Moderni Evpatoria on hämmästyttävä kaupunki, monivärinen maali, erilaiset arkkitehtoniset rakenteet ja eri väestö. "Kontrasti kaupunki."

Maantieteellisesti Evpatorian lomakeskus sijaitsee Crimean luoteisosassa tasaisella steppealueella ja venytetty monille kilometreille Kalaytin lahden varrella.

IV-luvulla BC. e. Ankkurien kreikkalaisten ankkuri, ionialaiset ihmiset ja perustelivat Kerkinitidan kaupungin nykyisen kaupungin lomakeskuksen rannalle. Vuosisadalta vuosisadalle on taistelu tästä maasta - scythit, gunnelit, gothit, kunnes mikään ei ole jäljellä ratkaisusta, vain tuhkaa.

Vuonna 1475, Crimean maan, Ottomaanin, hyvin vahvistetun kaupan kaupunki-linnoituksen jälkeen ja nimeltään Hezle, Crimean Tatarit kutsuivat häntä Kezlev. Myöhemmin kaupunki tuli orjien markkinoilta. Se oli vaurauden kaupunki, voima. Hän kukoisti vielä 300 vuotta.

Venäläisen turkkilaisen sodan lopussa Catherine II: n asetus 8. huhtikuuta 1783 Gezlev liittyy Venäjän valtakunnalle ja nykyinen Evpatorian nimi ja läänin kaupungin tila saa 30. tammikuuta, 1784.

Ix - Twentieth Century Evpatoria koki paljon: siviili vallankumous, II maailmansodaa. Mutta evpatorialaiset nousivat ja jälleenrakensivat uudelleen kaupunkiaan, joka muuttui kauniiksi terveydenhuollon keinona.

Evpatoria ilmasto Jotkut tutkijat vertaavat Italian parhaiden lomakohteiden ilmastoon ja Ranskan eteläisissä lomakohteissa. Ilmasto Primorsko-Steppeen kaupungissa.

Ja jos aurinko Evpatoriassa paistaa lähes koko vuoden, tärkeimmät kuukausia on ajanjakso huhtikuusta lokakuuhun. Vertailun vuoksi Moskovassa Solar Shine Tuntien keskimääräinen vuotuinen määrä on 1560 ja Evpatoria - 2430.

Keskimääräinen vuotuinen ilmanlämpötila on noin +11 ° C, kesäkuukausina keskimääräinen lämpötila pidetään 22 - 23 ° C: ssa talvella - noin 0 ° C. Talvi Evpatorissa Pehmeä ja käytännössä räikeä, mutta usein puhaltaa tuulet, jotka laskevat lämpötilaa.

Lomansa suunnittelussa Evpatoriassa, yritin löytää arvosteluja Euroopan huoneistoista, kuten etsimään tietoja Sibmamasta, mutta mikään betoni oli kiinni. Ehkä tarkastelu auttaa jotakuta päättämään asunnosta ensi kaudella.

Olemme levossa syyskuussa 2016, kaksi aikuista ja 1,2 vuotta. Lähinnä lapsen takia oli vaihtoehtoja keittiön kanssa, koska En todellakaan halunnut etsiä kahvilaa lasten valikossa tai sopeutua hotellin ruokaan.

Kylpyhuone suihkulla, varustettu, paitsi wc, myös bidee. Pyyhkeet tarjotaan riittävässä määrin - 4 kappaletta per henkilö (mukaan lukien rantapyyhe, joka on erittäin kätevä!). On hiustenkuivaaja.

Huoneistoissa on täysin varustettu keittiö: mikroaaltouuni, jääkaappi, lasikeraaminen liesi, jääkaappi, vedenkeitin, keittiövälineet 4 hengelle (tee mukit, levyt, lasit, laitteet) sekä salaattikulhot , Ports, paistinpannu, setti mausteille), on myös keittiöpyyhe. Vauvan puolesta oli tuolit ruokintaan.

Suoraan huoneessamme huoneessa oli suuri vuode ja taitto sohva, me myös perhe, jolla oli nuori lapsi, tarjottiin pinnasänky. Vuodevaatteet, muuten, yhdistettynä numeroon!

