Tämä hämmästyttävä guesthouse, luultavasti on kaunein paikka planeetallamme, jossa et voi vain ottaa taukoa huolia, mutta myös keskustella Afrikan eläinmaailman kanssa. Mansio on suojaa Rothschild Giraffes -putkien sukupuuttoon, jotka on lueteltu "punaisella kirjalla" ja ovat täydellisen katoamisen reunalla.

Joka aamu voi katsella hauskaa kuvaa: Kirahvit vapautetaan kävelylle, ja vieraan talon ikkunat ovat nimenomaan avoinna tällä kertaa, ja kaikki voivat hoitaa graceful eläimiä, joilla on jonkinlaisia ​​hedelmiä TAULUKKO JA TEHTÄVÄ TEHTÄVÄT PUHDOLLISUUS muistista. Erityisesti pienet matkustajat ovat ilahduttaneet niin alkuvuoreina.

Ainutlaatuinen kiinteistö vuonna 1932 rakennettu David Duncan, valitsemalla paikka hänelle kaukana Kenian Nairobin pääkaupungista. Viime vuosisadan 60-luvulla kiinteistö muuttui useita omistajia, kun taas vuonna 1974 hän ei ollut ostanut perinnöllinen aatelisto muinaisesta skotlantilaisesta JOCK Leslie-Melvilistä, joka asui täällä vaimonsa kanssa, amerikkalainen Betty.

Tämä suojelu on kuuluisa afrikkalaisen säätiön perustamisesta tukemaan villieläinten katoamista (Afew). Aluksi Jock ja Betty toivat kaksi poikaa Rothschild Giraffeista ja sen alueen kiinteistön jälkeen useat sukupolvet näistä kauniista ja jaloista eläimistä ovat kasvaneet alueella.

Ajatus matkailijoiden alueella, jotka haluavat asua sitä jonkin aikaa, mukana Betty hänen miehensä kuoleman jälkeen, ja nyt Giraffe Manor -hotellilla on jatkuva menestys Kaikki Afrikassa matkustavat.

Yhteensä numerot - kuusi, joten se ei ole täynnä täällä, ja talon sisätila on sisustettu näytteen Skotlannin metsästysrakennuksista.

Monet matkailijat tulevat tänne ensimmäistä kertaa eri ikäisten lasten kanssa ja pysähdy viikon ajan. Siksi aamulla eläinten ruokinnassa käsin avoimien ikkunoiden kautta koko vanha kartano ilmoitetaan innostuneesta ryömittimistä ja kierretty lasten naurusta.

Kenia on kuuluisa erilaisista suojeluista kasvistoista ja eläimistöstä, ja täällä voit nauttia paitsi kommunikaatiota sukupuuttoon kirahvista. Sinun pitäisi käydä viehättävällä järvillä Nakuru ja Bogorrium, jonka ympäristö ovat vaaleanpunaisten flamingosin suuren väestön elinympäristö.

Tämä alkuperäinen hotelli sijaitsee Manhattanissa vain neljännes New Yorkin keskustasta, Yhdysvaltojen suurimmasta kaupungista. Sen välittömässä läheisyydessä on arvostetut kaupat, muodikas ravintolat.

Yhteensä kolme neljäsosaa ja viisitoista minuuttia rauhallisesta kävelystä on kuuluisa Times Square, Broadway-teatterit ja teatteri-konserttisali Radio City Music Sali.

Se tarjoaa vieraille - ylellinen kirjasto, erinomainen ravintola ja ilmainen nippualue, jossa on viinit ja juusto. Kaikissa huoneissa on minibaari ja DVD-soitin.

Yksittäin valittuja kirjoja tarjotaan, ja lisäksi on ilmainen Wi-Fi, suuri taulu-tv kaapelikanavilla jokaiseen makuun ja iPod-telakka. Kylpyhuoneissa on tohvelit ja kylpytakit.

Ravintola Madison & Vine kutsuu asiakkaille mannermaisen aamiaisen ja lounaan sekä kirjanmerkkeihin, jotka sijaitsevat kirjaston lukulaitteessa, voit tilata kaikki cocktaileja.

10 Useinta epätavallista hotelleja maailmassa - Valokuvan kokoelma

Jokaisen sukupolven hotellien vaatimukset muuttuvat. Tänään nuoret mieluummin demokraattiset hotellit, joissa on alkuperäinen muotoilu, avaruus ja yhteiset vyöhykkeet pelejä ja viestintää varten.

Lifestyle-hotelli St. Petersburgissa

Lifestyle Hotel We & I pystysuorilla avasi Pietarin Vyborgin alueella. Nuoret voivat vuokrata kompakteja sivustoja tai tilavia huoneita, jotka samanaikaisesti mukautuvat kahdeksan henkilökohtaista kapselia. Hotellin suunnittelu ja käsite yhdistyvät historiallinen perintö ja metamodernin periaatteet.

Vastaanotot on yhdistetty baariin, ja innokas illalla muuttuu ravintolaan. Lähellä rakennusta on urheilu- ja katuvyöhykkeitä - voit harjoittaa messuja ja juhlia ulkona. Hotellissa on myös pesula ja elokuvateatteri.

Hotelli lumilautailijoille Sochissa

Roders Lodge Rosa Khutor on korkeudessa 1,1 tuhatta m merenpinnan yläpuolella ja siinä on suora pääsy hiihtohissille. Huoneissa on yksi yksilöllinen muotoilu, erilaisia ​​valoisia osia ja puisia elementtejä, ja ikkunat ovat näkymät vuorille.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel
Mikään ei ole hyvä El Royal Review of Film Chato Sibdepo

Mikään ei ole hyvä El Piano -hotellissa on kummallinen elokuva, joka meni palkkaamaan. Epätavallinen ammunta, jyrkät toimijat, upea musiikki ja erittäin hämmentävä tontti. Menimme ensi-iltaan ja ilman tarpeettomia sanoja ovat valmiita kertomaan mielipiteesi tarkastelussa.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Sunflower Miniotel, Nikolaevka Crimea Hinnat Varaa verkossa

Kiinnostunut Holidays Nikolaevka 2021 Suorat tarjoukset ilman välittäjiä Valokuvat, kuvaukset, tarkat hinnat, arvostelut ja yhteyshenkilöt asuntovaraukseen. Parhaat vaihtoehdot parempaan lepoon

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?

Loput Nikolaevka, Sanatorit, Pension & Hotellit

Lomat Nikolaevka, hinnat kuponkeja varten Sanatorissa, lennolle taloja ja hotelleja, kuvaus ja valokuvat

Arbat 6 Boutique Hotel - Stayforlong

Nikolaevka, Crimea yksityinen sektori 2021, Holiday hinnat Nikolaevka, Crimea ilman välittäjiä halpa, vuokraus

Lepää Nikolaevka ja Sand 2021. Sanatoriums ja Pension Sandy, Pension Nikolayevka

Polyana 960 Resort Red Polyana (Gorki City)

Eläkeskuksen, Buryatian tasavalta, Village Nilova Desert. Hinnat 2021, valokuvat, palvelut.

Eläkesäätiö, Irkutsk Hinnat, Valokuvat, Kuvaus Lentokentästä, varaus. Irkutskin alueen sanatriums ja eläkkeet

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Huonehuolet hotellin tyypit, tyypit ja dekoodaus

Tarjoamme mukavia huoneita hotellissa. Grand Hotel Vidigof on yksi parhaista hotelleista Chelyabinsk, joiden huoneiden hinnat yllättävät sinut monimuotoisuuteen ja palvelu on korkea ja mukava. Arvioi hotellin ja moitteeton maailmanluokan palvelun yksinomainen määrä.

Huoneet ja hinnat Sanatorium Polaria, Sochi

Yksityiskohtaiset tiedot huoneista ja hinnoista voit selvittää Sanatorium Polarin virallisella verkkosivustolla

Lavicon Apart Hotel Collection 5 * (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Rannat Vanha Gagra

Callide Asiakkaiden arviot. Kuvaus, ominaisuus, olosuhteet, viralliset tiedot Abhaziahotelista. U.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Sohva mini s. Novofodorovka Saki

Paras loma Novofedorovka 2021. Luettelo hotellit, sanattorit ja hotellit Novofedorovka. Majoitus Novofedorovassa, jossa on merkki kartalla. Osoitteet ja puhelimet Hotellit ja hotellit, arvosteluja ja valokuvia. Arvosana paremmin Housing Novofedorovka.

Kuban Hotelers opettaa palveluitaan Internetin kautta ja etsiä uusia asiakkaita.

Tämän vuoden tammikuusta 1. tammikuuta hallituksen päätös tuli voimaan hotellihuonepalvelujen tarjoamista koskevien sääntöjen hyväksymisestä Venäjän federaatiossa, mikä tiukentaa merkittävästi hotellin johtajien vaatimuksia. Tatiana Belova, johtaja, Hospitality-alan johtaja CBRE Strategic Consulting Department, uskoo, että luokittelu auttaa tekemään avoimen markkinoiden ja parantamaan matkailualueen palveluiden laatua.

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Novotel Moscow City Stayforlong

Novotel Moscow City, Moskova, Leikkaus, Venäjä Etsi parhaat tarjoukset RoomGuru. Vertaile hintoja kaikille parhaille varauslomakkeelle. Käyttäjien arviointi 8.6 Out of 10 perustuu 4392 arvioon.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Novotel Hotel Moscow Sheremetyevo Airport 4, Moskovan hinnat. Hotel Novotel Moscow Sheremetyevo Airport

Novotel Moscow Sheremetyevo Hotel sijaitsee lentokentällä minuutin saatavuus pääterminaaliin. Se tarjoaa huoneita kolmeen ja kahden hengen huoneeseen, joista jokaisella on virkistysalue, työtila ja kylpyhuone, kaikki varustetut huonekalut ja moderni

Top 5 Hotellit

Kaikki Bashkiriassa sijaitsevat lennolla olevat talot tarkistetaan tulipalon jälkeen Ishbuldinin Volgan alueen kylässä Venäjä

Pension lomalla Jemetissä meren rannalla ilman välittäjiä, vuokrata hotellihuoneen 2021 hintoja. Majoitus kaikki mukavuudet ja powered. Katso kuvia, arvosteluja ja varaa huone kohteessa Pension Jehete halpa, huonehinnat

Vanha ikä valtion kanssa

Photo Album Resort New Afos

Valokuva-albumissa lomakeskus Uusi Athos esittelee seuraavat 45 Musta valokuvaa 1. Yleinen näkymä lomakohteesta merestä 2. Yleinen näkymä keinona järvestä puistossa on selvästi näkyvissä rakennuksessa, jossa on laattapinta, Sivustolla, jonka tänään on CBS-virkistyskeskuksen rakentaminen 3. Yleinen näkymä Anaccopian Mountainin iverlandilta 4. Primorsky Park 5: n kulma.

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä

Uusi vuosi Sanatorissa

Lennossa olevassa talossa Osinovaya Grove, vanhuksille, 20. joulukuuta Library LuvaShovin edustajat tekivät temaattisen keskustelun uudenvuoden kiireessä, menee. OSINOUVAYA GROVE: n eläkkeessä,

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Phoenix, Wikipedia joki

Yksi klikkaus ja nopeasti Etsi hotelleja lähellä minua

Resort Balneological Medical Medicine

Nilova Desert Eläkesäätiö

Kaikissa huoneissa on tv. Joissakin huoneissa on näkymät vuorille tai joelle. Pension Metal on ilmainen Wi-Fi. Ansionat MEILIST sijaitsee Nilovin kylässä. Hotellissa on ravintola ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Miniotetel Fantasia veteraaneilla on kaikki välttämättömiä mukavasta oleskelusta Pietarissa edulliseen hintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Sanatorums ja Eläke Uusi ATHON Hinnat vuodelle 2018

Sanatorit ja eläkkeet Uusi Athos, jossa on hoito ja uima-allas. Osta lippu Sanatoriin, hinnat 2018, lomakeskuksen virallinen verkkosivusto puhelimemme 7 495 6410969

Kuinka poistaa elokuva

Miten kuvata elokuva Tom ja Jerry

Poika 86Lletni-Star Edondo Ponty vakuutti häntä pelaamaan hänen nauhaelämässään eteenpäin

All Inclusive: Resort Rixos Premium Magawish Suites & Villas on avannut Hurghadissa

Uusi hotelli Hurghada Rixos Premium Magawish 5 Esettore

Tämä kevät Rixs täydensivät portfolion uudella lomakeskuksella Egyptissä. Hurghadin lomakauden aattona Rixos Premium Magawish Suites Villas avattiin, joka toimii kaikissa yksinoikeudella all inclusive-järjestelmällä, kaikki yksinoikeudella käytössä.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Uusi hotelli Dubai Caesars Bluewaters Dubai Total Escape Magazine

1. joulukuuta 2016 pidetään, kauan odotettu, avaaminen Jumeirah Al Naseem neljäs hotelli peräkkäin Madinat Jumeirah Resortissa, mikä täydentää kallista monimutkaista. Vieraanvarainen ja mukava ja samalla energinen ja rohkaiseva, Jumeirah Al Naseem yhdistyvät, tuttu kaikille, arabikulttuurille ja suunnittelulle mod

Pickalbatros Hotellit ja Resorts - Pickalbatros hotellit

Egypti näyttää sisäpuolelta

Kaikki matkat Egyptissä uudenvuoden ja joulun 2022 hinnat ja kuvaus. Kiire varaamaan kannattavaa uudenvuoden lippuja lomille ja lomille tasolta. Ravel on mahdollista matkan maksamista erissä ja luotolla.

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya

Eläke-uutiset vanhuksille ja vanhukselle Guesthouse 24

Majoitus ja hoito vanhusten eläkkeessä Odintsovossa, Moskovan alueella, kokenut lääketieteellinen henkilökunta, kuntoutus taudin jälkeen, Puhelin 7 495 1810793 Valitse lennolleja Odintarvostoverkostoon lennolle imeytyneille taloja lähiöissä.

Top Venäläinen komedia sarja

Natalia Vodyanova ja Mikhail Zygar Tietoja uudesta sarjasta Venäjän vapaapäivät

Natalia Vodyanova Mikhail Zygaarin arkistoinnista lähti Srodinan vanhempien lasten, ja seurauksena hän itse oppia heistä paljon uusia

Hotelli

Top 10 Hotellit, joissa Hotellit kohteessa Kiev 2021 TripAdvisor

Kiev hotellit + 5279 matkustajan arvosteluja, objektiivisia valokuvia ja hotelleja, joissa kylpytynnyri Kiev korkeimmalla luokituksella TripAdvisor.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Sudokin parhaat picukset ruokaa meren rannalla

Pensionaatti ja hotellit Sudak, majoitus erilaisilla sähkölaitoksilla

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.