Loft Apartments "Yulana" on moderni hotelli Pietarin historiallisessa keskustassa. Kaikki tehdään täällä, jotta jokainen vieras vastustaa mukavuutta ja turvallisuutta. Tyylikäs ja toimiva sisustus, kätevä sijainti, korkea palvelua Tee "Yulana" todella Petersburgin paikka.

Jokaisessa huoneessa on oma keittiö, jossa voit lämmetä lounasta tai illallista, juoda teetä tai kahvia: on vedenkeitin, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Huoneissa on kaikki mukavuudet, kuten suihkut ja modernit kylpyhuoneet. Kuumaa vettä tarjoillaan ympäri vuorokauden, mikä tarkoittaa, että voit aina asettaa itsesi järjestyksessä. Sisäänkäynnin tarjoat kylpytuotteita, pyyhkeitä ja tuoreita liinavaatteita.

Piirin infrastruktuuri kehittyi hyvin: lähellä monia päivittäistavarakauppoja, putiikkeja, apteekkeja, kahviloita ja ravintoloita. Upristin alueella voit käydä kauppakeskuksessa "Galleriassa" ja myös mennä johonkin Nevskin Prospectin elokuvateattereihin. Huolimatta siitä, että hotelli "Yulana" sijaitsee matkailukeskuksessa, sen sijainti on melko viihtyisä ja hiljainen mikrodistrict.

Loft Apartments "Yulana" on hotelli niille, jotka haluavat mukavuutta ja itsenäisyyttä. Täällä et odota, että vuorosi suihkussa tai kokki yhdessä keittiössä, jossa on 20-vuotiaat vieraat. Tämä paikka on ihanteellinen sekä liikemiehelle että juhlalliselle turistille. Odotamme sinua päivittäin, 24 tuntia vuorokaudessa!

Asunnot valokuvat

Loft Aparthotel Yulana on eksolekom

Varausmenetelmät: voit varata varauslohvi: - Käyttämällä online-varauspalvelua - varaus puhelimitse 8-918-668-06-13 - Lähetä pyyntö sähköpostitse: tai etukäteen pyynnöstä vieras Varausasiakirjan (matkailuyritys) kautta varaus: Varaus katsotaan taattuksi varojen vastaanottamisen jälkeen osittain tai täynnä hotellia. Jos maksuaikaa rikkoo, ei taattu varaus peruutetaan automaattisesti.

Jos haluat valita tavaroiden maksamisen vastaavalla sivulla pankkikortilla, sinun on napsautettava tilausmaksupainiketta pankkikortilla. Maksu tapahtuu PJSC Sberbankin kautta seuraavien maksujärjestelmien pankkikorttien avulla:

Loft Aparthotel Yulana on Exolecommary - mukava ja halvin majoitus St. Petersburgin keskustassa

Kuvaus

"Yulana" lennolle Str., 5 on uusi pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa. Täällä kaikki on varustettu siten, että jokainen vieras saa mukavimmat olosuhteet. Pieni määrä huoneita edistää rentouttavaa lepoa ilman hälinästä, ja henkilökunta voi kaikki maksaa tarpeeksi huomiota.

Sisustus tehdään muodikkaalla tyylillä "parvi" ottaen huomioon nykyaikaisen matkustajan tarpeet. Ei ole valmiita sisätiloja tai hyödytön ylimääräisiä: kaikki on selkeä, toiminnallisesti ja kätevä.

Nevskin mahdollisuuden läheisyydestä huolimatta se on melko hiljainen paikka, joka sopii yhtä sopivan yksinäisen matkailijoille ja suurelle yritykselle tai perheelle.

Numerot

Hotellin numero on vain 4 studiota, joka on suunniteltu majoitukseen 1-2 henkilöä. Kaikki huoneet sijaitsevat asuinrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, ikkunat ovat näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Koska hotelli on uusi, korjaukset äskettäin tehty. Puhtaus tuetaan tiukasti. Sisustus "parvella" tyylillä, jossa on ominaisia ​​yksityiskohtia, neutraalissa värimaailmassa.

Laaja muuntaja sängyt on asennettu (voidaan jakaa) mukavilla ortopedisilla patjoilla. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Sängyssä lamppujen ja pistorasioiden läsnä ollessa. Laaja ikkunassa on virkistyspaikkoja.

Palvelut

Jokaisessa huoneessa on minikeittiö. Siellä on vedenkeitin, mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi. Asennettu ylimääräinen pöytä. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone suihkulla. Jokainen numero on lukittu kiskoon.

Sijainti ja nähtävyydet

Huoneistohotelli "Yulana" sijaitsee Metro-asemien "Square Alexander Nevsky" ja "Vosstaniya Square" välissä. Tämä on erityisen kätevää niille, jotka pysyvät Pietarissa Moskovan rautatieasemalta: vain 15 minuutin kävelymatkan päässä ja olet huoneessa. Lähistöllä on Nevskin Prospectin tärkein valtatie, mikä tarkoittaa, että kauppoja, kahviloita ja ravintoloita ei ole.

Tunnetuin kauppakeskuksen "galleria" välittömässä läheisyydessä ", jossa voit käydä eri putiikkeissa, katsella elokuvaa ja rentoutua viihdekeskuksessa. Ei kaukana hotellista - Poistu Sinopskayan pylväästä, mikä tarkoittaa, että voit tehdä miellyttävän kävelymatkan ja katsoa Alexander Nevskyn silta avioeroa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Kepler Transit Hotel Sabiha Gökçen Airport, Istanbul
Retket Crimea Retkikierroksissa Crimea Lääkkeitä Crimea Wellness Toursissa Crimea Active Toursissa Crimea-hinnat 2020 matkoja Crimea

Evpatoria Asunnot Halvat 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Viime hetken kupongit Abhasialle elokuuhun 2020, loma-asunto kaikkiin halpoja halpoja
Viime hetken kupongit Abhasialle elokuuhun 2020, loma-asunto kaikkiin halpoja halpoja

Abhhazia elokuussa Sää, Beach Holidays, arvostelut, hinnat 2020, All Inclusive, viime hetken kupongit Vertaile kaikkien johtavien matkanjärjestäjien retkiä ja varaa lomasi Abhasiassa elokuu Deashev ilman riskejä 8 495 1059395

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Crimea Alushta Loppu 2017 Hinnat

Kutsumme sinut edulliseen lomaan Alushtassa hotellissa Piano Crimea Cozy -hotellissa pienissä rannoissa Ainutlaatuiset ilmastohinnat Alushassa 1500rubissa Älä missaa tilaisuutesi, soita 7 978 022 23 61

Malediivit: 13 Uusia hotelleja, joissa on ainutlaatuinen lomakohde

Halvat Sanatoriums Crimea 2021 Hinnat, levätä lennolla Talot Halvat

Turistiyritys online Crimea tarjoaa erilaisia ​​majoitustilat edulliseen lomaan Crimea 2021 -hotellissa huoneissa, korkeatasoinen henkilöstöpalvelu, kohtuuhintaiset hinnat ilman ylimääräisiä maksuja ja palkkioita, puh. 8 978 112 09 00

Serbian Sanatoriot - Hinnat hoitamalla 2021

Levätä ilman Sanatorium Kislovodsk

Wellness-kupongit Sanatorium Kislovonnskissa. Majoitus ruokaa, erilaisia ​​palveluja, ikkunoita, joissa on Narzan, uima-allas, kuntosali jne.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kuinka rentoutua malediivit edullisesti. Vahvistettu henkilökohtaisesti menetelmä

Kuinka paljon lomaa Malediivissa, kuinka paljon rahaa tarvitaan Malediivien, lepää Malediivit kahdelle talvella 2021 lennolla, hinnat Malediivien hinnat

Economy Mini-Hotel Khabarovsk - 24/7 varaus. +7 (4212) 777-183
Verkko Mini Hotellit tunnissa Moskovassa, Tunnit - hotellit, halvat huoneet yöllä ystäville

Halvat loma Kaliningradin alueella

Yksityisten edullisten talojen luettelo vammaisille vieraille 750 ruplaa päivässä päivässä. Meillä on pätevä henkilöstö, erityisesti valitut kuntoutusohjelmat, pyöreä-kellon valvonta, viisi volyymin ravitsemus. Tuhannet ihmiset luottavat meihin

Valikoima Venäjällä olevia odottamattomia hotelleja.

Hotellit Bali top5 Useimmat epätavalliset

Talo puu, muinainen majakka, viktoriaaninen aikakauden torni, Hobbit Nora tai koko saari matkustettaessa Yhdistyneen kuningaskunnan kautta voit pysyä epätavallisissa paikoissa

10 Useinta epätavallista hotelleja maailmassa - Valokuvan kokoelma

Epävirallisimmat hotellit maailmassa

Löysimme hotelleja, jotka sijaitsevat ylimääräisissä tiloissa, jotka on muunnettu autoista, tynnyriä, putkista jne.

Hotellit kartaan kohteesta: Evpatoria ilman välittäjiä

Hotelli Sea Club Russia Toapse, arvosteluja, hinnat majoitus, varhainen varaus 2019

Kuvaus, arvostelut ja hinnat majoitushotellissa Hotel Sea Club Russia Roapse Tour Operator NTK Intourist

Mikään ei ole hyvä El Royal Review of Film Chato Sibdepo

Mikään ei ole hyvä El Piano -hotellissa on kummallinen elokuva, joka meni palkkaamaan. Epätavallinen ammunta, jyrkät toimijat, upea musiikki ja erittäin hämmentävä tontti. Menimme ensi-iltaan ja ilman tarpeettomia sanoja ovat valmiita kertomaan mielipiteesi tarkastelussa.

Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel

Hotel Cruise Nikolaevka Hotelli Cruise kaupungissa Nikolaevka hinnat, huoneet, valokuva

Hotel Skif 46 3, hotellit Venäjä, Crimea, Simferopol, Nikolaevka Hinnat, Kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Mirny, Aparthotel

Sunflower Miniotel, Nikolaevka Crimea Hinnat Varaa verkossa

Kiinnostunut Holidays Nikolaevka 2021 Suorat tarjoukset ilman välittäjiä Valokuvat, kuvaukset, tarkat hinnat, arvostelut ja yhteyshenkilöt asuntovaraukseen. Parhaat vaihtoehdot parempaan lepoon

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?
Polyana 960 Resort Red Polyana (Gorki City)

Nikolaevka, Crimea yksityinen sektori 2021, Holiday hinnat Nikolaevka, Crimea ilman välittäjiä halpa, vuokraus

Lepää Nikolaevka ja Sand 2021. Sanatoriums ja Pension Sandy, Pension Nikolayevka

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Eläkeskuksen, Buryatian tasavalta, Village Nilova Desert. Hinnat 2021, valokuvat, palvelut.

Eläkesäätiö, Irkutsk Hinnat, Valokuvat, Kuvaus Lentokentästä, varaus. Irkutskin alueen sanatriums ja eläkkeet

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Huonehuolet hotellin tyypit, tyypit ja dekoodaus

Tarjoamme mukavia huoneita hotellissa. Grand Hotel Vidigof on yksi parhaista hotelleista Chelyabinsk, joiden huoneiden hinnat yllättävät sinut monimuotoisuuteen ja palvelu on korkea ja mukava. Arvioi hotellin ja moitteeton maailmanluokan palvelun yksinomainen määrä.

Huoneet ja hinnat Sanatorium Polaria, Sochi

Yksityiskohtaiset tiedot huoneista ja hinnoista voit selvittää Sanatorium Polarin virallisella verkkosivustolla

Callide Asiakkaiden arviot. Kuvaus, ominaisuus, olosuhteet, viralliset tiedot Abhaziahotelista. U.

Kohta

Suosittu

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Sohva mini s. Novofodorovka Saki

Paras loma Novofedorovka 2021. Luettelo hotellit, sanattorit ja hotellit Novofedorovka. Majoitus Novofedorovassa, jossa on merkki kartalla. Osoitteet ja puhelimet Hotellit ja hotellit, arvosteluja ja valokuvia. Arvosana paremmin Housing Novofedorovka.

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Kuban Hotelers opettaa palveluitaan Internetin kautta ja etsiä uusia asiakkaita.

Tämän vuoden tammikuusta 1. tammikuuta hallituksen päätös tuli voimaan hotellihuonepalvelujen tarjoamista koskevien sääntöjen hyväksymisestä Venäjän federaatiossa, mikä tiukentaa merkittävästi hotellin johtajien vaatimuksia. Tatiana Belova, johtaja, Hospitality-alan johtaja CBRE Strategic Consulting Department, uskoo, että luokittelu auttaa tekemään avoimen markkinoiden ja parantamaan matkailualueen palveluiden laatua.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Novotel Moscow City Stayforlong

Novotel Moscow City, Moskova, Leikkaus, Venäjä Etsi parhaat tarjoukset RoomGuru. Vertaile hintoja kaikille parhaille varauslomakkeelle. Käyttäjien arviointi 8.6 Out of 10 perustuu 4392 arvioon.

Top 5 Hotellit

Novotel Hotel Moscow Sheremetyevo Airport 4, Moskovan hinnat. Hotel Novotel Moscow Sheremetyevo Airport

Novotel Moscow Sheremetyevo Hotel sijaitsee lentokentällä minuutin saatavuus pääterminaaliin. Se tarjoaa huoneita kolmeen ja kahden hengen huoneeseen, joista jokaisella on virkistysalue, työtila ja kylpyhuone, kaikki varustetut huonekalut ja moderni

Vanha ikä valtion kanssa

Kaikki Bashkiriassa sijaitsevat lennolla olevat talot tarkistetaan tulipalon jälkeen Ishbuldinin Volgan alueen kylässä Venäjä

Pension lomalla Jemetissä meren rannalla ilman välittäjiä, vuokrata hotellihuoneen 2021 hintoja. Majoitus kaikki mukavuudet ja powered. Katso kuvia, arvosteluja ja varaa huone kohteessa Pension Jehete halpa, huonehinnat

Photo Album Resort New Afos

Valokuva-albumissa lomakeskus Uusi Athos esittelee seuraavat 45 Musta valokuvaa 1. Yleinen näkymä lomakohteesta merestä 2. Yleinen näkymä keinona järvestä puistossa on selvästi näkyvissä rakennuksessa, jossa on laattapinta, Sivustolla, jonka tänään on CBS-virkistyskeskuksen rakentaminen 3. Yleinen näkymä Anaccopian Mountainin iverlandilta 4. Primorsky Park 5: n kulma.

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä

Uusi vuosi Sanatorissa

Lennossa olevassa talossa Osinovaya Grove, vanhuksille, 20. joulukuuta Library LuvaShovin edustajat tekivät temaattisen keskustelun uudenvuoden kiireessä, menee. OSINOUVAYA GROVE: n eläkkeessä,

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Phoenix, Wikipedia joki

Yksi klikkaus ja nopeasti Etsi hotelleja lähellä minua

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.