Ranta Terersan tai rannalla linnoitusseinä on yksi Alanyan viehättävimmistä paikoista. Hän on muinaisessa, joka etsii koko kaupungin läpi, joten nimi. Keskiajalla oli tällä hetkellä laivanrakennus telakka, jonka jäännökset ovat edelleen tyytyväisiä antiikin ystäville.

Ranta on kapea sushi, jossa on pieni hiekka, joka sijaitsee aivan linnoituksen seinissä. Se antaa paikalle erityisen maun ja kävijöiden manitin - sekä paikalliset että matkailijat. Harvat lomakeskuksen asiakkaat löytävät sen heti: Massiiviset seinät Citadelin piiloutuvat silmästä, ja voit päästä hiekkavyöhykkeelle, mennä alas veteen ja kulkee useita metrejä pitkin polven pitkin vedessä.

Ranta on spontaani seinää seinän lähellä. Vierailijat huomasivat, että punainen torni on pieni rannalla. Tästä lähtien yksinäinen lepoajat tulevat tänne, koska rannan pienikokoiset koot, monet ihmiset eivät sovi.

Sesonkiaikana rannalla Red Tower Fortress on täynnä matkailijoita huolimatta "salaisuudesta". Monet houkuttelevat läpinäkyvää vettä ja toisten eristyneisyyden tunteen. Vierailijat täällä myös houkuttelee sitä, että rannalle pääsy on täysin ilmainen. Lisäksi linnoituksen seinämien tarkastus voidaan yhdistää uimaan meressä.

Ominaisuus

Turistikauden keskellä Terersana Beach on suosittu näiden matkailijoiden keskuudessa, jotka haluavat nauttia panoraamanäkymistä merelle ja eläkkeelle. Monet ihmiset eivät sovi: linnoituksen seinät menevät veteen.

Olla erittäin vaatimaton koko, ranta voi tarjota kävijöitä kaikki tarvitset: lämmin meri ja hiekkakivi pinnoite. Tämä on kätevä sekä aikuisille että lapsille. Voit tehdä jopa kumi-tossut kiville, vaikka ne ovat aina samanlaisia ​​vaihtoehtoja niille, jotka haluavat. Nuori seikkailu etsiä rannalla linnoitusseinä antaa mahdollisuuden kulkea tämän hyvin seinän läpi - vain voi olla alueella. Ja se on erittäin jännittävää: muinaisen linnoituksen seinät pitävät paljon mielenkiintoisia asioita.

Veden sisäänkäynti on varovasti, se on taas kätevä lasten vierailijoille ja niille, jotka eivät luottavaisesti pidä vedessä. Voit laskea itsellesi hyväksyttävän syvyyden ja nauti loput. Saman syvänmeren uima-rannan ystävät haluavat myös: vesi täällä on hyvin avoin ja selvästi näkyvissä jopa muutaman metrin.

Infrastruktuuri

Alanyan linnoitusseinän rannalla ei ole kehittynyttä infrastruktuuria: se ei löydä aurinkotuoleja ja sateenvarjoja auringosta. Sivilisalisoinnin läsnäolosta tässä muistuttavat vain roskien urnia ja laskevat suoraan veteen. Mutta täällä ei ole niin tärkeää: tärkein asia on, miksi matkailijat menevät, merinäköala ja panoraamanäkymät.

Yöllä linnoituksen seinät korostetaan, miksi ranta on myös valaistu pohjaan, joten on mahdollista olla siinä ja pimeässä. Yö uiminen lämpimässä meressä tulee miellyttävistä muistoista keinona.

Mitä nähdä lähellä

Tersanin rannan tärkein ero muista, parempaa tunnetuista uimapaikoista - sen sijainti suoraan kaupungin historiallisessa keskustassa. Oikealla se aloittaa muinaisen linnoituksen seinät, jotka ulottuvat koko Alanyassa. Nosta ne kaikki korkeammat, kävijät voivat nähdä panoraamanäkymät Mustanmeren lahdelle ja alla olevalle kaupunkiin.

Dinler-hotellit Alanya 5 * (1.1.201. tammikuuta 2020 lähtien, tänään se on nimeltään Kirbiyik Resort Hotel 5 *) rakennettiin vuonna 1997. Uusin remontti valmistettiin vuonna 2015

Sijainti Turkin Välimeren rannikolla, jossa lämmin Azure Sea on pesu hiekkakivi rannalla, jota ympäröi viehättävä Toros, joka suojaa tuulista ja luoda paratiisin mikroilmaston, tehdä hotelli-lomakeskus uskomattoman Houkutteleva matkailijoille ympäri maailmaa.

Erinomainen palvelu, hyvin kehittynyt infrastruktuuri, kielellisen esteen käytännöllinen puuttuminen tekee rentouttavan hotellin miellyttävän, mukavan ja unohtumattoman.

Sijainti, miten saat

Dinler Hotels Alanya 5 * (Kirbiyik Resort Hotel 5 *) sijaitsee Kargyjakin lomakohteessa (Turkissa, Alanyassa). Häneltä Mahmutlarin kylään - 2 km, Alanyan keskustaan ​​- 14 km.

Infrastruktuuri

Hotelli on 1 rannikko, vain 80 m erottaa sen omasta hiekkarannasta, jonka pituus on 70 m. Ranta sijaitsee tien yli, on maanalainen siirtyminen. Rannalla - laituri, jossa aurinkotuoleja, markiisit ja laskeutuminen veteen, baari alkoholipitoisella ja virvoitusjuomilla.

Hotel Complexin alue on 8050 m2. Territory istutetaan banaanipalmuilla, mäntyillä, oranssipuilla, jotka luovat viileyden ja yksityisyyden tunteen ulkopuolelta.

Palvelut

Dinler hotellit Alanya 5 * Turkki (Alanya) on valmis vastaanotosta vieraille ympäri vuoden 24 \ 7 tilassa. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Alex Hotel Fisherman
Alex Hotel Rybatsky, Nevskin alueella

Alex Hotel Petrogradskaya, Venäjä, Pietari, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Alexandria
MINIOTTEL ALEXANDRIA

Guest House Alexandria, Saki, hotellien hinta vuodesta 1900 Rubles päivässä merelle 70 metrin pysäköintipaikkasi internet terassi, paikka yöpyä

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Guest House Altyn Nikolaevka, ul. Ihana, d. 252

Hotel Altyn kaupungissa Nikolaevka, Huone Huonepalvelu 850 s., Arvostelu 9,1, 5 arvostelua, ul. Ihana 52. Hintavertailu. Hotelli on kartalla ja panoraama. Tai hallitukset ilman komissiota

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Edullinen virkistyskeskukset Alupuissa ilman välittäjiä

Kaikki lomasta Alupu. Hotellit, majatalot, huoneistot. Kuinka päästä sinne on kone, juna, bussi, auto. Kun on parempi mennä. Tours Alupu. Nähtävyydet ja retket tehdä aikuisia ja lapsia.

Lepo Alupu Sanatoriot, Eläkkeet, hinnat

Levätä alupka, sanattorit, eläke, hinnat, krimivät, ruoka, lapset

Pension Alushta ruoan ja oman rannan kanssa

Oma otsikko

Eläke Alushta ruokaa meren rannalla. Pension Tavrid Alushta, Virallinen verkkosivusto, varaus, kuvaukset ja huoneet

Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?
Top Hoito - luokitus

Tietoa meistä Sanatorium Kiev, Alushta

Alushta. Levätä Crimea. Kupongit Sanatoriin, lennolle, hotelleihin, hotelleihin, muissa Crime rannalla. Crimea Yalta, Alushta, Evpatoria, Feodosia, Sudak, Saki, Gurzuf.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Häät juhlat Hotel Amaks City Hotel, Yoshcarol

Tämä hotelli sijaitsee Yoshcarolin keskustassa, vain 400 metrin päässä Keski-rautatieasemalta.

Hotellit

RG huomasi, miten budjetteja mini ihmiset elävät eri maissa maailmassa

Olemme tien päällä neljäntenä päivänä, mutta koska se osoittautui, on ongelmia Internetissä amerikkalaisissa moteissa. Muodollisesti se on kaikkialla, mutta ei todellakaan aina. Tämä on kuitenkin yksi niistä harvoista väitteistä, joita voin tehdä motelleja. Tänään on neljän päivän matkapäivä autolla isoon

AmvroSievskin kaupankäynti - kuljetus

AMVROSEIVKA Rostovnadon Bussi, Osta lippu, lento ja aikataulut

Linja-autoasemat ja pysähdyksissä Donetskin alueella

Amza Park Hotel Amza Parotel Forvsh. Energia

Hotel Amza Park Hotel Amza Ex. Power Engineering Gagran hinnat 2021, valokuva, virallinen verkkosivusto Otevka. Lepää Abhhaziassa Amza Park Hotel Amza Ex. Energia 2500 ruplaa. Päivänä henkilö, aamiainen, kokoushuone, lähellä rantaa, vartioitu pysäköintipaikka. 400 m. Vesipuistoon Gagra, on Gagra Market, Eukalyptus Grove, oma ranta ja parkkipaikka, jossa on ilo ja lepopaikat.

? Ling Delphin Alushta arvostelut, hinnat, webbikamera verkossa

Kansainvälinen lentokenttä Bucharest Henri Coanda on heitetty

Lentokenttä, jossa voit helposti navigoida. Bukarestin kansainvälinen lentokenttä, joka on äskettäin viitannut Henri Candalle, on Romanian tärkein lentokenttä. Vuoteen 2004 asti hänet kutsuttiin lämmitykseksi, mutta 12 vuotta sitten nimettiin uudelleen ja nyt kuluu Pioneer Romanian ilmailun nimi.

Klas Dom Hotel Liite 4 Clas House Suite Aneks, Alanya, Turkki

Ajankohtaiset hinnat lepoa varten Grand Atilla Hotel 3, Turkki Center, vuonna 2021. Valokuvatilat, matkailuala, huolto ja kuvaus Grand Atilla Hotel Hotel

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Aparthotel Onegin 3 Anapa, Venäjä Hinnat 2021, Kuva, kuvaus, arvostelut Collection Kroshage

Anapa, unelma huoneistohotelli on toinen hinta ja saatavuus takuu. Anapa Apartments, Dream Aparthotel sijaitsee Anapa, 1.9 km päässä rannasta Golden Bay ...

Booking.com: Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia
Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Pioneer Economy Class Hotel Prospect, Holiday Hinnat vuonna 2021

Pioneer Avenue Fare -rakennuksen rannat rannalle. Ranta Pioneer Prospect Viimeisimmät arvostelut ja rantakuvat Anapa

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Hotel Sunmarinn Resort Hotel All Inclusive, Anapa virallinen varauspaikka, hinnat 2021.

Sunmarinn Resort Hotel All Inclusive San Marinn, Anapa Center. Anapa-alue. Hotellit Anapa Center

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Sanatorium Anapa yleiset tiedot, virallinen sivusto, levätä Anapa, hoito, majoitus

Sanatorium Anapa Kuvaus Sanatorium, levätä Sanatorissa ja rannalla.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Sanatorit ja Pension Anapa, jossa on ulkouima-allas2021

Kaikki tietoa Sanatorista ja Asunnosta Anapa, jossa on ulkouima-allas. Varaushuoneet ja kuponkeja, esineiden valokuvia, matkailun arvosteluja ... ja paljon muuta tietoa Anapa-lepoista. Kujossa.ru

Eläke Anapalla ruoan kanssa on erinomainen tilaisuus saada täysi loma keinona erinomaisella ilmastolla. Sivustollamme laaja valinta, suorat yhteydet ja valokuvat.

Kohta

Suosittu

Parhaat hotellit Heraklion 3, 4 ja 5 tähteä

Hotel Ani Boutique Ani Boutique, Adler, ul. Cane, 41.

Hotel Ani sijaitsee Sochissa, 1 km: n päässä Olympic-aukiolta ja Fisht Stadionista sekä 300 metrin päässä Formula1-kilpa-autosta. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n kaikilla alueilla ...

Rent Villas St. Bart

F. A. Q. Antiotel Antiotel

Alkuperäinen paikka. Haluatko yllättää rakas henkilö, jolla on epätavallinen lahja tai vain miellyttävä aika viettää aikaa sitten anti-bussissa. Anti, koska se ei ole tavallinen hotelli, jonka olet tottunut rauhallisesti menemään rekisteröimättä vastaan ​​vastaanotosta ja muusta hölynpölyä. Olimme huoneessa Shabash, suurin.

Ilman riippuvuutta. Makhachkala Derby ei jakanut faneja (video)

Uutiset Avattu Branch of Anji Akatemia ... Mielenkiintoinen sisältö FC Anji Makhachkala FC Anji Makhachkala

Uutiset avasi sivukonttorit Academy Anji Video Eilen, 28. maaliskuuta, Kumtorkinsky District, Branch of Anji Akatemia. Muuttumisen jälkeen ... Liity ryhmä FC Anji Makhachkala FC Anji Makhachkala luokkatovereissa

Pension Sunny Beach Anapa

High Coast Pension, Anapa, Hinnat 2021, Kuva

Pension High Bank, Napa Center. Anapa-alue. Pension Anapa Center

Village Kuchugury

Huoneistohotelli Preobrazhenskaya 24: ssä

Hotel24.ru Tämä pääsy huoneistohotellissa Kurskissa lähes kaikki hintaluokat. Etsi ilmaisia ​​paikkoja huoneistohotellissa itsellesi, katso kuvia, vertaa hintoja. Auttaa sinua, metrojärjestelmä ja kaikenlaiset kortit. Tapaa arvosteluja, jotka ovat jo asuneet Kurskissa sijaitsevissa huoneistohotellissa. Useimmat hotellit sallivat sinun ei tarvitse sitovaa ilmaista varausta sinulle, jota voit ottaa pois milloin tahansa.

Huoneet Aparthotel

7 kerrosta Huoneistohotelli Tyumen Centre alkaen 2849 hotellit kohteessa Tyumen Kajatka

Bonapart Phaltaltalts Mukava ja viihtyisä mini-tupakointipalvelu Keski-alueella Kiovassa.

Hostelli koti, Big Viscos - varaus Vashothersilla

Huoneistohotelli Shashore Ekaterinburg

Huoneistohotelli Shashore kohteessa Yekaterinburg, Huone Huone Huone Huone Huonepalvelu, Huonepalvelu, Huonepalvelu, Ranskalainen hinta. Yumashev, talo 6. Hintavertailu. Arvostelut. Hotelli on kartalla ja panoraama. Tai hallitukset ilman komissiota

? Ling Delphin Alushta arvostelut, hinnat, webbikamera verkossa

Adagio Moscow Paveletskaya Aparthotel Hotel Adagio Moscow Paveletskaya Apart Hotel

Adagio Moscow Paveletsky Hotel. Osoite Moskova, Bakhrushina ul., D. 11 Katso kartalla. Huoneita, valokuvia, varauksia alennuksella.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Apartments Airport Krasnoyarsk, Emelyanovo hinnat, varaa verkossa

Aparthotel Airport Aparts, Turkki, Arnavutkiy, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.