Pecors - Venäjän PSKOV-alueen piirikeskus matkalla Moskovasta, Pskovista (Venäjä) ja Kiev (Ukraina) Tartossa ja Tallinnassa (Virossa), joka sijaitsee 43 kilometrin päässä Pskovista.

Vuonna 1776 Pechors sai kaupungin tilan. Vuonna 1920 Tarton sopimuksen edellytysten mukaan Pecors siirtyi Viroon, joka pelasti luostari pilalla ja suljettiin ja sai Viron nimen Petseryn. Elokuusta 1941 - 11. elokuuta 1944, kaupunki oli omistettu saksalaiset joukot, jotka tuhosivat saktoria ja otti paljon Saksaan. Vuonna 1945 Pechoras tuli osa Venäjän Pskovin aluetta ja kaupunki palautettiin alkuperäinen nimi.

Tärkeimmät nähtävyydet - Pskovo-Pechersky Pyhän Oletus mies luostari. Aluksi luostarin sivustolla munkit-eremit ratkaistiin. He kaivettiin pois vuoristosta ja asuivat heissä. Vuonna 1473, jossakin luolista asetti kirkon neitsyt oletuksena. Tämän kirkon ympärillä ja muodosti miehen luostarin runsaasti hänen historiassaan. Luostari ja vahvistus. Huivit myönnetään naisten alueelle, hyvä opas löytyy aina luostarin vieressä. Osoite: Pskovin alue, Pechora, ul. Kansainvälinen, d. 5

PSKOV-kadulla lähellä toisiaan sijaitsevat: Sevomastian kauniiden marttyyrien kirkko, Alexander Nevskin kappeli ja Varvaran puinen kirkko.

Alexander Nevskin kappeli rakennettiin Alexander Nevskin Saint Patronin nimeksi, joka tunnustettiin koko PSKOV-maassa XIX vuosisadalla.

Saint Barbarian puinen kirkko rakennettiin XVIII-luvulla, ja yllätyksiä, joissa on tänään ja "rajoittamaton" ulkonäköä. Ja tämä ei ole sattumalta: Varvarin kirkko - asennus, eli Ortodoksiset palvelut suoritettiin siinä ja ne toteutetaan verkkokielellä, ja kenties on olemassa muita vivahteita: loppujen lopuksi verkko ei ollut Raamattua Monia vuosisatoja, koska kukaan ei kääntänyt sitä asettamaan kieltä, ja ortodoksi yhdistettynä pakanallisuuden elementteihin - sanotaan, Pekon kultti, Jumala on frurrody, jonka venäläiset kutsutaan verkko "puolipisteiksi".

Gagarin Street, 12 Lutheran Kirch sijaitsee. 20-30-luvulla monet virolaiset ilmestyivät PECHORin asukkaille. Heille vuonna 1923 luterilainen kirkko alkoi rakentaa. Kirkon juhlallinen pyhittäminen pidettiin 19. syyskuuta 1926, koska sitten palvelevat säännöllisesti.

Islabor linnoitus, joka perustettiin 1330: ssä, kasvoi paljon Oppia, ennen XVI-luvun puolivälissä, ei tiennyt tappioita ja mielenkiintoisia muun muassa Cunning Defensiivisissä laitteissa - Zhabami - pitkä ja Kapeat kivikäytävät lähellä sisäänkäyntiä linnoituksen, antoi pommittaa vihollisia, jotka rikkovat tavoitteen kahden seinän välillä. Nikolskin katedraali on säilynyt linnoituksen alueella, joka tunnetaan 1341 lähtien. Osoite: Pechorsky District, Village Old Izborsk, Pechora Street, 39.

4 km luoteeseen Izborkista tiellä Pechoras rannalla järven järven rannalla on entinen mies luostari. Lähistöllä on ostoskeskus.

Huoneistohotellin majoituksen hinnat "Camelot" riippuvat hakuehdoista: matkustuspäivät, vieraiden määrä, tariffit.

Kyllä, Aparthotel "Camelot" tarjoaa alennuksia ja erikoistarjouksia. Jos haluat nähdä nykyiset tarjoukset, kirjoita matkan päivämäärät.

Arvostelun ja arvioinnin sisällön on oltava merkityksellisiä seuraavalle matkoille, ja tämä me lähetämme arkistoon yli 36 kuukautta.

Review voi jättää vieraan varaamalla majoitusta varauksen kautta. Om ja pysähtyi varatulla sijoittelulaitoksella. Tämän säännön ansiosta tiedämme tarkalleen, että kaikki palautteemme on kirjoittanut todelliset vieraat. Kuka voi paremmin kertoa muille ilmaisen aamiaisen, ystävällisen henkilökunnan ja hiljaisen huoneen, mitkä ovat asiakkaita, jotka olivat vakuuttuneita tästä omasta kokemuksestaan?

Haluamme jakaa näyttökertoja kanssamme - sekä positiivisia että negatiivisia käyttäen muutamia yksinkertaisia ​​neuvostoja.

Tietoja palautteesta Uskomme, että asiakkaiden arvosteluja ja vastauksia majoitusesineiden edustajilta näyttää erilaisia ​​mielipiteitä ja auttaa asiakkaita tekemään päätöksiä valittaessa majoitusta.

Lähestymistapa arvioihin

Julkaisemme kaikki täydelliset palautteet mahdollisimman pian riippumatta siitä, onko se negatiivinen tai positiivinen edellyttäen, että se on tarkistanut varaussääntöjen noudattamista. om. Näytämme myös selvästi lähetettyjen tietojen tilan.

Käytämme samoja sääntöjä ja standardeja koko käyttäjän sisällölle sekä asiaankuuluvat vastaukset esineiden edustajista.

Uskomme, että käyttäjien ja esineiden edustajien mielipiteet eivät tarvitse kommentteja. Emme ota huomioon objektiivisuuttaan. Varaus. OM - vain kanavan jakelu kommentit vieraille ja yhteistyökumppaneilta.

Arvostelujen säännöt ja standardit

Näiden sääntöjen ja standardien avulla haluamme saavuttaa varauksen. OM näytetään hyödyllistä sisältöä, joka soveltuu koko perheelle. Samaan aikaan emme halua rajoittaa kriittisten lausuntojen ilmaisunvapautta. Ne edustavat arvoa, riippumatta emotionaalisesta väristä.

Kommentit pitäisi olla matkalla. Hyödyllisin palaute on yksityiskohtainen ja auttaa muita tekemään onnistuneempia ratkaisuja. Älä lisää henkilökohtaisen, poliittisen, eettisen tai uskonnollisen luonteen huomautuksia. Mainostiedot poistetaan. Kommentit varauksesta. OM on lähetettävä asiakastukipalveluun tai yhteistyökumppaneille.

Apartment-hotellin rakentaminen alkoi Pskovissa. PSKOV-uutisrungon mukaan Aventin Pskovissa. Kiinteistökeskus, rakennus sijaitsee kadulla. Izhora pataljoona d. 57a.

Kiinteistöt erillis-hotellissa on yhä suosittuja ostajien keskuudessa kaikkialla maailmassa. PSKOV: ssä tämän muodon kiinteistö näkyy ensimmäistä kertaa.

Samanaikaisesti kiinteistöjen ostajat ja vuokralaiset erikseen tarjoavat korkeatasoisen palvelun. Hotellin infrastruktuurissa on pesula, kuivapesu, kuntosali, kahvilat ja muut palvelut ja kaupankäyntipalvelut. Tietenkin on mahdotonta nimetä täydellistä asuntoa huoneistoihin, mutta ne maksavat vähintään 15% halvempaa kuin tavalliset asunnot.

Osa rakennuksesta Izhora-pataljoonalla on suoraan hotellia, jossa on pääsisäänkäynti ja vestibulaarinen ryhmä, jolla on tarvittavat hallinnolliset ja yhteisön tilat (1 ja 2 kerrosta). Huoneita 3 ja 4 kerroksessa - Huoneistohotelli, eli studio-huoneisto, joka on tarkoitettu majoitukseen tai poistamiseen suhteellisen pitkällä aikavälillä.

PSkovichi voi nyt ostaa huoneistoja hotellissa rakenteilla, varsinkin kun tämäntyyppisen asuntojen osto- ja suunnitteluprosessi on käytännössä poikkea muiden kiinteistökohteiden hankkimisesta. Osto toteutetaan rakennuksen osakeomistuksessa 214 фз: n mukaan.

Studio-huoneisto huoneistohotellissa voi ostaa eri tarkoituksiin: majoitus, jälleenmyynti edullisemmalla hinnalla, toimitus pitkäaikaiseen vuokraan (takaisinmaksuaika - 6.5 vuotta), toimitus vuokralle (takaisinmaksuaika - 5 vuotta). Asunnon omistaja voi elää heissä tai kulkea.

Management Company ei ole pelkästään ylimääräisen palvelun palvelu, vaan käsittelee myös vuokra-asuntoja, takaa kiinteistön omistajan tuotto.

Tavallisten huoneistojen huoneistojen ero on, että heillä ei ole asuinalueen asemaa, mutta ne ovat täysin sopivia elämään ja tilapäisesti rekisteröinti on mahdollista 5 vuotta.

Kun ostat huoneistoja, voit käyttää erilaisia ​​järjestelmiä, mukaan lukien asuntolaina, sertifikaatit, tuet, asunto-, työ- ja rakennusmateriaalit.

Huoneistojen kustannukset ensimmäiselle viidelle ostajille - 900 tuhatta ruplaa, myöhemmin - 940 tuhatta ruplaa. Asuntojen kokonaispinta-ala on 23,6 neliömetriä. Mittari.

Hotel24. U on pääsy tietoihin, edullisiin hintoihin, alennuksiin ja erikoistarjouksiin Apart-At-At-At-At-Camelot-hotellissa. Tarkastele tarjotun sijoittelun ja luettelon ehtoja. Opi kuvia ja karttaa sijainnilla. Sinulla on varmasti onnekas ja sinä varmasti asettua parhaiten.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Aparthotel
Aparthotel Resident, Novosibirsk

Huoneistohotellin huoneita. Hotelli, Novosibirsk alennuksella hotellin hinnasta. VNOVOSIBIRSK.RU Kätevä ja hyödyllinen resurssi niille, jotka haluavat löytää suuren hotellin Novosibirskissä ja varaa huoneeseen. Sivusto antaa paljon muita hyödyllisiä palveluja.

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri
Huoneistohotelli Imereti Hotel Imereti Arvostelut, Valokuvat, Hinnat

Apartments Caramel on yksi parhaimmista Sochi-huoneistoista perhelomille lapsilla, jotka tarjoavat korkeatasoisen lepoa.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Aparthotel Riviera

Riviera Park Aparthotel sijaitsee Sochin keskustassa, alle 1 km: n päässä Rivieran rannalta, 400 metrin päässä vihreästä teatterista ja 600 metrin päässä Riviera-puistosta. Ennen talvella ...

Hotellit

15 parasta hotellia Yaltana meren rannalla

Hotel Alla Rotonda 3, Hotellit Italia, Venetsia Veneto, Venetsia, Lido Di Jesolo hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

Rotadda Hotel Venäjä, Yaltasimiz Hinnat, Valokuvat, Tourist Arvostelut, Varaa Shothunda virallisella verkkosivustolla SaleTur.ru

Art House Rotonda sijaitsee kaupungissa Hurzuf. Se tarjoaa ulkouima-altaan, huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Meripuisto

Apart Lovech Apart Hotel

Huoneistohotelli Hotel Lovech Ryazan virallinen verkkosivusto, oleskelualue, hinta päivässä. Hotel Lovech Ryazan Osoite kartalla, puhelin, yhteystiedot, online-varaus

Hotel Aparthotel. Ryazan - hotellit, ravintolat, virkistys ja retket Ryazanissa.
Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat

Petersburg kompastuskivet. Huoneistojen ongelmissa on monia puolia

Vuokraa Asunnot keittiöllä virallisella verkkosivustolla Apart Hotel Pystysuori Sijaitsee Pietarissa. Hotellimme tarjoaa huoneita eri mukavuutta varten.

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

L.

Hotellit Eurobookings.com Kimralle. Etsi ja varaa hotellit Kimra, Venäjä

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Salut Apartments Pietarissa Pulkovo Highwayllä. Arvostelut, hinnat ja asuntojen suunnittelu

Salut Complex tarjoaa sinulle Euroopan tason huoneisto Pietarin Moskovan alueella. Meidän LCD on korkeatasoinen mukavuus kodin, kätevä sijainti, täydellinen viimeistely. Alhaiset hinnat ja paljon muuta. Paras hotelli on huoneisto.

Uusia hotelleja UAE: ssa, kausi 2018-2019

Asunnot Samarassa

Aparthotel Fresh sijaitsee Samara, ul. Potapova, 15, neliömetriä. 2. Keskus. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 317. 0 RUB. WiFi, baari, sauna, internet, pesula, hieronta, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Aamiainen huoneessa, Vaatteiden henkilökunta, Patikointi, Lämmitys, WiFi, Ilmainen, Savuttomia koko hotellissa ja ilmaiseksi , Ilmastointi, Osoitettu tupakointialue, lentokenttäkuljetuspalvelu, päivittäinen siivouspalvelu, kaksoislentokentän siirto on maksettu, WiFi on saatavilla koko ajan.

Mikä on Aparthotel

Valikoima ja varaus hostellit pitkäaikaiseen majoitukseen. Nämä edulliset mini- ja hostellit tarjoavat palvelujaan pitkäaikaiseen majoitukseen.

Pietarissa, vuoden 2020 lopussa kerrosta hotellihuollon määrä kasvoi 64% ja esineiden maahantulon määrä huolimatta Coronaviruksesta säilyi vuoden 2019 tasolla.

Apart Hotel Prestige Rossia Sanctureterburg Regirtsanct Petersburg. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Apart Hotel Prestige, Hotellit Venäjä, Pietari alue, Pietari hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Hotel Scarfin virallinen verkkosivusto Pietarissa.

Mitkä ovat huoneistohotellit ja mitä he eroavat perinteisestä hotellista. Tällaisen asuinrakennuksen kilpailuedut. Mitä palveluja ja mahdollisuuksia tarjotaan

Pitkäaikainen vuokraus Apartment-monimutkainen Valo Metro Bukarestissa

Huoneistohotelli perheen koti, Venäjä Krasnodar Territory, Archpripovka perheen loma perheen talo

Hotel Apartments Family Okeg St. Petersburg 2Zvetieth Hotel. Hotellissa on noin 5 km keskustasta, Aparthotel Family Food tarjoaa ulkouima-altaan sekä baarin. Täällä tarjotaan myös kuljetus lentokentältä,

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Apartments Aparthotel North Wind, Pietari. Varaukset, arvosteluja, kuvia Tourist.ru

Aparthotel North Wind St. Petersburg on testihotelli. Huoneistohotelli North Wind tarjoaa majoitusta yhdellä 6 huoneesta, jolta on näköala puutarhaan, lähellä Trinity Cathedral.

Huoneistohotelli Chalet

Resort Chelyabinsk Region House Chalet O. Mityaeva

Hotel Aparthotel Chalet kaupungissa Shakhti Kaikki tiedot Valokuva hotellin sijainti kartalla, kaikki palvelut Hotel Aparthotel Chalet, huonevaraus.

Rothenberg kutsui hotellin avauspäivänä Putin Palace Gelendzhikissa

Arkady Rothenberg kutsui itsensä Gelendzhikin palatsin edunsaajiksi

Yrittäjä kertoi, että se aikoo kääntää kartanon Aparthoteliin

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Kaupungin huoneistohotelli.

Aparthotelin keskustassa Venäjä, Smolensk, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Hotel Velvet Seasons Sochi odottaa vierailleen. Valtava määrä huoneita on neljä neljäsosaa meren varrella.

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Uusi rakennus Aparthotel Kyllä Marata, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru

Huoneistohotelli Kyllä Marata, ul. Sosialistinen, d. 21, Vladimirin alue, Pietari, GK Pioneer, Ligovsky Prospect, Vladimirin alue, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru. Suunnittelu, hinnat, määräaika uusien rakennusten toimittamiseen.

Administer Hotellit

Tietoja yrityksistä Sokroma.

Sokroma Group on yksi Venäjän suurimmista ilmakehän Aparton verkostoista. Hotel85: n vuokrausaste keskimäärin vuodessa kustannuksella 15 markkinoiden yläpuolelle. Kokenut joukkue

Hotellit Adler - Hinnat

Vuokraa huoneisto Pietarissa Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä

Tarjoamme vuokrata kahden makuuhuoneen huoneistoja ja studiohuoneistoja Pietarin Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä vuokrata tai pitkään

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Valkoinen Apart Academy Pietarin virallinen verkkosivusto

Investointi, Taistelu Hotel Client, esittelevät trendit Pietarin markkinoilla sekä tärkeys riippumattoman valikoiman tiimin hallinnoimaan huoneistohotellia, kertoo haastattelussa Mary Kuznetsovskaya-johtajan kanssa Apartments Valo Marina Stolozhev.

Huoneistohotelli, mikä on ero asuinrakennusten

Unver Galata Apart Istanbul

Vertaile hotellin hinnat Istanbul Aparthotelsissa. Arvostelut ja luokitus, kuvaukset, huoneet.

Çà òòàòûåòòíòòòòòòòòîîîññññêòîîñññêñêêêêêêêêêêêêàêêêêêêêàêêêêêêêààààààààààààààà - îàéí -ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍIèèè IRN. U.

Sunny Ailig

Asunnot Sochi alkoi olla halvempia. Kannattaa ostaa niitä

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.