Anoosh hieroja ydissä suositteli minua! Ihmettelen, kuka meistä ei pidä hieronnasta? Todennäköisesti kaikki rakastavat hyvää hierontaa! Hieronta-istunto maksaa 200 kiloa egyptiläistä. $ 1 - 17,5 kiloa. Hieronta kestää 1 tunti.

Anoosh-masseus tietää ja rakastaa työtä. Hän työskenteli 11 vuotta Hora SpA: ssa. Kun me kaksi vuotta sitten lepää Hurghade Titanikin palatsissa, hän teki minulle hieronnan. Nyt se toimii itsensä kauneushoitolan varjossa, Arabian alue ei ole kaukana Arabiasta. Kadulla .... Tässä on joitakin kuvia kuin kosmeettinen sisustus. Hurghadin kaupungissa kaduilla ei ollut kovin paljon. Istutte taksilla ja sanot esimerkiksi Bejrut Hotel tai ravintola sinulle ja taksinkuljettaja tietää missä.

Olen todella halunnut, kuinka hän voi työskennellä hiuksillani. Mieheni piti siitä, kuinka Annosh teki minut muotoiluun ja laskeutui. Varsovassa hiukset asetettiin, niin hän ei pidä. On mukavaa, kun ihmisiä ympäröivät yrityksen fanit, jotka tekevät kauniita kampauksia.

Suosittelen sitä! Masseur, kampaaja ja kosmetiikka. Anooshilla on kultaiset kädet! Hän on erittäin ystävällinen nuori nainen! Tässä on hänen puhelin +20 120 546 73 62 (viber). Hän puhuu hieman englanniksi ja venäjäksi. Tunnetaan hieronta, hiukset ja kosmetiikka.

Navigointi viestit

Päätavoitteemme on auttaa sinua järjestämään lomaa, joka sopii budjetillesi. Asha Mission - Luo lisäarvo yritykselle, asiakkaille ja työntekijöille

Navigator Egyptin matkailupäiväkirjan päähän

 • turkkilainen sauna (pari)
 • Scrub (kuorinta) + fano-saippua hieronta
 • Aika rentoutua, kuumia juomia (teetä) <
 • Vapaa aika - sauna / pari / poreallas (valinnainen)
 • koko kehon öljyhieronta (rentouttava) noin 45 minuuttia

Valitse päivämäärä, numero, virran tyyppi ja yöt

 • Hurghada int. - 4 km
 • Sharm el-sheikh int. - 103 km
 • Mars Alam - 196 km

Olen vieraillut Hurghadassa 10 kertaa ja arvostelun on enimmäkseen suunniteltu niille, jotka ovat ensimmäistä kertaa menossa ja keräävät tietoa murusien verkosta (kuten minä ennen jokaisesta matkasta), toivoen viettää lomasi ei ole Liian kallis (joka tapauksessa halvempaa kuin kauden aikana muissa matkailukohteissa).

Minun viimeinen lomani Hurghadassa tapahtui toukokuun lopussa 2010, en nähnyt inflaatiota Egyptissä 5 vuotta (se on, he sanovat, ei ole!) Siksi kaikki Tarkastukseni hinnat annetaan, voit sanoa - "reaaliajassa".

Koska Egyptin hotellit, erityisesti Hurghada sijaitsevat, ovat aina tarpeeksi suuria, jotta matkailijalla ei ole paljon tarvetta mennä hotellin ulkopuolelle. Hotellien alueilla (kaikki, joissa vierailin, jotka eivät ole alle 4 tähteä) Disko ja kaupat (matkamuistot, nahkatavarat, korut + korut, painettu istunto, apteekki), maksulliset ravintolat / kahvilat, Tour Agency Retkien, kauneushoitolan ja saunan myynti (hierontaa ja niin edelleen. Wellness-hoitoja etsiä heitä).

Niissä hotelleissa, joissa ei koko sarja on läsnä, tarkoittaa, että loput löytyvät täsmälleen tien toisella puolella - on yleensä bazorereita tai ostoskeskuksia (kuten meidän, mutta egyptiläinen väri) .

Mutta koska en välitä ihmisistä, jotka tarvitsevat vain rantalomaa ja rakkautta tarkastella jotain, paitsi että hotellin tarjoukset, sitten kaikki Hurghadan lomat saivat hyödyllisiä tietoja, jotka voivat olla hyödyllisiä samassa kuten minä. Alla on tietoja niille, jotka haluavat nähdä enemmän ja viettää - pienemmät, luonnollisesti, joskus uhrautuvat eräiden asioiden eduksi (jotka ovat merkityksettömiä minulle), mutta samaan aikaan katsomassa paljon kiinnostusta:

Kaikki myydään paikan päällä - 3 kertaa kalliimpaa kuin sama Hurghadassa (ja hotellit ovat vain useimmissa heistä, sijaitsevat Hurghadassa, ei siinä. Ne, jotka ovat Hurghada itse, Ei kauneutta ja mukavuutta, hiljaisuutta ja muita etuja). Siksi ostaminen tehdään parhaiten Hurghadassa, eikä hotellissa, varsinkin kun valinta on yhä monipuolisempi. Tämä koskee sekä asioita että hedelmiä ja retkiä.

Ohut pään, jos olet pelottava, voit päästä pois hotellista ja katsoa ympärillesi, hotellissa on runsaasti matkamuistomyymälöitä ja tarjoavat todennäköisesti alhaisimmat hinnat, mutta he kaikki tuntevat hotellin hinnat ja tarjoavat täsmälleen sellaista, mutta se on välttämätöntä (tämä on erillinen aihe keskustelulle, ei kirjoita täällä. Mutta sinun ei tarvitse kuvata neuvottelujen ajatuksia, vaan kokea sen onnistuneesti. Suurin tämä on 30 -40%. Mitä matkailijoita voi myydä 10 kertaa halvempia - satuja).

2) Jos päätät mennä Hurghadaan, on halvempaa tehdä se minibussilla. Siellä on valtava määrä niitä, vain seisoo lähistöllä ja nähdä sen - nosta kättäsi (vaikka hän pysähtyi lähellä potentiaalia. Matkustaja).

Yhden henkilön kulku Hurghada maksaa 4 kiloa (noin 20 ruplaa). Se mistä tahansa hotellilta (jos olet Hurghadan läheisyydessä. Siksi katso etukäteen rannikkokartta ja Hurghada hotellit verkossa ja katso, missä Hurghadan kylä on, ja missä on hotellisi).

Ennen kuin tulet bussille - soitat ajoi, jossa menet ja näytät sormillasi, kuinka paljon olet valmis maksamaan = 4. Tiedä, etteivät kaikki tiedä englantia ja nyökkää päätäsi aina , ei edes ymmärrystä. Siksi välttää pieni kiristys saapumisen yhteydessä - neuvotella ja vain istu alas. Ride enintään 10-15 minuuttia.

Muista, että tämä on Hurghadan ja minibussin julkinen liikenne ei ole pelkästään matkailijoita vaan myös paikallisia (ja paikallisia aborigoija - enemmistöllä). Joten älä heikko. Ne ovat vaarattomia ja riippumatta siitä, kuinka paljon en ratsasta näissä minibusseissa, suurin, että he pääsivät ulos - he katsoivat meitä ystävällä kaikissa silmissä (ja melko kiusallisesti, furtively ja ei pumppaa sormea ​​ulkomaalaisina).

Ja kaada heidät - se on loppua kalliimpaa. Lopulta "maksaa" ne kerran, he alkavat repiä "kolme nahkaa" matkailijoista kaikkialla ja päivä tulee, kun Hurghada ei ole taskussa (en ole tosissasi, minä itse näki, miten kansalaiset "Suihkun leveys" ja egyptiläisten lyhytnäköisyys, sitten he kaikki pitävät meitä miljonäärejä ja hintalappu kasvaa kirjaimellisesti minuutti.). Joten seiso itsellesi, osoittavat, että hinta, jonka tiedät ja eri mieltä heidän temppuistaan.

SAKKAL-alue. Joten sano: "Sakkala. 4 kiloa". Tämä on matkailualue, jossa on kauppoja, kahviloita ja muita asioita.

Hyvä kävelykatu (ja kauniimpi kuin Hurghadassa), mutta hyvin pieni, lähellä hotellia "Sinbad". Siellä lähes kuin kauppakeskus ja asiat ovat parempia, mutta myös hinnat ovat samat kuin kanssamme. Myös matkamuisto "ramstor". Matkamuistoja valtavasti, ei kalliita, hinnat ovat kiinteät ja neuvottelut - sopimaton. Voit myös päästä sinne, se on 4 kiloa, vain sinun täytyy soittaa ei Saccala, mutta: "Hotel Sinbad Aqua Park."

Minulla on henkilökohtaisesti asioita ei ole liian laadukkaita, mutta voit kaivaa ja löytää hyviä pusseja. He voivat maksaa penniäkin (jos se on toimivaltainen kauppaan) verrattuna Peter-hintoihin (ja meillä on sama ja sieltä). Ostin pari erittäin hyvä, joka päivä, 20 dollaria per kpl (tarkoitan viimeistä matkaa). Jos et halunnut lainkaan - älä menetä paljon, ja hinta ja ilman neuvotteluja ovat aikamme alle 2.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut
Barcel Tiran Sharm 6172 lomakeskuksesta Sharmoleshin kaupungissa KAYAK

Retket Egyptissä Charmelshasta miellyttävällä hinnalla. Näytämme sinulle totta Egypti

Hoito, toipuminen - Abhasian virkistyshinnat 2021
Hoito, kuntoutus Abhhazia Lomakoneet 2021

Apsny Sanatorium, Sukhum Virallinen osoite Sivuston idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hintavertailu 2021, kaikki kuvat, uudet arvostelut.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Pension Swallow Hot toukokuu

Rumb.ru matkailuportaali St. Petersburg Tours toukokuussa 2021 Pietarin hinnat levätä eläkkeelle

Polttaminen 2021. Suomeen Eläke Neva Alushassa

Mining-hotellit. Ilmanvaihtojärjestelmät

Majoitus ASIC ja GPU-maatilat erikoistuneessa datakeskuksessa. Takaamme laitteiden turvallisuuden kaivoshotellamme

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Vapauta sairaanhoitaja vanhuksille

291 Asianomaiset avoimet työpaikat sairaanhoitaja Moskovan lennolle. Työnhallinta sairaanhoitaja Moskovan lennolle. Työpaikat vain todistetuista työnantajista Trud.comissa

Vapauta sairaanhoitaja - vanhusten eläke

Kiinteistöt OrachacAcissa Montebase.com

Huoneistohotelli M 73 Merkitys hinnat ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Huoneistohotelli M 73 tarjoaa matkalaiselle monenlaista nähtävää. Saint Petersburgissa on majoitus, ravintola, baari ja yhteinen lounge ...

Administer Hotellit
10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hieronta Sevastopolin hinnat 300 ruplaa, 20 Osoite, 112 arvostelua

Kasvojen hieronta Sevastopolissa. Parhaita asiantuntijoita. Nykyaikaiset laitteet. Edulliset hinnat. 7978 0585288.

Pietarin mini-hotellit Mini-Hotellit. Mini-Hotel Arina R.

Motelli Metro Avtozavodskaya Hotellit tunnissa Moskovassa. W.

Mini-in Moskova Pietarissa on kaikki mukava oleskelu Pietarissa erittäin edulliseen hintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

Meymankanana Stuch sopii Itisishika Kerekiin

Työpuisto kulttuuri, kiireellisesti kuormain Baldar Kerek Urmattuu Gerdeshter IP Sokolov Yritys SKALDKA LOADER BALDAR KEREK Kiireellisesti palkka 4 ...

Sininen lahden

Hotel Milli Adler Sochi, Mini hotellit Adler

Miles, hotellit Adlecenter Adler, Centre hinnat, valokuvia, arvostelut sivustossa Renthivous

Hotellit lähellä kohdetta: Mily, Pietari

Tervetuloa mini sijaitsee Loossa Microdistrictissa, 800 metrin päässä rannasta Mountain Air. Se tarjoaa ilmastoituja huoneita ja yhteinen oleskelutila.

Hotel Mill, Adler, Sochi - Hinnat hotellit, katseet, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Söpö talon keskus vanhusten asuinpaikka Nizhny Novgorodissa

Söpö talo, pysäköintitalo, 79630370088, httpmiliydom.org

Yksityinen hoitotyö

Hotellit, joissa Uima-allas Zheleznovodsk Hinnat, arvostelut, valokuvia, varaa hotelli

Kuvaus, arvostelut ja hinnat majoitus hotellista Mineralnye Waters 3 Venäjä NovoterStorsky matkanjärjestäjänä Intourist

? Yö, halusi!

Hotel Jane Mania

Lataa ilmainen täysi versio peli Hotel Jane Mania ja pelaa nyt. Lataa peli Hotel Jane Mania tietokoneeseen ilman rekisteröintiä, venäjäksi löytää yleiskatsaus ja kuvakaappaukset, oppia pelaamaan peliä.

Opas kulkee mini peli
Uusia hotelleja UAE: ssa, kausi 2018-2019

Varaus ullakko 4-hengen huone, jossa on keittiö hotellissa Anapa. Varaa ullakko 4-hengen huone, jossa on keittiö Anapa

Yleiskatsaus huoneista, joissa on keittiöt rungossa ja hotellit alueella Nizhny Mishor

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Huoneistoja Moskovan keskustassa on halpa. Varaa huone Moskovassa.

Hotellit Moskova Kuvaus, Kuva kohteista Rooms, arvostelut, hinnat alkaen 400r. Meillä on 431 hotellia Moskovassa. Vapaa varaus hotellit. Mini hotellit

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Petrovka minigar 17, Moskovan hinnat. MINIOTTEL PETROVKA 17.

Vuokraa huone Petrovkalle 17 M. Pushkinskaya Theatre Red Square Moskovan Chekhovskaya 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

★★ Mini Hotel 24, Krasnoyarsk, Venäjä

Mini Hotel 24.

Hotel Miniotel 24. Voronezh Venäjä. Hotellit ja hotellit. Tarkista hinnat ja varaa suoraan virallisella verkkosivustolla. Käytettävissä olevien huoneiden hinnat. Sivustohotellit. Etsi hotelleja, hotelleja, hotelleja ja huoneistoja ympäri maailmaa. Varaus ilman välittäjiä. Ei välittäjäja ei ylikuormitusta

Kuvaus ja arvostelut, KOLIZEJ DAGOMYS MINIHOTEL COLOSSEUM DAGOMYS MINIOTTEL BOOK SOCHI Hotelli, 3, Venäjä

Kohta

Suosittu

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Tatyana minigoni Jemetissä

Vuokrata huoneen hotellissa Tartleon M. Aviamotornaya Moskovassa Andronovka klo 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Lomat Malediivit: viime hetken matkat, suosittuja lomakeskuksia ja parhaat hotellit Turoperotor Pegas Tourist

Minigitel 7. kerros, Moskovan hinnat. 7. kerroksen minilattia

Seitsemäs taivas MINIOTTEL sijaitsee kadun lainalla 1, 35 minuutin kävelymatkan päässä Melcollow-rannalta Loo-lomakeskuksessa. Pihalla on leikkipaikka. Hinnat 200 ruplaa per henkilö taloudellisessa huoneessa.

Parhaat hotellit kohteessa Krasnoyarsk, Suosituimmat hotellit

Mini Hotel Belinsky

Kaikissa huoneissa on taulu-tv. Omassa kylpyhuoneessa on suihku. Joissakin huoneissa on keittiö. Kaikissa huoneissa on vaatekaappi. Aloite 8 pöllöstä sijaitsee Pietarissa.

Mini Hotel Orion, Adler

Hotel Mill, Hotellit Venäjä, Krasnodar Territory, Adler Hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Puiset hotellit alkaen Srub ja Brous Red Polyana

Admiral Minigaiteet P. ZAOZERNOY EVPAtoria

Hotellit, hinnat, katsaukset, kuvat, yhteystiedot, osoitteet. Luettelo kaikista hotelleista on varovainen. Nopea verkossa varaus hotellit. Hotellien hinnat Caled 200 ruplaa.

Matkailijoiden arvostelut Holidays Antalyassa. Ajaa vuonna 2021?

Apartamenty Maison de Luxe Varsova

Apartamenty Maison de Luxe Varsova Apartamenty Maison de Luxe Apartments Tervetuloa asiakkaat Varsovassa.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Sivusto, puhelinnumero Simferopol Airport

Tietoa kohteesta Simferopol Airport Simferopol lentokenttä Venäjällä matkailijoille ja matkailijoille Kulkuneuvon sijainti kartalla, Lentoliput, Suositut lennot, aikataulu, miten päästä siihen, lähimmät kaupungit ja hotellit

MINIOTTEL AEROPORT, Molodezhnoye, Crimea

Lentokentän sänky sijaitsee nuoruuden kylässä. Se tarjoaa huoneita, joissa on oma terassi.

Sanatorit Alushta Hinnat 2021 Hoito

Albatros Miniotel, Khabarovsk, Venäjä

Mini-Albatross Miniotel Khabarovsk, Huoneen hinta alkaen 910 r., Rating 8, 7 arvostelua, ul. Volochevskaya, 107. Hintavertailu. Arvostelut. Hotelli on kartalla ja panoraama. Tai hallitukset ilman komissiota

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.