Moskovassa Starway World Parhaat hotellit Awards Ceremony, Parhaat matkailijat valitsivat parhaat hotellit 2018. Äänestykseen osallistui yli 260 tuhatta matkustajaa Venäjältä. Yleisen luokituksen lisäksi tänä vuonna valittiin myös parhaat hotellit lapsilla.

12. maaliskuuta 2019 pidettiin seitsemäs Starway World Best Hotels palkintoseremonia, jonka yhtiö perusti. Hotellin palveluksessa on keskeinen rooli markkinoiden kannalta, koska matkailijat itse ovat asiantuntijoita parhaiden valinnassa. Tutkimukseen osallistui vain 261 942 matkailijaa, jotka arvioivat 6801 hotellia 98-suunnassa 38 maassa ympäri maailmaa.

Keskimääräinen matkailutyytyväisyys hotelleista Top 100 - 4.72 kautta viiden pisteen asteikolla (prosentteina 94,4% 100). Hotellit Top 10 sai 4,88 pistettä (tai 97,6%).

Turistit itse ovat asiantuntijoita parhaan parhaan valinnassa. Vuonna 2018 kyselyyn osallistui 261 942 matkailijaa, mikä arvioi 6801-hotelliin 98 suunnassa 38 maassa maailmassa.

Monet yhteistyökumppanit Coral Travel saivat korkeita merkkejä, mutta eivät kuulu luokitukseen. Niille operaattori loi uuden kategorian - Parhaat Sollaboration hotellit. Hänellä oli hotelleja, jotka saivat yli 4,5 pistettä tai 90% 100.

Coral Travelin perustama palkinto, markkina-asiantuntijat ovat tänään tavoitetta korkeimpia hotelleja. Erityisesti operaattorin ja hotellin välinen suhde ei ole merkitystä tunnistaessa parasta, ei oteta huomioon voittajien määrittämisessä ja matkailijoiden määrä lepää samassa tai toisessa hotellissa.

Parhaat hotellit lapsille ja aikuisille

Paras hotelli toiselle vuodelle peräkkäin tuli Kreikan hotelli Mitsis Ramira 5 *. Toinen paikka otti Cornelia de Luxe Resort (Turkki), kolmas - Maxx Royal Belek Golf Resort 5 * (Turkki).

Suurin osa Turkissa (62) ja Kreikassa (11). Palkkiot saivat myös hotelleja Vietnamissa (6), Thaimaa (5), UAE (3), Venäjä (1).

Seitsemäs Starway World Parhaat hotellit Palkinto Ceremony eroavat aiemmista nimityksistä. Ensimmäistä kertaa premium-nimitys havaittiin hotelleihin, jotka sopivat parhaiten lasten kanssa - matkailijoiden itsensä mukaan Venäjältä.

Troikan johtajat lapsiystävällisyys hotellit ovat turkkilaisia ​​viiden tähden hotellit Maxx Royal Kemer Resort, Maxx Royal Belek Golf Resort ja Cornelia de Luxe Resort.

Toinen uutuus - nimitys hotelleista, joilla on tekijän Sun Family Club -ohjelmat. Konsepti, jossa lapset ja vanhemmat lepäävät yhdessä, mutta eri tavoin nousi korallimatkan kanssa. Tämän nimityksen 5 parasta voittajaa sisälsi Xanadu Resort Hotel, Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Otium Hotel Life ja Titanic de Luxe Golf Belek. Kaikki - taso 5 *

Miksi Hotel Award Starway

kirjeenvaihtaja "Bulletin ATTOR" onnistui puhumaan joidenkin ehdokkaiden kanssa siitä, mitä arvoa oli palkkio liiketoiminnastaan.

ul>
 • Matkailijat on turvattava ennen lähtöä asuinpaikasta.
 • Seulontalomakkeessa poistumisen tulisi dokumentoida sairauden tai hengityselinten oireiden historia, kuten yskä tai hengenahdistus edeltävän 14 päivän aikana. On varmistettava, että vieras ei ole karanteeni tai eristäminen. Lämpötilan säätö on suoritettava lämmön poistamiseksi.
 • Testin suorittaminen on edelleen sinun harkintasi lähtöäsi. Jos haluat siirtää Covid-19-testiä lähtöön tai milloin tahansa loman aikana, testaus voi järjestää hotellien edustajan kautta.
 • Alkaen 19.7.2020 alkaen Covid-19: n ennaltaehkäisevä toimenpide, Malediivien saarten terveyden suojelua koskeva virasto velvoittaa kaikki ulkomailta saapuvat paikalliset ja ulkomaalaiset ja matkustavat asumaan Ilman ja meren saaret, 14 päivän karanteeni. Tämä rajoitus ei koske matkailijoita, jotka matkustavat keinona.
 • Huomioithan, että matkustajan tai keinona on katettava mahdolliset kustannukset, jotka liittyvät epäilyyn (PCR-testi) ja mahdolliset kustannukset, jotka liittyvät testituloksen saamiseen. Siksi on toivottavaa saada lääketieteellinen vakuutus Covid-19: een.

  Kaikki maassa asuvat kävijät on asennettava Traceeeeke (App Store / Play Store) ennen kuin saapuvat maassa varmistaakseen turvallisuus ja turvallisuutesi lomasi aikana.

  Täyttö on valettu pakollisella menettelyllä kaikille saapuville matkustajille. Kaikkien matkustajien on täytettävä terveysilmoituksen online-muoto 24 tuntia ennen lähtöä.

  Terveysilmoitus (HDF) on täytettävä ja edustaa kaikki kävijät kahdesti - ensin saavuttaessa Malediiveille ja sitten ennen kuin lähdet Malediivit (täytetty 24 tuntia ennen lähtöä molemmissa tapauksissa). Tätä lomaketta on edustettava asianmukaisella virkamiehellä lentokentälle.

  Formmax on suoritettava ja lähetettävä verkossa (tätä varten sinun on täytettävä online-lomake ja maksaa tarvittava maksu). Saatuaan terveystilanteesta, saat QR-koodin sähköpostitse. Sinun on ladattava vastaanotettu QR-koodi puhelimeesi. Saapuessaan lentokentälle maahanmuuttoviraston työntekijät tarkistavat asiakirjat ja pyytävät sinua tarjoamaan QR-koodin yhdessä terveyden ilmoittamisen kanssa.

  Tärkeää: vieraat, jotka saapuvat ilman online-lomaketta, täyttää sen lentokentällä, joka voi kestää jonkin aikaa ja johtaa siihen, että asiakkaat siirtyvät hotelliin.

  Kyllä. Kaikkien matkailijoiden on käytettävä maskia lentokentällä sekä kotimaisen matkan aikana ja kaikissa suljetuissa julkisissa paikoissa.

  Uusi Turkki Hotellit vuonna

  Viime vuonna Turkki laittoi henkilökohtaisen ennätyksen Venäjän matkailijoille, ja tänä vuonna hän on jo tullut ehdoton mestari varhaisessa varausretkissä kesällä 2018. Perinteisesti matkailijat kysyvät meiltä kysymyksen: mitä uusia hotellialustoja odottaa heitä tänä vuonna. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä uudet Turkin hotellit vuonna 2018 suhtautuvat tervetulleiksi matkailijoilleen.

  Uusi hotelli ei ole kaukana Hommiglik-kylästä 15 km Bodrumin lentokentältä. VIP-hotelli on suunniteltu perheelle ja romanttiselle vapaa-ajan. Hotelli 3 ranta, 1 km pitkä ranta, paeta ranta vieraille yli 13-vuotiaille, Beach Club Indigo Beach Club vieraille yli 16-vuotias. Alueella 3 kuumennettua altaa toimii myös, yksi niistä merivedellä rannalla, lasten lämmitetyt altaat ja venyttää markiisi ja vesipuisto, jossa on 6 vesiliukumäkiä.

