Mini-hotelli tarjoaa kahden ja kolmen hengen huonetta luokkaan "Standard". Lähistöllä on ilmainen pysäköinti. Alue on maisemoitu virkistystä varten, on huvimaja ja brändi ruoanlaittoon tulessa. On yhteinen keittiö itse ruoanlaittoon, ja voit myös käydä kahvilassa (tilalla valikossa). Tarjoamme maksullisia palveluja: retket, siirto. Soita, kirja etukäteen!

Arvostelun ja arvioinnin sisällön on oltava merkityksellisiä seuraavalle matkoille, ja tämä me lähetämme arkistoon yli 36 kuukautta.

Review voi jättää vieraan varaamalla majoitusta varauksen kautta. Om ja pysähtyi varatulla sijoittelulaitoksella. Tämän säännön ansiosta tiedämme tarkalleen, että kaikki palautteemme on kirjoittanut todelliset vieraat. Kuka voi paremmin kertoa muille ilmaisen aamiaisen, ystävällisen henkilökunnan ja hiljaisen huoneen, mitkä ovat asiakkaita, jotka olivat vakuuttuneita tästä omasta kokemuksestaan?

Haluamme jakaa näyttökertoja kanssamme - sekä positiivisia että negatiivisia käyttäen muutamia yksinkertaisia ​​neuvostoja.

Tietoja palautteesta Uskomme, että asiakkaiden arvosteluja ja vastauksia majoitusesineiden edustajilta näyttää erilaisia ​​mielipiteitä ja auttaa asiakkaita tekemään päätöksiä valittaessa majoitusta.

Lähestymistapa arvioihin

Julkaisemme kaikki täydelliset palautteet mahdollisimman pian riippumatta siitä, onko se negatiivinen tai positiivinen edellyttäen, että se on tarkistanut varaussääntöjen noudattamista. om. Näytämme myös selvästi lähetettyjen tietojen tilan.

Käytämme samoja sääntöjä ja standardeja koko käyttäjän sisällölle sekä asiaankuuluvat vastaukset esineiden edustajista.

Uskomme, että käyttäjien ja esineiden edustajien mielipiteet eivät tarvitse kommentteja. Emme ota huomioon objektiivisuuttaan. Varaus. OM - vain kanavan jakelu kommentit vieraille ja yhteistyökumppaneilta.

Arvostelujen säännöt ja standardit

Näiden sääntöjen ja standardien avulla haluamme saavuttaa varauksen. OM näytetään hyödyllistä sisältöä, joka soveltuu koko perheelle. Samaan aikaan emme halua rajoittaa kriittisten lausuntojen ilmaisunvapautta. Ne edustavat arvoa, riippumatta emotionaalisesta väristä.

Kommentit pitäisi olla matkalla. Hyödyllisin palaute on yksityiskohtainen ja auttaa muita tekemään onnistuneempia ratkaisuja. Älä lisää henkilökohtaisen, poliittisen, eettisen tai uskonnollisen luonteen huomautuksia. Mainostiedot poistetaan. Kommentit varauksesta. OM on lähetettävä asiakastukipalveluun tai yhteistyökumppaneille.

Kommentit olisi sopiva ja sopiva kansainväliseen yleisöön. Älä käytä kirouksia millään kielellä ja älä yritä peittää niitä muuttamalla oikeinkirjoitusta. Ei sallita kommentteja ja materiaaleja, jotka polttavat vihaa syrjintää, uhkia, räikeitä kommentteja ja väkivaltaa tai kannustaa lain rikkomista.

Sisältö on aito ja ainutlaatuinen. Arvostelut ovat hyödyllisiä, jos ne ovat puolueettomia ja itsenäisiä. Kommenttisi on ilmaista mielipiteesi. Yhteistyökumppanit varaukset. OM ei saisi julkaista arvosteluja vieraiden puolesta tai tarjota asiakkaille palkintoa vastineeksi. Taistelemme yrittää alentaa kilpailijan luokitusta negatiivisten arvostelujen kautta.

Vuoden hinnat "Patricia-" Mini-Hotel P Fish, Pitsunda

Yksityinen sektori Pitsunde, hinnat vuodelle 2020, vuokraus yksityisessä sektorilla ilman välittäjiä. Yksityiskohtaiset tiedot vierastaloista ja yksityistä sektorista Mini-Hotellit: Valokuvat, kuvaus, yhteystiedot, Tourist Arvostelut Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Joissakin huoneissa on taulu-tv, pesukone ja vedenkeitin sekä keittiö. Yksityisen sektorin talo sijaitsee 250 metrin päässä Alahadzan rannalta.

Yksityinen sektori Pitsunda (Agaraki, Fish Region) Tämä merkintä Pitsunda Tag Private Sektorin hinnat - 2000 ... 2500 ruplaa päivä vuokralle katkaise yhden huoneen huoneisto, joka luovutetaan päivälle Pitsundan keskustassa. Sanatorit, Mini-Hotellit, Abhasian yksityinen sektori. GAGRA (268) OCHAMCHIR (60) Sukhum (1163) Uusi Athos (94) Gudauta (126) LDZAA (25) Pitsunda (71) Cold River (52) Hackipsh (594) Scallop (21) Tsandripsh (159) Pitsunda. Alahadze (54) rekisteröinnin valintaan

Lue arvosteluja kohteesta Hotelli yksityinen sektori Mini Hotel Pitsunda, katso hotelli, jonka luokitellaan palvelu, ateriat, numero. Valitse paras hinta matkoille hotellille. Lomalla Pitsundeissa syyskuussa 2020, voit valita yksityisen sektorin numeron lähellä merta. Yksityinen Pitsunda -ala sisältää yksityiset hotellit, mini-hotellit, vuokraus ja yksityiset talot, Gagra District

Pohjimmiltaan Pitsunden yksityinen sektori, jossa huoneet sijaitsevat Shaumyanin kaduilla, Gochua ja Monastinen Gorge. Tästä syystä rannalla vain 5-7 minuuttia. Varaus "Yksityinen sektori Pitsunda" verkossa. Varaa Pitsundan yksityinen sektori, jossa on välittömästi vahvistus sähköpostitse. Yksityinen mini-hotelli "Cassa tuttu". Majoitus niityllä. Talvi- ja kesälomat Transcarpatissa. Virkistystarjoukset Polyanassa. Sanatorit, lennolla olevat talot, virkistyskeskukset, hotellit, yksityinen sektori, vihreä matkailu Karpaatti ja paitsi.

Pitsunda hotellit kohteessa Abhhazia: arvosteluja, yhteystiedot, osoitteet, puhelinnumerot, hinnat, ajankohtaiset tiedot. Edullisia hotelleja kohteessa Pitsunda: Etsi parhaat tarjoukset satoja verkkosivustoja ja varaa paras hotelli 1 092 hotellien arvosteluja. 54281 (S .. Witte ja sen talouspolitiikka). Julkinen suhde ministerin uudistuksiin. Witteyn eroaminen. Yrittää palata voimaan. Manifesto 17. lokakuuta. Hylkääminen politiikka Witte King ja tärkein poliittinen

Yksityinen sektori Pitsundessa, jossa hinnat 2020 - 379 mainoksia. Vuokraa yksityinen sektori rentoutumiseen Pitsundessa ilman välittäjiä! Yksityiskohtaiset tiedot, valokuvat ja arvostelut. Sivustollamme voit valita hotellit Pitsunde 2020 ilman välittäjiä, tutustu hintoihin, arvosteluihin, valokuviin ja kirja, ota yhteyttä suoraan omistajien kanssa.

Ihana paikka! Ne löytyvät Vkontakteista (levätä Pitsunde. Hotelli "Anna") yksityinen sektori Pitsunde rentoutumiseen lasten kanssa, levätä ilman välittäjiä, on hinnat 2020, valokuvia, yksityiskohtainen kuvaus, yhteystiedot, matkailunarvostelut, alennukset kirjoita puhelinnumero Ja Hotel Meer soittaa takaisin 15 minuutissa! Kysymyksesi . Soittaa minulle takaisin. Luottamus ja paras hinta suorittavan varauksen kustannuksella omistajalle, vaihda varaus milloin tahansa voi muuttaa

Yksityinen sektori, olemme Gagr District, G. Izunda, ul. YB Zavodskaya, d. 8. 20 metrin päässä merestä, vastapäätä lasten leikkipaikkaa, on kauppoja, markkinoita, ruokailuhuoneita. On 3 paikallista huonetta, 4 paikallista ja 5.. Levätä Pitsunde. Voit valita kaikki majoitukset Pitsunda - hotellit, hotellit, yksityinen sektori, huoneistoja vuokrattavana ja yksityiset talot. Vapaa-aika suosittelemme, että valitset ja varaa halpaa majoitusta etukäteen ilman välittäjiä.

Varaus mini hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit, hotellit) Yli 127 tarjoukset, hinnat alkaen 300. Mini-Hotel Patricia Pitsunda Abhhazia: Hotellin kuvaus, rantaviiva, valokuvat ja matkailun arvostelut.

Asuminen Pitsundan yksityisellä sektorilla. Parhaat huoneistot, yksityisen sektorin huoneet, joissa on hinnat 2020. Valokuvat, arvostelut, online varaus. Levätä Pitsundessa ilman välittäjiä. Abkhazia.

Hotel Complexes ja Mini Hotellit Sochi ja Abhhazia luotettava varaus vierashuoneista. Sanatorin eläkkeet. Yksityiskohdat eläke- ja Sanatorums Sochi ja Abhasiassa. Yksityinen sektori 2019. Huoneistohotelli "Hyvä" Hotel São Sanatorium, Mini-Hotellit, Yksityinen sektori Abhasia. Peli (232) OCHAMCHIR (56) Sukhum (1134) Uusi Athos (93) Gudauta (125) LDZAA (23) Pitsunda (66) Cold River (52) Hackipsh (594) Scallop (21) Tsandripsh (157) Pitsunda. Alahadze (54) valintaan. Monet käännettynä esimerkki lauseita, jotka sisältävät "avaruuskapasiteetti" - Venäjän-englanninkielinen sanakirja ja hakukone venäläisille käännöksille.

Pitsunda Private 2020 hinta-ala ilman välittäjiä! Lepää Abhhazia 2020 rannalla meren rannalla on edullinen! Lepo Pitsunda Yksityinen sektori. Yksityinen sektori Pitsunde - 568 mainoksia 2020 hinnoilla ja valokuvilla. Kirjaudu kaappiin Lisää ilmoitus. Yalta 2013, levätä Yaltan, Crimea. Yaltan yksityinen sektori, Yaltan hotellit

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Ranta luostari saarella - ehdokas
Ilmapiiri on MINIOTEL, PetropavlovskovKamchatsky. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Mini Hotel Atmosphere sijaitsee PetropavlovskovKamchatsky, ul. Vilyuyskaya, d. 15. yhteystiedot puhelimet. Hintanumero 4 085 RUB. Palvelut WiFi, ilma- ja rautatieyhteydet, Pysäköinti, Polkupyöränvuokraus, Internet, Pesula, Autovuokraamo, Ratsastus, Tallelokero, lastenhoitopalvelut, Huonepalvelu, Sanomalehtiä, Savuttomia huoneita, Kalastus, Kemiallinen pesu, Perhehuoneita , V .. . Palvelut, Aamiainen huoneessa, Vaatetus Henkilökunta, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Nopea sisäänkirjautuminen, Äänieristetyt huoneet, Kengänkieliset Ilmainen, savuton koko, Osoitettu tupakointialue, Matkatavarasäilytys, Lentokenttäkuljetus, Päivittäinen taloudenhoito, Sniekbar, Concierge-palvelu, yksilöllinen laskeutuminen, kuljetuspalvelu lisämaksusta, erikoisruokavalion valikot pyynnöstä, siirto vastaanottaa lentokenttä, Yhteinen lounge-ilmainen televisio, tuotteiden toimittaminen.

Neuvoo edulliseen hotelliin Dubaissa Missä on kaikki osallistavaa?
Miniotetel Platan, Trekrypsh

Quotplatanquot mini-kustannukset Pitsunde Lue lisää tätä ja muita tietoja loput Abhasia ja lähimmät lomakohteet Jumalalle. W.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Trainers Mini Hotel Platan, Sochi, Lazarevsky District, MCOC Settlement Hinnat 2021

Huoneissa on taulu-tv. Joissakin huoneissa on näkymät vuorille tai uima-altaalle. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Millotel Platan sijaitsee Kabardininka.

Hotel Beach Loo, Loo, Venäjä

Hotel Loo Beach sijaitsee kylässä Loo, 2,2 km: n päässä Lesnayan rannalta ja 3.2 km: n päässä Loosco-temppelistä.

Elite mökkien vuokraus Sochi Daily

MINIOTEL Victory, Aksai

Huoneissa on kaappi vaatteille. Jokaisessa huoneessa on voitto rannikko, ilmastointi ja jaettu kylpyhuone. Millotel voitto sijaitsee Aksai, 1.4 km: n päässä Aksai-sotilasmuseosta.

Initel tunti maksat täydellisestä lomasta, ei muodollista oleskelua

Kaikki tiedot PJS-franchiseista ja siitä, miten tulla franchising. Tutustu franchisingin ehtoihin, kustannuksiin ja etuihin.

Talo 1 euro Italiassa. Dream Mansion tai ikuiset kulut?
Russian Seasons Boutique Hotel Kizhi, Sochi - Varaus Vashothersin kautta

Minigitel Pokrovsky Yard, Lviv

Portal Moscow Project Moscow MOS.RU RUS. Englanti Virallinen verkkosivusto Moscow Moscow matkailuportaali Virallinen rauhallinen Moskovan kaduilla Engels vuoteen 191 asti

Mini Hotel The Brusnika, Polar Zori - Varaus Vashothersin kautta

Mini Hotel Rooms Breakfast Murmansk

Vuokrata huoneen tiloissa aamiainen Murmanskissa Pysäköinti Murmanskiin 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Boutique-hotellit kohteessa Moskova

St. George Hotel Pomorie.

Hotel Grand Hotel Pomorie 5 in Bulgaria kuvaus ja hotelli Valokuvat

Hotel Marriott Moscow Grand 5 *, Moskova. Varaus, arvostelut, kuvat - Tourist.ru

Miniotel Pomorsky, Arkhangelsk, Venäjä

Pomeranian katu Arkhangelin keskustassa. ulottuu pohjoisen DVINA: n rannalta ohituskanavaan. 1900-luvun XIX-alussa on useita rakennuksia. Lähes kaikki

Hotel Mini Hotel Positive, Pietari, Venäjä

Varaa mini Hotel Pozitiv, St. Petersburg on TripAdvisor Katso arvosteluja, 4 rehellisiä kuvia ja hyviä tarjouksia Mini Hotel Pozitiv, sijoittui 381/697 hotelleja kohteessa St. Petersburg ja Ranned 4/5 TripAdvisor.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Simferopol Hotel Prague in Simferopol Osoite, arvosteluja, valokuvia, hinnat 2021

Praha Nikolaevka, Crimea Hinnat, arvostelut, Valokuvat, kuvaus, video. Praha varaus Nikolaevka, Crimea verkossa ja puhelimitse.

Hotel Dom 19 Samburva 2, Blagoveshchenskaya, Venäjä

Mini Praha, Simferopol varaus työn kautta. U.

Mini Prague, Simferopol. Kuvaus Mini Prague, valokuvahuoneet, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashotel. U soittamalla 74996538073.

Golden Villa, Krasnodar, Venäjä

Miniotel Pier, Krasnogorsk

Pierin miniotel sijaitsee Moskovan Savelovskin alueella, 9 minuutin kävelymatkan päässä Dmitrovskayan metroasemalta. Lähistöllä on pullon muotoilu. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n.

Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat
Boutique Hotel Bahitgul | G Bakhchisarai, Crimea

Mini Hotel Ryazan Prospect

MINIOTTEL FANTASY TOIMITUS Avenuella Kaikki mukava oleskelu Pietarissa kohtuuhintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

Kanoneck: Kello kulkee St. Petersburgin Strean saaren läpi

Minihotel Pushkin.

Vuokraa huone Pushkin Angarsk Angarsk Gate Minibarille Angarsk Irkutskin alueelle 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotelli työhenkilökunta, Irkutsk

Työntekijän mini-luku sijaitsee Irkutskissa, 5 km: n päässä Decembristien Irkutskin alueellisesta historiallisesta koulutusmuseosta.

Kaupalliset sisätilat, jotka kiinnittävät huomiota mini-vanhojen rahastojen suositusten suunnittelun kehittämiseen ja hyödyllisiä vinkkejä Nikoss-asiantuntijoista

Kohta

Suosittu

Riviera Mini-Hotel 2 * (Venäjä / Moskovan alue / Ramenskoye / Ilinsky). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Järjestelmänvalvoja työskentelevät Ramenskin minioteelissa. Paljon tuoreita avoimia työpaikkoja suorilta työnantajilta, jotka etsivät työtä Gorlabovin kanssa. W.

Hotelli 42km, Nekrasova Street Valokuvat, Osoite ja puhelin, aukioloajat ja katsaukset vierailijoista Hotel 42km Zone. U.

Art-Mokhovaya, Pietari - Hotel hinnat, katsaukset, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Randevu Inn Kurkinino Mini Moskovassa, kuvaus ja hinnat

Randene Miniotel Murmansk Travel Virallinen verkkosivusto, yksityiskohtaiset yhteystiedot puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat yhtiön ja paljon enemmän Orghost. Tule ID 882508

Spa Hotel Gurzuf Riviera Yaltan virallisella verkkosivustolla

Guest House Riviera Visizevo Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Riviera Na Paruse MiniHotel, P. Mirny, Lue objektiivisia arvosteluja ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Edullinen mini-keskus keskellä St. Petersburg Osoitteita, Kuvaus, arvostelut

Romanov, MiniShel, Pietari sijaitsee Pietarin kartalla. Kustannus, valokuvia St. Petersburg hotellit

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Minigitel Rubinstein 5, Pietarin hinnat. Mini Rubinstein 5

Hotellit Street Rubinstein Street. Varaushotellit Pietarissa Minimaalisilla hinnoilla kaikkialla maailmassa. Hotellit St. Petersburg ja yksityiskohtaiset kuvaukset, valokuvat ja arvostelut. Island kätevä hotellivaraus 200 maassa maailmassa.

Mini Hotel Streops Onnea | HIIHTOKESKUS

Miniottel Golden Creek

Miniottel Golden Ruch Pietari, Leningradin alue. Nykyiset hinnat. Lomanviettäjien arvostelut. Kuva ja kuvaus. Online-varaus. Virallinen sivusto.

Perjantain TV-kanava

Hotel Sakura, Astrakhan hinnat, online-varaus

Hotel Sakura Hotel Sakura Sakura on 2 tähden hotelli, joka sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä ekologian museosta ja luonnonsuojelusta.

Hotel Aquarium, Moscow, M. Mykinino, yhtiön kumppanin virallinen verkkosivusto

SANA Hostel, Kharkov

Sanatorium Sana sijaitsee kaupunginosassa sijaitsevassa kaupunginosassa ostoskeskuksessa. Kaupunki on 400 metrin päässä kompleksista. Sanatorium-tapaus kahdeksan kerroksinen alkuperäinen arkkitehtuuri. Katso majoituksen virkistyskustannukset. Huoneen luokat Standardumerot. Ihanteellinen kaikille matkailijoille

Manos Wadzolas: Domes Noruz Chania - Boutique-hotelli aikuisille, joka toteuttaa uuden lähestymistavan, mitä pidetään ylellisyyttä - Boss Magazine

Hotel Santa Barbara Santa Barbara 3 Alushta, Ukraina Arvostelut, hinnat, kuvat 2021 Tophotels. A.

Santa Barbara, Venäjä Crimea, Utøs, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.