kuluttajakäyttöön viime vuosikymmenen sisältää käsitteet "asuntoja", "huoneistohotelli", "Studio Apartments", "yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja", "taloyhtiön" ja niin edelleen. Kuluttajien joukkotietoisuudessa sana "Apartments" liittyy yleensä sana "ylellisyys". Mutta todellisuudessa kuva voi olla suoraan vastapäätä. Tänään yritämme purkaa, mitä kehittäjät ja kehittäjät tarjoavat "edullinen majoitus eivät kirjoita mainosesitteistään.

Ja he eivät kirjoita tärkeintä: asunnot eivät kuulu taiteen mukaisiin asuintiloille. 15 ja 16 Venäjän federaation asuntokoodi. Ja jos asut huoneistoissa, sitten taidetta. 25 Venäjän federaation perustuslaki "Asunto on loukkaamaton" ei ole huoneistoista. Tästä seuraa myös, onko tämä kulma viimeinen vai ei, sinua häätetään ensinnäkin ilman lykkäämistä ja ilman asuntoa.

Asunnot, kuten hotellissa, ei ole kansalaisten pysyvä asuinpaikka. Siksi et saa pysyvää rekisteröintiä huoneistossa sekä puolisosi ja lapsesi (3 kohdan "6 kohta" säännöt Venäjän federaation kansalaisten asettamisesta ja poistamisesta rekisteröintitilinpäätöstä "). No, näillä ongelmilla tulet huomaamaan paljon myöhemmin, kun tarvitset sairaalaöljyä, ja lapsen täytyy mennä lastentarhaan tai kouluun.

Koska tämä on ei-asuintilat, sillä se on kaksinkertainen tapaaminen: käytä sitä toimistona tai käyttää hotellina päivittäin ja jopa parempaa tuntipaikkaa. Asuminen asunnossa, huomaat molempiin muihin. Huoneistojen "toimistojen" päivittäiset taistelut "kansalaisten kanssa pysyvästi asuvat siellä - valitettavasti elämässän julma proosaa. Ja oikeudenkäyntiä koskevat tuomioistuimet eivät tue sinua.

verot. Veroetuudet yksilöiden kiinteistöverosta taiteen mukaisesti. 407 NK RF-huoneiston omistajat eivät voi vastaanottaa. Siksi voit ottaa asuntolainan ostaa huoneistoja, mutta saada verovähennyksiä - ei enää. Ja ne muodostavat, jos otat enintään 650 tuhatta ruplaa.

Koska hotellissa sijaitsevat huoneistot eivät kuulu taiteesta seuraa asuintiloille. 15 LCD RF, veronmaksajalla ei ole oikeutta väittää saada kiinteistövähennyksen Venäjän federaation verosäännöstön 220 kohdan 1 alakohdassa säädetystä NDL: ssä.

Kun myydä huoneistoja, jopa 5 vuoden jälkeen, et voi saada kiinteistövähennyksen jopa 1 miljoonaan ruplaa, joka on varustettu huoneiston omistajille, mutta vain 250 tuhatta ruplaa, kuten muulle omaisuudelle.

Äidin pääoma. Se on mahdotonta. Tässä on toinen 453 tuhatta ruplaa kassalla. Kyllä, löydät ensin paikan asuntohuoneisiin. Myös asunnossa asuu, et voi käyttää etuja eläkeläisten, vammaisten, huonojen ja muiden edunsaajien luokkien hyödyntämiseen.

Saniteettivaatimukset. Ne ovat huomattavasti pienemmät kuin asuintilat suhteessa. Insolaation kesto (auringonvalon aika asuinhuoneessa) ei ole normalisoituvassa SANPINA: ssa. Siksi, jos haluat, voit turvallisesti elää kuin pannukakku, niin "tyyny" ja jopa lasten kanssa.

"Aparthotel on viiden minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta" Old Village "ja TRC" Gulliver ". Lähistöllä ovat myös kahvilat, maatilamarkkinat, säätiö ja Hermitage-museo. Vuoden 2020 lopussa on tarkoitus ottaa käyttöön lastentarha ja peruskoulu.

Asunnot vuokrataan eri väreissä sisustuksessa, johon kuuluu putkisto, laminaatti, keraamiset laatat ja lämpimät kerrokset kylpyhuoneessa sekä pommitetut ja laitteet.

Asunnot - ei-asuinrakennuksen toimitilat, jotka maksavat halvempaa kuin tavalliset huoneistot. Nämä muistuttavat hotellien huoneita ja usein täällä ovat edullisia, jotka liittyvät mukavuuteen, kuten siivoukseen ja ravintoloihin.

"Paperi" puhui Petersburgerien kanssa, jotka ostivat huoneistoja vuokralle ja elämään. He kertoivat, miksi heidät sijoitettiin tällaiseen kiinteistöön, kuinka monta hyödyllisyysmaksua ja muita palveluja ovat kustannukset ja onko se kannattava vuokrata huoneistoja Pietarissa.

- I ampuin huoneistoja jonkin aikaa - pidin siitä kovasti kuin vuokralainen. Kun kysymys syntyi oman kiinteistöjen hankkimisesta, minun tehtäväni oli löytää jotain valmis. Hyvällä leikkauksella, siistillä, lähellä metroa - ja pannut 4 miljoonan ruplan talousarvioon. Joten olin mukava elää täällä ja maksaa kerran kuukaudessa asuntolainasta.

Uusi ilmiö Venäjän rakennusmarkkinoilla

Apartments on eurooppalaisen muodon asuinalue. Tänään on yhä suosittu Venäjällä. Itse asiassa tämä on hotellihuone, joka voi ostaa majoitusta tai vuokrattavissa. Asunnosta riippuen huoneistoihin voi kuulua yksi tai useampia makuuhuonetta, olohuone, olohuone tai toimisto, keittiö, kylpyhuone jne.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027
Asunnot New Arbatissa kirjassa LCD. Voit lopettaa kampanjan

Arbat Stars keskustassa hallinnollisessa huoneistossa 54 alkaen 62. m Hinta 43. 5 miljoonaa ruplaa. Kehittäjä Baltic Construction Companyn virallinen verkkosivusto. Arvostelut 3. Kuva 60. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Kesällä 2020 mennessä huoneistohotelli ja kahvila aukeaa uudessa maailmassa: Grodnots näytti rakennushankkeen - Grodno Blog S13
Elena Elena New Light Liman, Venäjä Kuvaus hotellista, hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevaraus

Cafe on uusi valo valaistumisravintolan metrotodistuksen esitteessä, jossa on huoneistohotelli Kyllä valaistumisen Avenue, jolla on oma kasvihuone ja leipomot. Valikossa eurooppalaiset keittiöt, pasta, pizza. Middle Check 7001500 ruplaa. Työaika PNVS 9002300. Muut parkkipaikka, aamiainen, yritysten omistajat, Wi-Fi, juhlat. Poshadorosin paikan päällä voit varata pöydän, jätä arvostelu, selvittää osoite ja katso kartta

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Ahotel.com Aparthotel Officer, hotelli, Pietari, Venäjä

Aparthotel Officer, Metro Spasskaya, Sadovaya, Admiralteyskaya, Sennaya Square, Area Admiralte, Pirogov Alley Kaikki kuvat ja arvosteluja Zoon.ru. Yhteystiedot.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Aparthotel Olympic Park, Adler, Venäjä

Jokaisessa huoneistossa on taulu-tv ja täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, liesi ja vedenkeitin.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Apartments ja Omega Hotel kaupungissa Yalta

Aparthotel Omega Hotel Yalta Kaikki tiedot Valokuvat, sijainti hotellien kartalla Aparth Hotel Omega, huonevarauskomissio 0.

Omega Yalta - Osta huoneistot ja huoneistot - Criman Riviera
Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Family Aparthotel Phoenix kaupungissa Ordzhonikidze, Crimea

COASIS pystysuorassa Etelä-Highway 4 huoneistosta 15. 5 m Kustannukset 3 9 miljoonaa ruplaa. Kehittäjän Becar Asset Management Groupin virallinen verkkosivusto. Arvostelut 11. Kuva 73. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Verkko Mini Hotellit tunnissa Moskovassa, Tunnit - hotellit, halvat huoneet yöllä ystäville

Ahotel.com Park City Aparthotel Park City Aparthotel, Aparthotel, Krasnojarsk, Venäjä

Päivittäinen ja tunti vuokrat Asunto St. Petersburg Pietari. Huoneistohotelli City Park. Päivittäinen vuokraus Pietari City Park Apartments Apartments Apartments Peter

Varausjärjestelmä Academservice - Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Apart Complex Park City Krasnoyarsk PlussePlus Hinnat sivuilla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksen ulkoasun, asuntolainan, uusien rakennusten osakkeet

1 makuuhuoneen huoneisto vuokrattavana 1400 Krasnoyarsk, Street Partisana Zheleznyak, 40b, ilmoitus 178799

VisiZevo Leisure, jossa on lasten vierashuoneita, joissa on uima-allas

Erinomainen vaihtoehto erilliselle Villa Aparthotelille, ensimmäinen merilinja. Yksilölliset retket Montenegrossa

Ensimmäinen rivi omaisuus rannikolla Bulgariassa, kiinteistöt näkymät merelle, huoneistoja ensimmäisellä rivillä, Beach Apartments. Suojelualue myytävänä Bulgariassa, maissa, taloja, taloja myytävänä merellä.

Moduuli online-varaus

Avenueapart Farmaseuttisessa saarella 1 huoneistoa 47,46 m hinnat ovat 5,98 miljoonaa ruplaa. Kehittäjän virallinen verkkosivusto paras. Arvostelut 2. Kuva 31. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Hotel Centre Plaza Apart Hotel Venäjä, Sochin hinnat, Katean arvostelut kohteessa Center Plaza Apart Hotel Virallinen verkkosivusto SaleTur.ru

Aparthotel Center Plaza Adler Venäjä Kuva hotellista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)

Aparthotel Polyanapart, Polyana, Ukraina

Huoneistot ja huoneistohotellit Punainen Polyana. Vuokra Apartments Krasnaya Polyana Venäjä Travel.ru

Administer Hotellit

Huoneisto Aparthotel Aparthotel Russian Yard

Vuokraa huone Huoneistohotellissa Hotel Russian Yard Aparthotel Russkii Dvor kohteeseen Petropavlovskakkamchatsky 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Prime Aparthotel Metro Square Alexander Nevsky 2

Asiakasarviot kehittäjältä Aparthotel Prime Residence Real Refere Reviews asukkaat ja osakkeenomistajat

Varaukset lähistön hotellit

Aparthotel Alicanten keskustassa myytävänä

Huoneistohotelli Alicanten uuden rakennuksen keskellä, jossa on Alicanten historiallinen osa edulliseen hintaan. Aparthotel 11 huoneistoa 620 m2

Liittovaltioneuvosto ehdotetaan harkita asunto majoitusta ja sallia rekisteröinti siellä

Ilmoittautuminen huoneistoissa

Opiskelu huoneistoista, jotka ovat kiinnostuneita ihmisistä, huomasimme, että ne ovat monin tavoin samankaltaisia. Mainosmateriaaleissa ostaja on erittäin aktiivisesti kiinnostunut tavaroiden hinnasta, mutta sisällöstä ...

Artikkelissa tutustut Crimean pääkaupunkiin Simferopolin kaupungin ja selvittää kaikki yksityiskohdat, joita sinun tarvitsee tietää matkailijan ennen saapumista

Kohta

Suosittu

Palace Aparthotel Object 007 Biografi Putin ilmoitti suljetun historian talon Gelendzhik

Hänen mukaansa hänestä tuli monimutkainen edunsaaja muutama vuosi sitten.

Hotel Loft 5vershin, Pyatigorsk, Venäjä

Huoneistohotelli Old Town, Pyatigorsk Varaus Vashothersin kautta

Huoneistohotelli kohteliaisuus, Pyatigorsk, STA, Venäjä Löytää kannattavimmat tarjoukset RoomGurussa. Vertaile hintoja kaikille parhaille varauslomakkeelle. Käyttäjien arviointi 9.7 ulos 10 perustuu 253 arvioon.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Huoneistohotelli Pitkäaikainen vuokraus Moskova

Glavoufdk tarjoaa vuokrata huoneistoja Moskovassa pitkään valtiosta. Lue lisää asuntojen eduista pitkän aikavälin vuokraa valtiosta ilman välittäjiä verkkosivuillamme.

Spa Club

Hotellit Sparkvo

6. elokuuta käynnistettiin zelenogradskissa ainutlaatuinen projekti Spacklub Residence

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Asunnot PSKOV, vuokrata huone pitkän aikavälin vuokra

Hotellit ja majoitus Homeland. Kotimaan sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia isänmaan

Hammamet Hotellit: Ruoka, hinnat ja palvelut

Ravintola Huoneistohotelli Cheboksary Puhelin, Osoite, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, työaikataulu

Aparthotel Republic sijaitsee Cheboksaryn keskustassa, 2.1 km: n päässä Olympic Stadiumilta. Hotellissa on baari.

Aparthotel

Aparthotel Resident, Novosibirsk

Huoneistohotellin huoneita. Hotelli, Novosibirsk alennuksella hotellin hinnasta. VNOVOSIBIRSK.RU Kätevä ja hyödyllinen resurssi niille, jotka haluavat löytää suuren hotellin Novosibirskissä ja varaa huoneeseen. Sivusto antaa paljon muita hyödyllisiä palveluja.

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri

Huoneistohotelli Imereti Hotel Imereti Arvostelut, Valokuvat, Hinnat

Apartments Caramel on yksi parhaimmista Sochi-huoneistoista perhelomille lapsilla, jotka tarjoavat korkeatasoisen lepoa.

Hotellit

Aparthotel Riviera

Riviera Park Aparthotel sijaitsee Sochin keskustassa, alle 1 km: n päässä Rivieran rannalta, 400 metrin päässä vihreästä teatterista ja 600 metrin päässä Riviera-puistosta. Ennen talvella ...

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.