Uudet rakennukset, puhtaasti siisti, vartija, kaikki mitä tarvitset majoitusta, kätevästi läheltä lähiympäristöä, lähellä maata julkisen liikenteen, hyvä puisto ikkunoiden alla. Miinus: pysäköintipaikkojen puute, pitkät odotukset hissi, ohut seinät, on melko poistettu metroasemasta

Se on melko kaunis, puhdas ja viihtyisä)) Ei kaukana teistä, koska sinun ei tarvitse etsiä piha-alueita. Mielenkiintoinen uusi suunnitelma. Mutta tässä vaiheessa kaksi valtavaa miinoja: ensimmäinen on mahdotonta laittaa auto (ja asettuu klo 20.00). Ei ole täydellinen rakenne. Tässä yhteydessä lauantaina ja sunnuntaina aamulla minulla oli hyvä hyvä, upota itsesi teknisen prosessin ilmakehään perforaattoreiden ja porausten äänien alla.

Asunto ja talo

Karina: Talo luovutettiin joulukuussa papereille, itse asiassa luovutettiin kesällä (nämä ovat työntekijöiden sanat). Olin yksi ensimmäisistä avaimista, talo ei ollut valmis asettumaan. Elena: Talo toimitettiin ajoissa. Tatiana: siirretään ajoissa. Andrei: Talo toimitettiin ajoissa. Todellinen, hankintavaiheessa Petersburgin kiinteistöjen edustajat ilmoittivat 1. vuoden ajan edellä mainitun sopimuksen, kuten superyrityksen ja kaikki nopeasti rakentamaan etukäteen. Alexey: Talo siirtyi ajoissa.

Kaikki ovat tyytyväisiä asuntoon tai sinulla on kysymyksiä? Kuinka nopeasti kehittäjä ratkaisi heidät?

Karina: Kaikki on hieno, asunto otti asiantuntijoita. Elena: Asunto vastaa sopimuksen kaikkia osa-alueita. Ennen allekirjoittamista hyväksymistä, se on jopa pesty. Tatiana: vastaa. Andrei: Asunnot luopuivat täydellä viimeistelyllä, kaikki kuten kaikkialla, halvimmat kiinalaiset materiaalit, keskimmäisen suuri taso. Alexey: Ollakseni rehellinen, en tiedä, koska en hyväksynyt.

Onko jotain, joka lupasi tehdä kehittäjä, mutta ei täyttänyt?

Karina: Kiitos, että Yleensä valmis! Elena: Ei. Tatiana: Ensimmäisen kerroksen salit eivät vastaa aluksi ilmoitettua. Apartment-hotellissa on tärkeää. Andrei: Kaikki sopimuksen mukaiset lupaukset toteutettiin. Alexey: Ei.

Onko sinulla takuupaikat asunnon institultion jälkeen? Jos on, kuinka nopeasti ne ratkaistaan?

Karina: Ei. Elena: ei syntynyt. Tatiana: Virheet korjataan itseään, on hyödytöntä yhteyttä kehittäjälle. Andrei: Kun Frost oli huurteessa uudenvuoden vapaapäivillä, kaikki talon asukkaat kohtasivat ongelman kaksinkertaisen lasitetun ikkunan huonon asennuksen, ne ovat voimakkaasti daruled heistä. Tästä huoneista oli vakava lämpöhäviö. Ratkaisin kehittäjän kehitystä 1,5-2,5 kuukautta. Kuinka laadullisesti päätti - sanoa, kunnes satutan, koska Tällaisia ​​vahvoja pakkasia ei ollut. Alexey: ei syntynyt.

Sisätilat: tärkeimpien, portaiden laatu, hissillä on kameroita? Onko suojaustoiminto? Onko alue uudelleen täyttynyt? Onko leikkikentät?

Karina: Ei ole paikkaa pysäköidä, ei ole parkkipaikkaa. Kone on valettava metrolla joko puistossa. Elena: Pysäköinti Ongelmia: On vähän paikkoja, ei ole vielä maanalainen pysäköintialue. Tatiana: Huonoja asioita, hyvin. Andrei: Pysäköinti lähellä talon, ei ole maksettuja paikkoja. Kun tulen illalla, vaikka pysäköintitapauksessa ei ollut ongelmia. Alexey: Pysäköinti on, se sopii minulle.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Pietarissa, vuoden 2020 lopussa kerrosta hotellihuollon määrä kasvoi 64% ja esineiden maahantulon määrä huolimatta Coronaviruksesta säilyi vuoden 2019 tasolla.
Mikä on Aparthotel

Valikoima ja varaus hostellit pitkäaikaiseen majoitukseen. Nämä edulliset mini- ja hostellit tarjoavat palvelujaan pitkäaikaiseen majoitukseen.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa
Apart Hotel Prestige Rossia Sanctureterburg Regirtsanct Petersburg. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Apart Hotel Prestige, Hotellit Venäjä, Pietari alue, Pietari hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Scarfin virallinen verkkosivusto Pietarissa.

Mitkä ovat huoneistohotellit ja mitä he eroavat perinteisestä hotellista. Tällaisen asuinrakennuksen kilpailuedut. Mitä palveluja ja mahdollisuuksia tarjotaan

Pitkäaikainen vuokraus Apartment-monimutkainen Valo Metro Bukarestissa

Huoneistohotelli perheen koti, Venäjä Krasnodar Territory, Archpripovka perheen loma perheen talo

Hotel Apartments Family Okeg St. Petersburg 2Zvetieth Hotel. Hotellissa on noin 5 km keskustasta, Aparthotel Family Food tarjoaa ulkouima-altaan sekä baarin. Täällä tarjotaan myös kuljetus lentokentältä,

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Apartments Aparthotel North Wind, Pietari. Varaukset, arvosteluja, kuvia Tourist.ru

Aparthotel North Wind St. Petersburg on testihotelli. Huoneistohotelli North Wind tarjoaa majoitusta yhdellä 6 huoneesta, jolta on näköala puutarhaan, lähellä Trinity Cathedral.

Resort Chelyabinsk Region House Chalet O. Mityaeva

Hotel Aparthotel Chalet kaupungissa Shakhti Kaikki tiedot Valokuva hotellin sijainti kartalla, kaikki palvelut Hotel Aparthotel Chalet, huonevaraus.

Huoneistohotelli Chalet
Rothenberg kutsui hotellin avauspäivänä Putin Palace Gelendzhikissa

Arkady Rothenberg kutsui itsensä Gelendzhikin palatsin edunsaajiksi

Yrittäjä kertoi, että se aikoo kääntää kartanon Aparthoteliin

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Kaupungin huoneistohotelli.

Aparthotelin keskustassa Venäjä, Smolensk, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Morskoy Apart-Hotel Sochi, Sochi, Venäjä

Aparthotel Chernomorskaya

Hotel Velvet Seasons Sochi odottaa vierailleen. Valtava määrä huoneita on neljä neljäsosaa meren varrella.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Uusi rakennus Aparthotel Kyllä Marata, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru

Huoneistohotelli Kyllä Marata, ul. Sosialistinen, d. 21, Vladimirin alue, Pietari, GK Pioneer, Ligovsky Prospect, Vladimirin alue, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru. Suunnittelu, hinnat, määräaika uusien rakennusten toimittamiseen.

Tietoja yrityksistä Sokroma.

Sokroma Group on yksi Venäjän suurimmista ilmakehän Aparton verkostoista. Hotel85: n vuokrausaste keskimäärin vuodessa kustannuksella 15 markkinoiden yläpuolelle. Kokenut joukkue

Administer Hotellit

Vuokraa huoneisto Pietarissa Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä

Tarjoamme vuokrata kahden makuuhuoneen huoneistoja ja studiohuoneistoja Pietarin Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä vuokrata tai pitkään

Hotellit Adler - Hinnat
Huoneistohotelli, mikä on ero asuinrakennusten

Unver Galata Apart Istanbul

Vertaile hotellin hinnat Istanbul Aparthotelsissa. Arvostelut ja luokitus, kuvaukset, huoneet.

Çà òòàòûåòòíòòòòòòòòîîîññññêòîîñññêñêêêêêêêêêêêêàêêêêêêêàêêêêêêêààààààààààààààà - îàéí -ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍIèèè IRN. U.

Sunny Ailig

Asunnot Sochi alkoi olla halvempia. Kannattaa ostaa niitä

Administer Hotellit

Missä Moskovassa ostaa Loftparts and Apartments Red Arrow, Studio 12, LCD Silver, Citimix ja kyllä ​​Botanica

Toukokuu 2021 Secret Customer LCD Red arrow Avaho.ru todellinen tieto uudesta rakennuksesta. Kaikki edut ja hinnat, reaaliset hinnat asuntojen asuinpaikassa Red Boom suoraan myynnin toimistosta. Riippumaton katsaus ja asiantuntijan tarkistaminen uusissa rakennuksissa Moskovan ja Moskovan alueella

Viiden tarina-kompleksi sijaitsee 32 huoneistoa, julkinen alue, jossa on kauppoja, kahviloita, toimistoja sekä sprumtoria uima-altaalla.

Kohta

Suosittu

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Rehellinen katsaus Aparthotel Studio MoskovskyStudio Moskova kehittäjä RBI PKN

Studio Asuntojen vuokraus Hotel Pystysuuntaisen hotellin virallisella verkkosivustolla sijaitseva Pietarissa. Hotellimme tarjoaa huoneita eri mukavuutta varten.

Hotel Svetlana Aparthotel Sochi. Viralliset hinnat 2021.

Aparthotel Nimi Svetlana sijaitsee Sochi, ul. Dzhigitskaya, d. 71a. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 098 ruplaa. WiFi, internet, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Lämmitys, WiFi-ilmaiset, Savuttomia koko, Ilmastointi, Osoitettu tupakointialue, Lemmikkieläimet sallittu, Lemmikkieläimet sallittu, WiFi saatavilla kaikkialla.

Huoneisto Svetlogorsk - Rent Apartments Svetlogorsk, hinnat

Huoneistot Old Town Apartments, Svetlogorsk. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Eliza on asunto Svetlogorskissa, joka sijaitsee Alt Platzin uudessa rakennuksessa, Svetlogorkin historiallisen keskustan sydämessä. Se tarjoaa majoitusta valoisissa huoneistoissa parvekkeella, nukkumaan, ruokailualueella ja oleskelualue.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Kyllä Technopark Aparthotel Office of Office ilman palkkioita bargain-hinnasta CBRE

Huoneistohotelli Kyllä Technopark Apartments of Apartments of GK Pioneer. Arvostelut, monimutkainen arvostelu. Hinnat, suunnittelu kehittäjän virallisesta sivustosta.

Ravintola - Hotelli

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Hotel Hiljainen lahti on kodikas hotellikompleksi, joka on rakennettu vuonna 2021. Sijaitsee Blue Bay, Gelendzhikissa. Lähin hiekkaranta on 350 metrin etäisyys. Yksinkertainen askel voidaan voittaa 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Top 3 parhaat nuoret Marmaris Turkissa

Point of Comma Apartment Apartments. Moskova. Hinnat 2021.

Virallinen verkkosivusto varaus hotellit DOT Spaniwn Apart. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

Apartments Oma, Moscow varaus Vashothersin kautta

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on täysin varustettu minigulate. Point-pilkulla sijaitsevat huoneistot, joissa on ilmastointi ja taulu-tv.

Hotelli Arviota Isabella Apart 3 * (Alanya)

Side Apart Hotel TurkistotEdiformeriForesmies. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Minta Apart Hotel Aparthotel Tourit, Hight, Valokuva ja kuvaus Hotel Tour The Tour The Minta Apart Hotel Aparthotel 3 alkaen Poehalisnnami. A.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.