Tänään asuntojen valinta lyhyille ja pitkille matkoille, niiden tavoitteesta riippumatta, on vain valtava. Pitkäaikainen jätti ne ajat, kun ilmaus "ei ole paikkoja" hotellissa oli varsin tavallinen tilanne. Nyt ehkä vastakkaisen luonteen ongelma on majoitusvaihtoehtojen valinta, joka on helppo kadota. Hotellien, hotellivaunujen hotelleiden lisäksi hotellia, hotelleja, on myös Apart-Hotel Market. Mikä se on? Ja mikä vaihtoehto on parempi valita - huoneistot tai hotellihuone? Tarkastellaan tilausta.

Huoneistojen edut ja haitat

Asuntojen tärkein ja tärkein etu on viihtyisä, kodin sisustus. Huoneistot eroavat hotellin standardihuoneesta pääasiassa keittiön kulman läsnäolosta ja usein jopa täydellinen keittiö. Tämä on ensimmäinen. Toinen on tilanne, sisätilojen muotoilu on mahdollisimman lähellä modernin kodikkaan kodin kotitunnusta. Erinomainen esimerkki - Viihtyisät huoneet, joissa on keittiö, miellyttävä kodin sisustus.

Toinen etu huoneistossa hotellin edessä on rento ilmapiiri. Vähemmän fuss, pienempi liikenne, vähemmän melua ja ihmisiä.

Lisää majoitusta huoneistossa edellyttää mahdollisuutta toimia, jotka ovat yleensä mahdotonta hotelleissa. Voit esimerkiksi kutsua vieraita huoneesi numeroon.

Neljäs etu - maksaa. Pääsääntönä asunto maksaa halvempaa kuin samanlainen hotellin parametrit. Pitkällä aikavälillä majoitus, hintaero voi olla välttämätöntä.

Usein huoneistot on suunniteltu tiettyyn vieraille. Tämä voi olla esimerkiksi perheen erillinen-hotelli - tässä tapauksessa infrastruktuuri keskittyy lapsiperheisiin. Tai Aparth Hotellit majoitusvaihtoehdoissa. Tällaisissa hotelleissa on asianmukaisia ​​palveluja - konferensseja, neuvotteluja, useita lisäpalveluja ja niin edelleen. Esimerkiksi nämä muun muassa sijaitsevat myös täysin, että liikematkoilla voi olla ratkaiseva tekijä.

On vielä lisätä, että huoneistot voivat olla erinomaisia ​​ja jopa parempia vaihtoehtoja hotellin klassiseen huoneeseen.

Hotel

Edut ja haitat

Huoneistoon verrattuna hotellia pelataan monilla tekijöillä. Erityisesti hotellin huoneissa ei ole keittiöitä, ja usein jopa minimaaliset keittiötarvikkeet. Useimmissa tapauksissa et edes voi juoda kahvia aamulla huoneessasi.

Lisäksi hotelleissa, hotelleissa ja hostelleissa, erityisesti liikenteessä, se on tyypillistä hotelleista suosittuja matkailukohteita. Hyvä sijainti tietenkin, etu. Mutta suuri määrä usein muuttuvia vieraita voi olla huomattava haitta.

Hotellin majoituksen kustannukset ovat yleensä korkeammat, jos verrataan eri vastaaviin palveluihin, sijaintiin ja huoneistohotellin tasolle.

Asunto tai hotellihuone?

Ye's Aparthotel -verkon toimintajohtaja Anna Vaal - Apart Hotel Marketista ja sen kehityksen näkymät.

- Kaiken kaikkiaan vaikutti samalla tavalla kuin kaikki liiketoiminta-alueet, mukaan lukien hotelli-segmentti. Aluksi havaittiin majoituspalvelujen kysynnän voimakas lasku rajojen sulkemisesta, liikkuvuuden vähenemisestä maassa. Pandemia paljasti kirkkaasti erinomaisen omaisuuden erillisestä hotelleista - upea joustavuus, mahdollisuus rekisteröintikilven nopeuttaa nopeaa reformointia vaativissa vuokratyypeissä ja palvelumallin uudelleenjärjestelyssä. Se oli joustavuus, joka tarjosi erillis-hotellien vakauden ja auttoi poistumaan kriisistä mahdollisimman nopeasti.

- Mitkä ovat vuokraushuoneistot pandemiassa? Ovatko ne samat Moskovassa ja Pietarissa?

- Mitä uusia tarpeita esiintyi vuokralaisista pandemiassa? Miten rahastoyhtiöt reagoivat heihin?

- Tärkeintä on halu ihmisten eristämiseen ja turvallisuuteen. Ensimmäisessä tapauksessa liitetään viipymättä useita suuria toimitusyrityksiä huonepalveluun. Näin asiakkaat ovat vähentäneet yhteyksiä ulkomaailmaan minimiin. Luonnollisesti, varustettu kaikki verkosto hotellit, joissa on välttämätöntä yksilöllistä suojaa, esitteli lisää sanitaatiota.

Oli myös uteliaita innovaatioita. Esimerkiksi näimme, että kauko-alalla asiakkaat ovat lisänneet yksittäisten kokoushuoneiden kysyntää, joissa on kokouspalveluita ja muita toimistopalveluita. Uusissa tiloissamme esimerkiksi YE: n Marataan mahdollisuus tarjota tällaisia ​​palveluja etukäteen. Ye: n Hoshimina ja Ye Mitino - aikaisemmat hankkeet olemme luoneet tällaisia ​​työtiloja puolitoista viikkoa.

Palvelut annetaan ulkoistamissopimuksille

Asunnot, monet palvelut, jotka eivät liity suoraan majoitukseen tarjoamaan urakoitsijoita. Esimerkiksi Valo-kompleksilla on mahdollisuus hyödyntää sekä kuntokeskusta, uima-allasta että ravintoloita, kuten huoneistoja, kuivapesu, ruoanlähde ja muut. Ja esimerkiksi tavallisessa hotellissa, koko palveluilla on yksi henkilö - johtajan operaattori, riippumatta siitä, mitä organisaatiota näitä palveluja tarjotaan.

Aparthotelin rikoskoodin tehtävänä on varmistaa hotellien teknologiastandardien noudattaminen ja odotettu palvelutaso.

Hotel Technologies ovat joukko standardeja ja työmenetelmiä. Kun hotelli on nimetty kohteeksi - sillä ei ole väliä, tämä on huoneistohotelli tai klassinen hotelli, vieras tuntuu samalla tavalla.

Ylimääräisen palvelun epääminen

Useimmiten huoneistohotellit sijaitsevat 2 * ja 3 *. He ensinnäkin kannattaa hylätä kaikki vaatimukset, jotka johtuvat hotelleista ja huoneistoista 4-5 *.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019
Sotkuinen somov. Talvielokut

Dragon ja veroverot repäisivät ja metalliset kuten Lermontov Borodinossa, olimme hiljaa pitkään, se oli ärsyttänyt, taistelu oli odottanut, vilpittömästi vanhoja miehiä. No, olemme talvella huoneistot eivät uskalla, onko komentajat vieraita. ..

Dagomys, Hotellit, Varaa hotelli Dagomys, Hinnat 2017 Dagomysa hotellit
Kaikki hotellit kohteessa: Dagomys Catalog hotellit kohteessa Dagomis, hotelli varaukset, hinnat

Lepo on hyödyllinen ja mukava wellness-keskuksessa Dagomys 4 Sochissa. Todelliset hintamuutokset, Uusimmat valokuvat ja arvostelut Alean

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Lasten klubit

Lasten klubi Umka Alex Beach Hotel -hotellissa, hotellin monimutkainen Alex Beach, jossa on jonkin verran samanlaisen tason tavanomaisen perustamisen.

Matkailijoiden arvostelut Holidays Antalyassa. Ajaa vuonna 2021?

2021,

Halvat Sanatorion valinta DivnoMorskissa. Huoneen huoneen kiinteä folk-hinta 1600 ruplaa missä tahansa Sanatorissa.

Divnoomore Summer Syksy 2021 - Virkistys ja hoito, lepää lapsilla DivnoMorskin hinnat 2021, kupongit, eläke- ja sanatoriot P. Divnoomorskajan hinnat 2021 g, matkat levätä kylässä DivnoMorsko 2021, Resort Divnoomore Hinnat huoneissa 2021 G. | Kansainvälisten suhteiden keskus

Kovrovsky District Wikipedia

Park Hotel Dobrograd on toinen hinta ja saatavuus takuu. Parkotel Dobrograd sijaitsee kaupungissa Velikovo ...

Divnoomore Summer Syksy 2021 - Virkistys ja hoito, lepää lapsilla DivnoMorskin hinnat 2021, kupongit, eläke- ja sanatoriot P. Divnoomorskajan hinnat 2021 g, matkat levätä kylässä DivnoMorsko 2021, Resort Divnoomore Hinnat huoneissa 2021 G. | Kansainvälisten suhteiden keskus
10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Docklands Aparthotel StayforLong.

Aparthotel Docklands 4 Loft Style Vasilyevskin saarella. Huoneistot näkymät Nevan ja Pietarin suomalaisen lahden tai kaupunkimaisemien vedelle. Huoneistohotelli sijaitsee 2.1 km Stadium Gazprom Arena ja Siburin areenan monitoiminen kompleksi. Loftkvartal Docklandsin ikkunoista näkyy paitsi kaupungin tärkein stadion, mutta myös Euroopan Lakhta Centerin korkein rakennus, 462 metriä korkea. Lähellä kompleksia on metroasema Primorskaya, joka mahdollistaa lyhyen aikaa olla kaupungin sydämessä. Pulkovo-lentokenttä on 30 minuutin ajomatkan päässä. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen WiFi-verkon ja täysin varustetun keittiön. On oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, pesukone ja ilmainen wc-vuori. Kompleksin alue on maisemoitu ja varustettu vartioitu pysäköinti, leikkipaikka ja virkistysalue. Hotellin ensimmäisessä kerroksessa on ravintola My. Estie, joka tukee Loftkvartalin muotoisia ja tunnelmia. Vieraamme on tilausmahdollisuus ravintolasta huoneessa. Hotellissa on myös 24h-hypermarket-nauha kävelymatkan päässä Aparthotelista. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden vieraillemme mukavuutta.

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka

Häät

Häät linnassa on aina kaunis ja romanttinen tarina.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Hotel Dom Dehtereva Pietariin 1228 ruplaa.

Hotel House Dehtereva St. Petersburg on 3 tähden hotelli. Isakiyevskaya Square sijaitsee 1,1 km päässä Dehterevan talosta ja Subway Sennaya -aukiolta 150 metrin päässä hotellista. Lisää mukavuutta, vieraat

Eläkkeet vanhuksille Lugansk - Rakasteiden hoito

Keskustele yksityisen hoitokodin kanssa Leningradin alueella

Odessa Villa Goodissa yksityinen hoitotyö tarjoaa korkeat mukavuudet, laadukkaat lääketieteelliset palvelut ja integroitu hoito vanhemmille ihmisille.

Parkotel Ershovo.

Hotellit ja majoitus Vladimir alue. Majoitus Vladimirin alue. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Vladimirin alueella

Hotellin ihanteellinen Moskova - Mini-hotelli Moskovan keskustassa M. Kiina-City Virallinen verkkosivusto.

Guest House Grand House Chang Tee Hotel, Tokion hinnat. Guest House Grand House Chang Tee Hotel

Guest House Grand House, Anapa Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Arviot Hotel Sezheng House of Artist, Solnechnogorsk District

Talot, mökit Peelipset. Talo taiteilija kuiskaus pilpiossa. Kuvaus, valokuvia, hinnat, palvelut, yhteystiedot, kartta, arvostelut, GPS.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

Moskovan musiikkia

Moscow International House of Music Poster, Site, Halls, Konsertit, Cash Rekisteröidy, Hotellit lähellä kohdetta Valokuvaa, Videosta, Kuinka saada julkisen liikenteen ja taksit.

Creativity Writers Peredelkino
Talo puulla

Guest House talo puussa, gurzuf, ul. Sanatorium 171.

Läheisyys luontoon, yksityisyyteen ja parhaimpiin näkymiin terassilla

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?

Tsarsky Forest Pokrovsky arvostelut ja valokuvat TripAdvisor

Parkotel Tsarsky Forest In Pokrovsky VENÄJÄ Kuva huoneista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Sanatoriot, lennolla olevat talot ja lomamökit lähiössä

Sanatorium Blue River Zvenigorod, Keskitason hinta segmentti, rentouttava lepo, kylpylä ja kosmetiikka, elpyminen aikuisille, seminaareille ja konferensseille, yritysten vapaa-aika, sauna, uima-allas. Suora varaus puhelimitse 8 495 6642366

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Mustanmeren kausi avautuu kesäkuussa, mikä on loma matkailijoita

Mustanmeren virkistyskeskus on loistava majoitus loma- tai viikonloppuisin. Virkistyskeskukset Mustanmeren kesällä 2021 voit varata TVIL.RU: lla. Voit myös vuokrata erillisen talon viikonloppupäivällä. Kaikki mainokset sisältävät yksityiskohtaisen kuvauksen, valokuvia ja arvosteluja

Grand alennukset, kun varaat hotellit verkossa päivämäärän, Japani. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Kohta

Suosittu

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Mökki Hotel Stepanovo

Parkotelin luettelo Golden Coast ja luettelo mökeistä, jotka on esitetty tietokannasta päivittäiselle vuokralle. Tule paikan päällä

Perhehotellit Belek

Kypros Visizevo

Comfort and Comfort tarjoaa hotellin talon 4. Sijaitsee Välimeren alueella Kyproksen saarella. Hiljainen, tyylikäs Dome kuvastaa majesteettista 70 vuoden historiaa.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Daryal Guest House. Punainen Polyana, Resort. Hinnat 2021.

Ohm House Guest House sijaitsee Krasnaya Polyanan kylän sydämessä, lähellä Punaisen Polyanin hiihtokeskuksen ja monimutkaisen hyppäämisen venäläisten dioja. Ryhmät Hiihtokeskus Estosadaan ja Sunny Center

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Maahotelli, loma-asunto tai lennolle talo Moskovan alueella. Valitse Mökit Babindvore

Guest Houses of Moskovan alue Yhteydet, arvosteluja, puhelinnumerot, parhaat hinnat, alennukset. Sivusto sisältää kaikki Moskovan alueen vieraat talot.

Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Konstantinopol Guest House, Visizevo, ul. Ruusut 5 Virallinen osoite sivuston idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hintavertailu 2021, kaikki kuvat, uudet arvostelut.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Hostel Housequot 300 ruplaa Pietarin keskustassa

Hotel Pepper House in St. Petersburg Täysi tietoa Valokuva hotellin sijainti kartalla, kaikki palvelut Persersin talo, huonevarauskomitea 0.

Hotellit Pier Mail

Hostelli kotona Moskovassa 2019

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Domotel Sokol, Moskova, Venäjä

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Puhelin, osoite ja Kartta Green Hotel Peterhof

Khabarovsk, ul. Station, 2, 74212 568855, Hotel Complex Erofey

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet