Pienet viihtyisät yksityiset hotellit (bed and breakfast) 5-10 huonetta sijaitsevat pääsääntöisesti kaupungin keskustassa asuinrakennusten ensimmäisissä kerroksissa 1800-luvun lopun rakentamisen muinaisuudessa vuosisata. Usein pienissä perhehotellissa tai hostellit sopivat huoneistoihin, joiden pinta-ala on noin 120 neliömetriä. m.

Mini-hotellit syntyvät nykyaikaisissa rakennuksissa, joissa on käteviä huoneistoja, koska Design Solution Stage tarjoaa mahdollisuuden yksittäisten kylpyhuoneiden laitteeseen jokaisessa huoneessa (kun asuinhuoneiston uudelleenkäsittely vaatii ylimääräisiä kalliita teoksia).

Arkkitehtien ja suunnittelijoiden luova tehtävä on tehdä Mini-Hotel Project Yksilöllinen ja mieleenpainuva yllättää hienostuneet vieraat ideoiden omaperäisyydellä.

Tyypillisesti suunnittelutyön hinta on 5-6% koko rakennus- ja viimeistelykustannuksista ja sisältää suunnitteluprojektin, suunnittelun ja arvioinnin asiakirjat, mukaan lukien huonekalut

Jos mini-hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, suunnittelijat ja arkkitehdit yrittävät korostaa määritettyä arkkitehtuuria. Useimmiten edullisia, mutta luonnollisia materiaaleja: tiili, puu, metalli.

Seinät kasvot, matto tai linoleumi on pinottu käytävällä, ei vain kokolattiamatto, vaan myös parkettilevy tai laminaatti tilojen ja puhdistuksen helpottamiseksi.

Suunnittelevan viestinnän pääsy, kuten verkko-hotellit, suunnittelijat yrittävät ennakoida koko salista tai käytävästä, jotta hotellin henkilökunta ei häiritse vieraita, voi poistaa mahdolliset vuodot jne.

Yhteisten tilojen on oltava mahdollisimman toimiva - olohuone sijaitsee yleensä yhdessä huoneessa; Pääsääntöisesti vastaanotto ja pieni kodinhoitohuone on suunniteltu, loput tilalle on osoitettu huoneisiin. Suuret käytävät ja huoneet muuttuvat erillisiksi eristetyiksi huoneista, jotka lisäävät huoneiden määrää.

Pienen yksityisen hotellin suunnittelun kustannukset lasketaan huoneen kokonaispinta-alan ja alkuperäisen ulkoasun perusteella. Mutta suunnittelijoiden työhön ei kuitenkaan ole tyypillistä laskemista - kaikki on erikseen.

Esimerkiksi yhden tyypillisen hotellihuoneen (alue 17-18 neliömetrin) kahdessa kolmen tähden hotellissa on noin 100 tuhatta ruplaa. Suunnitteluprojekti mini-hotellin alueella 120 neliömetriä. M sijaitsee Arbatin alueella maksaa asiakkaan 240 tuhatta ruplaa.

Tietenkin yrittäjät kääntävät markkinoiden konsultteja, jotka auttavat rakentamaan liiketoimintaprosesseja, määrittämään hankkeen kohdeyleisö ja sen odotukset.

Mutta luottaa suhteisiin Venäjän asiakkaiden ulkomaisten konsulttien kanssa, ei yleensä kehity: Venäjän ja ulkomaisen ajattelutavan välisen eron vuoksi viestintä on usein vaikea kommunikoida.

Joten yritysten omistajat ovat usein houkuttelevia uusien projektien kanssa, mutta myös yksityiskohtaisia ​​parannuksia ja sopeutumista Venäjän ulkomaisten arkkitehtien ideoiden ideoihin.

  • hotellikonseptit,
  • omistajan asetukset;
  • Asiakastila, palvelu on suunniteltu hotellille.

Moderni henkilö matkustaa paljon ja käyttää hotellipalveluja. Kuten tiedätte, kysyntä aiheuttaa ehdotuksen, joten suurissa kaupungeissa, kuten Moskovassa ja Pietarissa, ei ole pulaa hotelleista. Korkean kilpailun taustalla sijaitseva hotellien suunnittelu hankkii erityisen tärkeänä. Loppujen lopuksi kukaan ei halua elää ja suosittele ystäviä hotelli, jossa on synkkäympäristö, jossa on kalustettuja huoneita, epämiellyttäviä kylpyhuoneita ja huonosti valaistu vastaanottoalue.

Hotel Design: Ominaisuudet

Lisätään hotelleiden luokittelu noin 100 vuotta, käytetään "tähtien" määrittämisjärjestelmää. Niiden lukumäärä ei vähiten riippuu hotellin sisustuksesta. Lisäksi se on huoneissa, käytävillä, lobbioilla ja muilla tavallisilla alueilla, matkailijat valitsevat, mistä pysyvät tuntemattomassa kaupungissa useimmiten.

Hotellin sisätilojen suunnittelussa on keskeinen rooli ja kun se vie vuokra-tiloja liiketoiminnalle, mukaan lukien kansainväliset tapahtumat, kuten konferenssit, seminaarit jne.

Erityistä huomiota, kun työskentelet hotellin sisustukseen, vaatii salin koristeluun, koska hän tekee ensimmäisen vaikutelman niille, jotka haluavat tulla hänen vieraansa. Kokenut suunnittelija tarjoaa visorin, joka suojella asiakkaita huonosta säästä, kätevä sisäänkäynti kuljettaa sisäänkäyntiä, terminen kausittainen verho hehkulaitteessa ja käyttää myös liukumatonta pinnoitteita viimeistelyyn, helposti puhdistetaan likasta. On myös tärkeää suunnitella vastaanotto ja kaavoitus, korostaa asennuspaikkaa.

Vähemmän perusteellisesti harkita numeroiden ulkoasua, että huoneiden luokasta ja määrästä riippumatta pitäisi olla virkistysalueita, vieraiden vastaanotto jne.

A kuin korkean luokan hotelleista, suunnittelijoiden on oltava vastuussa konferenssihuoneiden ja yrityskeskusten sisätilojen luomisesta, jonka pitäisi antaa kaikkien nykyaikaisten viestintätyyppien sijoittaminen , mikä mahdollistaa liiketoimintatapahtumien järjestämisen oikealla tasolla.

Asetukset

Ota huomioon kaikki ennen pienintä yksityiskohtaa ja luo muotoilu, joka aiheuttaa iloa ja tehdä vieraita valitsemaan tiettyä hotellia uudestaan ​​ja uudestaan, vain korkean tason suunnittelijat voivat. He voivat kääntää hotellin huoneita ja muita tiloja muun barokkipalatsin, Bohemian olohuoneessa tai japanilaisen Samuraiin linnassa. Riippumatta ulkoisesta suunnittelusta, on korkea mukavuus, käyttämällä viimeisimmät elämän tukijärjestelmät, valaistus, ilmastointi jne.

Olohuoneesitys Moskovassa ja Pietarissa Artum Design Studiosta

Meidän design-studiomme on pitkään kehittänyt hankkeita hotellien, ravintoloiden, baarien, kahviloiden ja muiden vastaavien eri tason, kuten VIP-luokan mukaan. Sivustollamme lähetetyssä portfoliossa näet esimerkkejä projekteistamme ja ehkä katsella ratkaisuja, jotka haluavat toteuttaa laitoksen sisätilaa.

Lisäksi "Artum" -asiantuntijat ovat valmiita luomaan jotain ehdottomasti yksinomaan sinulle, joka jakaa hotellin muihin hotelleihin pääkaupunkiin tai Pietariin.

Työssämme kiinnitämme erityistä huomiota siirtoihin, jotka vaihtelevat otsikon puhelupainikkeen sijainnista ennen yleismaailmallisen pistorasian läsnäoloa. Näin voimme luoda paitsi kauniita, vaan myös mukavia sisustuksia. Jälkimmäiset koskee paitsi vieraille, vaan myös henkilöstölle, jolle ehdottomasti tarjoamme tiloja pukeutumiselle, levätä, paikoista tallentaa henkilökohtaisia ​​esineitä jne. Loppujen lopuksi työolot vaikuttavat suoraan sen tuottavuuteen ja asenteeseen vieraille concierge, vastaanottovirkailija, vastaanottovirkailija, vastaanottovirkailija, vastaanottovirkailija Vartijat, Maids ja muut hotellin henkilökunta.

Mini-lähistön hotellit - Luo tunne "oikealle", täysimittainen hotelli. On tärkeää osoittaa, että muotoilu heijastaa hotellin palvelun arvoa ja standardeja, jotka on luotu huolissaan vieraiden toiminnallisesta mukavuudesta ja täyttää myös kohdeyleisön esteettisen tehtävän.

Ei-ammattimaista lähestymistapaa mini-hotellin luomiseen annetaan täsmälleen yksityiskohdat: epäviralliset huonekalut, "Nezhotnicny" vuodevaatteet, ei-luontaiset korjaukset jne. Kaikki tämä luo tunne, että hän tuli pitkälle -Range sukulaiset kuin hyvässä täysimittaisella hotellissa.

Kehitettäessä hotelliteollisuutta, mukaan lukien mini-hotellit, et voi mennä vain omistajan ideoista ja "toivomuksesta": "Olen niin kätevä minulle", "se on halvempaa", "Pidän" ja t. D.

Puhumme liiketoiminnasta, eli omalta koti- tai huoneistosta, jossa voit luoda sisustuksen mielesi ja jo kaupallisesta tilasta, jonka pitäisi vastata makuun ja tarpeisiin yleisö, joka maksaa rahaa majoitukseen tässä tilassa.

Näin ollen mini-hotellin suunnitteluprojekti olisi tehtävä yksinomaan ammattimaisten hotelliyritysten tyyliin, toimimaan vastauksena asiakkaan yleisön makuihin ja tarpeisiin, jotka valitsevat tämän hotellin.

Vieras olisi kätevästi huoneessa, ei saa aiheuttaa ärsytystä suunnittelun yksityiskohdista ja vivahteista sekä kyky käyttää huonekaluja, laitteita ja muita hotellissa sijaitsevia lisävarusteita huone.

Kaikki vieraat ovat erilaisia ​​kohdeyleisöjä, erilaisia ​​ihmisiä, erilaisia ​​psykotyyppejä, jotka johtavat itseään eri tilanteissa myös eri tavoin. Joku tulee työmatkalle, nopeasti heittää matkalaukku matkatavaroihin Tumbag, ei käytännössä ole huoneessa. Ja joku, jolla on vähemmän intensiivinen aikataulu, esimerkiksi rauhallisesti aamiainen huoneessa ja illalla palaa retkien jälkeen, lue museoissa ostetut opaskirjat ja kirjat.

Tämä on erilainen rytmi ja erilaiset skenaariot käyttäjän käytöstä. Suunnittelija yhdessä Hotel Technologistin kanssa on otettava huomioon huoneen suunnittelu ja laitteet siten, että kaikki on kätevä, toiminnallisesti, houkutteleva eri matkustustarkoituksiin.

Riippuen hotellin markkinointipaikan, luokasta (boutique-hotelli, maakompleksi tai esimerkiksi bisneshotelli) on tarpeen harkita - laitteita, tarvikkeita, gadgeteja.

Mutta on erittäin tärkeää ymmärtää, voisiko hotelli ylläpitää aluksi luotua numeron tekninen kuori, voinko löytää samanlaisia ​​materiaaleja, korvata gadgetien yksityiskohdat (esimerkiksi joitain elementtejä Smart Home System) jne. Jos ei ole luottamusta, että lisätoiminnot, nämä yksityiskohdat ja ehkä pelimerkit, joista hotelli aluksi houkutteli vieraista, se on helppo korvata, on parempi säästää klassinen laite, mutta tehdä sen Huolellinen ja laadukas.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Espanjan Resorts Mirotur. Marytour. U viime hetken matkat Egyptiin, Turkki, Thaimaa Egyptiin, Turkki, Thaimaa, Goa, Bulgaria, Kreikka, Malediivit, Israel, Tunisia.

Täällä taas tapaa pusku t .. Hän on tärkein järjestäjä Diykstra ryöstöstä, ensimmäinen on Priscillan bard-kokouksen jakso, sitten romanttinen taukoa Veszpla, joka tekee kylmän suihkun bardin.

Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,
Witcher 3 Wild Hunt Scene Tehtävät osa 22

Pysäköinti lähellä Priscilla, Parco delle Valli, Villa Ada Park, Villa Chigi.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Samara mini

Dom55 Hotel Samara, Venäjä, Samara, Br Ivan Fienetina, 55 viihtyisää majoitusta, erinomainen palvelu, miellyttävä hinnat, hyvät arvostelut, kirkkaat kuvat. Meillä on kaunis ja mukava. Tule käymään, varaa emailom.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotel Sea Vardan, Krasnodar Edge arvostelut, Hinnat, Valokuva

