Hotellit sijaitsevat yhdellä eurooppalaisen gastronomisen kaduilla kuuluisassa Gold Triangle of Pietari. Nevsky Prospekt 1-3 minuuttia, lähimpään metroasemalle 3-5 minuuttia. Välittömässä läheisyydessä ovat kaupungin tärkeimmät nähtävyydet.

Mini-Hotel 3 * sijaitsee Pietarin sydämessä. Suotuisa sijainti 2 minuutin kävelymatkan päässä Nevsky Prospekt, Mayakovskayan metroasemalle - seitsemän minuutin kävelymatkan päässä. Anichkov Bridge, Nevsky Prospect, Gostiny Dvor - Koko historiallinen keskusta, kaikki on saatavilla mini-hotellin asiakkaille.

Mini Hotel Rubinstein 5 on pari kävelymatkan päässä Nevsky Prospectista ja Fontaanka River Renkmentistä. Lähimmät metroasemat "Dostoevskaya", "Vladimir" ja "Mayakovskaya" 5-10 minuutin kävelymatka. Moskovan rautatieasema, ylösnousemuksen ja Ligovskin mahdollisuuden alue 20 minuutissa.

Mini Hotel Rubinstein keskellä

Tie Navelin kengän, Palatsin aukio, Hermitage, St. Isaacin katedraali, kupari ratsastaja, Admiralty ja monet muut kuuluiset museot ja arkkitehtoniset muistomerkit kestävät 20-25 minuuttia.

Hotellin kuvaus ja virkistys etuudet

Mini Hotel Rubinstein 5 sijaitsee Cobinstein Streetin sisäpihan asuinpaikan ensimmäisen kerroksen ensimmäisessä kerroksessa. Se tarjoaa 4 huonetta: 2 "Classic" ja 2 huonetta "Comfort". Jokaisessa huoneessa on kylpyhuone suihkulla, moderni LCD-TV ja ilmainen Wi-Fi. Huoneet "Comfort" ovat taittuvat tuolit-vuoteet.

Päivällä Mini Hotel Petersburg Rubinstein 5 -hotellin vieraat voivat käyttää pientä jaettua keittokomero, jossa on pesu, laatat, mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin ja pesukone. Hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta voidaan ottaa järjestelmänvalvojalta. Tee ja kahvi päivän aikana ilmaiseksi.

Rakkaus Pietariin monissa matkailijoissa alkaa upolla tämän kaupungin erityisessä ilmapiirissä. Matkojen moneneminen ja suuruus, rakennusten ja rakenteiden kaupungin suunnittelun täydellisyys on juuri se, mikä kääntyi kaupungin Nevalle Venäjän arkkitehtoniseen helmille ".

Palatsin runsaus, jotka sijaitsevat sekä kaupungin itse ja lähimmällä alueella, voivat osua minkä tahansa matkailijan ulkoisten lomakkeiden kauneuden ja sisäisten sisätilojen ylellisyydestä. Jokainen näistä arkkitehtonisista mestariteoksista on ihmisen nerotus- ja historiallisen aikakauden heijastus.

Lukuisat kaupunkiseudat ja talot toimivat arkkitehtonisen taiteen todellisena tietosanakirjana. Kaupunki rakensi maisterit monista maailman maista, eri tyylejä ja trendejä. Jokaisessa tällaisessa talossa on oma luonne ja sen luojien asettama kuva.

Pietari ansaitsee maamme kulttuuripääkaupungin otsikko, suuri määrä teattereita, museoita ja näyttelyitä keskittyy täällä, tämän kaupungin nimi, lukuisat kulttuurin ja taiteen teokset , Monet erinomaiset kirjoittajat asuivat ja työskentelivät.

Suositut hotellit ja hotellit:

 • Lähimmät metroasemat:
 • Dostoevskaya (350 m),
 • Vladimirskaya (450 m)
 • imakovskaya (500 m )

Hotel Rubinstein, 30 on toinen hotelliketjuinen hotelli. Se sijaitsee kaupungin keskustassa, jossakin suosituimmista kaduista - Rubinstein Street, joka kuuli ravintolan. Hotellimme tulee erinomainen lisä vierailulle kaupunkiin, asiakkaat voivat valita, missä elää, lattialla, jossa jokainen huone on kuuluisa Rubinstein Street House: Mdt, Dovlatov talo, sosialismi nukkua tai huoneessa, joka on omistettu kuuluisalle asukkaille kaupungin.

