oleskeluaika: kesäkuu 2018. Sijainti Yritys LocationsCamenie Snatip Trip: Yritysvierailut huoneen valitsemiseen: Ota sviittiä tai juniorsviittejä rakennuksessa vasemmalla kahvila. Näyttää olevan piilossa. Rugie Vinkkejä numeron valitsemiseen

Vanhin Internet-painos liikematkustajille, jotka edustavat matkustus-, lomat, kaikenlaisia ​​matkailu- ja matkailuja. Sivusto sisältää tietoja osista: Kaupungit ja maat, alueet, kylät, suurlähetystöt, ilma- ja rautateiden aikataulut, taksi, hotellit, hotellit, majatalot, hostellit, mini-hotellit, ravintolat, kahvilat, klubit, saunat, teatterit, museot Ja paljon muuta. Näkyvämpi

Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut Vioksaan ja toivon vilpittömästi, että "Business Club" -hotellin vieraanvaraisuus ja herkut muistavat sinut pitkään ja jättävät parhaan näyttökerran.

Se on tyhmyys (veden kustannuksella), heillä on omat kattilat (kiinnostuvat palvelun velasta). Ikonisesti vesi on aina siellä. Ena halvempaa kuin kaikkialla. Turning-palvelu. Yleensä en ymmärrä, mitä kengät syttyivät. ENA on täysin tyytyväinen. Noin aamusta lainkaan buffet 100 ruplaa. Voit jopa ankka!

Mikä hotelli, joka ei tarjoa huonevarauspalveluja ??? Järjestelmänvalvoja pyyntöni varata kolme yhden numeron tiettyyn päivämäärään ja kellonaikalle, sanoi puhelu tunti ennen saapumista ja kerron teille on vapaa tila vai ei. Kuinka Shoud ymmärrän tämän? Valtava miinus tämä hotelli!

Palvelun velka, menen usein Vyksaan. On täysin samaa mieltä aiempien huomautusten kanssa. Joka kerta, kun pyyntöni varaa yhden huoneen, saan vastauksen, että he sanovat, meillä ei ole panssari, tule ja sanomme, onko olemassa ilmaisia ​​huoneita. Siksi aina varaat huoneen ja BataShevskaya-hotellissa. Dynallinen, että "Business Club" on hyvä, joten tämä on ravintola.

Saddin asia on, että vaikka meillä on Venäjällä, ei ole tavallista kääntyä ihmisille kasvot. Useammin kuin perse tai kieli. Kieli on vain erityinen, jotta he yksin nuolla heitä.

asui hotellissa noin 4 viikkoa (2 saapumista) toukokuussa ja elokuussa. yksi. Ne puhdistetaan huonosti, 1,5 viikkoa ikkunamme ei koskaan hiero. On selvää, että pölyn kerrokset eivät ole huolissasi siitä. Viikonloppuna kauhan roskat kopioidaan (älä puhdista), jonka jälkeen torakka tuli hajuun huoneeseen, ja kollegan huone oli jopa hiiri. Henkilökunta on periaatteessa riittävä eräistä poikkeuksista, kun suulliset pyynnöt poistavat huomautukset. Iltaisin (yöt) ovat erittäin meluisia, hotellin pihalla on kahvila, on disco, kovaa musiikkia.

Lue huolellisesti kaikki erinomaiset arvostelut ja huolimatta epäilystä hotelliksi. Tänään on keskiviikko 12. lokakuuta. Halusin varata 2 huonetta. Tyttö vastaanotossa kertoi minulle takaisin. SEURAAVA MAANANTAI! Hyvä hallinto, ruusuisuus ja henkilökuntasi epäpätevyys korkeimmalla tasolla! Olen myötätuntoa niille ihmisille, jotka kokivat elävän viestinnän onnea työntekijöiden kanssa. Luonnollisesti sinulla ei ole jalkaa ja muuta kiitos! Ja myös - nyt yöllä Larokilla on oma verkkosivusto. Ja sinä?

Kun ajoimme Vyksaan, varoitettiin meitä siitä, että "Business Club" ei ole suihkulähde. Mutta vaaranimme. Ja huone oli ammattimaisesti robin. Ei apua henkilöstöstä ei seurannut. Lisäksi vaadimme takeita siitä, että emme koskaan tule sinne. Kiitos vieraanvaraisuudesta, haisevista pyyhkeistä ja työelämästä.

Room Foundation, Starry ja vuoden rakennus

nähtävyydet lähellä kohdetta: DK ne. Yenina - 0.5 km, Shukhovskaya Tower - 0.8 km, Johanneksen kirkko Bogoslev - 1.6 km

Hotellin kuvaus "Business Club" (VYKSA)

Osoite: Venäjä, 607061, Nizhny Novgorod Region, Vyksan kaupunki, Ulyanova Street, 5Official Category: Ilman tähtiä, voimassa klo 07. 2. 023 Huoneet / lattiat: 64/3 tuotto Kaupunki Vyksa - 1, 67 Kmaeting: Strigino - 142,25 km, Semyzino-Vladimir - 145.43 km, Ivanovo-Etelä - 194.76 km : DK ne. Yenina - 0.29 km, Shukhovskaya Tower - 0.66 km, John The Bogoslev - 1.18 km, Metallurgist Talo - 1.73 km, Vyksan metallurgisen kasvin museo - 2.04 km

Hotel "Business Club" sijaitsee kaupungin keskustassa. Hotellin kompleksin alueella on parkkipaikka, kaksi hotellirakennusta, kesä leikkipaikka, baari-ravintola, infrapunasauna. Koko alue ja sisätiloja ovat pyöreän kellon valvonta ja suojattu, kompleksi on varustettu autonomisella lämmön syöttöjärjestelmällä ja veden lämmityksellä.

Moderni mukava hotellirakennus sisältää 64 viihtyisää huonetta eri luokista, jotka voivat samanaikaisesti majoittaa jopa 78 henkilöä. Siinä on yhden ja kahden hengen huoneet "talous", "standardi", "juniorsviitti" ja "sviitti". Jokaisessa huoneessa on sänky, tv, jääkaappi, kylpyhuone suihkulla. Joissakin huoneissa "standardi" ja "juniorsviitti" tarjotaan ylimääräisiä makuuhuoneita.

Joka aamu buffet on järjestetty hotellin kahvilassa. Vierailijoiden, aamiaisen, lounaan ja illallisen pyynnöstä voidaan sisällyttää ravintolaan. Useita salille, jotka ovat mukana 15-70 hengelle sekä kesäalustalle 250 ihmiselle, voit suorittaa kaikki liiketoiminta- ja perhetapahtumat, lomat ja häät. Hotelli tarjoaa useita lisäpalveluja, kuten pesu- ja silitys- ja silityspalvelu, hälytyspalvelu ja taksilaji.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Golden Villa, Krasnodar, Venäjä
Hotelli House Airtilts Circus, Ekaterinburg, Venäjä

Hotel House of Artists Circus Arena Tver in Tver koko tieto Kuvat Hotelli kartalla, kaikki palvelut

Tiedosto: Pavlovsk. Villa Mirand02. PG - Wikivayage Wikigid-opas
Mini Hotel House 18

Hotel House 18, Hotellit Ukraina, Donetsk alue, Donetsk hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Living House 4, Bryansk

Living House -hotelli tarjoaa laajan valikoiman palveluita jokaiselle suositulle palveluille. Rakennuksessa on 115 huonetta, erilainen muotoilu ja sisustus.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Uusi hotellikompleksi orshe luodaan entisen elämänalojen perusteella

Kätevä ja luotettava sivusto Vashothers. Tämä tarjoaa varaa hotelleja Buynaksk mistä tahansa hinnasta toiveesi kanssa. Resurssi sisältää luettelon Baynakskin parhaista hotelleista vierailijoiden mielipiteistä.

? îèèèèèèèèèèèèññññññññññññññññññññññññññ ñññññ

Talo Tchaikovsky, hotelli, pieni meri Str., 13, Pietari Yandex. Taiteet

Talo Tchaikovsky, Admiralteyskaya, pieni meri Str., 13, Pietari Valokuvat, Osoite ja puhelin, Aukioloajat, Valokuvat ja katsaukset Yandex. Taide.

Tietoja hotellista
Artikkelit

Arvostelut House Ershova Venäjä, Vladimir alue, Goorokhovets, Lenin Street, 9 Yandex. Taiteet

Guest House Talo Ershova sijaitsee Gorokhovetsin kaupungissa. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n. Se on näkymä kaupunkiin.

Guest House vieraat

Yhteystiedot Guest House Osoite, puhelinnumerot, työaika ja hinnat. Kirjoita arviot hotellit, hotellit, hostellit Volgogradissa Viitekuva Yell.ru.

Art Hotel Kazan 4 Venäjä, Tatarstan Hotellit

Hotel Hotel Art 4, Kazan, Sijainti lähellä metroasemaa Tukau. Kuvaus Hotel Hotel Art, valokuvatilat, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashothers.ru puhelimitse.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotel Living House 3, Moskova, ul. Vasily Peushkova, 25 metro Volokopolamskaya

Huoneissa on vedenkeitin ja taulu-tv. Hotellissa on oma kylpyhuone, jossa on tohvelit, hiustenkuivaaja ja ilmaiset wc-linjat.

Hostel Farm House, Torzhok, Venäjä

Hotelli Hostel Kolkhoznika House Torzhok Kaikki tiedot Kuva Sijainti hotelli kartalla, kaikki palvelut hotelli Hostel House of Kolkhoznika, huonevaraukset ilman maksua.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Talo kalastaja 3 Venäjä Krasnodar Kratutsuppsjubga. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Country Hotel House of Fisherman Trocoue sijaitsee saman nimen kaupungissa, Istra Reservoirin rannalla. Tämä on ainutlaatuinen luonnollinen kulma, viehättävistä maisemista, jota ympäröi metsätalous.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Talo Neuvostoliiton Alkuperäinen hotelli, Ekaterinburg, Venäjä

Hotel House Sovits in Kaliningrad Yksityiskohtaiset tiedot Kuva hotellista kartalla, kaikki palvelut Hotellit Talo Neuvits, huonevaraukset KOMISSIO 0.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotelli kissalle Pietarissa, jossa on video ja ravitsemus.

Talo Dehtereva Dom Dishterava Hotelli sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä Hermitageista ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Spasskayan metroasemalta.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Resort House meren rannalla Suomen Gully Tits BusinessClass Ozerkowewyure

Kuvaus Resort Hotel House meren rannalla Ozerkovin ominaisuudet, Palvelut, Asuinhuone, Valokuvat ja arvostelut. Varaa Sea Home Resort, vähimmäishintatakuu.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel House Scients, Khimki, Venäjä

Tutkijoiden talo sijaitsee Khimki, 20 minuutin kävelymatkan päässä Khimki Business Centeristä ja Business Party.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hotellista Podolsk House of Science

Tutkijoiden talo sijaitsee Podolskissa, 4.1 km päässä Vityazin jääpalatsista. On yhteinen lounge, ilmainen yksityinen pysäköinti ja puutarha.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Maapallon kaukokartoituksen alueelliset ongelmat

Luettelo hotellit, hotellit, hostellit, asunnot ja hostellit kohteessa Voronezh suurin sivusto väliaikaisen majoituksen toimittamisesta.

Mukavat elinolot ja Euroopan palvelun taso lähiöissä

Kohta

Suosittu

Hotellit Ramensky - Hinnat, arvostelut, valokuva, varaa hotelli Ramenskoye

14 Parhaat hotellit ja hotellit Ramenskoye, Moskovan alue, Venäjä, Varaa huoneisto ilman ennakkomaksua. Varaus hotellit Ramenskoye

Guest House Shmel on lähellä Moskovaa, kätevällä liikenteen esteettömyydellä ja samaan aikaan kodikas alue, jota ympäröi metsäinen ja tilanne, joka häiritsee päivittäisestä kaupungista.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Hotelli tunti kohteessa Yekaterinburg, halpojen huoneiden varaus

Huoneistohotellin kasvihuoneessa voit vuokrata huoneistoja Yekaterinburgissa edulliseen hintaan.

Halvat Economy Class Hotel kaupungissa Yekaterinburg

Hotellit Ekaterinburg Hotellit alkaen 691Nell KAYAK

Trantelin Businesswood Yekaterinburgin historiallisessa keskustassa. Olemme sijaitsee Yekaterinburgin osoitteessa, ul. Gogol, d. 15 E. Varaushuoneet hotellissa puhelimitse 7 343 253 53 85.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Aquapark Limpopo Yekaterinburg

Hotellit lähellä kohdetta: Wimpark Limpopo, Yekaterinburg on TripAdvisor Verkkosivustolla löydät matkailijoille 9419 kpl. ja halvat hotellit Ekaterinburg 81 kpl.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Hotel Emerald Ekaterinburgin virallinen verkkosivusto

Hotellit lähellä kohdetta: Koltsovo Airport Yekaterinburg Hotellit lähellä kohdetta: Yekaterinburgin lentokenttä lähellä lentokenttää Yekaterinburg Airport, ...

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Kuntokeskus rakentaminen ja Toimitila Fitness Moscow Hotel Lotte Hotel Moscow

Kuntokeskusvelvoite Areliquot tarjoaa asiakkailleen nykyaikaiset laitteet, voimaharjoittelu, tanssikurssit, aerobic ja ammattimaiset kouluttajat suorittavat korkean tason miehityksen

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Kattaa sosiaalinen hotelli. SPBGBU Sosiaaliturvakeskus Perhe ja Lapset Vyborgin kaupunginjäsenestä

Ystävällinen hotelli. Maku, mukavuus, esteettömyysperhe, lapset, terveys, urheilu, luonto, kylpylä on onnea suomalaisessa lahdella tunnin päässä Nevsky.

Hotel Dom 19 Samburva 2, Blagoveshchenskaya, Venäjä

Etusivu Hotel Dom 19 Hotel House19

Hotel Guest House House 19 in Blagoveshchenskaya Yksityiskohtaiset tiedot Valokuvat valokuvien sijainti kaupungin kartalla, kaikki palvelut hotellit Guest House House 19, huonevaraus ilman maksua.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.