Vaihda standardi hotellit, joissa on monia identtisiä numeroita, mini-hotellit tulevat. Mitä ne eroavat ja houkuttelevat asiakkaita? Mini-Hotellit on yleensä suunniteltu pienelle määrälle asiakkaita ja ne on varustettu siten, että kävijät tuntuivat kodelilta. Hotellin ulkonäkö on vastattava sisäistä sisältöä ja päinvastoin.

Jos rakennus on kaupungin ulkopuolella ja rakennettu rento maalaismainen tyyli, sen vuoksi sisäinen sisustussuunnittelu heijastaa todennäköisesti "maan" tai "Provence" -tyyli.

Tällöin voit tehdä käytännöllisiä, mukavia huonekaluja, rento värimaailmaa, huomaamaton sisustus, jotta koko asetus on luonut mukavuuden ja kodikkaan ilmapiirin.

Jos vierailijat vierailevat nuoret pariskunnat tai riittävä persoonallisuus, voit ajatella sisätilojen yksinomainen muotoilu, joka yhdistää läheisyyden tilanteen sekä huoneen ainutlaatuinen valaistus ja rohkea Väriratkaisut.

Ainutlaatuisuudestaan ​​ja eksoottisuudesta huolimatta kaikki valtion normit ja standardit on täytettävä Mini-hotellissa, suhteessa huoneen, putkisto- ja ilmanvaihtojärjestelmien kaavoittamiseen, teknisen ja toimistotilan sijainnin, käytävät, jne.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä vastaanottoalueelle, jotta voit soittaa vierailijoille miellyttävien tunteiden ensimmäisistä minuuteista ja hengen sijainnista. Ilman ammattimaista lähestymistapaa näiden kysymysten ratkaisemisessa ei ole välttämätöntä.

Toteutetut projektit

Sisustussuunnittelu mini-hotelli

Maailmassa on monia hotelleja, joilla on tähti, muodikas ja yksinoikeus. Kuitenkin perinteiset ylellisyys- ja mukavuudet ovat joskus liian ennustettavissa. Saint Hilairen CompTooir-omistajat Etelä-Ranskan eteläosassa menivät täysin eri tavalla ja mini-hotellin sisätiloja antoi epätavallisen tyylin. Tässä hotellissa ei ole runsaasti huoneita, se on hiljainen, viihtyisä ja erittäin monipuolinen sisätilojen käsitteellinen ratkaisu.

L 'Aube ja Mongolian motiiveja Mini-Hotel

sisätiloissa

East, tietenkin tapaus on ohut. Mutta mini-hotellihuoneen sisustus ei muistuta perinteistä yurt. Yksinkertaisesti käytti joitakin elementtejä lähellä itäisiä kansoja - rikas sisustus, filigree-kuvioita koottuun puupäähän, puu seinillä siisti sängyn hyllyillä. Ylimääräinen ulkonäkö ulkonäkö, joka aiheuttaa huoneen toiminnallisesta käsitteestä - mikä tämä: olohuone, tilavat sohvat tai todella kylpyhuone?

Dolce Vita tai intohimoinen Italia

Mini-hotellin sisätilat todelliselle romantiikkalle barokkityylillä. Ylellinen kunkin elementin, joka vaihtelee lempeästä ja hienosta sametti, kullatut kehykset peileille ja päättyvät perinteiseen huoneeseen, joka on organisaation organisointi Anfilac - periaate kulkee huoneita. Korkein arviointi ansaitsee kaksi kylvyn luovaa sijoittamista kivi jalustalle. Kandelabra, kristalli, peilit - klassinen genre.

Central Park - Park Metropolisin keskellä

Musta ja valkoinen gamma kaupunkityylillä, helmi kangasta, perinteiset muotoja huonekaluissa ja sisustuksessa. Yksinkertainen, ymmärrettävä ja toimiva eleganssi, mukavuus ja mikään tarpeettomat - Tämä on ajatus Central Parkin sisäpuiston sisäpuiston sisäpihalla.

Sand House - Sand Castle

Hiekka ja valkoiset arkit sängyssä? Lähempänä luontoa on yksinkertaisesti mahdotonta olla. Tämän mini-hotellihuoneen sisustus on sisustettu ekotyyliin, jossa hiekkarannat ja puiset huonekalut ovat harmonisesti yhdistettyjä.

Orient Express - Mene matkalle

Itä-Express lähettää vierailleen hämmästyttävä matkustus- ja huvipuistoa. Yhdistelmä huolimaton rakenne seinään ja rehevän koristeen, jalojen vihreän gamut, karkeat puiset huonekalut ja kevyt hienostuneet kankaat - tämä on kaikki ranskalainen art deco -tyyli. Mini-hotellin erityinen värikäs tyylikäs sisustus antaa osion, joka samanaikaisesti on pääty ja seinä, joka erottaa makuuhuoneen kylpyhuoneesta.

Kypros - kadonnut saari

Tämä teeman numero voidaan sijoittaa luokkaan "ECO", koska kaikki luonto ja vihreät ovat. Sekä muissa mini-hotellien sisätiloissa, puurakenteissa ja huonekaluissa täällä alueen koostumuksen keskellä. Et ollut Kyproksessa? Valitse tämä mini-lähistön sisustus - kaikki on sama kuin saarella.

Les Orgues - Eko-tyyli mini-hotellin sisustustarpeissa

Bamboo paratiisi eikä mitenkään. Huoneen ilmakehässä on metsä Aura, eikä se ole yllättävää, koska se on niin vihreitä. Tekstiilien luonnollisten vihreiden sävyt, bambu, puiset huonekalut antavat kokonaisvaltaisen käsityksen tilanteesta.

Dream Hotel Design hotellit, mini-hotellit, hostellit

, kävelee ja pelejä puutarhassa. Modernit mini-hotellit sekä kerran vieraat, valitse matkailijat, jotka arvostavat kodin mukavuutta, rauhallista ja yksinoikeutta. On olemassa melua ja hälinästä suuria hotelleja, jotka sijaitsevat tällaiset vieraat ja vaikuttavat rauhalliseen, melkein perheeseen, mini-hotelleihin.

Mini-Hotel määräytyy sen muotoon ja käsitteen mukaan. Joten pienet boutique-hotellit vaativat usein halvempia kuin viiden tähden hotellit. Kilpailu mini-hotellien markkinoilla on erittäin korkea. Tämä on erityisen houkuttelevia kaupunkeja houkutteleva matkailijoille kuten Moskova, Pietari ja Sochi. Minima-hotellin pocentral on jonkinlainen pakollinen osa onnistuneesta edistämisestä.

Mini-hotellin muotoilu klassisessa tyylissä

Louget-hotellin suunnittelu sisäänkäynnillä upottaa vieraita eurooppalaisen palatsin ilmapiirin tai aristokraattisen ylellisen kartanon. Sarakkeet, pilasterit ja maalaus kattoon voivat helposti tuoda ajatukseen, että olit vastaanottohuoneessa jalo prinssi edustajien kotona. Vastaanottoalueella on kirkas kontrasti suklaa-beigen ympäristöön. Kyllästetyt rubiini sävyt, joilla on ominaisuuksia kiinnittää tyylikäs ulkonäkö kaikkiin, se näyttäisi yksinkertaisimmaksi, tässä tapauksessa ne auttavat asettamaan aksentteja.

Hotel Designerin sisätilassa, tilava huone lounge-alueelle. Asiantuntijat päättivät kääntää tämän huoneen eurooppalaiseen olohuoneen, jossa voit järjestää musiikillisia iltoja, nimittää kokouksia ystävien ja liikekumppaneiden kanssa, keskustella vain lukea kirjoja tai nähnyt elokuvia ja vain nauttia cocktaileja, jotka on valmistettu ammattimaisesta baarimestarvosta.

Mini hotelleissa on kolme tärkeintä koristeellistä menetelmää tilaa - tämä on väri, valo ja piirustus.

Tällaisia ​​paikkoja sijoitetaan yleensä historiallisessa rakennuksessa remontoiduissa rakennuksissa ja sisätilojen tyyli määräytyy rakennuksen ulkoisen arkkitehtonisen ulkonäköön ja huonekalut ja sisustus ovat usein historiallisesti luotettavia .

Matkustavat ympäri maailmaa, et voi vain tutustua uusiin maihin ja kulttuureihin, vaan myös tutkia eri tyyleissä suoritettuja sisätiloja. Ja tietää, mistä aloittaa tutkimus, olemme laatineet opas suosituimpiin hotelleihin.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia
15 Parhaat hotellit ja hotellit Danilovsky, Moskova, Venäjä, Varaa huoneisto ilman ennakkomaksua. Varaa hotellit Danilovsky

Turketel Oscar Boutique Hotel Oscar, Turkki Hotellit, Turkin hotellien kuvaus Turkissa Turkki

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Abakan Pension Veterans toimii erikoistilassa

900 ruplaa päivässä. 24 tunnin hoito, lääketieteellinen valvonta, 6 ateriaa päivässä. Aktiivinen sosiaalisuus. Dementian ehkäiseminen, restaurointi aivohalvauksen jälkeen.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Hotellitalous Donetsk

Parhaat hotellit kohteessa Donetsk on TripAdvisor

Obroen in Motel Borshn Motel Borshna

Hyvä päivä, rakkaat ystävät, jotka haluan jakaa vetäytyy TV-sarjasta nimeltä Motel Beats. Vuosien julkaisu 2013 2017, Yhdysvaltain tuotanto, trilli Genre, etsivä, kauhut, draama. Tontti.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
Asunto tai hotellihuone?

Asuntojen segmentti osoitti ilmiömäisen vakauden RBC Pietarin ja alueen asiantuntemuksen kriisissä

Huolimatta aktiivisesti kehitetystä asuntomarkkinoista, on edelleen kysymyksiä kuin huoneistohotelli ja se eroaa tavallisesta klassisesta hotellista. Aparthercle Valo Blake Blake Andersonbutzin vieraanvaraisuuden hallinnan ja konsultin toimitusjohtajan ansiosta löysimme seitsemän erinomaisesti huoneistohotellin ja vain hotellin.

Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat

Villakia Venäjän käännösesimerkkejä

Willana Wine Furmintin myynti Winestyle Store Täysi valikoima, yksityiskohtainen kuvaus, hinnat ja arvostelut todellisista ihmisistä 7 495 6628763.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Sotkuinen somov. Talvielokut

Dragon ja veroverot repäisivät ja metalliset kuten Lermontov Borodinossa, olimme hiljaa pitkään, se oli ärsyttänyt, taistelu oli odottanut, vilpittömästi vanhoja miehiä. No, olemme talvella huoneistot eivät uskalla, onko komentajat vieraita. ..

Dagomys, Hotellit, Varaa hotelli Dagomys, Hinnat 2017 Dagomysa hotellit

Kaikki hotellit kohteessa: Dagomys Catalog hotellit kohteessa Dagomis, hotelli varaukset, hinnat

Lepo on hyödyllinen ja mukava wellness-keskuksessa Dagomys 4 Sochissa. Todelliset hintamuutokset, Uusimmat valokuvat ja arvostelut Alean

Lasten klubit

Lasten klubi Umka Alex Beach Hotel -hotellissa, hotellin monimutkainen Alex Beach, jossa on jonkin verran samanlaisen tason tavanomaisen perustamisen.

Matkailijoiden arvostelut Holidays Antalyassa. Ajaa vuonna 2021?

2021,

Halvat Sanatorion valinta DivnoMorskissa. Huoneen huoneen kiinteä folk-hinta 1600 ruplaa missä tahansa Sanatorissa.

Divnoomore Summer Syksy 2021 - Virkistys ja hoito, lepää lapsilla DivnoMorskin hinnat 2021, kupongit, eläke- ja sanatoriot P. Divnoomorskajan hinnat 2021 g, matkat levätä kylässä DivnoMorsko 2021, Resort Divnoomore Hinnat huoneissa 2021 G. | Kansainvälisten suhteiden keskus

Kovrovsky District Wikipedia

Park Hotel Dobrograd on toinen hinta ja saatavuus takuu. Parkotel Dobrograd sijaitsee kaupungissa Velikovo ...

Divnoomore Summer Syksy 2021 - Virkistys ja hoito, lepää lapsilla DivnoMorskin hinnat 2021, kupongit, eläke- ja sanatoriot P. Divnoomorskajan hinnat 2021 g, matkat levätä kylässä DivnoMorsko 2021, Resort Divnoomore Hinnat huoneissa 2021 G. | Kansainvälisten suhteiden keskus
10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Docklands Aparthotel StayforLong.

Aparthotel Docklands 4 Loft Style Vasilyevskin saarella. Huoneistot näkymät Nevan ja Pietarin suomalaisen lahden tai kaupunkimaisemien vedelle. Huoneistohotelli sijaitsee 2.1 km Stadium Gazprom Arena ja Siburin areenan monitoiminen kompleksi. Loftkvartal Docklandsin ikkunoista näkyy paitsi kaupungin tärkein stadion, mutta myös Euroopan Lakhta Centerin korkein rakennus, 462 metriä korkea. Lähellä kompleksia on metroasema Primorskaya, joka mahdollistaa lyhyen aikaa olla kaupungin sydämessä. Pulkovo-lentokenttä on 30 minuutin ajomatkan päässä. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen WiFi-verkon ja täysin varustetun keittiön. On oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, pesukone ja ilmainen wc-vuori. Kompleksin alue on maisemoitu ja varustettu vartioitu pysäköinti, leikkipaikka ja virkistysalue. Hotellin ensimmäisessä kerroksessa on ravintola My. Estie, joka tukee Loftkvartalin muotoisia ja tunnelmia. Vieraamme on tilausmahdollisuus ravintolasta huoneessa. Hotellissa on myös 24h-hypermarket-nauha kävelymatkan päässä Aparthotelista. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden vieraillemme mukavuutta.

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka

Häät

Häät linnassa on aina kaunis ja romanttinen tarina.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Hotel Dom Dehtereva Pietariin 1228 ruplaa.

Hotel House Dehtereva St. Petersburg on 3 tähden hotelli. Isakiyevskaya Square sijaitsee 1,1 km päässä Dehterevan talosta ja Subway Sennaya -aukiolta 150 metrin päässä hotellista. Lisää mukavuutta, vieraat

Eläkkeet vanhuksille Lugansk - Rakasteiden hoito

Keskustele yksityisen hoitokodin kanssa Leningradin alueella

Odessa Villa Goodissa yksityinen hoitotyö tarjoaa korkeat mukavuudet, laadukkaat lääketieteelliset palvelut ja integroitu hoito vanhemmille ihmisille.

Hotellit ja majoitus Vladimir alue. Majoitus Vladimirin alue. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Vladimirin alueella

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Guest House Grand House Chang Tee Hotel, Tokion hinnat. Guest House Grand House Chang Tee Hotel

Guest House Grand House, Anapa Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

Arviot Hotel Sezheng House of Artist, Solnechnogorsk District

Talot, mökit Peelipset. Talo taiteilija kuiskaus pilpiossa. Kuvaus, valokuvia, hinnat, palvelut, yhteystiedot, kartta, arvostelut, GPS.

Creativity Writers Peredelkino

Moskovan musiikkia

Moscow International House of Music Poster, Site, Halls, Konsertit, Cash Rekisteröidy, Hotellit lähellä kohdetta Valokuvaa, Videosta, Kuinka saada julkisen liikenteen ja taksit.

Talo puulla

Guest House talo puussa, gurzuf, ul. Sanatorium 171.

Läheisyys luontoon, yksityisyyteen ja parhaimpiin näkymiin terassilla

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?

Tsarsky Forest Pokrovsky arvostelut ja valokuvat TripAdvisor

Parkotel Tsarsky Forest In Pokrovsky VENÄJÄ Kuva huoneista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Sanatoriot, lennolla olevat talot ja lomamökit lähiössä

Sanatorium Blue River Zvenigorod, Keskitason hinta segmentti, rentouttava lepo, kylpylä ja kosmetiikka, elpyminen aikuisille, seminaareille ja konferensseille, yritysten vapaa-aika, sauna, uima-allas. Suora varaus puhelimitse 8 495 6642366

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Mustanmeren kausi avautuu kesäkuussa, mikä on loma matkailijoita

Mustanmeren virkistyskeskus on loistava majoitus loma- tai viikonloppuisin. Virkistyskeskukset Mustanmeren kesällä 2021 voit varata TVIL.RU: lla. Voit myös vuokrata erillisen talon viikonloppupäivällä. Kaikki mainokset sisältävät yksityiskohtaisen kuvauksen, valokuvia ja arvosteluja

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Arquivos Cartoon Shower 2020 Julkaisupäivä Venäjällä Hotelli Vilamar Copacabana

Grand alennukset, kun varaat hotellit verkossa päivämäärän, Japani. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Mökki Hotel Stepanovo

Parkotelin luettelo Golden Coast ja luettelo mökeistä, jotka on esitetty tietokannasta päivittäiselle vuokralle. Tule paikan päällä

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet