Hotellissa "Huono" on kahvila, joka palvelee herkullisia, aamiaisia ​​- tule ja olet tyytyväinen vastaanottoon!

"Pier" -hotellissa on oma kuljetuspalvelu, järjestämme sinulle siirron sinulle (kokous / johdot lentokentällä / asemalla), nykyiset taksin tilaukset mihin tahansa kaupunkiin ja sen jälkeen, retkiä Kaupungissamme ja lähiöissä tarjoavat myös liikennepalvelua.

Kaikki kaikki kaikki, rakas vieraamme!

Varattaessa huoneen (yli 2 päivän oleskelua jostain tavallisista huoneista) hotellissa sivustosta ja siirron siirto (kokous lentokentällä / asemalla) - Kehittäminen sinulle ensimmäisen majoituspäivän

Expoforum on Pietarin uusi kongressi- ja messukeskus, joka avattiin vuonna 2014. Ennen hänen ulkonäköään kaikki tärkeimmät näyttelyt tapahtuivat paviljongissa.

Tänään altistuminen on tämän tyyppisin nykyaikainen alusta Venäjällä. Vuonna 2018 kompleksi sai monia kansainvälisiä palkintoja parhaaksi kongressi- ja messukeskukseksi ja tuli myös Archdaily-portaalin lyhyen luetteloon vuoden 2018 rakennusluokkaan.

, lippujen online-myynti jne., Seuraa CCC: n uutisia verkkosivustolla tai erikoisohjelmassa "Expoforum".

EXPORUM v: n näyttelyiden ja tapahtumien aikataulu

Joka vuosi Expoforumin kongressi- ja messukeskus johtaa monia näyttelyitä erilaisissa aiheissa. Nämä ovat rakennusmateriaalien, elintarvikkeiden, teknisten järjestelmien, lääketieteellisten laitteiden jne. Näyttelyitä, jotka ovat mielenkiintoisempia ammattilaisille sekä eläinten ystäville, laitteille, sisustukselle, ajoneuvoille jne.

Myös Exopophorumissa on kansainvälisiä foorumeita, jotka keräävät tuhansia asiantuntijoita ympäri maailmaa: Pietarin kansainvälinen talousfoorumi, Venäjän kansainvälinen energiafoorumi, Pietarin kansainvälinen kaasufoorumi ja muut.

Lisätietoja tapahtumasta (rekisteröidään, osta lippuja, voit selvittää aikataulun ja PR.) Saat tietyn näyttelyn sivustolla. Voit tehdä tämän exoforum-kalenterin kautta. Tee tämä löytää haluttu tapahtuma (suodattimen tai hakupalkin kautta) ja siirry järjestäjän sivustoon.

Myös kalenterin kautta voit varata huoneen Hilton Expeorum -hotellissa, joka sijaitsee monimutkaisen alueen alueella.

Näyttelykeskusinfrastruktuuri

EXPOFORUM-kompleksissa on mukana kolme näyttelyn paviljongia - F, G, H; Kaksi konferenssikeskusta - E, D; Kaksi yrityskeskusta; Kaksi lähistön hotellisilta Hilton ja Hampton; sekä avoimet alueet. Paviljongin vierailijoiden liikkuminen suoritetaan katetun gallerian kautta.

Jokaisella paviljongilla on noin 13 tuhatta neliömetriä. Mittarit, näiden rakenteiden pääpiirre on se, että ne on rakennettu ilmiötekniikkaan, mikä mahdollistaa niiden käyttämisen mihin tahansa tapahtumaan:

Liikenteen saatavuus: Lentokentät: Pulkovo - 15,4 km; Rautatieasemat: Moskova - 22 km; Seaport - 28,1 km; River Port on 18,2 km.

Hinnat ja varaus

Neljä tähden Park Inn Pulkovo, kuten monet tämän verkon hotellit muissa suurissa venäläisissä kaupungeissa, sijaitsee ihanteellisella paikalla kaupungin vieraille - muutaman metrin päässä lentokentältä. Voit päästä siihen menemättä ulkona katettu siirtymä. Vastaanottopalvelu toimii ympäri vuorokauden. Voit päästä kaupungin keskustaan ​​taksilla tai linja-autoasemalle, sata kestää hieman kauemmin. Kaikki Pietarin keskeiset nähtävyydet sijaitsevat 15-20 km: n päässä hotellista.

Moderni mukava ottaa sekä yksittäisille asiakkaille että suurille lapsiperheille. Yhdistetyt huoneet, ylimääräiset ja pinnasängyt, käyttöaste on varattu.

Vieraat, jotka saapuivat myöhäisillä lennoilla, voivat olla välipala baarissa, jossa on aina kuumaa ruokaa, tai vierailla yksi ravintoloista lähistöllä.

Hotellissa on kaikki tarvittavat infrastruktuurit merkittäviin kokouksiin ja erilaisiin keskittymiseen. Yli 15 hotellin kokoushuoneet ovat valmiita majoittamaan kokouksiin osallistujia ja poistamaan tarve matkustaa muille kaupungin alueille.

Alexander, Moskova "Erinomainen huone ja koko ja laitteiden mukaan teknisen tilan mukaan. Näkymä ikkunasta on suuri. Henkilöstö reagoi. Rum-palvelu korkeudella "

Airut itse lentokentän - ilmiö on melko uusi koko maailmalle. Tämä on täsmälleen majoitusvaihtoehto, jonka voit varata Ilman sataman sivustolla. On ymmärrettävä, että kapseleiden käsite luo voimakkaasti lyhyen aikavälin oleskelun melko rajoitetussa tilassa. Jos asiakkaat haluavat välittää lentojen välisen ajan, sijaitsevat mukavalla sängyllä, eikä käytä muutama tunti, istuu odotushuoneessa, niin tämä vaihtoehto on erittäin arvokas.

Hotelli tarjoaa varata kapseleita, joissa on mukava parivuode, ilmastointi ja pääsy Wi-Fi: een.

Maailman maksaminen kapselissa - tunneittain, tämä sijoitus on kysyntä lentokentältä vieraille, joten miettiä sitä etukäteen ja hakemuksessa määritellä täsmällinen saapumisaika ja lähtö. Kaikki huoneet ovat savuttomia, sekä lentokenttärakenta.

Svetlana, Kirov "On erittäin kätevää, että voit jäädä jonkin aikaa, kun odotat lennon. Se on paljon kätevämpää kuin kaatua tuoleilla. Hinta on hyväksyttävä. Kapseli on varsin tilava, kahdelle tarpeeksi "

Neljä ydin on erinomainen sijainti lentokentän läheisyydestä, tärkeimmistä suurten nopeuksien valtatiet ja pohjoisen pääkaupungin vokaalien. Asiakkaat voivat pysäköidä kuljetukseen ja kykyä jättää auto vartioituun parkkipaikkaan poissaolosi aikana. Jos sinulla on vapaa-aikaa, voit päästä Peterhofin kauniisiin puistoihin Pavlovsk, Pushkin puoli tuntia.

Voit saada Dava lentokentältä tilaamalla ilmaisen kuljetuspalvelun. Myös palveluksessasi on kuljetuspalvelut, jotka tarjoavat asiakkaille keskustaan ​​ja suurimpia messukeskuksia.

Vieraat voivat varata nykyaikaisia ​​ja tyylikkäitä huoneita sekä huoneita vammaisille. Hotellin pääravintola ja useita baareja työskentelevät ympäri vuorokauden ja tarjoavat erilaisia ​​ruokia eurooppalaisista ja kansallisista Venäjän keittiöstä. Mahdollinen astioiden toimittaminen huoneeseen. Hintaan sisältyy aamiainen buffet-järjestelmässä.

Hotelli tarjoaa palveluitaan järjestämään liiketoimintakokouksia ja muita tapahtumia korkean ammattitasolla.

Perinteisesti näyttely esittelee lähes kaikki parhaat yritykset paitsi Venäjällä vaan myös ulkomailla. Siksi koruja foorumin näyttely on kaupungin suurin kaupungin näyttelyalusta. Yli 500 näytteilleasettajaa osoittaa parhaat tuotteet - korut, kellot, ruokailuvälineet, johtajat ja matkamuistotuotteet, taiteelliset aseet ja paljon muuta.

Vuonna 2015 näyttely muutti uuteen jäähyväiset Expoforumin kongressi- ja messukeskukseen. Hänen esityksensä koruyhteisö on kulunut osana kesäfestivaalia "White Nights".

Katso hotellit St. Petersburg kartalla, valitse sopiva hinta ja varaa verkossa. Palvelussa suosittu palvelu mahdollistaa hintojen vertailla, katso kuvia ja valitse paras hotelli Pietari.

Hotellit lähellä kohdetta: Pulkovo Airport

Hotel Inn Park of Radisson Airport Pulkovo - Sijaitsee aivan Pulkovon lentokentällä ja se on suoraan kytketty sisätiloissa terminaalin kanssa 1. Työpöytä ja tallelokero on varustettu ilmastointi ja tasainen - Televisio satelliittikanavilla. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko ajan.

Capsule Pulkovo Hotel - sijaitsee Pulkovo-lentokentän terminaalin uudessa rakennuksessa. Jokaisessa kapselissa on 140 × 200 cm: n nukkujakoko, jossa kaksi aikuista mahtuu mukavasti. Tyynyt, peitot ja kertakäyttöiset liinavaatteet tarjotaan. Jokaisella kapselilla on 220 V: n pistorasia latauslaitteisiin ja ilmainen Wi-Fi.

