Alushta hotellit. Kaupungissamme on yli 50 mini-hotellia jokaiseen makuun, väriin ja lompakkoon. Sivustolle yritin valita hotellit eri luokkiin. On edullista, hyviä "keskitaloja", jotka tarjoavat hyvän lepoa kohtuulliseen hintaan. Pankalalla on vaihtoehtoja, ylellisyyttä ja kallista, mutta samalla niiden hinta vastaa laatua. En oksennut vain "cityholds" -tyyppiä, jossa numerot kuitenkin halvalla, mutta mukavuuksilla "lattialla".

- Sopii perheen lomille (vaihtoehdot hotelleista "Fui" -tyyppisi, en edes katsonut sitä tunnissa);

- Yleinen miellyttävä sisustus: puhtaus, pihan läsnäolo, jossa lapsi pelataan, riittävät ja ystävälliset omistajat jne.

Yritti kerätä tarjouksia Alushta-alueilta - keskustassa on edullisia hotelleja ja linja-autoasemalle, on olemassa uusia mini-hotelleja jonkin verran kalliimpaa, mutta aivan rannalla.

Työskentelemme hotellit, niin edelleen. Huoneet on varattu ilman omaa markkaa, samassa hinnassa, kuten suoraan (palkkiot maksavat meille hotelleiden omistajat).

5 Parhaat hotellit ja hotellit 5 * Tähteä Yerevan - TripAdvisor

Tarjoamme hotelleja Alushta 2021 ilman välittäjiä. Sivustollamme on kuvaus esineistä, hinnoista, arvosteluista, valokuvista ja puhelinnumeroista varauksen yhteydessä.

Villa World sijaitsee Alushassa Promenadin ja professorialisen kulman rantojen välillä. Kodinkoneet ovat 15 viihtyisää huonetta. Hotellissa on Wi-Fi, kahvila ja hierontaterapeutti.

Hotel "Laguna" sijaitsee yhdellä kauneimmista Utusin kylässä, joka sijaitsee Castelin ja Ayu-Dagin vuoristossa, lähellä m. Kynsiä.

Hotel South Night sijaitsee Alushan keskustassa, 7 minuutin päässä merestä. Hotellin huoneet: 2-huoneen sviitti, yhden huoneen sviitti, 2 kpl.

Vk-Hotel-Royal on viihtyisä hotelli Alushta Crimea, jossa vieraat odottavat Euroopan tason palvelua ja viihtyisiä huoneita. Lisäksi hallinto kuuntelee aina vieraiden toiveita tekemään loput mahdollisimman miellyttäväksi.

Villa Valentina sijaitsee kodikas professorial kulmassa Alushtassa. Hotel Valentina on uusi, kuusikerroksinen rakennus, jossa on korkea palvelu, joka on suunniteltu rentoutumaan koko perhe- ja ulkoiluun.

Hotelli sijaitsee Mount Castelin jalka, 300 metrin päässä merestä ja 15 minuutin kävelymatkan päässä vesipuistosta. Kaikissa hotellihuoneissa on ilmastointi, satelliitti-tv, jääkaappi ja panoraamaikkunat ja parvekkeet, joista on upea näköala merelle ja vuorelle Castel.

Victoria Hotel sijaitsee rauhallisella kadulla keskustan ja Alushan rannan välissä kävelymatkan päässä sekä toisella tavalla. Hotellin hotelli on 15 numeroa yhden ja kahden huoneen luokan standardia. Majoitus huoneissa eläimillä. Paikan päällä on pysäköinti, Wi-Fi ja paikka kebabille.

King-hotelli sijaitsee Alushta, 15 minuutin kävelymatkan päässä vesipuistosta. Hotelli on neljän kerroksen rakennus, jossa 19 eri luokkien huonetta. Ei kaukana hotellista on kahvila Nelli, hotellin vapaa pysäköintialue.

-Jur-JUR vesiputous 8 km kylästä. Kotona rannalle 10 minuutin kävelymatkan päässä Keski-kadulla.

Mini-Hotel "South House" sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Alushta-linja-autoasemaa. Merelle - 15 minuutin kävelymatkan päässä Alushnan hiljaisia ​​vihreitä kaduilla. Lähellä on ruokakauppa, ja pienet markkinat sijaitsevat 10 minuutissa, jossa voit ostaa tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.

Kaksitoista yhden hengen huonetta ja yksi kahden huoneen huoneistohuoneisto. Yhden makuuhuoneen huoneissa, paitsi parivuode, on taitettava sohva, joten on mahdollista mukavasti sekä 2 ja 4 henkilöä. Huoneessa huoneistot ovat ilmaisia ​​6 hengelle. Jokaisessa huoneessa on modernit huonekalut ja laitteet, televisio, jääkaappi, ilmastointi. Huoneistossa on keittiö, jossa on mikroaaltouuni. Joissakin huoneissa on upeat näkymät merelle, vuorille ja Alushtalle.

Etsitkö mini-hotelleja Alushta? Olet oikealla tiellä! Mini-Hotellit ovat erinomainen ratkaisu kesälomille, koska tällaiset majoitusesineet tarjoavat laajan valikoiman palveluita, ja ne altistuvat heille huomattavasti pienemmät kuin hotellit.

Missä Mini-hotellissa Alushassa jäädä?

Alushtan lomat mini-hotellissa lupaavat täydellisesti aikaa viehättävässä paikassa. Riippuen henkilökohtaisista tarpeista ja toiveistasi, voit valita sopivan sijoituskohteen. On toivottavaa, että paikka, jossa asettua ovat lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä, merta, infrastruktuuripalveluja ja olivat kaikki tarvittavat ehdot. Hotelli Alushun keskustassa on erinomainen valinta.

Mini-hotellien edut Alushta

Mini-Hotellit Alushta 2019: ssa on massamäärä. Ensinnäkin nämä ovat alhaisia ​​hintoja majoitusta verrattuna suuriin hotelleihin. Yksittäinen lähestymistapa on toinen tärkeä plus pienten sijoituskohteiden työssä. Täysi palvelupaketti ja ehdoton onnellisuus!

Valitsemalla loma Alushta Hotel Crimea 2019 "Caucasian Captive", voit hyödyntää kaikkia Mini Resort -hotellin eduista. Siksi varmasti takaavat suuren tunnelman ja kyvyn suorittaa huoleton lomat yhdellä Crimea parhaista lomakohteista!

Mini-hotelli Alushta "Caucasian Captive"

yksityiset hotellit Alushta ovat valmiita tarjoamaan sinulle parhaat olosuhteet. Yksi näistä hotelleista on valkoihoinen vankeudessa. On kaikki ilo ja täydellinen loma:

Mini-hotellin lisäpalvelut Alushta

Matkailijat, jotka haluavat rentoutua meren rannalla, edullinen mini-hotelli Alushta Caucasian Captive kutsuu sinut levätä. Jokainen vierashotelli voi käyttää langatonta internetiä. Hotellissa on myös useita lisäpalveluja, jotka maksetaan erikseen:

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hotellit Evpatoria: Hinnat 2021, valokuva, varaus, arvostelut
Mini hotellit Evpatoria 2021 Hinnat lepää ilman välittäjiä

Miniotetel Pozitiv Mini Lounge, jossa on yhteinen lounge, sijaitsee Evpatoriassa.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys
Minigostanitsa eisk

Hotelli Lukomory on pieni viihtyisä mini-hinta Azov Sea. Hotellissa on pysäköinti, kahvilat, wifi, leikkipaikka lapsille.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Hotellit Feodosia. Hinnat 2021. Varaus. Arvostelut.

Minigoster Guest House Magnolia Feodosia Kuvaus, kuvat, matkailunarjat, osoite ja puhelin, huoneet ja hinnat, uutiset ja alennukset.

Parhaat Mini Adler hotellit + Uima-allas

Hotelli Gurzuf Seagull. Lomat gurzuf täynnä

Mini-asukkaat Gurzuf Yksityiskohdat, valokuvat, hinnat 2021, ilmainen online varaus, alennukset viime hetken matkat, matkailunarviointi, erikoistuneet kommentit.

Home Native

Hostellin verkosto on kohteliaasti Elk antaa alennuksen 10: stä Repostissa koko palvelualueelle Hostel24. RG.

Tarjoaa asunnon omistaja, vuokralaiset huoneistot Aparthotel Aparthotel Hotel Quarter, Mini Hotel bed & breakfast. Vakioilmapiiri

Vuokraa hotelli päiväksi Moskovassa edullisesti kahdelle

Varauspalvelu tarjoaa Moskovan asiakkaille edullisen päivän kaksi päivää kategoriassa Studio-luokka, juniorsviitti, mukavuus ja standardi.

Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut
Farmville - Wikipedia

Mukava mini MSK: ssa, laadukkaasta ja edullisesta majoituksesta.

Zhulebinin virallisella verkkosivustolla Tietoa hotellista Moskovan mini-hotellien valinnasta. Mikä hotelli jäädä.

Parhaat hotellit Marmaris 3 ja 4 tähteä

Hotellit, Minigitizers Pietari Pietari. Valikoima hotelleja kohteessa Peter halpa talousluokka, halpa

Kiehtova loma St. Petersburgissa ystävien ja tuttavien kanssa hyväksyttävä hinta järjestää Alan Tour -operaattorin. Retket Pietariin vuonna 2020 useiden päivien, kodikkaiden hotellien ja mielenkiintoisen viihdeohjelman puolesta.

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)

Sochi Hotellit, Mini hotellit All Inclusive uima-altaalla Sochin keskustassa, hotellit meren rannalla Sochi, Parhaat hinnat 2021

Hotellit Sochi Sale Mini Hotellit Sochi, osta Guest House meren rannalla, vuokrattavana, tarjous ostaa yksityinen mini-hotelli halpa, liike- ja meren rannalla

Hotellit Yakutsk: Kuva, kartalla, halpa

Mini Hotel Almaz

Sivusto esittelee suosituimpia hotelleja kohteessa Yakutsk, Mahdollisuus varauksen hotelleista Yakutsk ilman komissiota. Kaikki tietoa hotelleille Yakutsk, Valokuvat.

Minigitel Luxe Huoneita, Yakutsk. Varaukset, arvosteluja, kuvia Tourist.ru

Aurora Luxe minigity Yakutsk, Yakutsk, MKP. 203, Corp. 6 viihtyisä majoitus, erinomainen palvelu, mukava hinnat, hyvät arvostelut, kirkkaat kuvat. Meillä on kaunis ja mukava. Tule käymään, varaa emailom.

Parhaat hotellit Golden Ring. Kuva | Forbeslife | Forbes.ru.

Yalta Hotellit Varaa hotellit Yaltan hintaan 545 ruplat

Viihtyisät huoneet mini-hotellissa Yaltan järven rannalla vuoristossa. Edullinen hinta, erinomainen palvelu. Soita meille

Administer hotellit

Metro Mini-in Pietari

SchuValoffin miniothel Pietarin vieressä, lähellä metroasemaa. Enlightenment on onnellinen tilaisuus asukkaille ja tämän kaupungin vieraille milloin tahansa rentoutua mukavissa olosuhteissa luonnon sylissä.

Hotelli Lion Opiskelu levätä Sevastopolissa

Hotellit Studekhevka, Venäjä, Hinnat, Kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,
Hotellit Vladivostok keskustassa, samoin kuin halvat hotellit

Lepää Vladivostok 2020. Sanatorioissa ja lennolla sijaitsevissa taloissa. Lepo Vladivostokissa uudenvuoden ja joulun 2021. Talot ja virkistyskeskukset, Hotellit Vladivostokin hinnat, arvostelut

Mini Inhouse Hotel sijaitsee Vladivostok, ul. Admiral YumashaSheva, d. 11A. Itään. Yhteyspuhelimet. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Baari, Internet, Savuttomia huoneita, Nopea sisäänkirjautuminen, WiFi Ilmainen, Savuttomia koko, Liinavaatteet ja pyyhkeet, Silitysrauta ja -lauta, Raportointi Asiakirjat, Hiustenkuivaaja, Jääkaappi, 24 h huonepalvelu, Sähköpalvelu Kattila, käteistä maksu, pysäköinti suojattu, yksityinen pysäköinti, WiFi on saatavilla koko, mikroaaltouuni, autopalvelu.

Levätä La Ville

Etsi mini-kustannukset Voronezhin alueen suuntaan

Hotelli Minigitel Guest Apartments Voronezh Apartments Hinnat MiniGendicity Guest Apartments Voronezh ja muut Voronezh hotellit kohteessa Venäjä Tourprom matkaopas hotellien arvostelujen perusteella

Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut

Kustannushinta ja kuvaukset hotellin Yaroslavl Jubilee Center

Uudet avoimet työpaikat piika mini Yaroslavl. Vapaa ja nopea haku 1018.000 avointa työpaikkaa. Täysi, ajallinen ja osittainen työllisyys. Kilpailukykyinen palkka. Tietoja työnantajista Yaroslavlissa. Aloita uusi ura juuri nyt

Bali huvila lomatalo

Yksityiset huoneistot, mini-hotellit, virkistyskeskukset Zaozerny, Crimea

Hotel Syterra, Hotellit Venäjä, Crimea, Evpatoria, Zaozernoyen hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Gorky 11 miniketjussa Visizevossa 123 ääntä, 10/10 26 arvostelua, kirkkaat kuvat todellisista lomista.

Kohta

Suosittu

Kazan Hotellit lähellä kohdetta: Riviera Waterpark

Manor hyvä paikka, Gomel

Hyvää iltapäivää, rakkaat lukijat haluavat kertoa mini-vasikan puutarhasta, joka sijaitsee virkistyskeskuksessa, Sakassa Crimean Itse asiassa Sakasin ja Evpatorian välillä. Valitsin tämän miniotelin, koska se sijaitsee lähellä erittäin hyvää hiekkaranta, jonka luokitus on 4,8.

Economy Mini-Hotel Khabarovsk - 24/7 varaus. +7 (4212) 777-183

Valikoima parhaita hotelleja kohteessa Pietari

Mini-käsi Pietarin keskustassa 5 minuutin päässä Sennaskasskayasadovaya-suihkulähteestä kunkin huoneen yksilöllisestä suunnittelusta

Artikkelit Sheregesha, Mountain hiihto ja lumilauta: Top 5 Premium Hotel Sheregesh

Tours kaikki mukana Minskistä Moskovasta, Varaus kuponkeihin Hotellit Minsk All Inclusive Hinnat 2021

Matkat Egyptiin Minskista venäläisille vuonna 2021 ovat edullisempia kustannusten kannalta kuin Venäjän pääkaupungista. Hinnat levätä Egyptissä lennolla Minskista puolitoista ja puoli kertaa pienempi, suora lento Red Sea -lomakeskuksiin. Osta halpa viime hetken matkoja 1011 päivää Egyptissä Minsk Onlinein kautta.

Missä pysyä edullisesti Pietarin keskustassa - 13 vaihtoehtoa

Mistä halpaa Peter 13 -vaihtoehdon keskellä

Halvat hotellit St. Petersburgin keskustassa 2021, matkailunarviointi, valokuvat, kuvaus. Hotellit Pietarin keskustassa kartalla. Varaa huone verkossa.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Mini Hotel Crystal Kislovovodsk

Minigostin turisti sijaitsee Kislovodskissä lomakohteessa. Kaikissa huoneissa on taulu-tv. Joissakin huoneissa on oleskelualue. Muiden joukossa ...

Hotel Beton Brut All Inclusive & Spa Miracleon 4 * (Venäjä, Anapa) - kartonki, valokuva, kaupalliset matkailijat & Spa Beton Brut All Inclusive & Spa Miracleon virallisella verkkosivustolla

Miracleon uusi Anapa Resort

Hotel Fioleto Ultra All Inclusive Family Resort kaupungissa Miraclon 4, Hotellit Venäjä, Krasnodar Territory, Anapa hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Levätä rauhallisessa Krimassa 2021 Hinnat, missä elää, mitä nähdä lentoyhtiöitä

Rauhallinen Crimea Resort Settlement of Review Evpatoria missä Spit South Best Beach Crimea perheen virkistys, hotellit, talot ja majoitus rauhallisella merellä, rannalla, kylässä ja säällä rauhassa

Peace, Crimea Hotellit, Varaa hotelli Mirny, Hinnat 2021 Peace Hotels, Crimea

Hotel Marine Club Laguna

Moderni Hotel Mirny kutsuu sinut levätä. Hotellissa on ruokasali, jossa on räätälöityä menu, biljardi, terassi näköalalla merelle, jossa voi olla miellyttävä aika. Hotellissa on merivesi. Retket järjestetään.

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Lepo Mishore Koreiza 2021, majoitus, mitä nähdä, arvostelut.

Vierashousut Missor hinnat 2021. Tien vuokraus maksaa edullisesti, kodinomistajien hinnat ovat alhaiset täällä. Kaikissa taloissa on valokuvia, todistettuja yhteyksiä ja todellista palautetta. Lepo Mishore ja varaa majoitusta halvalla

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet