Näyttelijät: Dmitry Nagiyev, Dmitry Nazarov, Elena Xenofontova, Grigory Syyatvindova, Valeria Fedorovich, Mikhail Bashkatov, Victor Horinyak, Olga Kuzmina, Vasilis Nemtsova, Irina Techieva

keittiön sota hotellikaudelle - , Sarja jo laillisella TVRU

Eleanor Andreevna on pakko ottaa pieni tauko urakehityksessä ja yrittää ensisijaisesti tehdä henkilökohtaista elämää. Loputtomia kilpailuja oikeus tulla johtaja hotellin liiketoiminnan kärsimään Fiasco, joten sinun täytyy etsiä uutta, kannattavampaa pistettä. Liiketoiminnan nainen päättää sanoa hyvästit haluavat tulla Eleon-hotellin täysi omistajaksi, kerää asioita ja siirtyä Toscanaan jonkin aikaa.

Vähitellen planeetan kauniissa kulmassa Eleanor palautti voimien kanssa ja vastaanottaa uutisia entisen uskollisen asioista. On osoittautunut, että ovela ja laskenta entinen sulhasen dmitry nagiyev ei pysähdy puoleen tieltä. Galanovan konkurssin jälkeen hän yrittää hoitaa vaalia unelman avaamaan hotelleja Sochi. Räikäinen yrittäjä ei ole valmis menettämään mahdollisuutta kostaa petturille. Hän lähetti heti elpymisen levätä ja ostaa lentolipun.

Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Kuuluisten ja suosittujen sarjojen palauttaminen aikaisemmin on osoitettu menestyksekkäästi. Ne sulkivat kerralla näyttelijöiden väsymyksen vuoksi, luokitusten tippa ja ideoiden uupumus. Tietenkin on onnea, mutta harvoin: uudet vuodenajat kultti "Beverly Hills, 90210" tai "salaiset materiaalit" epäonnistuivat, ja kolmas kausi "kaksikerros" osoittautui halveksittavaksi vain kahdella ensimmäisellä David Lynchin pysyvyyden ja lahjakkuuden vuoksi. Ja tämä on lännessä, jossa nostalgia säästää joskus jopa täysin epäonnistuneita jatkoja!

Vanhojen hankkeiden elvyttämisen kokemus on hieman, ja monet Tves ei voi ylpeillä täyttä tuottoa, paitsi että vuodenaikojen välinen suuri kuilu. Mutta sitter "keittiö" palaa täsmälleen yleisöön yhdessä näiden merkkien kanssa, jotka olivat sarjassa alusta alkaen. Uusi kausi on nimeltään "keittiö: sotaa hotellille" ja virallisesti katsonut alkuperäisen sarjan spin-off.

Kukaan ei menee mihinkään

Ajan myötä "keittiö" muuttui koko franchiseiksi ja itselleen muuttunut, vaikka se vaikutti peruslähtöihin. SITOMA: n tärkein paikka siirtyi Hotel Eleoniin, jossa Barinov avasi oman ravintolansa Victor ja vuonna 2014 täyspitkä komedia "Keittiö Pariisissa" tuli ulos. Yhteensä "keittiössä" oli kuusi vuodenaikaa, sarja valmistui keväällä 2016.

Sittemmin useat spin-offit ovat ilmestyneet: "Eleon Hotel", "Saintyafedia" (meni STS: ssä), sarja "Grand" (käveli videopalvelulla. U) vuonna 2017 näytettiin toinen täyspitkä elokuva ("Keittiö: viimeinen taistelu"). Ei kaikki merkit "keittiön" näihin hankkeisiin, itse asiassa se oli vain yksittäisten sankareiden tarinat. Monet katsojat odotti palata Barinovin näyttöön (Silti hänelle, voidaan sanoa, näyttelyn kasvot), mutta Nazarov meni kaikkien näiden tv-ohjelmien ympärille, ilmestyivät vain koko mittarilla. Ja tässä on "keittiön" fanit Odotti: Barinov palasi.

Mikä näkyy "-hotellissa"?

Dmitry Nagiyeva (Dmitry Nagiyev) on uusi projekti: Hän sopi erittäin vakavien ihmisten kanssa, mikä ostaa heille hotellin, jossa on kasino Sochi Red Polyana ja järjestää "sortope!". Hän ei näe hänen suunnitelmia televisiossa. Tämä lähetys näkee Eleonora Andreevna (Elena Xenophontova), joka on Toscanan huvilassa. Loukkaantunut nainen on asetettu estämään entinen rakastaja kaikkiin voimansa kanssa. Hän ostaa hotellin "New Eleon", joka katsoi Nagiyev ja ehdottaa sitten lunastaa kiinteistö neljä kertaa kalliimpaa.

Nagiyev on niin yksinkertainen. Olen tuskin pitänyt takaisin kyyneleitä, hän kieltäytyy Fyodor Bondarchukin (Fedor Bondarchuk) roolista ja kukkulaa koko henkilökuntaa, jolloin Eleonora lähes yksi ennen ensimmäisten vieraiden saapumista. Se on edelleen vain Kemerovin (Maria Ulyanova) Insinööri, joka on varma, että hän on Nagiyevin tytär, samoin kuin Sasha (Vladislav Valivov), joka yrittää edetä urakehityksen läpi ja tulla järjestelmänvalvojaksi.

Mitä se tapahtui?

Ehkä tämä yritys kahdesti (tai pikemminkin kolme kertaa), jotta sama joki voidaan tunnistaa onnistuneeksi. Ei voida sanoa, että "hotellin sota" toistaa täysin, mitä yleisö piti näyttelyn ensimmäisinä vuodenaikoina, mutta tietty paluu lähteisiin on havaittavissa.

Tärkein asia, tietenkin on uusi ulkonäkö Nazarovin luonteen näytöllä. "Keittiön" edellisessä suoritusmuodossa se oli Barinov toisinaan, hän veti kaikki näyttelyt. Nyt hänellä on mahdollisuus tehdä tämä uudelleen täydellä tuella jäljellä olevalle toiminnalle.

ja yleensä "Sota" - projekti on täysin nostalginen, joka on tarkoitettu niille, jotka kerran katselivat "ruokaa" sekä kaikki sen jatkuminen ja spin-off. Alkuperäisen näyttelyn sankareita puhuvat tavanomaiseen rooliin, joka ei voi auttaa faneja ja Dmitry Nagiyev yhdessä Bondarchukin kanssa tuottaja muodostaa lähes täydellisen näytön parin: niiden yhteinen pieni kohtaus huumoria, valloittaa kaikki yleisö .

Katso myös:

Vihjeitä ja muita tietoja, miten vuokrata asunnot Turkissa on erittäin hyödyllinen kaikille, jotka haluavat tavata tämän maan lähemmäksi, kirjoitimme tästä artikkelissamme.

Näyttelijäteatteri ja elokuva Elena Xenofontova sanoi, että sarjan keittiön toisella kaudella. Sota hotellille "yhdessä rakkaiden sankareiden kanssa on uusi.

Venäjän kunnia taiteilija, Eleonora Andreyevna Galanov (hänen kunnianosassaan ja nimeltään "Eleon"), liittovaltion uutistoimiston haastattelussa julkisti joitakin yksityiskohtia TV-projektin kuvaamisesta.

"Kun ammunta jatkuu, ja ensi-ilta on ensiertinen, - huomattava Xenophon. - CTC-kanava ja minä erityisesti ilmoitti yhdessä päivässä (sarjan toisen kauden kuvaamisesta. - Noin tuuletin). Kyllä, enkä tiedä lainkaan, voinko [yksityiskohdat] ilmaiseksi? "

Yhdellä taiteilijan sijoittumalta Instagram Sosiaalisen verkoston sivulla, erityisesti Kirill Pletnev, joka ei ole aiemmin osallistunut erilaisiin hankkeisiin " keittiö".

Kun kysytään, kuinka monta uutta kaudesta tulee sarja, Xenophontova rehellisesti myönsi, että hän ei muista ja nauroi (ensimmäisellä kaudella oli 13 jaksoa).

"Näet, en halua avata tonttia", hän myönsi. - Mutta on erittäin hyvä joukkue, se ei ole huonompi kuin edelliset vuodenaikoja. Ja kuinka mielenkiintoinen se on mielenkiintoisempi. Tiedät, olen yleensä taikauskoinen. Ja tässä mielessä se voidaan vetää pois minusta. "

Näyttelijä myös vakuutti, että hänen Eleonorinsa ja sarjan Andreevna on edelleen neljä päähenkilöä: Dmitri Nagiyev, Dmitry Nazarov ja Grigoria Siyatvind.

Aiemmin Elena Xenofontova julkaisi useita valokuvia "Instagram" ja seurasi postitse, kuten teksti: "Jatkamme. Odota syksy. "Keittiö. Sota hotellille - 2 ".

Kirill pletnev tunnetaan erityisesti töissä toisessa suositussa televisiossa - "Dissional. Crimea ", joka on viime aikoina kanava.

Katso TV-sarjan keittiön sota 2 kauden 13 sarjan verkossa Kaikki sarja. [Sarja] Keittiö sota hotellikaudelle 2 13 Series Series Watch Online-sarja.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo
Hotellit Kupavna

Motel Old Kupavna merkitsee hintoja ja saatavuutta, parhaiden hintojen takuu. Motel Old Kupavna sijaitsee keskeisellä paikalla, joten pääset helposti tutustumaan kaupungin ... Staya Kupavna sijaitsee kaupungissa Staraya Kupavna, 7 km: n päässä Keski-Air Force Museum ...

Mikä on välinen hotelli Motelista ja hotelleista
Kuinka sijoittaa huoneistoja kiinteistöön

Asuntojen asemaa ja omaisuutta koskevat kysymykset eivät ole vielä ratkaistu. Lisätietoja tästä artikkelista huoneistohotellin tiimistä pystysuoraan.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Halvat asunnot Turkissa. Osta huoneistoja Turkissa Halvat HomesoverSeas.ru

Asunnot Alanyan todellinen tarjoukset myytävänä virastoilta ja kehittäjiltä. Osta asuntoja Alanyassa ilman välittäjiä.

Hotelli myynti Bulgaria, osta hotelli meren rannalla, halvat hotellit. Bulgarian kiinteistö

Osta hotellia Bulgaria-kriisissä huomattavasti alennettuja hintoja hotelleille Bulgariassa. Kiinteistömarkkinoilla Bulgaria myy halvat hotellit. Voit ostaa hotellin meren rannikolla tai hotellihuoneessa Bulgariassa

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Aparthotel Krasnodar Mikä on, miten ja mitä voit ostaa

Mahdollisuus ostaa hotellin omaisuutta kiinteistöön ei ole uusi, mutta erittäin harvinainen. Euroopassa viimeisten 5 vuoden aikana tarjottiin enintään kymmenen samanlaista kohdetta. Suuri ketju Portugalissa tarjoaa sijoittajia ostamaan huoneistoja sopimuksella hänen luovuttamisesta nykyisessä hotellissa.

Bodrum - Resort Turkissa, jossa eurooppalaiset rakastavat levätä
1. Arbat-hotelli Metro Aviamottonaya

Osta Hot Tours Coral Travel

Hotel Belconti Resort Hotel 5, Hotellit Turkki, Välimeren alue, Belek, Belek Center hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Dagomys, Hotellit, Varaa hotelli Dagomys, Hinnat 2017 Dagomysa hotellit

Myynti Hotellit Hotellit Ulkomailla, Osta Ulkomaiset huoneistohotellit Hotelli Hotel Business Ulkomailla

Osta hotellit ja hotellit. Varastossa 452 eri internet-kauppojen tavaroita. Parhaat lisävarusteet hotelleille ja hotelleille Venäjälle. Toimitus koko Venäjällä ja säännölliset alennukset portaalista TIU Ru

Kuinka ostaa Valmis hotelli

Sateenvarjo Hospitality on aina valmis harkitsemaan valmistettuja hotelleja, sekä tarjouksia myytäväksi, mikä on kiinnostuneita sekä yksityisille sijoittajille että sijoitusrahastoihin.

Osta asunto Polishkinon Ruzin alueella uuteen rakennukseen kehittäjältä edulliseen. Taloja ja huoneistoja myytävänä Pension Polishinko Ruzin alueella Moskovan alueella

Yaroslavl-huoneiden myynnistä yli 11 ehdotusta. Suuri valikoima toissijaisia ​​asuntoja ja uusia rakennuksia, asiaankuuluvia hintoja, valokuvia. Kaikki mainokset kaupungin Gorokvadov.ru

Missä on palatsi? Kirjeenvaihtaja

Myy Pension Tyumen Trovit

TROVIT.RU 782 Asunnot myytävänä Tyumenissa pyynnöstäsi myydä Tyumen Pension. Hinnat 550 000 ruplaa. Etsi huoneistoja myytävänä tuhansia mainoksia kaikista sivustoista.