Mini-Hotel sijaitsee erillisessä rakennuksessa, Rubinstein Streetin hiljaisella nurkassa, joka on iso plus majoitus. Mini-Hotel Rubinstein, 30 sijaitsee Vladimirin katedraalissa, 1 minuutin kävelymatkan päässä Dostoevskayasta ja Vladimirskajan metroasemalta. Kävelymatkan päässä on kaikki tärkeimmät nähtävyydet kaupungin.

Hotelli tarjoaa tunnelman ystävällisyydestä ja kodin mukavuudesta. Hiljainen piha, pehmeät vuoteet, moderni putkisto, taulu-tv, jääkaappi huoneessa, suuri Wi-Fi-signaali - kaikki tämä ja paljon muuta voit tuntea olonsa kotoisaksi, ja tarkkaavainen ja avulias henkilökunta on aina valmis auttaa kaikissa asioissa.

 • Osoite: Pietari, ul. Rubinstein, 30
 • Puhelin: +7 (812) 400-10-28
 • Sivusto:
 • Sähköposti:
 • Lisäksi: + 7 (911) 106-17-93
 • Aukioloajat: pyöreä-kellon saapuminen klo 14.00 jälkeen; Lähtö klo 12.00 asti

Hotel Rubinsteinin sijainti

Mini Hotel "Rubinstein 5" sijaitsee Pietarin alueella Central Districtin alueella Rubinstein Streetin alussa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Nevsky-näkymästä ja Fonanka River Renkmentistä. Lähimmät metroasemat "Dostoevskaya" (Orange Line), Vladimirskaya (Red Line) ja Mayakovskaya (vihreä linja) 5-10 minuutin kävelymatkan päässä edullisesta Hotelli Peter Economy -luokasta.

Infrastruktuuri Mini Rubinstein Hotel Pietarissa

Mini Hotel "Rubinstein 5" sijaitsee Rubinstein-kadulla sijaitsevan asuinrakennuksen 5 telakan rakentamisen ensimmäisessä kerroksessa. Sisäänkäynti hotellin sisäpihasta, erillinen, huoneiden ikkunat menevät sisäpihalle. Se tarjoaa 4 huonetta: 2 "Classic" ja 2 huonetta "Comfort". Jokaisessa huoneessa on kylpyhuone suihkulla, moderni LCD-TV ja ilmainen Wi-Fi. Huoneet "Comfort" ovat taittuvat tuolit-vuoteet.

Päivällä Mini Hotel St. Petersburg Rubinstein 5: n vieraat voivat nauttia pienestä jaetusta keittokomero, jossa on pesu, laatat, mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin ja pesukone. Hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta voidaan ottaa järjestelmänvalvojalta. Tee ja kahvi päivän aikana ilmaiseksi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Perjantain TV-kanava
Hotel Sakura, Astrakhan hinnat, online-varaus

Hotel Sakura Hotel Sakura Sakura on 2 tähden hotelli, joka sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä ekologian museosta ja luonnonsuojelusta.

Hotel Aquarium, Moscow, M. Mykinino, yhtiön kumppanin virallinen verkkosivusto
SANA Hostel, Kharkov

Sanatorium Sana sijaitsee kaupunginosassa sijaitsevassa kaupunginosassa ostoskeskuksessa. Kaupunki on 400 metrin päässä kompleksista. Sanatorium-tapaus kahdeksan kerroksinen alkuperäinen arkkitehtuuri. Katso majoituksen virkistyskustannukset. Huoneen luokat Standardumerot. Ihanteellinen kaikille matkailijoille

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Hotel Santa Barbara Santa Barbara 3 Alushta, Ukraina Arvostelut, hinnat, kuvat 2021 Tophotels. A.

Santa Barbara, Venäjä Crimea, Utøs, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Manos Wadzolas: Domes Noruz Chania - Boutique-hotelli aikuisille, joka toteuttaa uuden lähestymistavan, mitä pidetään ylellisyyttä - Boss Magazine

Hotel Sandy Beach DzheMete, Sand 12

Hotel Sandy Beach sijaitsee hiekan kadulla 12 150 metriä 35 minuutin kävelymatkan päässä Sandy Beachilta Jemet Anapalla. Hinnat alkaen 900 ruplaa per huone. Hotellissa on uima-allas, kauppa, sauna, leikkipaikka.

Mini-Hotel

Käy Mini Hotel Saratov Käy Miniotel Saratov Saratov, Venäjä Kuvaus Hotel, Hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevarauksia

Jos arvostat mukavuutta, mutta samalla mieluummin budjetti-oleskelua, Saratov hotellit ilman tähdet ovat aina valmiita tapaamaan sinua lämpimästi. Jokainen kaupungin vieraat ovat valmiita majoittamaan hotellit Saratov ilman tähtiä, huoneissa on kaikki tarvittavat huonekalut ja laitteet. Palvelumme avulla voit noutaa Saratov hotellit 0 Tähteä, kun otetaan huomioon sijainti, tiettyjen esineiden läheisyys jne. Jos vierailet kaupunkiin ensimmäistä kertaa ja tiedä miten valita hotellit Saratov 0 Tähdet, käytä sivustollamme yksinkertaista etsintä.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Mini Flight Flight Hotel Restaurant on suljettu hinnat, valikko, valokuva, osoite. Varaa päivämäärä ilmaiseksi

Varaa Flight Flight Hotel Flight Ravintola on suljettu Kievskaya-metroaseman vapaaseen päivämäärään, Troparevo, Lounais-juhlatili vuodesta 2000.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi
Garden Garden Villa

Perhe-mini-perhe

Mini Hotel St. Petersburg Guest House Family Apartment 5 kartalla kaupungin. Hotel Pietari Moskovan alueella lähellä Kadia ja Pulkovo Airport Kuvaus, Osoite, yhteystiedot, Puhelinnumerot, Virallinen verkkosivusto, Hinnat, Majoitus, Valokuvat ja

Arvostelut Aparthotel Twins, Adler, Sochi, Venäjä

Mini Hotel Family

Perheen mini sijaitsee Kabardininka. Hotellissa on ravintola, baari, jaettu oleskelutila ja grillausmahdollisuus.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Mini-perhe Pietarissa Osta liiketoiminta 770 000

Hotellit lähellä kohdetta: Metro Shenya Square. Varaukset Hotellit St. Petersburg parhaaseen hintaan Kuva, kuvaukset, Käy arvostelut

Home Native

Ahotel.com Zolotoy Ruchey MiniHotel, Hotelli, Sestroretsk, Venäjä

Zolotoy Ruchey minihotel tarkoittaa hinta ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Zolotome Ruchey Minihotel sijaitsee tenniskenttä ja terassi, ja se sijaitsee kaupungissa Sestretsk ...

Mini Hotel Cameo, Sevastopol, Crimea

Mini Hotel Sevastopol Sevastopolissa, huoneiden hinta 1700 r., Urban Highway 20

,. 51 105.

Gyumri Mr. Simferopol, Crimea Varaa huoneemme matkallamme

Bussit tutu.

.

Hotel Tale, Hotellit Abhhazia, Gagra District, Gagra, Vanha Gagra hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Hotellit kartaan kohteesta: Evpatoria ilman välittäjiä

Hotel Slavyansky, Gelendzhik Hinnat Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Slavic Mini sijaitsee Gelendzhikissa, 2 km: n päässä meren puutarhojen rannalta.

Mini Hotel Slavyansky, Gelendzhik Olosuhteet, Hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut
Huoneistohotelli, mikä on ero asuinrakennusten

Mini Hotel Hosteliya, Smolensk, Venäjä

Mini Hotel Big Redroflot 15b sijaitsee Smolensk, ul. Suuri Krasnoflotskaya, 15b. Keskusta. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 000 hankaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Baari, Kahvilat, Sauna, Taksipuhelut, Internet, Biljardi, Ilmainen varaus, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Express Check-Basement, Lämmitys, WiFi Free Ilmastointi, tupakointialue, lemmikkieläimet sallittu, vuodevaatteet ja pyyhkeet, pysäköinti, suihkukaapit, raportointiasiakirjoja, satelliitti-tv, kotiruokaa, hiustenkuivaaja, videovalvonta, ravintolan menu, yksittäiset check-in, herätys tietyn ajan, Vedenkeitin, laskentapääte, pysäköinti paikan päällä, yksityinen pysäköinti, WiFi on saatavilla koko ajan.

Mini-Hotel Paradise Dvorik, Anapa - Hotelli Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Hotel Sun Mini Hotel St. Petersburg varaushuoneet, hinnat

Family Miniotel Orange Sun on alue, jossa voit unohtaa ulkoisen maailman ja omistautua kokonaan perheellesi ja ystävillesi.

10 Parhaat hotellit lähellä Moskova vesipuistossa lapsille vuonna 2021

Sunny, Kamenskhahtinsky, Venäjä

Sunbriz.ru Sunny Breeze sijaitsee kylässä Solnechnogorskoe 25 km Alushta.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

MINIOTEL Neuvostoliiton

Neuvostoliiton Mini-KK: n kuvaus Pietarin ominaisuuksissa, palvelut, asuinjärjestys, Valokuvat ja arvostelut. Varaa KK Hotel Sovitskaya alhaisimmalla hinnalla verkossa.

Solo's Miniotelli valimo Prospekt Pietari, Venäjä. Alhaiset hinnat Solo Minin numeroista valimossa. Arvostelut mini käyttäjältä Travel.ru. Varaus Solo Mini-Founder Avenue Pietarissa.

Kohta

Suosittu

Home Native

Mitä pitäisi olla hyvän hotellin henkilökunta

Joten hotellit yrittävät ansaita tulojen vähentämistä matkustusrajoitusten taustalla.

Hotellit, joissa on pelihuone Adler, Venäjä: hinnat, arvostelut

Ylläpitäjä työskentelevät Kauhea Mary Hotel, St. Petersburg, Venäjä TripAdvisor

Freshjob tuoreet avoimet avoimet työpaikat ja uudestaan ​​Venäjällä. Työ suorista työnantajilta

Hotelli Old Gagra Mini Hotel Gagra Meri Abhhazia

Vanha Gagra, Gagra, Abhasia

Hotellissa on televisio. Jokaisessa Vanhan Gagrasin mini-kustannusten huoneessa on asennettu ilmastointi ja vaatekaappi. Minigity Old Gagra sijaitsee Gagran rannalla. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ja ravintolan.

Administer Hotellit

Hotellit Kaakkois-Crimea. Hinnat 2021. Varaus. Arvostelut.

Kaikissa Sunbay-hotellin huoneissa on tv ja parveke. Jokaisessa kylpyhuoneessa on suihku ja wc, hiustenkuivaaja on varustettu. Tarjolla oleva Hotel Sunbay sijaitsee kaupungissa Marmaris, vain 50 metrin päässä hiekkarannasta.

Art Hotel

Sunrise Sunrise Mini Tarkista arvostelu, arvostelut, Valokuvat, Hinnat 2021

Miniottel Gurzuf Sunrise 2, Gurzuf. Kuvaus MINIOTTEL GURZUF Sunrise, valokuvatilat, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashothers.com puhelimitse 74996538073.

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Smile's Minijle, Suzdal. Varaukset, arvosteluja, kuvia Tourist.ru

Mini Hotel Pozharsky sijaitsee kaupungissa Suzdal, St. Pozharky, d. 9. Yhteystiedot puhelimet. Hintanumero 2 000 hanosta. Palvelut Pysäköinti, Ratsastus, Ympärivuorokautinen vastaanotto, Puutarha, Savuttomia huoneita, Ilmainen pysäköinti, Patikointi, Grilli, Lämmitys, Osoitettu palvelu, Animal Majoitus, Yksityinen sisäänkirjautuminen, Kuljetuspalvelu, Pysäköinti, Yksityinen pysäköinti .

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Myyn hotellin Tuapsinsky POS: n alueella. URBAN TYPE NovoMikhailovsky, ul. Mira, 64A, RN Crimean, NovoMihalovsky KP 800. M 50000000 RUB

Myydyt miniotelin ainutlaatuinen muotoilu Pietarissa, hinta on 11 500 000 ruplaa. Tarjoamme ostaa valmiin liiketoiminnan omistajalta ilman palkkioita ja ylikuormituksia.

The Miniotel Taemic Ramenskoye 2021 hinnat, varaa huone halvalla

Arvostelut Mini-Ramensky Pluses ja Conf. Huoneiden hinnat vuonna 2021. Varaushuoneet halvat. Parhaat hotellit, hotellit, huoneistot, huoneistot ja muut asunnot kaupungissa.

★★★ Mini-Hotel Taiga, Ramenskoye, Venäjä

Miniotel Taiga, Ramenskoye, Venäjä

Taiga Hunterin miniatyyri sijaitsee Voronezhissa kävelymatkan päässä keskusrautatieasemalta. Saatavilla on useita lisäpalveluja. Tämä ilmainen Wi-Fi, sauna sisäuima-altaalla, biljardihuone ja turkkilainen sauna.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.