10. marraskuuta tuli tiedettiin, että Docklandsin kehittämisryhmä rakentaa keskimäärin Avenue, 83, Vasilyevsky Island Aparthotel 1 miljardin ruplaa. Siirrä kolme rakennusta 103 huoneistoon. Yhtiö suunnittelee vuonna 2018, "Business Petersburg".

Huoneistohotelli suunnitelma rakentaa neljä tarina. Hankkeessa on maanalainen pysäköinti 70 paikkaa, kuntosali, jossa on uima-allas, ravintola ja myymälä. Docklandsin kehittämisen maa on ostanut Baltic Monolith -yrityksen vuonna 2011.

Vuosi sitten MoskveatherMeremoniassa, joka myönsi asuinalueiden kiinteistömarkkinoiden johtajat - kaupunkien palkinnot 2015. Sitten Docklands Development on tullut voittaja nimitys "Paras alueellinen monimutkainen huoneisto" parvella Quarter Docklands Kima Avenue, 19, Vasilyevsky Island.

Smolny hyväksyi puiston luomisen Smolenki-joen suulla Vasilyevskin saarella - jossa he aiemmin halusivat rakentaa "Song Alla Pugachevan" teatteria ". Mutta kaksi suurta viereisen vihreän alueen suurta tonttia rakennetaan huoneistoihin. 30. syyskuuta tuhat paikallista asukkaa pääsi ralliin tätä hanketta vastaan.

Vasilyevskin saarten asukkaat taistelevat koko puiston säilyttämiseen, mikä kehittäjä puhuu protesteista ja miten aktivistit vastasivat kansanäänestyksen ajatukseen. "Paperi" keräsi kaiken, mikä tiedetään puiston ympärillä olevista riidoista Smolenki.

"Song Alla Pugachevan teatteri" aioi rakentaa vihreän vyöhykkeen sivuston Smolenki-joen suussa vuodesta 2008 - se oli sitten sujuvaa tätä lupaa. Hanke sijoittaja myöhemmin päätti pienen rakennuksen sijasta 70 metrin kauppakeskuksen rakentamiseen toimistoilla ja hotellissa.

Kahden rakennuksen kompleksissa suunnitellaan järjestämään konserttisali 14 tuhatta katsojaa, elokuvateatteri, ravintoloita, tallennustilaa sekä pysäköintialue, bisneskeskus ja hotelli. Johdotuksen kustannuksista arvioitiin 400 miljoonaa dollaria.

Hanke aiheutti tyytymättömyyttä paikallisten asukkaiden ja kaupunkien kanssa. He valittivat tuomioistuimeen ja vuonna 2013 osoittautuivat rakennuksen sijoittamisen lainvastaisuus. Osoitti, että "teatterin" rakentamissuunnitelma ristiriidassa kaupungin yleissuunnitelma: saaren kautta, jossa ratkan rakentaminen toteutettiin ja teatterin suunnitelma ei ottanut huomioon. Hanke.

Pietarin yleissuunnitelmasta 11. syyskuuta 2018, alueen virkistystilanteen tehtävä, jossa "Alla Pugachevan laulun teatteri" oli pystyttävä.

Yleisessä suunnitelmassa virkistysalueita on suunniteltu mukavuuksiin, matkailuun, sanatrium-lomakeskuksen hoitoon, fyysiseen kulttuuriin ja urheiluun, he voivat sijoittaa vihreitä istutuksia ja tekniikan ja liikenneinfrastruktuurien esineitä. Siellä voit myös rakentaa sosiaalisia ja yritysten rakennuksia, mutta vain, jos ne on suunniteltu säilyttämään vyöhyke.

Samanaikaisesti virkistystauti ei saanut kaksi muuta osuutta 1,1 hehtaaria, vaikka paikalliset vaativat laivaston koko vihreää aluetta, mukaan lukien nämä sivustot.

Smolencan puiston kaksi aluetta vuokrattiin yritykselle "Uusi alueen kehittäminen" LLC rakentamiseen. 67 prosenttia "uusista alueista" kuuluu yritykselle "Master Development", jonka edunsaaja on Pietarin Vyacheslav Semenhenkon rakentamisvaliokunnan entinen päällikkö. Projektin yhteissijoittaja on "Plaza Lotos Group" liikemies Mikhail Zingrevich.

"Plaza Lotos Group" aioi rekonstruoida Apart-Hotel Stable Agency, mutta kaupungin protestien jälkeen kieltäytyi tästä projektista ja sai myöhemmin kuusi kaupunkialuetta Smolnystä sen rakentamisen jälkeen. Kesäkuussa 2018 "uudet alueet kehittäminen" sai luvan rakentaa kaksi yksitoistalaista hotelleja Smolenki-suuhun.

Vyacheslav Semenenko lokakuun alussa, tämä työ on jo alkanut laitoksessa. Oletetaan, että ensimmäiset kaksi kerrosta annetaan kaikille julkisista tiloista. Semenhenkon mukaan hanke sisältää maisemointi 15% tonttien alueesta ja pengerön parantamisesta. "Emme aio lopettaa rakentamista, koska se toimii oikeudellisissa syissä, mutta ne ovat valmiita tekemään vuoropuhelua asukkaille", hän sanoi.

Toimii sivustossa on todella menossa, mutta paikalliset vastustavat heitä. Syyskuun lopussa heillä oli elävä kilpi ibuldozer chop puista Smolenki suuhun.

Smolny Project Strategicissa. Samaan aikaan syyskuun loppuun mennessä kaupunki ja kehittäjä niin erimielisyydet hankkeen toteutuksesta. Tämä seuraa investointivaliokunnan vasteesta, joka koskee Marina Shishkinan "Fair Russia" -johtajan puheenjohtajan pyynnöstä. Komitea viittasi strategisten investointihankkeiden vanhaan versioon, jonka mukaan tällainen sopimus on vapaaehtoinen.

Hanke itse ei ole varsin hotelli. Kehittäjän verkkosivusto toteaa, että tämä on investointi-hotelli: huoneet voi ostaa ja saada osa tuloista tilaa. Myynti Vyacheslav Semenhenkon mukaan on jo alkanut. Kehitystä vastaan ​​kehitystä uskovat, että Apart-hotellit voi todellakin rakentaa hotellien paikkakunnalle.

Lisäksi smolny tarjotaan alueita Smolenki ilman kaupankäyntiä "Fontakassa". Sijoitushankkeen tulisi tarkistaa FAS: n 22. marraskuuta asti.

30. syyskuuta järjestettiin Pietarissa sijaitsevassa puiston luomiseksi Smolenki-joen suuhun. Toiminnan osanottajat seisoivat julisteiden "puistossa Smolenc - Kyllä, rakennustyömaa - ei" ja "huoneistot lain ulkopuolella". Järjestäjien mukaan noin tuhat paikallista asukkaa tuli toimintaan.

Apartments on 1 makuuhuone, taulu-tv kaapelikanavilla, varustettu minikeittiö, jossa on jääkaappi ja liesi sekä 1 kylpyhuone kylpyammeella tai suihkulla.

Apartments "Vasilyevsky Islandilla" ilmaisella Wi-Fi: llä sijaitsevat 1.1 km: n päässä Saint Kenya Chapelista, 1.9 km Petrovsky-stadionista ja 3.4 km: n päässä Mariinsky-teatterista. Huoneistot ovat 3,8 km: n päässä Pyhän Nicholas Marine Cathedralista ja 4.3 km: n päässä Winter Palaceista.

Isaakin katedraali on 3,4 km: n päässä huoneistoista ja Lenexpo-näyttelykompleksi on 3,7 km: n päässä. Pulkovo-lentokenttä on 16 km: n päässä Asuntoista "Vasilyevsk saarella". Lisämaksusta on järjestetty lentokentälle kuljetuspalvelu / lentokentälle.

EUROSTRA GK: n suunnitelmat, joita hallitaan perhe Kravtsov-perhe (№171 miljardöörilla "DP" 2016), Aparthotelin rakentamisessa Pietarissa "DP" Oksana Kravtsovin konsernin yhteisomistaja ja pääjohtaja. Hänen mukaansa keskimääräinen Ave., 87, on Eurostroy omistaa 87 tontti 0,8 hehtaaria.

"Kun ostimme sen, oli mahdollista rakentaa asumisen. Mutta yllättäen tämä vyöhyke yleissuunnitelmassa tehtiin virkistys. Ja vietimme useita vuosia saavuttamaan luvan rakentaa se. Asuminen, ei kuitenkaan ole siellä. Mutta tontti sopii kaupallisen kiinteistön rakentamiseen. Siksi ilmestyy huoneistohotelli, "Oksana Kravtsov selitti.

Manage esine on MTL saapuva GC: ssä "Paras" Andrei Lushnikov. Eurostroy ei koskaan rakennettu huoneistohotelle, koska tärkein erikoistuminen on eliitti majoitus. Siksi houkuttelimme kumppania, joka on Yhdysvaltain uuden segmentin asiantuntija ", kertoo Oksana Kravtsov. Muut apurahojen hankkeet, hänen mukaansa, Eurostroy ei suunnittele lähitulevaisuudessa. "Jokaisen on käsiteltävä hänen työtä", Kravtsov totesi Oksana Kravtsov.

MTL Yleinen johtaja Nikolai Antonov-kumppanuus Eurostroyn kanssa vahvistettiin. "Kumppani vaativa. Mutta olemme jo löytäneet yhteisen kielen. Asuntohotellin hankkeessa se kuuluu vakavaan kilpailuympäristöön. Mutta me uskomme kysyntään, koska useat arkkitehtuuriin ja arkistografiaan liittyvät pelimerkit tulivat: "Nikolai Antonov sanoi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Lavicon Apart Hotel Collection 5 * (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.
Lepojen ominaisuudet Nebuga

Hotellit Neboga Hinnat, arvostelut, valokuvia, yhteystietoja, osoitteita. Luettelo kaikki hotellit Nebuga. Nopea verkossa varaus hotellit. Hinnat Nebuga-hotellit alkaen 200 ruplaa.

Tämä numero on!
Huoneistohotelli Nevsky 78, Pietari hinnat, arvostelut, varaa online

Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Aparth Hotel Nevsky 78 kohteeseen Pietari Pietariin parhaaseen hintaan KAYAK. Huoneet alkaen 1519.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Virallinen sivusto, talot ja uutiset PLG Pietarista

Toukokuu 2021. LCD PRO. Asuntojen oldity hinta 1. ja 5. miljoonaa ruplaa kehittäjältä, virallisesta verkkosivustosta, ulkoasusta, rakentamisesta, määräaikoista asuinrakennuksen toimittamiseen. Olevallisuus Kehittäjä Plaza Lotus Group.

Asuntolaina voitolla. Invest Hotel

Huoneistohotelli Nizzassa

Varaa huoneistoja Nizzassa alhaisimmalla hinnalla, laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja. Valinta ja online-vuokraus erinomaisista huoneistoista ranskalaisessa Nizzan kaupungissa.

Home Native

Miksi Petersburgers ostaa huoneistoja

Massatietoisuuden sanan huoneisto liittyy usein ylellisyyteen. Itse asiassa tänään tätä määritelmää kutsutaan halveksi majoitukseksi, joka ei myöskään ole asumista, oikeudellisesti.

Hotellit, joissa on lämmitetty uima-allas Gelendzhik

Bodrum Nova Suites Hotel 3 Turkki Egish Regionbodrum. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Asunnot Nova Aleksevskaya Alekseevskin alueella ja suunnittelussa. Katso 34 Kuvia LCD Nova Aleksevskaya Moskovassa Canyon2

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas
Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Asunnot New Arbatissa kirjassa LCD. Voit lopettaa kampanjan

Arbat Stars keskustassa hallinnollisessa huoneistossa 54 alkaen 62. m Hinta 43. 5 miljoonaa ruplaa. Kehittäjä Baltic Construction Companyn virallinen verkkosivusto. Arvostelut 3. Kuva 60. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Kesällä 2020 mennessä huoneistohotelli ja kahvila aukeaa uudessa maailmassa: Grodnots näytti rakennushankkeen - Grodno Blog S13

Elena Elena New Light Liman, Venäjä Kuvaus hotellista, hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevaraus

Cafe on uusi valo valaistumisravintolan metrotodistuksen esitteessä, jossa on huoneistohotelli Kyllä valaistumisen Avenue, jolla on oma kasvihuone ja leipomot. Valikossa eurooppalaiset keittiöt, pasta, pizza. Middle Check 7001500 ruplaa. Työaika PNVS 9002300. Muut parkkipaikka, aamiainen, yritysten omistajat, Wi-Fi, juhlat. Poshadorosin paikan päällä voit varata pöydän, jätä arvostelu, selvittää osoite ja katso kartta

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Ahotel.com Aparthotel Officer, hotelli, Pietari, Venäjä

Aparthotel Officer, Metro Spasskaya, Sadovaya, Admiralteyskaya, Sennaya Square, Area Admiralte, Pirogov Alley Kaikki kuvat ja arvosteluja Zoon.ru. Yhteystiedot.

Aparthotel Olympic Park, Adler, Venäjä

Jokaisessa huoneistossa on taulu-tv ja täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, liesi ja vedenkeitin.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Apartments ja Omega Hotel kaupungissa Yalta

Aparthotel Omega Hotel Yalta Kaikki tiedot Valokuvat, sijainti hotellien kartalla Aparth Hotel Omega, huonevarauskomissio 0.

Omega Yalta - Osta huoneistot ja huoneistot - Criman Riviera

Family Aparthotel Phoenix kaupungissa Ordzhonikidze, Crimea

COASIS pystysuorassa Etelä-Highway 4 huoneistosta 15. 5 m Kustannukset 3 9 miljoonaa ruplaa. Kehittäjän Becar Asset Management Groupin virallinen verkkosivusto. Arvostelut 11. Kuva 73. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Ahotel.com Park City Aparthotel Park City Aparthotel, Aparthotel, Krasnojarsk, Venäjä

Päivittäinen ja tunti vuokrat Asunto St. Petersburg Pietari. Huoneistohotelli City Park. Päivittäinen vuokraus Pietari City Park Apartments Apartments Apartments Peter

Verkko Mini Hotellit tunnissa Moskovassa, Tunnit - hotellit, halvat huoneet yöllä ystäville
Varausjärjestelmä Academservice - Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Apart Complex Park City Krasnoyarsk PlussePlus Hinnat sivuilla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksen ulkoasun, asuntolainan, uusien rakennusten osakkeet

1 makuuhuoneen huoneisto vuokrattavana 1400 Krasnoyarsk, Street Partisana Zheleznyak, 40b, ilmoitus 178799

VisiZevo Leisure, jossa on lasten vierashuoneita, joissa on uima-allas

Erinomainen vaihtoehto erilliselle Villa Aparthotelille, ensimmäinen merilinja. Yksilölliset retket Montenegrossa

Ensimmäinen rivi omaisuus rannikolla Bulgariassa, kiinteistöt näkymät merelle, huoneistoja ensimmäisellä rivillä, Beach Apartments. Suojelualue myytävänä Bulgariassa, maissa, taloja, taloja myytävänä merellä.

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Moduuli online-varaus

Avenueapart Farmaseuttisessa saarella 1 huoneistoa 47,46 m hinnat ovat 5,98 miljoonaa ruplaa. Kehittäjän virallinen verkkosivusto paras. Arvostelut 2. Kuva 31. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)

Hotel Centre Plaza Apart Hotel Venäjä, Sochin hinnat, Katean arvostelut kohteessa Center Plaza Apart Hotel Virallinen verkkosivusto SaleTur.ru

Aparthotel Center Plaza Adler Venäjä Kuva hotellista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Kohta

Suosittu

Aparthotel Polyanapart, Polyana, Ukraina

Huoneistot ja huoneistohotellit Punainen Polyana. Vuokra Apartments Krasnaya Polyana Venäjä Travel.ru

Administer Hotellit

Huoneisto Aparthotel Aparthotel Russian Yard

Vuokraa huone Huoneistohotellissa Hotel Russian Yard Aparthotel Russkii Dvor kohteeseen Petropavlovskakkamchatsky 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Prime Aparthotel Metro Square Alexander Nevsky 2

Asiakasarviot kehittäjältä Aparthotel Prime Residence Real Refere Reviews asukkaat ja osakkeenomistajat

Varaukset lähistön hotellit

Aparthotel Alicanten keskustassa myytävänä

Huoneistohotelli Alicanten uuden rakennuksen keskellä, jossa on Alicanten historiallinen osa edulliseen hintaan. Aparthotel 11 huoneistoa 620 m2

Liittovaltioneuvosto ehdotetaan harkita asunto majoitusta ja sallia rekisteröinti siellä

Ilmoittautuminen huoneistoissa

Opiskelu huoneistoista, jotka ovat kiinnostuneita ihmisistä, huomasimme, että ne ovat monin tavoin samankaltaisia. Mainosmateriaaleissa ostaja on erittäin aktiivisesti kiinnostunut tavaroiden hinnasta, mutta sisällöstä ...

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä

Artikkelissa tutustut Crimean pääkaupunkiin Simferopolin kaupungin ja selvittää kaikki yksityiskohdat, joita sinun tarvitsee tietää matkailijan ennen saapumista

Palace Aparthotel Object 007 Biografi Putin ilmoitti suljetun historian talon Gelendzhik

Hänen mukaansa hänestä tuli monimutkainen edunsaaja muutama vuosi sitten.

Hotel Loft 5vershin, Pyatigorsk, Venäjä

Huoneistohotelli Old Town, Pyatigorsk Varaus Vashothersin kautta

Huoneistohotelli kohteliaisuus, Pyatigorsk, STA, Venäjä Löytää kannattavimmat tarjoukset RoomGurussa. Vertaile hintoja kaikille parhaille varauslomakkeelle. Käyttäjien arviointi 9.7 ulos 10 perustuu 253 arvioon.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Huoneistohotelli Pitkäaikainen vuokraus Moskova

Glavoufdk tarjoaa vuokrata huoneistoja Moskovassa pitkään valtiosta. Lue lisää asuntojen eduista pitkän aikavälin vuokraa valtiosta ilman välittäjiä verkkosivuillamme.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.