Mitä pitäisi olla hotelli 3 tähteä? Ja neljä? Ovatko 1 tähden hotellit? Ja miten ne pahemmat kuin heidän kahden tähden kilpailijat? Minkä palvelun taso vastaa näitä Star-luokkia? Horisontissa, kauan odotettu loma. Näet jo, mitä se on. Sinulla on jo pitkään tunnettu, mitä se on rannalle, retkiä kaupunki, nähtävyydet tai elpyminen vesillä).

alkaa tarkastella matkanjärjestäjien tarjouksia ja ymmärtää, että on erittäin vaikeaa löytää "That Hotel" tässä ehdotusmerissä. Hotellin sivut, kuten Bright Showcases, koristele värikkäitä valokuvia ja positiivisia asiakkaiden arvosteluja. Mutta miten määrittää tärkein asia?

Haluaisimme rauhoittaa sinua hotellihuoneiden standardien sanoista, yhdestä järjestelmästä, joka määrittää, kuinka monta tähteä on arvokas tästä tai hotellista, tai kertoa, miten voit määrittää tähdet hotelleilla. Mutta tällainen järjestelmä ja mekanismit valvonta hotellihinnointiin todellisissa olosuhteissa hotelleissa ei ole.

Hotel Standard WTO

Kauempana 1989 Maailman matkailuorganisaatio (WTO) hyväksyi hotellin standardin. Tämä asiakirja kuvasi, miten hotelli olisi tietty luokka. Kaikki tämä on kuitenkin vain suositus. Lisäksi todellisuudet ja ajatukset mukavuudesta tänään ovat merkittävästi erilaiset kuin vuosisadan lopussa. Tänään meillä ei ole aavistustakaan ilman Wi-Fi: tä, ilmastointilaitteita ja litteitä televisioita. Ja 80-luvun lopulla televisiot itse ja ilmastointilaitteet olivat ylellisyyttä.

Euroopan luokitusjärjestelmässä hotellit määräytyvät tasolle 1-5 tähteä. Mitä enemmän tähtiä, parempaa hotellin tarjoamia palveluita. Arviointijärjestelmä on varsin monimutkainen, mutta selvitämme sen yhdessä, jonka pitäisi olla hotellihuoneessa sekä sen alueella attribuutti hotellille yhdelle tai toiselle tasolle.

Kahden metrin hotellit *

Twin tarra-hotellit tai budjettihinnat tarjoavat vierailleen pienen valikoiman palveluita. Mitä pitäisi olla hotelli 2 tähteä? Vastaanotot tämän luokan hotelleissa eivät aina toimi ympäri vuorokauden. Ja tämä on tärkeää, jos suunnittelet myöhään saapumista.

Lisenssilevy useimmissa esitetyille yksittäisistä ja kahden hengen huoneista, joissa on wc ja suihku. Perhehuoneet löytyvät, mutta näiden huoneiden jalka on melko pieni. Päivittäinen märkäpuhdistus täällä tuottaa vain pyyntösi, ja vuodevaatteiden ja pyyhkeiden vaihtaminen on odotettava viikossa. Kalustus ovat asceettisiä numeroita. Ilmastointi, tallelokero, internet huoneessa on maksettava lisäksi.

Yleensä kaksi tähden hotelleilla on pienet tavalliset alueet (aula tai pienet kahvilat), ja vastaanotto on puhelupalvelu tai retkien varaus. Ravitsemus huoneen hintaan ei sisälly, vaikka huone on mahdollista varata aamiaisella.

Kolmen tähden hotellit *

Kolmen testatun hotellin luokka on ehkä suosituin kysyntä, mutta myös epäilemättä. Mitä pitäisi olla hotelli 3 tähteä erottaa se edellisen luokan hotellilta? Pohjimmiltaan sama "kahden hengen huone", mutta liinavaatteiden vaihto kahdesti viikossa, tilavissa huoneissa, joissa on minikeittiö tai oleskelualue.

2 tähden hotellit hotellin järjestelyt ovat edelleen samanlaisia ​​kuin 1 tähden. Hotellin rakennuksissa on kuitenkin oltava voimala. Siksi aamiainen voidaan sisällyttää huoneen hintaan tai vähintään, se olisi tarjottava lisämaksusta. Tällaisissa hotelleissa on oltava yksi wc: tä enintään 5 numeroa. Päivittäinen puhdistus vaaditaan, vuodevaatteiden muutos 3 päivän välein.

tähden hotelli luokitus

Hotellien ja muiden sijoitusvälineiden luokittelu antaa heille mahdollisuuden arvioida niiden noudattamista luokkaan "2 tähteä", sekä tekniset että laadukkaat palvelun ominaisuudet.

Hotellien luokittelu tähtien määrä on Euroopassa toimiva järjestelmä sekä useissa Aasian valtioissa. On kuitenkin huomattava, että tämä luokittelu on riittävän ehdollinen ja huolimatta useista yhteisistä vaatimuksista kussakin maassa on omat ominaispiirteet: hotelli, joka sen valtion ja ylläpitoon yhdessä maassa voi odottaa, ellei kaksi tähteä toiselle voidaan kunnioittaa välittömästi neljä.

Yksi tällaisten poikkeamien syistä on se, että useissa Aasian maissa, esimerkiksi omistaja voi määrittää hotellin oikean määrän tähtiä: Hotellin luokitukseen ei ole yleisiä kriteerejä. Euroopan maissa erityispalkkiot ovat usein mukana tässä. Tähtien läsnäolo ja tietty palvelutaso riippuu monista muista tekijöistä: matkailijoiden ryhmät, joista hotellia, isäntämaan matkailukohde on tarkoitettu jne. Joissakin luokissa eurooppalaiset hotellit ovat johtavia, muissa - Aasian.

Maailman matkailuorganisaation ponnisteluista huolimatta systemoida ja johtaa yhteiseen nimittäjään, perusvaatimukset hotellille, jotka antavat hotellille yhden tai toisen tähteä, mutta ei vain kaikissa Aasiassa ja Euroopassa, Mutta myös joissakin maissa standardeja palautetaan.

Joitakin HotelStars Unionin vaatimuksia, jotka eroavat Ukrainalta, luetellaan alla. Muiden Euroopan maiden osalta, joita ei ole vielä tehty tähän unioniin, standardit määräytyvät sisäisen valtion määräysten mukaisesti. Esimerkiksi paikalliset virkamiehet ovat mukana Espanjassa ja Ranskassa. Erityiset palkkiot tekevät hyökkäyksistä hotelleille ja jos standardeja ei noudateta, heillä on oikeus riistää hotellivarainen tähti. Tai päinvastoin: ilmoittamaan tilan kasvu.

Muissa maissa esimerkiksi Italiassa hyvien hotellien omistajat toimittavat aseman, koska verotuksen määrä riippuu hotellin tähtien lukumäärästä. Siksi tiedä, että Italiassa voidaan odottaa miellyttävää yllätystä.

Ukrainassa on selkeät vaatimukset, että kunkin tyypin hotellit on määritettävä. Harkitse tärkeimmät säännökset Ukrainan kansallisen standardin mukaisesti.

- ravintola tai kahvila (hotelleissa, joissa on numerot yli 50); - moni-huoneen numerot tai kyky yhdistää useita numeroita niin välttämättömyyteen; - kylpyhuoneen saatavuus, vähintään puolet Huoneet; - yksittäisten / kahden hengen huoneiden lukumäärä ei saa olla 80% koko numeromarahastosta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Hotel Eleon 3 Kausi Julkaisupäivä
Grand Hotel 3 Kausi Torrent Lataa

Gotel Gran Hotel 2013 2144 Chic-sarja alkoi katsella elokuvaa polyfoniassa ja 11.

True Hotel Golden Sun Hotel 3 *, Kemer, Turkki
Sefikbey City Ex. Sinbad Hotel.

Ranta, Ruoka, huoneet, Henkilökunta, Virtsa, Informatiivinen Photovideo Tämä on paljon enemmän meidän arvostelumme Golden San Hotel 3 Turkissa

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Mitä kannattaa odottaa Hotel 3 tähteä

Sapporo Hotel Khabarovsk tarjoaa halpoja huoneita kaupungin keskustassa. Varaa ja vuokrata hotellihuone aamiaisella, langattomalla internetyhteys, huonepalvelu ja muut palvelut

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Banketit

Country Hotel Provence Style. Häät, yritystapahtumat, konferenssit, vapaapäivät ja syntymäpäivät.

Art Hotel Karelia 4 * (Venäjä / Pietari alue / Pietari). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

10 Parhaat hotellit ja hotellit 4 Tähteä Peloponnesissa TripAdvisor

Thaimaa Hotellit 11684 Tarjoukset, 63 arvostelua. Valokuvat, alennukset. Laivastot matkustaa. U.

Tietoja yliopistosta

Neljä tähteä Hotellit Moskova. 4 tähteä hotelli varaus Moskovassa

Neljä tähden hotellit Moskova takaa parhaan hinnan ja alennuksista 35. Kaikki mukavat 4 tähden hotellit kohteessa Moskova Moskova, Venäjä varauksen yhteydessä verkossa ja ilman välittäjiä.

Parhaat hotellit kohteessa Kaliningrad - Star 4 tähden hotellit
Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotellin standardit 4 tähteä Mitä matkailijan on tiedettävä

Yekaterinburgin keskustassa on neljän tähden hotelli Mukava huoneet ja suuri määrä muita palveluja tyydyttää kaikkein hieno vieras

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel Ani on Street 5th Line

Mini-line-linja sijaitsee lähellä kulttuuripääkaupungin keskustaa, lähellä Egyptin Sphinxesin veistoksia, Musevoquarters T. G. Shevchenko ja Memorial Museum I. P.

Rus arvostelut, uusi Urengoy

Hotelli 5 Seasons, Adler. Varaukset, arvosteluja, kuvia Tourist.ru

Guest House 5 Seasons sijaitsee Adler, alle 1 km: n päässä Olympic Beachista ja 2,9 km: n päässä Olympic Parkista.

Spa Crimea, Spa-hotellit, Spa-keskukset tarjoavat vapaapäiviä, elpymistä ja hoitoa Crimeassa.

Hotel Orchestra Oka Spa Resort Suburbs

Meidän virallisella verkkosivuillamme tarjoamme tositteita orkesteri spa -hotellin kylpylässä Kascowin alueella Moskovan alueella, Moskovan alueen hinnat 2021, uima-allas ja buffet ovat halpoja. Määritä eläkeläiset, osakkeet, selventää virkistysolosuhteita johtajien kanssa.

Hotellin organisaatiorakenne, jonka pitäisi olla modernin hotellin tai Maxiboooking-hotellin osavaltiossa

Jenny voi Crowford Englanti. Jeannie May Crawford Character Fallout New Vegas, Motel Motor Dino Dilat Novka. 1 elämäkerta 2 kuvaa Jenny toukokuu 3 Jenny Mei Fallout New Vegas 4 Inventory 5 Huomautuksia 6 Ulkonäkö Jenny Mei Molly asui Novakissa, jossa hän oli Motel Motel Dino Dilat. Hän on...

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

5 tähden hotellit kohteessa Moskova Alennukset kuponki Biglion

Kupongit viiden tähden hotellit kohteessa Moskova. Luxury Holidays Parhaat 5 tähden hotellit ja hotellit, joissa on alennus Biglion

Teollisuuden Analytics

Uusi vuosi 2021 Sanatorium Urals, s. Homutinino virallinen verkkosivusto

Virkistysalue Virkistyskeskus QuotPogoryquot sijaitsee Pskovin alueen kylän Pushkin Mountainsin sydämessä, erinomaisella paikalla rentoutua ja retkiä. Turbase tarjoaa edullisia mukavia huoneita ja mökkejä. Voit nauttia viehättävistä panoraamasta, puhdasta ilmaa ja osallistua nähtävyyksiin, jotka liittyvät suuren venäläisen runon nimeen .. Pushkin, joka ei jätä ketään välinpitämättömiä.

Uusi vuosi Tšernoluchaceus Matkatoimisto seitsemäs taivas

Poista majoitus Yeiskissa rentoutumaan lasten kanssa yksityisten sektorin hintoihin ilman välittäjiä vuonna 2021

Rentoudu lapsen kanssa, joka on viisas päätös kesälomalle. Yeisk lapset Tämä ei ole vain motto, se on melkein brändi kaupungeissa

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Top10 Parhaat hotellit Turkissa, jossa on vesipuistoja perhelomille. Infrastruktuurin esineiden ominaisuudet kuin vapaa-ajalla.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotel Awards Crown Ulyanovskissa

Palkinnot ja palkinnot Dubile Raffles Dubai, hotelli Dubaissa ja nauti lomasta tilavissa ja viihtyisissä huoneissa. Tunne kotona tyylikkäässä ja ylellisessä hotellissa, loma, jossa muistat pitkään.

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Villa Lara3d, Svetifilapiyakov, Kroatia

Villa julkaistiin vain 2 viikkoa teknologiapuiston sydämessä ja Sharjah Srtipin innovoinnin.

Top10 Parhaat hotellit Turkissa, jossa on vesipuistoja perhelomille. Infrastruktuurin esineiden ominaisuudet kuin vapaa-ajalla.

Kohta

Suosittu

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Top10 Parhaat hotellit Turkissa, jossa on vesipuistoja perhelomille. Infrastruktuurin esineiden ominaisuudet kuin vapaa-ajalla.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotel Awards Crown Ulyanovskissa

Palkinnot ja palkinnot Dubile Raffles Dubai, hotelli Dubaissa ja nauti lomasta tilavissa ja viihtyisissä huoneissa. Tunne kotona tyylikkäässä ja ylellisessä hotellissa, loma, jossa muistat pitkään.

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Villa Lara3d, Svetifilapiyakov, Kroatia

Villa julkaistiin vain 2 viikkoa teknologiapuiston sydämessä ja Sharjah Srtipin innovoinnin.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

10 Parhaat hotellit Antalya 4 tähteä

Tarkastele ja luokitus parhaat hotellit Antalya 4 tähteä. Viihteen, sijainnin, palvelun vertailu. Budget-perhe ja nuoriso-hotellit. Matkailijoiden arvostelut kaikista ehdoksista.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

10 parasta hotellia ja hotelli 5 tähteä Kreetalla TripAdvisor

Kreikka tarjoaa matkailijoita ainutlaatuinen yhdistelmä rikkaimmista kulttuuriperintöä ja erinomaiset olosuhteet rantalomalle ja ostoksille. Kuuluisa kaikille

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Levätä Crimea

Palmyra Palace Hotel. Lepopalvelut ja tarjoukset Resort Hotel Palmira Palace Crimea Yaltan, Kurparats.

Hotel Villa Akvavizi, Gagra, Abhhazia

Kuvaus, Hotellin lisävarusteet, sijainti kartalla, Arvostellut: Villa Victoria Gudauta, Abkhazia 0 retkiä Villa Victorialle Anex Tour of the virallista edustajaa.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.