Antalya - kätevin turkkilainen keinona! Täällä voit ajatella mitään, koska kaikki on sivussa. Tutustu arvosteluihin matkailijoista Vuonna 2020-2021, jonka maanmiehet rakastavat keinoa, mitkä ovat hinnat siellä, ovat siellä rantoja ja kannattaa mennä.

Arviot lomasta Antalyassa nyt

Lomakeskuksessa, kaikki tavalliseen tapaan - elämä tapahtuu, ja kaikki kahvilat, ravintolat, ostoskeskus ja kaupat toimivat. On vielä muutamia matkailijoita. On tarpeen käyttää naamio, muuten sakko 900 liren, mutta se ei ole kaikki. Suosittelen sinua menemään maskissa - ilman sitä, että he eivät ehkä ole kuljetus, kahvila tai kauppa. Hotellissa matkailijat voidaan tallentaa ilman naamioita.

Hotellit, kahviloita ja ravintoloita kuljetetaan jatkuvasti desinfioinnilla. Matkailuneuvottelujen mukaan "terveystodistusten" käyttöönoton ansiosta hotellit, palvelu ja puhtaus ovat parantuneet merkittävästi!

: "Lämpötilan tarkistus joka päivä. Etäisyys rannalla, etäisyys sängyt ovat 1,5 m. Hotellissa olevat ihmiset ovat paljon pienempiä kuin tavallista, joten ei ole suuria jonoja, uima-allas ja hyviä paikkoja Ranta on puoliksi tyhjä. Mased-tila, kuten kaikkialla, sisäänkäynnin kauppoihin ja ostoskeskuksiin, ei ole välttämätöntä kadulla. Buffet: Periaatteessa valikko ei muuttunut, ainoa asia, joka kaikki ruoka on nyt Lasin alla ja sinä vain "pokas sormesi" astiat, jotka haluat, ja henkilökunta itse kaikki asettaa lautaselle. "

"Ulkomaiset matkailijat ovat harvoja, tarpeeksi paikallisia, mutta edelleen Antalyaa ei ole ladattu kuin aiemmissa aikoina. Jos olet nyt Turkissa, ota hetki hetkeksi, tämä on hauskaa käydä erilaisissa mielenkiintoisilla paikoilla. Ilmastointi kuljetustyössä avoimilla ikkunoilla. "

Turkkiin, on olemassa useita ehtoja. Venäjän suurlähetystön raportin mukaan Ankarassa ilma-alusten matkailijoiden on täytettävä erityinen muoto. Ennen passin valvontaa kaikille Lämpötila mitataan.

Turks ei vaadi todistusta taudin puuttumisesta ja pakollisista testeistä, mutta Turkin lentoasemilla voit tehdä testin 15 euroa - tuloslupaus tunnissa. Mutta saapumisen jälkeen Venäjälle sinun on tehtävä PCR-testi 72 tuntia. Lue lisää.

: "Lentokentällä et voi kävellä ilman maskia, on merkkejä sosiaalisesta etäisyydestä kaikkialla. Tuolit siirretään yhdellä skotlantilla, joten olematta vieressä. Kaikki lentokentän henkilökunta toimii Käsineet, suojakypärät naamarit. Sisäänkäynnissä ja poistumisessa kaikki matkailijat mittaavat lämpötilaa. Kaikki tapahtuu myymälöissä, apteekeissa ja muissa suljetuissa paikoissa. "

keinon vaikutelma

Antalya on yllättävän erittäin puhdas ja hyvin hoidettu. Odotin näkevänsä La Anapalle Sobbanin matkailukohde, mutta tämä on niin eurooppalainen turkkilainen keinona, kaikki on älykäs, varovasti ja kaunis. On miellyttäviä puistoja, viihtyisä satama, historialliset rakennukset. On hyvä, että stereotyyppi romahti!

"Purest kadut, miellyttävät silmät maisemat. Pronssi-auringon kaupunki ja trooppinen vihreä. Horisontissa he näkevät hämärtyneiden vuorten - USLADA katsojalle ja kaduilla, jotka he vaeltaa kiinnitys Fluffy kissat ja hyvät koirat. Sama tapaus yhdistetty kontrasti ja meren pohjattomuus ja vuorten kauneus ja nykyaikaisten kohokohtien taustalla on uskomatonta lajeja, joilla on häiriö, jolla on frantillinen historia. "

Parhaat hotellit Antalyassa

Lomakeskuksessa on yli 500 hotellia - budjetti-huoneistoista ja huoneistoista kaupungin erinomainen 4-5 * valtavalla alueella lähellä merta. Jos aiot levätä Antalyassa sesonkiaikana, suosittelen sinua varaamaan hotellin muutaman kuukauden ennen matkaa. Tämä on erittäin suosittu lomakeskus, eikä vain maanmieheistämme. Muuten, älä unohda, että kalliilla hotelleilla 4-5 * sesonkiaikana voit rentoutua olennaisilla alennuksilla!

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Rehellinen ARCHBO-OSIPOVKAsta! Rest 2021 arvostelut
Rehellisesti noin Archprovka arvioi lomalla 2021

223 hotellit kohteessa Archboosipovka ovat varauksen yhteydessä hotelleja kohteessa Hollaok. Hotelleiden hinta alkaa 1 726nbsp, ja alennukset ovat jopa 10

Varaus. OM: Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia
Hotel Pystysuuntainen Arkhyz Varaa huone. Travel News Oy: n myynti verkkosivuilla.

Hotel Pystysuuntainen Arkhyz sijaitsee hiihtokeskuksen sydämessä. Yrityksen myynnin virallisella verkkosivustolla voit varata huoneen telineiden hintoihin, tarjouksiin ja erikoistarjouksiin Hotel Pystysuuntainen 4 Arkhyz.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Azimut Hotel Astrakhan

Varaa viiden tähden hotelli Astrakhan lähtee kotiin. Astrakhan hotellit 5 Tähteä nopeasti ja kannattavaa hotelleja.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

The edullisimmat hotellit kohteessa Avallar Turkissa, jossa on kuvia

Erinomainen majoitus Avsallarin ylellisimmistä hotelleista. Varaa hotellihuone tai tilava huoneisto ja nauti ylellisestä oleskelusta.

Parhaat edulliset hotellit Avsallar 4 * Tähteä

Kypros, Ayanpa Parhaat hotellit 5 tähteä

Hotellin hotellit kohteessa Ayanpa. Elintarvikkeiden hinnat, palvelut ja pienet temppuja asuttaessa hotellissa

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya
Lepää Beldibissa, Kemer (Antalya). Parhaat hotellit kohteessa Belfibi Turkki. Nähtävyydet, kaupat, sää, kartta.

Beldibi vuoret, meri ja parhaat hotellit, osa 1

Beldibi on pieni kylä, joka sijaitsee lähellä Kemerin turkkilaista kaupunkia. Hänet poistettiin Kemerista noin 17 kilometrin etäisyydellä Antalyaan Antalyaan 39 km.

Parhaat hotellit kohteessa Belek lapsille

Parhaat hotellit Belek rentoutua lasten kanssa

Belekkin hotellit, joissa on lapsia, paras loma tarjoaa lapsi Turkin Belek Resortsin keskuudessa, on paras perheloma lapsille. Kaupungissa on eläintarha, vesiparkki ja

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

3336 Hotellit Belgrad, Serbia.

Yleiskatsaus parhaimmista hotelleista Belgradissa keskustassa, lähellä suuria matkailureittejä vanhaankaupunkiin, historiallisessa osassa kaupunkia korkeatasoisella tasolla, kylpylä, concierge-palvelut, autonvuokraus ja paljon muuta

Sanatorium

Mikä hotelli voi rentoutua Belokurikhan 10 vaihtoehtoa jokaiseen makuun

Top10-hotellit kohteessa Belokurich Altai Krai Arvostelu ja Consessukset hotellit, Suositeltavat vaihtoehdot budjetista

Top10 Valkovenäjän Sanatorion virallinen verkkosivusto

Top10 Valko-Venäjän parhaat ja suosituimmat sanatriumit, budjetista kalliille tasolle korkeimman tason. Osta Pietarissa 7812 7174049, Soita

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Parhaat hotellit kohteessa Bulgaria Children

Valko-Venäjän sanattorit. Retkikierrokset Euroopassa. Ranta levätä. Eksoottinen. Risteilyt.

Bulgaria Hotellit 2021 For Online varaus

Sveti Vlas on pieni lomakeskus eliitin ja aurinkoisen rannan välillä, vain 6 km: n päässä hänestä. Tämä on nuori lomakeskus kaupunki, jossa viihtyisät huoneistot rentouttavaksi, mukava perhe loma. Sveti Vlas on ihanteellinen virkistäytymiseen lasten ja elpymisen kanssa. Loppujen lopuksi häntä pidetään Bulgarian ilmastokeskuksena. Kolme ranta Sveti Vlas ja Yachtsin takki vuonna 2015 myönnettiin ...

Top 5 Hotellit Budapest Varaa viiden tähden hotelli

Hotellit Budapest terminen altaat Valokuva ja kuvaukset, palvelut. Tourist-arvostelut. Mitä valita lepoa. Hinnat 2021 vuotta. Hotellit kartalla.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

10 parasta hotellia Samui 3: sta ja 4 tähteä kohtuulliseen hintaan

Valikoimassa bungaloweja tai huviloita Goa 14 hotelleissa, joissa on luokitus 3,7-4,9 ja hinnat Novosibirskistä.

Hotellin ihanteellinen Moskova - Mini-hotelli Moskovan keskustassa M. Kiina-City Virallinen verkkosivusto.

Lomat Chamwwe 2021 All Inclusive, hinnat retkiä Chatus lasten kanssa

Paras hinta levätä Chamwwe kaikilta matkanjärjestäjiltä. Tours kaupungissa Chatus 2021 All Inclusive. Parhaat hotellit kohteessa Camirls on matkailijoiden arvosteluja.

Mini-Hotel Paradise Dvorik, Anapa - Hotelli Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Hotellit Chelyabinsk

Vashotelin palvelun laatimat Chelyabinsk-hotellit. U.

Ranta ja uima-allas Grand Pearl Hotel, Sochi. Virkistys- ja bisneskeskus 4 tähteä

Top 10 Parhaat hotellit kohteessa Montenegro XO Hyvä lepo

Montenegro hotellit Hinnat, valokuvat, arvostelut. 101hotels.com Virallinen sivusto ilmaista hotellivarauksia. Montenegro levätä kaupungeissa. Luettelo lomakohteista. Varaa netissä.

Kaikki hotellit kohteessa: Dubki Dagestan Nochi. om. Online-varausjärjestelmämme auttaa sinua ilmainen hotelli Dubki Dagestanissa.

Kohta

Suosittu

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

YALTA 2021 Sea Coast Kartta Venäjä Lepo Alulka 2021 levätä meressä

Arvioinnit, arviot Hotel Marenero 3, Venäjä, Crimea, Alkuka. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Mikä on paras nuori hotelli Sharm

Luettelo parhaista puolueista nuorille Belekissä. Animaatio, viihde, diskot, kustannukset ja lyhyet tiedot hotelleista.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Missä viettää kuherruskuukautta tai viikkoa Turkissa

Wedding Hotel Premium otti yksinoikeudelliset erikoistarjoukset häät ja erikoispäivät. Romanttiset palvelut Newlywedille kilpailukykyiseen hintaan Pietarin keskustassa.

Lepo Crimea talvella: Hotelli ja aktiivinen vapaa

Top15 Paras turbases, talot ja hotellit kohteessa Mountain Altai ...

Top10 Best Beach Holiday Hotellit talvella. Mikä hotelli valita loput, sijainti, tarjolla olevat palvelut.

Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Aiomme marvkhans virkistys, rannat, parhaat hotellit

Suosituimmat hotellit kohteessa Matkailijat

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri

Parhaat ideat romanttiselle yölle

Suunnittele matkan kahdelle, mutta olette päättäneet ajatuksia. Meidän pariskunnien romanttisista ohjeistamme tekee sydämesi vielä vahvemmaksi.

Hotelli koirille Moskovassa. Zoogostitsi 700 ruplaa.

Parhaat eläimet

Hotel Hotelli Dnepropetrovskissä tarjoaa lemmikin yliarvioinnin mukavasti.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Talvilomat Sochissa Grace Imperial Hotel

Talviloma Sochi on paras valinta talviloma ja loma. Varaa hotellihuone Grace Imperial verkkosivuillamme tai 8 800 5516350

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Top5 Parhaat Hotellit Dominikaaninen tasavalta Jakartatravel

Haitin matkailijat voivat jäädä viiden tähden hotelleja. Parhaat hotellit Dominikaaninen tasavalta 5 Hotellit viidestä tähdestä ovat omat rannat, piikit ja erinomaiset ravintolat.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.