Apart-hotellien monimutkainen hotelli "Valo" on rakennettu Pietarin Frunzensky-alueelle Salov-kaduilla ja Bukarestin risteyksessä. Hankkeen kehittäjä on yrityksen "Gals", yleinen urakoitsija kaksi ensimmäistä jonoa 1575 yksikössä - YIT. Kolmannen vaiheen yleinen urakoitsija 2080 yksikköön - TMG-konserni.

"Valo" - useita rakennuksia, joissa on mukavuudet ja liiketoimintaluokan huoneistot. Hanke totesi kuusi kiinteistömuotoa. Kahden ensimmäisen jonon puitteissa on rakennettu 18 kerroksinen talo useista tavalliselle kaksikerroksiselle specobateille sijoitettuista osista. Lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin oleskelua varten suunniteltu 1575-rakennuksessa - Valo Comfort 3 * ja Valo Long Stay Comfort Format. Pohja on suunniteltu aula, jossa on toinen valo, kokoustilat, ravintola ja kuntosali, jossa on 25 metrin allas.

Kolmas vaihe sisältää neljä rakennusta 2080 Business Class Apartments ja viisi kiinteistömuotoa:

Ostajat ovat saatavilla studiot, yhden ja kahden huoneen huoneet, joiden pinta-ala on 19-50 neliömetriä. m värjätyillä lasi lasitettuja loggias. Tilat siirretään viimeistelyllä, ja myynti toteutetaan oman pääoman ehtoisen osallistumisen yhteydessä. Kalustus on mahdollista - "avaimet käteen".

Pysäköinti järjestetään rakennuksissa. Asukkaat ovat saatavilla palveluja turvallisuuteen, siivous- ja kuivapesupalveluihin. Pihalla kehittäjä varustaa virkistyspaikkoja, laskeutumispaikkoja ja valot putoavat. Pieniä arkkitehtonisia muotoja tarjotaan, mukaan lukien suihkulähteet ja taideteokset, kevyt navigointipaneelit ja suunnittelijavalot. Pietarin keskustaan ​​johtava pyörätie.

Infrastruktuuri on hyvin kehittynyt Frunzensky-alueella, mutta vähän vihreitä vyöhykkeitä. Lähellä kolme koulua, kuusi lastentarhaa ja Atlantin uima-allas. Kävelymatkan päässä kaksi ostoskeskusta - "mantereella Bukarest" ja "Rio". Vihreästä istutuksesta lähin - Apple-puutarha ja Moskovan voittopuisto, jossa lammet kaksi kilometriä.

Valo Apartments sijaitsee 1 minuutin päässä Bukarestskayan metroasemalta. Liikenteen esteettömyys tarjoaa useita katuja - Bukarest, Salov ja Sofia. Lähistöllä ovat Vitebsky ja Glory Avenues. 5 kilometriä Ligovsky Avenue ja Obbar-kanavan pengintä.

UL>
 • Ecology
 • Liikenteen esteettömyys
 • infrastruktuuri
 • hinta / laatu

  Mikä on "Apartments"?

  Oikeudellisesti asunnot ovat ei-asuintilat, joissa on kaikki tarvittavat olosuhteet. Ne laaditaan kaupallisina, voivat olla erilaisia ​​tapaamisia, esimerkiksi: hotelli tai toimisto. Tällaiset hankkeet on rakennettu kehitettyjen infrastruktuurin sijaintiin. Niiden kustannukset ovat halvempia kuin huoneistot. Asunnot - ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa kiinteistöjä elämään haluamaasi paikkaan, esimerkiksi kaupungin keskustassa, lähellä metroa tai kävelymatkan töistä.

  Huoneistojen erot huoneistosta

  Standardin lisäksi - concierge, 24 tunnin videovalvonta, huonepalvelu, tuotteiden toimittaminen ja ruoka, ravintola, taksipuhelut, pesula ja muut palvelut (riippuu valituista huoneistoista)

  Huoneistohotelli on suhteellisen uusi Hotel Real Estate -segmentti, jolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen majoitukseen.

  Knight Frank, nyt Pietarissa on noin 16 tuhatta yksikköä. Ehdotus kasvoi samana ajanjaksona vuonna 2018 31 prosenttia. Vain tämän vuoden alusta, kehittäjät tuottivat markkinoille 5 uutta hanketta huoneistojen kokonaismäärällä 8761.

  Huoneistohotellit kriisitoimenpiteenä

  Asiantuntijoiden yksimielisen lausunnon mukaan kasvun suuntaus lähivuosina jatkuu. Tästä johtuu siitä, että suuri määrä itseään vapaa sosiaalinen ja sosiaalinen kohde kaupunki ja maapankin läsnäolo maapankin asumista varten. Tähän luetteloon voidaan lisätä erillinen kohta ja lisätä vähitellen liiketoimintamatkailun merkitystä Pietarissa.

  Ensimmäinen puristin vastaa teollisuuteen viiden vuoden ajan kriisille: rakennuksen kustannukset kasvoivat ulkomaisten valuutan hyppyjen vuoksi. Kustannustehokkaisten laitteiden ja rakennusmateriaalien lisäksi kunnalliset ja liittovaltion viranomaiset alkoivat kiristää kaupunkisuunnittelua normeja. Apartment-hotellin muoto ei koske asuinaluetta, joten koneenkirjaston pakkokertoimen kirjanpito, ISLAATION SOVELTAMINEN, Sosiaalisten esineiden tarjoaminen muutti taustalle - hotelleille ei ole välttämätöntä . Täältä ja alhaalla aluksi "neliön" hinta.

  Suosittu ja edullinen vielä 10 vuotta rakentamiseen, ei ole enää niin kannattava: asuntokustannukset kuoppaan ja talon toimittamisen jälkeen kasvaa, mutta ei paljon - jopa 30 prosenttia hyvin kehittyneessä Alueet lähellä metroa. Lisäksi tarjoukset ovat jo ylimitoitettuja rakennushankkeita, joilla on suuri määrä rakennushankkeita. Tällaisissa todellisuuksissa asuntojen investointien tulot voidaan kääntää mahdollisen määrän tuloja asunnon jälleenmyynnistä tai vuokrata sen asuntoon.

  Mitä huoneistohotelli tuo suuria tuloja?

  Markkinoiden osallistujien kommenttien mukaan suurin voitto tuo kätevän sijainnin suhteessa keskustaan, lentokentälle ja suurille yrityksille. Historiallisesti merkittävien paikkojen hyvä saatavuus lataa yksikkö venäläisille ja ulkomaisille matkailijoille keväällä ja kesällä. Yliopistojen läheisyys varmistaa tulevien ja opiskelijoiden sisäänvirtaus. Ja hyvä sosiaalinen infrastruktuuri antaa tilaisuuden ottaa asuntoja pitkän aikavälin vuokraan.

  Tavallisesti erillisalueiden ensimmäiset kerrokset sijaitsevat kauppoihin, ravintoloihin, kuntosaliklubeihin, pesuleihin ja coworkiin. Laaja oma infrastruktuuriehdotus tekee myös hankkeen houkuttelevammaksi asiakkaille.

  Tällaisen ensisijaisen tarkistuksen jälkeen voit jo kaivaa kehittäjälle tiettyjä tuloohjelmia ja tarjouksia.

  Huoneistot tuotto

  Nykyisten ja vain tulevien muutosten taustalla (hostellien kieltäminen asuinrakennuksissa, rakennuslainsäädännön muutokset) saavuttaa vauhtia pitkäaikaisia ​​investointeja hotelliliiketoimintaan. Mahdollisuus ostaa yksi yksikkö tai useat ihmiset antavat aikaa asiakkaalle "kokeilla" kapeaksi.

  Asunnon houkuttelevuus koostuu mahdollisesti korkean tuotteen siirtämisestä. Lisäksi lyhytaikainen vuokrasopimus on kannattavampaa pitkän aikavälin ajan: päivittäisen oleskelun yläpuolella. Usein kehittäjät osoittavat kuitenkin voittojen laskelmat virheelliset tiedot, mikä vähentää useita tärkeitä kohtia.

  Nykyisen lainsäädännön mukaan yksilö ei voi siirtää huoneistoja, koska Hotellihuone, itse. Toimintojen toteuttamiseksi on välttämätöntä antaa tutkimusajanjakso ja etsiä asiakkaita itsenäisesti tai tehdä sopimukseen palvelujen tarjoamisesta rahastoyhtiön kanssa, joka siirtää kaikki nämä toiminnot siihen.

  Aiheeseen liittyvät julkaisut.

  Etsi hotelleja
  Hotel Kutuzov Apart Hotel, Syktyvkar, Venäjä

  Kutuzov Huoneistohotelli Kutuzov Apart 3-tähden huoneistohotelli Kutuzovin sijaitsee lähellä muistomerkki työvoiman kunniaa, 5 minuutin ajomatkan päässä Eternal Glory Memorial.

  Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
  Apartments Coastal Quarter Hotel Complex Imereti

  Lämmin ja viihtyisä huoneisto Tomskin keskustassa 1690 päivää. Kävelyetäisyydellä pl. Novobornaya, Tomsk City Hall, TSU Yliopistot, TPU, Tusur, Sibgmu

  Kohta

  Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

  Kuten erilleen, Pietari, Venäjä

  Hotelli Kuten Apart kaupungista St. Petersburg Täysi tietoa hotellin sijaintien Sijainti kartalla, hotellipalvelut, kuten Apart, huonevarauskomitea 0.

  10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

  Hotellit Cherepovets

  Apart Hotel Aparthotel Cherepovets

  Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

  Uusi huoneistohotelli ilmestyy Ligovskin Prospectin hätätilanteessa

  Huoneistohotelli Empire on Ligovsky näkymä kaupungin sijaitsee Pietarissa, 2,4 km Anna Ahmatova Museum ja 2,7 km Faberge Museum.

  Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

  Osta asunto Pietarissa Metro Lomonosovskayassa ilman välittäjiä

  Yli 533 tarjoaa ostaa asunnon Pietarissa ilman välittäjiä. Mainokset Myynti huoneistojen Pietarissa lähellä metroa Lomonosovskaya, jossa on kuvauksia, valokuvia, hintoja ja yhteyksiä myyjiä.

  Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
  Hotellit Adler - Hinnat

  Yllätysmyyjän sijasta hotellikompleksi

  Tietokannamme esittelee valmiita ja valmistettuja uusia rakennuksia Moskovassa ja Moskovan alueella. Asuntojen ajankohtaiset hinnat ja niiden suunnittelu kehittäjältä. Valokuvat esineistä, sijainti kartalla, toimitusaika.

  Ilmoitus №11158244 - 5-huoneen huoneiston myynti uudessa rakennuksessa Omskissa, ul. Marshal Zhukova 154 K1, 240. m².

  Aparthotel Marshal Omsk Kvartirale

  Aparthotel Marshal ul. Marshal Zhukova, s. 1541, OMSK Huoneistojen myynti uudessa rakennuksessa kehittäjältä. Hinnat Arvostelut Rakentaminen. Kuva Kvartirale.

  Aparthotel Matisse, Sochi, Venäjä

  AK Matisse. Sochi, piirikeskus Aparthotel Matisse sijaitsee Sochin kaupungin sydämessä merisataman ja talviteatterin välillä. Matisse's Apartment Complex on klubin tyyppi talo. Suljettu yksityinen alue maisemasuunnittelulla ja suihkulähteellä. Ak Matisseissa on vain 56 huoneistoa. Tämä tarjoaa yksinoikeuden ja poikkeuksellisen naapuruston. Rakennus itsessään erottuu ainutlaatuisella kiinteistösi Sochin arkkitehtoniseen tyyliin. Rakennuksen julkisivu tehdään barokkityylillä. Tämä arkkitehtoninen tyyli on peräisin Italiasta 1600-luvun lopulla, ja se tuli maamme Kreikasta. Tilavat salit ovat täysin erotettu marmorilla. Kaksi portaat maaliskuu, hissi. Ak Matissein jokaisessa kerroksessa sijaitsee 7-10 huoneistoa. Vähimmäisalue on 24,6 m2, enintään 81 m2. Kaikki huoneistot, joissa on pre-trigteer, pysyi vain maalata seinät. Kylpyhuoneissa lattialla oli luonnollinen marmori. Huoneistoissa on kätevä suunnittelu ja tyylikäs näkymät ikkunoista subtrooppisille vihreille ja merelle. Korkeat katot saavuttavat 6 metriä ja luovat tunteen tilaa ja vapautta huoneistossa. Oma rahastoyhtiö, joka tarjoaa concierge-palveluja. Tämä palvelu sisältää esimerkiksi päivittäiset ja kotitalouksien välineet, esimerkiksi siivous huoneistoissa, vaatteiden hoito, kukka toimitus ja lahjat, taksin tilaus tai taulukko ravintolassa. Alueella on yksityinen puutarhuri, pyöreä kellon turvallisuus. Nousevat hinnat jokaisen 5 varatun huoneiston jälkeen vähintään 15 000 ruplaa. M2: n kanssa. Tässä tarkastelussa näytämme asuntojen suunnittelun, kerro meille yksityiskohtaisesti monimutkaisesta monimutkaisesta. Lentämme myös quadcopterin esineen yli. Jos tarvitset asuntoa Sochi-palvelussa, niin AK Matisse, ehkä, ei ilmeisin vaihtoehto. Jos harkitset kiinteistöjä Sochissa virkistys tai investointi, tämä kohde on täydellinen. Tämä johtuu AK Matissein sijainnin ainutlaatuisesta, pienten nestemäisten layout, korkea viimeistely. Huomaathan myös, että ostosten ostoa tässä uudessa rakennuksessa Sochissa, voit heti päästä omistusoikeuden. Lisäksi kiinnitykset alkavat tulevan kuukauden aikana. Asunnot Sochi in Ak Matisse Nestemäinen kiinteistö Sochi Elitclass. Suosittelemme sitä hankintaan.

  Aparthotel Dream, Anapa | Kehittäjien virallinen sivusto

  Huoneistohotelli unelma Anapa Gk Ugra -hintaan Sivustolla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksesta, asuntolainasta, uusista rakennuksista

  Aparthotel Dream, Anapa New-Build Class Comfort, Britannian kehon pihan perushinnat yhtenäisen myynnin virallisella verkkosivustolla.

  Aparthotel Dream

  Dream Aparthotel sijaitsee rauhallisella alueella Svetlogorsk keskustassa. Asiakkaille tarjotaan ilmainen pysäköinti, ilmainen pääsy WiFi-verkkoon ja maksulliseen siirtoon.

  Parhaat edulliset hotellit Avsallar 4 * Tähteä

  AK Mirror 2 AK Peilari 2 Sochi, Keski, Opetus, 5

  Arvosana 55 Osta Apartment in Mirrore Apartment Complex keskustassa Sochi Sochi virallisella verkkosivustolla. 1 Hinnat alkaen kehittäjä 2 Laadukas kuva 3 Kaikki suunnittelu, arvostelut

  Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

  Apart Hotel Vorontsovsky Mishor Crimea Olosuhteet, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut

  Aparthotel Park Avenue in Coreza Kaikki tiedot Valokuvaa, Hotellien sijainti kartalla, kaikki palvelut Aparthotel Park Avenue, huonevaraukset ilman maksua.

  pää

  Sochi, Hotel Imereti virallinen verkkosivusto Resort Bureau Sochi, Hinnat 2019, arvostelut, osoite kartalla, kupongit, hoito, valokuva

  Hotel Imereti Apart, Quarter varattu Sochi Virallinen varauspaikka. Yena 2021 hoitoon. Ura. TD. Kiviä. ENGLANTI. Tzybi. Riisi kesällä ja uudenvuoden kustannukset.

  10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
  Dagomys Hotellit 2021 merenrannalla: hinnat hotelleja ensimmäisellä rivillä ruokaa, uima-allas tai yksityinen ranta

  Aparthotel Krymsky

  Aparth Hotel Crimean Elite Residential Complex. Asunnot kehittäjältä.

  Parhaat hotellit kohteessa Belek lapsille

  Taustaa Asunnot, Krasnaya Polyana, Sochi Hotel Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

  Aparthotel Sunny Forest sijaitsee Svetlogorskissa, PRD. MAYSKY, D. 9. Yhteystiedot puhelimet. Huoneen hinta alkaen 1 625.25 RUB. Palvelut WiFi, pysäköinti, sauna, ulkouima-allas, internet, autonvuokraus, hieronta, hissi, terassi, Savuttomia koko, Tenniskenttä, ulkouima-allas on avoinna ympäri vuoden, sisäuima-allas on avoinna ympäri vuoden, yksilöllinen sisäänkirjautuminen, pysäköinti, WiFi on saatavilla koko ajan.

  Keittiö. Sota hotellille, TV-sarjoille (STS): Premiere, Ilmoitus, Final Season, Date Premiere, Kaikki projekti, näyttelijät, roolit, valokuva

  Aparthotel Dream kaupungissa Svetlogorsk, Kaliningradin alueen arvostelut, hinnat, kuvat

  Kala hotellit ja majoitus. Kalojen sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia kala

  Mikä on asunto ja mitä he eroavat Estitet Apartmentsista edustaa huoneistoluetteloa Moskovan asuinrakennuksissa ja Moskovan alueen kuvaus, esineet, saatavuus, kustannukset, suunnittelu

  Kohta

  Suosittu

  Näyttelijä Ville Haapasalo ...

  SkyRent24 Aparthotel Moscow City Virallinen verkkosivusto, osoite, yhteystietoluettelo. U.

  Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros Moskova Koko tieto Kuva hotellista kartalla, palvelut Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros, huonevaraus Komissio 0.

  Mitä Pluses saa asuntojen vuokralaisia, kun huoneistohotelli sallitaan BN-sanomalehtien markkinoiden pysyvä rekisteröinti. U.

  Rehellinen kuva arvostelu Aparthotel Anis Monarch Khoroshsky Hotellit, jotka saapumisen jälkeen sinun täytyy piilottaa pitkään ei ole niin ...

  Ranta luostari saarella - ehdokas

  Huoneistohotelli Sufroju Lesnaya

  Huoneistot Metsätalous Huoneisto Lesnoy Dvorin vieraat Yuzhnoshalinsk voi jäädä metsään pihalla asuntoja. Saatavilla on pesutupa, lentokenttäkuljetus ja huoneenpuhdistus.

  Missä sivustossa on parempi varata hotellit

  Lomahuoneisto Lomonosova 10.

  Aparthotel on Lomonosovin näköala kaupunkiin ja ilmainen Wi-Fi sijaitsee Krasnojarsk 2 km: n päässä A.S.-nimisen Krasnojarsk Draamasta

  Mountain View - Alennukset kuponki Moskova Biglion

  Niille, kuten kuukaudessa Yes Aparthotel, St. Petersburg, Venäjä TripAdvisor

  Kyllä Huoneistohotelli Niille, jotka haluavat uusia arvosteluja, valokuvia ja parhaat tarjoukset Yes Aparthotel on tripAdvisor.

  LCD

  LCD pystysuora rohkeudella SU 308 osoitteessa 2. Murinsky Ave., 36 Pitkäaikainen. Et Pietari.

  Huoneistohotelli pystysuora rohkeutta Täysi kuvaus asuinpaikasta, tarjoaa myydä huoneistoja huoneistohotelli pystysuorassa rohkeudella.

  Viihtyisät huoneistot Metro Parnasissa, Pietarissa

  Vertaile hotelleja Parnass Metro Pietarissa 40 tarjouksista. Varaa verkossa 910 s. Per päivä kuva, kuvaus, arvostelut, luokitukset, yhteystiedot

  Krupskaya Factory Sosialistinen liitteenä oleva Apart-hotelli - Rakennusuutiset Pietarissa - Kanoner

  Kyllä Huoneistohotelli St. Petersburgissa Sosialistisella kadulla

  Tutustu kaikkiin nykyisiin uutisiin ja artikkeliin LCD Kyllä, Pietari, Shuvalovo-arvoinen alue, Ho Chi Minhina UL Sunteroton portaalista. W.

  Käytämme evästeitä
  Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
  Salli evästeet.