Obskayan kuvaus

Osla Hostel sijaitsee Ob, 3.4 km Novosibirsk-messukeskuksesta ja 2,5 km Novosibirskin kansainväliseltä lentokentältä.

Ob City -rautatieasema on 2 km: n päässä, ja Novosibirsk rautatieasema on 20 minuutin ajomatkan päässä.

Novosibirsk on Venäjän federaation suuri kaupunki, joka on aktiivisimmin kehittänyt Siperian Federal Districtin ja Trans-Siperian rautateiden suurimman kuljetuskeskuksen. Kolmas väestö ja Venäjän kaupungin 12. päivänä Novosibirsk väittävät Siperian saastapään pääkaupungin otsikon. Novosibirsk - erikseen maan arvoinen, joten ei ole yllättävää, että ihmiset ovat avoinna, vapaus rakastava ja tottunut osoittamaan "laaja venäläinen sielu".

 • Käy symbolisen muistomerkin ensimmäiseen Novosibirskin liikennevaloon
 • vierailla Novosibirsk eläintarhassa
 • päästäksesi "vanhaankaupunkiin" - eniten Kuuluisa Novosibirskin taidegallerioista
 • kävellä lokakuun silta Ob - Pisin metroasema maailmassa
 • vierailee Novosibirsk Reservoirissa - "Obskaya Sea"
 • Siirry Sun Museum <
 • Ride ympäri kaupunkia raitiovaunulla, joka menee vuodesta 1934
 • kävellä pitkin joen asemalla
 • Katso Kuuluisa "talo kellon alla" - ainoa rakenne rakenteellisessa rakenteeltaan Uralsin takana
 • Katso pieni West Siberian rautatie - lasten "kapea lasi"

Tekemistä Novosibirskissä

Tietenkin, paras aika matkan Novosibirsk on kesä, joka Siperian pääkaupungissa on melko kuuma. Samaan aikaan yöt ovat viileitä, joten kannattaa kaapata lämpimiä asioita kanssasi. Tällä hetkellä voit järjestää piknikit täällä, kävelemällä ympäri kaupunkia - kaikki nähtävyydet ovat avoinna vieraileville ja valmistautuneille matkailijoiden saapumiseen.

Paras aika retkille - toukokuun loppu, koko kesän ja syyskuun ensimmäinen päivä. Tällä hetkellä myös spele, sykli ja vesiurheilu (jokien koskenlasku) ovat yleisiä täällä. Novosibirskin sieni-kausi avautuu kesäkuun alusta, huippu kuuluu elokuussa ja valmistumisen - marraskuun puolivälissä.

Ne, jotka haluavat tuntea todellisen Siperian ilmapiirin, teit ovat avoinna täällä milloin tahansa. Talvella valtava määrä viihdettä ja toimintaa odottaa tässä: Ski ratsastus, talvikalastus, ratsastus kelkkailulla ja luistelulla. Ja piiloutua ankara Siberias voi aina olla lukuisissa nähtävyyksissä.

Missä pysyä Novosibirskissä

Novosibirsk on nykyään monipuolinen hotellihuoneiden säätiö - Siperian liittovaltion piirin pääkaupungissa on mahdollista löytää demokraattinen ja kansainvälisten toimijoiden valvonnassa. Hotellien ja hotelleiden koko numerointitila Novosibirskissä on yli 3000. Hotellien ja hotelleiden keskimääräinen vuotuinen kuormitus on 50-60%, jopa suunnittelemattomalla matkoilla Novosibirskille, voit toivoa hyvästä sijoittelusta.

Ne, jotka haluavat mukavuutta ja majoitusta korkeimman luokan hotelleissa, voi valita, ja myös äskettäin avattu. Täällä taataan korkeatasoinen palvelu ja kalusteet huoneet, kätevä sijainti, laaja valikoima lisäpalveluja ja ystävällisiä räätälöityjä henkilökuntaa.

Novosibirsk on myös erinomainen hyvä sijainti lähellä tärkeimpiä kuljetuskeskuksia ja nähtävyyksiä, korkeita palvelua ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita. Tällaiset ominaisuudet erotetaan , Näissä hotelleissa molemmat liike-elämän matkailijat asuvat usein sekä suunnitelluilla retkiliikkeillä.

Ne, jotka arvostavat mukavuutta, yksilöllistä lähestymistapaa ja meluisan ilmapiirin puuttumista, suosittelemme lopettamaan Vinovosbirsk. Nämä ovat pieniä hotelleja, jotka voivat samanaikaisesti ottaa 10-40 vierasta. Ne sijaitsevat sekä liikekeskuksissa että kaupungin nukkumisalueilla.

Matkustajat, joiden majoitusbudjetti on lähes rajallinen, suosittelemme kiinnittämään Nanosobirskin huomion. Ne ovat hotelleja, joissa on vähimmäisvalikoima palveluita, mutta riittää mukavaan oleskeluun Novosibirskissä.

Nauti standardin luokan mukavuudesta, jonka tyylikäs sisustus on samanaikaisesti yksinkertainen ja tyylikäs. On kaikki huoneessa upottaa Nigian ja rauhan maailmaan ja saada tasapainon kiireisten työpäivin jälkeen.

20 m²: n huoneessa on kaikki modernit mukavuudet: mukava yhden hengen vuode, jossa on teehuone, kylpyhuone, matkatavarakaappi, kaapeli-tv, minibaari ja panoraamanäköala ikkunat.

Huone, jossa on alue, jossa on 22 m², sopii erinomaisesti perhe majoitukseen. Kaikilla moderneilla mukavuuksilla: mukava parivuode, toimialue, jossa on teehuone, kylpyhuone, matkatavara, kaapeli-tv, minibaari.

Kodikas ja tilava kahden hengen huone, jossa on 25 m². Kaikilla moderneilla mukavuuksilla: mukava parivuode, toimialue, jossa on teehuone, kylpyhuone, matkatavara, kaapeli-tv, minibaari.

Lämpimän ilmapiirin ja mukavuuden yhdistelmä on mielellään miellyttää sinua. Huoneessa on 34 m², jossa on kaikki modernit mukavuudet: suuri mukava sänky, toimiva työskentelyalue, matkatavarakaappi, LED-TV USB-tuloa, kaapeli-tv, minibaari.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Missä yöpyä Arkozy. Asuminen vuokralle.
Oslitsa Parade Chelyuskintsev 14, Yaroslavl

Hyödynnä huoneen varaus Cosmos-hotellissa, joka sijaitsee aivan Yaroslavlin keskustassa

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Hotel Dotel on Tverin alueella Venäjä Kuvaus, hinnat Maltur

Dotel on Tverskaya, Venäjä, Moskova, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Lähistöllä olevia nähtävyyksiä

Netizen Pietari Center ensin Venäjä Hybridin nimi, kansallisen hotellipalkinnon omistaja Paras hotelli. Netizen Hostelotel sijaitsee St. Petersburgin keskustassa Grevtsov Lane, K., Libra A metrolla, Sennaya Square, Spasskaya ja Admiralteyskaya. Vieraille tyylikäs hotellihuoneita ja yksityisiä huoneita mukavissa huoneissa, vastaanotto 247, lobbybar, aamiainen, nopea wifi, ilmainen koveltava ja pysäköinti.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotelli Arvioi talosi 2012 1 Lviv

Hotelli Esitys Hinnat ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Talo tarjoaa majoitusta Shostossa ...

Hostelli koti, Big Viscos - varaus Vashothersilla

Meren matkailun terveyskompleksi, hiekkainen lepo ja talteenotto Crimea

Hinnat 2021 per loma Sandy ilman välittäjiä, Bakhchisaray Sandy Hotel meren rannalla 40 metrin päässä rannasta ruokaa, lasten olosuhteet

Mini hotellit JEMETE: ssä, joiden hinnat 2021
Albavila

Hotellit Rannikko Crimea hinnat ja kuvat vuokrataan vuokrattavissa ilman välittäjiä rannikon kylässä Feodosia Crimea Suorat puhelimet Beregooe. Rikollinen. Om.

Varaa hotelli rannikon, länsirannikolla Crimea, Crimea bargain-hinnasta. Alennukset, kun varaat verkossa rannikon, Crimean länsirannikolla, Crimea. Yli 9 hotellit, huoneistot ja hotellit

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

. 103104.

Rannikko hotellit, Venäjä, hinnat, kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Guest House Minigostnitsa Sevastopol Hinnat 2021, arvosteluja, valokuvia

Guest house Oasis Floor, Coastal Virallinen verkkosivusto Puhelimet 7 978 7081297, 7 978 7331573. Meillä on pysäköinti WiFi lasten leikkipaikka hinnat 400 ruplaa. Kesäkuussa

Hotellit keskustassa Izhevsk, Hotellit lähellä kohdetta: Kaupungin keskusta

Hotelli Thunder Sea 3 Black Sea

Kiinteistönvälityskeskus auttaa sinua ostamaan hotellin Mustanmeren edullisimmilla hinnoilla. Kaikki tiedot sivustosta.

Mini-hotellin virkistyshuone rautatieasemalla

Mini Hotel Recreation Room Rautatieasema sijaitsee Chelyabinsk, Pl. Privatin, d. 1, 2. kerros. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 000 hankaa. WiFi-palvelut, kahvilat, biljardi, vuodevaatteet ja pyyhkeet.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

A.I: n yliopiston virallinen sivusto. Herzen

Mini Hotel Big 19 sijaitsee hyvin lähellä rautatievoimien yliopistoa. Jos päätät käydä tässä paikassa, hotelli tarjoaa palveluitasi. Täällä voit täysin rentoutua kotihuoneessa kaikessa kalliilla.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

10 Parhaat hotellit ja hotellit Rannalla Primorsky Krai TripAdvisor

Parhaat hotellit ja hotellit Primorsky Territory TripAdvisor Thr

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Hotel Comfort Onevka, Crimea, Venäjä Arvostelut, Kuva Boarding House, Kuvaus

Guest House Saka White Kutsumme lepäämään Crimean länsirannikolla vuonna 2021. Viihtyisät huoneet, 100 m rannalle, kehitetty virkistyspohjan infrastruktuuri

? îèèèèèèèèèèèèññññññññññññññññññññññññññ ñññññ

Animal Hotel Ulyanovsk Animal Care Services Ulyanovsk Luokittelut Uslugio Palvelut. Om.

Mikä on uusi Radisson-hotelli Ulyanovsk Photo Report Business Review

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Saapui New Urengoy Wellovikov antoi mukavan karanteenin ia sorpressin

Hotel Ural ei toimi New Urengoy, Neuvostoliiton MRN, D. 82. Yhteystiedot Virallinen verkkosivusto, puhelimet. Palvelut Ravintola, Sauna, Taksipuhelut, Keilailu, Bankettitilat, Pesula, Tallelokero, WiFi Free.

Guest House Cozy House, Irkutsk - varaus Via Vashotel.ru

Krasnaya Polyana, yksityinen hotelli matkailu Irkutskissa. Levätä Baikalissa ja ulkomailla

Guest House Viihtyisä talo sijaitsee Irkutsk, ul. Profsoyuznaya, d. 36. yhteystiedot. Hintanumero 1 600 ruplaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Internet, Pesula, Poreallas, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Silitysrauta Henkilökunta, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Nopea sisäänkirjautuminen, Äänieristetyt huoneet, Kirkko, Lämmitys, WiFi, Tupakointi Koko hotellissa ja huoneet ovat saatavilla, tupakointialue, varastointi ja pysäköinti, yksityinen pysäköinti.

Guest House

Minigitel Codzy House Berdyansk

Kodikas talo pieni hotelli Gelendzhik, Uima-allas, WiFi, Shuttle, Excursion Service

Mitä laki hostelli kieltää. Mitä uusia vaatimuksia syntyi hostelleille. Kuinka valmistautua tuleviin muutoksiin .. Uutiset Tunnisteet majoitus, matkailu, liiketoiminta

Kohta

Suosittu

Parhaat hotellit Egyptillä hyvällä rannalla

Evpatoria Hotellit ja hotellit Hinnat 2021

PosrennNikovnet-sivustolla. OM hotellit Evpatoria ilman välittäjiä, hinnat omistajilta, valokuvia, arvosteluja

Hotel Diamond (New Urengoy): Kuvaus, hinnat - Multituur

Levätä Gagra

Posremennikovnet.com-hotellit Gagl ilman välittäjiä, Hinnat omistajilta, valokuvia, arvosteluja

SMARTETURISTS. FRF - varauspalvelu kannattaville kierroksille verkossa, ostamalla kiertueita verkossa Moskovasta kaikkiin suuntiin

Sanatorit Kislovodsk uima-altaalla 22 terveys

Sanatorit, joissa on uima-allas Kislovodskissä 1,820 ruplaa. Haluatko rentoutua Kislovodian Sanatorissa uima-altaalla. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Lue 2020. Yksityinen sektori meren rannalla, uima-altaalla. Hinnat

Lue 2020. Yksityinen sektori meren rannalla, uima-altaalla. Hinnat

Tällä sivulla puhumme lomasta Lazarevskin District of Sochi, jossa on arvostelut ja mahdollisuus varata halvat matkustaa lasten kanssa 2020 hinnoin.

Orange House Hotel lähellä Domodedovo

Ilma-aluksen terminaalissa hotelli tulee näkyviin Domodedovossa

Taksi Milan Hotel Driveluxe tarjoaa matkan palvelun kiinteällä hinnalla, joka ei ota huomioon matkan aikataulua ....

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Hotellit Omsk

Poista hotelli Omsk halvalla. Luettelo edulliset Omsk-hotellit, joissa Hinnat ja kuva Huoneita virallisella verkkosivustolla Bilettyplus.ru.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Asuminen Sochissa meren hinnat 2021 REC

Varaa hotelli Sochi edullisesti alennuksesta. Alennus tarjoaa sivuston Partnertur. Ohjelman esineiden hakemisto meni.

Sochi hotellit, joissa on kaikki mukana: lista, suositukset

3164 Hotellit Sochi, Venäjä.

15 Parhaat hotellit Sochi All inclusive uima-altaalla valokuvilla ja kuvauksilla, palvelut ja viihde, kartta. Tourist-arvostelut. Hinnat 2021 vuotta.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.