kuin elokuva kuin aikaisin.

Ei tietenkin "El Piano" ei ole roskaa. Loistava ammattitaito, korkea elokuvakulttuuri, kunkin yksittäisen kehyksen huomaavaisuus, jahtasi asennuksen - kaikki tämä.

Ei kuitenkaan ole mitään erinomaisia, kuten edellä mainitut rikosluokan päälliköt. Ei ole merkkinä henkilökohtaista pääjohtajan ajatuksesta, tekijänoikeuksista, vähärasvaisesta vastauksesta kysymykseen, miksi elokuva poistettiin ja se oli tällaisessa aiheessa.

Vastaus viittaa vain yksi asia: niin, että katsoja yksinkertaisesti lepäsi rento. Tuli, näin ja unohdin, kuten melkein minkä tahansa muun nykyaikaisen elokuvan tapauksessa.

Ja kaksinkertaisesti loukkaavaa, koska Monstera ja "mökki metsässä" olivat vain sellaisia ​​maalauksia, joita ei voitu unohtaa. On epäilystä, että elokuva "ei ole hyvä hotellissa" El Royal "" ei petä vain myyttinen "Immaculate" katsoja, johon kaikki tässä tekstissä mainitut nimet ovat nimiä ja totuus ei puhu mitä tahansa.

Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel

Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel (+)

Suunniteltu vuokra-aika on ilmoitettu. Elokuva pidättää itsellään oikeuden muuttaa sitä ilman ennakkoilmoitusta. Nykyinen aikataulu on saatavilla osiossa.

Parhaat kommentit

Itse asiassa elokuva ei ole huono, mutta olemme jo nähneet tämän.

Hotel "El Royal" - Paikka on kaunis, jopa hieno, vaikka oleskelee vuosikymmenien ensimmäisessä vaiheessa. Näkyvä raja on leikattu kahteen valtioon, vaikka kukaan ei tarvitse purkaa, se on erinomainen näyte American Kitsch 60s. Kristalli kattokruunut ja musiikkikoneen eivät väitä keskenään, kuten Whisky-dekantereita, katsokaa vierekkäisiä voileipiä.

Tontti

Jokaisesta arvostelustamme voidaan pitää spoilerinä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että aiomme paljastaa uuden maalauksen yksityiskohdat Drew Goddardilla. Vain johtaja, hän on käsikirjoittaja, tontti teroi mahdollisimman paljon, jotta jokainen kohde voi paljastaa hänen ajatuksensa. Sanotaan vain: hänen ajatuksensa ovat viileitä.

Olin hyvin vaikuttunut operaattorin työstä, josta Shaimas McGgarvey vastasi. Ja hänellä on Arsenalissa hetken, kaksi ehdokasta Oscarille. Totta, pidin ajattelemasta itseäni enemmän. Täällä ja upea unioni-tasoinen pitkä kehys, ikään kuin istut teatterissa ja katsokaa näyttelijöitä paikalla; Ja "Live" -kehykset, joihin sankari näyttää suoraan silmiin. Yleensä "kuva" tuli erinomaiseksi.

Täällä luojat tekivät kaiken meille: me, kuten katsojat, ei tarvitse ajatella jotain, arvata, ei ole kaksinkertaista ja käsittämätöntä massan yleisöä tonttilinjoja. On jotain esitetty, ja kuten on esitetty. Mikään tarpeettomaksi, ja kaikki on selvää. Tämä voidaan arvioida, voit vain nauttia, mutta katsojan ja sankareiden välillä ei ole väärinkäsityksiä. Samanaikaisesti katsoja voi testata hänen intuitionsa ja yrittää arvata, mitä sankari on piilossa takana.

ja torso Chris Hamsworth.

Heroes

Toimijat ovat tyylikkäitä. Katsojan päätehtävänä mielestämme vain unohtaa, missä kaikki nämä kaverit ovat jo pelanneet. Esimerkiksi yksi elokuvan tärkeimmistä rooleista pelasi Dakota Johnson. Sama, joka "ajoi" anastaisisen tyylin roolissa KinoNealeissa "50 sävyä harmaa". Johnson kunnostettiin silmämme ansiosta El Piano. Vaikka myönnetään: asenne siihen ennen elokuvan katselua oli skeptinen.

Komea, harizma emitteri ja seksuaalisuutta - Chris Hemsworth, valitettavasti näytöllä ei ollut niin paljon aikaa kuin haluaisin ihmiskunnan kaunis puoli ihmiskunnasta. Mutta jokainen hänen ulkonäönsä on pirun houkutteleva, vaikka elokuvassa hän pelaa harvinaista paskiaista, itsevapaa, mutta niin houkutteleva. Erityinen kiitos Drew Godardardin alaston ja miellyttävät Torso Chris. Rakkaudella, Hemsworthin fanit.

Meidän miellyttävin löytö, jonka meillä on katsomassa elokuvaa, - Lewis Pullman. Tämä kaveri "veloitettu" ilmapiiri ja tunne El Royal Hotel. Tässä epätavallisessa paikassa hän ja rapu ja pappi ja baarimikko ja järjestelmänvalvoja ja puhtaampi. Muuten, ainoa "kasvot" hotellin, jotka sijaitsevat kahden tilan rajalla. Tämä näyttelijä voi ja tyylikäs pelaa kasvojen ilmaisuja. Hänen silmänsä, hymy, kyllä, jopa nykiminen tissit, monet puhuvat tilanteesta, jossa hän oli sankari.

Erityisesti hyvin hoidettu jumalasta negatiivinen luonne. On niin hyvä, että halusin murtautua tähän hotelliin ja unohdetaan Kaili Speniin, jossa on raskas pullo viskiä seisoo baarissa. Hänen sankaritar Rose on vitun roskaa, joka aiheuttaa itsensä universaalin vihan.

Meidän mielestämme halu kuvailla jokaisen kalvon luonne täydellisesti luonnehtii luojansa. Olimme kiinnostuneita katsomaan heitä, oppimaan tarinansa, ymmärtämään heidän toimiensa motiivit. Katseluohjelma, jolla on erityisen hienostunut maku, voi nähdä kauko-prototyypin todella olemassa olevista persoonallisuudesta, melko suosittu.

Lähtö

Vähän siirretty Erkul Poiron luonteesta, kehystetty Quentin Tarantino-tyyliin, jossa on ideologinen laskeuma Drew Goddardista. Tämä lausunto on kirjaimellisesti ensimmäinen toinen. Mutta tämä ei missään tapauksessa luonnehtisi goddardia kielteisesti. Ainakin niille, jotka ovat lähellä ja kiinnostuneita Tarantinon työstä. Riskitämme muistuttaa, että Godardda teki seuraavien elokuvien käsikirjoituksen: "Stay Alive", "Martian", "mökki metsässä" ja näyttää olevan lisätty hänen säästöpankkiin toiseen työhön.

Istunnossa, jossa tämä elokuva näkyy, sinun ei pitäisi mennä lasten kanssa. Heroes nostaa liian "aikuisten" aiheita ja puhua liikaa siitä, mikä on ikäryhmässä "+18". Lisäksi, jos olet voimakas vuoropuheluihin ja kaikki kirjoitettu sana, löydät poliittisen alakohtelun ja sosiaaliset ongelmat ja sarkastinen asenne joitain thrillerien kliseihin.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?
Sunflower Miniotel, Nikolaevka Crimea Hinnat Varaa verkossa

Kiinnostunut Holidays Nikolaevka 2021 Suorat tarjoukset ilman välittäjiä Valokuvat, kuvaukset, tarkat hinnat, arvostelut ja yhteyshenkilöt asuntovaraukseen. Parhaat vaihtoehdot parempaan lepoon

Arbat 6 Boutique Hotel - Stayforlong
Loput Nikolaevka, Sanatorit, Pension & Hotellit

Lomat Nikolaevka, hinnat kuponkeja varten Sanatorissa, lennolle taloja ja hotelleja, kuvaus ja valokuvat

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Nikolaevka, Crimea yksityinen sektori 2021, Holiday hinnat Nikolaevka, Crimea ilman välittäjiä halpa, vuokraus

Lepää Nikolaevka ja Sand 2021. Sanatoriums ja Pension Sandy, Pension Nikolayevka

Polyana 960 Resort Red Polyana (Gorki City)

Eläkeskuksen, Buryatian tasavalta, Village Nilova Desert. Hinnat 2021, valokuvat, palvelut.

Eläkesäätiö, Irkutsk Hinnat, Valokuvat, Kuvaus Lentokentästä, varaus. Irkutskin alueen sanatriums ja eläkkeet

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Huonehuolet hotellin tyypit, tyypit ja dekoodaus

Tarjoamme mukavia huoneita hotellissa. Grand Hotel Vidigof on yksi parhaista hotelleista Chelyabinsk, joiden huoneiden hinnat yllättävät sinut monimuotoisuuteen ja palvelu on korkea ja mukava. Arvioi hotellin ja moitteeton maailmanluokan palvelun yksinomainen määrä.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Huoneet ja hinnat Sanatorium Polaria, Sochi

Yksityiskohtaiset tiedot huoneista ja hinnoista voit selvittää Sanatorium Polarin virallisella verkkosivustolla

Lavicon Apart Hotel Collection 5 * (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Rannat Vanha Gagra

Callide Asiakkaiden arviot. Kuvaus, ominaisuus, olosuhteet, viralliset tiedot Abhaziahotelista. U.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Sohva mini s. Novofodorovka Saki

Paras loma Novofedorovka 2021. Luettelo hotellit, sanattorit ja hotellit Novofedorovka. Majoitus Novofedorovassa, jossa on merkki kartalla. Osoitteet ja puhelimet Hotellit ja hotellit, arvosteluja ja valokuvia. Arvosana paremmin Housing Novofedorovka.

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Kuban Hotelers opettaa palveluitaan Internetin kautta ja etsiä uusia asiakkaita.

Tämän vuoden tammikuusta 1. tammikuuta hallituksen päätös tuli voimaan hotellihuonepalvelujen tarjoamista koskevien sääntöjen hyväksymisestä Venäjän federaatiossa, mikä tiukentaa merkittävästi hotellin johtajien vaatimuksia. Tatiana Belova, johtaja, Hospitality-alan johtaja CBRE Strategic Consulting Department, uskoo, että luokittelu auttaa tekemään avoimen markkinoiden ja parantamaan matkailualueen palveluiden laatua.

Novotel Hotel Moscow Sheremetyevo Airport 4, Moskovan hinnat. Hotel Novotel Moscow Sheremetyevo Airport

Novotel Moscow Sheremetyevo Hotel sijaitsee lentokentällä minuutin saatavuus pääterminaaliin. Se tarjoaa huoneita kolmeen ja kahden hengen huoneeseen, joista jokaisella on virkistysalue, työtila ja kylpyhuone, kaikki varustetut huonekalut ja moderni

Top 5 Hotellit

Kaikki Bashkiriassa sijaitsevat lennolla olevat talot tarkistetaan tulipalon jälkeen Ishbuldinin Volgan alueen kylässä Venäjä

Pension lomalla Jemetissä meren rannalla ilman välittäjiä, vuokrata hotellihuoneen 2021 hintoja. Majoitus kaikki mukavuudet ja powered. Katso kuvia, arvosteluja ja varaa huone kohteessa Pension Jehete halpa, huonehinnat

Vanha ikä valtion kanssa

Photo Album Resort New Afos

Valokuva-albumissa lomakeskus Uusi Athos esittelee seuraavat 45 Musta valokuvaa 1. Yleinen näkymä lomakohteesta merestä 2. Yleinen näkymä keinona järvestä puistossa on selvästi näkyvissä rakennuksessa, jossa on laattapinta, Sivustolla, jonka tänään on CBS-virkistyskeskuksen rakentaminen 3. Yleinen näkymä Anaccopian Mountainin iverlandilta 4. Primorsky Park 5: n kulma.

Uusi vuosi Sanatorissa

Lennossa olevassa talossa Osinovaya Grove, vanhuksille, 20. joulukuuta Library LuvaShovin edustajat tekivät temaattisen keskustelun uudenvuoden kiireessä, menee. OSINOUVAYA GROVE: n eläkkeessä,

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä
10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Phoenix, Wikipedia joki

Yksi klikkaus ja nopeasti Etsi hotelleja lähellä minua

Resort Balneological Medical Medicine

Nilova Desert Eläkesäätiö

Kaikissa huoneissa on tv. Joissakin huoneissa on näkymät vuorille tai joelle. Pension Metal on ilmainen Wi-Fi. Ansionat MEILIST sijaitsee Nilovin kylässä. Hotellissa on ravintola ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Levätä Kaliningradin alueella (Venäjä)

AutoPal Mini Domino, Matot

Miniotetel Fantasia veteraaneilla on kaikki välttämättömiä mukavasta oleskelusta Pietarissa edulliseen hintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Sanatorums ja Eläke Uusi ATHON Hinnat vuodelle 2018

Sanatorit ja eläkkeet Uusi Athos, jossa on hoito ja uima-allas. Osta lippu Sanatoriin, hinnat 2018, lomakeskuksen virallinen verkkosivusto puhelimemme 7 495 6410969

Poika 86Lletni-Star Edondo Ponty vakuutti häntä pelaamaan hänen nauhaelämässään eteenpäin

Kohta

Suosittu

All Inclusive: Resort Rixos Premium Magawish Suites & Villas on avannut Hurghadissa

Uusi hotelli Hurghada Rixos Premium Magawish 5 Esettore

Tämä kevät Rixs täydensivät portfolion uudella lomakeskuksella Egyptissä. Hurghadin lomakauden aattona Rixos Premium Magawish Suites Villas avattiin, joka toimii kaikissa yksinoikeudella all inclusive-järjestelmällä, kaikki yksinoikeudella käytössä.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Uusi hotelli Dubai Caesars Bluewaters Dubai Total Escape Magazine

1. joulukuuta 2016 pidetään, kauan odotettu, avaaminen Jumeirah Al Naseem neljäs hotelli peräkkäin Madinat Jumeirah Resortissa, mikä täydentää kallista monimutkaista. Vieraanvarainen ja mukava ja samalla energinen ja rohkaiseva, Jumeirah Al Naseem yhdistyvät, tuttu kaikille, arabikulttuurille ja suunnittelulle mod

Pickalbatros Hotellit ja Resorts - Pickalbatros hotellit

Egypti näyttää sisäpuolelta

Kaikki matkat Egyptissä uudenvuoden ja joulun 2022 hinnat ja kuvaus. Kiire varaamaan kannattavaa uudenvuoden lippuja lomille ja lomille tasolta. Ravel on mahdollista matkan maksamista erissä ja luotolla.

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya

Eläke-uutiset vanhuksille ja vanhukselle Guesthouse 24

Majoitus ja hoito vanhusten eläkkeessä Odintsovossa, Moskovan alueella, kokenut lääketieteellinen henkilökunta, kuntoutus taudin jälkeen, Puhelin 7 495 1810793 Valitse lennolleja Odintarvostoverkostoon lennolle imeytyneille taloja lähiöissä.

Top Venäläinen komedia sarja

Natalia Vodyanova ja Mikhail Zygar Tietoja uudesta sarjasta Venäjän vapaapäivät

Natalia Vodyanova Mikhail Zygaarin arkistoinnista lähti Srodinan vanhempien lasten, ja seurauksena hän itse oppia heistä paljon uusia

Hotelli

Top 10 Hotellit, joissa Hotellit kohteessa Kiev 2021 TripAdvisor

Kiev hotellit + 5279 matkustajan arvosteluja, objektiivisia valokuvia ja hotelleja, joissa kylpytynnyri Kiev korkeimmalla luokituksella TripAdvisor.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Sudokin parhaat picukset ruokaa meren rannalla

Pensionaatti ja hotellit Sudak, majoitus erilaisilla sähkölaitoksilla

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Työpaikat ja työskentelevät lennolla talossa uudessa urengoy-työnhaussa Gorlabrov. W.

Palvelu etsimään hoitokoteja kaupungin piirin kaupunki New Urengoy hinnat kartalla. Hinnat kartalla, valokuvat, linkit lennolle, puhelimiin ja työaikaan. Kampanjat ja alennukset lennolle.

Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?

Aparthotel Clouds 3, Biysk

Hotellit ja majoitus Biysk. Biyskin sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Biyskissa

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.