Rakennettu: 1966 Palautettu: 2009 Sijaitsee 108 km päässä Antalyan lentokentältä, 22 km päässä Alanyan vieressä kylässä Avsallarin meren rannalla. Se koostuu yhdestä tärkeimmistä 6-kerroksisista rakennuksista, kahden 3-kerroksisen lohkon liitteen ja yhdeksän yhden kerroksen mökejä (kaikki huoneisiin näkymät merelle). Kokonaispinta-ala: 4500 m2. Vain 168 huonetta. Ranta: Oma hiekka 20 m (1 rivi). Uima-altaalla ja rannalla: sateenvarjot, lepotuolit, patjat - vapaa. Puhelinnumero: +90 (242) 517 10 10. Osoite: Avsallar Mahallesi - İncekum 07410 Alanya.

Oletko kiinnostunut Avsallarista? Vertaile hintoja paikallisille hotelleille satoja sivustoja yhdellä napsautuksella ja tallenna

1 rivillä. Vihreä alue. Altaat, diat. Animaatio. Mini Club, leikkipaikka, mini-disco. KYLPYLÄ

Avsallar on pieni turkkilainen kylä lähellä Alanyaa, joka sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Antalyan kansainväliseltä lentokentältä. Siirto lentokentältä kestää noin 2 tuntia. Tämä on yksi Antalyan alueen kaukaisista lomakohteista. Kuitenkin kannattaa huomata, että hotellit ovat tähän mennessä kaukana lentokentältä.

Kylä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Alanyan kaupungista. Assallar-alue sisältää Inzhekumin ja Turklerin kylät. Avsallar - Inzhekum ​​- Türkler on kuuluisa hyvistä hiekkarannoista (satunnaisesti on suuria kiviä) ja edullisia keskitason hotelleja. Tämä alue on erinomainen valinta perheen lomille ja vapaa-ajan lapsille.

Parhaat hotellit Avsallar - inzhekum ​​

Avsallar alueella - Inzhekum ​​- Turkler tarjoaa erilaisia ​​hotelleja keskitalot. Lomakeskus on edustettuna tasolla 3, 4 ja 5 tähteä. Heidän hinnat ovat varsin edullisia (ei palvelun vahingoksi), kun otetaan huomioon Antalyan lentokentältä kaukana. Monet hotellit sijoittavat itseään perheiksi (meluisan diskon puuttuminen, hiekkarantojen läsnäolo ja lempeä sisäänkäynti merelle). .

Nähtävyydet

Kylä venyttivät 20 kilometriä pitkin rantaa ja lisäksi hotelleja, missä kävellä illalla. Voit mennä katsomaan Steeles, kappeli, moskeija, Avsallar Park tai Turkler. Ylimääräinen, monet pienet kaupat, on myös useita ostoskeskuksia ja markkina toimii kerran viikossa.

Niille, joilla on muutamia asioita, voivat mennä minibusiin Alanyaan (20 minuutin ajomatka useille Lireille). Alanyan tunnetuin maamerkki on Bysantin linnoitus Ich-Kale kukkulan yläosassa, joka nousee kaupungin yläpuolelle. Linnoituksen seinät koostuvat 140 tornista ja venyttävät niemimaa pitkin 6,5 km. Se näyttää upealta yöllä, kun seinät korostetaan.

Linnoituksen lisäksi on muita nähtävyyksiä: Sultan Aladin Keykubat I vuonna 1231, Turbkeyn mausoleumi, joka on rakennettu Selzhuki vuonna 1228, ja Selzhuki, Museot, luolat, avoinna vierailuja monien moniväristen stalactitit ja stalagmitit (Damuslatash, "Lovers", fosfori luola ").

Sää

Kesäkuukausina Avsallar - Inzhekum ​​(Alanya) on tarpeeksi kuuma. Tässä on lämpimämpi useita tutkintoja kuin Antalyassa. Ilmaa kuumennetaan yli 42 ja vettä jopa 30 astetta. Optimaalinen lepoaika on toukokuusta alkaen marraskuuhun. Myös marraskuussa voit, mutta on olemassa riski saada huono sää.

Hotelli avattiin vuonna 1988, viimeinen kunnostus tehtiin vuonna 2007. Alueen kokonaispinta-ala on 25 000 neliömetriä. . Koostuu yhdestä 5-kerroksisesta rakennuksesta. Mukavuutta varten on 4 hissiä.

Cozy Top Hotel sijaitsee viehättävällä alueella, joka on runsaasti luonteeltaan ja historiallisissa paikoissa ja 1 km: n päässä hotellista voit käydä asuin- ja ostoskeskuksessa Avsallarinjakaupassa ja Antalyan lentokenttä on 100 km: n päässä. Suositut matkailukaupat, kuten Side ja Alanya sijaitsevat muutaman kilometrin päässä hotellista.

24h-vastaanotto, Matkatavarasäilytys, Huonepalvelu, Autovuokraamo, Pesula, Kemiallinen pesu, Silitysmahdollisuus, aurinkotuolit ja aurinkovarjot, internet / Wi-Fi paikan päällä (maksuton)

- Standard-huone; - Superior Club numero; - Club-sviitti, jossa poreallas; - klubin perhehuone; - Club Duplex-numero; - Suite.

- ilmastointi; - oma parveke; - TV; - satelliittitelevisio; - puhelin; - minibaari; - kylpy / suihku; - hiustenkuivaaja.

Alsallar Hotellit Turkissa: arvosteluja, yhteystiedot, osoitteet, puhelinnumerot, hinnat, ajankohtaiset tiedot. Lepää tässä ihanassa hotellissa, jossa on 23. 0. 9-4. 1. 019, hotelli sijaitsee Austlarin kylässä, se on noin 22 km. ei. Hotel Sun Maritim 3 * Alanya Turkki: Hotellin kuvaus, rantaviiva, valokuvat ja matkailunarviot.

Assallar Village (Turkki, Alanya - Antalya) Hotellit, Valokuvat, kuvaus. Tietoja huoneista ja majoitustyypeistä, palvelusta ja sijainnista kartalla. Kylpylä Türkler, Turkki. Matkojen ja numeroiden hinnat. Arvostelu hotellien arvosteluja valokuvia ja videoita. Luettelo retkistä

Turkki: Kaikki kuvat (88). Whitment ovat lukuisia hotelleja. Lähes kaikissa hotellihuoneissa on merinäköala. Asellarilla on suuri määrä ravintoloita ja baareja, jotka tulevat elämään yöllä. Tässä � Kuvaus 316 hotellit kohteessa Antalya, valokuvia, valokuvia, matkailuja, hotellivaraukset 4,5,3 tähteä

Alsallar hotellit, Turkki, hinnat, kuvaukset, arvostelut. Tophotels on hotelleiden tiedot hotelleista, jotka perustuvat matkailutoiminnan ammattilaisten ja matkailuneuvotteluihin. Hotelli on 20 km: n päässä Alanyasta, 2 km: n päässä Avsalarista, ensimmäisestä rannikosta. Koostuu yhdestä 7-kerroksisesta rakennuksesta. "Kesän 2021" käsite. Hotellit Austavar. 26/26/2016 0 Kommentit Avsallar on Turkissa sijaitseva lomakeskus, jossa on lukuisia hotelleja, kauppoja, diskoja, vieraita lukuisia hotelleja eri luokissa - edullisista taloudellisista hotelleista.

Osta Tour AraRella World Hotel kilpailukykyiseen hintaan: Valokuvat, arvostelut, kuvaukset hotellista. Edullinen loma Turkissa: Spa, ateriat, siirto, kaikki mahdolliset mukavuudet matkailijoille matkanjärjestäjästä Anex Tour. Main 1 Hotellit 2 Turkki 3 Avsalar. Turkki. Kierrokset Turkki Resorts Artikkelit Photo Visa Hotellit Hotellit Avsalara. Kaikki hotellit kohteessa: Avsalare sai korkeimman sijoituksen, eniten hotelleja in9999 tähteä. Suurin osa.

Avsallar A - Z: hotellit, rannat, meri, viihde ja retket. Kirkkaat valokuvat ja videot. Arvostelut matkailijoista Avsallarista. Ranta on paras, hotelli on kaunis, ruoka on erinomainen, animaatio on iloinen. Sisäänkäynti. Käyttäjä Berg »Raportit ja tarinat» Turkki, Assalari, Hotel Asmandos. 28. heinäkuuta 2011 - 10. elokuuta 2011 Turkki, Välimeri, Alanya, Aspendo Kuva; Uutiset. Antalya. Ei mitään muuta Turkin kaupungissa tai kylässä ei tapaa niin monia kauppalaitoksia, joiden tarkoituksena on saada voittoja matkailijoilta. Kiireinen kauppa lukuisissa myymälöissä, kaupoissa ja.

Antik Hotel & Garden 4 * sijaitsee Välimeren rannikolla 500 metrin päässä Avsallarin kylästä, 20 km Alanyasta, 110 km Antalyan lentokentältä, 50 metrin päässä tien rannalta. Avsalar Turkki: Nähtävyydet Caravan Sarai Avsallarissa. Kun Sultan Sultan Aladdin Kevubat voitti Alanyan, hän tilasi rakentaa linnoituksen satamassa suojelemaan hyökkääjiä vastaan. Boolerisen linnoituksen

Varaus. OM - Sadat hotellit Turkissa alhaisin hinnoin, ilmainen varaus. Halvat lennot välille kaupungista 100+ lentoyhtiöt. Vakuutus ulkomailla - ... Hotelli Alara Kum Hotel 5 * (Turkki, Alania): valokuva ja kuvaus, palvelu ja matkailutuotteet; Hotel Antik Garden Hotel 4 * (Turkki, Alanya): Valokuvat, kuvaukset, palvelu, vinkit ja matkailunarviot

Assallar (Turkki) Settlement: Yleiset tiedot. Tämä paikka sijaitsee 20 kilometriä pohjoiseen Alanyasta. Etäisyys keskustassa Turkin, Antalyan lomakeskuksen keskustassa, on 100 kilometriä, ja hotelli on erinomainen, Turkissa ei ollut ensimmäinen kerta, oli 5 ja 4 ja 3 tähteä, mutta ensimmäistä kertaa haluan jopa palata tähän hotelliin. Majoitus: Saavuimme hotelliin klo 10.30, asettui klo 12.00, joka oli aiemmin asetettu 14: 00, huone sai hyvän 2514, hiljaisen ja

15. 0. 014 · Kuvaus Lomakeskuksesta Avsallar, Turkki. Matkojen ja numeroiden hinnat. Arvostelu hotellien arvosteluja valokuvia ja videoita. Luettelo retkistä valokuvien vieressä Turkista; Turkin kartta; Kysymykset ja vastaukset; Turkin yhteiset kysymykset; Kysymyksiä Turkissa hotelleissa; Kysy kysymys; Turkki Hotellit (luettelo) Turkki - matkailuneuvottelut; Antalya; Alanya; Belek; Kemer; Puolella; Bodrum; Kusadasi; Ma�

Parhaat hotellit kohteessa Avsallar TripAdvisor: Tuhannet hotellit ja hotellit ja hotellit Avsallar, Antalyan maakunnassa, Turkki. Aiomme järjestää loma Turkissa: Lue, kuten tavallista, arvostelua, valita hotellia ja kompastui valokuvan Mirada del Marin ja rakastui tähän hotelliin välittömästi. Mutta ensin ensin. V> Alanyassa sijaitseva kodikas hotelli "Kolibri" tarjoaa vierailleen erinomaisen majoituksen ja hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen +7 700 313-18-66 Näytä numero +7 727 313-18-66 Näytä numero +9 960 755 - 97-51-52 Näytä.

Grand alennukset, kun varaat hotellit verkossa Avsallar, Turkki. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli. Voit yöpyä MySEA: ssa Avsallarissa Turkkiin, valitse Päivämäärät, Henkilömäärä ja klikkaa "Kirja". Tourist Arvostelut ja hotelliryhmät ovat saatavilla ... Matkatoimisto HT. z. Turkki Hotellit alkaen 3-5 tähteä. Yksityiskohtainen kuvaus ja kuva. Hinnat Retkiä Almaty ja Astana.

Alsallar lähistön hotellit - matkailun arvostelut, hinnat, luokitus ja valokuvat. Hotel luettelo Avsallar, Turkki - löysi 52 hotellit ja hotellit, nämä ovat 5 stars - 26, 4 stars - 16, 3 tähteä - 7, suosituin Hotel - Lonicera World Hotel. Maata maaperä Turkissa? Odotettu Nay-Dobite tarjoaa keskiviikkoisin 104 halusivat Avsalar. Hotellit on esitetty jokaiselle makuille ja lompakkoon - Elite-talouden luokkaan. Huomiotasi lyhyt luettelo Avsellar hotelleista Turkissa. ...

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Lepää Beldibissa, Kemer (Antalya). Parhaat hotellit kohteessa Belfibi Turkki. Nähtävyydet, kaupat, sää, kartta.
Beldibi vuoret, meri ja parhaat hotellit, osa 1

Beldibi on pieni kylä, joka sijaitsee lähellä Kemerin turkkilaista kaupunkia. Hänet poistettiin Kemerista noin 17 kilometrin etäisyydellä Antalyaan Antalyaan 39 km.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Parhaat hotellit Belek rentoutua lasten kanssa

Belekkin hotellit, joissa on lapsia, paras loma tarjoaa lapsi Turkin Belek Resortsin keskuudessa, on paras perheloma lapsille. Kaupungissa on eläintarha, vesiparkki ja

Parhaat hotellit kohteessa Belek lapsille

3336 Hotellit Belgrad, Serbia.

Yleiskatsaus parhaimmista hotelleista Belgradissa keskustassa, lähellä suuria matkailureittejä vanhaankaupunkiin, historiallisessa osassa kaupunkia korkeatasoisella tasolla, kylpylä, concierge-palvelut, autonvuokraus ja paljon muuta

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Mikä hotelli voi rentoutua Belokurikhan 10 vaihtoehtoa jokaiseen makuun

Top10-hotellit kohteessa Belokurich Altai Krai Arvostelu ja Consessukset hotellit, Suositeltavat vaihtoehdot budjetista

Sanatorium

Top10 Valkovenäjän Sanatorion virallinen verkkosivusto

Top10 Valko-Venäjän parhaat ja suosituimmat sanatriumit, budjetista kalliille tasolle korkeimman tason. Osta Pietarissa 7812 7174049, Soita

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Parhaat hotellit kohteessa Bulgaria Children

Valko-Venäjän sanattorit. Retkikierrokset Euroopassa. Ranta levätä. Eksoottinen. Risteilyt.

Bulgaria Hotellit 2021 For Online varaus

Sveti Vlas on pieni lomakeskus eliitin ja aurinkoisen rannan välillä, vain 6 km: n päässä hänestä. Tämä on nuori lomakeskus kaupunki, jossa viihtyisät huoneistot rentouttavaksi, mukava perhe loma. Sveti Vlas on ihanteellinen virkistäytymiseen lasten ja elpymisen kanssa. Loppujen lopuksi häntä pidetään Bulgarian ilmastokeskuksena. Kolme ranta Sveti Vlas ja Yachtsin takki vuonna 2015 myönnettiin ...

Top 5 Hotellit Budapest Varaa viiden tähden hotelli

Hotellit Budapest terminen altaat Valokuva ja kuvaukset, palvelut. Tourist-arvostelut. Mitä valita lepoa. Hinnat 2021 vuotta. Hotellit kartalla.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

10 parasta hotellia Samui 3: sta ja 4 tähteä kohtuulliseen hintaan

Valikoimassa bungaloweja tai huviloita Goa 14 hotelleissa, joissa on luokitus 3,7-4,9 ja hinnat Novosibirskistä.

Lomat Chamwwe 2021 All Inclusive, hinnat retkiä Chatus lasten kanssa

Paras hinta levätä Chamwwe kaikilta matkanjärjestäjiltä. Tours kaupungissa Chatus 2021 All Inclusive. Parhaat hotellit kohteessa Camirls on matkailijoiden arvosteluja.

Hotellin ihanteellinen Moskova - Mini-hotelli Moskovan keskustassa M. Kiina-City Virallinen verkkosivusto.

Hotellit Chelyabinsk

Vashotelin palvelun laatimat Chelyabinsk-hotellit. U.

Mini-Hotel Paradise Dvorik, Anapa - Hotelli Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Top 10 Parhaat hotellit kohteessa Montenegro XO Hyvä lepo

Montenegro hotellit Hinnat, valokuvat, arvostelut. 101hotels.com Virallinen sivusto ilmaista hotellivarauksia. Montenegro levätä kaupungeissa. Luettelo lomakohteista. Varaa netissä.

Ranta ja uima-allas Grand Pearl Hotel, Sochi. Virkistys- ja bisneskeskus 4 tähteä

Hotellit Dubki Dagestan, Venäjä Rock huoneeseen 1075 RUB per yö Nochi. Om.

Kaikki hotellit kohteessa: Dubki Dagestan Nochi. om. Online-varausjärjestelmämme auttaa sinua ilmainen hotelli Dubki Dagestanissa.

10 Parhaat hotellit ja hotellit The Dagestan tasavallasta vuonna 2021 - TripAdvisor
Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

YALTA 2021 Sea Coast Kartta Venäjä Lepo Alulka 2021 levätä meressä

Arvioinnit, arviot Hotel Marenero 3, Venäjä, Crimea, Alkuka. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Mikä on paras nuori hotelli Sharm

Luettelo parhaista puolueista nuorille Belekissä. Animaatio, viihde, diskot, kustannukset ja lyhyet tiedot hotelleista.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Missä viettää kuherruskuukautta tai viikkoa Turkissa

Wedding Hotel Premium otti yksinoikeudelliset erikoistarjoukset häät ja erikoispäivät. Romanttiset palvelut Newlywedille kilpailukykyiseen hintaan Pietarin keskustassa.

Lepo Crimea talvella: Hotelli ja aktiivinen vapaa

Top15 Paras turbases, talot ja hotellit kohteessa Mountain Altai ...

Top10 Best Beach Holiday Hotellit talvella. Mikä hotelli valita loput, sijainti, tarjolla olevat palvelut.

Suosituimmat hotellit kohteessa Matkailijat

Kohta

Suosittu

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri

Parhaat ideat romanttiselle yölle

Suunnittele matkan kahdelle, mutta olette päättäneet ajatuksia. Meidän pariskunnien romanttisista ohjeistamme tekee sydämesi vielä vahvemmaksi.

Hotelli koirille Moskovassa. Zoogostitsi 700 ruplaa.

Parhaat eläimet

Hotel Hotelli Dnepropetrovskissä tarjoaa lemmikin yliarvioinnin mukavasti.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Talvilomat Sochissa Grace Imperial Hotel

Talviloma Sochi on paras valinta talviloma ja loma. Varaa hotellihuone Grace Imperial verkkosivuillamme tai 8 800 5516350

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Top5 Parhaat Hotellit Dominikaaninen tasavalta Jakartatravel

Haitin matkailijat voivat jäädä viiden tähden hotelleja. Parhaat hotellit Dominikaaninen tasavalta 5 Hotellit viidestä tähdestä ovat omat rannat, piikit ja erinomaiset ravintolat.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

10 Parhaat hotellit ja hotellit Dominikaaninen tasavalta vuonna 2021 TripAdvisor

Parhaat hotellit Dominikaaninen tasavalta Kuvaus Hotellit Location Hotellit map Tours kohteeseen Dominikaaninen tasavalta Parhaat hotellit Dominica

Safari Tansaniassa ja Afrikassa. Retket edulliseen hintaan Moskovassa

Egypti Hotellit Top Parhaat arvostelut, hinnat

Tarjoamme sinulle luettelon, joka sisältää parhaat hotellit Egyptissä. Toivomme todella, että suosituksemme voivat auttaa sinua valitsemaan paras paikka rentoutua ja viettää lomasi täydellisesti.

Parhaat hotellit kohteessa Egypti 5 Tähteä 2014

Parhaat hotellit 5 tähteä. Egyptin kalleimmat hotellit.

Löydä parhaat Hotellit Egyptillä 5 tähteä Arvostelu Parhaat Egyptin hotellit, Parhaat hotellit kohteessa Charmelsha, Photo.

Uuden Doraman

Matkustaa Pandemian jälkeen Parhaat hotellit Egyptissä ja kaksi ylellisyyttä risteilyä Nile Postamagazine

Sunrise Royal Makadi ResortSelect 5, Hotellit Egypti, Mukhafase Red Sea, Makadi Bayn hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Hotel Dom 19 Samburva 2, Blagoveshchenskaya, Venäjä

Parhaat hotellit kohteessa Ekaterinburg halvat tarjoukset ja halvat hotellit

Hotellit Yekaterinburg, Parhaat hotellit Hinta, Valokuva, Kuvaus Monta hyödyllisiä tietoja ja matkavaihtoehtoja Tripmydeam-budjetillesi

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.