4 vuotta meillä on jo kertonut tarpeeksi rakentamisen eduista ja haittoja olkia, tutustumalla tutkimukseen ja perinteisiin tällä alalla. Hymy, joutokäynnin uteliaisuus korvataan käytännön kysymyksillä rakentamisesta ja elämästä eko-talossa. Ecocubsin ensimmäiset talot ilmestyivät Valko-Venäjällä, hostelli - on kokemusta rakentamisesta ja toiminnasta. Työmme jatkuu ja sen jälkeen, kun talo on jo rakennettu - katsomme aktiivisesti hänen "elämää", kun hän hengittää, korkokengät, koska hänen omistajat tuntevat häntä.

Ja silti ihmiset pysyvät ketkä eivät pidä teknologiasta tai "kateelliseksi" havaitsevat jotain uutta. Ei meidän tehtävämme suostutella niitä. Emme kiellä mitään rakennusmateriaalia. Tämä on iso plus - mahdollisuus valita ja onnea jokaiselle henkilölle elää kotonasi. Ihmiset rakentuvat ja rakentuvat tiilestä ja kaasun silikaatista ja baarista.

ja Ecoctorilta. Siellä on moderneja, kauniita, viihtyisiä, lämpimiä taloja. Ja paras vastaus nykyaikaisuudesta, ajoneuvojen luotettavuudesta, mukaan lukien olki, joukkomme julkaisuja nykyaikaisesta ekologisesta rakennuksesta, jossa käytännöt ovat. Heille kerrottiin jo Sveitsin "Solen" -hotellissa.

Tänään puhumme mini-talosta "Om House", joka sijaitsee Red Polyana, Sochin kaupungissa 600 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella. Hotelli suoritetaan ekotyylillä luonnollisilla rakennusmateriaaleilla: savi, olki, puu, öljypohjaiset kyllästimet ja vaha.

Hotelli "Ohm House", joka voitti nimityksen "Paras Atusfera City Hotel" National Geographic -lehden mukaan, näyttää satutalta, joka on menettänyt lumipeitteiset huippupisteet. 10 yksilöllisesti sisustetut huoneet, kylpylä, teekibus, kylpyamme ja upea näköala vuorille panoraamakatto. Kaikki tiedot löytyvät hotellin Internet-resurssista, ja suosittelemme sinua yksinkertaisesti tekemään fotoclide hotellilta.

Jaa sosiaalisissa verkoissa

Hotel "Ohm House" sijaitsee kaupunkityypin kylässä Red Polyana. Hotellin havainnointikannesta tarjoaa upeat näkymät vuorille ja kylän punaisesta polyanasta, joka makaa jalkaansa. Tie matkalla Sochin lentokentälle ja Adler-rautatieasema kestää noin tunnin. Lähin rautatieasema "Esto-Sadok" kestää 2,4 km: n päässä.

Standard (18 neliömetriä): Huone: SGL / DBl vuoteet, yöpöydät, parveke näköalalla vuorille, käsintehdyt matto, plasma LCD TV C DVD, satelliitti-tv, ilmainen Wi-Fi, henkilökohtainen tallelokero. Kylpyhuoneessa: kylpyhuone suihkulla, kylpyamme, pyyhkeet, kylpytakki, tossut.

Superior (30 neliömetriä): huone: SGL / DBL vuoteet, yöpöydät, parveke näköalalla vuorille, kaksi pehmeää tuolia, käsintehty matto, kahvipöytä, plasma LCD TV C DVD, satelliitti-tv, ilmainen Wi-Fi, henkilökohtainen turvallinen. Kylpyhuoneessa: kylpyhuone suihkulla, kylpyamme, pyyhkeet, kylpytakki, tossut.

Luxury (50 m²): huone: king size-vuoteet, yöpöydät, parveke vuorille, kaksi pehmeää tuolia, käsintehty matto, sohvapöytä, plasma LCD TV C DVD, satelliitti-tv, ilmainen wi- FI, henkilökohtainen turvallinen. Kylpyhuoneessa: kylpyhuone suihkulla ja kylpyhuone, kylpyamme, pyyhkeet, kylpytakki, tossut.

siirtyy hintaan:

National Geographic -lehden toimittajat yhdessä Venäjän online-varauspalvelun asiantuntijoiden kanssa vierailevat hotelleissa Visita, saavuttaa hotellin luokitus. Se putosi siihen: "Om House" (British House) , "Grand Polyana Hotel" ja "tieto". Mikä on "om talo" (brittiläinen talo)?

Tämä on pieni Eco-Spa -kompleksi, joka sijaitsee kylässä, joka on rakennettu kaikkiin Eco-rakentamisen kanoihin. Tämän alueen luonnollisten materiaalien avulla luotiin erityinen mikroilmasto jokaisessa rakenteessa, ja seinät ovat "hengittävät" ja joilla on erinomaiset parin suojatut ominaisuudet.

Eco-tyyli, kuten mikään muu, sopii hyvin Red Polyanan kylään, jossa ympäri vuoden voi nauttia ja ihailla näiden paikkojen ainutlaatuista luonnetta. Psyliassa Larkina yritti löytää optimaalisen tasapainon luonteen ja teknologian välillä tässä monimutkaisena.

Hankkeen tekijöiden höyryn "Ezhihi" rakentamiseksi innoittamana Pohjois-Amerikan asukkaat. Sisustuksessa käytettiin savea - parasta tekijöiden, luonnonmateriaalin mukaan, joka antaa erityisen paranemisen mikroilmaloduulin. Kanominen on valmistettu Lindenista ja katto on valmistettu kastanja-durankasta.

Slissed tulivuoren kivet maksimaalisen "halukkuuden" aikana, kirjoita kupoli muotoinen huone, jossa on keskellä.

Tämän hotellin nimi kuulostaa erittäin epätavalliselta. Itse asiassa, jos toistat sen vähintään kaksi kertaa peräkkäin, on tunne outo tärinää. Ehkä syy tähän on ensimmäinen sana - "ohm" on tunnetuin pyhä mantra ja pyhä ääni hindulaisuuden ja buddhalaisuuden seuraajille. Tässä tavussa kaikki ympäröivä energia yhdistetään heille.

Luuletko, että tämä on vain oletus? Mutta miten olla toisen sanan kanssa, koska useimmat meistä talo on henkilökohtainen maailmankaikkeus, paikka, jossa vedota voimaa ja löytää rauhallisuutta. Joten, ole varma: päästä tänne, lähestyy täydellistä harmoniaa, eikä vain henkeä, vaan myös kehoa.

Vuonna 2013 avaus ilmoitettiin Red Polyana - hämmästyttävän kaunis paikka, jota ympäröivät Kaukasuksen vuoristoalueet - epätavallinen kompleksi, joka on rakennettu kaikkiin ekoplatingin kanoihin. Se perustuu puiseen kehykseen, seinät on valmistettu savesta ja oljesta sekä viimeistely ja koriste-aineet yksinomaan luonnollinen alkuperää.

Arkkitehtityyliä ei voida määrittää yksilöllisesti. Aluksi on olemassa yhdistyksiä perinteisellä tiibetiläisellä "Bengke", jolla on myös globaaleja seiniä. Sitten kulmatorni puuttui ja tekee rakennuksesta keskiaikaiselta linnalta ja parvekkeiden lokituki ja aidat muistuttavat Alpine Chaletsia. Ja se on yllättävää: kaikki tämä lajike on täysin yhdistetty ja yksi toisen kanssa, luo ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen kuva.

Talon talon sisällä, pääset heti tunnelmaan ja mukavuuden ilmapiiriin. Ja huolimatta siitä, että suunnittelijoiden fantasia ei pelannut vitsi, he onnistuivat yhä tarvimpiin energialähteisiin, jotka tasapainottavat ääretön erilaisia ​​luovia ajatuksia ja tekemään samankaltaisen eklektisen kokeilun erittäin onnistunut.

Chan Bannik "-menettely aiheuttaa aina todellista kiinnostusta matkailijoille. Prosessin tekniikka on samanlainen kuin perinteisen japanilaisen kylpylän virkamiehen laite. Valtava metallinen chan roikkuu tulipalon yli, jonka sisällä lattia ja penkit on järjestetty tammen tai Krasnopolyansky kastanja. Kanan vesi lämpenee hitaasti 40-42 asteen lämpötilaan, jonka jälkeen lampaat valmistetaan parantamasta yrttejä tai suolaliuosta ja mineraaliliuoksia lisätään. Kaukasuksen ympäröivän kauneuden hyvinvointi ja tyypit johtavat sinut tähän ilon.

Yhdessä kylpyamme, voit myös tarjota muta- ja kivennäisaineita sekä klassisia, ayurvedisia, hawaialaisia ​​ja kiinalaisia ​​hierontoja. Muuten rentoutua hierojan kokeneissa käsissä, ei ole välttämätöntä jättää numeroa. "OOOMMM ....!" Nyt sitten tunnet jopa maailmankaikkeuden pienimmät värähtelyt.

Avautumishetkestä ja tähän mennessä talon hotelli onnistui pitämään kunniallisen korkean aseman ja pysyvät yksi Venäjän parhaista mini-hotelleista. Sochissa vuonna 2014 pidetyssä olympiapeleissä se esiteltiin Adidas Guest Houseina ja sillä oli kunnia isännöitä ja kansainvälisten ja Venäjän olympiakomiteoiden edustajia. Avausvuoden aikana talo havaitsi kansallinen geografiikka vuoden paras ilmakehän hotelli. Hän on rakastavia matkustajia, joista monet olivat pysyviä asiakkaita ekokokonaisuuden.

Voit väittää tämän projektin menestyksen syistä. Mutta vastaus, itse asiassa on yksinkertainen - tämä on rakkaus ja vilpitön huomio, joka tuntee kaiken tämän hämmästyttävän ja lämpimän kodin.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia
Park Inn Hotel By Radisson Airport Pulkovo St. Petersburg

Lotte Hotel St. Petersburgin sijainti

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Tour Vabhazia Namai Holidays alennuksella

163 hotellit kohteessa Gagre Halvat kierrokset hotelleille 0 ruplaa. Arvostelut, katsaukset, kuvaukset Verkosto 177 Myyntitoimistot Koko Venäjä Takuu Paras hinta Etsi kaikille hotellihallinnoille Abhhazia

Retket Abhhazia irkutsk 2021. Poltaltavat matkat, kupongit, hinnat

Hotelli Cande Ora Holiday Village 4 Bodrum Turkki

Hotellin kuvaus ja valokuva Club ORA HV1 Club Ora HV1 Bodrum Turkissa. Sijainti, huoneet, infrastruktuuri ja palvelut.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotel Planet 2, Pietari hotellin hinnat, arvostelut, valokuvia, huoneet, yhteystiedot Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Huoneistot LCD COASIS vertikaaliset hinnat 1, miljoonaa ruplaa, alue 12,6 m2. Suunnittelu, arvosteluja, valokuvia, rakennusten suunnitelmia ja COASIS-vertikaalisen asuinrakennuksen rakentaminen.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

OREANDA 5 RUSIAKRYMÄLLDI. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Oreanda pääministeri 4, Yalta, Venäjä. Alhaiset hinnat Hotel Oreanda Hotel Premier -hotellissa. Hotelliarvostelut kohteesta Travel.ru käyttäjät. Varaus Oreanda Hotel Premier Hotel kaupungissa Yalta.

Hotelli on erilainen kuin motelli: Ymmärrämme kysymyksen
10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Accor valmistautuu Movenpick Moskovan Taganskayan avaamiseen uudella joukkueella

Accor-konserni, maailmanlaajuinen johtaja vieraanvaraisuuden ja modernin elämäntavan alalla valmistautuu Moskovan ensimmäisen Movenpickin avaamiseen, New Premium -hotellin on otettava vieraat tämän vuoden syksyllä. Valmistele hotelli avaukseen on uusi Syril Masin johtama huipputaso.

107 arvostelua Hotel Sea Gull - Beldibi, Turkki

Dragon Stay 2 Soul, Etelä-Korea todelliset hinnat

Laajennettuun majoitukseen Amerikan motelli, jossa torstaina 28. helmikuuta löytyi Ricin, poliisi löysi anarkistisen opetusohjelman ja ampuma-aseiden. Kirja asetettiin sivulle resepti Ricinin valmistukseen. Traces of myrkytys aineosa ei ole kirjassa eikä aseista.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Saaret, Spakotele 4 Sochi Center Russia

Luson. , 7 862 2599464.

Sudak, yksityinen miniping Irina. Crimea lepää Sudak 2021

Minipanution Solar Wind, levätä Crimeassa Yurkinon hinnat 2021, Kuva huoneista, kuvaukset palveluista, arvosteluista, suorat yhteydet ilman välittäjiä puhelin, osoite, sivusto

Mini Pension Yurkino, Crimea - Mini Pension

Hinnat Yaltas Storm

Kaikki tietoa Sanatorioista ja lennolle Houses Gelendzhik halpa. Lepää Gelendzhik 2021 ilman välittäjiä. Varaushuoneet ja tositteet, asiaankuuluvat hinnat, esineiden kuvat, turisti arvosteluja ... ja paljon muuta tietoa Gelendzhik Lepo. Ja Kuban. W.

Garden Hotel, Zelenograd, Venäjä

Sanatorit Evpatoria 2020 Vapaa-aika ja hoito Evpatoria Sanatorissa Crimea

3. Menettely Sanatorion loma-asuntoon, lennolle, taloihin ja niihin liittyviin uutteisiin sekä kantaa koskevan hoitomyyden laajentaminen. Sanatorium Resort -hoidon tai lepoon saapuvat henkilöt hyväksytään Sanatorion loma-asunnossa, lennolla taloja ja purkautuu ...

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)
Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä

Levätä Crimea. Levätä Sanatorissa ja Asunnot Crimea 2021, hinnat

Levätä Crimea. Sanatoriot ja eläkkeet Crimea 2021, hinnat, matkatoimistot Priar tarjoaa varaa lomakohteen Crimean rannikolla ympäri vuoden

Mermaid Guest House Hinnat 2021 Lepo ja hoito, Krasnodar Territory

Kuinka viettää lomaa terveyshyödyt. Levätä Sanatorissa ja lennolle talot LOO vuonna 2021 parhaimmillaan Ttutu.ru

Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,

Erinomainen hotelli virkistysmahdollisuuksille, mutta ateriat ovat 4. Poistettu arvostelut videon arvosteluista Zeynep Hotel, Kadriye, Turkki TripAdvisor

Hotel Nar Hotel 3, Hotellit Turkki, Välimeren alue, Kemer, Kemer Center hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Levätä La Ville

Eläke- ja virkistyskeskukset Sevastopol

Lomakohde parhaimmissa huoneissa Sevattopol Crimea 2021 All inclusive, ruokaa, uima-allas, lähellä merta, yksityiset minibesons halvat, lomat lasten hinnat ja yhteystiedot

Lue lisää modernista lomasta lennolla sijaitsevissa talouksissa vuonna 2020, lyhyt katsaus levätä mahdollisuuksista Crimea, Sochi ja Abhhazia järjestelmässä all inclusive.

Kohta

Suosittu

Parhaat hotellit Venäjällä ja World

Uusi vuosi Kislovodsk Sanatorissa 20212022 Hinnat alkaen 1 820

Sanatorium Narzan Kislovodsk Hinnat 2021, valokuva, virallinen verkkosivusto. ohm. Kavmindsin hoito Narzan Sanatorissa 2320 ruplaa. Päivää per henkilö täysihoito, kokoushuone, on WiFi. Nykyaikaiset diagnostiset laitteet, vahva lääketieteellinen pohja kardiovaskulaarisen järjestelmän, asuntojen 1 ja 4 profiilin, keinona Boulevardissa, Narzanian gallerian välittömässä läheisyydessä.

Sural Garden Hotel 3 * (Sural Garden Hotel) Turkki / Side. Arvosteluja, valokuvia, videoita, hintoja

Lepää Sudak Hinnat 2021, matkanjärjestäjältä Krypton

Yhtiön lomakeskus tarjoaa tositteita Sanatorissa, lennolle talot, Puddlerin loma-asunnot. Parhaat Holiday-tarjoukset kohteessa Sudak, Tours kohteeseen Sudak, Sudak-hotellit, virkistysravintolat. Uuden vuoden hinnat 2021 Sunakissa. Varaus.

Varaus. OM: Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia

Lepo Lead kaupungissa Chinica arvostelut kohteelle Locationers Hotel Dubravushka

Asiantuntijat sanoivat, mikä on tilanne varauksen yhteydessä hotelleihin Sochi ja Crimea, Tourdom raportoi. U. Ria Novosti, 05. 6. 020

Yandex.videos

Yandex.videos

Sivustomme tarjoaa katsella online-tv-sarjan Grand Hotel täysin ilmaiseksi laadussa, ilman rekisteröintiä ja tekstiviestejä, kaikki vuodenaikojen sarja ovat jo verkkosivuillamme. Onnellinen katselu

Aparthotel

Hotellien luokittelu 2 tähteä Organisaatio Tekas

Stars hotellit Mitä tähdet hotellit ovat hotelleja kohteessa Star 1 Standard - Kahden hengen huone on noin 810 neliömetriä. . Huoneessa vaatekaappi tai ripustin, tuolit, pesuallas, peili, kaksi pyyhkeitä jokaiselle asiakkaalle. Päivittäinen puhdistus, liinavaatteiden vaihto tulisi esiintyä 78 päivän välein, pyyhkeet 34 päivän välein. Vähintään kaksi kylpyhuonetta lattialla ja yksi wc enintään viisi huonetta. 2 Kaikki samat kuin hotellit 1, vain liinavaatteiden muutos tuotetaan 6 päivän välein. WC ja kylpyhuone ovat yleensä huoneessa. Hotellissa on myös ravintola tai kahvila sekä tarjota ruokavaihtoehtoja. 3 Alkaen luokasta 3 ja yllä jokaisessa huoneessa, wc ja kylpyhuone, pukeutumispöytä, matkatavaroiden jalusta, radio jne. On oltava läsnä. Huoneet useimmat kolmen tähden hotellit, lukuun ottamatta halvempia, on TV, ilmastointi. Heidän lattiat ovat yleensä vuorattu laattoilla. Vuodevaatteet muuttuvat 2 kertaa viikossa. Pyyhkeet muuttuvat päivittäin. Hajuvesivarusteista tarjotaan vain saippua. Joissakin hotelleissa voit vuokrata rautaa. Vartioitu parkkipaikka voi olla hotellin uima-altaalla, kampaamo, business center, valuutan vaihto. Hotellin henkilökunta on pukeutunut yhtenäisiin vaatteisiin, ja niillä on palvelut. Huoneita 10 12 neliömetriä. . 4 Kaikki hotellit 3, sekä yleensä minibaari, ilmastointi, puhelin, tallelokero, hiustenkuivaaja, shampoo, kylpyhuone geeli jokaisessa huoneessa yleensä annettu tulopäivänä. Päivittäiset vuodevaatteet ja pyyhkeet. Tällaiset järjestelmät, kuten pesu, silitys ja siivousvaatteet samanaikaisesti vähimmäisajan tilausaika on käytettävissä. Hinnasto löytyy vastaanottoon. Aamiainen-menu tarjoillaan huoneessa. Hotellissa on kauneussalonki, urheilukeskus, autonvuokraus, TVSalon, Music Salon, Gaming ja konferenssipesulat, ravintola, sauna, uima-allas ja niin edelleen. Alue on yleensä vähintään 13 neliömetriä. . 5 Sama kuin hotelleissa 4, mutta paremmalla tasolla. Ja joskus toinen kylpyhuone huoneessa ja puhelin kylpyhuoneessa. Numerot vähintään 16 neliömetriä. . Hotelleissa 4 5, oletetaan olevan sviittiä asuntoja, useita hissejä, kaikenlaisia ​​muita palveluja, kuten pesula, Kemiallinen pesu, Aamiainen palvelu, ja myöhäinen illallinen, valuutanvaihto, taksin tilaus, myynti sanomalehtiä, matkamuistoja ja niin edelleen. Useissa maissa on vaihtoehtoinen luokittelu hotelleista. Esimerkiksi Turkissa voit rentoutua Club Hotels Holliday Villagessa, HV, jotka jaetaan HV1 Hotel Club System Ensimmäisen luokan majoitus mökeissä. Noin vastaa 4x 5 tähteä. Niitä erotetaan hyvä animaatio, suuri maisemoitu alue, mutta huoneet ovat pieniä. HV2 Club Hotel Alemman luokan. Ja Kreikassa viime aikoihin asti, luokka hotelleista yleisesti lathened Latinalaisen kirjaimilla De Luxe samanlainen hotellin 45 ja hotelli hotellin hotellin 23 hotellin 12 äskettäin, Kreikka muutti myös standardin luokittelu hotellien kanssa Tehtävät tähteä 1 - 5. Rantahotellit eroavat seuraavista kriteereistä 1. rannikko Nämä hotellit sijaitsevat suoraan merenrannalla 2. rannikolla Nämä hotellit, joiden rannalla sijaitsevat rannalla sijaitsevat kävelykadun tai muun Hotel Urban Hotel, tämä hotelli , Sijaitsee lomakeskuksessa poistettava rannasta rannalla. Matkailijat yleensä pääsevät rannalle jalka tai bussilla. Hotellin valinnassa on tiedettävä maan hotellin perusta, jossa olet menossa.

Hell's Hotellit 3 Season 3 Series

Hell's Hotellit 3 Season 3 Series

Series Hotel Eleon season 3, sarja 3 katsella verkossa laadussa sivustolla NTVPlus TV. Katso suosikki TV-sarja moottorilla NTV Plus milloin tahansa kätevästi sinulle.

Hotel Eleon 3 Kausi Julkaisupäivä

Grand Hotel 3 Kausi Torrent Lataa

Gotel Gran Hotel 2013 2144 Chic-sarja alkoi katsella elokuvaa polyfoniassa ja 11.

True Hotel Golden Sun Hotel 3 *, Kemer, Turkki

Sefikbey City Ex. Sinbad Hotel.

Ranta, Ruoka, huoneet, Henkilökunta, Virtsa, Informatiivinen Photovideo Tämä on paljon enemmän meidän arvostelumme Golden San Hotel 3 Turkissa

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Mitä kannattaa odottaa Hotel 3 tähteä

Sapporo Hotel Khabarovsk tarjoaa halpoja huoneita kaupungin keskustassa. Varaa ja vuokrata hotellihuone aamiaisella, langattomalla internetyhteys, huonepalvelu ja muut palvelut

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.