Tietoja uusista näkemyksistä investoinnista, kamppailua hotellin asiakkaalla, nousevat trendit Pietarin markkinoilla, sekä tiimin itsevalinnan merkitys huoneistohotellissa, puhui kirjeenvaihtajan haastattelussa "Kommersant" Kuznetsovskaya Myyntipäällikkö Apart Hotels Valon Marina Stozhev.

Analyytikot sanovat, että vuonna 2023 Pietarissa sijaitseva huoltohuoneisto ylittää Pietarin laadukkaiden hotellien huoneet. Tuketko tätä lausuntoa?

- On olemassa mahdollisuus, että näiden kahden segmentin sulautuminen voi tapahtua - hotellit ja erillis-hotellit?

- Mielestäni markkinoiden rakentaminen tapahtuu pikemminkin. Esimerkiksi huoneistoissa on keittiötilat. Hotellihuoneessa ei ole tällaista klassista versiota. Näin voit houkutella uusia asiakkaita markkinoille, mieluummin samanlaisen asuinmuodon. Lisäksi huoneistohotellissa on rikas-infrastruktuuri. Se on sellaisenaan, en näe täällä.

- Puhutaanpa paikoista. Kuinka luulet olemaan erillään hotelleja lähitulevaisuudessa kaupungin nukkumisalueilla? Tai jotkut muut paikat näyttävät ominaispiirteisiin vain mahtuu Apart Hotels?

  • Studios - 480 kpl.
  • Yksi huone - 240 kpl.
  • Kahden huoneen - 46 kpl.
  • Kolmen huoneen - 2 kpl.

Huoneistot Aparthotel "Start"

Huoneistohotelli "Aloitus" rakennetaan Pietarin Nevskin piiriin osoitteessa: ul. Varfolomeevskaya, d. Kehittäjä on rakennusyritys Spring LLC.

Uusi huoneistokompleksi koostuu kolmesta erillisestä rakennuksesta, jotka on yhdistetty ensimmäisessä kerroksessa. Rakennukset pystytetään tiili-monoliittisen tekniikan avulla, kompleksin korkeus on 13 kerrosta. Jokaisella rakennuksella on nimi: "River", "Azure" ja "järvi".

Huoneistohotelli "Start" on palvelualan monimutkainen, joka on suunniteltu yhteensä 768 yksikköön. Pohjakerroksessa on vastaanotto, 24 tunnin vartiointi ja ravintolat, kaupat, kuntosali ja henkipalvelut: kuivapesu ja pesula. Apartment-hotellin juttuja on varustettu, järjestää virkistyspaikkoja ja asentaa pieniä arkkitehtonisia muotoja. Puutarhanhoito suoritetaan.

Huoneiden myynti valmistetaan Exoru-tilillä. Aparthotelin "Start" rakentamisen loppuunsaattaminen on suunniteltu 1 neljännekselle 2023.

Infrastruktuuri ja liikenteen esteettömyys

Apart-Hotel "Start" on suunniteltu lyhyen aikavälin majoitukseen pienissä studioissa, joten sosiaalisen infrastruktuurin saatavuus ei todennäköisesti ole kovin kiinnostunut vieraista, vaikka siellä on myös lastentarhoja ja kouluja . Pääset niihin, asuntojen asukkaat on annettava tilapäinen rekisteröinti.

Myymälöissä ja viihdettä varten löydät ne lähellä metroa "Lomonosovskaya". Lähin ruokakauppa Aparthotel "Start" on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Asunnon mukavuudessa ensimmäisessä kerroksessa annetaan elämän kauppoja ja palvelua. 25 minuutin päässä "Alusta" ovat kaksi kauppakeskusta - "Alex" ja "satelliitti". Jälkimmäinen lupaus avata lähitulevaisuudessa, joka tarjoaa asukkaat pääsyn kauppoihin, kuntokeskus, jossa on uima-allas, lasten leikkihuone, ravintolan sisäpiha ja elokuvateatteri.

Kehittäjä keskittyy siihen, että "alku" rakennetaan äskettäin luotuisen Ivanovo-puutarhan reunaan, joka tarjoaa lasten pelaamista ja urheilualueita. 10 minuutin kävelymatka perustaa Oktyabrsky-stadion. 20 minuutissa voit kävellä puistoon. Babushkina, 30 minuutissa - Navan ranta.

Hinnat ja suunnittelu Aparthotel "Start"

Projektin erottuva ominaisuus - parvekkeiden puuttuminen. Studiot ovat enimmäkseen standardia, pitkänomaisia, mutta on myös tilavia paljon yli 30 m2. Kahden huoneen huoneissa on suuret keittiöt, ja jokaisessa huoneessa on 2-3 ikkunaa. Myös kehittäjä lupaa suurennettuja ikkunan aukkoja ja lisääntynyt äänieristys. Osa huoneista menee Ivanovo-puutarhaan.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Çà òòàòûåòòíòòòòòòòòîîîññññêòîîñññêñêêêêêêêêêêêêàêêêêêêêàêêêêêêêààààààààààààààà - îàéí -ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍIèèè IRN. U.
Sunny Ailig

Asunnot Sochi alkoi olla halvempia. Kannattaa ostaa niitä

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Missä Moskovassa ostaa Loftparts and Apartments Red Arrow, Studio 12, LCD Silver, Citimix ja kyllä ​​Botanica

Toukokuu 2021 Secret Customer LCD Red arrow Avaho.ru todellinen tieto uudesta rakennuksesta. Kaikki edut ja hinnat, reaaliset hinnat asuntojen asuinpaikassa Red Boom suoraan myynnin toimistosta. Riippumaton katsaus ja asiantuntijan tarkistaminen uusissa rakennuksissa Moskovan ja Moskovan alueella

Administer Hotellit

Toisistaan ​​kysymys. Projektin investointi OTPPLG on arugattu, on perustettu smolny

Viiden tarina-kompleksi sijaitsee 32 huoneistoa, julkinen alue, jossa on kauppoja, kahviloita, toimistoja sekä sprumtoria uima-altaalla.

Aparthotel

Rehellinen katsaus Aparthotel Studio MoskovskyStudio Moskova kehittäjä RBI PKN

Studio Asuntojen vuokraus Hotel Pystysuuntaisen hotellin virallisella verkkosivustolla sijaitseva Pietarissa. Hotellimme tarjoaa huoneita eri mukavuutta varten.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Hotel Svetlana Aparthotel Sochi. Viralliset hinnat 2021.

Aparthotel Nimi Svetlana sijaitsee Sochi, ul. Dzhigitskaya, d. 71a. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 098 ruplaa. WiFi, internet, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Lämmitys, WiFi-ilmaiset, Savuttomia koko, Ilmastointi, Osoitettu tupakointialue, Lemmikkieläimet sallittu, Lemmikkieläimet sallittu, WiFi saatavilla kaikkialla.

Huoneisto Svetlogorsk - Rent Apartments Svetlogorsk, hinnat

Huoneistot Old Town Apartments, Svetlogorsk. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Eliza on asunto Svetlogorskissa, joka sijaitsee Alt Platzin uudessa rakennuksessa, Svetlogorkin historiallisen keskustan sydämessä. Se tarjoaa majoitusta valoisissa huoneistoissa parvekkeella, nukkumaan, ruokailualueella ja oleskelualue.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Kyllä Technopark Aparthotel Office of Office ilman palkkioita bargain-hinnasta CBRE

Huoneistohotelli Kyllä Technopark Apartments of Apartments of GK Pioneer. Arvostelut, monimutkainen arvostelu. Hinnat, suunnittelu kehittäjän virallisesta sivustosta.

Ravintola - Hotelli

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Hotel Hiljainen lahti on kodikas hotellikompleksi, joka on rakennettu vuonna 2021. Sijaitsee Blue Bay, Gelendzhikissa. Lähin hiekkaranta on 350 metrin etäisyys. Yksinkertainen askel voidaan voittaa 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Top 3 parhaat nuoret Marmaris Turkissa

Point of Comma Apartment Apartments. Moskova. Hinnat 2021.

Virallinen verkkosivusto varaus hotellit DOT Spaniwn Apart. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean.

Apartments Oma, Moscow varaus Vashothersin kautta

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on täysin varustettu minigulate. Point-pilkulla sijaitsevat huoneistot, joissa on ilmastointi ja taulu-tv.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

Side Apart Hotel TurkistotEdiformeriForesmies. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Minta Apart Hotel Aparthotel Tourit, Hight, Valokuva ja kuvaus Hotel Tour The Tour The Minta Apart Hotel Aparthotel 3 alkaen Poehalisnnami. A.

Hotelli Arviota Isabella Apart 3 * (Alanya)

Matkailijan menneisyydestä sai Hotel Companyn Prisk Hope

2 tähden matkailutalous sijaitsee 4 km: n päässä Ostankino Tenerbashni ja 1,5 km Vdnhista. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen Wi-Fi: n alueilla.

LLC Apart Hotel
Parhaat hotellit Istanbul 3 tähteä Sultanahmet-alueella

Asiantuntijat kertoivat huoneistoista eri huoneistoista

Pietarissa tänään toteutetaan useita tusinaa hankkeita, joita kehittäjät on merkitty aparthoteliksi. Neliömetrin hinta tällaisissa uusissa rakennuksissa on hieman alhaisempi kuin alueen keskiarvo, joka houkuttelee ostajia. Olipa osto suotuisa tulevaisuudessa, arvioiden asiantuntijat eroavat toisistaan.

Asun huoneistossa - aikaisemmin minulle tällainen asuminen ei edes ollut olemassa. Kun etsin huoneistoa vuokralle, minua rakasti Pietarin Moskovan alueella - se on erittäin vihreä, jossa on laaja keinot, kehitetty infrastruktuuri, puistot ja kaukana keskustasta. Kuva: BN. u alkaa etsiä asumista vain metroaseman Moskovan ja tähden alueella, tajusin, etten voinut nähdä minua budjetissani (20-23 tuhatta)

Ohjeet miten ja missä varata asuntoa ulkomaille

Mikä on ero huoneistoista säännöllisestä huoneistosta, jonka vero on velvollinen maksamaan omistajia ja mitä rajoituksia asettaa tällaisen kiinteistön oikeudellisen perussäännön. Kaikki ja vastaan.

Huoneistot: erot asunnosta, ammattilaiset, haitat

Asunnot ja huoneisto Mikä ero

Selvitä, mikä ero asunnon ja huoneistojen välillä on helpompaa ja kannattavampaa elää. Edut ja haitat, majoitusominaisuudet, käyttötarkoitukset ja verovelat.

Avoimet työpaikat toimivat Moskovassa ja Moskovan alueella

Uudet avoimet työpaikat Huoneistohotelli Moskovassa. Vapaa ja nopea haku 960 000 avoimesta työpaikasta. Täysi, ajallinen ja osittainen työllisyys. Kilpailukykyinen palkka. Tietoa työnantajista Moskovassa. Aloita uusi ura juuri nyt

Varaus Valencia Apartments takaa parhaan hinnan ilman palvelumaksuja ja ilman välittäjiä. Valencian Valencian, Espanjan 99 huoneiston mukaan tarjoamme usein suuria alennuksia jopa 45 ja erikoistarjouksia. Standardin kaksinkertaisen ja kolminkertaisen lisäksi on myös nelinkertainen, viisipaikka ja kuusivuode.

Kohta

Suosittu

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

LCD Valo Kehittäjä Lemminkainen Virallinen sivuston valikoima asuntoja, suunnittelu ja hinnat ...

Apart Complex Valo Valo Developer Lemminkyainen, varastossa 273 erilaisia ​​lankkuja ja hintoja, Pietari, Frunzen District, ul. Salova, 61, valaistu ja

VALO-projektin tiimi

Huoneistojen kompleksin kehittäjä Valo LLC Gals ilmoitti asuntojen siirron alkuvaksi omistajille.

Huoneistohotelli Variant N17, Pietari - Hinnat Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Apartments Variant V56, Pietari

Valuuttahinnat lepoa varten variantissa N17, Rossiañanct Petersburg, vuonna 2021. Kuva huoneista, matkailun arvostelut, luokitus ja kuvaus variantti N17

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Sakvoyuzh

Myytävänä huoneistot Aparthotelissa Seuraava, yksi parhaimmista komplekseista Vasilyevskin saarten huoneistosta 25-80 neliömetriä. M. M maanalainen pysäköinti 80 autolle suljettu alue, vartija, maisemapiha.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Apart Complex Start Studio ja Mikään paitsi Studios Secret Ostaja Kiinteistöt St. Petersburg Living.ru

Huoneistot LCT aloitushinnat 1,1 miljoonaa ruplaa, alue 18 m2. Suunnittelu, arvosteluja, valokuvia, asumissuunnitelmia ja asuinrakennuksen rakentamista.

Spa Crimea, Spa-hotellit, Spa-keskukset tarjoavat vapaapäiviä, elpymistä ja hoitoa Crimeassa.

Kuinka kasvoi Aparthotel pystysuorassa metsässä hinnassa ja valmiudessa

Valikoima Retkiä Salekhard-hotellille Vertical Russia St. Petersburg Osta kiertue hotelliin pystysuora parhaaseen hintaan 2021 lento

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

LCD aloittaa aloitushinnat Huoneistoista PSK: n kehittäjän virallisesta verkkosivustosta, arvosteluista, valokuvista, Suunnittelusta. W.

On jo pitkään unelmoinut ostaa asunnon uudessa rakennuksessa tämän sivun Parnass-metrolla, kaikki tämän alueen LCD kerätään.

SMARTETURISTS. FRF - varauspalvelu kannattaville kierroksille verkossa, ostamalla kiertueita verkossa Moskovasta kaikkiin suuntiin

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Huoneistohotelli sijaitsee näkyvästi Mustanmeren rannikolla ja on monimutkainen useiden uusien rakennusten monimutkaisia ​​huoneistoja, joissa on kehittynyt infrastruktuuri ja korkea palvelun taso. Kehitetty infrastruktuuri, suljettu alue, leikkipaikka, puistoalue, oma uima-allas ja mukava ranta, joka sijaitsee 200 metrin päässä.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.