Suurimmat turisti yhteisö TripAdvisor on koonnut listan 10 parasta hotellia Italia ekologisen virkistys 2015.

Suurin turistiyhteisö TripAdvisoria tutkittiin Italiassa ja olivat luetteloa, johon kuuluu 10 parasta hotellista, jotka soveltuvat ekologiseen virkistämiseen 2015.

Huomaa, että vihreän hotellin huoneen kustannukset ovat kaukana viimeisestä roolista TripAdvisor-luokitus. Koska muotisuuntaukset ja kysyntä tuottavat paitsi tarjousta, ja tarjottujen palvelujen hintojen nousu, Top Trip TripAdvisor, Eco-Hotellit Italiassa, huoneen kustannukset, joissa ei ylitä 150 euroa päivässä.

Eco-hotels ITALIA Platinum Level top

Muuten ekologiset hotellit Italiassa ei pidetä parhaina Euroopassa. Suurin osa vastaajista, todella, hyvä "vihreä" hotellit, joissa on oma suhde hinta - ei paljon laatua niemimaalla. 3 5 italialaisista, jotka ovat lepäämään maan ulkopuolella, totesivat, että Skandinavian maiden, Saksan, Sveitsin ja Itävallan ympäristömatkailu on paljon parempi kuin kotoisin Italiassa. Mutta ystävät rentoutua mukavasti luonteeltaan ja siellä on täällä, josta valitset.

Tänään hotelliliiketoiminta kehittää suhteellisen uuden kapean - "vihreän" rakentamisen ja kestävän kehityksen käsitteen. Euroopassa ja Amerikassa Eco-Hotels on jo tullut ehdoton suuntaus, joka asteittain yhdistää tähän liikkeeseen ja maamme. Ne, jotka pyrkivät tekemään lomamatta ekologisesti ystävällisiä, mahdollisuus mukavan vapaa-aikaan, jolla on vähäistä vaikutusta luontoon, on jo ekotekoinen Venäjällä.

Niinpä Esimerkiksi Eco-Hotel Altica tarjoaa todellisen eurooppalaisen mukavuuden Altai-vuoristossa. Kompleksi rakennettiin vuonna 2012 ja perusteltiin täysin nimellään "ECO" -konsoli. Rakentamisessa käytettiin kehittyneitä teknisiä ratkaisuja, joiden ansiosta hotellissa on oma kattilatalo, ei kuljeta ekologiaa, paikallisia jätevedenpuhdistamoista ja puhdasta vettä artesian hyvin. Ravintola, kylpyamme, kylpyläkompleksi ja ulkoilu ovat miellyttävä ympäristöystävällinen bonus.

Elbrusin eteläisellä rinteellä Terkolin kylässä on toinen ainutlaatuinen hotelliystävällinen. LEPRUS Capsule -hotelli on korkea juurtunut suoja, joka on rakennettu avaruusaluksen futurististen kapseleiden muodossa. Lähes 4000 metrin korkeudessa on viisi vierasmoduulia - kolme asuinpaikkaa, yksi syöminen ja rentoutuminen panoraamaikkunan edessä ja viimeinen on tekninen.

Sisällä on kaikki mukava oleskelu: makuupaikat, kylpyhuoneet, ateriat, Wi-Fi. Siirto järjestettiin hotellille. Glamping ohjaa omaa ympäristövaikutuksiaan - erityinen järjestelmä haisee lumen viemäriin ja kevyt ja lämpö tarjoavat aurinkopaneeleja.

Venäjän parhaista eko-hotelleista - "AKTRA: n urtrice" Artybashin kylässä (Altai). Laitos sijaitsee upealla paikalla, jossa vuorenrintien kilpailija kauneudella tenetsky-järven lasituksella. Kompleksin rakentaminen ei rikkonut luonnonmaisemaa, kaikki rakennukset on valmistettu luonnonmateriaaleista ja oma kattilahuone toimii ympäristöystävällisellä polttoaineella.

Vihreän ja kylvyssä, takkahalli ja panoraamanäkymät, ratsastus, vaellus ja pyöräily, puhtain vuoristo ilmaa ja uskomattomia maisemia tekevät levätä tässä paikassa unohtumattomana.

"Aktra's Track" sijaitsee upealla paikalla, jossa vuorenrintari kilpailee Teletskin järven veden kauneuden kanssa, valokuvaverkko

Petropavlovsk-Kamchatskyllä ​​on "neulahotelli", joka toimii vain talvella ja keväällä. Viihtyisä Vilyuchinsky-tulivuoren juurella se edustaa lumen vierashuoneita - todellinen eskimo-neula. Viihdettä alueella - ulkouima-allas, jossa on lämpö vesi ja baari.

Samanlainen kausiluonteinen kompleksi sijaitsee Sochin alueella. Ethno-Park "Iglu Hotel" mahtuu vieraita erillisissä "huoneissa" - Fig. Seinien pallomaisten rakenteiden ja paksuuden paksuus antaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää noin 0 ° C: n lämpötilaa ja makuupaikat järjestetään puiset emäkset, jotka on peitetty nahkoilla. Alueella on suuri chum, jossa on keittiö ja oleskelualue ja lähellä Deer Farm.

Omalla tavallaan ekologinen vapaa-aika on Wonderful Hotel "Seasons", joka sijaitsee Tverin alueella. Unescon mukaan tämä paikka on ympäristöystävällisin Euroopassa. Kompleksi on valtava hirsitalo - yksi Venäjän suurimmista puurakennuksista. Ruoka hotellissa on erillinen herkullinen tarina. Ympäristöystävällinen lihaa, pariksi maitoa, kausiluonteisia hedelmiä ja vihanneksia, joissa on paikallinen maatila.

Alas, tänään Venäjällä, Eco Preflex harvoin heijastaa hotelikompleksin "Greenery". Useimmiten Eco-Hotel voidaan kutsua laitokseksi, joka tarjoaa vieraille vain mukava oleskelu luonnonkylässä. Tenniskenttiä, golfkenttiä, uima-altaat ja saunat, aurinkoterassit ja alkuperäiset arkkitehtuurit Monet vierailijat ilmakehässä ja ylellisyyttä, mutta tällaisten laitosten ekologia todellisessa merkityksessä ei yleensä ole tarpeen puhua.

Hotelli kahviviljelyssä, Costa Rica

Eco-Hotel sijaitsee orgaanisen kahviviljelmän tropiikissa. Rakennus rakennettiin käyttämällä innovatiivisia teknologioita ja materiaaleja kierrätetyistä lähteistä ja varustettu myös maanalaisella sähköjärjestelmällä.

Kahvinhedelmien lihaa yhdessä orgaanisen jätteen kanssa lähetetään jalostukseen kompostointiin. Kahvin selluloosa kierrätetään täällä, joka toimii lannoite.

Pöydällä. Vieraat tarjoillaan orgaanisia vihanneksia ja hedelmiä, jotka on kasvatettu omassa puutarhassaan. Alueen talouden säilyttäminen ja hotelli työllistää vain paikallisia asukkaat.

Royal Park Hotel, Singapore

Jokainen 16-kerroksisen "Royal Park" neljäs taso on rehevä puutarha, jossa terassit, monet kristalli läpinäkyvät kaskadit ja vesiputoukset. Hotellin sisustus käyttää luonnollista puuta, kiveä, kiviä ja valtavia lasimuotoja.

Vihreät istutukset miehittävät 15 tuhatta neliömetriä. . Sieltä löytyy myös käyttää ympäristöä säästävän: kevyt, liike ja sade anturit, energiaa säästävät järjestelmät ja käänteinen vesi, aurinkopaneelit ja sadeveden kerääminen tekniikkaa. Parkroyal Pickering tuli luetteloon seitsemän tulevaisuudesta "Forbes" mukaan.

Viiden tähden Ecocames, Tšekin tasavalta

- Ensimmäinen "Green" Hotel Tšekki, joka on merkitty Euroopan Ecolable -merkillä ja "Paras ekologinen Hotel Peace-2008" World Travel Awardsin mukaan. Linna "Chateau Musses" (1700-luvun jalo Estate) rekonstruoitiin ja niistä tuli ylellinen viiden tähden ecootele.

Se sijaitsee kukkulalla Pyhän Georgen vuosisadan puiden keskuudessa, tunti Prahasta. 23 Chateau Musca -huoneista tarjotaan uusiutuvista lähteistä peräisin oleva sähkö, roskat lajitellaan ja jätevesi suodatetaan oman jäteveden kautta.

Kerätty sadevesi kastelee linnan englantilaisen puiston. Ravintolassa on ruokia, jotka on valmistettu paikallisten toimittajien tuotteista.

Rustic-hotelli jälleenmyyjältä, USA

Kalifornian kynnän eliminoinnin pystytysprosessissa noin 93% muodostetuista rakennusjätteistä välittömästi käsittelyyn. Rakennus itsessään on täysin rakennettu toissijaisista raaka-aineista.

Huoneen viimeistely on valmistettu toissijaisesta puuta, katto on varustettu heijastavilla materiaaleilla ja aurinkopaneeleilla. Energiankulutuksen vähentämiseksi rakentamisen aikana käytettiin paljon lasia: valtavat ikkunat tarjoavat luonnollista valaistusta 62 numeroa.

Kaikissa huoneissa on seurantaantureita, jotka toimivat käynnistyksen kytkemiseksi. Aula sisustaa pystysuora puutarha. Veden säästämiseksi ja sen minimoimiseksi istutuslaitoksille käytetään tippakastelujärjestelmää.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Parhaat Luxury 5 tähden hotellit All Inclusive Water Park ja vesiliukumäki, Djerba, Tunisia

Ayurveda Luxury Classic Ayurveda kaikkein ylellisimmistä hotelleista Intiassa, Srineki ja Eurooppa. Opalary ja ainutlaatuiset ohjelmat.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut
Nuoret hotellit Turkissa

Suositut hotellit kohteessa Thaimaa Nuorten virkistys. Yksityiskohtainen kuvaus hotellista, neuvoja ulkoilutoiminnan ystäville, muistio matkailijoille

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Halvat hotellit Bodrum, hinnat halvimmat hotellit ja Bodrum-huoneet.

Taloudellinen hotelli Bodrum Etsi matkustajan arviointeihin 5283, tavoitteena valokuvia ja edullista majoitusta Bodrum korkein jälkiä TripAdvisor.

Bodrum Hotellit jopa 60% alennus, hinta varauksen tekemisestä hotellit kohteessa Bodrum - Hotellit

Top 10 Halvat hotellit Dubai 2021 TripAdvisor

Halvat lomat UAE: ssa ja Dubaissa. Kerromme, kuinka säästää hotellille, lennolle, retkille, ruokaa ja retkiä. Mitä katsella ilmaiseksi. Vihjeitä ja matkailun arvosteluja.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

20 parasta hotellia Malediivit, joissa on hyvä koti Reef

165 Hotellit Malediivit ovat varauksia kohteessa Hotelliok. Hotelleiden hinta alkaa 18 833nbsp: stä, ja alennukset ovat jopa 36

Hotelli

Valikoima nuoriso-hotellit kohteessa Sochi Sibvoyuzh Valikoima Sochissa

Halvat hotellit Sochi Venäjä 320 ruplaa päivässä. Arvostelu matkailijoille ja tekijän parhaat hotellit kohteesta Travelask. Varaa paras hotelli alhaisimmalla hinnalla

Halvat Adler lähistön hotellit
Taloudellinen hotelli Sultanahmet (Istanbul)

Neuvoa edullinen hotelli Istanbulissa

Vertaile hintoja kohteessa 6862 Hotellit yhdellä klikkaamalla ja valitse paras vaihtoehto majoitusta missä tahansa Istanbulin maakunnassa. Jos Galata Kulesi tai muut Istanbulin maakunnan alueen muut nähtävyydet löytyvät hotellin vierekkäin kahdessa laskurissa.

Parhaat hotellit Turkissa 2018

Vuoden tulokset Top10 Parhaat hotellit 2018

Parhaat hotellit kohteessa Belek Hotellit Hotelli Belek, Top10 Hotellit Belennetaurce, Hyviä hotelleja kohteessa Belek 2018 Matkatoimisto Holidays

Bandanma, Hotellit 21 Budjettihotelli Bandarman suuntaan, Turkki

Luettelo 10 hotellia The Best 4 sijaitsee Varadero, jossa on 3,8 - 4.5 virkistys keväällä 2021. Novosibirskista matkailijoille 79 391.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

3 tähden hotellit Alanyassa 538 RUB per päivä. Nochi päivitetyt hinnat. Om.

Suuri valikoima hotelleja 3 Mahmutlar, varaus. Talousarvio ja halvat hotellit. Tourist Arvostelut ja kuvat suosittujen hotelleista 3 tähteä. Suotuisat hinnat, ilman komissiota

Retkiä noin. Kayo COCO 2021, kupongit Moskovasta, hinnat levätä Kuubassa Pegas Touristikista

Meidän on löydettävä hinnat vuonna 2021 retkiä noin. Kayo Coco Kuubasta Pegasuksen matkailijoista

Kayo Coco, Kuuba - 2021. Arvostelut, Vihjeitä ja hintoja

Tuoli autonrenkaan ja huvilan muotoinen, varastettu Le Corbusier työskenteli ja unohdettiin ensimmäisen naisen modernismi eileylin harmaa

Sen lisäksi, että Villa Savoy pidetään yhtenä modernin arkkitehtuurin helmistä, se on myös merkki tapahtuma kansainvälisille ..

Villa Savoy. Yhden talon historia

Mitä pitäisi olla hotelli 3 tähteä ja mitä se eroaa 4 ja 5 tähden

Täältä löydät parhaat kolmen tähden hotellit Samuin mukaan Booking.comin ja hotellin mukaan, suosituimmista suosituimmista rannoista saarella.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Advise Youth Hotel Forum Turkki

Kemer Youth Hotels keskittyy eri pyyntöihin. Mutta tärkein ajatus on yksi tarjota lepotilaisuus pitää hauskaa.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027
Carone Hotellit 4 * - Paras vaihtoehto rentoutumiseen Phuket

Parhaat 4 tähden hotellit Samui Lamai, Chaweng, Bophut, Maenam ja Chongmon

Tarjoukset kohteessa Best 4 tähden hotellit kohteessa Moskova, Venäjä Katso arvostelut ja varaa täydelliset 4 tähden hotellit.

Administer hotellit

Paras kaupunki Hotellit Venäjällä vuonna 2014 matkustuslukijoiden mukaan. U.

Coal Beach Resort Paras hotelli Sharjahissa Rannikolla vuoteen 2014 asti Traveler Reviews, Valokuvat ja parhaat tarjoukset Coral Beach Resort on TripAdvisor

Istanbul hotellit 5 tähteä kaupungin keskustassa. Tunne itsesi Turkin Sultanilla!

Hotellit St. Petersburg 5 tähteä, hinnat for viiden tähden hotellit kohteessa Pietari, huonevaraus

Ranking ja yleiskatsaus parhaisiin 5 tähden hotelleihin Malediivit, joissa on kuvia ja kuvauksia matkatoimistosta Gomaldives.

Parhaat Mini Adler hotellit + Uima-allas

11 Hotellit Adler, jossa on lämmin lämmitetty uima-allas

No tietää, mitä parhaat mini-hotellit Adler uima-altaalla voit tehdä toimivaltaisen valinnan, jonka ansiosta loput muuttuvat todelliseksi keijuksi ja voit nauttia joka minuutti tässä paratiisissa.

Hotel Dahobovskaya Sloboda, Venäjän hotellit, Adygea, Maykop, Dakhovskaya Stanita Hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Kohta

Suosittu

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya

Parhaat hotellit Ajman 4 tähteä

Valikoima parhaita nähtävyyksiä hotelleista Ajmanista UAE: lle, jossa on kuvia, luokitusta, kuvausta ja rupia

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Arvostelut Best 4 Alanyan parhaat hotellit

Parhaat hotellit Alanya 4 tähteä Matkailijoiden arvostelut, jotka tarjoavat optimaalisen hinta-laatusuhteen.

Alaniassa lasten kanssa: Parhaat hotellit ja viihde lapsille

Alaniassa lasten parhaat hotellit ja viihde lapsille

Levätä lasten kanssa Alanyassa. Kun on parempi mennä. Valitse hotelli. Mistä mennä lapsen kanssa. Hyödyllisiä vinkkejä.

Virkistysalueet vuoren Altai uima-altaalla

10 parasta Sanatoria Belokurikha, jossa on uima-allas ja hoito vuonna 2021

Parhaat hotellit + Uima-allas Altanut Republic On TripAdvisor tuhansia matkailijoille, valokuvia ja hintoja hotellit, joissa on uima-allas Altain tasavallassa, Venäjällä.

ALTAI OMSK. Suorat lennot 3 kertaa viikossa. Parhaat hotellit Altai 500 ruplaa päivässä.

Varaa kiertue parhaisiin hotelleihin Altai 3, 4, 5 tähteä Ruoka All Inclusive on virallisella verkkosivuilla tärkeimpien matkailujen verkkosivuilla. Valitse hotelli Altai-hotelli, jossa on luokitus hotellien, huoneen kuvauksen, rannan ja ravintoloiden valokuvista sekä matkailunarvioinnista

Loput, kuvaus, valokuvat, yhteystiedot

Arvosana hotellit Alushta, Parhaat hotellit kohteessa Alushta

Varastohuoneet parhaissa hotelleissa Alushta 2021 Rentoutumaan Crimea All Inclusive -hotellissa, jossa on uima-allas, ruokaa, ensimmäisellä rivillä meren rannalla, rannalla, halpa yksityinen mini, lasten hinnat ja yhteystiedot

Creativity Writers Peredelkino

Parhaat hotellit Anapa rentoutua lasten kanssa 122 Vastauksia Babyblog

Perheille 2 aikuista 2 10-vuotiaita lapsia, lapset ovat ilmaisia. Toiminta on laajennettu 31. 8 Riviera ja Revillen hotellit. Työtä järjestelmässä All Inclusive ja

Matkailijoiden arvostelut Holidays Antalyassa. Ajaa vuonna 2021?

Paras hotelli Antalya Review Tietoja Delphin Imperial Hotel, Antalya, Turkki TripAdvisor

Mukava Akra Park Barut Hotel on kävelymatkan päässä Välimereltä. Alueella on ulkouima-allas ja lasten leikkipaikka.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.