All inclusive -järjestelmä keksittiin viime vuosisadalla Karibian lomakohteille. Se osoittautui niin suosittu, että jonkin ajan kuluttua se jaettiin muille alueille. Ajan myötä tällainen virkistys alkoi sisällyttää paitsi rajoittamattoman ruoan ja juomien lisäksi myös viihdettä ja muita bonuksia. Niinpä ultra all inclusive ja kova all inclusive ja kova all all inclusive lisätään yksinkertaisiin kaikkiin inclusive ja kova all inclusive. Venäjän hotellin yritykset "All Inclusive" -järjestelmä ymmärtää eri tavalla. Löytyi viisi mielenkiintoisinta hotellia "All Inclusive" Venäjällä ja tajusimme, mitä sisältyy lepoaikaan. Mennään!

"(Crimea)

Alueella on kolmen kerroksinen kylpylä, jossa on 50 metrin uima-allas, merivesi, poreallas ja lämpövyöhyke.

Kompleksi on ensimmäisellä rannikolla ja sisältää kolme lähistön hotellisi - Livadian, Azor ja Grintsovsky Pension.

All inclusive -järjestelmä sisältää neljän aikaisen aterian: aamiainen, lounas, iltapäivän välipala, illallinen. Sekä alkoholittomat ja alkoholittomat juomat, mutta vain paikallinen tuotanto. Lapsille on kehitetty erikoisvalikko. Yhteensä seitsemän ravintolaa ja kahviloita Livadiassa.

All inclusive -ohjelma, lisäksi kylpylän lisäksi kuuluu myös simulatoristen huoneiden, jooga- ja aalen aerobiset luokat, tanssiryhmät. Vierailu spa-keskukseen sisältyy hintaan.

Lastenhuone, Lego Center, leikkipaikka ja animaatio työskentelevät lapsille. Vieraat tarjotaan kalastus, polkupyörät ja ympyrät uimaan.

Grintsovskin eläkkeessä, joka on osa Livadia, alle viiden lepoa ilmaiseksi

"Deauville" keskittyy lapsiperheille lapsille. Alueella - ranta, jossa on kvartsi hiekka, uima-altaat, vesipuisto, leikkipaikka, kauneuskeskus ja spa-alue. Useimmat rakennukset on rakennettu Norman-tyyliin.

Ultra All Inclusive -mallin virkistyskustannukset sisältävät kolmitoista aterioita (buffet), alkoholittomien ja alkoholijuomien kanssa. Lapset tarjotaan lasten menu, ja erillinen huone avautuu kaiken, mitä tarvitset valtaan (seisoomeja on jopa imeväisille!). Milloin tahansa voit syödä useissa välipalabaareissa; Ne sijaitsevat rannalla.

Mikä on ero Georgian hotelleiden välillä rannikolla "All Inclusive" -toiminto muilta? Hotellit Georgialla meren rannalla "All inclusive" epäilemättä erityisiä erottuvia ominaisuuksia, jotka tekevät loput unohtumattoman.

Mikä on sisällytetty ohjelmaan "All inclusive" Georgian hotelleissa meren rannalla?

Anna itsellesi ja rakkaasi upeita lomia merellä parhaissa Georgian hotelleissa palvelun all inclusive.

Jos sinulla on epäilyksiä ja kysymyksiä, autamme aina sinua ja tarjoamaan apua järjestämään lomasi ja poimia Georgian parhaat hotellit merenrantalla "All Inclusive".

Paras hotelli ja hotellit Vityazevo, "All Inclusive" -järjestelmä. Jokainen loma-hinnasta esitetyistä hotelleista sisältää voiman "All Inclusive" tai "koko aluksella" (kolme ateriaa).

 • Wi-Fi Internet
 • siirto
 • pysäköinti
 • meren vieressä
 • Pool <
 • Ruoka
 • leikkikenttä
 • all inclusive
 • suositellaan lapsilla
 • maisemoitu piha
 • Vartioitu pysäköinti

 • 5 tähden all inclusive -hotellit;
 • Spa hotellit;
 • Mini-Hotellit;
 • EcoSeels ja Ecoderevni; <
 • virkistyskeskukset;
 • asunnot;
 • Sanatorit, joissa on joukko menettelyjä;
 • City-Hotel "Velvet Seasons".

