Sisältö:

  1. Hotel Review

Meri: 150 m. Ranta oma, pikkukivi. Varustettu, infrastruktuurin käyttö ilmaiseksi.

Sijainti: Aparthotel "Argo" sijaitsee Koktebel, lähellä Winery "Koktebel". Kuuntelu: Huoneistohotelli sisältää 3 koteloa, joissa on yhden makuuhuoneen ylelliset huoneet sekä kaksi - ja kolme- Makuuhuoneen huoneistot. Huoneessa on tv, ilmastointi, jääkaappi, tallelokero, hiustenkuivaaja, kylpyhuone, kaikissa huoneistoissa on oma keittiö ja jotkut loggia tai parveke. Huoneita: Ylellinen yksi huone (18 m²).

alkaen 05/01/2021 - 05/31/20211771rub. / Sukis 06/01/2021 - 06/30/2021 -2480RUB. / SUTKIS 07/01/2021 07/01 / 2021 -3366 RUB. / SUTKIS 08/01/2021 31.08. 2021 -3543RUB. / Vrk

Koktebel - Yksi Kaakkois-Crimean suosituimmista lomakohteista, suositellaan aktiivisen virkistyspaikkaan, joka sijaitsee ympäristöystävällisellä alueella Karadag-vuoren juurella.

Sijainti: Apart - Hotel "Argo" sijaitsee Koktebel Resort Settlement 100 metrin päässä meren rannalta, lähellä kasvi- ja merkkituotteita vintage-viinejä ja konjakkia "koktebel".

· 2-Bed "Junior Sviitti" (22 m²): wc, pesuallas, suihku, hiustenkuivaaja. Huone: Huonekalut, TV, minijääkaappi, Ilmastointi, Tallelokero. Yksityinen sisäänkäynti ja käytävä, numero sijaitsee 1. kerroksessa. Extra Place - Euroraskos.

· 3-paikkainen 2-huoneen huoneisto (50 m²): wc, pesuallas, suihku. Huone: 2 huonetta: makuuhuone parivuoteella tai erillisillä vuoteilla, ilmastointi, lipasto, kaksi yöpöytää; Olohuoneessa ja sohvalla, televisiossa, ilmastointi, vaatekaappi, turvallinen, lipasto, sohvapöytä. Hall, jossa on keittiö-mini seinä, minijääkaappi, vedenkeitin, sähköliesi 1 polttimella, astiat, numero sijaitsee toisessa kerroksessa. Lisäpaikka - Taitettava sohva.

· 5-paikkainen 3-huoneen duplex-huoneisto (73 neliömetriä): wc, pesuallas, suihku, hiustenkuivaaja. Duplex Apartment: Kaksi makuuhuonetta, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, ilmastointi, lipasto, kaksi yöpöytää, olohuoneessa - sohva, TV, ilmastointi, vaatekaappi, turvallinen, lipasto, sohvapöytä, parveke tai loggia. Hall, jossa on keittiö - mini seinä, minijääkaappi, vedenkeitin, sähköliesi 1 polttimella, astiat. Sijaitsee 1 tai 2. kerroksessa. Lisäpaikka - taitettava sohva.

Huoneen siivous: On kysyntä, mutta ei useammin 1 aikaa 4 päivässä, liinavaatteet muutokset ja pyyhkeet - on kysyntä, mutta enintään 1 aika 4 päivää.

Se tarjoaa: leikkikenttä, vartioitu pysäköinti, kuljetuspalvelut, retkiohjelmat, autonvuokraus, Wi-Fi, vauvansänkyjä vuokraus.

Ranta: oma, Pebble, 150 m. Merestä, varustettu aurinkotuoleilla ja sateenvarjoilla (rantavälineet klo 08.00-18.00).

Advanced: Matkailun kokoelma (yksi) - 1% elinkustannuksista (maksu lennolle talossa).

Koktebel on viehättävä kaupunkikyläkylä itäosassa Crimea, joka on osa Feodosian kunnallisaluetta. Kylä levisi Koktebel Bayn rannikolla. Lue yleiskatsaus Tourbase ORLINE FILLET SOKOLINissa seuraavasti:.

Hotel Review

3 rakennuksessa 6 huoneistolle, joiden kokonaiskapasiteetti on 140 lomanviettäjää. Hotelli tarjoaa majoitusta mukavissa huoneistoissa - Yhden makuuhuoneen "Suites" ja 2 tai 3-huoneen huoneistoja.

Huoneet siivotaan päivittäin. Henkilökunta luo mukavat ja turvalliset elinolosuhteet vieraille, kun varaat paikan, on tilaisuus suljin Simferopolille. Kun laskeutuu pieniä lapsia, on sänky.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Varausjärjestelmä Academservice - Varaukset hotellit ja hotellit verkossa
Hotelli Comfort 3, Pietari Hinnat hotellit, arvosteluja, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Virallinen verkkosivusto varauksen hotelli mukavuutta. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
Lepo Pyatigorskissa elokuussa Tourist Blog LASUS

Hotellit ja majoitus Goryachevodsky. HotcelovodSky Majoitus. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia GoryachevodSkyssä

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Aparthotel Mountain Residence Red Polyana Kuvaus, Hinnat Multi

Varaa hotelli Krasnaya Polyana, Krasnaya Polyana Ski Region, Venäjä bargain-hinnassa. Alennukset, kun varaat verkossa Krasnaya Polyana, hiihtoalue Krasnaya Polyana, Venäjä. Yli 140 hotellia, huoneistoja ja hotelleja

15 Parhaat hotellit ja hotellit Krasnaya Polyana, Krasnaya Polyana Ski Region, Venäjä, Varaa huoneisto ilman ennakkomaksua. Varaukset Hotellit Krasnaya Polyana

Huoneistohotelli KrassTalker, Krasnoyarsk Hinnat Varaa verkossa

Huoneistohotelli Parquiti Krasnoyarsk Osta asunto kehittää kehittäjä ilman ylimääräistä. Vapaata asuntolainan myöntäminen alennetulla nopeudella. Kaikki uudet rakennukset kaupungin kartta, valokuvat ja kuvaus. Soita, lähetä online-sovellus.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Huoneistohotelli Crimean Sochi RosinvesTstroy Hinnat Sivustolla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksesta, asuntolainasta, uusista rakennuksista

Täysi, luotettavia ja nykyisiä tietoja uudesta rakennuksesta Crimean Sochi Kehittäjähinta, suunnittelu, sijainti, valokuva sekä videokuvaus ja suositukset ostamaan huoneistoja

Aquarium Hotel 3 * - Venäjä, Sochi - Hotellit
Pension Alushta ruoan ja oman rannan kanssa

Osta huoneistoja Pietarin kehittäjältä

Laquopolis Grouprequo tarjoaa ostostään St. Petersburgista kehittäjältä edulliseen hintaan.

Hotellit Mustanmeren kahdelle päivälle 2021

Majoitus, ruoka, viihde, rantahinnat vuodelle 2017

Joissakin huoneissa on terassi tai parveke. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ja yksityisen pysäköinnin paikan päällä. Huoneissa on taulu-tv.

Aquarium Hotel 3 * - Venäjä, Sochi - Hotellit

Apartments Caucasus, Anapa

Vuokra 1 huone Huoneisto vuokrattavana Anapa, ylätie, 151k1. Huoneistot sijaitsevat Kaukasuksen asuinalueella, Sanatoria-nykyisellä Anapa-alueella, lähellä Pioneer-mahdollisuuksia, lähellä merta, TVIL Apartments 960914

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Arvosana Pietari huoneistoja, 35 asuinpaikat rankingissa

Osta huoneistoja uudessa rakennuksessa Pietarin keskuspiirissä Cyan 3 asuinalueelle. Pienimmät huoneistot ovat 19 m. Asuntojen myynti asuinalueilla Keski-alueella Pietarissa 6,08 miljoonaa ruplaa.

Palvelujen tarjoaminen asiakkaan alueiden päivittäiseen puhdistukseen, joka sijaitsee Moskovan osoitteissa, ul. Rodionovskaya,

Aparthotel Kurkinon insinööripäällikkö Pro-In-In-In-Service Yhtiö FGAU OK SHEREMEETEEVSKI, palkka 50 000 60 000 hieroa.

Cancuna Hotellit - Hotelli varaa, Hotellit, Cancun Hotellit

Hotel Kutuzov Apart Hotel, Syktyvkar, Venäjä

Kutuzov Huoneistohotelli Kutuzov Apart 3-tähden huoneistohotelli Kutuzovin sijaitsee lähellä muistomerkki työvoiman kunniaa, 5 minuutin ajomatkan päässä Eternal Glory Memorial.

Etsi hotelleja

Apartments Coastal Quarter Hotel Complex Imereti

Lämmin ja viihtyisä huoneisto Tomskin keskustassa 1690 päivää. Kävelyetäisyydellä pl. Novobornaya, Tomsk City Hall, TSU Yliopistot, TPU, Tusur, Sibgmu

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kuten erilleen, Pietari, Venäjä

Hotelli Kuten Apart kaupungista St. Petersburg Täysi tietoa hotellin sijaintien Sijainti kartalla, hotellipalvelut, kuten Apart, huonevarauskomitea 0.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Hotellit Cherepovets

Apart Hotel Aparthotel Cherepovets

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Uusi huoneistohotelli ilmestyy Ligovskin Prospectin hätätilanteessa

Huoneistohotelli Empire on Ligovsky näkymä kaupungin sijaitsee Pietarissa, 2,4 km Anna Ahmatova Museum ja 2,7 km Faberge Museum.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Osta asunto Pietarissa Metro Lomonosovskayassa ilman välittäjiä

Yli 533 tarjoaa ostaa asunnon Pietarissa ilman välittäjiä. Mainokset Myynti huoneistojen Pietarissa lähellä metroa Lomonosovskaya, jossa on kuvauksia, valokuvia, hintoja ja yhteyksiä myyjiä.

Hotellit Adler - Hinnat

Yllätysmyyjän sijasta hotellikompleksi

Tietokannamme esittelee valmiita ja valmistettuja uusia rakennuksia Moskovassa ja Moskovan alueella. Asuntojen ajankohtaiset hinnat ja niiden suunnittelu kehittäjältä. Valokuvat esineistä, sijainti kartalla, toimitusaika.

Aparthotel Marshal ul. Marshal Zhukova, s. 1541, OMSK Huoneistojen myynti uudessa rakennuksessa kehittäjältä. Hinnat Arvostelut Rakentaminen. Kuva Kvartirale.

Kohta

Suosittu

Aparthotel Matisse, Sochi, Venäjä

AK Matisse. Sochi, piirikeskus Aparthotel Matisse sijaitsee Sochin kaupungin sydämessä merisataman ja talviteatterin välillä. Matisse's Apartment Complex on klubin tyyppi talo. Suljettu yksityinen alue maisemasuunnittelulla ja suihkulähteellä. Ak Matisseissa on vain 56 huoneistoa. Tämä tarjoaa yksinoikeuden ja poikkeuksellisen naapuruston. Rakennus itsessään erottuu ainutlaatuisella kiinteistösi Sochin arkkitehtoniseen tyyliin. Rakennuksen julkisivu tehdään barokkityylillä. Tämä arkkitehtoninen tyyli on peräisin Italiasta 1600-luvun lopulla, ja se tuli maamme Kreikasta. Tilavat salit ovat täysin erotettu marmorilla. Kaksi portaat maaliskuu, hissi. Ak Matissein jokaisessa kerroksessa sijaitsee 7-10 huoneistoa. Vähimmäisalue on 24,6 m2, enintään 81 m2. Kaikki huoneistot, joissa on pre-trigteer, pysyi vain maalata seinät. Kylpyhuoneissa lattialla oli luonnollinen marmori. Huoneistoissa on kätevä suunnittelu ja tyylikäs näkymät ikkunoista subtrooppisille vihreille ja merelle. Korkeat katot saavuttavat 6 metriä ja luovat tunteen tilaa ja vapautta huoneistossa. Oma rahastoyhtiö, joka tarjoaa concierge-palveluja. Tämä palvelu sisältää esimerkiksi päivittäiset ja kotitalouksien välineet, esimerkiksi siivous huoneistoissa, vaatteiden hoito, kukka toimitus ja lahjat, taksin tilaus tai taulukko ravintolassa. Alueella on yksityinen puutarhuri, pyöreä kellon turvallisuus. Nousevat hinnat jokaisen 5 varatun huoneiston jälkeen vähintään 15 000 ruplaa. M2: n kanssa. Tässä tarkastelussa näytämme asuntojen suunnittelun, kerro meille yksityiskohtaisesti monimutkaisesta monimutkaisesta. Lentämme myös quadcopterin esineen yli. Jos tarvitset asuntoa Sochi-palvelussa, niin AK Matisse, ehkä, ei ilmeisin vaihtoehto. Jos harkitset kiinteistöjä Sochissa virkistys tai investointi, tämä kohde on täydellinen. Tämä johtuu AK Matissein sijainnin ainutlaatuisesta, pienten nestemäisten layout, korkea viimeistely. Huomaathan myös, että ostosten ostoa tässä uudessa rakennuksessa Sochissa, voit heti päästä omistusoikeuden. Lisäksi kiinnitykset alkavat tulevan kuukauden aikana. Asunnot Sochi in Ak Matisse Nestemäinen kiinteistö Sochi Elitclass. Suosittelemme sitä hankintaan.

Aparthotel Dream, Anapa | Kehittäjien virallinen sivusto

Huoneistohotelli unelma Anapa Gk Ugra -hintaan Sivustolla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksesta, asuntolainasta, uusista rakennuksista

Aparthotel Dream, Anapa New-Build Class Comfort, Britannian kehon pihan perushinnat yhtenäisen myynnin virallisella verkkosivustolla.

Parhaat edulliset hotellit Avsallar 4 * Tähteä

Aparthotel Dream

Dream Aparthotel sijaitsee rauhallisella alueella Svetlogorsk keskustassa. Asiakkaille tarjotaan ilmainen pysäköinti, ilmainen pääsy WiFi-verkkoon ja maksulliseen siirtoon.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

AK Mirror 2 AK Peilari 2 Sochi, Keski, Opetus, 5

Arvosana 55 Osta Apartment in Mirrore Apartment Complex keskustassa Sochi Sochi virallisella verkkosivustolla. 1 Hinnat alkaen kehittäjä 2 Laadukas kuva 3 Kaikki suunnittelu, arvostelut

pää

Apart Hotel Vorontsovsky Mishor Crimea Olosuhteet, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut

Aparthotel Park Avenue in Coreza Kaikki tiedot Valokuvaa, Hotellien sijainti kartalla, kaikki palvelut Aparthotel Park Avenue, huonevaraukset ilman maksua.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Sochi, Hotel Imereti virallinen verkkosivusto Resort Bureau Sochi, Hinnat 2019, arvostelut, osoite kartalla, kupongit, hoito, valokuva

Hotel Imereti Apart, Quarter varattu Sochi Virallinen varauspaikka. Yena 2021 hoitoon. Ura. TD. Kiviä. ENGLANTI. Tzybi. Riisi kesällä ja uudenvuoden kustannukset.

Dagomys Hotellit 2021 merenrannalla: hinnat hotelleja ensimmäisellä rivillä ruokaa, uima-allas tai yksityinen ranta

Aparthotel Krymsky

Aparth Hotel Crimean Elite Residential Complex. Asunnot kehittäjältä.

Parhaat hotellit kohteessa Belek lapsille

Taustaa Asunnot, Krasnaya Polyana, Sochi Hotel Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Aparthotel Sunny Forest sijaitsee Svetlogorskissa, PRD. MAYSKY, D. 9. Yhteystiedot puhelimet. Huoneen hinta alkaen 1 625.25 RUB. Palvelut WiFi, pysäköinti, sauna, ulkouima-allas, internet, autonvuokraus, hieronta, hissi, terassi, Savuttomia koko, Tenniskenttä, ulkouima-allas on avoinna ympäri vuoden, sisäuima-allas on avoinna ympäri vuoden, yksilöllinen sisäänkirjautuminen, pysäköinti, WiFi on saatavilla koko ajan.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.