Modernit taloudelliset olosuhteet ovat edullisimmin kaupallisen toiminnan aloittamisen matkailun alalla. Investoinnit Turkki hotelleihin ovat yksi win-win -vaihtoehdoista, jotka ovat edelleen tärkeitä jopa maailmanlaajuisen talouskriisin aikana.

Tämä henkilökohtaisten varojen liittämismenetelmällä on useita ominaisuuksia, joita kaikki aloitushotellit voivat kohdata. Tästä huolimatta turkkilaisten lomakohteissa sijaitsevassa hotellitoiminnassa on monia etuja ja erityisesti ulkomaisia ​​sijoittajia.

Investointi hotelleihin

Tourist Business Owners tekevät suuria hintoja Turkin lomakohteissa. Koska hotellin ostaminen Turkissa ei voi vain paikallisia asukkaita, myös ulkomaalaisia, tämä investointijärjestelmä on tullut yksi suosituimmista. Tällä hetkellä maassa on yli 160 verkkoa, jonka pääpaino on hotelli liiketoiminta.

Missä Galitsky Park Krasnodarissa. Kaikki tiedot nähtävyyksistä, lyhyt kuvaus, joka rakensi puiston, luomisen historia, puistoalue, jotka ovat kasvaneet, vierailevat säännöt, matkailun arvostelut, valokuva, toiminta, lippu hinta, miten saat, sijainti kartta.

Venäjän ilmasto ja kiinteistöjen hinnat tekevät erittäin houkuttelevan ulkomaisen asunnon. Ja jos taistelevat miellyttävää ja hyödyllistä, osta kiinteistöjä Turkissa ja nauti hotelliliiketoiminnasta, voit ansaita hyvää. Tärkeintä on ottaa huomioon takoja.

Ensimmäinen asia, jonka he näkevät venäläiset Turkissa ovat kirkkaita värejä, positiivisen ja auringon meri. Lomalla kaikki tuntuu helpompaa ja helpompaa, ihmiset rento ja vähemmän tarkkaavainen. Jos pidät kiinteistöjen kohteesta, älä kiirehdi tekemistä sopimusta: palaa kotiin ja saada mahdollisuuden järkevästi arvioida tilannetta, saat apua aikaa ja keinoja.

Valmiit hotellit Turkissa ovat saatavilla, ja kaikkialla: Kahden tähden hotelli Kemer (850 tuhatta euroa) viiden tähden hotelli Antalyassa (80 miljoonaa euroa) . Kaikki riippuu kohteen sijainnista, sen läheisyydestä merelle, infrastruktuuri on sekä ulkona että sisäpuolella, joukko hotelliominaisuuksia ja sen ulkonäköä.

- Ensinnäkin päättää itse esineestä. On syytä katsoa suoraan paikallaan - kaikki näyttää yhtä houkuttelevalta Internetissä olevissa kuvissa. Matka off-season 2-3 päivän ajan maksaa ostajalle yhdessä majoituksen jopa 20 tuhatta ruplaa, ja edut tulevat myöhemmin enemmälle;

- Voit antaa sopimuksen kohteen myynnistä. Osapuolet ovat kolme: sinä, myyjä ja kiinteistökeskus. Ihannetapauksessa sopimus on laadittava kahdella kielellä, venäläisellä ja turkiksi, mutta jos on vain turkkilainen kopio, on tarpeen ymmärtää perusteellisesti, mitä se on kirjoitettu.

Myyntisopimuksessa ostetun kohteen kustannukset, kaupan ehdot ilmoitetaan, talletuksen määrä (jos sellainen on), myöhempien maksujen aikataulu, tapahtuma. Signatures laittoi kaikki asianomaiset osapuolet.

Vaikeudet tässä voi olla seuraava: Asiakirjoissa voidaan tehdä virheitä (jopa tahattomia), mikä voi suuresti vaikeuttaa elämää ostajalle, joten kaikki asiakirjat - ei kerran tarkistaa. Turkissa myydä kiinteistöjä voi ketään - ja animaattori hotellissa ja vakava virasto, koska tällaisen puolueen tehtävä on vain sovittelu. Ja todennäköisesti välittäjä on myyjän puolella, koska se on tästä taskusta, että hän saa palkkansa.

On syytä huomata toinen tärkeä asia: myyntisopimus ei ole asiakirja, joka vahvistaa omaisuuden siirron omistajalta toiseen, vaikka se olisi sertifioitu notaarilla.

Mitä muuta ovat välittäjän tehtävät? Ensinnäkin hän on, että hän valehtelee asiakirjojen liikkumisen valvontaa. Asiakirjat on hyväksyttävä tärkeimmillään Cadastral Management (Ankara), Auringon yleinen henkilökunta (Izmir) ja paikallinen katastrofi.

Täällä armeija tarkistaa, onko strategisen merkityksen asema valinnut strategisen merkityksen tavoitetta, ja ne mahdollistavat kattaaliset palvelut asettamaan päätöslauselmansa. Prosessi itse kestää noin 4-6 kuukautta, mutta tulevaisuudessa se voi nopeuttaa Turkin lainsäädännön muutosten hyväksymistä.

- oleskelulupa. Tämä on edellytys hotellin liiketoiminnan ostamiseen Turkissa ja kiinteistöissä yleensä maassa. Oleskelulupa (PMZH) voidaan saada hakemuksen perusteella, jonka tarkoituksena on ostaa kiinteistöjä, ja tämä asiakirja sekä ostettujen esineiden asiakirjat toimitetaan Cadastral Hallinnointiin.

Tilapäinen oleskelulupa myönnetään ensimmäistä kertaa kuuden kuukauden ajan, tärkein edellytys on se, että kolmen kuukauden kuluessa sinun on toimitettava kiinteistöoikeuksien myöntämistä koskevat asiakirjat (TAPU). Jos kiinteistövirasto 85 päivän jälkeen ei vahvista, että kiinteistöasiakirjat on annettu, oleskelulupa peruutetaan, ja sen on saatava se uudelleen.

- Voit tehdä asianajajan valtakaupan edustajalle, joka yksinkertaistaa asiakirjojen toimittamista koskevia menettelyjä ja koordinointia kotitalouksien parametrien ja laskelmien, kuten veden rekisteröinnistä metriä ja sähkö;

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Kuinka ostaa Valmis hotelli

Sateenvarjo Hospitality on aina valmis harkitsemaan valmistettuja hotelleja, sekä tarjouksia myytäväksi, mikä on kiinnostuneita sekä yksityisille sijoittajille että sijoitusrahastoihin.

Missä on palatsi? Kirjeenvaihtaja
Osta asunto Polishkinon Ruzin alueella uuteen rakennukseen kehittäjältä edulliseen. Taloja ja huoneistoja myytävänä Pension Polishinko Ruzin alueella Moskovan alueella

Yaroslavl-huoneiden myynnistä yli 11 ehdotusta. Suuri valikoima toissijaisia ​​asuntoja ja uusia rakennuksia, asiaankuuluvia hintoja, valokuvia. Kaikki mainokset kaupungin Gorokvadov.ru

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Myy Pension Tyumen Trovit

TROVIT.RU 782 Asunnot myytävänä Tyumenissa pyynnöstäsi myydä Tyumen Pension. Hinnat 550 000 ruplaa. Etsi huoneistoja myytävänä tuhansia mainoksia kaikista sivustoista.

? îèèèèèèèèèèèèññññññññññññññññññññññññññ ñññññ

Kuinka ostaa retkiä verkossa paikan päällä

Kuinka ostaa retkiä verkossa paikan päällä

Ostaa asunto ???? MKP 3RD Belovo - Apartments Myytävänä

Dome talo. Sunny Dome House on paras ratkaisu kasvaa. EcoDoman kysyntä luonnonmateriaalien asunnosta Living PDF Free Download

Arvostelut, luokitukset Hotel Castro 3, Venäjä, Krasnodar Territory, Gelendzhik, Kabardininka. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Kaupallinen kiinteistö Yhdysvalloissa, Miami Osta, Office, Shop, Hotelli, Ravintola

Osta kaupalliset kiinteistöt Yhdysvalloissa, Miami. Yritystoimistot, kauppoja, kauppakeskuksia, ravintoloita, hotelleja, investointeja kiinteistöjä vuokrataan

Osta lippu Santorin nuorille Valko-Venäjälle

Sanatorion Saulikin ohjelmien parantaminen esitellään erilaisia ​​tositteita, voit jättää online-sovelluksen

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Tourbaasit, leirintäalueet, turcomplexit, virkistysalue

Ennen pimeää talviyötä. Nukahtaa tähdet ja ehkä, katso pohjoinen valo, jättämättä huonetta tämä voi tehdä lasien alla lasit.

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Morozovo, Resorthotel

Ajankohtaista tietoa Morozovosta, Resort Ompele hinnat, majoituskategoriat ja online-varaukset.

Resort Yksityinen sektori Catherine Mini

Mini Hotel Villa Halla sijaitsee lomakohteessa, ul. Tiede, d. 1a. Yhteyspuhelimet. WiFi-palvelut, leikkipaikka, pysäköinti, jaettu keittiö.

Hotel Uyutny Dvorik Motel, Kushchevskaya, Venäjä

Tässä osiossa on parhaat hotellit kohteessa Kuschev, mahdollisuus varata hotelleja Kushchev ilman maksua. Kaikki hotellit kohteessa: Kushchevskaya, kuvat.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotellihuone tai huoneisto päivässä, mikä on parempi

Miksi huoneistot ovat yhä suosittuja matkustajien keskuudessa kuin huoneistohotelli on erilainen kuin hotelli, miten valita talo talon ulkopuolella ja pysyä tyytyväinen hotelleihin. U.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kuinka ostaa huoneisto kaupungissa Moskovassa

Luxury Apartmentsin myynti Moskovassa, yksinomainen tarjoukset tunnustetusta markkinajohtajalta. Jos haluat ostaa ylellisyyttä kiinteistöjä Moskovassa, jätä online-näyttö tai yhteystiedot 7 495 1043611. Korkea mukavuus Knight Frank luotettava kumppani

Kuinka ostaa asunto Moskovassa edullisesti
Tämä sivusto auttaa löytämään hyvää hotellia edullisesti ja kaksi napsautusta. | Rusbase.

Huoneisto Wikipedia

Huoneistoja LCD Moskovan pääosassa kehittäjän virallisesta suunnittelusta ja osakkeista kehittäjältä LLC SZ Andor. Kuva uusista rakennuksista LCD Moscow Grad, Moskovan moottoritien rakentamisen osoite. Kaikki talot luovutetaan

Capsule-hotelli Sheremetyevo - Huoneen kuvaus, Majoituskulut, Puhelin ja virallinen verkkosivusto

Hotellit, motellit, hostellit Docs. NTD. U.

Mitä sinun on järjestettävä asiakirja, joka vahvistaa maksun, mutta ei vahvista tuotteen tai palvelun vastaanottamisen tosiasiaa. Vastuussa oleva henkilö

Parhaat hotellit Marmaris 3 ja 4 tähteä

Bo 18 muoto peidrovsorbrienis-blogi

BO18 Tiukallisen raportoinnin muoto, jota ei-valtion rakenne kehittää, mutta se on verrattavissa useiden virallisten BSO-lomakkeiden laatimiseen. Mitkä ovat täytön ominaisuudet ja jotka voivat soveltaa asiakirjaa 01 jälkeen. 7. 019 vuotta vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Mirler Z. CROIC ja kakku. Kazaki JSC Business Firm SPB House Books

Lue lisää fontin toiminnon valinnasta etsimään samankaltaisia ​​japanilaisia ​​ja latinalaisia ​​fontteja, kuulokkeita ja tekstityylejä Adobe Photoshopissa.

Kohta

Suosittu

Kiinteistönvälitystoimisto Villa Flora - Asiakkaiden arvostelut.

Kerma talossa kylässä steriloitu 20 0.2 l Venäjä ostaa Ufa, toimitus Deli Globus

Tilaa kermatalo kylässä steriloitiin 20 0,2 l Venäjä päivittäistavarakaupassa. Hänen ruoansa. Toimitus ilmaiseksi 2500 ruplaa. Pickup klo Chernyshevsky 75, taidegalleria, 1. kerros.

Hotel La La Melia 3 *, Anapa - Hinnat hotellit, katseet, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Hotel La Melia, Jemet Golden Passage, 7

Viihtyisä perheystävällinen hotelli, jossa on ulkouima-allas, sijaitsee ensimmäisellä rannikolla ja tarjoaa mukavan oleskelun huoneissa, joista on näkymät hiekkarannalle ja Mustanmeren loputon. Varastossa Hotel on oma, varustettu ranta-alue.

Love Hotel, Kirov, Venäjä

Hotel Vyatka, Kirov, KIR, Venäjä Vertaile hintoja

Rakkaus hotellin minigar sijaitsee Kirov alueella Kirov, 2,1 km: n päässä Alexander Costel ja 2,4 km: n päässä Theatrical aukiolta.

Guest House Villa Arkady, Alushta | 4 vuodenaikaa matkustaa

Kitch kaupungissa Novosibirsk, kaikki kuponkeja ja osakkeita yhdellä sivustolla

Hotel Asino UL. Maa, 17 Sakhalinissa. Lämmitetty viittaus. Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa. 35 huonetta. Mukavat kaksinkertaiset ja sviitti huoneet. Huoneissa WC, suihku, TV, WiFi jne.

Kayo Coco, Kuuba - 2021. Arvostelut, Vihjeitä ja hintoja

Hotellit ja hotellit Lazarevskiy Childrenship 2021

Kaikki tietoa hotelleista ja hotelleista Lazarevskyistä leikkipaikka. Varaushuoneet ja tositteet, esineiden kuvat, matkailijoiden arvostelut ... ja monia muita tietoja Lazarevsky Restistä. KUBAN.RU

Resurssien oikealla uudelleenjakelulla, voimme ruokkia kaikki köyhät, - Alexander Lebedev - Ribbon of the Crimea

Liikemies Alexander Lebedev osti osuuden kahvila Anderson

Kuuluisa liikemies, Spikelin omistaja Alushassa, Alexander Lebedev toivoi paljon, että kaikkien samoin spa-kausi olisi. Vaikka ymmärrän, miksi hallitus laajentaa rajoitusta, koska meillä on pandemiakas kasvu. Toivotaan, että lähdemme tasangolle

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet