Criman Ak: n huoneistot ovat hämmästyttävä tilaisuus elää kehittyneessä mikrodistrict Sochissa ja samalla läheisyydessä merelle. Tämä Business Class Complex sijaitsee ensimmäisellä rannikolla! Merelle - vain 150 metriä!

Äidin mikrodistrict, jossa Aparthotel "Crimean" sijaitsee, katsotaan olevan yksi optimaalisesta elämästä. Kehittynyt kotitalousinfrastruktuuri, hyvin hoidetut ja erinomaiset kuljetukset luovat mukavan ympäristön elämään ja levätä! Julkisen liikenteen pysäyttäminen 50 metrin päässä talosta. Lähellä on rautatieasema ja spa-avenue, jonka varrella Sochin keskustassa on 5-7 minuuttia, Adler 20-25 minuuttia.

Myydään eri ulkoasuilla, alkaen pienistä studioista 26 neliömetriä. metriä ja päättyy tilavilla kaksi- ja kolmen makuuhuoneen huoneistoissa jopa 60 neliömetriä. metriä. Voit valita täsmälleen tällaisen alueen, joka sopii sinulle. On myös mahdollista tupakoida useita huoneistoja.

Yhden makuuhuoneen huoneistot ovat 196, kahden huoneen - 44, ja niissä on parveke ja panoraamanäkymät merelle tai vuorille. Kaikki huoneet on esitetty ilman sisustusta, mikä tarkoittaa, että voit tehdä sisäisen sopivan makuun ja mieltymyksiisi.

Kompleksissa on nopeat hiljaiset lastin matkustajahissi. Talon alue on suljettu ja se on vartija, ja voit päästää irti lasten leikkipaikka, jotka ovat ehdottomasti vakuuttuneita heidän turvallisuuteensa. Erityisvyöhykkeillä grilliin ja virkistysalueelle voit järjestää iltoja ystävien ja perheen kanssa, ja maanalainen ja maanpintainen pysäköinti säästää sinut pysäköinnin ongelmasta, joka oli ja pysyy melko tärkeänä Sochissa.

Kaikki talon viestinnän (vesihuolto, jätevesi) ovat keskeisiä, myös asennettu oma kaasukäilmähuone. Kompleksissa on kuituoptinen ja kaapelitelevisio.

Huoneistohotelli "Crimean" Tämä on 12-kerroksinen monimutkainen ylellinen huoneisto, joka sijaitsee Mamaican mikrodistrictissa 150 metrin etäisyydellä merilinjasta.

Mukavuudestasi kompleksi sijaitsee täysin suljetulla ja suojatulla alueella, jonka avulla sinun ei tarvitse huolehtia oman omaisuutesi tilasta. Myös vieraille ja asukkaille suunnitellaan maanalainen ja pysäköinti, joka on tärkeä erityisesti kesällä.

Myytävänä huoneistot ovat saatavilla ilman sisustusta johdetuilla yhteysyksiköillä viestintäjärjestelmiin. Lämmitysjalan tarjonta suoritetaan rakennuksen katolla sijaitsevasta omasta kaasukaportion huoneesta.

Huoneisto tarjoaa lasimaalauslasit, jotta voit täysin nauttia näkymistä meren rannikolle.

Sijaintialueella liikenneverkko ja infrastruktuuri ovat hyvin kehittyneet, joten voit elää tai rentoutua maksimaalisen mukavuuden avulla.

Monimutkaiset ominaisuudet:

Lentokenttäkuljetus. Lentokenttäkuljetuspalvelu on saatavilla lisämaksusta. Sitä voidaan pyytää seuraavassa vaiheessa. Ranger lentokentälle

Osta asunto asuntolainalle monille tänään saavuttaa tavoitteen. Opimme oikein arvioida asuntolainan kustannuksia ja ymmärtää, että asuntolainan kiinnostavaksi ja päävelan määrä, asunnon hinta kasvaa tarpeeksi menettämättä rahaa.

Sochi, huoneistot ovat hyvin kunnossa. Ja Adlerissa ja talvella, kuten lähellä Olympic Park, Red Polyana, Rose Farm. Monet ihmiset, jotka tulevat talvella ratsastamaan lumilaudat ja hiihto.

Tosiasiallisesti indusoi vieraille, ei edes puhu ääneen. Täydellinen ilmapiiri on todella ikimuistoisia näyttökertoja.

Criman Breeze täyttää ylellisen hotelli-segmentin korkeimmat vaatimukset. Elite Residence "Crimean Breeze" tärkein etu on erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja.

Jokainen huvila on rakennettu tiettyyn moderniin materiaaliin, ja niille on ominaista tilavuus, valon tilavuus, alkuperäinen sisustus, runsaasti kotitalouskohteita. Kunkin huoneen ikkunoista ja parvekkeista voit katsella kauniita maisemia Krimin vuoristosta, merestä ja ikivihreistä puistoista.

ja asuinalueen alue sijaitsee kahdeksan erillistä huvilasta "Swallow", "Seagull", "Masha", "Corals", "Yanochka", "NADYA", "Verocka" ja "Anuta", sekä virkistyskeskus "kylä", johon kuuluu ulkouima-allas, merivesi, kauneuden ja terveyskeskus "La Fontana", jossa on lämmitetty uima-allas, kuntokeskus, baarit ja ravintola "Piazzetta" sekä kolme keskushuoneistoa Näytä terasseja.

Mutta tärkein asia on pengertävä, joka ei ole yhtä suuri koko rannikolla krimikan rannikolla. Erityinen tyylikäs merenranta elämäntapa.

Tyylikäs ravintola, Piazzetta Hotel "Crimea Breeze" on viinikellari ja 24h-ravintola-alueen eurooppalaisen ja venäläisen keittiön ruokia. Astioita voi nauttia terassilla, josta on näköala Mustanmerelle ja Crimean vuorille. Buffetaamiainen tarjoillaan joka aamu La Melodia -ravintolassa.

Hotellissa on kuntosali, sisäuima-allas ja useita urheilualueita. Hotellin "Crimean Breeze" -hotellin asiakkaat voivat rentoutua saunassa, turkkilaisessa ja porealtaassa, tilaa hieronnan ja yksinkertaisesti rentoutua aurinkoterassilla merelle päin. Lapset ovat hauskoja lasten klubissa Lego Schoolin kanssa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Pension Alushta ruoan ja oman rannan kanssa
Osta huoneistoja Pietarin kehittäjältä

Laquopolis Grouprequo tarjoaa ostostään St. Petersburgista kehittäjältä edulliseen hintaan.

Hotellit Mustanmeren kahdelle päivälle 2021
Majoitus, ruoka, viihde, rantahinnat vuodelle 2017

Joissakin huoneissa on terassi tai parveke. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ja yksityisen pysäköinnin paikan päällä. Huoneissa on taulu-tv.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Apartments Caucasus, Anapa

Vuokra 1 huone Huoneisto vuokrattavana Anapa, ylätie, 151k1. Huoneistot sijaitsevat Kaukasuksen asuinalueella, Sanatoria-nykyisellä Anapa-alueella, lähellä Pioneer-mahdollisuuksia, lähellä merta, TVIL Apartments 960914

Aquarium Hotel 3 * - Venäjä, Sochi - Hotellit

Arvosana Pietari huoneistoja, 35 asuinpaikat rankingissa

Osta huoneistoja uudessa rakennuksessa Pietarin keskuspiirissä Cyan 3 asuinalueelle. Pienimmät huoneistot ovat 19 m. Asuntojen myynti asuinalueilla Keski-alueella Pietarissa 6,08 miljoonaa ruplaa.

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Palvelujen tarjoaminen asiakkaan alueiden päivittäiseen puhdistukseen, joka sijaitsee Moskovan osoitteissa, ul. Rodionovskaya,

Aparthotel Kurkinon insinööripäällikkö Pro-In-In-In-Service Yhtiö FGAU OK SHEREMEETEEVSKI, palkka 50 000 60 000 hieroa.

Cancuna Hotellit - Hotelli varaa, Hotellit, Cancun Hotellit

Hotel Kutuzov Apart Hotel, Syktyvkar, Venäjä

Kutuzov Huoneistohotelli Kutuzov Apart 3-tähden huoneistohotelli Kutuzovin sijaitsee lähellä muistomerkki työvoiman kunniaa, 5 minuutin ajomatkan päässä Eternal Glory Memorial.

Etsi hotelleja
Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Apartments Coastal Quarter Hotel Complex Imereti

Lämmin ja viihtyisä huoneisto Tomskin keskustassa 1690 päivää. Kävelyetäisyydellä pl. Novobornaya, Tomsk City Hall, TSU Yliopistot, TPU, Tusur, Sibgmu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Kuten erilleen, Pietari, Venäjä

Hotelli Kuten Apart kaupungista St. Petersburg Täysi tietoa hotellin sijaintien Sijainti kartalla, hotellipalvelut, kuten Apart, huonevarauskomitea 0.

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Hotellit Cherepovets

Apart Hotel Aparthotel Cherepovets

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Uusi huoneistohotelli ilmestyy Ligovskin Prospectin hätätilanteessa

Huoneistohotelli Empire on Ligovsky näkymä kaupungin sijaitsee Pietarissa, 2,4 km Anna Ahmatova Museum ja 2,7 km Faberge Museum.

Osta asunto Pietarissa Metro Lomonosovskayassa ilman välittäjiä

Yli 533 tarjoaa ostaa asunnon Pietarissa ilman välittäjiä. Mainokset Myynti huoneistojen Pietarissa lähellä metroa Lomonosovskaya, jossa on kuvauksia, valokuvia, hintoja ja yhteyksiä myyjiä.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Yllätysmyyjän sijasta hotellikompleksi

Tietokannamme esittelee valmiita ja valmistettuja uusia rakennuksia Moskovassa ja Moskovan alueella. Asuntojen ajankohtaiset hinnat ja niiden suunnittelu kehittäjältä. Valokuvat esineistä, sijainti kartalla, toimitusaika.

Hotellit Adler - Hinnat

Aparthotel Marshal Omsk Kvartirale

Aparthotel Marshal ul. Marshal Zhukova, s. 1541, OMSK Huoneistojen myynti uudessa rakennuksessa kehittäjältä. Hinnat Arvostelut Rakentaminen. Kuva Kvartirale.

Ilmoitus №11158244 - 5-huoneen huoneiston myynti uudessa rakennuksessa Omskissa, ul. Marshal Zhukova 154 K1, 240. m².

Aparthotel Matisse, Sochi, Venäjä

AK Matisse. Sochi, piirikeskus Aparthotel Matisse sijaitsee Sochin kaupungin sydämessä merisataman ja talviteatterin välillä. Matisse's Apartment Complex on klubin tyyppi talo. Suljettu yksityinen alue maisemasuunnittelulla ja suihkulähteellä. Ak Matisseissa on vain 56 huoneistoa. Tämä tarjoaa yksinoikeuden ja poikkeuksellisen naapuruston. Rakennus itsessään erottuu ainutlaatuisella kiinteistösi Sochin arkkitehtoniseen tyyliin. Rakennuksen julkisivu tehdään barokkityylillä. Tämä arkkitehtoninen tyyli on peräisin Italiasta 1600-luvun lopulla, ja se tuli maamme Kreikasta. Tilavat salit ovat täysin erotettu marmorilla. Kaksi portaat maaliskuu, hissi. Ak Matissein jokaisessa kerroksessa sijaitsee 7-10 huoneistoa. Vähimmäisalue on 24,6 m2, enintään 81 m2. Kaikki huoneistot, joissa on pre-trigteer, pysyi vain maalata seinät. Kylpyhuoneissa lattialla oli luonnollinen marmori. Huoneistoissa on kätevä suunnittelu ja tyylikäs näkymät ikkunoista subtrooppisille vihreille ja merelle. Korkeat katot saavuttavat 6 metriä ja luovat tunteen tilaa ja vapautta huoneistossa. Oma rahastoyhtiö, joka tarjoaa concierge-palveluja. Tämä palvelu sisältää esimerkiksi päivittäiset ja kotitalouksien välineet, esimerkiksi siivous huoneistoissa, vaatteiden hoito, kukka toimitus ja lahjat, taksin tilaus tai taulukko ravintolassa. Alueella on yksityinen puutarhuri, pyöreä kellon turvallisuus. Nousevat hinnat jokaisen 5 varatun huoneiston jälkeen vähintään 15 000 ruplaa. M2: n kanssa. Tässä tarkastelussa näytämme asuntojen suunnittelun, kerro meille yksityiskohtaisesti monimutkaisesta monimutkaisesta. Lentämme myös quadcopterin esineen yli. Jos tarvitset asuntoa Sochi-palvelussa, niin AK Matisse, ehkä, ei ilmeisin vaihtoehto. Jos harkitset kiinteistöjä Sochissa virkistys tai investointi, tämä kohde on täydellinen. Tämä johtuu AK Matissein sijainnin ainutlaatuisesta, pienten nestemäisten layout, korkea viimeistely. Huomaathan myös, että ostosten ostoa tässä uudessa rakennuksessa Sochissa, voit heti päästä omistusoikeuden. Lisäksi kiinnitykset alkavat tulevan kuukauden aikana. Asunnot Sochi in Ak Matisse Nestemäinen kiinteistö Sochi Elitclass. Suosittelemme sitä hankintaan.

Aparthotel Dream, Anapa | Kehittäjien virallinen sivusto

Huoneistohotelli unelma Anapa Gk Ugra -hintaan Sivustolla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksesta, asuntolainasta, uusista rakennuksista

Aparthotel Dream, Anapa New-Build Class Comfort, Britannian kehon pihan perushinnat yhtenäisen myynnin virallisella verkkosivustolla.

Parhaat edulliset hotellit Avsallar 4 * Tähteä

Aparthotel Dream

Dream Aparthotel sijaitsee rauhallisella alueella Svetlogorsk keskustassa. Asiakkaille tarjotaan ilmainen pysäköinti, ilmainen pääsy WiFi-verkkoon ja maksulliseen siirtoon.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

AK Mirror 2 AK Peilari 2 Sochi, Keski, Opetus, 5

Arvosana 55 Osta Apartment in Mirrore Apartment Complex keskustassa Sochi Sochi virallisella verkkosivustolla. 1 Hinnat alkaen kehittäjä 2 Laadukas kuva 3 Kaikki suunnittelu, arvostelut

pää

Apart Hotel Vorontsovsky Mishor Crimea Olosuhteet, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut

Aparthotel Park Avenue in Coreza Kaikki tiedot Valokuvaa, Hotellien sijainti kartalla, kaikki palvelut Aparthotel Park Avenue, huonevaraukset ilman maksua.

Hotel Imereti Apart, Quarter varattu Sochi Virallinen varauspaikka. Yena 2021 hoitoon. Ura. TD. Kiviä. ENGLANTI. Tzybi. Riisi kesällä ja uudenvuoden kustannukset.

Kohta

Suosittu

Dagomys Hotellit 2021 merenrannalla: hinnat hotelleja ensimmäisellä rivillä ruokaa, uima-allas tai yksityinen ranta

Aparthotel Krymsky

Aparth Hotel Crimean Elite Residential Complex. Asunnot kehittäjältä.

Parhaat hotellit kohteessa Belek lapsille

Taustaa Asunnot, Krasnaya Polyana, Sochi Hotel Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Aparthotel Sunny Forest sijaitsee Svetlogorskissa, PRD. MAYSKY, D. 9. Yhteystiedot puhelimet. Huoneen hinta alkaen 1 625.25 RUB. Palvelut WiFi, pysäköinti, sauna, ulkouima-allas, internet, autonvuokraus, hieronta, hissi, terassi, Savuttomia koko, Tenniskenttä, ulkouima-allas on avoinna ympäri vuoden, sisäuima-allas on avoinna ympäri vuoden, yksilöllinen sisäänkirjautuminen, pysäköinti, WiFi on saatavilla koko ajan.

Keittiö. Sota hotellille, TV-sarjoille (STS): Premiere, Ilmoitus, Final Season, Date Premiere, Kaikki projekti, näyttelijät, roolit, valokuva

Aparthotel Dream kaupungissa Svetlogorsk, Kaliningradin alueen arvostelut, hinnat, kuvat

Kala hotellit ja majoitus. Kalojen sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia kala

Mustanmeren helmi, Adlerin virkistysolosuhteet, valokuvat, hinnat ja varaus

Huoneistoja Moskovassa ja Pietarissa kiinnittämään huomiota

Haluat löytää sen kannattavaksi investoida kiinteistöjen SPB investoida asunto-ostosten valon kompleksissa.

Asunnot Moskovassa ja Moskovan alueella - Est-A-Tet

Osta Apartments Pan tai katoamat

Mikä on asunto ja mitä he eroavat Estitet Apartmentsista edustaa huoneistoluetteloa Moskovan asuinrakennuksissa ja Moskovan alueen kuvaus, esineet, saatavuus, kustannukset, suunnittelu

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

SkyRent24 Aparthotel Moscow City Virallinen verkkosivusto, osoite, yhteystietoluettelo. U.

Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros Moskova Koko tieto Kuva hotellista kartalla, palvelut Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros, huonevaraus Komissio 0.

Mitä Pluses saa asuntojen vuokralaisia, kun huoneistohotelli sallitaan BN-sanomalehtien markkinoiden pysyvä rekisteröinti. U.

Rehellinen kuva arvostelu Aparthotel Anis Monarch Khoroshsky Hotellit, jotka saapumisen jälkeen sinun täytyy piilottaa pitkään ei ole niin ...

Ranta luostari saarella - ehdokas

Huoneistohotelli Sufroju Lesnaya

Huoneistot Metsätalous Huoneisto Lesnoy Dvorin vieraat Yuzhnoshalinsk voi jäädä metsään pihalla asuntoja. Saatavilla on pesutupa, lentokenttäkuljetus ja huoneenpuhdistus.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.