Ymmärrämme, että vaikka tilanne ei näytä erittäin myönteisestä: Ubiquitous Infochumin vuoksi paniikki voi olla melko helppoa. Uskomme, että on väärin laittaa liiketoimintaprosessit hotellin tauko, muuten hotellialaiset eivät ole valmiita vastaanottamaan vieraita uudelleen. Tarjoamme - nyt aseta perusta tulevaisuuteen, kun kaikki palaa normaaliksi. Aloitetaan? :)

Käännetään sinulle artikkelin Cheryl Kaims ja toivon, että hänen neuvonsa auttaa sinua. SHERIL on professori liiketoimintaprosessien hallinnassa Cornellin yliopiston, Yhdysvalloissa. Alkuperäinen artikkeli julkaistaan.

Kuinka reagoida nykyiseen tilanteeseen koronaviruksen kanssa? Lastaus väheni, massatapahtumat peruutettiin, matkailijoiden määrä laski. Ymmärtääkseni, miten toimia tässä tilanteessa päätin katsoa takaisin. Takaisin vuonna 2010 opiskelin eloonjäämisen taktiikkaa talouden taantuman olosuhteissa. Tutkimuksessa oli yli 900 vastaajaa eri puolilta maailmaa ja antoi erittäin mielenkiintoisia kommentteja, jotka ovat tärkeitä tänään, 10 vuotta myöhemmin.

Sitten annoin useita sääntöjä. Tärkeintä on valmistettava ja niillä on toimintasuunnitelma lasku. Jotkut vastaajat jopa tarjosivat virallisten määräysten laatimiseksi. Yksi tutkimuksen osanottajista sanoi: "Ei ole koskaan aikaista valmistaa. Sinun on aina oltava toimintasuunnitelma hätätilanteissa, joita voit nopeasti toteuttaa. "

Kun kehität tällaista suunnitelmaa, ajattele, miten se vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen, työntekijöiden tyytyväisyyteen ja yrityksesi kuva pitkällä aikavälillä. Jos unohdat sitä näkyvistä, voit laittaa kaiken uhata ja vahingoittaa liiketoiminnan kannattavuutta ja elinkelpoisuutta. Yksi vastaaja suositi: "Tuetaan tuotemerkin kuvaa, pysyvät hintastrategiassa. Keskity pitkäaikaiseen tavoitteeseen ja olla kärsivällinen. "

Älä paniikki

Vastaajat puhuivat tarve pitää mielenrauhaa ja hakea päätöksiä. Yksi vastaaja huomautti lyhyesti: "Älä paniikkia. Älä vertaa taantumajaksoja aiemmilla menestyksellä. Ajattele enemmän pitkällä aikavälillä. "

Varo Ubiquitous hinnanalennusta

Vastaajat sanoivat, että on tärkeää kehittää eräehdotuksia ja tarjouksia nykyisten vieraiden säästämiseksi ja mahdollisten asiakkaiden houkuttelemiseksi. Jos vähentät markkinointidesään, se on mahdotonta. Yksi vastaaja sanoi: "Kun huono ajat tulevat jälleen, älä tuhlaa markkinointiasiat uusille aloitteille, esimerkiksi houkuttelee uusia asiakkaita tai edistää uusia hotelleja. Keskity paremmin nykyiseen asiakaskuntaan. "

Tarkastele markkinointitapoja

Slobodyankiuk Ksenia OlegoviMateral 1 m_inchnaya huolto ja käytännön konferenssi "Indoust Astvnosti Venäjän federaatiossa". 4-6 rinnat 2009 s. ITPERPOPOL: Viter Print, 2009. 176 s. P. 74-176.

Euroopassa pienet hotellit eivät ole pelkästään tiukasti miehittäneet niche, vaan tuli myös yksi keskeisistä elementeistä. Vanhan maailman hotellin liiketoiminnan kehitys johti empiirisen osuuden 3: 2: n syntymiseen asiakaspalvelussa suurilla ja pienillä majoitusvälineillä. Useimmat (noin 60%) vieraat palvelevat suuria hotelleja ja 40% matkailukohteista, jotka kuuluvat mini-hotelleihin.

Asunnon rakenteen osalta hotellien yritysten määrässä tilanne on erilainen - Euroopan maissa suuret hotellit ovat vain 15-25% hotellien kokonaismäärästä, kun taas 75- 85% Syksy pienille motelleille ja perhehotelleille.

Pienten hotellien segmentin standardi pidetään Mini-hotellia Ranskassa, joista jokaisella on mukavuutta ja ainutlaatuisuutta yhdessä maltillisten hintojen kanssa.

Ukrainan pienen hotelliliiketoiminnan kehittäminen on erittäin tärkeä vieraanvaraisessa teollisuudessa.

Mini-hotellien rakentaminen on useita etuja potentiaalisille sijoittajille, koska sillä on pieni määrä alkuperäisiä kustannuksia ja nopea takaisinmaksuaika verrattuna suuriin ja keskisuuriin hotellikerroksiin. Lisäksi kaupunkien keskustassa sijaitsevat suuret huoneistot, pienissä hotelleissa sijaitsevat suuret huoneistot, on hyväksytty maailmanlaajuisesti. Esimerkiksi voit tuoda mini-hotellihuoneen Kiev.

Ukraina, vuosittain mini-hotellien määrä kasvaa nopeasti, mikä tekee niistä vakavan vaihtoehdon suurille hotelleille. Merkittävä ongelma on kuitenkin selkeät tiedot pienten hotelliyritysten lukumäärästä, minkä seurauksena on mahdotonta laskea niiden tulon tasoa, mikä johtaa huomattavien veromaksujen puutteeseen maan talousarviossa . Siksi Ukrainan mini-hotellien markkinat voidaan kuvata "harmaaksi" lainsäädännön kannalta.

On syytä huomata, että Ukrainan pienten hotellitoiminnan kehittäminen on tällä hetkellä erityisen tärkeä tällaisen laajamittaisen tapahtuman toteuttamisen yhteydessä kuin Euro 2012. On ilmeistä, että kysyntää käytetään kysyntään, sekä suuret hankkeet että mini-hotellit, koska tämä on massiivinen tapahtuma ja kuluttajien tärkein segmentti - keskisuuret matkailijat.

Pienten hotellien toiminnan ongelman ratkaisemiseksi antaa heille tietty asema kansallisen talouden rakenteellisten osatekijöiden parantamiseksi, on tarpeen hyväksyä useita muutoksia sääntelysäädöksi Ukrainan nykyinen lainsäädäntö hotellialueesta.

Siksi henkilöstön valinnasta ja koulutuksesta on erittäin tärkeä pienille hotelleille, koska näissä laitoksissa olisi oltava erityinen ilmapiiri ja näissä laitoksissa ja tietenkin yksilön mahdollisuus Lähestymistapa kunkin vieraan, joka on henkilöstön suora vastuu.

On huomattava, että maassamme on hyvin vähän profiilia, erityisesti erikoistuneet rekrytointiyritykset, erityisesti hotellien segmentissä. Lisäksi hotellialaiset kieltäytyvät usein palveluistaan.

Näin ollen voidaan päätellä, että kaikista mini-hotellien kehittämisestä huolimatta yksi vieraanvaraisuusteollisuuden segmentistä tämä ala on erittäin lupaava ja kannattava.

Lopuksi on syytä huomata, että maamme edullisimmat alueet, joissa voit menestyksekkäästi kehittää mini-hotellia, ovat - ja alueen , kaupunkeja ja kylät Ukraina, koska nämä DTSENATIT, joilla on houkuttelevin potentiaali matkailusta näkökulmasta ja melko kehittyneestä infrastruktuurista.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Hotel Mini Hotel Paradise, Novosibirsk, Venäjä
Zlozdny Mini Hotel Alkaen 1425 hotellit kohteessa Novosibirsk Kajatkaille

Mini Hotel Paradise Mini Hotel Paradise Paradise Mini Hotel Paradise sijaitsee 3 km: n päässä Novosibirsk Urban Draama -teatterista S.

Hotelli Lazur, Gelendzhik - Hinnat, Valokuvat, Hotelli Raterfront
Mini Hotel Clouds, Moskova

Vuokraa huoneessa Clouds perhehuoneita Moskovassa Proletarskaya 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotellit Barnaula

Luettelo hotellit, sanattorit ja maakohtaiset klubit, joissa maailmanmestaruuskilpailuja 2021 fanit pystyvät olemaan melontaa ja melontaa, Barnaulissa

Mini Hotel Academian, Moskova - Hinnat hotellit, katseet, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Hostel Olimpiya -sivusto Moskova 9

Hotel Olympia Saransk sijaitsee kaupungin sydämessä, ei kaukana republikaanijasta

Mini-Hotel Olympia, Ust-Labinsk - varaus työn kautta. U.

Orion MINIOTTEL, KHABAROVSK Varaus Vashothers.ru

Kihteeristö Guest House Alushta, ul. V. Chrome, 25 Lue lisää Tämä ja muut tiedot loput Crimea ja lähellä sijaitsevat lomakohteet Wanna Joo.

Kreikka tai Turkki: Mikä on parempi levätä varten

Hotellin vapaa-aika 6 Lublin

Minitel 'Cree 6 Moscow 3 tähden hotelli. Lähin lepo 6 on lähellä teollisuuskulttuurin museota ja tarjoaa huoneen siivous, 24 tunnin vartiointi ja pesula vieraille. Tämä

Hotelli Lazur, Gelendzhik - Hinnat, Valokuvat, Hotelli Raterfront
Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Mini virkistys 3, Moskova arvostelut, hinnat, valokuva

Sängyn lepo LOO sijaitsee 250 metrin päässä Loo of Loo of Pebble Beach. Pihalla on runko-allas, leikkipaikka, jossa on trampoliini. Hinnat 300 ruplaa per henkilö.

liiketoimintasuunnitelma. Kuinka paljon Mini-Hotel - investointi kultaa. Kuinka investoi kultaan?

liiketoimintasuunnitelma. Kuinka paljon on avaus mini omistaman investoinnin kulta. Miten investoi kultaan

Jokainen Wizzyn turhamaisuus oli ainakin kerran törmännyt Sarenda-asuntoon etukäteen, joten olennaiset asunnot pysähtymispäivänä on Cakomlibo City, löytää hotelli virkistäytymiseen. Matkailu ...

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Mini Hotel Otradnaya

Vertaile hintoja Miniatyyrille Otradnaya Yaltan kaikissa tarjouksissa. Varaa verkossa 3700 s. Per päivä kuva, kuvaus, arvostelut, luokitukset, yhteystiedot

Järvi, mini-hotelli Fallen-Konstantinovskin alueella Olginsky Lake

Mini Lake OLGINON

Lake Miniotel sijaitsee Kirovossa, Kalugan alueella. Erityisesti pienille vierailijoille on varustettu lasten leikkipaikka. Hotellissa on myös puutarha ja viihtyisä terassi.

Hotel Papaya, Adler, Venäjä

Hotel Papaya sijaitsee Adlerissa, 30 minuutin ajomatkan päässä hiihtokeskuksesta Krasnaya Polyana.

Mini-Hotel

Hotel Paradise Alushta, Decembrists Alley, 3

Parhaat hotellit, vierashuoneistot, Alushta Pension. 2021 hinnat. Valokuvat, arvostelut, online varaus. Varaa hotellit Alushta isännät ilman välittäjiä Crimea Info.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

Mini Park Hotel

Mini Hotel Park Royal sijaitsee Tyumen, ul. 50 vuotta lokakuu, d. 180. Yhteystiedot Puhelimet. Hintanumero 1 200 ruplaa. WiFi Palvelut, Pysäköinti, Internet, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Ilmainen pysäköinti, Lämmitys, WiFi, Osoitettu tupakointialue, pysäköinti, Yksityinen pysäköinti.

Homeing talo meren rannalla Forosissa

Hotel Parkov Foros, Foros

Hotel Parkov Foros Hotellit Foros Lepo Foros Yaltar Redema 2021

Hotel Aparthotel Parkoviy, Verkhnyaya Pyshma, Venäjä
Hostel Star Mäkinino Krasnogorsk - Yandex.putTrunity

Purjeet MINIOLTEL OFFIRAL HINNAT Hinnat Street 65 vuotta Victory 44, Adler, Venäjä

Hotel Parusa Mini Hotel Adler Täysi tietoa Kuva hotellista kartalla, Hotel Parusa Mini Hotel, varaushuoneet ilman maksua.

Hotel Mini-Hotel Nirvana (isäntä). Viralliset hinnat 2021.

Guest House Patricia, Pitsunda, Fish Factory Hinnat, Valokuvat, arvostelut kartalla

Varaa hotelli Pitsunda, Abhhazia edulliseen hintaan. Alennukset, kun varaat verkossa Pitsunda, Abhhazia. Yli 278 hotellit, huoneistot ja hotellit

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka

Hotel Peter I, Cherepovets

Peter Miniotel St. Petersburg 2 tähden hotelli. Peter Mini-Seat on 2 tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä Marsh-kenttää ja varustettu tallelokero ja matkatavarasäilytyskammio. Myös saatavilla

Ranta luostari saarella - ehdokas

Ilmapiiri on MINIOTEL, PetropavlovskovKamchatsky. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Mini Hotel Atmosphere sijaitsee PetropavlovskovKamchatsky, ul. Vilyuyskaya, d. 15. yhteystiedot puhelimet. Hintanumero 4 085 RUB. Palvelut WiFi, ilma- ja rautatieyhteydet, Pysäköinti, Polkupyöränvuokraus, Internet, Pesula, Autovuokraamo, Ratsastus, Tallelokero, lastenhoitopalvelut, Huonepalvelu, Sanomalehtiä, Savuttomia huoneita, Kalastus, Kemiallinen pesu, Perhehuoneita , V .. . Palvelut, Aamiainen huoneessa, Vaatetus Henkilökunta, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Nopea sisäänkirjautuminen, Äänieristetyt huoneet, Kengänkieliset Ilmainen, savuton koko, Osoitettu tupakointialue, Matkatavarasäilytys, Lentokenttäkuljetus, Päivittäinen taloudenhoito, Sniekbar, Concierge-palvelu, yksilöllinen laskeutuminen, kuljetuspalvelu lisämaksusta, erikoisruokavalion valikot pyynnöstä, siirto vastaanottaa lentokenttä, Yhteinen lounge-ilmainen televisio, tuotteiden toimittaminen.

Quotplatanquot mini-kustannukset Pitsunde Lue lisää tätä ja muita tietoja loput Abhasia ja lähimmät lomakohteet Jumalalle. W.

Kohta

Suosittu

Trainers Mini Hotel Platan, Sochi, Lazarevsky District, MCOC Settlement Hinnat 2021

Huoneissa on taulu-tv. Joissakin huoneissa on näkymät vuorille tai uima-altaalle. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Millotel Platan sijaitsee Kabardininka.

Elite mökkien vuokraus Sochi Daily

Hotel Beach Loo, Loo, Venäjä

Hotel Loo Beach sijaitsee kylässä Loo, 2,2 km: n päässä Lesnayan rannalta ja 3.2 km: n päässä Loosco-temppelistä.

MINIOTEL Victory, Aksai

Huoneissa on kaappi vaatteille. Jokaisessa huoneessa on voitto rannikko, ilmastointi ja jaettu kylpyhuone. Millotel voitto sijaitsee Aksai, 1.4 km: n päässä Aksai-sotilasmuseosta.

Talo 1 euro Italiassa. Dream Mansion tai ikuiset kulut?

Initel tunti maksat täydellisestä lomasta, ei muodollista oleskelua

Kaikki tiedot PJS-franchiseista ja siitä, miten tulla franchising. Tutustu franchisingin ehtoihin, kustannuksiin ja etuihin.

Russian Seasons Boutique Hotel Kizhi, Sochi - Varaus Vashothersin kautta

Minigitel Pokrovsky Yard, Lviv

Portal Moscow Project Moscow MOS.RU RUS. Englanti Virallinen verkkosivusto Moscow Moscow matkailuportaali Virallinen rauhallinen Moskovan kaduilla Engels vuoteen 191 asti

Mini Hotel The Brusnika, Polar Zori - Varaus Vashothersin kautta

Mini Hotel Rooms Breakfast Murmansk

Vuokrata huoneen tiloissa aamiainen Murmanskissa Pysäköinti Murmanskiin 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Boutique-hotellit kohteessa Moskova

St. George Hotel Pomorie.

Hotel Grand Hotel Pomorie 5 in Bulgaria kuvaus ja hotelli Valokuvat

Hotel Marriott Moscow Grand 5 *, Moskova. Varaus, arvostelut, kuvat - Tourist.ru

Miniotel Pomorsky, Arkhangelsk, Venäjä

Pomeranian katu Arkhangelin keskustassa. ulottuu pohjoisen DVINA: n rannalta ohituskanavaan. 1900-luvun XIX-alussa on useita rakennuksia. Lähes kaikki

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Hotel Mini Hotel Positive, Pietari, Venäjä

Varaa mini Hotel Pozitiv, St. Petersburg on TripAdvisor Katso arvosteluja, 4 rehellisiä kuvia ja hyviä tarjouksia Mini Hotel Pozitiv, sijoittui 381/697 hotelleja kohteessa St. Petersburg ja Ranned 4/5 TripAdvisor.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.