Crowne Plaza Hotel St. Petersburgin lentokenttä sijaitsee 5 km: n päässä Pulkovon kansainväliseltä lentokentältä ja 12 km Pietarin keskustasta. Pulkovo-lentokentän terminaalista on ilmainen kuljetuspalvelu hotelliin ja takaisin. Crowne Plaza Hotel tarjoaa viihtyisiä ja tyylikkäitä ilmastoituja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi. Jokaisessa huoneessa on: työpöytä, taulu-tv satelliittikanavilla, ilmainen teen ja kahvin valmistusvälineet ja monet muut mukavuudet.

Hotellit St. Petersburg kartalla

Katso hotellit lähellä Pulkovon lentokenttää kartalla. Lisäksi Pietarin keskustassa voit aina löytää halpoja hotelleja tai hostellit, mutta tie lentokentältä keskustaan ​​kestää 40-60 minuuttia. Katso kaikki menetelmät.

Haussa voit suodattaa hotellit hinnan, tähdet, luokitus, sijainti ja muut ominaisuudet.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut
Luksuskunnan vuokraus Crimea meren rannalla

Elite taloa Kreikassa. Villa Premium -luokan myynti. Suuri valikoima tarjouksia, Suorat toimittajat

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo, Venäjä

Emelyanovo hotellit, joissa on suora yhteystiedot. Viralliset sivustot, puhelinnumerot ja osoitteet. Kyky ottaa yhteyttä suoraan. Alennukset ja erikoistarjoukset. Etsi parhaita hintoja.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

90 hotellia kaupungissa Engels, Venäjä.

Hotel Pokrovsk odottaa vieraille Engels. Ilmainen pysäköinti ja sauna ovat käytettävissä. Hotellien mukavat huoneet täyttävät kaikki standardit. Mukavuuksista tarvittavat huonekalut, ilmastointi, oma kylpyhuone.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Music College nimeltä Moorov III kansainvälisen yhteisön klassisen kitaran jälkeen

VillalobosHeitoritorGuitarpress LearguitarPress 12 Eitaudes of Aitor Villalobos Useat musiikin muokkaukset ja kirjat venäjä.

Lobos Etude 1 arkki

Sea The Courtyard Guest Housessa Evpatoria

Posrementnikovnet.com Guest Houses Evpatoria ilman välittäjiä, omistajien hinnat, valokuvat, arvostelut

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

13 Parhaat hotellit kohteessa Evpatoria uima-altaalla

Hotellit Evpatoria, jossa on lämmitetty uima-allas.

Administer hotellit
Mini Hotel

Village Zaozernoe. Missä asua

Varaa Guest House Delmar parhaaseen hintaan. Ilman välittäjiä. Käy erinomaisissa rannoissa Evpatoria 2019. 79787273018

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Parhaat hotellit kohteessa Evpatoria 2021 TripAdvisor

Hotellit All Inclusive Evpatoria Hanki matkailijoiden arvostelut 492, objektiiviset kuvat ja hotellit All inclusive in Evpatoria korkeimpien arvosanan kanssa

Asuminen Evpatoriassa ruoan kanssa ilman välittäjiä

Etsi edullista lomaa Crimeassa aterioiden kanssa 2021 Tule Zaozerny Guest House Peace World Complex 3 ateriat päivässä Lasten valikko saatavilla hinnat 900 ruplaa. Varaa lomat Evpatoria aterioita juuri nyt 7 978 1074265

Lomat lennolla taloa Evpatoria ateriat All Inclusive

Evpatoria, lepo, eläke, ruoka, kaikki, mukaan lukien, Crimea

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Neuvoo edulliseen hotelliin Dubaissa, jossa kaikki on kytketty päälle

Lomat Dubaissa kaikki sisältyvät itäinen ylellinen, eksoottinen kulttuuri ja elämäntapa. Kerromme AI-järjestelmän ominaisuuksista Dubaissa juuri nyt

Neuvoo edulliseen hotelliin Dubaissa Missä on kaikki osallistavaa?

Zhemdet hotellit kohteessa Jemety 2021 hinnat, arvostelut

Tarjoamme hotelleja Jemet 2021 ilman välittäjiä. Sivustollamme on yksityiskohtainen kuvaus esineistä, hinnoista, arvosteluista, valokuvista ja suorista puhelimista varauksen yhteydessä.

Lepää Jemetissä merenrantahinnoin 2021
Dagomys Hotellit 2021 merenrannalla: hinnat hotelleja ensimmäisellä rivillä ruokaa, uima-allas tai yksityinen ranta

Olympic Palace Resort Hotel Convention Center

Kos Island hotellit ovat monipuolisia. Joskus on erittäin vaikea tehdä valinta. Grekoblog tarjoaa valikoiman parhaita hotelleja Kos Kreikassa mukavasta oleskelusta.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Hotellit Azovin merellä Yeisk hinnat varten varaus hotelli tai hotellit lähellä kohdetta: Azov Sea

Hotellit Azov Sea. Käänny hotellin lähellä Azov Sea. Varaus hotellit kohteessa Yeisk alhaisilla hinnoilla missä tahansa maailmassa. Hotellit Yeisk ja yksityiskohtaiset kuvaukset, valokuvat ja arvostelut. Island kätevä hotellivaraus 200 maassa maailmassa.

? ñ å îòçûûû ÿÃÿÿÿÿûûÿÿÿÿÿÿ. Ñâîâà 10.

Lily Guest House. Lepää yeiskissä lasten kanssa uima-altaalla. Lomat olette halvalla

Lomat Dolzhanskayassa, lepää merellä, levätä lasten kanssa, hotelli halpa, perheen loma, hotelli meren rannalla

Pilgrimage matka Divevo ja Murom 3 päivää

Eisk Hotellit: Alhainen hinnat vuonna 2021, varaus hotellit ja hotellit Yeisk

Asuminen Yeiskissa ilman välittäjiä paikan päällä 1Crimea.com. Lepää meren rannalla ja Eiskin yksityisellä sektorilla, katso hinnat ja tarjoukset sivustolla.

Hotel Tornado 3, hotellit Venäjä, Krasnodar Krai, Yeiskin hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Kohta

Suosittu

Lataa Farmville 2: Selander Tietosuoja ILMAINEN tietokone Windows 7, 8, 10

Farmville 2 maa paeta hakkerointi ja huijareita

Selvitä, miten Farmville 2 on PC: ssä. Täältä löydät yksityiskohtaiset ohjeet Farmville 2: n asentamisesta Windows 7, 8, 10.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Yksityinen Feodosiya hotellit kohteessa Golden Beach Room Huoneita

Yritys FeO Guide tarjoaa matkailijoita, jotka haluavat levätä lähellä vettä, mukava manner meren rannalla Feodosiassa. Sivusto sisältää edullisia tarjouksia asuntojen vuokraukseen, jossa on yksityiskohtainen kuvaus, valokuvat ja arvostelut entisistä vuokralaisista. Huone tai talo etukäteen varata, mikä säästää huomattavasti varoja.

76 arvostelua Hotelli Vogue Hotelli Bodrum - Bodrum, Turkki

Virkistys Baby Review Tietoa Atlantic Hotel, Feodosiya TripAdvisor

Atlantic Hotel Rest with Atlantilla arvosteluja, valokuvia ja parhaita tarjouksia Atlantic Hotel hotellissa TripAdvisor.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Perhe loma Feodosiassa 2021

Lepää Feodosian lomakeskuksessa, joka nauttii puhtaita rantoja, erilaisia ​​asuntovaihtoehtoja ja unohtumattomia retkiä, jotka kykenevät laajentamaan horisonttia. Crimea odottaa sinua

Kiinteistönvälitystoimisto Villa Flora - Asiakkaiden arvostelut.

Lepo Feodosia meren rannalla, Feodosiya Hotellit meren rannalla

Sanatorit ja eläkkeet Feodosian hoitoon, ruokaa merenrantavapaa kutsua järjestelmänvalvojalle 88005503480 Varaa Sanatorion virallinen sivusto ja eläke Crimea Feodosiassa hoidossa

Levätä Feodosiassa yksityisellä rannalla 2021

Hotellit Feodosia yksityinen ranta Suuri valikoima hotelleja ja hotelleja, joissa on yksityinen ranta lomalla 2021. Varaa verkossa ilman välittäjiä TVIL.RU. Suosittelemme, että valitset ja varata halvat hotellit etukäteen TVIL.RU. Kaikki hotellit kohteessa: Feudosia, valokuvia, yksityiskohtaisen kuvauksen, valokuvia ja arvosteluja matkailijoista

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Hotel Papaya 3 Feudosiya

Valitse Sanatorium tai eläke lomalle Feodosiassa Etsitkö lepoa ilman välittäjiä tarkastella Ukraina Pansionaatin sivustoa. Pidät siitä

Albanian tähti 4 * (Albania, Durres)

Virkistyskeskus Talk Golden Beach Feodosia, Crimea. Hinnat, arvostelut, valokuvat, kuvaus

Nykyinen Golden Beach Feodosia, Krimin Lisätietoa, kuvia, hinnat tositteita 2021, ilmainen online-varaus, Alennuksia tositteita, turisti selostuksia, asiantuntija kommentteja.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.