Sea Hotel sijaitsee Varardanissa. Hävintyvä, d. 356. Keskus. Yhteystiedot Virallinen sivusto, puhelinnumerot. WiFi palvelut, Pysäköinti, Baari, Kahvila, Taksi, Ulkouima-allas, Pöytätennis, Viihde, Lasten uima-allas, Playground, Internet, Lisäpalvelut, Biljardi, Bankettitilat, Pesula, Uima-allas, Ilmainen varaus, Vesi, Yakhtklub, 24- Tuntaa vastaanotto, Puutarha, Terassi, Ilmainen pysäköinti, Lasten leikkikenttä, Darts, Grilli, Faksi Kopiokone, WiFi Ilmainen, Ilmastointi, Pelihuone, Urheilu leikkipaikka, Matkatavarasäilytys, Lemmikkieläimet sallittu, Buffet, Lentokenttäkuljetus, Retkitilaus, Ilmoittautuminen Ulkomaiset kansalaiset, vuodevaatteet ja pyyhkeet, silitysrauta ja -lauta, itsepalvelu-keittiö, kuljetus rautatieasemalta ilmaiseksi, pysäköinti, kaappi arvojen turvallisuuden, raportointi asiakirjat, Pesula, Kylpytuotteita, Silityshuone, Kodin ruoanlaitto, Hiustenkuivaaja, Ensiapupakkaus, Pesukone, Vierashuone, Päivittäinen siivouspalvelu, Jääkaappi, Snackar, Aurinkoterassi, ulkouima-allas on käytettävissä vuodenaikoina, yksilöllinen uloskirjautuminen, kuljetus lentokenttäkuljetus, räätälöity retki, kuljetuspalvelu, vedenkeitin, kojelauta, lentokenttäkuljetus, häät, jaettu keittiö, jaettu oleskelutila, TV, yksityinen pysäköinti, WiFi saatavilla koko, ruokasali.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Two-Story-hotellit Galleriatyyppi 35

Quote Valentiyaquot minigoster lazejreby tarjoaa edullisen ja mukavan oleskelun parhaaseen Resortin alueella. On yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, valokuvat, arvostelut ja puhelinnumerot varauksen yhteydessä.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi
Hotelli Rakennus Ukraina, mitä voin nähdä siinä?

Grand Hotel Ukraina

Geokätkö Geocachingsin pääajatus on, että jotkut pelaajat piilottavat välimuisti, ja GPS: n avulla määrittää koordinaatit ja raportoida ne Internetissä. Muut pelaajat käyttävät näitä koordinaatteja ja niiden GPS-kortteja etsimään välimuisti.

Tyumenin ensimmäiset hotellit: talonpoikaisista baareista tyylikkäästi huoneissa

Edullisia hotelleja kohteessa Tyumen, hinnat alkaen 1600 ruplaa, varaa halpoja hotelleja Tyumen Economy Class

Hotellirakennus Tjumen Kaikki tiedot Kuvia Sijainti hotelli kartalla, kaikki palvelut hotelleja pengerrys, huonevaraukset ilman maksua.

Administer hotellit

Hotel House on Mayakovka Moskovassa 2019

Hotel House on Majakovka sijaitsee Moskovassa. Blagoveshchensky, d. 1A. Keskusta. Yhteystiedot Virallinen sivusto, puhelinnumerot. Hintanumero 1 000 hankaa. Palvelut WiFi, ilma- ja rautatiet, baari, internet, kauneus parturi, pesula, hissi, tallelokero, kaupat, huonepalvelu, 24h vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Aamiainen huoneessa, Silitysrauta , Express Check-strike, kirkko, Lounaspaketit, Retkivarauspiste, Lämmitys, WiFi-ilmaiset, Savuttomia koko, Ilmastointi, Osoitettu tupakointialue, Lentokenttäkuljetus, Päivittäinen taloudenhoito, Yksittäinen posti, Kuljetuspalvelu lisämaksusta Ruokavalion valikot pyynnöstä, matka lentokenttä on maksu.

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Hotelli talouden talo, Moskova ja Moskovan alue Yandex.putTrunity

Tutkijoiden talo on Zelenogradissa. Hotellissa on 24h-vastaanotto, jaettu oleskelutila ja ilmainen Wi-Fi koko.

Guest House Villa Rosa Sevastopol. Ilman välittäjiä. Hinnat 2021.

Guest House Villa Rona hinnat 2021, yhteystiedot, osoite, sijainti kartalla, Asiakkaiden arviot, palvelut, valokuvat, varaukset ilman välittäjiä.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Divida Venäjä Alupup

Myytävänä Villa Uima-allas Benissa Esfouses 4 makuuhuoneen virasto, 4 kylpyhuonetta hinnalla 1 750.000.

Minimalistinen projekti huvila uima-altaalla

Hotel Wave Hotel Belaya Kalitva

Guest House, hotelli

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Käyttämällä asuinrakennusta hotellihakemuksissa, näytteissä, lomakkeissa, sopimuksissa

Rakentaa talo. Voinko järjestää hostellin siihen, jos voin lähettää hostellin omaan yksityiseen taloon

Holz House -hotellin hotellien rakentaminen
Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Yhden kerroksen huvila minimalismin tyyliin Inscale

Villa, jossa on 866 m2, projekti Phacomk House Premium -luokan tyylillä Pagano promstroyles

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Osta talo Villanova Krasnodar House Sale Houses

Villanovan kylä sijaitsee 15 kilometriä Novorizh Highway. Tyylikäs mukava talo, jossa on kotitalouden tontit, suljettu hyvin hoidettu alue ja kehittynyt infrastruktuuri. Tiedot sivustosta

Home Native

Guest House Native House 4, Venäjä, Sheregesh

Alkuperäinen koti Sheregeshissä .. Suuri yritys Sheregeshissä, yksiselitteisesti taloon. Se käänsi kotimaisen talon, kun sivusto on tarpeen, varattu, teki prepaplast, muutama päivä ennen kuin asetat loput maksusta. Ratkaisu siirtyi täydelliseen luottamukseen. Saavuimme, he sanoivat, missä avain on kotikaupungissa.

5 tähden hotellit Dominikaaninen tasavalta: Ranking, lista, hinnat

Dominikaaninen tasavalta, 5 tähden hotellit All Inclusive Arvostelu, Valokuvat, arvostelut

Venäläiset matkailijat ovat oppineet ja arvostettavat Dominikaanien viiden tähden hotellit, jotka johtavat aina suosioarvot.

Virallinen hotellivaraus ensimmäinen kannattava talo. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean. Siinä on etäisyys bureaulle, joka on 0.8 km, etäisyys keskustasta on 0 km

Kohta

Suosittu

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Lepää Dominikaanisessa tasavallassa huhtikuussa 2021

Osnizima on Dominikaanisen tasavallan paras kausi. Osta retkiä Dominikaanisessa tasavallassa kaksi all inclusive miellyttäviä hintoja. Hotellit, joissa on arvostelut. Matkatoimisto kaksi aurinkoa

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Parhaat Dominikaaniset hotellit lapsille ja yhdessä

Retket, joiden alennukset jopa 20: een Dominikaanisen tasavallan matkanjärjestäjien hinnasta. Lähtö Moskovasta 2021 All Inclusive

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Dominikaaniset matkat, hinnat 2021 kaksi all inclusive, polttava matkoja

Parhaat hotellit Dominikaaninen tasavalta 5 tähteä All Inclusive tulee varmasti paikka unohtumattomalle lomalle. Alla esittelimme useita hotelleja, joita pidämme parhaiten Dominikaanissa.

Kuinka vuokrata hotelli Domodedovon lentokentällä halvalla

Sky Village News

Luettelo hotellit, hotellit, hostellit, huoneistot ja hostellit Domodedovolla suurimmalla sivustolla väliaikaisen asunnon toimittamisesta.

Domodedovo lähistön hotellit - Virallinen hotellien sivustot.

DOMODEEDOVO Varaus Vouchers Online Promotions ja erikoistarjoukset Virallinen verkkosivusto

Hotel Domodedovo Park Hotel, Domodedovo, Venäjä, D. Kotegyakovo, Dacha Str., 333, Kuva, sijainti hotellista kartalla, kaikki palvelut Hotel Domodedovo Park Hotel, huonevaraus ilman maksua.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Royal Villa Watch Dorama

Katso Online Draama Golden Villa Etelä-Korea 2010 ilman rekisteröintiä Doramy.net-sivustossa

Uuden Doraman

Katso Villa Villas Summagon 2020 verkossa HD -laadussa

Arkkitehti ja sisustussuunnittelu löytyvät talon jälleenrakentamisen aikana. He liittyivät välittömästi ammattilaisiin liittyviin kysymyksiin ja myöhemmin osoittautuu, että molemmat asuvat Villa Samgwanissa.

Hyvä hotellit Crimea - 4 ja 5 tähteä: Kuva, kuvaus

Kalleja hotelleja kohteessa Maureschurlouan Ranskassa Kuvat

Parhaat luksushotellit kohteessa De Lux The Black Sea On TripAdvisor tuhansia nähtävyyksiä, kuvia ja hintoja Black Sea, Krasnodar Territory, Venäjä.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Vedomosti-ammattilaisten blogit

Kerron kalliimmista hotelleista Malediivit yli 1000 dollaria. Suosittelen ylelliset huvilat Malediivit 5 tähteä korkealla luokituksella ja hyvillä arvosteluilla. Mikä on Malediivit hotelli, joka valitsee romanttisen tai perheen loma lumenvalkoinen rannalla. Kuvaus ja kuva parhaista hyvät hotellit Malediivit.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.