  Monipuolinen menu on esitetty yhteisessä ravintolassa ja 7 a la carte -ravintolassa. 0-vuotiaille lapsille ja vanhemmille lapsille on myös kaikkea, mitä tarvitset ruokintaan - erityinen keittiö pääravintolassa, jossa on erilaisia ​​lasten ruokalista, vauvanruokaa ja seoksia, sterilointiaine. Lapset ovat hieman vanhempia ja heidän vanhempansa voivat löytää kaiken tarvitsemasi erikoisvalikossa lapsille, jossa ei ole vain ruokavalioita vaan myös allergioiden ruokia. Kuitenkin kannattaa harkita, että jotkut la carte -ravintolat eivät hyväksy alle 13-vuotiaita lapsia.

  Huoneissa on kaikki tarvittavat mukavat oleskelu. Kaikki huoneet ovat yksilöllisiä. Minibaarit ovat täynnä virvoitusjuomia, pähkinöitä, siruja ja suklaata, vauvanruokaa lisätään pyynnöstä. Teetä ja kahvi mukana kapseli kahvinkeitin. Hygieenisiä sarjoja miehille ja naisille edustavat Bvlgari-kosmetiikka. On myös erityisiä kylpyuskoja 0-14 vuotta. Perhe- ja huvilat ovat saatavilla pyynnöstä. Play-asema.

  Varmasti tämän tason hotellilla ja kaikilla nopeilla Wi-Fi-alueella, upealla animaatiolla, lasten klubilla, spa-keskuksessa ja eri toiminnassa päivän aikana.

  Hotelli sijaitsee vieressä, 11 km päässä antiikin kaupungista ja 52 km Antalyan lentokentältä. Hotellin alue on 10 000 neliömetriä. . Hotelli tarjoaa asiakkailleen laadukasta palvelua ja mukavaa oleskelua.

  Yksityinen ranta, jonka pituus on 300 metriä, on 350 metrin päässä hotellista, päivän aikana rannalla on vapaa Bas Shatla. Hotellissa on myös sisätiloja, ulkona ja lasten altaita, vesipuisto vesiliukumäki ja urheilualueita.

  Huoneissa. parkettilattiat, ilmastointilaitteet, teen ja kahvin valmistusvälineet. Minibaari on täynnä päivittäin virvoitusjuomia. Turvallinen huoneessa on maksu.

  Päähotellin ravintolassa asiakkaat voivat nauttia erilaisia ​​ravitsemuksellisia ruokia all inclusive. Hotellissa on myös 2 ravintolaa A la carte - italia ja turkki.

  Päivittäiset vieraat viihdyttävät animaatioryhmän, urheilukilpailuja pidetään ja iltaisin, taiteilijoiden ja diskoinnin esityksiä. Nuorten vieraille on lastenkerho. Kaikki majoitukset Wi-Fi-huoneissa.

  Uusi 5 tähden hotelli vie vieraita vain 16-vuotiaista. Hotelli sijaitsee 60 km: n päässä Antalyan lentokentältä suoraan sivun keskustassa. Tämä on ilmakehän hotelli, jossa on hienoja ruokia korkealaatuisten lepojen ystäville.

  Aiheeseen liittyvät julkaisut.

  Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo
  Kuva, kartalla, hotelleilla, rannalle

  Top7-hotellit, joissa on sisäuima-allas Adler Krasnodar Territory

  Catherine Art Hotel 4 *, Pietari - Hotel hinnat, katsaukset, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels. Om.
  Parhaat Jordan hotellit Punainen Sea All Inclusive Set Travel

  Jordan hotellit, hinnat, kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

  Kohta

  Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

  Missä rentoutua Kaspianmeren rannalla

  Parhaat hotellit Rannalla Kaspianmerellä Kaspianmerellä TripAdvisor

  Sisämarkkinat (Donetsk)

  Arvostelut Kazanin hotellilta:

  Parhaat hotellit Kazan At TripAdvisor Tuhannet hotellit ja hotellit ja hotellit Kazan, Tatarstan, Venäjä.

  Poista majoitus Gelendzhikissa vallankumouksellisessa kadulla ilman välittäjiä

  Tours Kiinassa Hotellit Parhaat hotellit Kiinassa, hotellit hotellit APL Travel

  Parhaat hotellit Kiinassa virkistäytymiseen, joissa on kuvaukset ja hinnat. Etsi, poimia ja varaa kiertue ja hotellit Kiinassa Poealisnami.ua

  Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

  Mitkä ovat parhaat hotellit Conakla Turkki matkailijoille

  Hotel Beach Club Doganay 5 houkutteli meidät ensimmäisen lomastamme Alanyassa. Kyllä ja arvostelut Lue enimmäkseen positiivisia. Ja sen mukaan Se on yksi Conaklan parhaista hotelleista, se on 3 km: n päässä Alanyan keskustasta. Siksi menimme epäilemättä ja pelkoja. Ei pahoillani

  Art Hotel
  Parhaat hotellit Crimea 2021: Mukavat lomat korkeimmassa luokassa

  Lepää Crimea, kuponkeja Sanatorissa ja Crimea-eläkkeissä, hotelleissa ja hotelleissa Crimea. Lepää Yalta, Evpatoria, Sudak.

  Parhaat hotellit Crimea 3, 4 ja 5 tähteä. Arvosana Hotellit Crimea on kaikki mukana rentoutua lasten kanssa, ensimmäisellä rivillä.

  Kazan Hotellit lähellä kohdetta: Riviera Waterpark

  TD CRIMEA lasten kanssa

  Etsitkö lepoaikaa Crimea lasten kanssa Valitse perhehotellit ja hotellit Crimea Crimeabest verkkosivuilla. U.

  Huoneistohotelli Chalet

  Turkki uuteen vuoteen. Jotka haluavat valita talvilomaa

  Hotel Kervansaray Kundu 5 sijaitsee Välimeren rannikolla, 15 km: n päässä Antalyan lomakeskuksen keskustasta ja 200 metrin päässä omasta hiekkarannastaan. Tämä on moderni mukava hotelli, jossa on viihtyisät huonekalujen huonekalut ja täydellisesti

  Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

  Kierros Makhmutlarissa Dinler Hotel 5 Turkissa 7 yötä alkaen 08/25/19 alkaen 74,54 ruplaa Al For Two hausta ja varausretkiä verkossa matkanjärjestäjien hinnoissa

  Osta Tour Mahmutlariin Dinler Hotel 5. Polttava kiertue Turkkiin Moskovasta elokuussa kaksi. Erikoistarjous matkanjärjestäjältä Pegasus Pegast Tourist.

  10 Luxury luksushotelleja Miami, varaus ja alennukset 60 hotellissa Hotel.

  Parhaat hotellit kohteessa Miami, Florida, Huone Yleiskatsaus, Sijainti, Huonepalvelu. Alliance, ravitsemus. Kuva ja video 2021.

  Hotellit Miami - Parhaat hotellit Miami Beachilla hyvällä rannalla

  Huoneissa on panoraamanäkymät keskustaan ​​Pietarissa

  Suunnittele matkan Hollannin pääkaupunkiin, joka voi olla romanttinen kuin hotelli, jossa on upea panoraama Pohjois Venetsiasta, löydä valinta itsellesi.

  Swissotel Red Hills - Wikipedia

  Murmansk Hotellit, huonevaraus

  Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

  Hotellit ja hotellit Black Sea yksityisellä rannalla, hinnat 2021

  Valitse hotellit verkossa Mustanmeren rannikolla, ru. Varaus verkossa, maksu hotellin. Hinnat ja vapaa varaus.

  Halvat lennolle talon mustamerellä, jossa on oma ranta, uima-allas
  Top 5 Paras Hotellit: Pietari - keskustassa ja halvalla ...

  Panoramic-ravintola Pietarissa näkymät St. Isaakin katedraalille Le Vernissage

  Hotellit, joistainen näköala Nevasta Pietari on suuri kysyntä. Jotkut hotellit voidaan havaita sillan johdolle navigoinnin aikana. Hotellin katsaus, matkailuneuvonta, online-varaus.

  Parhaat hotellit kohteessa Moskova, jossa on arvostelut ja hinnat 2021

  Dina Rubina Country House, Glamping Kirill Nagiyeva Hero Gqtravel Heroes, valitse viisi hotellia Gqtravel, lähellä. Minulla on yksi pcquelia, jos kaikki muut ovat kiireisiä.

  10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

  Minkä tahansa Venäjän hotelli, jossa on alennuksia 3 lomaa Sanatorin lähiöissä Home Holidays Boarding Houses Etsi hotelleja Moskovan alue ja Venäjä lepää Venäjällä

  Tässä valikoimassa epätavallisia hotelleja Moskovan alueella ja lähimmille virkistysalueille kaksi tai pari lasten kanssa. Kartta ja luokka hotellit asiakkaiden arviot.

  Esittelemme sinulle 10 parhaan hotellit Pietarissa. Se auttaa sinua päättämään valinnasta ja löytää paikka, jolla on hyvä lepo ja katsaus vanhankaupungin ainutlaatuisista nähtävyyksistä.

  Kohta

  Suosittu

  Hotellit Evpatoria meren rannalla. Liana - Hotelli Meri Evpatoria

  Crimea-hotellit, joissa on yksityinen ranta

  Hotelli merellä. Mustanmeren hotellit. Paras Hotel Krasnodarin alue 23 tähden luokassa.

  Mountain View - Alennukset kuponki Moskova Biglion

  Urgada. Hurghada Hotellit Knights Maskit ja putket. Paras snorklaus

  Hotellit Hurghada, Egypti, Hinnat, Kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

  10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

  Hotellit All inclusive Krasnodar Territory, Hinnat 2021

  Tarjoukset Best Beach hotellit Krasnodar Territory, Venäjä, katso arviot ja varaa Perfect Beach -hotellit.

  Parhaat hotellit Istanbul näkymät Bosphorusta: Hinnat ja arvostelut

  Parhaat hotellit Moskovan alueella all inclusive

  Lähellä Moscow Hotel Yakhonti Noginsk animaatioryhmä huolehti, että vieraat eivät menetä minuuttia. Animaattorimme valmistautuu iloinen ohjelma aikuisille ja lapsille hauskaa.

  Parhaat hotellit Samui rentoutua lasten kanssa --top30
@@@ Opimme kaikki Samuin hotellit ja valitsi parhaansa lasten kanssa lasten kanssa! Katso kuvia ja lyhyt kuvaus jokaisesta hotellista luokitusamme.

  Parhaat hotellit kohteessa Bopchut. Myynti hotellit + Hyvä arviot

  Thaimaa 5 tähteä Hotellit, on niin paljon, ettet tiedä, mikä valitsee. Olemme tehneet luokituksen Thaimaasta 5 hotellista oma ranta ja virkistys lasten kanssa.

  Side Hotellit, Turkki. Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

  Side Hotellit Parhaat hotellit Side All Inclusive Hinta, arvostelut, kuvaus

  Ainutlaatuinen kokoelma perhehotellit ja hotellit Side Turkey Copyright Ratings Arvosteluja ja arvosteluja Hinnat ja matkat varaus hotellit Side Käsivarsiportaali

  Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

  Imereti Hotel 4 RussiampnoDar Kidirlerjeretian Bay. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

  Imeretic Resort -alue on muuttunut hyvin viime vuosina, kääntyessään Sochin ylellinen osa, niin suosittu matkailijoiden kanssa, jotka haluavat yhdistää lomansa merelle vierailulla lukuisissa nähtävyyksissä ja urheilumahdollisuuksissa, jotka ovat jääneet sochi .

  Parhaat hotellit kohteessa Ufa | Rakkaus

  Waterpark Water Party hotellit Sochi

  Vesipuisto Aqualo Yksityiskohtainen kuvaus Valokuva ja matkailun arvostelut Time Work Lippu Kustannusretki Osoite ja miten päästä siellä sijainti Venäjän kartalla, miksi se on mielenkiintoista lapsille

  Parhaat hotellit kohteessa Pietari, suosituimmat hotellit

  10 Parhaat hotellit Petersburgissa Laskujen valinta päivittäin

  Tämä valinta sisältää parhaat hotellit Pietarilla Nevsky Prospekt 5, 4 ja 3 tähteä. Kartta ja luokitus kohtuuhintaisia ​​hotelleja kohteessa Nevsky vieraille.

  Käytämme evästeitä
  Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
  Salli evästeet.