Complex, joka tunnetaan nimellä Putinin palatsi, on jo esitetty liittovaltion kanavilla, mutta kehyksen odottamattoman ylellisyyden sijasta vain paljaat betoniseinät osuivat. Ymmärtääkseen, miksi palatsi uudistaa ja että se oli ennen, Venäjän BBC-palvelu haastatteli puolet tusinaa työntekijää, jotka työskentelivät siellä eri aikoina.

"Scrikes Purkaminen työn laajuus. Karkeasti puhunut, koko talon konkreettinen", sanoo Stanislav (nimi muutetaan).

Hän tuli palatsiin syksyllä 2018 - vain purkamiseen, joka tuolloin kesti hänen mielestään noin kuusi kuukautta. Tällä kertaa rakennuksessa ei ollut huonekaluja, vaan säilynyt seinien ja kattojen koristeluun. "Mikä osoitti elokuvan toveri Navalnye, tapahtui", toteaa Stanislav.

NAVALNY hänen elokuvassaan palatsista, joka kuuluu presidentti Vladimir Putinille, sanoi, että tärkein syy hänen rakenneuudistukseen oli muotti.

Corruption torjunta (tunnustettu Venäjällä, joka suorittaa ulkomaisen aineen toiminnot) näytti yli 110 miljoonaa kertaa. Sen jälkeen Venäjällä rullatut protestien aalto, monet heidän osallistujistaan ​​pidätettiin. Lisäksi monet FBK: n työntekijät lähetetään talon pidätyksessä. Tätä taustaa vasten suurin osa tutkituista rakentajista ja insinööreistä, jotka työskentelivät palatsissa, pyysivät nimettömyyttä.

Kaksi työntekijää, jotka ovat nähneet muotin palatsissa, kertoivat BBC: lle, että hän iski koko rakennuksen, mukaan lukien huoneet ja kellarit.

"Kaikki oli muotissa", sanoo Stanislav. . Hän iski melkein koko talon. Useimmat - seinät ja katot. Me itse olemme järkyttyneitä. "

Hänen mukaansa palatsin sisustus tehtiin "Falseland" -periaatteella. Tämä on suoraan kipsillä käsiteltävään betoniseinään, metallikehys on kiinnitetty, sitten se leikataan kipsilevyille ja kalliita viimeistely on kiinnitetty kipsilevylle. "Muotti oli suoraan syksyn takana", kertoo Stanislav.

Jos Stanislav näki muotin palatsihuoneessa, Igor (nimi muuttuu), toinen entinen toimeksisaajan työntekijä, joka työskenteli palatsissa, sanoi, että hänet näytettiin kellarissa ja kellareissa noin 2017. Kollegat kertoivat hänelle, että hän leviää koko talon. "Jo sitten huhui, että kaikki purkisivat", hän sanoo.

Lähde lähellä Kremlia ja ei ole valtuutettu antamaan median kommentteja, vahvisti, että monimutkainen tunkeutuu sieniin. "Hän oli tilattu, hän työskenteli useita vuosia ja sitten meni sieni ja haju. Tämä sieni on erittäin haitallista keuhkoille", hän sanoi nimettömyydestä.

Hänen mukaansa äskettäin Vladimir Putin vieraili tässä kompleksissa Praskovevassa, Krasnodarin Gelendzhikin alueella sijaitsevan kylän, vain jääkiekkojen vuoksi.

"Medusa" -versio kirjoitti, että he olivat loukkaantuneita ja patsaita: aggressiivisen ulkoisen ympäristön vuoksi ne peitettiin jotain vihreää suolaa ja kosteutta. Julkaisu ei osoittanut, onko rakennuksessa tai ulkopuolella olevia patsaita.

Rakentajat ja insinöörit, jotka työskentelivät palatsissa ja sivustolla eri aikoina vuodesta 2005 vuoteen 2020, kutsutaan palatsiksi "päärakennukseksi". Monet heistä ovat turhautuneita siitä, että monien vuosien työvuosien tulokset tuhoutuivat "päärakennuksen" viimeistely.

Kertomukseni merkitys on arvioida nestettä, jos investointi teki Arkady Romanovich. Ehkä luen julkaisuni ja vie minut sijoituskonsulttiin. Miksi ei? Lisäksi käytän luultavasti Yandexia.

Katsokaa tämän kauneuden yläosaa

ja toinen miinus heti näkyvissä tässä kuvassa. Tämä on erittäin vähäteinen ranta-alue. Laita yksi aurinkotuoli kohtisuorassa tielle ja kaikki muut oligarkia on oltava ohi päästä rannalle. Kyllä, ja laskeutuminen rannalle kallion tunnelin kautta ei ole kovin kodikas ja kallis tai rikas. Arkady Romanovich on ajateltava, miten tehdä normaali lähestymistapa rannalle. Se voi olla kaapeli auto vaihtoehtona.

Pikku Prostor

Seuraavissa huoneistoissa hotelli, haluaisin huomauttaa yhden tärkeän miinuksen. Ei kaikille vieraille vain riittävästi tilaa. Ja tällaisessa huoneistohotellissa tulisi olla monia kävijöitä sen takaisinmaksusta. Sekä lukuhuoneessa eikä teatterissa ne eivät sovi.

Lead A. Lushchev - Olin eniten lyönyt, että - joku ilmaisi, mielenkiintoinen huoneistohotelli, jossa 16 huoneessa, jos näitä huoneita pidetään numeroituna, ei ole yksittäistä wc: tä.

Olen vain etsimässä aikaa istua alas ja tarkastella tarkasti näitä suunnitelmia ja todistaa 150 kertaa, että se ei voi olla erillinen-hotelli, sitä ei ole koskaan suunniteltu huoneistohotelliseksi. Olimme kaikki hotellissa ja kuvittelemme, miten hotellit alkaen sisäpuolelta näyttävät. Ja kaikki, mitä siellä on, ei ole tarkoitus käyttää eri ihmisiä, jotka eivät ole yhteenliitettyjä. Toisin sanoen se riittää tarpeeksi, näet - miten kaikki vieraat istuvat yhdessä olohuoneessa?

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.
Huoneistohotelli Pitkäaikainen vuokraus Moskova

Glavoufdk tarjoaa vuokrata huoneistoja Moskovassa pitkään valtiosta. Lue lisää asuntojen eduista pitkän aikavälin vuokraa valtiosta ilman välittäjiä verkkosivuillamme.

Spa Club
Hotellit Sparkvo

6. elokuuta käynnistettiin zelenogradskissa ainutlaatuinen projekti Spacklub Residence

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Asunnot PSKOV, vuokrata huone pitkän aikavälin vuokra

Hotellit ja majoitus Homeland. Kotimaan sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia isänmaan

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Ravintola Huoneistohotelli Cheboksary Puhelin, Osoite, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, työaikataulu

Aparthotel Republic sijaitsee Cheboksaryn keskustassa, 2.1 km: n päässä Olympic Stadiumilta. Hotellissa on baari.

Hammamet Hotellit: Ruoka, hinnat ja palvelut

Aparthotel Resident, Novosibirsk

Huoneistohotellin huoneita. Hotelli, Novosibirsk alennuksella hotellin hinnasta. VNOVOSIBIRSK.RU Kätevä ja hyödyllinen resurssi niille, jotka haluavat löytää suuren hotellin Novosibirskissä ja varaa huoneeseen. Sivusto antaa paljon muita hyödyllisiä palveluja.

Aparthotel

Huoneistohotelli Imereti Hotel Imereti Arvostelut, Valokuvat, Hinnat

Apartments Caramel on yksi parhaimmista Sochi-huoneistoista perhelomille lapsilla, jotka tarjoavat korkeatasoisen lepoa.

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri
Hotellit

Aparthotel Riviera

Riviera Park Aparthotel sijaitsee Sochin keskustassa, alle 1 km: n päässä Rivieran rannalta, 400 metrin päässä vihreästä teatterista ja 600 metrin päässä Riviera-puistosta. Ennen talvella ...

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

15 parasta hotellia Yaltana meren rannalla

Hotel Alla Rotonda 3, Hotellit Italia, Venetsia Veneto, Venetsia, Lido Di Jesolo hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Meripuisto

Rotadda Hotel Venäjä, Yaltasimiz Hinnat, Valokuvat, Tourist Arvostelut, Varaa Shothunda virallisella verkkosivustolla SaleTur.ru

Art House Rotonda sijaitsee kaupungissa Hurzuf. Se tarjoaa ulkouima-altaan, huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Hotel Aparthotel. Ryazan - hotellit, ravintolat, virkistys ja retket Ryazanissa.

Apart Lovech Apart Hotel

Huoneistohotelli Hotel Lovech Ryazan virallinen verkkosivusto, oleskelualue, hinta päivässä. Hotel Lovech Ryazan Osoite kartalla, puhelin, yhteystiedot, online-varaus

Petersburg kompastuskivet. Huoneistojen ongelmissa on monia puolia

Vuokraa Asunnot keittiöllä virallisella verkkosivustolla Apart Hotel Pystysuori Sijaitsee Pietarissa. Hotellimme tarjoaa huoneita eri mukavuutta varten.

Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat

L.

Hotellit Eurobookings.com Kimralle. Etsi ja varaa hotellit Kimra, Venäjä

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Salut Apartments Pietarissa Pulkovo Highwayllä. Arvostelut, hinnat ja asuntojen suunnittelu

Salut Complex tarjoaa sinulle Euroopan tason huoneisto Pietarin Moskovan alueella. Meidän LCD on korkeatasoinen mukavuus kodin, kätevä sijainti, täydellinen viimeistely. Alhaiset hinnat ja paljon muuta. Paras hotelli on huoneisto.

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Asunnot Samarassa

Aparthotel Fresh sijaitsee Samara, ul. Potapova, 15, neliömetriä. 2. Keskus. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 317. 0 RUB. WiFi, baari, sauna, internet, pesula, hieronta, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Aamiainen huoneessa, Vaatteiden henkilökunta, Patikointi, Lämmitys, WiFi, Ilmainen, Savuttomia koko hotellissa ja ilmaiseksi , Ilmastointi, Osoitettu tupakointialue, lentokenttäkuljetuspalvelu, päivittäinen siivouspalvelu, kaksoislentokentän siirto on maksettu, WiFi on saatavilla koko ajan.

Uusia hotelleja UAE: ssa, kausi 2018-2019
Pietarissa, vuoden 2020 lopussa kerrosta hotellihuollon määrä kasvoi 64% ja esineiden maahantulon määrä huolimatta Coronaviruksesta säilyi vuoden 2019 tasolla.

Mikä on Aparthotel

Valikoima ja varaus hostellit pitkäaikaiseen majoitukseen. Nämä edulliset mini- ja hostellit tarjoavat palvelujaan pitkäaikaiseen majoitukseen.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Apart Hotel Prestige Rossia Sanctureterburg Regirtsanct Petersburg. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Apart Hotel Prestige, Hotellit Venäjä, Pietari alue, Pietari hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Pitkäaikainen vuokraus Apartment-monimutkainen Valo Metro Bukarestissa

Hotel Scarfin virallinen verkkosivusto Pietarissa.

Mitkä ovat huoneistohotellit ja mitä he eroavat perinteisestä hotellista. Tällaisen asuinrakennuksen kilpailuedut. Mitä palveluja ja mahdollisuuksia tarjotaan

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Huoneistohotelli perheen koti, Venäjä Krasnodar Territory, Archpripovka perheen loma perheen talo

Hotel Apartments Family Okeg St. Petersburg 2Zvetieth Hotel. Hotellissa on noin 5 km keskustasta, Aparthotel Family Food tarjoaa ulkouima-altaan sekä baarin. Täällä tarjotaan myös kuljetus lentokentältä,

Aparthotel North Wind St. Petersburg on testihotelli. Huoneistohotelli North Wind tarjoaa majoitusta yhdellä 6 huoneesta, jolta on näköala puutarhaan, lähellä Trinity Cathedral.

Kohta

Suosittu

Huoneistohotelli Chalet

Resort Chelyabinsk Region House Chalet O. Mityaeva

Hotel Aparthotel Chalet kaupungissa Shakhti Kaikki tiedot Valokuva hotellin sijainti kartalla, kaikki palvelut Hotel Aparthotel Chalet, huonevaraus.

Rothenberg kutsui hotellin avauspäivänä Putin Palace Gelendzhikissa

Arkady Rothenberg kutsui itsensä Gelendzhikin palatsin edunsaajiksi

Yrittäjä kertoi, että se aikoo kääntää kartanon Aparthoteliin

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Kaupungin huoneistohotelli.

Aparthotelin keskustassa Venäjä, Smolensk, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Morskoy Apart-Hotel Sochi, Sochi, Venäjä

Aparthotel Chernomorskaya

Hotel Velvet Seasons Sochi odottaa vierailleen. Valtava määrä huoneita on neljä neljäsosaa meren varrella.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Uusi rakennus Aparthotel Kyllä Marata, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru

Huoneistohotelli Kyllä Marata, ul. Sosialistinen, d. 21, Vladimirin alue, Pietari, GK Pioneer, Ligovsky Prospect, Vladimirin alue, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru. Suunnittelu, hinnat, määräaika uusien rakennusten toimittamiseen.

Administer Hotellit

Tietoja yrityksistä Sokroma.

Sokroma Group on yksi Venäjän suurimmista ilmakehän Aparton verkostoista. Hotel85: n vuokrausaste keskimäärin vuodessa kustannuksella 15 markkinoiden yläpuolelle. Kokenut joukkue

Hotellit Adler - Hinnat

Vuokraa huoneisto Pietarissa Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä

Tarjoamme vuokrata kahden makuuhuoneen huoneistoja ja studiohuoneistoja Pietarin Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä vuokrata tai pitkään

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.