Vanhin Internet-painos liikematkustajille, jotka edustavat matkustus-, lomat, kaikenlaisia ​​matkailu- ja matkailuja. Sivusto sisältää tietoja osista: Kaupungit ja maat, alueet, kylät, suurlähetystöt, ilma- ja rautateiden aikataulut, taksi, hotellit, hotellit, majatalot, hostellit, mini-hotellit, ravintolat, kahvilat, klubit, saunat, teatterit, museot ja paljon muuta. Lisätietoja

Hotel sijoitus ja arvioinnin sisällön on oltava merkityksellisiä seuraavalle matkoille, ja tälle toimitamme takaisin 36 kuukautta.

Review voi jättää vieraan varaamalla majoitusta Booking.comin kautta ja pysähtyi varatulla sijoittelulaitoksella. Tämän säännön ansiosta tiedämme tarkalleen, että kaikki palautteemme on kirjoittanut todelliset vieraat. Kuka voi paremmin kertoa muille ilmaisen aamiaisen, ystävällisen henkilökunnan ja hiljaisen huoneen, mitkä ovat asiakkaita, jotka olivat vakuuttuneita tästä omasta kokemuksestaan?

Haluamme jakaa kanssamme näyttökertoja - sekä positiivisia että negatiivisia käyttäen muutamia yksinkertaisia ​​neuvostoja.

Tietoja palautteesta Uskomme, että asiakkaiden arvostelut ja vastaukset majoitustilojen edustajilta näyttävät erilaisia ​​mielipiteitä ja auttaa asiakkaita tekemään päätöksiä valittaessa majoitusta.

Lähestymistapa arvioihin

Meillä on mahdollisimman pian julkaistava kaikki koko palautteen tarkistaminen riippumatta siitä, onko se negatiivinen tai positiivinen edellyttäen, että se on tarkistanut Booking.comin sääntöjen noudattamista. Näytämme myös lähetetyn tiedon tilan.

Käytämme samoja sääntöjä ja standardeja koko käyttäjän sisällölle sekä asiaankuuluvat vastaukset esineiden edustajilta.

Uskomme, että käyttäjien ja esineiden edustajien mielipiteet eivät tarvitse kommentteja. Emme ota huomioon objektiivisuuttaan. Booking.com - Vain jakelukanava kommentteja vierailta ja kumppanit.

Arvostelujen säännöt ja standardit

Näiden sääntöjen käyttö Ja haluamme varmistaa, että koko perheelle sopiva käyttökelpoinen sisältö näkyy Booking.comissa. Samaan aikaan emme halua rajoittaa kriittisten lausuntojen ilmaisunvapautta. Ne edustavat arvoa riippumatta emotionaalisesta väristä.

Kommentit pitäisi olla matkalla. Hyödyllisin palaute on yksityiskohtainen ja auttaa muita tekemään onnistuneempia ratkaisuja. Älä lisää henkilökohtaisen, poliittisen, eettisen tai uskonnollisen luonteen huomautuksia. Mainostiedot poistetaan. Kommentit Booking.com on lähetettävä asiakkaiden tukeen tai kumppaneihin.

Huoneistohotelli "Petersburg" sijaitsee Cheboksaryssä, 13 km: n päässä Olympic-stadionista ja 11 km: n päässä Moskovan ostoskeskuksesta. Hotellin huoneissa on taulu-tv ja oma kylpyhuone. Suihkukaappi, a Hiustenkuivaaja ja ilmaiset kylpytuotteet. Joka päivä Petersburg Aparthotel "Petersburg" tarjoillaan aamiaisen valikossa. Huoneissa on grillausmahdollisuus. Hotel "Petersburg" - Cheboksaryn kansainvälinen lentokenttä on 17 km: n päässä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Varaukset lähistön hotellit
Huoneistot tai huoneisto mitä ero

Vain viime vuoden aikana huoneistojen osuus Petersburgin kiinteistöjen kokonaismäärästä on kasvanut 4-8, analyytikot sanovat. Joillekin kannattavasta investoinnista he ostavat vuokrata. Muut moderni tapa elää mukavuutta eikä ylikuormitusta. Kerromme ja näytämme, miten se näyttää.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?
Asunto Smart Apart.

Huoneisto St. Petersburgin vuokraus, varaus. Vuokra Asunnot St. Petersburg Arvostelut, hinnat. Huoneisto halvalla. Page 11.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Aparthotel Cherepovets Cherepovovet Kuvaus, Hinnat Multi

Huoneistohotelli Cherepovovet in Cherepovets, Huone huoneet alkaen 2380 r., Rating 8., 31 arvostelua, Park Street 30. Hintavertailu. Arvostelut. Hotelli on kartalla ja panoraama. Tai hallitukset ilman komissiota

Parhaat hotellit kohteessa Rooma 4 tähteä. Täydellisimmät tiedot. Hotel Lunetta, Hotel Imperiale, Hotel Barocco, Hotel Artemide, sekä äärettömyys.

Hae Tag Hotel varajäsen

Talo 1210, apulaiskadulla yksityiskohtaisella maantieteellisellä kartalla Sochi 2021 haulla. Satelliitti online- ja offline, 3DPanoras Yandex, Google, 2GIS, Bing, OpenStreet, maarekisterikarttojen EGRN. Kuvia ympäristöstä. Läheiset organisaatiot.

Parhaat hotellit + Uima-allas Popovka (Crimea). Luokitus. Top 5 vuonna 2021

Hotel Diazhavu Pyatigorsk, Kuva, Kuvaus, Virallinen verkkosivusto 2021 Totrip.info Tietoa Portal matkailusta, matkailuista, kaupungeista, nähtävyyksistä, virkistäytymisestä ja hoidosta virallinen sivusto totrip.info

Hotel Deja Nu, Hotellit Venäjä, Krasnodar Territory, Punainen Polyana hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Asunnot Dombare, vuokrata huone pitkän aikavälin vuokra

Hotel Aparthotel Top in Dombaya Tiedot Sijainti kaupungin hotellien kartalla, kaikki palvelut Aparthotel Vesind, huonevaraus ilman maksua.

Pension - Sverdlovsk Alueellinen Oncology Dispencary Gauz Soda
-T | A-Hotel Fontaká 3 *

Täydellinen luettelo hotelleista Rostovenadon

Aparthotel Dobroslawa Apart Hotel Apart Hotel Dobroslavia sijaitsee 650 metrin päässä Memorial Complex Kumzhenskaya Grove -hotellista ja tarjoaa 24h-vastaanottoa ...

Lomahuoneistot Dubai 5 tähden hotellit, Restosi kohteeseen UAE Moskovasta Pegasus Tourist

Apart Hotel Duet Loppu vuonna 2021 Ilmoitus 19540

Odotamme sinua huoneistomme Hotel Duet merellä

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Aparthotel Avenueapart Dybenko, m. Street Dybenko

Avenue Apart Apartment Build Complex Complex Complex Nadybenko BPS Development Company osti RFKICS: n suurimman osan projektista.

Parhaat hotellit Sochi ????: Mitä hotelli haluat valita ????

Hotellivaraukset Aparthotel Estetit

Hotel Este sijaitsee Sochi, 200 metrin päässä Sochi-sirkuksesta, 450 metrin päässä Mustanmeren rannikolla ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Sochi Arboretumilta. Se tarjoaa ilmaisen ...

Apart Hotel Peter Crimea Evpatoria Keski-Evpatoria

Huoneistohotelli on Koroskova 66 tähteä Crimea, Evpatoria, ul. Koroskova, 66. Hinnat 2021. Hotellit Ranking ja kuvaus. Valokuvat, Asiakkaiden arviot, Hinnat ja sijainti kartalla.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Hotel Europa Hotel, Anapa, Venäjä

LCD Europe Anapa sijaitsee Anapa-kaupungin Pioneer Avenuen alueella. Residential Complex Europe on uusi rakennus ANAPA: ssa kehittäjältä. Euroopan asuntokompleksi perustuu monoliittiseen tekniikkaan ja se on eristetty mineraalivillalla. Voit ostaa Apartments in LCD Europe Anapa sivustolla kehittäjän kehittäjien yhdistyksen virallisella verkkosivustolla. Asunnot LCD Europe: ssä Anapa-kehittäjältä. Myyntiosasto. Hallitse halpoja huoneistoja. Elite monimutkainen Mustanmeren rannikolla Anapa. Kaikki ajankohtaiset hinnat sivustolla.

Konakovskin alueella laittoman hotellin työ ei estä Covid-19: n epidemiaa - sanomalehti

Hostellit kohteessa Evpatoria hinnat 2021, varaus halpoja, arvostelut

Lähin catering laitokset, joissa voit herkullisesti syödä ja olla hauskaa. Ensimmäinen kaupunki ruokasali, ul. Vallankumous, ...

Tiedosto: Pavlovsk. Villa Miranda02.jpg - Wikigid Wikivayage Travel Guide
Pilgrimage matka Divevo ja Murom 3 päivää

Aparthotel Docklands.

Tocklandsin kehittämisen tilan aattona allekirjoitti franchising-sopimuksen, jonka mukaan Aparthotel Docklandsissa. Amily on Vasilyevsky Island avaa koveltavan sivun.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Yalta Hotellit Hinnat 2021 Varaa lomahotelli

Sadan metrin päässä Mustamereltä on hotelli, joka viittaa lomakeskukseen Livadia Ghintsovsky. Kesäkuusta syyskuuhun hän avaa ovet lepäämiskaupungilla Yaltan ja sopii niille, jotka haluavat rentoutua kaupungin vilskeestä ja suurista megaciteedeistä.

Uusi rakennus Aparthotel

Uusi rakennus Aparthotel Kyllä, Moskova, Moskovan alue Domofond.ru

LCD Aparthotel Kyllä, Moskova, Mitino. Kehittäjän hinnat. Kuvaus, kuvat, arvostelut.

Hotel Europe Ekaterinburg

Huoneistohotelli Eurooppa Osta asunto

Lepää Hotel Family Alley Apart Hotel Miass, Venäjä Tour Operator Leads -ryhmistä. Pikahaku retkiä. Edullisia hintoja. Mukavat olosuhteet. Retkiohjelmat. 8 800 7004365.

Kohta

Suosittu

First Aparthotel, Tomsk - Hotelli Hinnat, arvostelut, valokuvia, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Huoneistohotelli Atlantstiti Adler Official Hinnat 2021, Valokuvat, arvostelut, varaus

Anatolin huoneistohotelli, jossa on ilmainen yksityinen pysäköinti, sijaitsee Sochin keskustassa, 300 metrin päässä Sochi State Circusista ja 2,8 km: n päässä Rivieran rannalta. Huoneet ovat saatavilla ...

Punainen Polyana, levätä lasten kanssa vuosina 2019-2020. Halvat loma lapsen kanssa Krasnaya Polyana.

Huoneistohotelli Herzen, Moskova. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Herzen's Aparthotel sijaitsee Tverskaya Moskovan alueella, joka on 30 minuutin päässä Sheremetyevo-lentokentältä. Tämä hotelli erottaa sen rakennuksen

Dagomys Hotellit 2021 merenrannalla: hinnat hotelleja ensimmäisellä rivillä ruokaa, uima-allas tai yksityinen ranta

Historiallinen eurooppalainen standardi hotelli. Huoneistohotelli Iris.

Aparthotel Chief Apart Otel Glavny Asunnot Sadgorodissa sijaitsevat 1.4 km: n päässä Kozitsky-museosta ja tarjoaa aurinkoterassi ja parkitusverho.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel Globe in Moskovan matkailuvaatiot ja kuva huoneista. Osoite, puhelin ja virallinen verkkosivusto Globus

Vuokraa huoneen hotellin Globus lähellä ICC, Metro VDNH: n vieressä Moscow VDHH 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Village Kuchugury

Mountain Eagle levätä uudessa maailmassa

Varaustiloja hotelleissa, lennolle ja Crimea-lennolle. Yksityisten asuntojen vuokraus asuntojen, talojen, mökkien ja yksityisen sektorin Crimeassa. Kauden hinnat 2018. Siirrä palvelut.

Lepo Novofyodorovkan yksityisellä sektorilla ilahduttaa kaikki hinnat kauden 2021 ja sijoittelun ehdot, hotelli

Mountain Glade, Estestom

Vuori Glade tarjoaa majoitusta vuonna Estosadok, 800 metrin päässä Krasnaja Poljana hiihtokeskus ja 2,9 km: n päässä Allseason Mountain Resort Rosa Khutor. Ilmainen WiFi on saatavilla ...

Administer Hotellit

Apartments Aparthotel Mountain Flower, Red Polyana. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Mountain karuselli on 10 minuutin ajomatkan päässä. Mountain karuselli on itsepalvelumajoitusta sijaitsee Red Polyana 10 minuutin ajomatkan päässä Mountain Carousel hiihtohissiä. Huoneistot on sisustettu lämpimillä väreillä ...

Hotellit Pyatigorsk ilman tähtiä (mini-hotellit ja yksityiset hotellit)

Hotel Aparthotel kasvot Venäjän alueet Kuvaus, hinnat Multi

Kaikki käyttäjästä Grani Aparthotel Pietarissa Korteriin. U vahvistetut hinnat, rakennuskurssi, kuvaus, sijainti kartalla, kuva ja uusien rakennusten suunnittelu, kehittäjän yhteydet.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.