Mustasta Kaspianmerelle

Etelä-Venäjän lomat ovat tilaisuus käyttää "all inclusive" -järjestelmää ja aurinkoa meren rannoissa poistumatta maasta. Sochi ja Krasnodarin alue muodostavat Adygean, Lago-Naki Plateau, Gumsin rotkon ja muissa paikoissa, joilla on hämmästyttävä luonto ja ohjelmat aktiiviseen harrastukseen. Ja Venäjän etelään hotelleissa tarjotaan usein ympäristöystävällinen loma, vierailu lämpölähteisiin, kansallispuistoihin, vesiputouksiin. Caucasian kivennäisvedet, joissa on lukuisia sanoja, sijaitsevat täällä.

Ecoderevni ja hotellit kohteessa Hotellit

Biglion ja Affiliate Tourist organisaatiot tarjoavat kuponkeja hotelleille, paikoista virkistysalueilla ja vierashuoneissa. Hotellien alennukset toimivat kahdelle ja yritykselle 6 hengelle.

Parhaat hotellit Venäjällä ovat varauksia, jotka vaihtelevat edullisista hostellissa ja päättyy luksushotellissa.

Biglion tarjoaa Venäjän eteläosille ja hotelleille, joilla on jooga tai kunto, joka sijaitsee Joogan tai Detox-kiertueen puitteissa. Ja hotelli "Dolphin", jossa sinulle annetaan mahdollisuus uida näiden nisäkkäiden yhtiössä.

Uudet virkistystyypit ja muut edut

Biglion kuponkien varastojen joukosta mihin tahansa hintojen luokkien 50 tuhatta.

Teimme valikoiman parhaita hotelleja Crimea ensimmäisellä rivillä ravitsemuksella "All inclusive" tai täysihoito. Valitse!

Crimea - Vain kehittyvä lomakeskus, se on vielä kaukana edistetystä Turkista, Egyptistä ja Kyproksesta, joten yksityinen sektori ja vierashuone ovat vallitsevat niemimaalla. Hotellissa on muutamia ylellisiä hotelleja, mutta ne ovat - tässä artikkelissa olemme valinneet parhaat hotellit Crimea ensimmäisellä rivillä meren rannalla ja ravitsemuksella "All inclusive".

Artikkelin hinnat on merkitty kahdelle päivälle. Kustannukset riippuvat kaudesta ja voi muuttua. Kaikki vaihtoehdot löytyvät palvelusta. Opi myös.

Yalta Intourist *

Tämä hotelli tunnetaan, koska Neuvostoliiton aikoja pidetään parhaaksi krimissa. Se sijaitsee ensimmäisellä rivillä Masandra-puistossa, Ai-Petrin juurella. Virta - "All inclusive" eikä vain. Arvostelut ovat ristiriitaisia, mutta useimmiten hotelli arvioidaan neljästä. Miinus - ei ole ramppeja, joten on vaikea laskeutua kuljetuksesta mereen. Hinta kesällä 2021 - 8500 ruplaa.

Levant *

Tämä viileä hotelli merenrannalla tarjoaa koko aluksen. Huoneet ovat näkymät merelle, joka roiskeet vain 10 metrin päässä, ja tämä on valtava etu "Levanta". Arvostelut ovat erittäin hyviä. Täällä voit järjestää tällaisen romanttisen loman! Hän on suosittu lasten perheiden kanssa - siellä on leikkipaikka ja animaatio. Hinta sesonkiaikana - 8000 ruplaa.

