Pietarin keskustassa sijaitseva etäisyys on 2 km: n päässä, kun taas Pietari Pulkovon lentokenttä - 20 km. Alle 0 km: n päässä on Beloselsky-Belozersky palatsi. Nichkov Bridge sijaitsee myös hotellin vieressä. Jopa D-137-taideklubi pääsee muutamassa minuutissa.

UL>
 • Palvelut hotellissa, internet, kokous, myymälät, pysäköinti, ravintola, puutarha, urheiluviihde huoneet hotellissa: 6
 • Hotelli Majoitus hotellissa ovat yleisiä ja voi vaihdella riippuen numeron tyypistä. OzHAlyst, tarkista huoneen kuvaus. Check-in Egyptin: klo 14.00 - 15: 00 tuntia. Egyptin lähtö: klo 12.00 - 13: 00 tuntia. Lasten edistäminen ja lisävuoteiden tarjoaminen enintään 7 vuoteen ilman lisäpaikan tarjoamatta ilmaisu. Lisätilan kustannukset ovat 100 UAH.
 • Ravintolat ja Raamattu hinta huoneessa "Lux" sisältää aamiaisen. Hotellissa on kahvila-baari (toimintatila klo 9.15-22.00).
 • Hotel Sijainti Hotel on 1 km: n päässä Manista, 5 km: n päässä Sofevsky Parkista, 7 km: n päässä kaupungin keskustasta. GPS-koordinaatit: n 48. 630615E 30. 606840
 • Etäisyys kohteeseen: Center City City of the City ~ 3. km
 • matkatiedot. Orodets-reittibussi Keskusbussiasemalta tai keskusmarkkinoilla.
 • Usein kysytyt kysymykset⏰ Mikä aika sinulla on positiivinen sisäänkirjautuminen Mini-hotelissa? Sisäänkirjautuminen: klo 14.00-15.00. Lähtö Egypti: klo 12.00-13.00 asti. . ???? Kuinka paljon on Mini-Hotel -hotellin huoneiden määrä? Huoneiden kokonaiselementit. Lisätietoja huoneista ja saatavuudesta valitsee matkan päivämäärät. ???? Mitä palveluja tarjoaa mini-hotele-positiivisen? Esittelee seuraavat palvelut (lisämaksut voidaan veloittaa):
  • bar
  • Internet
  • Kokoushuone
  • < Li> Kaupat
  • Pysäköinti
  • ravintola
  • puutarha
  • urheiluviihde

  Hotellipalvelut

  Arvostelun ja arvioinnin sisällön on oltava merkityksellisiä seuraavalle matkoille, ja tämä me lähetämme arkistoon yli 36 kuukautta.

  Review voi jättää vieraan varaamalla majoitusta varauksen kautta. Om ja pysähtyi varatulla sijoittelulaitoksella. Tämän säännön ansiosta tiedämme tarkalleen, että kaikki palautteemme on kirjoittanut todelliset vieraat. Kuka voi paremmin kertoa muille ilmaisen aamiaisen, ystävällisen henkilökunnan ja hiljaisen huoneen, mitkä ovat asiakkaita, jotka olivat vakuuttuneita tästä omasta kokemuksestaan?

  Haluamme jakaa näyttökertoja kanssamme - sekä positiivisia että negatiivisia käyttäen muutamia yksinkertaisia ​​neuvostoja.

  Tietoja palautteesta Uskomme, että asiakkaiden arvosteluja ja vastauksia majoitusesineiden edustajilta näyttää erilaisia ​​mielipiteitä ja auttaa asiakkaita tekemään päätöksiä valittaessa majoitusta.

  Lähestymistapa arvioihin

  Julkaisemme kaikki täydelliset palautteet mahdollisimman pian riippumatta siitä, onko se negatiivinen tai positiivinen edellyttäen, että se on tarkistanut varaussääntöjen noudattamista. om. Näytämme myös selvästi lähetettyjen tietojen tilan.

  Käytämme samoja sääntöjä ja standardeja koko käyttäjän sisällölle sekä asiaankuuluvat vastaukset esineiden edustajista.

  Uskomme, että käyttäjien ja esineiden edustajien mielipiteet eivät tarvitse kommentteja. Emme ota huomioon objektiivisuuttaan. Varaus. OM - vain kanavan jakelu kommentit vieraille ja yhteistyökumppaneilta.

  Arvostelujen säännöt ja standardit

  Näiden sääntöjen ja standardien avulla haluamme saavuttaa varauksen. OM näytetään hyödyllistä sisältöä, joka soveltuu koko perheelle. Samaan aikaan emme halua rajoittaa kriittisten lausuntojen ilmaisunvapautta. Ne edustavat arvoa, riippumatta emotionaalisesta väristä.

  Kommentit pitäisi olla matkalla. Hyödyllisin palaute on yksityiskohtainen ja auttaa muita tekemään onnistuneempia ratkaisuja. Älä lisää henkilökohtaisen, poliittisen, eettisen tai uskonnollisen luonteen huomautuksia. Mainostiedot poistetaan. Kommentit varauksesta. OM on lähetettävä asiakastukipalveluun tai yhteistyökumppaneille.

  Kommentit olisi sopiva ja sopiva kansainväliseen yleisöön. Älä käytä kirouksia millään kielellä ja älä yritä peittää niitä muuttamalla oikeinkirjoitusta. Ei sallita kommentteja ja materiaaleja, jotka polttavat vihaa syrjintää, uhkia, räikeitä kommentteja ja väkivaltaa tai kannustaa lain rikkomista.

  Sisältö on aito ja ainutlaatuinen. Arvostelut ovat hyödyllisiä, jos ne ovat puolueettomia ja itsenäisiä. Kommenttisi on ilmaista mielipiteesi. Yhteistyökumppanit varaukset. OM ei saisi julkaista arvosteluja vieraiden puolesta tai tarjota asiakkaille palkintoa vastineeksi. Taistelemme yrittää alentaa kilpailijan luokitusta negatiivisten arvostelujen kautta.

  Älä jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja muilta ihmisiltä. Varaus. OM yrittää piilottaa sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, sivustoja ja sivuja sosiaalisiin verkostoihin jne.

  oleskeluaika: heinäkuu 2020 FI / Laadukkaat laitteet Tavoitteena lukumäärän lukumäärä: olivat toisessa kerroksessa kolmen hengen huoneessa (näyttää olevan kulmikas). Hotelli neuvoo. Rugie Vinkkejä numeron valitsemiseen

 • Aiheeseen liittyvät julkaisut.

  Golden Villa, Krasnodar, Venäjä
  Mini Praha, Simferopol varaus työn kautta. U.

  Mini Prague, Simferopol. Kuvaus Mini Prague, valokuvahuoneet, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashotel. U soittamalla 74996538073.

  Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat
  Miniotel Pier, Krasnogorsk

  Pierin miniotel sijaitsee Moskovan Savelovskin alueella, 9 minuutin kävelymatkan päässä Dmitrovskayan metroasemalta. Lähistöllä on pullon muotoilu. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n.

  Kohta

  Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

  Mini Hotel Ryazan Prospect

  MINIOTTEL FANTASY TOIMITUS Avenuella Kaikki mukava oleskelu Pietarissa kohtuuhintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

  Boutique Hotel Bahitgul | G Bakhchisarai, Crimea

  Minihotel Pushkin.

  Vuokraa huone Pushkin Angarsk Angarsk Gate Minibarille Angarsk Irkutskin alueelle 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

  Kanoneck: Kello kulkee St. Petersburgin Strean saaren läpi

  Hotelli työhenkilökunta, Irkutsk

  Työntekijän mini-luku sijaitsee Irkutskissa, 5 km: n päässä Decembristien Irkutskin alueellisesta historiallisesta koulutusmuseosta.

  Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

  Kaupalliset sisätilat, mitä kannattaa kiinnittää huomiota lähimpään Suunnittelun sisustus Studio Geometriumin lähimpään suunnitteluun

  Kaupalliset sisätilat, jotka kiinnittävät huomiota mini-vanhojen rahastojen suositusten suunnittelun kehittämiseen ja hyödyllisiä vinkkejä Nikoss-asiantuntijoista

  Riviera Mini-Hotel 2 * (Venäjä / Moskovan alue / Ramenskoye / Ilinsky). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

  Järjestelmänvalvoja työskentelevät Ramenskin minioteelissa. Paljon tuoreita avoimia työpaikkoja suorilta työnantajilta, jotka etsivät työtä Gorlabovin kanssa. W.

  Hotelli 42km, Nekrasova Street Valokuvat, Osoite ja puhelin, aukioloajat ja katsaukset vierailijoista Hotel 42km Zone. U.

  Art-Mokhovaya, Pietari - Hotel hinnat, katsaukset, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

  Randevu Inn Kurkinino Mini Moskovassa, kuvaus ja hinnat

  Randene Miniotel Murmansk Travel Virallinen verkkosivusto, yksityiskohtaiset yhteystiedot puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat yhtiön ja paljon enemmän Orghost. Tule ID 882508

  Spa Hotel Gurzuf Riviera Yaltan virallisella verkkosivustolla

  Guest House Riviera Visizevo Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

  Riviera Na Paruse MiniHotel, P. Mirny, Lue objektiivisia arvosteluja ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

  Edullinen mini-keskus keskellä St. Petersburg Osoitteita, Kuvaus, arvostelut

  Romanov, MiniShel, Pietari sijaitsee Pietarin kartalla. Kustannus, valokuvia St. Petersburg hotellit

  Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

  Minigitel Rubinstein 5, Pietarin hinnat. Mini Rubinstein 5

  Hotellit Street Rubinstein Street. Varaushotellit Pietarissa Minimaalisilla hinnoilla kaikkialla maailmassa. Hotellit St. Petersburg ja yksityiskohtaiset kuvaukset, valokuvat ja arvostelut. Island kätevä hotellivaraus 200 maassa maailmassa.

  10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

  Miniottel Golden Creek

  Miniottel Golden Ruch Pietari, Leningradin alue. Nykyiset hinnat. Lomanviettäjien arvostelut. Kuva ja kuvaus. Online-varaus. Virallinen sivusto.

  Mini Hotel Streops Onnea | HIIHTOKESKUS

  Hotel Sakura, Astrakhan hinnat, online-varaus

  Hotel Sakura Hotel Sakura Sakura on 2 tähden hotelli, joka sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä ekologian museosta ja luonnonsuojelusta.

  Perjantain TV-kanava
  Hotel Aquarium, Moscow, M. Mykinino, yhtiön kumppanin virallinen verkkosivusto

  SANA Hostel, Kharkov

  Sanatorium Sana sijaitsee kaupunginosassa sijaitsevassa kaupunginosassa ostoskeskuksessa. Kaupunki on 400 metrin päässä kompleksista. Sanatorium-tapaus kahdeksan kerroksinen alkuperäinen arkkitehtuuri. Katso majoituksen virkistyskustannukset. Huoneen luokat Standardumerot. Ihanteellinen kaikille matkailijoille

  Manos Wadzolas: Domes Noruz Chania - Boutique-hotelli aikuisille, joka toteuttaa uuden lähestymistavan, mitä pidetään ylellisyyttä - Boss Magazine

  Hotel Santa Barbara Santa Barbara 3 Alushta, Ukraina Arvostelut, hinnat, kuvat 2021 Tophotels. A.

  Santa Barbara, Venäjä Crimea, Utøs, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

  Mini-Hotel

  Hotel Sandy Beach DzheMete, Sand 12

  Hotel Sandy Beach sijaitsee hiekan kadulla 12 150 metriä 35 minuutin kävelymatkan päässä Sandy Beachilta Jemet Anapalla. Hinnat alkaen 900 ruplaa per huone. Hotellissa on uima-allas, kauppa, sauna, leikkipaikka.

  10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

  Käy Mini Hotel Saratov Käy Miniotel Saratov Saratov, Venäjä Kuvaus Hotel, Hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevarauksia

  Jos arvostat mukavuutta, mutta samalla mieluummin budjetti-oleskelua, Saratov hotellit ilman tähdet ovat aina valmiita tapaamaan sinua lämpimästi. Jokainen kaupungin vieraat ovat valmiita majoittamaan hotellit Saratov ilman tähtiä, huoneissa on kaikki tarvittavat huonekalut ja laitteet. Palvelumme avulla voit noutaa Saratov hotellit 0 Tähteä, kun otetaan huomioon sijainti, tiettyjen esineiden läheisyys jne. Jos vierailet kaupunkiin ensimmäistä kertaa ja tiedä miten valita hotellit Saratov 0 Tähdet, käytä sivustollamme yksinkertaista etsintä.

  Varaa Flight Flight Hotel Flight Ravintola on suljettu Kievskaya-metroaseman vapaaseen päivämäärään, Troparevo, Lounais-juhlatili vuodesta 2000.

  Kohta

  Suosittu

  Garden Garden Villa

  Perhe-mini-perhe

  Mini Hotel St. Petersburg Guest House Family Apartment 5 kartalla kaupungin. Hotel Pietari Moskovan alueella lähellä Kadia ja Pulkovo Airport Kuvaus, Osoite, yhteystiedot, Puhelinnumerot, Virallinen verkkosivusto, Hinnat, Majoitus, Valokuvat ja

  Arvostelut Aparthotel Twins, Adler, Sochi, Venäjä

  Mini Hotel Family

  Perheen mini sijaitsee Kabardininka. Hotellissa on ravintola, baari, jaettu oleskelutila ja grillausmahdollisuus.

  Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

  Mini-perhe Pietarissa Osta liiketoiminta 770 000

  Hotellit lähellä kohdetta: Metro Shenya Square. Varaukset Hotellit St. Petersburg parhaaseen hintaan Kuva, kuvaukset, Käy arvostelut

  Home Native

  Ahotel.com Zolotoy Ruchey MiniHotel, Hotelli, Sestroretsk, Venäjä

  Zolotoy Ruchey minihotel tarkoittaa hinta ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Zolotome Ruchey Minihotel sijaitsee tenniskenttä ja terassi, ja se sijaitsee kaupungissa Sestretsk ...

  Mini Hotel Cameo, Sevastopol, Crimea

  Mini Hotel Sevastopol Sevastopolissa, huoneiden hinta 1700 r., Urban Highway 20

  Bussit tutu.

  ,. 51 105.

  Gyumri Mr. Simferopol, Crimea Varaa huoneemme matkallamme

  Hotellit kartaan kohteesta: Evpatoria ilman välittäjiä

  .

  Hotel Tale, Hotellit Abhhazia, Gagra District, Gagra, Vanha Gagra hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

  Huoneistohotelli, mikä on ero asuinrakennusten

  Mini Hotel Hosteliya, Smolensk, Venäjä

  Mini Hotel Big Redroflot 15b sijaitsee Smolensk, ul. Suuri Krasnoflotskaya, 15b. Keskusta. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 000 hankaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Baari, Kahvilat, Sauna, Taksipuhelut, Internet, Biljardi, Ilmainen varaus, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Express Check-Basement, Lämmitys, WiFi Free Ilmastointi, tupakointialue, lemmikkieläimet sallittu, vuodevaatteet ja pyyhkeet, pysäköinti, suihkukaapit, raportointiasiakirjoja, satelliitti-tv, kotiruokaa, hiustenkuivaaja, videovalvonta, ravintolan menu, yksittäiset check-in, herätys tietyn ajan, Vedenkeitin, laskentapääte, pysäköinti paikan päällä, yksityinen pysäköinti, WiFi on saatavilla koko ajan.

  Käytämme evästeitä
  Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
  Salli evästeet.