Puhdistus 10 päivää tuotettiin kahdesti, riippumattomalle ohjaukselle on kauhat, rätit, kauha ja luuta.

Hotellivieraille on siirtynyt rannalle Santoria "Tavria", jalka hotellista rantaan Siirry minuutteihin kolme. Ranta on täysin tavallinen, ilman herkkuja, on mökkejä pukeutumiseen, ruudukko pelejä pallo, aurinko sängyt, "väsynyt" aurinkovarjot (näyttävät olevan 50 ruplaa). Menimme siellä kolme kertaa voimasta, kun ei halunnut pysäyttää. Loput aika levitti rannalla "Côte d'Azur", tämä on paras ranta Evpatoria kaikesta, josta onnistuimme käymään. Ennen sitä, hotellin polku piti 15 minuuttia jalka.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki
Arvosana Pietari huoneistoja, 35 asuinpaikat rankingissa

Osta huoneistoja uudessa rakennuksessa Pietarin keskuspiirissä Cyan 3 asuinalueelle. Pienimmät huoneistot ovat 19 m. Asuntojen myynti asuinalueilla Keski-alueella Pietarissa 6,08 miljoonaa ruplaa.

Cancuna Hotellit - Hotelli varaa, Hotellit, Cancun Hotellit
Palvelujen tarjoaminen asiakkaan alueiden päivittäiseen puhdistukseen, joka sijaitsee Moskovan osoitteissa, ul. Rodionovskaya,

Aparthotel Kurkinon insinööripäällikkö Pro-In-In-In-Service Yhtiö FGAU OK SHEREMEETEEVSKI, palkka 50 000 60 000 hieroa.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Kutuzov Apart Hotel, Syktyvkar, Venäjä

Kutuzov Huoneistohotelli Kutuzov Apart 3-tähden huoneistohotelli Kutuzovin sijaitsee lähellä muistomerkki työvoiman kunniaa, 5 minuutin ajomatkan päässä Eternal Glory Memorial.

Etsi hotelleja

Apartments Coastal Quarter Hotel Complex Imereti

Lämmin ja viihtyisä huoneisto Tomskin keskustassa 1690 päivää. Kävelyetäisyydellä pl. Novobornaya, Tomsk City Hall, TSU Yliopistot, TPU, Tusur, Sibgmu

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kuten erilleen, Pietari, Venäjä

Hotelli Kuten Apart kaupungista St. Petersburg Täysi tietoa hotellin sijaintien Sijainti kartalla, hotellipalvelut, kuten Apart, huonevarauskomitea 0.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotellit Cherepovets

Apart Hotel Aparthotel Cherepovets

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)
Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Uusi huoneistohotelli ilmestyy Ligovskin Prospectin hätätilanteessa

Huoneistohotelli Empire on Ligovsky näkymä kaupungin sijaitsee Pietarissa, 2,4 km Anna Ahmatova Museum ja 2,7 km Faberge Museum.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Osta asunto Pietarissa Metro Lomonosovskayassa ilman välittäjiä

Yli 533 tarjoaa ostaa asunnon Pietarissa ilman välittäjiä. Mainokset Myynti huoneistojen Pietarissa lähellä metroa Lomonosovskaya, jossa on kuvauksia, valokuvia, hintoja ja yhteyksiä myyjiä.

Hotellit Adler - Hinnat

Yllätysmyyjän sijasta hotellikompleksi

Tietokannamme esittelee valmiita ja valmistettuja uusia rakennuksia Moskovassa ja Moskovan alueella. Asuntojen ajankohtaiset hinnat ja niiden suunnittelu kehittäjältä. Valokuvat esineistä, sijainti kartalla, toimitusaika.

Ilmoitus №11158244 - 5-huoneen huoneiston myynti uudessa rakennuksessa Omskissa, ul. Marshal Zhukova 154 K1, 240. m².

Aparthotel Marshal Omsk Kvartirale

Aparthotel Marshal ul. Marshal Zhukova, s. 1541, OMSK Huoneistojen myynti uudessa rakennuksessa kehittäjältä. Hinnat Arvostelut Rakentaminen. Kuva Kvartirale.

Aparthotel Matisse, Sochi, Venäjä

AK Matisse. Sochi, piirikeskus Aparthotel Matisse sijaitsee Sochin kaupungin sydämessä merisataman ja talviteatterin välillä. Matisse's Apartment Complex on klubin tyyppi talo. Suljettu yksityinen alue maisemasuunnittelulla ja suihkulähteellä. Ak Matisseissa on vain 56 huoneistoa. Tämä tarjoaa yksinoikeuden ja poikkeuksellisen naapuruston. Rakennus itsessään erottuu ainutlaatuisella kiinteistösi Sochin arkkitehtoniseen tyyliin. Rakennuksen julkisivu tehdään barokkityylillä. Tämä arkkitehtoninen tyyli on peräisin Italiasta 1600-luvun lopulla, ja se tuli maamme Kreikasta. Tilavat salit ovat täysin erotettu marmorilla. Kaksi portaat maaliskuu, hissi. Ak Matissein jokaisessa kerroksessa sijaitsee 7-10 huoneistoa. Vähimmäisalue on 24,6 m2, enintään 81 m2. Kaikki huoneistot, joissa on pre-trigteer, pysyi vain maalata seinät. Kylpyhuoneissa lattialla oli luonnollinen marmori. Huoneistoissa on kätevä suunnittelu ja tyylikäs näkymät ikkunoista subtrooppisille vihreille ja merelle. Korkeat katot saavuttavat 6 metriä ja luovat tunteen tilaa ja vapautta huoneistossa. Oma rahastoyhtiö, joka tarjoaa concierge-palveluja. Tämä palvelu sisältää esimerkiksi päivittäiset ja kotitalouksien välineet, esimerkiksi siivous huoneistoissa, vaatteiden hoito, kukka toimitus ja lahjat, taksin tilaus tai taulukko ravintolassa. Alueella on yksityinen puutarhuri, pyöreä kellon turvallisuus. Nousevat hinnat jokaisen 5 varatun huoneiston jälkeen vähintään 15 000 ruplaa. M2: n kanssa. Tässä tarkastelussa näytämme asuntojen suunnittelun, kerro meille yksityiskohtaisesti monimutkaisesta monimutkaisesta. Lentämme myös quadcopterin esineen yli. Jos tarvitset asuntoa Sochi-palvelussa, niin AK Matisse, ehkä, ei ilmeisin vaihtoehto. Jos harkitset kiinteistöjä Sochissa virkistys tai investointi, tämä kohde on täydellinen. Tämä johtuu AK Matissein sijainnin ainutlaatuisesta, pienten nestemäisten layout, korkea viimeistely. Huomaathan myös, että ostosten ostoa tässä uudessa rakennuksessa Sochissa, voit heti päästä omistusoikeuden. Lisäksi kiinnitykset alkavat tulevan kuukauden aikana. Asunnot Sochi in Ak Matisse Nestemäinen kiinteistö Sochi Elitclass. Suosittelemme sitä hankintaan.

Huoneistohotelli unelma Anapa Gk Ugra -hintaan Sivustolla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksesta, asuntolainasta, uusista rakennuksista

Aparthotel Dream, Anapa New-Build Class Comfort, Britannian kehon pihan perushinnat yhtenäisen myynnin virallisella verkkosivustolla.

Aparthotel Dream, Anapa | Kehittäjien virallinen sivusto

Aparthotel Dream

Dream Aparthotel sijaitsee rauhallisella alueella Svetlogorsk keskustassa. Asiakkaille tarjotaan ilmainen pysäköinti, ilmainen pääsy WiFi-verkkoon ja maksulliseen siirtoon.

Parhaat edulliset hotellit Avsallar 4 * Tähteä

AK Mirror 2 AK Peilari 2 Sochi, Keski, Opetus, 5

Arvosana 55 Osta Apartment in Mirrore Apartment Complex keskustassa Sochi Sochi virallisella verkkosivustolla. 1 Hinnat alkaen kehittäjä 2 Laadukas kuva 3 Kaikki suunnittelu, arvostelut

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
pää

Apart Hotel Vorontsovsky Mishor Crimea Olosuhteet, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut

Aparthotel Park Avenue in Coreza Kaikki tiedot Valokuvaa, Hotellien sijainti kartalla, kaikki palvelut Aparthotel Park Avenue, huonevaraukset ilman maksua.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Sochi, Hotel Imereti virallinen verkkosivusto Resort Bureau Sochi, Hinnat 2019, arvostelut, osoite kartalla, kupongit, hoito, valokuva

Hotel Imereti Apart, Quarter varattu Sochi Virallinen varauspaikka. Yena 2021 hoitoon. Ura. TD. Kiviä. ENGLANTI. Tzybi. Riisi kesällä ja uudenvuoden kustannukset.

Dagomys Hotellit 2021 merenrannalla: hinnat hotelleja ensimmäisellä rivillä ruokaa, uima-allas tai yksityinen ranta

Aparthotel Krymsky

Aparth Hotel Crimean Elite Residential Complex. Asunnot kehittäjältä.

Kala hotellit ja majoitus. Kalojen sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia kala

Kohta

Suosittu

Mustanmeren helmi, Adlerin virkistysolosuhteet, valokuvat, hinnat ja varaus

Huoneistoja Moskovassa ja Pietarissa kiinnittämään huomiota

Haluat löytää sen kannattavaksi investoida kiinteistöjen SPB investoida asunto-ostosten valon kompleksissa.

Asunnot Moskovassa ja Moskovan alueella - Est-A-Tet

Osta Apartments Pan tai katoamat

Mikä on asunto ja mitä he eroavat Estitet Apartmentsista edustaa huoneistoluetteloa Moskovan asuinrakennuksissa ja Moskovan alueen kuvaus, esineet, saatavuus, kustannukset, suunnittelu

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

SkyRent24 Aparthotel Moscow City Virallinen verkkosivusto, osoite, yhteystietoluettelo. U.

Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros Moskova Koko tieto Kuva hotellista kartalla, palvelut Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros, huonevaraus Komissio 0.

Mitä Pluses saa asuntojen vuokralaisia, kun huoneistohotelli sallitaan BN-sanomalehtien markkinoiden pysyvä rekisteröinti. U.

Rehellinen kuva arvostelu Aparthotel Anis Monarch Khoroshsky Hotellit, jotka saapumisen jälkeen sinun täytyy piilottaa pitkään ei ole niin ...

Ranta luostari saarella - ehdokas

Huoneistohotelli Sufroju Lesnaya

Huoneistot Metsätalous Huoneisto Lesnoy Dvorin vieraat Yuzhnoshalinsk voi jäädä metsään pihalla asuntoja. Saatavilla on pesutupa, lentokenttäkuljetus ja huoneenpuhdistus.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Lomahuoneisto Lomonosova 10.

Aparthotel on Lomonosovin näköala kaupunkiin ja ilmainen Wi-Fi sijaitsee Krasnojarsk 2 km: n päässä A.S.-nimisen Krasnojarsk Draamasta

Mountain View - Alennukset kuponki Moskova Biglion

Niille, kuten kuukaudessa Yes Aparthotel, St. Petersburg, Venäjä TripAdvisor

Kyllä Huoneistohotelli Niille, jotka haluavat uusia arvosteluja, valokuvia ja parhaat tarjoukset Yes Aparthotel on tripAdvisor.

LCD

LCD pystysuora rohkeudella SU 308 osoitteessa 2. Murinsky Ave., 36 Pitkäaikainen. Et Pietari.

Huoneistohotelli pystysuora rohkeutta Täysi kuvaus asuinpaikasta, tarjoaa myydä huoneistoja huoneistohotelli pystysuorassa rohkeudella.

Viihtyisät huoneistot Metro Parnasissa, Pietarissa

Vertaile hotelleja Parnass Metro Pietarissa 40 tarjouksista. Varaa verkossa 910 s. Per päivä kuva, kuvaus, arvostelut, luokitukset, yhteystiedot

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.