Huoneistohotelli "Comfort" sijaitsee Pietarin keskiosassa Ligovskin mahdollisuuden ja kuljetuskaistan risteyksessä. Rakennus, jossa huoneisto sijaitsee nyt, rakennettiin vuonna 1872. Vuonna 2017 maailmanmestaruuskilpailun aattona päätettiin rakentaa moderni huoneistohotelli.

Tällä hetkellä hotellin lisenssi kone koostuu 27 huoneistoa kolmesta eri luokasta, joista jokaisessa huoneessa on keittiö ja moderni kodinkoneet.

Comfort Apartments Complex sijaitsee Minskissa Lounaisosassa, lähellä yhtä tärkeimmistä kuljetusalueista Highways Brest - Moskova. Tämä on ensimmäinen ja ainutlaatuinen projekti Valko-Venäjän tasavallassa ihmisille, jotka arvostavat rauhallista ja kotitekoista mukavuutta. Huoneistot ovat valmiita majoittamaan huoneistoon, jossa tarjotaan lisäpalvelu, joka vastaa hotellikerroksen taso "3 tähteä".

Comfort Apartments Complex keskittyy molempiin liikemiehiin, jotka arvostavat mukavuutta ja liikkuvuutta ja perheitä, jotka ovat tärkeitä turvallisuutta ja mukavuutta.

Kaikki huoneistot ovat erinomaisia ​​kalustettuja, sekä varustettu tarvittavilla laitteilla ja astioilla. Koko huoneistot vartioidaan ympäri vuorokauden. Concierge-palvelu palveluksessasi 24 tuntia vuorokaudessa. Business Center ja mahdollisuus leasing-toimistoon, kokoushuoneeseen, kääntäjäpalveluun. Monimutkaisen huoneiston vieressä "Comfort" on urheilu ja terveyskompleksi, joka aina auttaa sinua olemaan kunnossa. Keväällä on tarkoitus avata kahvila, joka antaa gourmet-läsnä olevan nautinnon.

Kaupungin keskustassa - 6 km. Lähimmät metroasemat - "kulttuuri-instituutti" ja "Grushevka" lentokentälle "Minsk-2" - 57 km rautatieasemalle - 5 km rakennusvuosi - 2012.

eri luokkien huoneet: 1 makuuhuoneen 2-paikkainen DBL ja Twin (S / Y, TV, Jääkaappi, Keittiö, on mahdollista lisäominaisuuksia - sohva), 2-3 huoneen standard-huoneita / Y, TV, jääkaappi, keittiö), 2-3-huoneen VIP Studio VIP

Hintaan sisältyy: - Päivittäinen siivous ja liinavaatteet vaihdetaan 2 kertaa viikossa - 24 tunnin vartiointi - Turvallinen pysäköinti - Apuohjelmat - Kaapeli-tv (eri kielillä) - Rauta Granding, Silitysrauta - Viite Tietoa - Tilaa lentoliput, liput, liput, taksipuhelut jne.

Tällä hetkellä monet ajattelevat sijoittamaan rahaa kannattavaan liiketoimintaan. Yksi kannattavimmista sijoitusvaihtoehdoista on kiinteistö. Nimittäin - Apartments of Class Comfort Megapolis.

Kehittäjät valitaan tilan pystyttämiseksi kätevällä paikalla ja kehitetyllä infrastruktuurilla. Erinomainen esimerkki - Apart Hotel Valo, kaikki yksiköt, jotka täyttävät korkeimmat standardit. Ne ovat täysin varustettuja ja valmiita elämään.

Luokkahuoneen mukavuuden hinta Pietarissa ei eroa toisistaan ​​erikseen asunnon kustannuksista. Samaan aikaan jälkimmäinen voitti paremman sijainnin vuoksi. Loppujen lopuksi useimmat asuinrakennukset laskevat nukkumisalueille, joissa infrastruktuuri on vähemmän kehittynyt. Kyllä, ja päästä ulos keskustaan ​​on erittäin epämiellyttävä.

Muut liiketoiminta on monimutkainen luokan Comfort Apartments. Kun oleskelupaikat virkistysmahdollisuudet, kätevä kuljetus, kävelymatkan päässä metroasemalta, lähellä olevia kouluja, lasten puutarhat, klinikat ja muut tärkeät infrastruktuuripalvelut.

Mukavat yksiköt sopivat täydellisesti lapsiperheille, turvattuja opiskelijoita ja kaikkia niitä, jotka haluavat elää suurimman mukavuuden kanssa. Kyllä, saadakseen pysyvän rekisteröinnin niihin eivät toimi. Mutta voit järjestää tilapäisen. Ja hän antaa lähinnä kaikki samat sosiaaliset oikeudet - saada lääketieteellistä hoitoa, työlupia, joka tarjoaa paikan lastentarhassa tai koulussa jne.

Muuten, huoneistot voivat olla sekä monikuluonteisia huoneistoja että tilavia studioita. Jälkimmäisillä on runsaasti valoa ja laajaa vapaata tilaa.

Osta tämä kotelo - se tarkoittaa, että on edullista investoida rahaa. Ei ole välttämätöntä päästä lainkaan, yksikkö voidaan helposti vuokrata. Samanaikaisesti alkuperäiset liitetiedostot maksavat noin 10 vuotta ja mahdollisesti nopeammin!

Lyhyt kuvaus

Kolmen tähden huoneistohotelli mukava Ligovsky Prospect sijaitsee Pietarin keskustassa, joka ei ole kaukana Nevsky Prospektistä. Toisin kuin perinteiset hotellit, Aparthotel yhdistää hotellin ja huoneistojen edut.

Jokaisessa huoneessa on keittiö, jossa on tarvittavat laitteet. Asiakkailla on mahdollisuus syödä kahvilassa hotellissa tai mennä aamiaiseen lähimmälle ravintolaan ja valmistaudu itselleen. Se säästää oleskelua ja luo myös melkein kodikas kodikas tunnelma.

Toisin kuin perinteiset hotellit, huoneistohotelli ovat suuria, tarjoavat perheen majoitusta lapsilla

Myös asiakkaat voivat tilata lisäpuhdistusta, siirtää asioita pesula tai kuivapesu. Huoneistohotelli on paljon halvempaa kuin majoitus hotellissa tai irrotettava asunto. Tästä syystä Apart-Hotel on erittäin kysyntä pohjoisen pääkaupungin asiakkaiden keskuudessa.

Historia

Huoneistohotelli Comfort sijaitsee entisessä talonrakennuksessa, joka on rakennettu vuonna 1872 arkkitehti Vasily Fedorovich Hecker. Kolmannen kerroksen rakennuksen korkeus pystytettiin eklektiseen tyyliin, sillä oli mezzanine - asettamalla keskeinen osa. Alemman kerroksen ja kellari purettiin kaupoissa, taverna ja tee olivat edellä. Yläkerroksissa oli huone kotona.

Vuonna 1880-1881 rakennus rakennettiin uudelleen. Vuosisadan ajan, omistajat muuttuivat siellä, siinä oli makeisia, murtaen paini, huonekalut ja puusepäntyöt, taustakuvia ja kenkä työpajoja. Vuosisadan aikana talo nousi ja 90-luvulla 1900-luvulla.

St. Petersburgin hallinto World Cupin mestaruuden aattona päätti antaa rakennuksen hotellin Ligovsky-mahdollisuuteen. Vuonna 2018 avattiin moderni huoneistohotelli 2 huonetta, joissa oli 4 hintaluokkaa

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

15 Parhaat hotellit ja hotellit Krasnaya Polyana, Krasnaya Polyana Ski Region, Venäjä, Varaa huoneisto ilman ennakkomaksua. Varaukset Hotellit Krasnaya Polyana
Aparthotel Mountain Residence Red Polyana Kuvaus, Hinnat Multi

