Venäläiset matkailijat olivat kaipattiin tilanteen vuoksi Turkin hotellin nimellä ja syytti matkanjärjestäjä "avioerossa", Tourdom Portal kirjoittaa. U. Ria Novosti, 10. 9. 020

Venäläiset matkailijat kaivasivat hotellin nimi Turkissa

  • Office online-jakelu myynnin kehityksen ja tukevien sivustojen tehokkuuteen
  • <

Se on usein hotellin nimessä, sen tärkeimmät parametrit ovat piilossa esimerkiksi näkemään nimestä "Long Beach Garden Hotel Spa", jolla on suuri todennäköisyys, väittää Palvelut, joita hotelli voi miellyttää.

Useimmiten sinut yksityiseen sektoriin - Guesthouse sijaitsee samassa talossa, jossa omistajat elävät. Majoitushinta sisältää Bed & Breakfast "Bed & Breakfast", joka näkyy otsikossa.

Tällaiset hotellit ovat yleensä pieniä (jopa 6 vierasta) ja eivät tue vakiintunutta standardia hotellin palveluiden tasolle (tähti luokitus). Tämän seurauksena on mahdotonta ennustaa, että se odottaa vieraita, miellyttävä kotitekoinen paikka tai nuhjuinen huone, josta on näkymä kaatopaikalle.

Kotitalouksien omistajat, "umpeutunut" majatalo, voi avata vierashuone tai vierashuone. Hinta sijoittamisesta se on hieman kalliimpaa kuin B & B: ssä, mutta silti halvempaa kuin todellisissa hotelleissa. 4-10 vierashuonetta, yleensä, miehittävät koko talon. Asiakkaille, paitsi omistaja toimii, vaan myös palkattu henkilökunta.

eräänlainen kaupunkien hostelli, jossa suihku on yleinen, ja huoneet ovat kaksikerroksisia vuoteita ja jopa 20 henkilöä elää. Hostellit ovat yleensä suosittuja opiskelijoiden ja matkustajien kanssa. Ne erotetaan asuinjärjestelmän suhteellisesta vakavuudesta, joka on luonnollista, jolla on suuri asiakkaiden kertyminen. Hosteten epäoikeudenmukaisista eduista voit jakaa alhaiset elinkustannukset ja pääsääntöisesti melko kätevä alueellinen sijainti.

Historiallisesti huoneet olivat ns kadulla.

Ravintola ja baari Inn ovat aina avoimia heterogeenisille yleisölle, se voi olla rypistynyt ja hajua olutta. Kuitenkin mikä on mielenkiintoista, huoneet ovat usein mukavia ja hyvin hoidettuja, ja aamiainen on kuuma ja maukas.

Sana "Hotel" -nimessä oleva ulkonäkö tarkoittaa automaattisesti tähtien ulkonäköä hotellin julkisivulla. Nimitys "pieni" puhuu itselleen (tässä hotellissa, yleensä enintään 20 huonetta). Kuitenkin palvelu tällaisissa hotelleissa hyvällä tasolla. Huoneet on usein sisustettu yksilöllisesti ja tyylikkäästi. Pienellä hotellissa on yleensä oma ravintola, jossa voit syödä edullisesti ja jopa juoda.

Jos nimi "Resort" on läsnä otsikossa, meidän pitäisi odottaa hyvin kehittyneitä urheilu- ja viihdefrastruktuureja yhdessä huomattavien hotellikoiden kanssa. Asiakkaat voivat olla uima-allas (eikä edes yksi), kuntosali, klubi, tenniskenttä jne. Toisin sanoen Resort-hotelli tarjoaa asiakkaille kaikki edellytykset aktiiviseen ja terveelliseen lepoon.

Hotelli Operaccase kolme Lisää hotelleja lomakohteessa Krasnaya Polyana. Perjantaina yritys allekirjoitti sopimuksen Nao "Red Polyana", joka seuraa raportissaan. Yleinen pääjohtaja Itä-Eurooppa Aleksis DEEROFF sanoi Vedomosti, että hotellit työskentelevät franchising.

"Krasnaya Polyana Resort" on yksi suurimmista hiihtokeskuksista Sochissa. Se sisältää yhdeksän hotellia, huoneistoja ja muita kaupallisia kiinteistöjä. Hänen omistajansa on yritys "Resort Plus", joka Forbes Magazine liittyy Krasnodarin entiseen kuvernöörille ja Venäjän Alexander Tkachevin maatalousministeri.

ACCOR on viiden suurimman hotelli-operaattorin joukosta 30. kesäkuuta, hän hoiti 4892 hotellia (yli 717 000 numeroa) maailmanlaajuisesti. Numeron osalta on huonompi vain Marriott International (1,9 miljoonaa huonetta), Hilton maailmanlaajuisesti (yli 900 000), Intercontinental Hotels Group ja Wyndham hotellit ja lomakohteet (yli 800 000). ACCOR-liikevaihto vuoden alkupuoliskolla - 1,9 miljardia euroa, nettotulos - 152 miljoonaa euroa.

kaikenlaisissa organisaatioiden hakemistoissa löytyy tietoja Venäjältä. Ja halusimme selvittää, onko hotelleja epätavallisia nimiä. Ja yleensä selvitä, mitkä nimet ovat mielenkiintoisin. Loppujen lopuksi, kuten tiedätte, nimi on ensimmäinen, jonka vieraat hotellissa on edessään. Tämä on ensimmäinen asia, jonka he näkevät, kun he tekevät valinnan.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Kuinka valita hotellin sivustolle verkkotunnus
Periaatteet ja esimerkit onnistuneista Nemine-hotelleista. Mitä lomakeskus tarkoittaa hotellin nimessä

Hotel Moshake, Hotellit Venäjä, Moskova alue, Moskovan hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Economy Mini-Hotel Khabarovsk - 24/7 varaus. +7 (4212) 777-183
Hotel HelioPark Nebug Nebug, Venäjä. Hinservisin virallinen verkkosivusto

Kesäkuussa HelioPark Nebug avataan Nebugin lomakohdealueen kylässä Venäjän hotellioperaattorin HelioPark-ryhmän valvonnassa

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Tapahtumien järjestäminen Nebug-hotellissa Nebug Parkotel Nebug Tuapse

Hotel Attetelka Nebug Krasnodar Tijailta hinnat 2160 ruplaa. päivässä. Yksityiskohtainen kuvaus kartta, arvostelut ja valokuva Virallinen verkkosivusto Turbazy. U.

Park - Hotelli

Luettelo parhaat hotellit kohteessa Karon Beach on Phuket Kuvaus, hinnat, matkailuohjeet

Jos lapsesi on Artekissa, voit majoittaa Artekin vieressä. Kategoriassa hotellit, majatalot, hotellit kohteen Artek Villa Snegiri

Lepo Rostov-On-Don-arvosteluun Hotel Marinss Park Hotel Rostov

Halvat Aparthotel Pietarissa aamiaisella. Aparthotel Hotel Hotel 3 tähteä

Hotellissa voit aina vuokrata huoneen. Hotel Aparth Hotel Sunflowerissa odotat aina huoneita talousluokasta sviitteihin. Hinnat esitetään hinnassa.

Loft Aparthotel Yulana on eksolekom

Dressedoming Ulyanovsk Naisten motelli 1,650 ruplaa ostaa halpaa OdeValo4ka Internetissä. U.

Krovatirostov Internet Shop. U tarjoaa pyöreä sänky motelli. Nopea toimitus maksulla vastaanottoon Rostovenadonissa ja Venäjän alueilla. 8 863 308 47 84

Näyttelijä Ville Haapasalo ...
Kepler Transit Hotel Sabiha Gökçen Airport, Istanbul

Retket Crimea Retkikierroksissa Crimea Lääkkeitä Crimea Wellness Toursissa Crimea Active Toursissa Crimea-hinnat 2020 matkoja Crimea

Evpatoria Asunnot Halvat 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Viime hetken kupongit Abhasialle elokuuhun 2020, loma-asunto kaikkiin halpoja halpoja

Viime hetken kupongit Abhasialle elokuuhun 2020, loma-asunto kaikkiin halpoja halpoja

Abhhazia elokuussa Sää, Beach Holidays, arvostelut, hinnat 2020, All Inclusive, viime hetken kupongit Vertaile kaikkien johtavien matkanjärjestäjien retkiä ja varaa lomasi Abhasiassa elokuu Deashev ilman riskejä 8 495 1059395

Malediivit: 13 Uusia hotelleja, joissa on ainutlaatuinen lomakohde

Crimea Alushta Loppu 2017 Hinnat

Kutsumme sinut edulliseen lomaan Alushtassa hotellissa Piano Crimea Cozy -hotellissa pienissä rannoissa Ainutlaatuiset ilmastohinnat Alushassa 1500rubissa Älä missaa tilaisuutesi, soita 7 978 022 23 61

Serbian Sanatoriot - Hinnat hoitamalla 2021

Halvat Sanatoriums Crimea 2021 Hinnat, levätä lennolla Talot Halvat

Turistiyritys online Crimea tarjoaa erilaisia ​​majoitustilat edulliseen lomaan Crimea 2021 -hotellissa huoneissa, korkeatasoinen henkilöstöpalvelu, kohtuuhintaiset hinnat ilman ylimääräisiä maksuja ja palkkioita, puh. 8 978 112 09 00

Levätä ilman Sanatorium Kislovodsk

Wellness-kupongit Sanatorium Kislovonnskissa. Majoitus ruokaa, erilaisia ​​palveluja, ikkunoita, joissa on Narzan, uima-allas, kuntosali jne.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kuinka rentoutua malediivit edullisesti. Vahvistettu henkilökohtaisesti menetelmä

Kuinka paljon lomaa Malediivissa, kuinka paljon rahaa tarvitaan Malediivien, lepää Malediivit kahdelle talvella 2021 lennolla, hinnat Malediivien hinnat

Economy Mini-Hotel Khabarovsk - 24/7 varaus. +7 (4212) 777-183

Halvat loma Kaliningradin alueella

Yksityisten edullisten talojen luettelo vammaisille vieraille 750 ruplaa päivässä päivässä. Meillä on pätevä henkilöstö, erityisesti valitut kuntoutusohjelmat, pyöreä-kellon valvonta, viisi volyymin ravitsemus. Tuhannet ihmiset luottavat meihin

Verkko Mini Hotellit tunnissa Moskovassa, Tunnit - hotellit, halvat huoneet yöllä ystäville

Hotellit Bali top5 Useimmat epätavalliset

Talo puu, muinainen majakka, viktoriaaninen aikakauden torni, Hobbit Nora tai koko saari matkustettaessa Yhdistyneen kuningaskunnan kautta voit pysyä epätavallisissa paikoissa

Valikoima Venäjällä olevia odottamattomia hotelleja.
10 Useinta epätavallista hotelleja maailmassa - Valokuvan kokoelma

Epävirallisimmat hotellit maailmassa

Löysimme hotelleja, jotka sijaitsevat ylimääräisissä tiloissa, jotka on muunnettu autoista, tynnyriä, putkista jne.

Hotellit kartaan kohteesta: Evpatoria ilman välittäjiä

Hotelli Sea Club Russia Toapse, arvosteluja, hinnat majoitus, varhainen varaus 2019

Kuvaus, arvostelut ja hinnat majoitushotellissa Hotel Sea Club Russia Roapse Tour Operator NTK Intourist

Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel

Mikään ei ole hyvä El Royal Review of Film Chato Sibdepo

Mikään ei ole hyvä El Piano -hotellissa on kummallinen elokuva, joka meni palkkaamaan. Epätavallinen ammunta, jyrkät toimijat, upea musiikki ja erittäin hämmentävä tontti. Menimme ensi-iltaan ja ilman tarpeettomia sanoja ovat valmiita kertomaan mielipiteesi tarkastelussa.

Kiinnostunut Holidays Nikolaevka 2021 Suorat tarjoukset ilman välittäjiä Valokuvat, kuvaukset, tarkat hinnat, arvostelut ja yhteyshenkilöt asuntovaraukseen. Parhaat vaihtoehdot parempaan lepoon

Kohta

Suosittu

Arbat 6 Boutique Hotel - Stayforlong

Loput Nikolaevka, Sanatorit, Pension & Hotellit

Lomat Nikolaevka, hinnat kuponkeja varten Sanatorissa, lennolle taloja ja hotelleja, kuvaus ja valokuvat

Polyana 960 Resort Red Polyana (Gorki City)

Nikolaevka, Crimea yksityinen sektori 2021, Holiday hinnat Nikolaevka, Crimea ilman välittäjiä halpa, vuokraus

Lepää Nikolaevka ja Sand 2021. Sanatoriums ja Pension Sandy, Pension Nikolayevka

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Eläkeskuksen, Buryatian tasavalta, Village Nilova Desert. Hinnat 2021, valokuvat, palvelut.

Eläkesäätiö, Irkutsk Hinnat, Valokuvat, Kuvaus Lentokentästä, varaus. Irkutskin alueen sanatriums ja eläkkeet

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Huonehuolet hotellin tyypit, tyypit ja dekoodaus

Tarjoamme mukavia huoneita hotellissa. Grand Hotel Vidigof on yksi parhaista hotelleista Chelyabinsk, joiden huoneiden hinnat yllättävät sinut monimuotoisuuteen ja palvelu on korkea ja mukava. Arvioi hotellin ja moitteeton maailmanluokan palvelun yksinomainen määrä.

Huoneet ja hinnat Sanatorium Polaria, Sochi

Yksityiskohtaiset tiedot huoneista ja hinnoista voit selvittää Sanatorium Polarin virallisella verkkosivustolla

Lavicon Apart Hotel Collection 5 * (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Rannat Vanha Gagra

Callide Asiakkaiden arviot. Kuvaus, ominaisuus, olosuhteet, viralliset tiedot Abhaziahotelista. U.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Sohva mini s. Novofodorovka Saki

Paras loma Novofedorovka 2021. Luettelo hotellit, sanattorit ja hotellit Novofedorovka. Majoitus Novofedorovassa, jossa on merkki kartalla. Osoitteet ja puhelimet Hotellit ja hotellit, arvosteluja ja valokuvia. Arvosana paremmin Housing Novofedorovka.

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Kuban Hotelers opettaa palveluitaan Internetin kautta ja etsiä uusia asiakkaita.

Tämän vuoden tammikuusta 1. tammikuuta hallituksen päätös tuli voimaan hotellihuonepalvelujen tarjoamista koskevien sääntöjen hyväksymisestä Venäjän federaatiossa, mikä tiukentaa merkittävästi hotellin johtajien vaatimuksia. Tatiana Belova, johtaja, Hospitality-alan johtaja CBRE Strategic Consulting Department, uskoo, että luokittelu auttaa tekemään avoimen markkinoiden ja parantamaan matkailualueen palveluiden laatua.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.