Rakennusyritys "Rostinveststroy" - perustettiin vuonna 2014, joka ei estänyt tällaista lyhyttä ajanjaksoa SOCHI: n rakentamisyritysten johtavista asemista ja luodaan luotettavaksi kehittäjäksi ja valloittavat luottamuksen yli tuhat Ostajat monista kaupungeista Venäjä.

Rostinvestroy LLC käyttää kehittyneitä kansainvälisiä hallintotasoja, jotka takaavat menestyvän liiketoiminnan kehittämisen ja kiinnittämään luottamuksen kumppaneihin ja asiakkaisiin.

Yhtiön ensisijainen alue on korkealaatuisen, modernin asuntoluokan mukavuuden ja liiketoimintaluokan rakentaminen ja myynti sekä esineiden rakentaminen eri tarkoituksiin Venäjällä.

Rostinvestroy UK arvostaa sen mainetta, arvostaa rahaa ja asiakasaikaa. Yhtiömme tekee yhtiön kokemuksemme ja henkilöstön, nykyaikaisen laadun rakentamisen teknologioiden ja korkean suorituskyvyn laitteen käyttö - tämä mahdollistaa aiemmin määritellyt kohteet projektin dokumentaatiossa ja korkealaatuisella.

Esitämme huomionne Aparthotel "Crimea", joka sijaitsee saman nimisen kadulla äidin mikrodistrictissa. Asunnon ostaminen tässä uudessa rakennuksessa on kannattava rahamäärä. Suotuisa paikka, meren läheisyys, mielenkiintoinen hinnoittelupolitiikka on ilmeisin edut. Tarjoamme tutustua monimutkaiseen Lue lisää!

Asunnot alue vaihtelee 25: stä 87 m2: een. Kaikki ehdotukset erotetaan huomaavalla suunnitteluratkaisuilla sekä erinomaiset lajin ominaisuudet. Asuntojen ikkunoista, lomakeskuksen kodikkaat kadut sekä SOCHI - Marine Acquelationin tärkein nähtävyys!

Criman AK: ssa voit ostaa sekä pienen kodikas studio että tilava kolmen huoneen huoneisto, joka tulee täydelliseksi vaihtoehdoksi suurille perheille. Sopivan vaihtoehdon valinta pitäisi perustua vain toiveihisi. Pienet huoneistot puolestaan ​​voivat olla erinomainen vaihtoehto virkistys.

Asuntokompleksin erottuva ominaisuus on omakohtainen sisäinen infrastruktuuri, joka tekee majoituksesta todella miellyttävä ja mukava. Sen alue on suljettu ulkopuolisille ja se on suojattu, siellä on pysäköintitilaa koneille, pelille ja urheilualueille. Vapaa-alueita.

Architectural Solution Allits LCD "Krymsky" alueen alueen alueen kokoelman taustalla. Alueen maisemasuunnittelu ja hänen puutarhanhoito täydentävät täydellisesti itse talon esteettistä. Kaikki keskeiset viestintäjärjestelmät on yhdistetty, lastin matkustajien hissejä asennetaan sisäänkäyntiin.

Vaiheessa saavutettavuus kompleksista on ehdottoman kaikkea, mitä voi vaatia mukavaan elämään: kaupoista ja apteekkeista lääketieteellisiin keskuksiin. Lähin pysäkki on 50 metrin päässä kompleksista. Julkinen liikenne kävelee aamulla ja hyvin myöhään illalla. Merelle, vain 5 minuuttia hieman askeleen.

Suuri ilo kertoa parhaimmista tarjouksista monimutkaisessa ja valitse kannattavin vaihtoehto sinulle!

 • katu: Krimin, 44/10, sochi
 • Square: 25. - 60. m2
 • vähimmäishinta per m2: 153617
 • Vähimmäishinta: 5054000
 • Microdistrict: Mamaka Alareunat
 • Asuntoluokka: Yritys
 • Rakennusvaihe: rakennettu, toimitetaan
 • Toimituspäivä: 2020
 • Suunnittelu Vaihtoehto: FZ-214 , Oikeus <
 • Etäisyys merelle: 150 m
 • Rakennustyyppi: Monolith-kehys
 • Lämmitys: Kattilatila
 • Huoneistojen määrä Myynti: 24
 • Kaasu: Kyllä
 • kiinnitys: Mortgage mahdollinen
 • Sähkö: kytketty
 • Asennusolosuhteet: erikseen
 • Vesihuolto: keskus
 • viemäröinti: keskus
 • Lisämuuttaja: hissi, maisemasuunnittelu, kaupallinen neliö

 • (105524 kävijät)
 • (11975 kävijät)
 • (9104 kävijät)
 • (5831 kävijät) <
 • (343 kävijää)

Valikko

 • Center Sochi, Centering Center. Lomakeskuksen etsintä huoneisto Class de Lucssin asuinalueella Ylellinen sisustus30. 4. 021 11:51:00
 • Host, Matsestul. Esaulenco Elite 5 makuuhuoneen huoneisto, jossa on design-korjaus ja huonekalut arvostetulla alueella Sochi29: n arvostetulla alueella. 4. 021 11:58:00
 • 16 Center Sochi, keskityskeskus. Elite-huoneiston myynti suunnittelija korjaus28. 4. 021 15:48:00
 • Center Sochi, Center 354000Per. Sulje 2-tason kattohuoneisto Premier-luokan asuinrakennuksessa. 4. 021 13:01:00
 • 1/1) Sochi, Center 354000Per. Tallenna ylellinen huoneisto ylellisessä talossa Sochi20: ssa. 4. 021 11:04:00
 • Center Sochi, Center 354000ul. Rosue yhden makuuhuoneen huoneisto Roses Streetillä. neljä. 021 12:14:00

Uudet videotiedot

Searrent Crimean tarjoaa majoitusta Sochi, 2. Commodation on varustettu ilmastointi ja taulu-tv kaapelikanavilla, täysin varustettu minikeittiö, jossa on ruokailutila ja oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, jossa on hiustenkuivaaja . Ivyera Park on 9 km: n päässä Aparthotelista, kun taas Sochi Winter Theatre on 11 km: n päässä hotellista.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Keittiö. Sota hotellille, TV-sarjoille (STS): Premiere, Ilmoitus, Final Season, Date Premiere, Kaikki projekti, näyttelijät, roolit, valokuva
Aparthotel Dream kaupungissa Svetlogorsk, Kaliningradin alueen arvostelut, hinnat, kuvat

Kala hotellit ja majoitus. Kalojen sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia kala

Mustanmeren helmi, Adlerin virkistysolosuhteet, valokuvat, hinnat ja varaus
Huoneistoja Moskovassa ja Pietarissa kiinnittämään huomiota

Haluat löytää sen kannattavaksi investoida kiinteistöjen SPB investoida asunto-ostosten valon kompleksissa.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Osta Apartments Pan tai katoamat

Mikä on asunto ja mitä he eroavat Estitet Apartmentsista edustaa huoneistoluetteloa Moskovan asuinrakennuksissa ja Moskovan alueen kuvaus, esineet, saatavuus, kustannukset, suunnittelu

Asunnot Moskovassa ja Moskovan alueella - Est-A-Tet

SkyRent24 Aparthotel Moscow City Virallinen verkkosivusto, osoite, yhteystietoluettelo. U.

Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros Moskova Koko tieto Kuva hotellista kartalla, palvelut Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros, huonevaraus Komissio 0.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Mitä Pluses saa asuntojen vuokralaisia, kun huoneistohotelli sallitaan BN-sanomalehtien markkinoiden pysyvä rekisteröinti. U.

Rehellinen kuva arvostelu Aparthotel Anis Monarch Khoroshsky Hotellit, jotka saapumisen jälkeen sinun täytyy piilottaa pitkään ei ole niin ...

Huoneistohotelli Sufroju Lesnaya

Huoneistot Metsätalous Huoneisto Lesnoy Dvorin vieraat Yuzhnoshalinsk voi jäädä metsään pihalla asuntoja. Saatavilla on pesutupa, lentokenttäkuljetus ja huoneenpuhdistus.

Ranta luostari saarella - ehdokas
Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Lomahuoneisto Lomonosova 10.

Aparthotel on Lomonosovin näköala kaupunkiin ja ilmainen Wi-Fi sijaitsee Krasnojarsk 2 km: n päässä A.S.-nimisen Krasnojarsk Draamasta

Mountain View - Alennukset kuponki Moskova Biglion

Niille, kuten kuukaudessa Yes Aparthotel, St. Petersburg, Venäjä TripAdvisor

Kyllä Huoneistohotelli Niille, jotka haluavat uusia arvosteluja, valokuvia ja parhaat tarjoukset Yes Aparthotel on tripAdvisor.

LCD

LCD pystysuora rohkeudella SU 308 osoitteessa 2. Murinsky Ave., 36 Pitkäaikainen. Et Pietari.

Huoneistohotelli pystysuora rohkeutta Täysi kuvaus asuinpaikasta, tarjoaa myydä huoneistoja huoneistohotelli pystysuorassa rohkeudella.

Viihtyisät huoneistot Metro Parnasissa, Pietarissa

Vertaile hotelleja Parnass Metro Pietarissa 40 tarjouksista. Varaa verkossa 910 s. Per päivä kuva, kuvaus, arvostelut, luokitukset, yhteystiedot

Kyllä Huoneistohotelli St. Petersburgissa Sosialistisella kadulla

Tutustu kaikkiin nykyisiin uutisiin ja artikkeliin LCD Kyllä, Pietari, Shuvalovo-arvoinen alue, Ho Chi Minhina UL Sunteroton portaalista. W.

Krupskaya Factory Sosialistinen liitteenä oleva Apart-hotelli - Rakennusuutiset Pietarissa - Kanoner

Arvostelut Naumov Aparthotel 3 Moskova

Kaikissa huoneistohotellin huoneissa on televisio ja oma kylpyhuone. Huoneistohotelli Naumov sijaitsee Moskovan keskustassa. Ilmainen Wi-Fi on saatavilla yleisissä tiloissa. Hotellin sisätila on sisustettu historiallisessa tyylissä.

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya

Lepojen ominaisuudet Nebuga

Hotellit Neboga Hinnat, arvostelut, valokuvia, yhteystietoja, osoitteita. Luettelo kaikki hotellit Nebuga. Nopea verkossa varaus hotellit. Hinnat Nebuga-hotellit alkaen 200 ruplaa.

Lavicon Apart Hotel Collection 5 * (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.
Tämä numero on!

Huoneistohotelli Nevsky 78, Pietari hinnat, arvostelut, varaa online

Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Aparth Hotel Nevsky 78 kohteeseen Pietari Pietariin parhaaseen hintaan KAYAK. Huoneet alkaen 1519.

Asuntolaina voitolla. Invest Hotel

Virallinen sivusto, talot ja uutiset PLG Pietarista

Toukokuu 2021. LCD PRO. Asuntojen oldity hinta 1. ja 5. miljoonaa ruplaa kehittäjältä, virallisesta verkkosivustosta, ulkoasusta, rakentamisesta, määräaikoista asuinrakennuksen toimittamiseen. Olevallisuus Kehittäjä Plaza Lotus Group.

Home Native

Huoneistohotelli Nizzassa

Varaa huoneistoja Nizzassa alhaisimmalla hinnalla, laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja. Valinta ja online-vuokraus erinomaisista huoneistoista ranskalaisessa Nizzan kaupungissa.

Hotellit, joissa on lämmitetty uima-allas Gelendzhik

Miksi Petersburgers ostaa huoneistoja

Massatietoisuuden sanan huoneisto liittyy usein ylellisyyteen. Itse asiassa tänään tätä määritelmää kutsutaan halveksi majoitukseksi, joka ei myöskään ole asumista, oikeudellisesti.

Asunnot Nova Aleksevskaya Alekseevskin alueella ja suunnittelussa. Katso 34 Kuvia LCD Nova Aleksevskaya Moskovassa Canyon2

Kohta

Suosittu

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Asunnot New Arbatissa kirjassa LCD. Voit lopettaa kampanjan

Arbat Stars keskustassa hallinnollisessa huoneistossa 54 alkaen 62. m Hinta 43. 5 miljoonaa ruplaa. Kehittäjä Baltic Construction Companyn virallinen verkkosivusto. Arvostelut 3. Kuva 60. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Kesällä 2020 mennessä huoneistohotelli ja kahvila aukeaa uudessa maailmassa: Grodnots näytti rakennushankkeen - Grodno Blog S13

Elena Elena New Light Liman, Venäjä Kuvaus hotellista, hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevaraus

Cafe on uusi valo valaistumisravintolan metrotodistuksen esitteessä, jossa on huoneistohotelli Kyllä valaistumisen Avenue, jolla on oma kasvihuone ja leipomot. Valikossa eurooppalaiset keittiöt, pasta, pizza. Middle Check 7001500 ruplaa. Työaika PNVS 9002300. Muut parkkipaikka, aamiainen, yritysten omistajat, Wi-Fi, juhlat. Poshadorosin paikan päällä voit varata pöydän, jätä arvostelu, selvittää osoite ja katso kartta

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Ahotel.com Aparthotel Officer, hotelli, Pietari, Venäjä

Aparthotel Officer, Metro Spasskaya, Sadovaya, Admiralteyskaya, Sennaya Square, Area Admiralte, Pirogov Alley Kaikki kuvat ja arvosteluja Zoon.ru. Yhteystiedot.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Aparthotel Olympic Park, Adler, Venäjä

Jokaisessa huoneistossa on taulu-tv ja täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, liesi ja vedenkeitin.

Omega Yalta - Osta huoneistot ja huoneistot - Criman Riviera

Apartments ja Omega Hotel kaupungissa Yalta

Aparthotel Omega Hotel Yalta Kaikki tiedot Valokuvat, sijainti hotellien kartalla Aparth Hotel Omega, huonevarauskomissio 0.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Family Aparthotel Phoenix kaupungissa Ordzhonikidze, Crimea

COASIS pystysuorassa Etelä-Highway 4 huoneistosta 15. 5 m Kustannukset 3 9 miljoonaa ruplaa. Kehittäjän Becar Asset Management Groupin virallinen verkkosivusto. Arvostelut 11. Kuva 73. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Verkko Mini Hotellit tunnissa Moskovassa, Tunnit - hotellit, halvat huoneet yöllä ystäville

Ahotel.com Park City Aparthotel Park City Aparthotel, Aparthotel, Krasnojarsk, Venäjä

Päivittäinen ja tunti vuokrat Asunto St. Petersburg Pietari. Huoneistohotelli City Park. Päivittäinen vuokraus Pietari City Park Apartments Apartments Apartments Peter

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.