Varaa hotelli Krasnaya Polyana, Krasnaya Polyana Ski Region, Venäjä bargain-hinnassa. Alennukset, kun varaat verkossa Krasnaya Polyana, hiihtoalue Krasnaya Polyana, Venäjä. Yli 140 hotellia, huoneistoja ja hotelleja

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut
Huoneistohotelli KrassTalker, Krasnoyarsk Hinnat Varaa verkossa

Huoneistohotelli Parquiti Krasnoyarsk Osta asunto kehittää kehittäjä ilman ylimääräistä. Vapaata asuntolainan myöntäminen alennetulla nopeudella. Kaikki uudet rakennukset kaupungin kartta, valokuvat ja kuvaus. Soita, lähetä online-sovellus.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Huoneistohotelli Crimean Sochi RosinvesTstroy Hinnat Sivustolla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksesta, asuntolainasta, uusista rakennuksista

Täysi, luotettavia ja nykyisiä tietoja uudesta rakennuksesta Crimean Sochi Kehittäjähinta, suunnittelu, sijainti, valokuva sekä videokuvaus ja suositukset ostamaan huoneistoja

Aquarium Hotel 3 * - Venäjä, Sochi - Hotellit

LCD Aparthotel in2it.

Vertaile hintoja hostellit Metro Kupchino Pietarissa, kaikissa tarjouksissa. Varaa verkossa 220 s. Per päivä kuva, kuvaus, arvostelut, luokitukset, yhteystiedot

Lomat Nizhny Novgorodissa (5 päivää + rautatie) 2021 - Tour Operator

Osta huoneistoja Pietarin kehittäjältä

Laquopolis Grouprequo tarjoaa ostostään St. Petersburgista kehittäjältä edulliseen hintaan.

Pension Alushta ruoan ja oman rannan kanssa

Majoitus, ruoka, viihde, rantahinnat vuodelle 2017

Joissakin huoneissa on terassi tai parveke. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ja yksityisen pysäköinnin paikan päällä. Huoneissa on taulu-tv.

Hotellit Mustanmeren kahdelle päivälle 2021
Aquarium Hotel 3 * - Venäjä, Sochi - Hotellit

Apartments Caucasus, Anapa

Vuokra 1 huone Huoneisto vuokrattavana Anapa, ylätie, 151k1. Huoneistot sijaitsevat Kaukasuksen asuinalueella, Sanatoria-nykyisellä Anapa-alueella, lähellä Pioneer-mahdollisuuksia, lähellä merta, TVIL Apartments 960914

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Arvosana Pietari huoneistoja, 35 asuinpaikat rankingissa

Osta huoneistoja uudessa rakennuksessa Pietarin keskuspiirissä Cyan 3 asuinalueelle. Pienimmät huoneistot ovat 19 m. Asuntojen myynti asuinalueilla Keski-alueella Pietarissa 6,08 miljoonaa ruplaa.

Cancuna Hotellit - Hotelli varaa, Hotellit, Cancun Hotellit

Palvelujen tarjoaminen asiakkaan alueiden päivittäiseen puhdistukseen, joka sijaitsee Moskovan osoitteissa, ul. Rodionovskaya,

Aparthotel Kurkinon insinööripäällikkö Pro-In-In-In-Service Yhtiö FGAU OK SHEREMEETEEVSKI, palkka 50 000 60 000 hieroa.

Etsi hotelleja

Hotel Kutuzov Apart Hotel, Syktyvkar, Venäjä

Kutuzov Huoneistohotelli Kutuzov Apart 3-tähden huoneistohotelli Kutuzovin sijaitsee lähellä muistomerkki työvoiman kunniaa, 5 minuutin ajomatkan päässä Eternal Glory Memorial.

Apartments Coastal Quarter Hotel Complex Imereti

Lämmin ja viihtyisä huoneisto Tomskin keskustassa 1690 päivää. Kävelyetäisyydellä pl. Novobornaya, Tomsk City Hall, TSU Yliopistot, TPU, Tusur, Sibgmu

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kuten erilleen, Pietari, Venäjä

Hotelli Kuten Apart kaupungista St. Petersburg Täysi tietoa hotellin sijaintien Sijainti kartalla, hotellipalvelut, kuten Apart, huonevarauskomitea 0.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotellit Cherepovets

Apart Hotel Aparthotel Cherepovets

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Uusi huoneistohotelli ilmestyy Ligovskin Prospectin hätätilanteessa

Huoneistohotelli Empire on Ligovsky näkymä kaupungin sijaitsee Pietarissa, 2,4 km Anna Ahmatova Museum ja 2,7 km Faberge Museum.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi
Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Osta asunto Pietarissa Metro Lomonosovskayassa ilman välittäjiä

Yli 533 tarjoaa ostaa asunnon Pietarissa ilman välittäjiä. Mainokset Myynti huoneistojen Pietarissa lähellä metroa Lomonosovskaya, jossa on kuvauksia, valokuvia, hintoja ja yhteyksiä myyjiä.

Hotellit Adler - Hinnat

Yllätysmyyjän sijasta hotellikompleksi

Tietokannamme esittelee valmiita ja valmistettuja uusia rakennuksia Moskovassa ja Moskovan alueella. Asuntojen ajankohtaiset hinnat ja niiden suunnittelu kehittäjältä. Valokuvat esineistä, sijainti kartalla, toimitusaika.

Ilmoitus №11158244 - 5-huoneen huoneiston myynti uudessa rakennuksessa Omskissa, ul. Marshal Zhukova 154 K1, 240. m².

Aparthotel Marshal Omsk Kvartirale

Aparthotel Marshal ul. Marshal Zhukova, s. 1541, OMSK Huoneistojen myynti uudessa rakennuksessa kehittäjältä. Hinnat Arvostelut Rakentaminen. Kuva Kvartirale.

Aparthotel Matisse, Sochi, Venäjä

AK Matisse. Sochi, piirikeskus Aparthotel Matisse sijaitsee Sochin kaupungin sydämessä merisataman ja talviteatterin välillä. Matisse's Apartment Complex on klubin tyyppi talo. Suljettu yksityinen alue maisemasuunnittelulla ja suihkulähteellä. Ak Matisseissa on vain 56 huoneistoa. Tämä tarjoaa yksinoikeuden ja poikkeuksellisen naapuruston. Rakennus itsessään erottuu ainutlaatuisella kiinteistösi Sochin arkkitehtoniseen tyyliin. Rakennuksen julkisivu tehdään barokkityylillä. Tämä arkkitehtoninen tyyli on peräisin Italiasta 1600-luvun lopulla, ja se tuli maamme Kreikasta. Tilavat salit ovat täysin erotettu marmorilla. Kaksi portaat maaliskuu, hissi. Ak Matissein jokaisessa kerroksessa sijaitsee 7-10 huoneistoa. Vähimmäisalue on 24,6 m2, enintään 81 m2. Kaikki huoneistot, joissa on pre-trigteer, pysyi vain maalata seinät. Kylpyhuoneissa lattialla oli luonnollinen marmori. Huoneistoissa on kätevä suunnittelu ja tyylikäs näkymät ikkunoista subtrooppisille vihreille ja merelle. Korkeat katot saavuttavat 6 metriä ja luovat tunteen tilaa ja vapautta huoneistossa. Oma rahastoyhtiö, joka tarjoaa concierge-palveluja. Tämä palvelu sisältää esimerkiksi päivittäiset ja kotitalouksien välineet, esimerkiksi siivous huoneistoissa, vaatteiden hoito, kukka toimitus ja lahjat, taksin tilaus tai taulukko ravintolassa. Alueella on yksityinen puutarhuri, pyöreä kellon turvallisuus. Nousevat hinnat jokaisen 5 varatun huoneiston jälkeen vähintään 15 000 ruplaa. M2: n kanssa. Tässä tarkastelussa näytämme asuntojen suunnittelun, kerro meille yksityiskohtaisesti monimutkaisesta monimutkaisesta. Lentämme myös quadcopterin esineen yli. Jos tarvitset asuntoa Sochi-palvelussa, niin AK Matisse, ehkä, ei ilmeisin vaihtoehto. Jos harkitset kiinteistöjä Sochissa virkistys tai investointi, tämä kohde on täydellinen. Tämä johtuu AK Matissein sijainnin ainutlaatuisesta, pienten nestemäisten layout, korkea viimeistely. Huomaathan myös, että ostosten ostoa tässä uudessa rakennuksessa Sochissa, voit heti päästä omistusoikeuden. Lisäksi kiinnitykset alkavat tulevan kuukauden aikana. Asunnot Sochi in Ak Matisse Nestemäinen kiinteistö Sochi Elitclass. Suosittelemme sitä hankintaan.

Aparthotel Dream, Anapa New-Build Class Comfort, Britannian kehon pihan perushinnat yhtenäisen myynnin virallisella verkkosivustolla.

Kohta

Suosittu

Parhaat edulliset hotellit Avsallar 4 * Tähteä

Aparthotel Dream

Dream Aparthotel sijaitsee rauhallisella alueella Svetlogorsk keskustassa. Asiakkaille tarjotaan ilmainen pysäköinti, ilmainen pääsy WiFi-verkkoon ja maksulliseen siirtoon.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

AK Mirror 2 AK Peilari 2 Sochi, Keski, Opetus, 5

Arvosana 55 Osta Apartment in Mirrore Apartment Complex keskustassa Sochi Sochi virallisella verkkosivustolla. 1 Hinnat alkaen kehittäjä 2 Laadukas kuva 3 Kaikki suunnittelu, arvostelut

pää

Apart Hotel Vorontsovsky Mishor Crimea Olosuhteet, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut

Aparthotel Park Avenue in Coreza Kaikki tiedot Valokuvaa, Hotellien sijainti kartalla, kaikki palvelut Aparthotel Park Avenue, huonevaraukset ilman maksua.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Sochi, Hotel Imereti virallinen verkkosivusto Resort Bureau Sochi, Hinnat 2019, arvostelut, osoite kartalla, kupongit, hoito, valokuva

Hotel Imereti Apart, Quarter varattu Sochi Virallinen varauspaikka. Yena 2021 hoitoon. Ura. TD. Kiviä. ENGLANTI. Tzybi. Riisi kesällä ja uudenvuoden kustannukset.

Dagomys Hotellit 2021 merenrannalla: hinnat hotelleja ensimmäisellä rivillä ruokaa, uima-allas tai yksityinen ranta

Aparthotel Krymsky

Aparth Hotel Crimean Elite Residential Complex. Asunnot kehittäjältä.

Parhaat hotellit kohteessa Belek lapsille

Taustaa Asunnot, Krasnaya Polyana, Sochi Hotel Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Aparthotel Sunny Forest sijaitsee Svetlogorskissa, PRD. MAYSKY, D. 9. Yhteystiedot puhelimet. Huoneen hinta alkaen 1 625.25 RUB. Palvelut WiFi, pysäköinti, sauna, ulkouima-allas, internet, autonvuokraus, hieronta, hissi, terassi, Savuttomia koko, Tenniskenttä, ulkouima-allas on avoinna ympäri vuoden, sisäuima-allas on avoinna ympäri vuoden, yksilöllinen sisäänkirjautuminen, pysäköinti, WiFi on saatavilla koko ajan.

Keittiö. Sota hotellille, TV-sarjoille (STS): Premiere, Ilmoitus, Final Season, Date Premiere, Kaikki projekti, näyttelijät, roolit, valokuva

Aparthotel Dream kaupungissa Svetlogorsk, Kaliningradin alueen arvostelut, hinnat, kuvat

Kala hotellit ja majoitus. Kalojen sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia kala

Mustanmeren helmi, Adlerin virkistysolosuhteet, valokuvat, hinnat ja varaus

Huoneistoja Moskovassa ja Pietarissa kiinnittämään huomiota

Haluat löytää sen kannattavaksi investoida kiinteistöjen SPB investoida asunto-ostosten valon kompleksissa.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.