Palmira Palace *

Arvostelujen mukaan yksi parhaista hotelleista Crimea meri - Palmira Palace 4 *. Se on myös hyvä levätä lasten kanssa. Hotellissa on hotelli Kurparata (Big Yalta), noin 10 km: n päässä lomakohteesta, eristäytyneessä ja viehättävässä paikassa, ensimmäisellä rivillä. On oma pikkukiviranta, kylpylä, uima-altaat, erilaisia ​​viihdettä. Ruoka on täysihoito. Maksaa vuonna 2021 - 16 000 ruplaa.

Demerji *

Demerje Eläke Alushassa Harkitse yksi parhaista Crimea - etenkin tässä hotellissa on hyvin lepää lasten kanssa. "All inclusive", ensimmäinen rivi, mukava ranta, upeat tyypit ja luonto, lasten animaatio - lomasi tarkkailee tarkasti ilman ongelmia. Hinta kesällä 2021 - 12 000 ruplaa.

Wellness Spa Sea *

Tämä on erittäin hyvä hotelli Alushtassa. Se valitaan yleensä lapsiperheille. Arvosteluissa matkailijat ylistävät tyylikästä hotellialue, oma ranta, ruoka (täysihoito), viihtyisät huoneet ja animaatiot. Kompleksi koostuu huviloista, matkailijat matkustavat sähköajoneuvoissa. On hyvä kylpylä. Huoneen hinta - 10 000 ruplaa.

Atlantic *

Feodosia-hotellit ei voi kutsua parhaiten Crimea. Hotellit "All inclusive" hyvin vähän, hieman enemmän täysihoito, pohjimmiltaan - vain aamiaiset tai ilman aterioita.

Valitse tarvittavat päivämäärät ja älä unohda laittaa "kaikki" -valintaruutu virtalähteeseen - tulit tänne täällä? ????

Mikä on all inclusive (all inclusive)?

All Inclusive (nimetty All / Al) on palvelujärjestelmä, johon kuuluu huone, 24/7 buffet (aamiainen, lounas, illallinen ja + välipaloja), paikalliset juomat alkoholijuomat ja ilman - jne. . Toisin sanoen miellyttävä vaihtoehto, joka tarjoaa todella "vihanneksia" loma, kun matkailu ja rehu ja pyyhi ja iloinen.

Muuten, all inclusive paitsi ruokaa: Viihde on myös "mukana" - animaatio, lasten klubit, kylpylä ja edelleen luettelossa (mutta riippuu hotellista). Yleensä tämä käsite on ihanteellinen "rantaloma" tai "perheen loma lasten kanssa".

System-hotellit ovat keinona ja meren rannalla. Ja teoriassa tämä on ainoa hetki, että ne ovat yhdistyneitä ympäri maailmaa. Käytännössä hotellit ulkomailla voivat olla:

Lomanviettäjien keskittyminen, jotka haluavat levätä all inclusive, putoaa kalkkuna. Tietenkin on mahdollista kiistellä tämän kanssa - tämän hotellin tuote otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Karibialla 50-luvulla, mikä sitten he keräävät miljoonia amerikkalaisia ​​lomalla. Mutta lopeta venäläisten valinnassa.

Mitkä ovat hinnat rantalomalle "All inclusive"?

Tietenkin kaikki on aina kalliimpaa kuin muut huoltojärjestelmät. Toisaalta ruoka ja juomat maksetaan etukäteen - voit antaa itsellesi tahdon ja menettää sisäisen kirjanpitäjän.

Keskiarvoinen, loput hinnat ovat kaikki kattavat 30% korkeammat kuin samassa kiertueella, mutta aamiaisella (BB) ja 20% enemmän kuin koko aluksella (FB). Jos vastustat Turkista, kuten "Seatingman" Olla, sitten kauden korkeudessa, kaksi 7 päivää on:

All inclusive Turkissa

ja kaikki on päällä - erottamaton. Lisäksi sekä venäläisten päämiehissä ja itse asiassa: suurin osa hotelleista on valmis keskittymään matkailijalle kaatopaikalle, jotta hän rullaa rannalle ja takaisin ravintolaan.

Anapa Hotellit "All Inclusive" ja "Ultra All Inclusive" esitetään luettelossa nykyisissä hinnoin 2021. Jokaisella Anapalla on tietoja: Mikä on mukana "All Inclusive" -paketti ja "Ultra All Inclusive" rentoutumaan lasten kanssa, mikä on etäisyys rannalle ja mitä se on varustettu, infrastruktuuri virkistys- ja viihdettä varten, altaat ja paljon muuta .

 • Osoite: Anapa, Pioneer Avenue, 14
 • Ranta: oma, 490 m
 • Ruoka: Ultra All Inclusive <
 • Hinta: alkaen 12300 RUB / vrk
 • / UL>.

  Ensimmäinen ja ainoa hotelli luokka 5 * Pioneer Avenue Anapa tarjoaa VIP-lomia aikuisille ja lapsille "All Inclusive" -järjestelmällä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Etsi rantahotellit Rostovin alueella

Lepää kylässä Chumburkos Rostovin alueella ilman välittäjiä. Sivustollamme voit valita vieras vapaa-ajan vieras ja varaa suoraan.

Yksityinen mini maksaa talomme Alushta

Lepää ilman välittäjiä Crimea, Krasnodar Territory ja Abhhazia.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Suuri haastattelu Mikhail Mokinin kanssa

Hotel Oilman sijaitsee New Urengoy, MKP. Smp700, d. 12 a. Yhteyspuhelimet. WiFi-palvelut ovat ilmaisia.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Striginon lentokenttä on saatavilla varauksen yhteydessä hotellilta.

4 Hotellit, 3 hostellit ja 2 vierashuoneita lähellä Strigino-lentokenttää ovat varauksia Hotelli Hotelok. Hotellien hinta alkaa 975nbsp: sta ja alennukset ovat jopa 60

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel Novosibirsk on halpa kaupungin keskustassa. Hotel Eridanin numerot alkaen 1700 s.

MiniGoster Cmorodina Hostel Novosibirsk keskustassa lähellä metroasemaa Pysy perhehuoneessa, paikka miespuolinen nainen 46 hengelle

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia
10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Kazan Palace tekijänä Tasigo Hotel Kazanissa

Hotellit New Tours Straight Yhteydet. Viralliset sivustot, puhelinnumerot ja osoitteet. Kyky ottaa yhteyttä suoraan. Alennukset ja erikoistarjoukset. Etsi parhaita hintoja.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Avaven Hotel varattu Sochi

Kaikki Kiinasta Manchuria huonekalut Kiinasta, osta kalusteet Kiinassa, ostaa huonekaluja Kiinassa halpa, huonekalut Kiinasta halpa, huonekalut tukkumyynti ja tilaus Kiinasta, ylelliset huonekalut Kiinasta, ostaa ylellisiä huonekaluja Kiinassa Toimitus, kalusteet Kiinan luettelo, huonekaluettelo Kiinasta, huonekalukierros Kiinaan Moskovasta, huonekaluliike Kiinaan Irkutskista, Huonekaluliike Kiinaan Novosibirskistä, Huonekaluliike Kiinaan Krasnodarista, huonekalukierroksesta Kiinaan Krasnoyarsk, Huonekaluliike Kiinassa Pietari, Huonekalujen toimitus Kiinasta Kiinasta Venäjälle, Kiinan toimitus Kiinasta Venäjälle Venäjälle, Kiinan huonekalut Venäjältä, Avustus Kiinassa, turkis takit Kiina, ostaa turkis takki Kiinassa, auttaa ostamaan turkis takit Kiinassa, tilaa turkki Kiinassa, putkisto Kiinasta Kiinasta, aseta hampaat Kiinassa, deaktivointi Kiinassa Kiinassa, levätä Kiinassa, levätä Kiinassa Kiinassa

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

SGUPP-asunto ja yhteisölliset palvelut Hotel Complex New Polesie

Hotelli New Polesie G. Soligorsk, ul. Kozlova, 33TEL. 375174236262 Faksi, faksi 375174261290, Sähköposti Novae. Asegmail. Om nb ...

Hotel Borvikha Aquaparks Arvostelut 2021, Novosibirsk Virkistys ja matkailu, arvosteluja, eläke

Novosibirsk. 18. heinäkuuta. Intersibirskin alueen välitystuomioistuin InterSpoergObankin lausunnossa avasi kilpailukykyisen tuotannon Ltd. Bayrstroy, joka sisältyy Novosibirskin Aquarivaup Aquaririn kehittäjälle.

Hotellit Pier Mail

Hotel Metelitsa, Novosibirsk Varaus työsi kautta. U.

Virallinen sivusto ei ole karhu hostelli mini ihmisiä. Olemme sijaitsee viiden minuutin päässä rautatieasemalta, Novosibirsk-johtajalta keskustassa ja kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä ja mielenkiintoisimmista paikoista Novosibirskissä kaupungin vieraille.

Golden Villa, Krasnodar, Venäjä

Nizhny Novgorod Kremlin 10 Parhaat Hotellit lähellä kohdetta: Hinta 2021

Sheraton Nizhny Novgorod Kreml Vertaa majoituskustannuksia ja valita parhaan tarjouksen päivämäärille. Sijainti kartalla, vierailijoiden arvostelut, kuva huoneista ja sääntöjä Yandexille. toiveet.

Hotellit lähellä kohdetta: Nizhny Novgorod Kremlin, Venäjä.

Hotelli New Diat. Levätä lähiössä. Kuvaus, matkat, majoitus, arvostelut, huoneet, valokuva-albumi, yritys vapaa, virtuaalinen kiertue, kokoushuone.

Uusi Gorki, Venäjä, Moskovan alue, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta
✈ Kuinka viettää yötä Istanbulissa ilmaiseksi ja mennä retkelle

Kuinka viettää yötä Istanbulissa ilmaiseksi ja mennä kiertueelle

Hotellit kohteen eri kategoriat ovat lähellä Istanbulin uutta lentokenttää. Voimme varata huoneen Booking.com Cashbankin kanssa 4. Valikoimaan kuuluu hotellit, huoneistot, hostellit, vierashuoneistot ja muut majoitusvaihtoehdot.

Parhaat hotellit kohteessa Belek 4 tähteä virkistys lapsille, Turkki. Tourist-arvostelut. »Matkustaja Kartta

Aquapark Aquarmir Novosibirsk

Nahka Offliy Parhaat ja edulliset hotellit, joissa on suuria alennuksia. Oikeastaan ​​käytettävissä olevat huoneet, majoitus majoitus keskellä, vapaa varaus ja peruutus, asiakkaiden arviointi. Vahvistus Hotel panssarista muutamassa minuutissa. Alennukset ryhmävaraukselle.

Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut

LCD Stars Arbat Asunnot, Infrastruktuuri, Uusi Arbat, 32

Hotel Moscow Marriott New Arbat sijaitsee Moskovassa, ul. Uusi Arbat, d. 32. Keskus. Yhteystiedot Virallinen sivusto, puhelinnumerot. Hintanumero 9 000 hanosta. Palvelut WiFi, ravintola, ilma- ja rautatieyhteydet, pysäköinti, baari, sauna, business center, pankkiautomaatti, internet, kampaajien kauneus, pesula, autonvuokraus, kuntosali, poreallas, tallelokero, kaupat, konferenssipeli, matkamuistomyymälä , Huonepalvelu, 24h-vastaanotto, Sanomalehtiä, Savuttomia huoneita, Kemiallinen pesu, Vammaiset huoneet, V. . Palvelut, Aamiainen huoneessa, Vaatteiden silitys Vaatteet, Nopea sisäänkirjautuminen, Äänieristyslattiat, Kenkäkengät, Lounaspaketit, Lämmitys, Faksi Kopiokone, WiFi Ilmainen, Savuttomia koko, Ilmastointi, Osoitettu tupakointialue, Matkatavarat Varastointi, kylpylä- ja wellness-keskus, päivittäinen siivous, välipaloja, concierge-palvelut, Kuljetuspalvelu lisämaksusta, erikoisruokavalion valikot pyynnöstä, housuprässi, lukittavat kaapit, jaettu oleskelutila, pysäköinti, yksityinen pysäköinti.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Hotel Yakhtklub Uusi Shore Vuokraa Banquet Hall Moskovassa

New Coast -hotelli Boltinossa Mytishchi, Mytishchi, D. Boltino, UL. Ylä-rannikko, hallussapito 10, sivu 1 Mukava majoitus, erinomainen palvelu, mukava hinnat, hyvät arvostelut, kirkkaat kuvat. Meillä on kaunis ja mukava. Tule käymään meille, varaa sähköpostiviesti. W.

Vertaile kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Hotel Captain В г. Anapa Krasnodar Territory Paras hinta kajak. Huoneet alkaen 5022.

Kohta

Suosittu

Golden Villa, Krasnodar, Venäjä

Uusi Peterhof, hotelli, Pietari Prosp., 34, Peterhof Yandex. Taiteet

Vertaile kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Hotel Novy Peterhof Pietari Pietarissa parhaaseen hintaan KAYAK. Huoneet alkaen 5236.

Motelli uusi valo FEODOSIA CRIMEA Olosuhteet, Hinnat, Valokuva ja huone Varaukset

Uusi valo Feodosia hotellissa nykyaikaisilla korjauksilla

Perheomisteinen Narlen-hotelli sijaitsee Koktebelissä ja vie vieraat rantalomalle lasten kanssa. Jos haluat mennä kiertueelle Crimea, voit varata yhden päivän kiertueen järjestelmänvalvojan telineeseen, jossa on lähtö- ja toimitus

Hotelli New Light Hotel Complex Crimea, P. Uusi valo

Hotel Complex Uusi valo uusi valo Venäjä Valokuvatilat, kuvaus ja vahvistusarviot.

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Oslitsa Tobolsk. Osoitteet ja puhelinnumerot hotelleista Tobolsk.

Uusi Tobol, Venäjä, Tobolsk, lokakuu, 20 valokuvaa, osoite ja puhelin, aukioloajat, valokuvia ja arvosteluja Yandexin vierailijoista. Taide.

Creativity Writers Peredelkino

Lentokenttäkuljetukset Uusi Urengoy

Hotellit New Urengoy Kuvaus, Kuva huoneista, arvosteluista, hinnat alkaen 3 135r. Meillä on 1 hotelli New Urengoy. Vapaa varaus hotellit.

Mikä on ero hotellin välillä hotellista

Parkotel New Century, Engels, Saratovin hinnat hotellit, arvosteluja, valokuvia, huoneita, yhteystiedot Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Parotel New Century Tämä on moderni hotellihuoneen kompleksi, jossa on tyylikäs puistoalue 10 minuutin päässä Engelsin keskustasta.

Edullisia hotelleja kohteessa New Urengoy, Hinnat From Rubles

Ahotel.com Crocus Apartments on Jubilee 2, Kvartira, New Urengoy, Venäjä

Hotel Nord 3, Hotellit Venäjä, Yamalonetskiy autonominen Okrug, Urtta Urengoy Hinnat, Kuvaus, arvostelut, Kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Jossa isovointi seisoi

Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa Hotel Four Seasons Hotel Moscow В г. Moskova parhaaseen hintaan kajakki. Huoneita vuodesta 29776.

Omega Club (Sevastopol, Venäjä) Hotellin kuvaus, hinnat for Tours, arvosteluja, valokuvia, huonevarauksia

Omegaclub Hotel Venäjä, Crimeanastopolin hinnat, valokuvat, matkailunarjat, kirja Oregaclub virallisella verkkosivustolla Saletr. U.

Lasten uima-luokat Suljettu uima-allas Sevastopol, Hotel Ogaklub. Opeta lapsellesi uimaan, selvittää hinnat ja yksityiskohdat puhelimitse 79787666827

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.