? îèèèèèèèèèèèèññññññññññññññññññññññññññ ñññññ
Ostaa asunto ???? MKP 3RD Belovo - Apartments Myytävänä

Kuinka ostaa retkiä verkossa paikan päällä

Kuinka ostaa retkiä verkossa paikan päällä

Dome talo. Sunny Dome House on paras ratkaisu kasvaa. EcoDoman kysyntä luonnonmateriaalien asunnosta Living PDF Free Download

Arvostelut, luokitukset Hotel Castro 3, Venäjä, Krasnodar Territory, Gelendzhik, Kabardininka. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Hotel National Moskova Luxury Collection 5 *, Venäjä, Moskova -

,.

Kaupallinen kiinteistö ulkomailla. Kannattavat taloja, hotelleja, ravintoloita, kauppoja ja muita tarjouksia ulkomailla myydylle yrityksille.

Sanatorion Saulikin ohjelmien parantaminen esitellään erilaisia ​​tositteita, voit jättää online-sovelluksen

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Tourbaasit, leirintäalueet, turcomplexit, virkistysalue

Ennen pimeää talviyötä. Nukahtaa tähdet ja ehkä, katso pohjoinen valo, jättämättä huonetta tämä voi tehdä lasien alla lasit.

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Morozovo, Resorthotel

Ajankohtaista tietoa Morozovosta, Resort Ompele hinnat, majoituskategoriat ja online-varaukset.

Resort Yksityinen sektori Catherine Mini

Mini Hotel Villa Halla sijaitsee lomakohteessa, ul. Tiede, d. 1a. Yhteyspuhelimet. WiFi-palvelut, leikkipaikka, pysäköinti, jaettu keittiö.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotel Uyutny Dvorik Motel, Kushchevskaya, Venäjä

Tässä osiossa on parhaat hotellit kohteessa Kuschev, mahdollisuus varata hotelleja Kushchev ilman maksua. Kaikki hotellit kohteessa: Kushchevskaya, kuvat.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotellihuone tai huoneisto päivässä, mikä on parempi

Miksi huoneistot ovat yhä suosittuja matkustajien keskuudessa kuin huoneistohotelli on erilainen kuin hotelli, miten valita talo talon ulkopuolella ja pysyä tyytyväinen hotelleihin. U.

Kuinka ostaa asunto Moskovassa edullisesti

Kuinka ostaa huoneisto kaupungissa Moskovassa

Luxury Apartmentsin myynti Moskovassa, yksinomainen tarjoukset tunnustetusta markkinajohtajalta. Jos haluat ostaa ylellisyyttä kiinteistöjä Moskovassa, jätä online-näyttö tai yhteystiedot 7 495 1043611. Korkea mukavuus Knight Frank luotettava kumppani

Tämä sivusto auttaa löytämään hyvää hotellia edullisesti ja kaksi napsautusta. | Rusbase.

Huoneisto Wikipedia

Huoneistoja LCD Moskovan pääosassa kehittäjän virallisesta suunnittelusta ja osakkeista kehittäjältä LLC SZ Andor. Kuva uusista rakennuksista LCD Moscow Grad, Moskovan moottoritien rakentamisen osoite. Kaikki talot luovutetaan

Capsule-hotelli Sheremetyevo - Huoneen kuvaus, Majoituskulut, Puhelin ja virallinen verkkosivusto

Hotellit, motellit, hostellit Docs. NTD. U.

Mitä sinun on järjestettävä asiakirja, joka vahvistaa maksun, mutta ei vahvista tuotteen tai palvelun vastaanottamisen tosiasiaa. Vastuussa oleva henkilö

Parhaat hotellit Marmaris 3 ja 4 tähteä

Bo 18 muoto peidrovsorbrienis-blogi

BO18 Tiukallisen raportoinnin muoto, jota ei-valtion rakenne kehittää, mutta se on verrattavissa useiden virallisten BSO-lomakkeiden laatimiseen. Mitkä ovat täytön ominaisuudet ja jotka voivat soveltaa asiakirjaa 01 jälkeen. 7. 019 vuotta vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet