Asunnot New Arbat - unelma jokaisesta Moskovan asukkaasta! Täällä on arvostettu LCD, jonka kirja sijaitsee. On tärkeää huomata, että kompleksi sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa. Samaan aikaan hän itse on historiallinen arvo, Neuvostoliitosta, joka on tärkeä yhteys Kalinin Avenuen Urban-yhtyeen. Tämä LCD on nyt hybridi, jossa on monia toimintoja. Toisin sanoen se on monitoiminen ja moderni monimutkainen, joka on suunniteltu kätevään majoitukseen.

Ensimmäiset kuusi kerrosta kotona on hotelli. Seuraava - Asunnot, joissa on täysi valikoima hotellipalveluja tilapäiseen sijoitteluun. Loput ovat talon korkeammat kerrokset tarjoavat asuinpaikkoja. Erilaisin suunnittelu ja lajin ominaisuudet esitetään.

Huoneistot Novy Arbatissa Moskovassa

Seuraavaksi kerromme kahden makuuhuoneen huoneistoista, jotka sijaitsevat 19. kerroksessa. Tässä huoneessa on korkeat katot ja suuret ikkunat. Tämän kotelon pinta-ala on 67,2 neliömetriä. Kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Samankaltaisen tarjouksen hinta on hyvin pieni: vain 32 928 000 ruplaa. Uusi Arbat näkyy ikkunoista!

Viestintätalo on suunniteltu jälleenrakentamaan hotellissa, toimistoissa ja vähittäiskaupassa, sanotaan CAO / AGN: n "Moskovan prefektuurin asiakirjoista

Viestintätalon omistaja New Arbatissa, 2, voi rakentaa rakennuksen: huhtikuun alussa hän antoi ehdotuksen monimutkaisen alueen kasvuun 11 161 neliömetriä. M - 13,320 neliömetriä. M. Asiaankuuluvat asiakirjat julkaistaan ​​keskushallinnon (CAO) prefektuurin verkkosivuilla. Laitoksen omistaja on saapuva kiinnitys "liiketoiminnan kiinteistö", osoitti kaksi konsulttia, jotka työskentelivät esineen kanssa ja vahvistivat Sistema AFC: n edustajan.

Viestintätalo rakennettiin vuonna 1967 automaattisen puhelimen vaihdon ja postitoimiston sijoittamisen yhteydessä. Nyt kompleksin alue on vuokrattu, ja rakennuksen julkisivua on pitkään käytetty mainospinnaksi.

Kuvaus

Ainutlaatuinen monitoiminen monimutkainen "uusi Arbat 32", jolla on klassinen ulkonäkö, sillä se on kunnianosoitus entisen patriarkaalisen Staromoshkovskaya-rakennuksen muistoon, joka on kevyesti Arbatissa Neuvostoliiton aikoina. Vaikka sen sisällä kirjaimellisesti täytetyt modernit tekniset laitteet. Ja lisäksi on eurooppalainen palvelupalvelu.

Hankkeessa tässä eliitilla Moskovan rakentaminen yli 150 premium-huoneistoa ovat yksi huone, jossa on mitat 44 - 66, kahden huoneen 73 - 98, kolmiosainen 105 - 182 ja Neljä huonetta 309 neliömetriä. Paras yleiskatsaus kahden tason kattohuoneista yläkerrassa.

Uusi Arbat 32 "-kompleksissa on saavutettu sopimus korkeimman luokan kansainvälisen hotelliltajan kanssa - maailman johtava vieraanvaraisuuden järjestämisessä, jonka Moskovan elämä on tullut voitoksi. Viiden tähden hotelli "Marriott Novy Arbat" on yleensä osa tätä arvostetusta talosta pääkaupungin pääkadulla.

Concierge-palvelulla on palvelu, joka alkaa siivouksesta ja päättyy kotitekoisilla kasveilla ja eläimillä, kun omistajat eivät ole kotona, tilaamalla lippuja, soittaa taksilla, lippujen varaaminen teatteriin ja muihin pieniin pieniin asioihin En halua viettää arvokasta aikaa.

Ja jos päätät Brokeridin sopimuksen, jolla on pitkä lähtö, rahastoyhtiö saa vuokrata huoneistoja niin, että huone ei ole tyhjiä turhaan, mutta tuonut omistajan tuloja poissaolossaan.

Sijainti ja kuljetuksen esteettömyys

Ainoastaan ​​Windowsista voit rakastaa tätä kiinteää taloa, joka on pystytetty pääkaupungin merkkiin, vain kilometrin päässä Kremlistä. Kuten kämmen, hopea päivä ja neon yö Moskova-joki, vanha kirkko ja kuuluisan kannattavan talon julkisivu, futuristinen siluettes liiketoimintakeskuksen pilvenpiirtäjiä joen takana.

Liikenteen saatavuus: Vnukovon lentokenttä on 35 minuuttia autolla, m. Smolenskaya 5 minuutin kävelymatkan päässä Kremliin 2 km, 1 km Kremliin, 70 metrin puutarhanrenkaan, Smolensk Nab. 350 metriä.

Arkkitehtuuri

Monoliittisen kehystyypin rakentaminen, jossa on tuuletettu julkisivu ja värjätty lasilasit. Asuntojen osiot on valmistettu keraamisista tiilistä. Julkiset alueet on valmis alkuperäisen suunnitteluprojektin mukaan UNK-projekti, joka käyttää puuta, nahkaa, lasia, luonnollista ja keinotekoista kiveä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
Ahotel.com Aparthotel Officer, hotelli, Pietari, Venäjä

Aparthotel Officer, Metro Spasskaya, Sadovaya, Admiralteyskaya, Sennaya Square, Area Admiralte, Pirogov Alley Kaikki kuvat ja arvosteluja Zoon.ru. Yhteystiedot.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Aparthotel Olympic Park, Adler, Venäjä

Jokaisessa huoneistossa on taulu-tv ja täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, liesi ja vedenkeitin.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Apartments ja Omega Hotel kaupungissa Yalta

Aparthotel Omega Hotel Yalta Kaikki tiedot Valokuvat, sijainti hotellien kartalla Aparth Hotel Omega, huonevarauskomissio 0.

Omega Yalta - Osta huoneistot ja huoneistot - Criman Riviera

Family Aparthotel Phoenix kaupungissa Ordzhonikidze, Crimea

COASIS pystysuorassa Etelä-Highway 4 huoneistosta 15. 5 m Kustannukset 3 9 miljoonaa ruplaa. Kehittäjän Becar Asset Management Groupin virallinen verkkosivusto. Arvostelut 11. Kuva 73. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Ahotel.com Park City Aparthotel Park City Aparthotel, Aparthotel, Krasnojarsk, Venäjä

Päivittäinen ja tunti vuokrat Asunto St. Petersburg Pietari. Huoneistohotelli City Park. Päivittäinen vuokraus Pietari City Park Apartments Apartments Apartments Peter

Verkko Mini Hotellit tunnissa Moskovassa, Tunnit - hotellit, halvat huoneet yöllä ystäville
Varausjärjestelmä Academservice - Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Apart Complex Park City Krasnoyarsk PlussePlus Hinnat sivuilla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksen ulkoasun, asuntolainan, uusien rakennusten osakkeet

1 makuuhuoneen huoneisto vuokrattavana 1400 Krasnoyarsk, Street Partisana Zheleznyak, 40b, ilmoitus 178799

VisiZevo Leisure, jossa on lasten vierashuoneita, joissa on uima-allas

Erinomainen vaihtoehto erilliselle Villa Aparthotelille, ensimmäinen merilinja. Yksilölliset retket Montenegrossa

Ensimmäinen rivi omaisuus rannikolla Bulgariassa, kiinteistöt näkymät merelle, huoneistoja ensimmäisellä rivillä, Beach Apartments. Suojelualue myytävänä Bulgariassa, maissa, taloja, taloja myytävänä merellä.

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Moduuli online-varaus

Avenueapart Farmaseuttisessa saarella 1 huoneistoa 47,46 m hinnat ovat 5,98 miljoonaa ruplaa. Kehittäjän virallinen verkkosivusto paras. Arvostelut 2. Kuva 31. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)

Hotel Centre Plaza Apart Hotel Venäjä, Sochin hinnat, Katean arvostelut kohteessa Center Plaza Apart Hotel Virallinen verkkosivusto SaleTur.ru

Aparthotel Center Plaza Adler Venäjä Kuva hotellista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Aparthotel Polyanapart, Polyana, Ukraina

Huoneistot ja huoneistohotellit Punainen Polyana. Vuokra Apartments Krasnaya Polyana Venäjä Travel.ru

Huoneisto Aparthotel Aparthotel Russian Yard

Vuokraa huone Huoneistohotellissa Hotel Russian Yard Aparthotel Russkii Dvor kohteeseen Petropavlovskakkamchatsky 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Administer Hotellit

Prime Aparthotel Metro Square Alexander Nevsky 2

Asiakasarviot kehittäjältä Aparthotel Prime Residence Real Refere Reviews asukkaat ja osakkeenomistajat

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta
Varaukset lähistön hotellit

Aparthotel Alicanten keskustassa myytävänä

Huoneistohotelli Alicanten uuden rakennuksen keskellä, jossa on Alicanten historiallinen osa edulliseen hintaan. Aparthotel 11 huoneistoa 620 m2

Liittovaltioneuvosto ehdotetaan harkita asunto majoitusta ja sallia rekisteröinti siellä

Ilmoittautuminen huoneistoissa

Opiskelu huoneistoista, jotka ovat kiinnostuneita ihmisistä, huomasimme, että ne ovat monin tavoin samankaltaisia. Mainosmateriaaleissa ostaja on erittäin aktiivisesti kiinnostunut tavaroiden hinnasta, mutta sisällöstä ...

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä

Artikkelissa tutustut Crimean pääkaupunkiin Simferopolin kaupungin ja selvittää kaikki yksityiskohdat, joita sinun tarvitsee tietää matkailijan ennen saapumista

Palace Aparthotel Object 007 Biografi Putin ilmoitti suljetun historian talon Gelendzhik

Hänen mukaansa hänestä tuli monimutkainen edunsaaja muutama vuosi sitten.

Huoneistohotelli kohteliaisuus, Pyatigorsk, STA, Venäjä Löytää kannattavimmat tarjoukset RoomGurussa. Vertaile hintoja kaikille parhaille varauslomakkeelle. Käyttäjien arviointi 9.7 ulos 10 perustuu 253 arvioon.

Kohta

Suosittu

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Huoneistohotelli Pitkäaikainen vuokraus Moskova

Glavoufdk tarjoaa vuokrata huoneistoja Moskovassa pitkään valtiosta. Lue lisää asuntojen eduista pitkän aikavälin vuokraa valtiosta ilman välittäjiä verkkosivuillamme.

Spa Club

Hotellit Sparkvo

6. elokuuta käynnistettiin zelenogradskissa ainutlaatuinen projekti Spacklub Residence

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Asunnot PSKOV, vuokrata huone pitkän aikavälin vuokra

Hotellit ja majoitus Homeland. Kotimaan sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia isänmaan

Hammamet Hotellit: Ruoka, hinnat ja palvelut

Ravintola Huoneistohotelli Cheboksary Puhelin, Osoite, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, työaikataulu

Aparthotel Republic sijaitsee Cheboksaryn keskustassa, 2.1 km: n päässä Olympic Stadiumilta. Hotellissa on baari.

Aparthotel

Aparthotel Resident, Novosibirsk

Huoneistohotellin huoneita. Hotelli, Novosibirsk alennuksella hotellin hinnasta. VNOVOSIBIRSK.RU Kätevä ja hyödyllinen resurssi niille, jotka haluavat löytää suuren hotellin Novosibirskissä ja varaa huoneeseen. Sivusto antaa paljon muita hyödyllisiä palveluja.

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri

Huoneistohotelli Imereti Hotel Imereti Arvostelut, Valokuvat, Hinnat

Apartments Caramel on yksi parhaimmista Sochi-huoneistoista perhelomille lapsilla, jotka tarjoavat korkeatasoisen lepoa.

Hotellit

Aparthotel Riviera

Riviera Park Aparthotel sijaitsee Sochin keskustassa, alle 1 km: n päässä Rivieran rannalta, 400 metrin päässä vihreästä teatterista ja 600 metrin päässä Riviera-puistosta. Ennen talvella ...

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

15 parasta hotellia Yaltana meren rannalla

Hotel Alla Rotonda 3, Hotellit Italia, Venetsia Veneto, Venetsia, Lido Di Jesolo hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Meripuisto

Rotadda Hotel Venäjä, Yaltasimiz Hinnat, Valokuvat, Tourist Arvostelut, Varaa Shothunda virallisella verkkosivustolla SaleTur.ru

Art House Rotonda sijaitsee kaupungissa Hurzuf. Se tarjoaa ulkouima-altaan, huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.