Herzen's Aparthotel tarjoaa huoneita kolmannella rengasalueella. Hotellin vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päällä.

Hotelli on 7 km New Arbat Streetistä, samoin kuin 2,2 km: n päässä Moskovan eläintarhasta. Tämä hotelli sijaitsee 5 km: n päässä Moskovan keskustasta. Hotellista voit nopeasti saada VTB Arena.

Hotelli sijaitsee julkisen liikenteen vieressä: 950 metrin päässä metroasemalta "Roctova" ja 5 minuutin kävelymatkan päässä bussipysäkiltä Herzen Institute.

Herzen Aparthotel

Herzen's Aparthotel sijaitsee Moskovan Basmanny-alueella ja tarjoaa majoitusta historiallisessa tyylisessä rakennuksessa. Tämä hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n.

Hotelli sijaitsee lähellä kumia ja noin 4. km Aleksandrovsky-puutarhasta. Keski-lasten maailman katolla oleva havaintokansi on 1. km päässä hotellista. Ei ole kaukana veistos \ "uiminen hevosia \".

Huoneissa on ilmastointijärjestelmä, kaapeli-tv mukautetuilla elokuvilla ja jääkaappi sekä mikroaaltouuni, astianpesukone ja vedenkeitin. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja kylpypyyhkeet.

Kolkhida -ravintolat Babai Club on noin 150 metrin päässä hotellista ja tarjoavat laajan valikoiman merkkituotteita. Noin 15 minuutin kävelytie, Valkovenäjän aseman rautatieasema on.

Herzen Aparthotel

Herzenin huoneistohotelli sijaitsee Tverskaya Moskovan alueella, joka on 30 minuutin päässä Sheremetyevo-lentokentältä. Tämä hotelli on erinomainen sen historiallinen tyyli rakennus. Tämä hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n.

Moskovan valtionyliopisto nimeltä M. Omonosov sijaitsee 3. kilometrin etäisyydellä täältä, ja koiran muistomerkki on 1. km. Hotellista Moskovan keskustassa 5 km. Valtion taidemuseo. MUTTA. . Pushkin ja Buur House (OpenWork House) ovat hotellin välittömässä läheisyydessä.

Useimmissa huoneissa on yksittäinen ilmastointi, oleskelualue ja silitysvälineet sekä jaetut kylpyhuoneet. Niissä on myös mikroaaltouuni, vedenkeitin ja jääkaappi.

Lähistöllä löydät Kolkhida-ravintolat, Babai Club Royal Hall, jossa tarjotaan erilaisia ​​ruokia. Rautatieasema "Belorussky Station" on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja metroasema "Runovaya" on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Sijainti

Kandidaatin koulutuksen pääasiallinen koulutusohjelma (OPO), joka toteutetaan Venäjän valtion pedagogisessa yliopistossa. AI Herzen koulutuksen suuntaan 43. 3. 3 Hotellikotelossa, keskittyminen (profiili) kehitettiin ja hyväksyttiin yliopiston paikallisten toimien mukaisesti ottaen huomioon työmarkkinoiden vaatimukset, jotka perustuvat liittovaltion valtion koulutuksiin Standardi korkeakoulukoulutuksen asianmukaiseen suuntaan (GEF IN).

Osana "Hotel Case" -ohjelmaa valmistuneita tutkinnon suorittaneita tutkimustoimintaan liittyvään tutkimukseen, joka liittyy Venäjän ja kansainvälisen hotellialan markkinoiden tutkimukseen; Organisaatio- ja johtamistoimet, kun on muodostettu toimivaltuudet hotellin yritystoiminnan suunnittelun, järjestämisen ja valvonnan alalla.

Practice Sites: Business hotellit, huoneistohotellit, talousluokan hotellit, lomakohteet, kongressin hotellit, majatalot, spa-keskukset, ravintolat, kahvilat ja muut organisaatiot catering-alalla.

Tämän koulutusohjelman valmistelut toteutetaan korkeasti koulutettuja opettajia, mukaan lukien korkeamman ammatillisen koulutuksen kunniatyöntekijät, kunniaprofessorit.

Luettelo hostellit ja hotellit Polyclinic Institute Hercena On Pokhodinskaya - Arvostelut, yhteystiedot, hinnat

Hotellit ja hostellit Polyclinic Institute of Herzen on Pokhodinskaya kartalla alueella - osoite, hinnat, puhelin, matkustusohjelma

Luettelo hostellit ja hotellit Sportnaya metroasema - Arvostelut, yhteystiedot, hinnat

Set 7 km VTB Arena - Dinamo Stadium, Herzen's Aparterer Hotel tarjoaa majoitusta ilmaisella wifi ja ilmainen yksityinen pysäköinti. Hyvin yksikössä on satelliitti-taulu-tv, täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni ja jaettu kylpyhuone kylpyammeella ja hiustenkuivaajalla. Olshoin teatteri on 7 km: n päässä Aparthotelista, kun taas Arbat Street on 7 km: n päässä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta
Hotel Globe in Moskovan matkailuvaatiot ja kuva huoneista. Osoite, puhelin ja virallinen verkkosivusto Globus

Vuokraa huoneen hotellin Globus lähellä ICC, Metro VDNH: n vieressä Moscow VDHH 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Village Kuchugury
Mountain Eagle levätä uudessa maailmassa

Varaustiloja hotelleissa, lennolle ja Crimea-lennolle. Yksityisten asuntojen vuokraus asuntojen, talojen, mökkien ja yksityisen sektorin Crimeassa. Kauden hinnat 2018. Siirrä palvelut.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Mountain Glade, Estestom

Vuori Glade tarjoaa majoitusta vuonna Estosadok, 800 metrin päässä Krasnaja Poljana hiihtokeskus ja 2,9 km: n päässä Allseason Mountain Resort Rosa Khutor. Ilmainen WiFi on saatavilla ...

Lepo Novofyodorovkan yksityisellä sektorilla ilahduttaa kaikki hinnat kauden 2021 ja sijoittelun ehdot, hotelli

Apartments Aparthotel Mountain Flower, Red Polyana. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Mountain karuselli on 10 minuutin ajomatkan päässä. Mountain karuselli on itsepalvelumajoitusta sijaitsee Red Polyana 10 minuutin ajomatkan päässä Mountain Carousel hiihtohissiä. Huoneistot on sisustettu lämpimillä väreillä ...

Administer Hotellit

Hotel Aparthotel kasvot Venäjän alueet Kuvaus, hinnat Multi

Kaikki käyttäjästä Grani Aparthotel Pietarissa Korteriin. U vahvistetut hinnat, rakennuskurssi, kuvaus, sijainti kartalla, kuva ja uusien rakennusten suunnittelu, kehittäjän yhteydet.

Hotellit Pyatigorsk ilman tähtiä (mini-hotellit ja yksityiset hotellit)

Green Hall Aparthotel Aparth Hotel Green Hall Puhelinnumerot ja yhteystiedot Rostov na Donu, Venäjä HotelContact. Et.

Arvostelut Green Hall Aparthotelista valaistumisesta, Rostov-alueesta, osoite, puhelin, työaika. Jätä palaute.

Administer Hotellit
Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Huoneisto Familia Deluxe

Kaksi kuuden kerroksinen rakennus sijaitsee suljetulla alueella 50 metrin päässä rannasta. Huoneiden ikkunoista kauniit näkymät vuorelle Ayudag ja Sea Coast avautuvat.

Kuinka ostaa lippu Turkki halvalla ja etsiä edullisia retkiä

Apartment Altea ja Gurzuf Riviera, Yalta, Gurzuf, Huoneisto 2021 Kirja

Huoneistohotelli ja asunnot Varastot ja erikoistarjoukset100 Paras hinta takaa hinta

Hotel Beton Brut All Inclusive & Spa Miracleon 4 * (Venäjä, Anapa) - kartonki, valokuva, kaupalliset matkailijat & Spa Beton Brut All Inclusive & Spa Miracleon virallisella verkkosivustolla

Hotelli Aparthotel Hanochmoscow Moskova

Huoneistohotelli Ravenmoskawa kaupungissa Moskova Venäjä Kuva huoneista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Talo 1 euro Italiassa. Dream Mansion tai ikuiset kulut?

Huoneistohotelli Hanochomoscow 4 hintoja hotellit, katsaukset, valokuvat, yhteystiedot, varaa huone 101hotelsin virallisella verkkosivustolla. Om.

35 vieraiden arvosteluja kävijät Yaroslavl Highway Valokuvat, Rating ja yksityiskohtaiset tiedot Hotel Ranososkawasta Yaroslavl Highway

Huoneisto Evonapartments Novogorsk ja Kurkino

Vuokra 2 huoneen huoneisto vuokrattavana Khimki , Quarteer vuokrata korjaus sopii täydellisesti perhe- tai liikematkoille. Asunnot vuokrattavana Megaste On kaikki mukava TVIL-huoneisto 895783

Lepää Jemetissä merenrantahinnoin 2021

Huoneistohotelli eteenpäin Adler Booking Sanatorissa ja hotelleissa

Forward 4 sijaitsee Adler, Venäjä. Lue hinnat Tours, tutustu valokuvaan ja lue palveluiden luettelo huoneista ja paikan päällä.

Aparthotel

Hotelli Holiday

Hotelli Holiday

Hotelli Holiday

Huoneistohotelli loma

Lomakylä Moskova sijaitsee Dolgoprudny, 25 km Moskovan keskustasta. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ja ilmaisen yksityisen pysäköinnin.

Hotellit lähellä kohdetta: Anapa's Bus Station in Anapa - varaus hinnat Hotellit Anapa

Hotel Aparthotel Home Krasnodar, Venäjä Arvostelut, Hinnat, Kuva 2021 TopHotels. A.

Aparthotelin alue vartioidaan. Jokaisessa huoneistossa on ilmastointi, taulu-tv kaapelikanavilla sekä ruokailualue.

Varaus. OM: Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia

Varaus. Om Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia

Hei kaikki, kolmas vuosi peräkkäin syksyn alussa, lepää Adlerissa. Perinne kuitenkin. Tällä kertaa kiirehtimme Krasnodarin reunaan autossa ja minun on sanottava, että auto on erittäin auttanut puolelta. Eräänä päivänä tulla alas kävelemään Abhasiassa Ei ole mitään helpompaa. Aluksi mieheni ja sovimme, että ampuimme huoneistoja, ei hotellia. Miten

Hotellit lähellä kohdetta: Anapa's Bus Station in Anapa - varaus hinnat Hotellit Anapa

Studio Apartment Coastal Quarter

Hotel Apart Imereti Coastal Quarter In Adler hinnat varaus huoneet, todelliset arvostelut, valokuvia ja sijainteja hotellit kartalla. Maksu verkossa ilman komissiota

Aparthotel Imeretinsky - Maritime Quarter, Krasnodar Territory. Virallinen sivusto Talo: Hinnat 2021, kyky varata.

LCD IMERETI SOCHI

Huoneistohotelli Imereti Marine Quarter Adler virallinen sivusto, katselet, oleskelu, hinta päivässä. Imeretinsky Sea Quarter Adler Osoite kartalla, puhelin, yhteystiedot, online-varaus

Imerettinen, myynti huoneistoja ja huoneistoja merellä ostaa. Olympic Park. Havensky. Velvet Seasons. Hinnat. Suunnittelu. Kehittäjä. LCD Nautical.

Kohta

Suosittu

Ranta Imereti City Adler

Huoneistot ovat kunnollisia, mutta ranta lähtee paljon haluttaessa Hotel Imereetinsky Sea Quarter, Adler, Venäjä TripAdvisor

Hotel Imereti Maritime Quarter Apartments ovat kunnollinen, mutta ranta lähtee paljon toivomisena. Katso arvosteluja matkailijoista, valokuvista ja parhaista tarjouksista Hotelli Imeretinsky Sea Quarter TripAdvisor.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Huoneistohotelli Imperial Pietarissa Yandex.putTrunity

Hotel Imperial Apartments 3, Hotellit Turkki, Aegean alue, Marmaris, Ichmeler Hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Investoinnit huoneistoihin suotuisat ja nopeasti ostetut liitteet

Luxury Real Estate Sochi, Luxury Apartments in Sochi, Elite talo Sochi, Elite Kiinteistövälitys Adler, Elite Apartments in Adler, Elite Houses in Adler, Luxury Dagomys Kiinteistövälitys, Elite Kiinteistöt Krasnaya Polyana, ylellinen kiinteistöt CUDEPS, ylellinen kiinteistö Kiinteistöt isäntä, ylellinen kiinteistö Lazarevsky, ylellinen kiinteistö OLGinka, Luxury Kiinteistöt Anapa, Kiinteistöt Gelendzhik, Kiinteistöt Crinets, Kiinteistöt Divinorsk, Kiinteistöt Dzhubga, Kiinteistöt Novomikhaylovka, Kahvilat, Kaupat, Kaupat, kaupat, Eläkkeet, Sanatorit, Virkistys, Maa, Hotellit, Land tontit, Elite taloa, Luxury Apartments, Kattohuoneistot, Villas, Mansions Apartments, Mökit, Rakennustyöt, Kaupalliset kiinteistöt, Ostoskompleksit, Viihdekompleksit, Toimistorakennukset

Hotellit Phi Phi, Valintani arvosteluja ja arvostelut

Hotel Izmailovo Inn, Balashikha, Venäjä

Izmailovon mini-kustannukset sijaitsevat Balashikha, 12 km: n päässä Arena Balashikhan stadionilta. Siinä on baari.

Mini Hotel

Palm Riverkremgaspra. Hotelliarviot. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Kätevä ja luotettava sivustopesu. U tarjoaa varaa hotelleja Gaspre mistä tahansa hinnasta, kun otetaan huomioon toiveesi. Resurssi sisältää parhaat hotellit Gaspra-alueella vierailijoiden mielestä.

Taloudellinen hotelli Sultanahmet (Istanbul)

Ahotel.com Joka päivä Loma, Apartertel, Chekhov, Venäjä

Loman tyylikkäissä huoneissa ja huoneistoissa on tv, kuumat juomat ja tilava parveke. Monissa huoneissa on oleskelualue, lattiaikkunat kattoon ja aurinkoterassille merelle päin.

Hotelli Lazur, Gelendzhik - Hinnat, Valokuvat, Hotelli Raterfront

Aparthotel Stargorod, Kaluga

Kalugan huoneistot ovat mukavat ja samaan aikaan budjetti majoitus. Täältä löydät parhaat hinnat Kaluga Apartmentsille.

SMARTETURISTS. FRF - varauspalvelu kannattaville kierroksille verkossa, ostamalla kiertueita verkossa Moskovasta kaikkiin suuntiin

Xenos Kamara Beach 97 Halalbooking

Hotellit ja majoitus Okinawashi. Majoitus Okinawashi. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Okinawashissa

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet